Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Α.Ε.Κ. - Μακεδονικός
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > ΑΕΚ
ashton
Το Σάββατο στις 17:00 στο ΟΑΚΑ (χωρίς τηλεοπτική μετάδοση και χωρίς θεατές).

Βλέπω τον Μακεδονικό να κάνει το 1ο φετινό διπλό του...
Warrior
Ενταξει....δεν το νομιζω!

Μαλλον θα ανασανει βαθμολογικα η ΑΕΚ μετα απο αυτη την αγωνιστικη.
Air Kef
Τα λεγε ο Χαριδημος πριν κανα μηνα και τον δουλευαμε..

Ντέρμπυ παραμονης της ΑΕΚ με τον Μακεδονικο μεσα στο ΟΑΚΑ.Απο σερι ηττών και οι δυο ομαδες.

Αν ο Μακεδονικος χάσει,αποχαιρετα ουσιαστικα την Α1.

Αν χασει η ΑΕΚ,δν θα ειναι πια υποψηφια για υποβιβασμο αλλα φαβορι.

Η ΑΕΛ παιζει με Πανελληνιο στην Λαρισα,το Αιγαλεω με τον ΠΑΟ στην εδρα του,ο Απολλων στην Πυλαια..

Αφου δν εκανε το κουλο η ΑΕΛ να κερδισει στο Ελληνικο παλι καλα να λεει η ΑΕΚ..
Green Warrior
QUOTE(ashton @ Feb 20 2007, 04:04 PM) *
Το Σάββατο στις 17:00 στο ΟΑΚΑ (χωρίς τηλεοπτική μετάδοση και χωρίς θεατές).

Βλέπω τον Μακεδονικό να κάνει το 1ο φετινό διπλό του...


Καλά είπαμε ότι είναι χάλια η ΑΕΚ αλλά οχι και έτσι, πολύ απλά αυτός ο μακεδονικός δεν μπορεί να νικήσει εκτός εδρας
nikefalin
QUOTE(Green Warrior @ Feb 23 2007, 06:19 PM) *
Καλά είπαμε ότι είναι χάλια η ΑΕΚ αλλά οχι και έτσι, πολύ απλά αυτός ο μακεδονικός δεν μπορεί να νικήσει εκτός εδρας


Και όπως τα κατάφεραν τα καλόπαιδα με την τιμωρία...,
Αν δεν κερδίσουν αύριο καλύτερα να μην κατέβουν στους υπόλοιπους αγώνες, να κατεβαίνουν οι μικροί να ψήνονται κιόλας...
ashton
Από δηλώσεις κι αυτήν την εβδομάδα να φαν κι οι κότες...

QUOTE
απούτος: Μονόδρομος η νίκη με Μακεδονικό 22/2/2007

Την κρίσιμη Σαββατιάτικη (24/2, 17:00) αναμέτρηση με το Μακεδονικό στο ΟΑΚΑ έχουν άπαντες στο μυαλό τους στο "στρατόπεδο" της ΑΕΚ. Η νίκη αποτελεί μονόδρομο για την Ένωση προκειμένου να μην μπλέξει σε περεταίρω περιπέτειες. Η προετοιμασία της ομάδας για το συγκεκριμένο παιχνίδι συνεχίζεται δίχως αγωνιστικά προβλήματα με το Σούλη Μαρκόπουλο να υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των παικτών του…

Σήμερα οι "κιτρινόμαυροι" προπονούνται δύο φορές, μία το πρωί και μία το απόγευμα, ενώ η προετοιμασία τους ολοκληρώνεται αύριο το απόγευμα με μία προπόνηση στο ΟΑΚΑ.

"Δεν βλέπουμε άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη", δήλωσε στο www.aekbc.gr ο Χρήστος Ταπούτος, ο οποίος θεωρεί πως πρέπει η ομάδα του να επιστρέψει στα επιτυχή αποτελέσματα ώστε να μην έχει άλλα προβλήματα…

"Είναι ένα παιχνίδι στην έδρα μας το οποίο πρέπει πάση θυσία να το πάρουμε. Εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα δεν έχουμε άλλα περιθώρια. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Θα πρέπει να σηκώσουμε, επιτέλους, κεφάλι. Έχουμε να κερδίσουμε πάρα πολύ καιρό και κάποια στιγμή θα πρέπει να θυμηθούμε πως είναι να νικάς", συνέχισε ο 24χρονος φόργουορντ.

Κλείνοντας τις δηλώσεις του εξέφρασε την άποψη πως το πρόβλημα της ΑΕΚ δεν είναι αγωνιστικό αλλά ψυχολογικό…

"Θεωρώ πως το πρόβλημά μας είναι η ψυχολογία. Η ομάδα διαθέτει πολλούς καλούς παίκτες που δουλεύουν σκληρά στην προπόνηση. Είναι ψυχολογικό το θέμα. Μια νίκη θα μας βοηθήσει να ανέβουμε τόσο ψυχολογικά (κυρίως αυτό), όσο και βαθμολογικά".


QUOTE
Μαρκόπουλος: Νίκη πάση θυσία 23/2/2007

Τον Μακεδονικό υποδέχεται αύριο το απόγευμα (24/2, 17:00) στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1. Η νίκη αποτελεί "μονόδρομο" για το συγκρότημα του Σούλη Μαρκόπουλου, το οποίο πέρα από τους "πράσινους" θα πρέπει να ξεπεράσει και την απουσία των φιλάθλων του, αφού το ματς θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών...

Το ευχάριστο για τον έμπειρο τεχνικό είναι πως δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και πως μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των παικτών του στη μεγάλη αυτή… μάχη.

"Είναι ένα ματς όπου θα πρέπει πάση θυσία και με κάθε τρόπο να κερδίσουμε. Πρόκειται για ένα εντός έδρας παιχνίδι, όπου χρειαζόμαστε τη νίκη. Σε αντίθετη περίπτωση θα πράγματα θα γίνουν πάρα πολύ δύσκολα. Αυτό θα πρέπει όλοι να το καταλάβουν", δήλωσε στο www.aekbc.gr ο Σούλης Μαρκόπουλος.

Όσο για τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να αγωνιστεί η ΑΕΚ προκειμένου να φτάσει στην κατάκτηση του ροζ φύλλου, ο 57χρονος κόουτς τόνισε…

"Πρέπει να μπούμε δυνατά στον αγώνα και να συνεχίσουμε έτσι μέχρι το 40’. Ο Μακεδονικός μπορεί να βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, αλλά εμείς, σε αυτή τη θέση που βρισκόμαστε, δεν έχουμε την πολυτέλεια να κάνουμε διάκριση αντιπάλων. Πέρα του Παναθηναϊκού και τους Ολυμπιακού, όλοι είναι ίδιοι για εμάς".

Αναφορικά με τα νεκρά διαστήματα που παρουσιάζει η ομάδα συμπεριλαμβανομένου του αγώνα με το Μαρούσι, ο Σούλης Μαρκόπουλος σημείωσε…

"Θα πρέπει να καταπολεμήσουμε αυτά τα νεκρά διαστήματα, τα οποία νομίζω πως οφείλονται στην ψυχολογία των παικτών. Αισθάνονται μεγάλο βάρος στην πρώτη δυσκολία και λυγίζουν. Θεωρώ πως η διάρκεια στην προπόνηση θα βοηθήσει σημαντικά σε αυτό το κομμάτι. Στον αγώνα με το Μαρούσι δεν μπορέσαμε να επανέλθουμε. Δυο-τρία λάθη δικά μας έδωσαν διαφορά στο Μαρούσι και "έκοψαν" τα πόδια της ομάδας. Αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα στην άμυνα και τα ριμπάουντ, δύο τομείς που θα πρέπει να διορθώσουμε στη συνέχεια".


aekbc.gr
losers can win
Kατάντια και για τους δύο

η ΑΕΚ (που πριν δύο χρόνια τετοια εποχή νικούσε στη σειρά μπενετον,εφες,προκομ 2 φορές, και έχασε τους οχτώ της ευρωλίγκας σε τριπλή ισοβαθμία ενώ στη συνέχεια απέκλεισε αρη,μαρούσι και κόντραρε στα ίσα τον ΠΑΟ στον τελικό της Α1) παλεύει να σωθεί, βυθίζοντας τον
μακεδονικό που πήρε με 24!! πόντους την χεμοφαρμ και βρέθηκε στον τελικό του uleb cup πριν δύο χρόνια και φέτος δεν έχει να πληρώσει τους έφηβους
Aristofanis
Στο ημίχρονο στο άδειο ΟΑΚΑ άρχιζαν να εμφανίζονται μάυρα σύννεφα...ο υποβιβασμός δεν έφτασε πότε τόσο κοντά στην μεγάλη ιστορία της ΑΕΚ. Κάτι όμως η βελτίωση της ΑΕΚ, κάτι η ανικανότητα του Μακεδονικού έφερε ένα σερί 17-2 στο 3ο δεκάλεπτο και μία εύκολη νίκη για την ΑΕΚ. Με συνδυασμό την ήττα της ΑΕΛ από τον Πανελλήνιο η Α2 φαίνεται ένας μακρινός εφιάλτης. Καλύτεροι παίκτες της ΑΕΚ οι Ταπόυτος και Πέρκοβιτς (αμφότεροι με 17 πόντους) και ο Γκαγκαλούδης με 6 ασίστ βοήθησε. Ο Γκαγκα μετά από ένα καλάθι του πανηγύριζε και φώναζε επιφωνήματα στους λιγοστούς φιλάθλους στην ΑΕΚ. Όμως ο Γκαγκάλουδης πρέπει να καταλάβει κάτι.Είσαι παίκτης της ΑΕΚ. Δεν είναι σοβαρά πράγματα να πανηγυρίζεις επειδή μου γύρισες το ματς με τον διαλυμένο Μακεδονικό στην έδρα σου και δεν υποβιβάζεσαι. Ο στόχος της ΑΕΚ είναι ο πρωταθλητισμός και όχι να παλεύει για την παραμονή. Πρέπει να σκύψουν το κεφάλι και να σοβαρευτούν γιατί αυτή η ομάδα δεν αξίζει να είναι σε αυτές τις θέσεις. Κατα τα άλλα ο Μακεδονικός υποβιβάστηκε ουσιαστικά, η ομάδα είναι χάλια (χωρίς υπερβολές) κρατούσε το ματς με τρίποντα του Μίσιτς και Πάβλοβιτς και μία καλή εμφάνιση του Μοντγκόμερι στο πρώτο ήμιχρονο αλλά στο δεύτερο ήταν τραγικός. Ειδικά αυτός ο Καραβόλας δεν είναι ούτε για Α2.
Επόμενα ματς της ΑΕΚ είναι με Όλυμπια εκτός και Άρη μέσα.
ashton
Η ομάδα ήταν Doctor Jeckyl and Mr. Hyde...

Στο πρώτο μέρος δεν υπήρχαμε, άμυνα με τα μάτια, οι Μακεδονικοί κάνανε πάρτυ και μας φορτώσανε με 49 (!!) πόντους.
Στην επανάληψη παίξαμε πολυ καλή άμυνα για σχεδόν όλο το 20λεπτο, πήραμε κεφάλι στο σκορ, και όταν βγήκε ο κακός Κόμματος και ξαναπέρασε ο Ταπούτος, τα πράγματα ξεκαθάρισαν οριστικά και πήγαμε και στο +20.

Ταπούτος εξαιρετικός.
Πολύ καλός ο Γκάγκα (παρά τα πολλά τρίποντα)
Καλοί οι Πέρκοβιτς (επιθετικά), Μάκης
έδωσε λύσεις όταν τον έπαιξαν (και κατέβασε κάμποσα ρημπάουντ) ο Σκοτ.
Ο Πένλαντ δεν ήταν κακός όσο έπαιξε, αλλά το ματς το γυρίσαμε με αυτόν στον πάγκο.
Ο Γκάρμα μπήκε προς το τέλος και έβαλε ένα καλάθι από τα 6μ.

Bαθμολογικά σενάρια :
http://vasilissa.blogspot.com/2007/01/blog-post_28.html

QUOTE
ΗΜΕΡΑ 18

Α.Ε.Κ. - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ
ΑΙΓΑΛΕΩ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
Π.Α.Ο.Κ. - ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΧΑΙΑ
Α.Ε.Λ. 1964 - ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ

λογικά παίρνουμε το Μακεδονικό, το Αιγάλεω και ο Απόλλωνας χάνουν, η ΑΕΛ παίρνει τον Πανελλήνιο


εμείς πήραμε το Μακεδονικό, το Αιγάλεω έχασε σήμερα, ο Απολλωνας παίζει αύριο και θα δούμε τι θα κάνει.
Ο Πανελλήνιος όμως μας έκανε τη χάρη και κέρδισε στην Λάρισα με 20π. Οπότε.

συνεπώς έχουμε :

Αιγάλεω 7 μέχρι 9 νίκες
ΑΕΚ 6 μέχρι 11
Απόλλων 8 μέχρι 9
ΑΕΛ 6 μέχρι 8
Μακεδονικός 3 μέχρι 4

Δηλαδή, άλλες τρεις νίκες για να σωθούμε σίγουρα
και 2 αν πάρουμε κανα Αιγάλεω ή καμιά Λάρισα έξω.

βαθμολογία:


10. Α.Ε.Κ. 6-12
11. ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ 5-12* (παίζει αύριο)
12. ΑΙΓΑΛΕΩ 5-13
--------------------------
13. ΑΕΛ 1964 ΓΣΛ 4-14
14. Μακεδονικός 3-15
hellenic
eutixos i aek apofasise na nikisei toulaxiston mia omada...!ston proto guro eixe barethi...!H niki dinei kapia asfalia stin Aek poy ostoso den mporei na ksekourasti!me tin boithia ton 2kainourgion thelo na elpizo pos tha pae kalutera ta pragmata!
ashton



Ατομική κριτική :

4. ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΑΓΚΑΛΟΥΔΗΣ

Μπήκε στο τέλος της πρώτης περιόδου, κατάφερε να σουλουπώσει το παιχνίδι μας, και ήταν εξαιρετικός στην επανάληψη. Μπορεί να τέλειωσε με 1/7 τρίποντα (φτάνοντας τα ...9/54 στο πρωτάθλημα), αλλά η συνολική του απόδοση ήταν πολύ καλή : άμυνα, καθαρό μυαλό, ασιστ (6), κλεψίματα (2)

5. ΣΩΤΗΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ

Βοήθησε με πίεση στην άμυνα όσο έπαιξε, δεν πήρε παραπανίσιες προσπάθειες, δεν έκανε λάθη, τέλειωσε κι έναν αιφνιδιασμό.



6. ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ

Ανέβηκε στην επανάληψη (στο α' μέρος είχε σπάσει τα ταμπλώ), όπως κι όλη η ομάδα. Εδωσε λύσεις στην επίθεση αλλά και στην άμυνα.



7. ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΑΠΟΥΤΟΣ

Μεγάλη εμφάνιση από τον Χρήστο. Αυτός ροκάνισε κάπως τη διαφορά στο α΄ μέρος με τις διεισδύσεις του όταν μπήκε προς το τέλος της 1ης περιόδου(είχε 11π στο διάστημα αυτό), και όταν μπήκε στη θέση του Νέστορα στο τέλος της 3ης περιόδου, ήταν ο καταλύτης για να φτάσουμε στην 20ρα. 17π (με 7/8 2π) -7ρ.
(παίζει με πρόβλημα στο πόδι - θέλει ξεκούραση 10μερών, αλλά στην κατάσταση που είμαστε δεν παίζουν τετοιες επιλογές)

9. ΣΠΥΡΟΣ ΜΑΓΓΟΥΝΗΣ

Ο Σούλης τον εμπιστεύεται. Πήρε χρόνο και στο α' μέρος και στο β', έκανε κάποια σουτ και προσπάθειες με καλές προϋποθέσεις αλλά άστοχα. στα θετικά τα 2 κλεψίματα στην άμυνα (γι'αυτό τον προτίμησε απο τον Πενλαντ σε κάποια σημεία)

10. ΝΕΣΤΟΡΑΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

Πολύ κακός στην τελική προσπάθεια (2/6 2π)... Χαράμισε 2-3 αιφνιδιασμούς με τις επιλογές του και ήταν ο λόγος που είδε το ματς από το 28-29' και μετά από τον πάγκο. Καλή δουλειά στην άμυνα (4 κλεψίματα) και στα καλάθια (4-3ρ)

12. ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Μπήκε στο τελευταίο τρίλεπτο - μάζεψε ένα ρημπάουντ



14. JASMIN PERKOVIC

Μας κράτησε μέσα στο ματς (μαζί με τον Ταπούτο) στην 2η περίοδο, πέτυχε κρίσιμα καλάθια στην επανάληψη, όταν πίεσε και στην άμυνα. Τέλειωσε με 7-5ρ και 17 πόντους, 4ασιστ, 2 κλεψίματα



15. BRENT SCOTT

Κακώς ξέμεινε στον πάγκο στην 2η περίοδο - θα είχαμε τελειώσει το ματς νωρίτερα. Ο Μακεδονικός δεν είχε ψηλό στα κυβικά του, τροφοδοτήθηκε αρκούντως στην επανάληψη και έκανε ότι έπρεπε. 12 πόντοι και 12 ρημπάουντ (7 επιθετικα).



16. JOSKO GARMA

Μπήκε τα τελευταία 6 λεπτά. Αν δεν έμπαινε θα έλεγα πως πάει για σουτάρισμα. Τώρα δεν ξέρω. Πάντως η παρουσία του ήταν καλύτερη απο τα προηγούμενα ματς (βοήθησε και το σκορ), έβαλε ένα πάρε-βάλε του Γκαγκα και ένα από τα 6μ με καλή τεχνική κι είχε και 1/2 βολές.

18. ADRIAN PENLAND

Επιθετικά ήταν καλός (4/4 2π), αλλά στην άμυνα πίεζε με τα μάτια. Δεν έπαιξε καθόλου στην επανάληψη και δεν είναι τυχαίο για την αμυντική μας λειτουργία.


19. ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΚΑΒΑΣ

Πέρασε στο ματς για 1'33", είχε ένα λάθος (γλύστρησε κι έχασε τη μπάλα) και μια ασιστ.



Μερικές φωτό ακόμα :



πανηγυρισμοί



Ο ΓιανΓραν είδε όλο το β' ημίχρονο από εκεί
apollonaras
Παλι καλα που κερδισατε..ΦΕτςο δυσκολα θα πεσει ο απολλων η η αεκ!Οι πιο πιθανοι ειναι αελ και μακεδονικος(στανταρ!)...
hellenic
H aek den mporo na katalabo pos eftase ekei!sigoura den exei toys kaluteroys paixtes omos Kommatos,Gagaloudis,Perkovic,Tapoutos den einai kai kaki paixtes!se sxesi px. me toys paixtes poy diathetoyn AEL,makedonikos,apollon i kai to aigaleo!An itan kai o Mcpherson tha epaize sigoura kalutera i aek giati einai ena 2 katharo kai kalos scorer!pantos prepi na to kinigisei akoma i AEK!kai gia PLay-off...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.