Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Fenerbahce vs Παναθηναϊκός
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3
j-kidd13
vs


Πρεμιέρα του top-16 και ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στην Τουρκία κόντρα στον άνθρωπο που δημιούργησε τον μύθο της ομάδας εδω και 15 χρόνια,Ζέλικο Ομπράντοβιτς.Το παιχνίδι είναι πολύ δύσκλο,κόντρα σε μια Φενέρ που είναι στα χαρτιά το φαβορί του ομίλου,με ένα γεμάτο ρόστερ.Ο Παναθηναϊκός είχε την ατυχία με τον Κούζμιτς να παθαίνει διάστρεμμα στο παιχνίδι με τον Αρη,και να είναι αμφίβολος για το παιχνίδι της Τετάρτης,δημιουργώντας κενό στην γραμμή ψηλών της ομάδας(καθώς ο Παπαγιάννης δεν είναι έτοιμος για τέτοια παιχνίδια).
Η προσπάθεια για ενίσχυση της ομάδας δεν είχε αποτέλεσμα,καθώς η προθεσμία για δήλωση αλλαγών στο ρόστε ήταν μεχρι σήμερα στις 19:00.Δεν ξέρουμε αν η ομάδα έκανε κάποια κίνηση και απλά έμεινε κρυφή(πιθανότητες επαλήθευσης μηδαμινές tongue.gif ),έτσι η ομάδα δεν κάλυψε το εμφανές κενό στη γραμμή ψηλών,όσον αφορά έναν πάικτη που θα εχει αθλητικότητα,αλλά και στα γκαρντ,όπου ο Παππάς είναι ακόμα φανερά ανέτοιμος,και οι Διαμαντίδης Καλάθης θα τραβήξουν πάλι όλο το λούκι.

Έτσι όπως φαίνεται η ομάδα θα πορευτεί ώς έχει στο top-16,και απλά θα προσβλέπουμε στην βελτίωση κάποιων παικτών.



Σχόλια για το παιχνίδι.
pan24
Δυσκολο παιχνιδι
Θεωρω οτι θα χασουμε με 10-15 ποντους
Αν δεν παιξει και ο κουζμιτς χανονται και οι λιγες πιθανοτητες που ειχαμε(δεν περιμενα να το πω αυτο ποτε για τον κουζμιτς tongue.gif)
Λογικα θα δουμε ζωνη απο ζοτς με αρνηση στον ραντουλιτσα
Ισως δουμε και το 4 ζωνη ενας man to man στον φελντειν αν μπει on fire στο ματς
Αν καταφερουν να βγαλουν εκτος παιχνιδιου με φαουλ απο νωρις τον γκιστ δυσκολα τα πραγματα
Νομιζω επιθετικα θα στοχευσουν στην αρχη σε αυτον αφου συνηθως ο ραντουλιτσα δεν ξεκιναει το ματς
Δηλαδη πανω του ποσταρισματα του αντιτς και του βεσελυ για να φορτωθει
Ενδιαφερον και τυχον ματσαρισμα παπαγιαννη-βεσελυ
Λογικα ο καλαθης πανω στον μπογκντανοβιτς και ελπιζουμε φελντειν/δδ να πανε καλα απεναντι σε ντιξον και σλουκα
t0ny3
Ανωμαλη προσγειωση. Ηττα με πανω απο 10 ποντους, αρκει να μη φτασει τους 20...

Δεν νομιζω πως μπορουμε να χτυπησουμε τους "Τουρκους" και ειδικα με 2 ψηλους!
j-kidd13
O Koυζμιτς προπονηθηκε κανονικα και θα ακολουθησει την αποστολη.
SkyFall
QUOTE (j-kidd13 @ Dec 28 2015, 21:35 ) *
O Koυζμιτς προπονηθηκε κανονικα και θα ακολουθησει την αποστολη.


Τουρκοφάγος, θα τους διαλύσει την Τετάρτη ο παιχταράς.
Putnam

Αφού δεν έγινε μεταγραφή ευελπιστώ σε "συσπείρωση" στην ομάδα.

Πάμε με καλή ψυχολογία, είναι ο πρώτος αγώνας στο τοπ 16 και θα δείξει από τι μέταλλο είναι φτιαγμένη αυτή η ομάδα, εγώ είμαι αισιόδοξος για το ματσάκιον.
Nemesakos
Εχω δει την Φενερ σε αρκετά ματς με τελευταιο το ντερμπι με την Εφές.

2 πράγματα... Όσο καλούς παίκτες και να έχει (που έχει) τα γκαρντ της δεν εντυπωσιάζουν.. Απορώ πραγματικά πως πήρε τον Ντίξον ή καλύτερα παίκτες σαν τον Ντίξον (πέρσι Γκαουντλοκ) ο Ζελικο. Είναι τόσο αντίθετοι μπασκετικά σε αυτό που θέλει να παίξει.. Στο ματς με την Εφές η διαφορα μεγάλωσε γιατί ο Ντίξον έκανε ότι έκανε και περσυ σε μας ο Σλότερ.. Κρατούσε μπάλα και εν τελει σουταρε...
Ο Σλούκας στον ίδιο αγώνα ήταν μηχανή λαθών...Μάλιστα εβλεπες το πρόσωπο του Ζοτς να γίνεται μελιτζανι και αμεσως τον έκανε αλλαγη..

Ψηλά είναι αρκετα δυνατή. Ο Ούντο πήρε και σουτ από τα 4-5 μέτρα, ενώ ο Βέσελι ειναι ο Γκιστ τους και είνα αυτός που θέλει πολύ ίσως και την περισσότερη προσοχη...

Το κακό με αυτή την ομάδα είναι ότι σουτάρουν πολλοί παίκτες... Σλούκας Ντίξον Μπογκντάνοβιτς Ντατόμε Αντιτς. Και δεν είναι ευκολο να αφήσεις ανοιχτά τα σουτ. Αλλά και με τον Βέσελι και τον Ούντοχ δεν είναι να αφήνεις και τους μέσα.

Γενικότερα επαναλαμβάνω με το δείγμα από το ματς με την Εφες με όλα τα δικαιολογητικά, (ντέρμπι, εξώ χίκμαν αντιτς, εκτός έδρας ματς,) η Φενέρ έδειξε ότι έχει αδυναμίες.. Ειδικά αμυντικά..Οι κοντοί με εξαίρεση τον Κάλινιτς δεν μαρκάρουν ιδιαίτερα όμως στην ρακετα οι ψηλοί μας θα φάνε πολύ πολύ ξύλο...

Επίσης στον δρόμο άκουγα σπορ φμ και βγήκε ο Κοντός και είπε πως ο Μπόχω ξεκινάει προπονήσεις εντός της εβδομάδας.
Επίσης ο Κοντζιάς είπε πως θεωρεί δεδομένο πως μετά τν πρώτο γύρο ο Παο θα πάρει παίκτη. Ενώ άφησε υπόνοιες ότι ψάχτηκε αρκετά η ομάδα για παίκτη τώρα.

Αντε καλή επιτυχια να έχουμε..Μακάρι να σταθούμε ικανοποιητικά...μπορει να μην είναι αχτύπητη η Φενερ αλλά εμείς έχουμε πολλά θέματα να λύσουμε προτού γίνουμε αισιόδοξοι για διπλό..
bodiroga10
Το πιο σημαντικο διδυμο της αναμετρησης ειναι αυτο του ραντουλιτσα με τον βεσελι.Αν καταφερει ενας απ τους δυο να φθειρει γρηγορα με φαουλ τον αλλο θα ειναι καθοριστικο για την εξελιξη
Δευτερο κλειδι για να νικησουμε ειναι το αμυντικο ριμπαουντ να μην τους δωσουμε δευτερες ευκαιριες
Και επισης σημαντικο ειναι να χτυπησουμε τις αμυντικες αδυναμιες λογω υψους του ντιξον

Ειναι ματς που μετραει και η διαφορα αν και πιστευω οτι αν εχουμε παρομοια ποσοστα με την φενερ στο τριποντο θα την κερδισουμε
salonikatasos
η λογική λέει ότι θα χάσουμε,αλλά δεν είναι και κανά μεγαθήριο η φενέρ για να μας τρομάζει. το καλό είναι ότι είναι πρώτο ματς,οπότε οι δικοί μας μπορεί να μπουν χωρίς άγχος και να γίνει η έκπληξη. όπως και να χει,πιστεύω το ματς δε θα ξεφύγει σε καμία περίπτωση και μάλλον θα χάσουμε με μονοψήφια διαφορά. η διαφορά πιστεύω κι εγώ θα μετρήσει στη συνέχεια του τοπ16. σίγουρα η φενέρ έχει το καλύτερο ρόστερ του ομίλου,αλλά δεν είναι αχτύπητη και θα κάνει κι αυτή ήττες
yorgos
Ήττα με 12-15 πόντους, με τους ψηλούς της Φενέρ να είναι καθοριστικοί. Περιμένω τον Καλάθη να κάνει καμιά ηρωική εμφάνιση, αλλά δεν αρκούν αυτά στο τοπ-16, η γύμνια στους ψηλούς με αντιπάλους Βέσελι-Udoh και σία θα βγάλει μάτια...
TakeshyKurosawa
Φαβορί η Φενέρ, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Ο ΠΑΟ τελευταία δείχνει να βρίσκεται σε καλή φόρμα! Δύσκολα πάντως θα κερδίσει το ματς..
Dred11
Aπό τη μία Ντατόμε, Βέσελι, Γιούντο είναι πυραυλοκίνητοι. Από την άλλη, η Φενέρ είναι οικεία ομάδα που την έχουμε παίξει πολλές φορές, γνωριζόμαστε και δεν τους φοβόμαστε. Αν δεν χάσουμε κατά κράτος τη μάχη των ψηλών πιστεύω έχουμε ελπίδες για τη νίκη. Αν είχαμε έξτρα τώρα έναν Perry Jones III θα ήμουν πολύ πιο αισιόδοξος.
G-arenas
δεν ξερω γιατι ειστε τοσο αισιοδοξοι για το ματς αλλα εγω δεν ειμαι καθολου!!δεν υπαρχει περιπτωση να μας αφησουν να σουταρουμε καλα καθως δεν θα μας μαρκαρουν ο ξανθοπουλος και ο μουρτος και βεβαια με τους ψηλους που εχουν βλεπω να μας παιζουν βολει στην ρακετα καθως ο κακομοιρης ο γκιστ μονος του δεν μπορει!!τεραστιο προβλημα στο 3 καθως με καλινιτς και ντατομε θα εχουμε προβλημα και στην δυναμη και στα ριμπαουντ(καθως οι δικοι μας δεν μπορουν να παιξουν τον καλινιτς σε αυτα τα στοιχεια) αλλα και στο σουτ του ντατομε και μπογκντανοβιτς καθως δεν μαρκαρουν ουτε με τα ματια ο παβλο με τον βλαντο!

εγω θεωρω οτι 12-14 ποντους θα χασουμε με μεγαλη κυριαρχια τους στο ριμπαουντ και γενικα μεσα στο καλαθι...

ο μονος τροπος να κερδισουμε ειναι να ειμαστε πολυ ευστοχοι αλλα δυσκολα σε 2ο συνεχομενο παιχνιδι και μαλιστα εκτος εδρα να σουταρουμε καλα, να παρουμε τα αμυντικα ριμπαουντ αλλα δυσκολο και αυτο γιατι εχουν πολλους και αθλητικους ψηλους οι φενερ και τελος ο ραντου να κανει παιχνιδι ιδιο οπως και με μπαρτσα και αυτο δυσκολο καθως ο ζοτς θα του στελνει βοηθειες στο ποστ και θα τον παιζει πολυ στην δικια μας αμυνα για να τον φθειρει γρηγορα!
Putnam
Πάβλοβιτς - Κάλινιτς ενδιαφέρον δίδυμο shot.gif



Πάβλοβιτς - Ερυθρός Αστέρας επίσης ενδιαφέρων συνδυασμός shot.gif




Επίσης μην ξεχνάτε ότι ο Τζόρτζεβιτς γνωρίζει πολύ καλά βασικά γρανάζια της αυριανής αντιπάλου όπως Κάλινιτς και Μπογκντάνοβιτς λόγω εθνικής.
MiDi_MiLiZ
Για συντριβη παει, εξαλλου συντριπτικη ειναι και η διαφορα των 2 ομαδων, κι ας λεγαν μερικοι "σιγα την ομαδαρα". Οντως η Φενερ δεν ειναι η σουπερ ομαδαρα, απλα εμεις ειμαστε απειρα επιπεδα κατω απο αυτους.

Φανταζομαι οτι το μοτο που θα επικρατησει μετα τη σημερινη συντριβη θα ειναι το γνωστο: "ηττα εντος προγραμματος".
shtarkws
Καταλαβαίνω οτι είμαστε όλοι ενοχλημένοι από την έλλειψη ενίσχυσης όμως παρακαλώ άπαντες να είμαστε ευπρεπεις στα σχόλια μας και με σεβασμό στις απόψεις του συνομιλητή μας

Η πίεση της Φενερ και τα προβλήματα στην οργάνωση δείχνουν ότι ίσως κάτι να έβλεπε ο Σαλε όταν έψαχνε γκαρντ
MiDi_MiLiZ
Ω θεε μου αυτος ο Βλαντο ακομα τρωει χρονο απο Χαραλαμπο...
shtarkws
28 πόντοι παθητικό στο πρώτο δεκάλεπτο. Δεν πάμε πουθενά με τέτοια άμυνα
Nik Tepits
Αυτα ειναι τα ορια μας. Τι να λεμε τωρα, βλεπετε διαφορα ροστερ;
shtarkws
Νομίζω ότι το παιχνίδι μας είναι αρκετά προβλέψιμο έως τώρα, ποσταρισματα του Ραντουλιτσα και τρίποντο.
akratacity
Η Φενερ στα γκαρντ για μενα ειναι χειροτερη απο τον Παναθηναικο και μεχρι τωρα φαινεται διαστημικη γιατι την κανει ο Παναθηναικος να φαινεται ετσι.
louie
Σε εκνευρίζουν τα χαζά λάθη αλλά κι αυτή η διαιτησία είναι λίγο αστεία
shtarkws
QUOTE(akratacity @ Dec 30 2015, 21:35 ) *
Η Φενερ στα γκαρντ για μενα ειναι χειροτερη απο τον Παναθηναικο και μεχρι τωρα φαινεται διαστημικη γιατι την κανει ο Παναθηναικος να φαινεται ετσι.


Η Φενερ φαίνεται διαστημική γιατί έχει ταλέντο και την αφήνουμε να παίζει ελεύθερο και γρήγορο μπάσκετ. Η περιφέρεια της θα έχει πρόβλημα αν κατεβάσουμε το ρυθμό και τους αναγκάσουμε να παίξουν σκέπτομενο μπάσκετ
MiDi_MiLiZ
Περα απο τον Διαμαντιδη που εχει 5 ασσιστ σε 13 λεπτα, κανενας αλλος παιχτης μας δεν εχει πανω απο 1 ασσιστ.
Βρεθηκαν διεξοδοι επιθετικα απο ατομικες ενεργειες και τριποντα ωστοσο.

Παρα το οτι στεκομαστε επιθετικα με καλα ποσοστα, αυτα δεν ειναι αρκετα για να κοντραρουμε τη Φενερ κι αυτο γιατι απλουστατα δεν εχουμε παιξει αμυνα σε πανω απο 3-4 φασεις. Η Φενερ ενεργει κατα βουληση στις επιθεσεις της. Ο Ομπραντοβιτς θα σφιξει την αμυνα στο 2ο ημιχρονο και η σμενη τελετη θα λαβει τελος. Διοτι μεχρι στιγμης ουτε η Φενερ παιζει καμια αμυνα για σεμιναριο.

Με προβληματιζει αρκετα η εικονα του Φελντειν, ελπιζω να μην εξελιχθει οπως ο Σλοτερ. Και ο Νικ δεν εχει πιασει τα στανταρ του, ελπιζω να μην βγαλει κουραση σε αυτην την χρονικη περιοδο.

Παππας παλι 0 χρονο, Φωτσης σχεδον 0, καλα Παπαγιαννης-Χαραλαμποπουλος ειναι λες και αποτελουν ξενο σωμα, μονο για garbage time υπαρχουν (και αν) ή για οταν τραυματιστει καποιος και δεν βγαινει αλλιως το ροτεισον.

Ο Ραντουλιτσα ενω σου αφηνει την εντυπωση οτι εχει βοηθησει, στην πραξη εχει φαει διπλασιους ποντους πισω απο οσους εχει βαλει μπροστα. Αυτο συγχωρουταν στη φαση των 32 που επαιζες με Ζιελονες κλπ, ομαδες σαν την Φενερ ομως μονο κερδισμενες θα βγαινουν απο την υπαρξη τετοιων παιχτων στο ροστερ μας.
RipCity
Νομίζω καμία από τις δύο ομάδες δεν έχει αυτό που χρειάζεται για να πάει ψηλά. Απείθαρχο μπάσκετ.

Βασικά η Φενέρ είναι εντελώς απείθαρχη σε σημείο που δεν μπορώ να καταλάβω τι κάνει ο Ζοτς δυόμιση χρόνια τώρα, δε βλέπω πρόοδο παρά ανέβηκαν επίπεδο λόγω ταλέντου. Και πάλι όμως φαίνεται να λείπει η τακτική.

Του ΠΑΟ το πρόβλημα είναι περισσότερο η σοφτίλα και τα αργά πόδια κάποιων παικτών.
AJSlaughter6
πολυ καλοι στο δευτερο δεκαλεπτο, αν δεν ηταν το κακο ξεκινημα θα προηγουμασταν σίγουρα.αρκετα ανταγωνιστικοι μεχρι στιγμης
T.W.Is.M.
Μπασκετ ενστικτου απο τη Φενερμπαχτσε. Με αυτο δεν κερδιζει σημερα, παρα μονο αν ο Παναθηναικος κολλησει επιθετικα και βαλει 30 ποντους στο β ημιχρονο. Αν παιξει διαφορετικα βεβαια, θα ειναι δυσκολο για τον Παναθηναικο να κερδισει το ματς. Ακομα και σε περιπτωση ηττας βεβαια, θα ειναι καλο να κρατησει οσο πιο χαμηλα τη διαφορα.
gspara
Τεραστιος ΔΔ μπηκε και εβαλε τα πραγματα στην θεση τους.Πολυ καλοι Παβλοβιτς-Γιανκοβιτς,ανωτερη ομαδα ο Παναθηναικος,με λιγη προσοχη στην αμυνα μπορει το 2πλο........
louie
Κρίμα να ξεκινήσουμε με 14-0. Αν απλά δεν κοιμομασταν τα πρώτα 5 λεπτά τότε τους είχαμε. Η Φενερ είναι καλή ομάδα φέτος. Είναι σωστά δομημένη και έχει πολλές λύσεις. Δεν ξέρω που θα φτάσει αλλά δεν είναι η Φενερ της πρώτης χρονιάς του ομπραντοβιτς. Έχει ταυτότητα
akratacity
Πολυ καλο δευτερο δεκαλεπτο για τον παναθηναικο, που αν σκεφτουμε πως αρχισε το παιχνιδι, ειναι μεγαλη επιτυχια η διαφορα με την οποια εκλεισε το ημιχρονο. Ο παναθηναικος ειναι μια ομαδα που δεν μπορει να παιξει αμυνα για μεγαλο χρονικο διαστημα οποτε τετοια παιχνιδια εχω την εντυπωση οτι θα μπορει να τα χτυπαει μονο αν πηγαινει ψηλα στο σκορ.
xomitsious
Το ματσακι ξεκινησα να το βλεπω περιπου απ'τα μισα της 2ης περιοδου.
Το απολαμβανω πολυ.
bodiroga10
18.02 ο ντατομε,16.21 ο αντιτς και 16.16 ο μπογκντανοβιτς και ομως στο συγκεκριμενο ματς διαβαζεις σχολια για το rotation του παναθηναικου και οχι του ζοτς

φυσικα αν κερδισει ο παναθηναικος ξαφνικα η φενερ απο ομαδα φαιναλ4 με φοβερο ροστερ θα γινει ομαδα καφενειου

16-4 οι βολες για τους λατρεις του συγκεκριμενου τομεα

η εικονα παντως μου μοιαζει για νικη φενερ απλα ο ζοτς ξεχασε στον παγκο τον ουντοχ στην 2η περιοδο
j-kidd13
Λοιπον μεχρι στιγμης σε γενικες γραμμες παμε καλυτερα απ ο,τι ηλπιζα και περιμενα.
Βεβαια σε καποιες φασεις η αμυνα ειναι λιγο σκορποχωρι και εχουν βγαλει πολλα ελευθερα σουτ,ενω ο Βεσελι ειναι βραχνας ως τωρα,εχει μαζεψει και 3 ριμπαουντ,φαινεται ξεκαθαρα η υπεροχη του στη ρακετα μας.
Αν συνεχισουμε ετσι,και βελτιωσουμε την αμυνα μας,κλεισουμε τους διαδρομους προς τα μεσα,πιστευω θα κρατηθουμε καλα ως το τελος.Φελτειν ανυπαρκτος,ολοι οι υπολοιποι εχουν βοηθησει εστω και απο λιγο.Ακομα και οι Παβλοβιτς Γιανκοβιτς που τους εχουμε συρει τα εξ αμαξης.
PARISINOS
Βλεποντας τον ΔΔ και πως αλλαξε ΟΛΟ το παιχνιδι σε ενα ματς εναντιον ομαδας που εχει σε ταλέντο την αφροκραμα της ευρωπης, καταλαβαινεις τι παιχτης ηταν στα πραιμ του. Κατι ντατομε , βεσελι κλπ που κατα τα αλλα ειναι πολυ καλοι παιχτες , απλα τους ειχε για πρωινο. Απλα αλλη κλαση.
Φοβερος παιχτης και χαιρεσαι να τον βλεπεις εστω και στα 36 του. Οι αμυνες που εβγαλε αλλα και η απλοτητα στην επιθεση ειναι απο αλλο πλανητη. Δεν νομιζω να υπηρξε την τελευταια 15 ετια παιχτης ΤΟΣΟ εξαιρετικος ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΚΕ.

Τωρα για το ματς, διαφωνω οτι παιζουμε αναρχα κλπ. εχουμε 10 ασιστ απο το ημιχρονο και αυτο ουσιαστικα παιζοντας 5 λεπτα λιγοτερο μπασκετ αφου μπηκαμε λιγο φοβισμενα (επαιξαν ρολο και λιγο οι διαιτητες που ανεχθηκαν υπερμετρα τη σκληρη αμυνα της φενερ που πιεζε ΚΑΘΕ ΦΑΣΗ ΚΑΙ ΠΑΙΧΤΗ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ και παρ ολα αυτα εκανε το πρωτο φαουλ στο 6 λεπτο).

Η ομαδα στεκεται παρα πολυ καλα και αν δεν ειχαμε ξεκινησει με -14 , τωρα θα ειμασταν μπροστα ανετα. Δεν ξερω τι αλλο να θελεις εναντια σε φαβορι για τον τιτλο εκτος εδρας. Δεν νομιζω οτι εχουμε καταλαβει οτι η διαφορα μπαντζετ ειναι τεραστια.

Ας ελπισουμε οτι θα αντεξουμε στο δευτερο , γιατι δυστυχως αυτο το ξεκινημα ισως ηταν καταδικαστικο. Καναμε ενα φοβερο 15λεπτο και αντι να ειμαστε ανετα μπροστα , ακομα πισω ειμαστε. Νομοτελειακα ενα κακο σημειο θα το εχουμε και εκει ισως ξανανεβει η διαφορα.
Παντως και ηττα μεχρι -6/-7 ειναι επιτυχια για τη συνεχεια αφου το ματς δεν ειναι απο αυτα που η ηττα απαγορευεται.
Nemesakos
Κακό ξεκίνημα αλλά το μαζέψαμε και με ωραίο τρόπο..Λίγο στην άμυνα να βοηθούσε ο Βλάντο που χάθηκε σε 1-2 στιγμές και θα έκανε εξαιρετικό παιχνίδι.. Πολύ καλός και ο Ράντου.. Ελπίζω να μη τραυματίστηκε ο Μήτσος...Μόλις ανέβηκε κ ο Καλάθης όλα λειτουργούσαν καλύτερα...

Μάλλον πρεπει να νικάμε ακόμα κ την Φενέρ και την ΤΣΣΚΑ και τους Σπερς με 25 πόντους έξω για να είμαστε ικανοποιημένοι...
t0ny3
Ναι εχουμε κενα και ελειψεις, ναι επρεπε να ενισχυθουμε πριν το Top 16, αλλα ποιος δεν χειροκροτει την αμεση αντιδραση της ομαδας, οταν μπηκε με κατεβασμενα τα σορτσακια και εκανε την Φενερ να φαινεται οπως η ομαδα εξωγηινων απο το Space Jam!

Μας πληγωσε πολυ ο Ντατομε στο πρωτο δεκαλεπτο και σε ολο το πρωτο ημιχρονο ο εξαιρετικος Βεσελι. Διορθωθηκε το προβλημα στα ριμπαουντς και καταφεραμε να σπασουμε την πιεση της Φενερ στην πρωτη πασα. Δεν πρεπει να αφησουμε τη Φενερ να τρεξει, γιατι αυτο ειναι το παιχνιδι της.

Μου αρεσε πολυ ο Μιρο που μας κουβαλησε στο πιο κρισιμο σημειο του πρωτου ημιχρονου, αν και τα προβληματακια στην αμυνα παραμενουν. Ο Καλαθης σταθερα ηγετικος!

Προφανως και εχουμε προβλημα στα γκαρντς, γιατι ο Παππας δεν εχει μπει ακομα στο rotation.

Παικτης σαν τον Μητσο δε θα ξαναβγει. Ποσο θα λειψεις του χρονου...

Κραξτε και σημερα τον Βλαντο που ειναι ικονομικος και αποτελεσματικος. Μπραβο Βλαντο!

Το πιστευω πλεον το ματσακι, αρκει να μην ξεκινησουμε το δευτερο ημιχρονο οπως το πρωτο.
Putnam

Περίμενα χειρότερο τον αντίπαλο, έχουν βάλει αρκετά σουτ πάνω σε άμυνες.

Απορώ που γράφτηκε πιο πάνω ότι η Φενέρ δεν παίζει άμυνα, πιέζουν σε όλο το γήπεδο και πολύ δύσκολα περνάει η μπάλα κοντά στο καλάθι τους, απόδειξη και ότι ο Γκιστ προτιμά να σουτάρει αφού δεν βρίσκει δίοδο για μπούκα.

Γιάνκοβιτς και Παύλοβιτς στο ύψος των περιστάσεων και κάτι παραπάνω, Ραντούλιτσα ανταπεξέρχεται μέχρι στιγμής σε πολύ ξύλο. Αν δεν ανέβει λίγο ο Φελντέιν στο Β΄ ημίχρονο -γιατί στο Α΄ήταν αλλού- ίσως ο Παππάς θα μπορούσε να βρει λίγο χρόνο.
RipCity
Putnam ναι πιέζουν αλλά άναρχα, στις δύο περιστροφές τελείωσε η άμυνά τους, μετά βγαίνει ελεύθερο σουτ. 43 πόντους δέχθηκαν άλλωστε στο γήπεδό τους.
akratacity
Στο σημερινο παιχνιδι ηδη φαινεται ποσο λαθος επιλογη ηταν η μη αποκτηση παιχτη: 3 φαουλ οι ραντουλιτσα, καλαθης και γκιστ και ο διαμαντιδης δεν θα ξαναπαιξει μαλλον. Να δουμε ποσο θα αντεξει ο παναθηναικος.
louie
Νίκος παππάς. Πολύ μπάσκετ μέσα του, ακόμα μεγαλύτερος εγωισμός.
RipCity
ωραίος ο Παππάς! άθλιος ο Σλούκας!
MiDi_MiLiZ
QUOTE (akratacity @ Dec 30 2015, 22:18 ) *
Στο σημερινο παιχνιδι ηδη φαινεται ποσο λαθος επιλογη ηταν η μη αποκτηση παιχτη: 3 φαουλ οι ραντουλιτσα, καλαθης και γκιστ και ο διαμαντιδης δεν θα ξαναπαιξει μαλλον. Να δουμε ποσο θα αντεξει ο παναθηναικος.

Tελος ο ΔΔ για σημερα (κι ας ελπισουμε μονο για σημερα, διοτι αλλιως ο Σαλε θα βρεθει πολυ νωρις προ των ευθυνων του να μην ενισχυσει το ροστερ ποτε και πουθενα).

Και καπως ετσι θυμηθηκε οτι εχει και τον Παππα στον παγκο...

Επισης, επειδη εχει φαει απειρο κραξιμο, μια καλη κουβεντα για τον Φωτση περιμενω απο καποιον σημερα...
shtarkws
Τι έπαθε ο ΔΔ?
xomitsious
Μουφα το φαουλ υπερ του Σλουκα. Θα τελειωναμε 3η περιοδο μπροστα...
pk13
Ωρες ωρες ο Παβλοβιτς ειναι για πολυ ξυλο....ελεος ......ας δωσει μια πασα...
Mono
Ο Πάβλοβιτς ώρες ώρες κάνει κάτι αψυχολόγητες ενέργειες και άλλες ώρες πάλι φαίνεται βετεράνος.. Μεγάλη τρύπα στο 3/4...
louie
Κάποιος να πει στον παβλοβιτς ότι δεν είναι ο kyrie Irving. Πως την έχει δει να σπάσει αστραγάλους σήμερα; δυστυχώς λίγο τα φάουλ, λίγο ο τραυματισμός του ΔΔ που ας ελπίσουμε δεν είναι τπτ, φαίνεται χλωμή η νίκη
G-arenas
η εμμονη στον παβλοβιτς με σκοτωνει!!για πιο λογο τοση εμμονη πια να παιρνει μονο αυτος την μπαλα??για πιο λογο εβγαλε τον παππα?? εναν παικτη στο 4-5 να ειχαμε θα φευγαμε με το διπλο σημερα απο το σκορποχωρι της φενερ!!
comrade
QUOTE(louie @ Dec 30 2015, 23:20 ) *
Νίκος παππάς. Πολύ μπάσκετ μέσα του, ακόμα μεγαλύτερος εγωισμός.


Το αυτο.
SkyFall
τράβηγμα ή θλάση στους προσαγωγούς ο ΔΔ. Δεν αντέχω άλλο να βλέπω Πάβλοβιτς και Κούζμιτς.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.