Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Σαν Αντόνιο - Ντάλας
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
Pierce
spurs1-sm.gif VS dall2-sm.gif

Σχόλια για τη σειρά αγώνων.
benchwarmer
Πολυ ενδιαφερουσα σειρα. Νομιζω η πρωτη φορα που παιζει ο Ντιρκ αντιμετωπος με τους Σπερς. Σπερς σε 6.
j-kidd13
Kαι εμενα κατι μου λεει οτι οι Σπερς θα βρουν τελικα τον τροπο να περασουν στην επομενη φαση...Στη σειρα ειμαι φανερα με τους Μαβς αφου ειμαι φαν τους...Αλλα βλεπω να περναει ο Τιμοθεος...Οριακα στο 4-3...
Edel
Και γω Σπερς βλέπω, με οριακό σκορ, αλλά όποιος και να περάσει από δω δεν έχει τύχη για παραπάνω. Πρόκριση γοήτρου tongue.gif
a bullet for your head
Οι Σπερς,παρολο που εχασαν τον Τζινομπιλι εκαναν καλο τελειωμα της κανονικης περιοδου.
Πολυπαθη αλλα και πολυπειρη ομαδα, που ξερει τι ζηταει μες'το γηπεδο.
Οι Μαβερικς δειχνουν να φορμαριζονται το τελευταιο διαστημα.Διαθετουν μεγαλες προσωπικοτητες,ωστοσο δεν εχουν πεισει.
Δυσκολη και αυτη η σειρα..τολμωντας να χρισω εστω και οριακα φαβορι τους Μαβερικς..
giannis23
Αν παίζουν οι Spurs όπως στα τελευταία παιχνίδια βλέπω Mavs,αν όχι Spurs.Είναι δύσκολο ζευγάρι.
Air and King
"Θα φαει η μυγα σιδερο και το κουνουπι ατσαλι".Σκοτωμος θα γινει,η σειρα του 2006 ειναι απο τις κορυφαιες ολων των εποχων.Το Νταλλας εχει βρει ρυθμο και μπαινει με πιο καλο μομεντουμ στα πλειοφ και πιστευω θα περασει ειτε σε 6 ειτε σε 7 παιχνιδια.Το Σαν Αντονιο ποτε δεν μπορεις να το ξεγραψεις αλλα θεωρω οτι το Νταλας εχει τον πρωτο λογο.Παντως μου αρεσει να βλεπω αυτες τις 2 ομαδες αντιπαλες.
reignman
Dallas... O Dirk δεν γινεται να αποκλειστει απο τον 1ο γυρο...
nikolas12
Το σκορ θα ειναι σιγουρα 4-3.Αλλα μου ειναι παρα μα παρα πολυ δυσκολο να διαλεξω τη νικητρια ομαδα.Απο τη μια ο Ντιρκ,απο την αλλη ομως οι Σπερς που σιγουρα δεν μπορεις να προσπερασεις.
T.W.Is.M.
Δυσκολη σειρα, λογω της απουσιας του Μανου. Νομιζω οτι μια τοσο εμπειρη ομαδα οπως το Σαν Αντονιο μπορει να εμφανιζεται καλυτερη οσο περνανε τα παιχνιδια, αρκει να μην τους καταβαλει η κουραση(ειναι και υπερηλικες...). Θεωρω οτι οι Σπερς ακομα βρισκονται σε φαση προσαρμογης του παιχνιδιου τους χωρις τον Τζινομπιλι. Θα στηριχτουν πολυ στο σουτ τους με Μεισον, Φινλει, Μπονερ και απο κει θα προσπαθησουν να καλυψουν τους ποντους του Τζινομπιλι. Δεν ξερω ποσο υγιης ειναι ο Ντανκαν, πιστευω ομως οτι τη διαφορα σε αυτη τη σειρα δε θα την κανει το δικο του matchup με το Νοβιτσκι, αλλα αυτο του Παρκερ με τον Κιντ. Οι Σπερς εχουν αυξημενες απαιτησεις απο τον Παρκερ και αυτος εχει την ικανοτητα να εκμεταλλευτει την ταχυτητα του και να βγαλει τον Κιντ εξω απο το παιχνιδι του. Αν οι Μαβερικς δεν εχουν τον καλο Κιντ, θα τα περιμενουν ολα απο το Γερμανο και αυτος οσο καλος κι αν ειναι, μια ομαδα οπως το Σαν Αντονιο δεν μπορει να το κερδισει μονος του. Εκτος κι αν ο Χαουαρντ θυμηθει τον καλο εαυτο του, που δεν εχει δειξει φετος. Προβλεψη:4-3 για το Σαν Αντονιο.
Emanuel David Ginobili
Οι ποντοι του Manu παρα πολυ δυσκολα θα καλυφθουν, οποτε DEFENSE! Η πιεστικη αμυνα των Spurs μπορει να καταφερει να μειωσει σηγμαντικα το σκοραρισμα των Mavs. Για μεσα στη ρακετα θεμα matchup Duncan-Nowitzki δεν τιθεται, ο Tim θα τον φαει λαχανο. Τωρα οσον αφορα το περιφερειακο παιχνιδι του Dirk, ο Popovic ειναι γατα με πεταλα και θα βρει τα σωστα μαρκαρισματα με Bowen ή Udoka για να τον περιορισει -οσο ειναι δυνατον-.
Μεγαλο συν των Spurs η δαιμωνιοδης φορμα του Parker ο οποιος καιγεται πραγματικα αυτη τη στιγμη και θα 'χει -πιστευω- +-30π σε καθε ματς.
Τωρα το μεγαλο θεμα ειναι αν θα καταφερουν οι Mason, Finley. Boner, Udoka, Gooden, να προσφερουν σε ποντους, αν τα καταφερουν δεν τιθεται θεμα προκρισης. Spurs και ανετα κιολας.
Hayate
QUOTE(benchwarmer @ Apr 16 2009, 14:33 ) *
Πολυ ενδιαφερουσα σειρα. Νομιζω η πρωτη φορα που παιζει ο Ντιρκ αντιμετωπος με τους Σπερς. Σπερς σε 6.


Και την σεζόν 2005-2006 είχανε παίξει στον 2ο γύρο τότε με την μπουνιά του Terry στον Finley με το Ντάλλας να φτάνει μέχρι τον τελικό.

QUOTE(reignman @ Apr 17 2009, 02:33 ) *
Dallas... O Dirk δεν γινεται να αποκλειστει απο τον 1ο γυρο...


Εδώ έγινε σε μια ομάδα με 67 νίκες.. Τώρα θα είναι το πρόβλημα..
Spurs έχουν τον πρώτο λόγο.. Ο τραυματισμός του Ginobili θα τους κοστίσει για να φτάσουν μέχρι τον τελικό αν τα καταφέρουν αλλά τον πρώτο γύρο θα τον περάσουν πιστεύω..
Gravedigger
NAIIII!TO ΠΗΡΑΜΕ!Howard στο 3ο και Barea στο 4ο έκαναν μεγάλη ζημιά.1-0 λοιπόν και συνεχίζουμε.Δεν ξέρω πως θα καταλήξει η σειρά αλλά εγώ είπα,τους Spurs τους έχουμε...
QUOTE (Emanuel David Ginobili @ Apr 18 2009, 13:38 ) *
Για μεσα στη ρακετα θεμα matchup Duncan-Nowitzki δεν τιθεται, ο Tim θα τον φαει λαχανο.

Θέμα Duncan-Nowitzki όντως δεν υπάρχει.Γιατί το matchup είναι Duncan-Dampier.
QUOTE (Emanuel David Ginobili @ Apr 18 2009, 13:38 ) *
Τωρα το μεγαλο θεμα ειναι αν θα καταφερουν οι Mason, Finley. Boner, Udoka, Gooden, να προσφερουν σε ποντους, αν τα καταφερουν δεν τιθεται θεμα προκρισης. Spurs και ανετα κιολας.

icon_wave.gif
captain charisma
πιστευα οτι θα γινει στο πρωτο παιχνιδι το μπρεικ, και τελικα εγινε!
ο νοβιτσκι μπορει να σκοραρε μονο 19π αλλα βοηθησαν πολυ ο χαουαρντ που ελπιζω να θυμηθει τις εμφανησεις του 2006 και ο παγκος διοτι πηραν σημαντικους ποντους απο αυτους.
οσο για τα ματς απ ο ντανκαν με τον νταπιερ ειναι...και μερικες φορες βοηθαει ο νοβιτσκι στο μαρκαρισμα του...(δλδ αμυνα με τα ματια) tongue.gif
παμε ρε νταλας για τη 2 νικη παλι στο γηπεδο των σπερς!
dall2-sm.gif dall2-sm.gif dall2-sm.gif dall2-sm.gif dall2-sm.gif dall2-sm.gif dall2-sm.gif dall2-sm.gif
Air and King
Οι Μαβερικς εκαναν το break και εδειξαν οτι σαν ομαδα εχουν παιχτες μεγαλης κλασης οπου ακομα και αν ο Νοβιτσκι δεν ειναι στην καλυτερη του μερα μπορουν να βοηθησουν και αυτοι.Ο Τζος Χαουαρντ ειναι ενας απο αυτους και θυμισε το περσυνο καλο Χαουαρντ και οχι τον φετινο με τα πολλα προβληματα.
Οσον αφορα τους Σπερς ο Ντανκαν παρολο που φαινεται οτι δεν παταει καλα εκανε οτι μπορουσε οπως και ο Παρκερ αλλα αυτο δεν εφτανε.Για να δουμε την συνεχεια οπου οπως ειχα προβλεψει περιμενω το Νταλλας να περναει.
The Admiral
Δυσκολη για το Σαν Αντονιο η σειρα και προβλεπω μεχρι 2 νικες να κανει.Δυστυχως εχει να παραταξει 1,5 παικτη κλασης(Παρκερ και μισο Ντανκαν) απεναντι σε 4(Κιντ,Νοβιτσκι,Χαουαρντ,Τερι).Ο Ντανκαν εχει βαρυνει απιστευτα και μου εκανε τρομερη εντυπωση χθες που δεν ηξερε τι να κανει την μπαλα απο τα 6 μετρα.Εχει καταληξει η ομαδα να επιτιθεται η ομαδα χωρις σχεδιο,περιμενοντας τα παντα απο τις εμπνευσεις του Παρκερ.Ενας απο τους λογους της καλης πορειας των Σπερς την τελευταια δεκαετια ηταν τα νιατα και η υγεια των σταρ του.Τωρα που αυτα ισχυουν για τον ενα απο αυτους,η ομαδα δεν μπορει να εχει ελπιδες για κατι καλο.

Πιστευω οτι τη Δευτερα θα δειξουμε ενα καλυτερο προσωπο,ο Παρκερ θα ειναι προετοιμασμενος καλυτερα απεναντι στις φλοπες εκεινου του ανεκδιηγητου κοντοστουπη που την ειδε Αιβερσον και πηρε 14 προσπαθειες,ωστοσο η ομαδα δεν μπορει να προχωρησει περα απο εκει που ειναι και του χρονου θα πρεπει να αναθεωρησει καποια πραγματα αν θελει να παραμεινει ανταγωνιστικη.
captain charisma
προφανως θα εννοεις τον μπαρεα.οντως φετος εκανε το ξεπεταγμα και κανει πολυ καλες εμφανησεις και βοηθαει σημαντικα στην επιθεση οταν ο κιντ ειναι στο παγκο.
Emanuel David Ginobili
Επιβλητικοι οι Spurs ισοφαρισαν τη σειρα σε 1-1 με νικη 105-84.
Ο φλεγομενος Tony ανελαβε και τους ποντους του Duncan(13) σκοραροντας 38!!!
tzagasdog
προβλεπω Μαβς εδω... ειδικα τωρα που λειπει ο Μανου οι Μαβς εχουν περισσοτερες λυσεις.
+ το οτι ο Κιντ, ο Τερυ, ο Χαουαρντ και ο Ντιρκ θα ανεβασουν πολυ αποδοση σε σχεση με τη regular season
T.W.Is.M.
Εγω θα συνεχισω κοντρα στην πλειοψηφια να στηριζω Σαν Αντονιο εδω. Ναι μεν δε θα βαζει 38 ποντους ο Παρκερ καθε φορα, αλλα το χτεσινο παιχνιδι το βλεπω σαν μια απαντηση των Σπερς. Δεν ηρθε μονο η νικη, αλλα και μια μεγαλη διαφορα, που λειτουργει και σαν ανυψωση ηθικου και σαν προειδοποιηση για τον αντιπαλο οτι τα πραγματα δεν ειναι οπως εδειχναν στο πρωτο ματς. Αν οι Σπερς γυρισουν απο το Νταλας με αλλη μια νικη(και πιστευω οτι θα το κανουν), νομιζω οτι θα περασουν.
Gravedigger
Tρομερή αστοχία χθες,ο Parker οργίαζε, αφού δεν υπάρχει παίχτης να τον μαρκάρει και έγινε το 1-1.Το ότι πήραμε εκτός έδρας νίκη φτάνει αφού δεν νομίζω να περίμενε κανείς να γυρίσουμε με 2 νίκες από το San Antonio.Γυρίζουμε στο Dallas λοιπόν (σιγά το ταξίδι tongue.gif ) με σκοπό να πάρουμε τις 2 νίκες.Αν και 1 να πάρουμε πιστεύω ότι μπορούμε να ξανακερδίσουμε στο ΑΤ&Τ...Έχει πολύ ψωμί ακόμα η σειρά..
basketikos
Εχθες ειχε προβλημα στο δαχτυλο ο dirk - το ειχε ξαναχτυπησει, αν ειναι κατι πιο σημαντικο απο το 'τιποτα' τα πραγματα δυσκολευουν για το Ντάλας. Aπο την αλλη, το SA πρεπει να 'προστατευσει' το ταλαιπωρημενο χερι του Duncan - αρχισε η κατω βολτα για εναν μεγαλο παικτη νομιζω..

Το μπασκετ του SA μονο sexy δεν ειναι, γι' αυτο πιστευω βγαινει σε πολλους ο φιλο-Ευρωπαϊσμος (το μπασκετ του Παρκερ μονο Ευρωπαικο δεν ειναι, και ο Ευρωπαιος-Αργεντινος ειναι στα πιτς..). Παω και εγω για 4-2 Dallas
Air and King
Το Trash talking αρχισε με τον Νταμπιερ να δηλωνει οτι "θα ξαπλωσει κατω τον Παρκερ" που στο 2ο παιχνιδι τους ταραξε στη διεισδυση τους Μαβς.
Ενδιαφερουσα σειρα "Πολεμος".Το Νταλλας πιστεω οτι θα κανει το 2-1.Λογικα ηρθε και η ωρα του Ντιρκ να μιλησει.
Ελπιζω να αντεξουν τα ποδια του Ντανκαν και να παει μακρια η σειρα που την βρισκω πολυ ενδιαφερον.
Gravedigger
QUOTE (Air and King @ Apr 23 2009, 20:21 ) *
Το Trash talking αρχισε με τον Νταμπιερ να δηλωνει οτι "θα ξαπλωσει κατω τον Παρκερ" που στο 2ο παιχνιδι τους ταραξε στη διεισδυση τους Μαβς.

Το πήρε πίσω όμως ο Damp και είπε πως δεν εννοούσε αυτό που κατάλαβαν όλοι!Το διόρθωσε λέγοντας πως θα το καταφέρει με σωστή άμυνα και μπλα μπλα.Ούτε πρόστιμο έφαγε.
kotzito
Ευκολη νικη για το Νταλας με 88-67.Οι Σπερς ηταν σαν να μην κατεβηκαν στο γηπεδο και εκαναν πολυ κακη εμφανιση.Χαρακτηριστικο οτι στο 36' ειχαν βαλει μονο 42 ποντους.Οι Μαβερικς απο την αλλη δεν εκαναν καμια σουπερ εμφανιση αλλα επαιξαν αρκετα καλα και οσο χρειαζοταν και καταφεραν να κανουν το 2-1.Κορυφαιος για τους γηπεδουχους ο Νοβιτσκι με 20 ποντους,απο κοντα και ο Χαουαρντ.Απο τους Σπερς o μονος που το παλεψε λιγακι ηταν ο Παρκερ.Πλεον αν παρουν το επομενο παιχνιδι οι Μαβερικς πιστευω οτι εκτος συγκλονιστικου απροοπτου θα ειναι αυτοι που θα περασουν στην επομενη φαση.
captain charisma
το χτεσινο παιχνιδι απο αποψη θεαματος δεν ηταν καθολου καλο.λες και εβλεπα ευρωπαικες ομαδες...αλλα τεσπα, οι νταλας καναν το 2-1 στις νικες και το πιο κρισιμο ματς ειναι το 4ο, αν κερδισουν οι μαβς κανουν το 3-1 και οι σπερς ειναι με τη πλατη στο τοιχο.αν γινει το 2-2 τοτε η σειρα ερχεται στα ισα.
παντως το χθεσινο παιχνιδι οι σπερς το παρατησαν πολυ νωρις.ο ντανκαν κακιστος με μολις 4π και ο παρκερ δεν τα πηγε και καλα και εμεινε στα ρηχα με 12 μετα τους 38π του 2 ματς.
απ τους μαβς πολυ καλος ο ντιρκ οσο επαιξε.
Magnus92
Απο την αρχη της σεζον εχω την διαισθηση οτι οι Σπερς θα το σηκωσουν φετος... Ακομα και μετα το 2-1 των Μαβς συνεχιζω να το πιστευω... ΑΚΡΑΙΟ ???????????
Gravedigger
QUOTE (Magnus92 @ Apr 24 2009, 18:55 ) *
Απο την αρχη της σεζον εχω την διαισθηση οτι οι Σπερς θα το σηκωσουν φετος... Ακομα και μετα το 2-1 των Μαβς συνεχιζω να το πιστευω... ΑΚΡΑΙΟ ???????????

Τους Mavs μπορεί να τους περάσουν (αν και ούτε αυτό το πιστεύω) αλλά πρωτάθλημα με τίποτα....Υπάρχουν τουλάχιστον 4 ομάδες καλύτερες από αυτούς.
j-kidd13
Ουτε εγω πιστευω οτι το Σαν Αντονιο θα περασει το Νταλας...Αλλα και να το κανουν,ουτως η αλλως,δεν νομιζω οτι μπορουν να κερδισουν σε σειρα αγωνων ουτε το ΛΑ,ουτε το Κλιβελαντ,ουτε τους Σελτικς
Edel
Ti κι αν έβαλε ο Πάρκερ 40φεύγα πόντους, 25 ο Τιμ.

Το 3-1 είναι γεγονός και δύσκολα οι Σπερς θα το γυρίσουν. Δε θα συνεχιστεί το σερί των μονών χρονιών tongue.gif
j-kidd13
QUOTE(Edel @ Apr 26 2009, 03:12 ) *
Ti κι αν έβαλε ο Πάρκερ 40φεύγα πόντους, 25 ο Τιμ.

Το 3-1 είναι γεγονός και δύσκολα οι Σπερς θα το γυρίσουν. Δε θα συνεχιστεί το σερί των μονών χρονιών tongue.gif

Mετα απο Παρκερ και Ντανκαν ομως ηταν το χαος....Που να κερδισεις ετσι...Αν υπηρχε ο Τζινομπιλι θα ηταν αλλιως τα πραγματα βεβαια.Οι οποιες πιθανοτητες ηταν με το Σαν Αντονιο πριν την σειρα των αγωνων,ηταν λογω του οτι προκειται για μια ομαδα-πρωταθλητρια τα τελευταια χρονια,που επαιζε αποδοτικο και οχι εντυπωσιακο μπασκετ,και οχι γιατι ειναι καλυτερη ομαδα απο το Νταλας.
Οι Μαβς ειναι με το ενα ποδι στην επομενη φαση...
captain charisma
αφου καναν οι νταλας το 3-1 στη σειρα μονο με αυτοκτονια χανουν τη προκριση στα ημιτελικα της δυσης.λετε να γινει παλι αυτο που εγινε το 2006 οπου προηγηθηκαν με 3-1 αλλα ισοφαρισαν οι σπερς και τελικα κερδισαν στο τελευταιο ματς στη παραταση?πολυ δυσκολο σεναριο, επειδη οι σπερς δεν εχουν τζινομπιλι...μετα τον ντανκαν και το παρκερ ειναι το χαος...
απο τους μαβερικς πολυ καλος ο χαουαρντ και ο κιντ... σε καποια σημεια εκανε τη διαφορα αυτος ο χολινς με τις αμυνες και τις ταπες απεναντι στο ντανκαν!ο νοβιτσκι ηταν για αλλη μια φορα μετριος...τωρα παμε σαν αντονιο να καθαρισουμε τη σειρα! dall2-sm.gif dall2-sm.gif dall2-sm.gif dall2-sm.gif dall2-sm.gif dall2-sm.gif
Edel
4-1

Η σεμνή τελετή έλαβε τέλος. Ανανέωση τα σπιρούνια διαφορετικά του χρόνου ούτε στα πλέι οφ δε μας βλέπω. Και να γιατρευτεί εντελώς ο Μανού, ανάθεμα την ώρα που πήγε στους Ολυμπιακούς.
banou7
Σκορποχώρι δίχως Μανού τα Σπιρούνια! Δίκαιος αποκλεισμός και απαραίτητος ο επαναπροσδιορισμός αναγκών!
Elio
Αντε να παρουν οι Σπερς το Ρασιντ απο ντιτροιτ να γινει χαμος! Δεν θα περναει τιποτα στην ρακετα!
banou7
Έχω ακούσει ότι και ο Μάικ Τάισον ψάχνει για κανά δυο αγώνες ακόμα ugly1.gif
Elio
QUOTE(banou7 @ Apr 29 2009, 10:01 ) *
Έχω ακούσει ότι και ο Μάικ Τάισον ψάχνει για κανά δυο αγώνες ακόμα ugly1.gif



Χεχεχεχεχε! Banou7 λες να σταματησει ο ρασιντ η οτι αν παει εκει θα γινει ψιλοσκοτωμος?

Το λεω αυτο γιατι ειχα διαβασει αρκετη φιμολογια οτι τον θελει το Σαν αντονιο!
banou7
Elio Όντως φημολογείται κάτι τέτοιο! Είτε σταματήσει είτε μετακινηθεί θα είναι ένα τέλος εποχής. Και οι Πίστονς και οι Σπερς έχουν κουράσει κοινό και λίγκα... Αν και το πείραμα του "practice" απέτυχε, νομίζω ότι θα έχουμε κάποιες αλλαγές του χρόνου! Πάντως θα είχε ενδιαφέρον να δούμε τον Ρασίντ στο Σαν Αντόνιο: Όποιος θα τολμά να πατήσει το ζωγραφιστό θα μετράει δόντια!
Gravedigger
PURE OWNAGE.-
Air and King
To Nταλλας εκανε πραξη αυτο που πολλοι υποψιαζονταν οτι δηλαδη ειχε το μομεντουμ μπαινοντας στα Πλειοφ και οτι ειχε μεγαλη τυχη να αποκλεισει τους Σπερς.Βεβαια δεν νομιζω οτι πολλοι περιμεναμε οτι αυτο θα γινοταν με 4-1 αλλα το Νταλλας εδειξε οτι εχει καλο ροστερ και επικρατησε ευκολα σχετικα στην σειρα.
Πρωτη φορα που ο μεγαλος Ντανκαν αποκλειεται απο τα Πλειοφ στον πρωτο γυρο αφου το 2000 που ειχαν αποκλειστει παλι οι Σπερς αυτος δεν ειχε παιξει απεναντι στους τοτε Σανς του Κιντ.
Ακομα και ο Τζινομπιλι να επαιζε παλι στο Νταλλας θα εδινα τον πρωτο λογο.Ομαδα με πιο πολλες λυσεις.Ο Τζινομπιλι θα βοηθουσε αλλα και παλι Νταλλας εβλεπα.
j-kidd13
Κακα τα ψεματα,κοιταζοντας τα boxscore των αναμετρησεων,θα δει κανεις οτι το κουπι τραβαγανε μονο ο Παρκερ με τον Ντανκαν.Οσο καλοι και να ειναι και οσο καλα και να παιζουν δε μπορουν 2 να τα βαλουν στα ισια με 4 και 5 παικτες...
Το Νταλας ειχε βοηθεια απο περισσοτερους παιχτες,..
Εφτασε ο καιρος να σκεφτουν σοβαρα στο Σαν Αντονιο μια ανανεωση...Δεν μπορουν αλλο να μενουν απαθεις στις μεταγραφες επειδη εχουν την "Αγια τριαδα" που κουτσα-στραβα τους ξελασπωνε συνεχεια...
Το Νταλας παει για σειρα λογικα με το Ντενβερ με μειονεκτημα εδρας...
T.W.Is.M.
Με εντυπωσιασε το Νταλας. Θεωρουσα φαβορι το Σαν Αντονιο και πιστευα οτι το Νταλας ειχε κλεισει τον κυκλο του με εκεινο τον αποκλεισμο το 2007 απο το Γκολντεν Στειτ. Τελικα αποδεικνυουν οτι εχουν ακομα κινητρα και στοχους. Απο το Σαν Αντονιο ολοι οι υπολοιποι πλην Παρκερ και Ντανκαν φανηκαν λιγοι. Αυτο εκρινε τελικα τη σειρα. Οταν παιχτες οπως ο Φινλει, ο Μποουεν και ο Γκουντεν δεν μπορουν να ανταποκριθουν, ενω απο την αλλη οι Μαβερικς παιρνουν σημαντικη βοηθεια απο Μπαρεα, Νταμπιερ και Μπας, ειναι λογικο να εμφανιστει καλυτερο το Νταλας. Το ξυπνημα που περιμενα απο τους Σπερς δεν εγινε ποτε και τελικα η εικονα τους στη σειρα ηταν σαν το Μαιαμι του 2007.
Το σερι του Ντανκαν στις μονες χρονιες σταματαει εδω. Αλλη μια φορα δεν ειχε παρει το Σαν Αντονιο του Ντανκαν το πρωταθλημα σε μονη χρονια, το 2001 που ο τιτλος κατεληξε στο ΛΑ. Να ψαξουμε για το δευτερο και φετος? smile.gif
captain charisma
πολυ πιο ευκολα προκριθηκαν οι μαβς στην επομενη φαση των πλειοφς απ οτι περιμενα...ισως και να φταιει κα η απουσια του τζινομπιλι που αν επαιζε νομιζω πως η σειρα θα πηγαινε στα 7 παιχνιδια..απ τους μαβερικς ο νοβιτσκι χτες εκανε το καλυτερο παιχνιδι του σ ολη τη σειρα...επισης ο χαουαρντ βλεπω οτι τα παει πολυ καλα μεχρι στιγμης,οπως επισης και ο κιντ και ο παγκος που δινει σημαντικες λυσεις.....
τωρα στην επομενη φαση με ντενβερ που λογικα θα προκριθει πιστευω πως αν το νταλας σπασει την εδρα των ναγκετς μπορει μεχρι και τελικο δυσης....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.