Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ορλάντο - Ατλάντα
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
Pages: 1, 2
Pierce
magic1-sm.gif (4) Vs hawks1-sm.gif (5)

Σχόλια για τη σειρά

Pierce
Σκούπα ανά χείρας για το Ορλάντο..Άντε σπιτάκια σας παλικάρια μου , που θέλετε και play off . Κάν'τε ένα trade το καλοκαιράκι τον JJ και τα ξαναλέμε από του χρόνου...
Αυτά τα λέω γιατί ενώ τους πάω σαν ομάδα , είναι ΠΟΛΥ λιγόψυχοι...
duncan21
QUOTE(pierce21 @ Apr 14 2011, 16:21 ) *
Σκούπα ανά χείρας για το Ορλάντο..Άντε σπιτάκια σας παλικάρια μου , που θέλετε και play off . Κάν'τε ένα trade το καλοκαιράκι τον JJ και τα ξαναλέμε από του χρόνου...
Αυτά τα λέω γιατί ενώ τους πάω σαν ομάδα , είναι ΠΟΛΥ λιγόψυχοι...

Πηρε πολυ χρημα το προηγουμενο καλοκαιρι ο JJ ρε συ,πως να το ξαποστειλουν?Δεν εχουν καθολου παγκο,αυτο ειναι το προβλημα τους τοσα χρονια.Εχουν κανει και μερικες πατατες σε προηγουμενα draft(Λο,Ουιλιαμς).Για τη σειρα τωρα,ευκολα κι απλα 4-0 ή 4-1 το Ορλαντο...
Pierce
Την ίδια συζήτηση είχαμε με τον Gino... Κάτι πρέπει να αλλάξει, τον Σμιθ δεν τον διώχνεις με τίποτα, Χόρφορντ επίσης δεν βρίσκεις εύκολα , ο περισσότερο αναλώσιμος από την 3αδα είναι ο JJ. To θέμα είναι ποιος θα φορτωθεί τέτοιο συμβόλαιο....
Johnaros
Αδιάφορο ζευγάρι, μέτριο μπάσκετ, ούτε που θα δω τα παιχνίδια.
vc15
Σίγουρα θα περάσουμε, εύκολα ή δύσκολα, από τους πουθενάδες της Atlanta αλλά δε μιλάω και πολύ γιατί από εκεί και πέρα προβλέπω διασυρμό από το Chicago. Οπότε καλά ήταν και για φέτος, αλλά ψάξε καμία σοβαρή ομάδα Dwight γιατί με το Orlando δε σε βλέπω να παίρνεις ποτέ πρωτάθλημα, ιδιαίτερα με μερικά παρτάλια που έχουν στεριώσει εδώ και αρκετό καιρό στην ομάδα. Είναι κρίμα για τη βελτίωση που είχε αυτός ο παίχτης φέτος να έχει αυτόυς τους συμπαίχτες (εξαιρώ J-Rich και Bass που ήταν τίμιοι).
T.W.Is.M.
Στην κανονικη περιοδο η Ατλαντα πηρε 3 απ τα 4 ματς. Μοιαζει να εχει βρει τον τροπο να κερδισει το Ορλαντο. Υπερεχει σε βαθος κοντα στο καλαθι(δεν ειναι και δυσκολο, το Ορλαντο δεν εχει δευτερο σεντερ και ο κακομοιρης ο Χαουαρντ πρεπει στα πλει οφ να χτυπαει 40λεπτα καθε βραδυ), εχει παιχτες που μπορουν να σκοραρουν απο την περιφερεια και...μεχρι εδω ηταν τα πλεονεκτηματα της. Ειναι σοφτ ομαδα, που δυσκολα μπορει να χτυπησει καποιον απ τους μεγαλους της Ανατολης. Νομιζω οτι θα δουμε περιπου το ιδιο εργο με περσι, ισως φετος παρει κι ενα ματς η Ατλαντα. Τελικη προβλεψη 4-1 για το Ορλαντο.
oti-nane
Όταν έχεις πάρει στη κανονική περίοδο 3 στα 4 το να σε ξεγράφουν όλοι ίσως είναι πλεονέκτημα.

Από την άλλη και εγώ πιστεύω ένα 4-0 ή 4-1 θα είναι η σειρά...
nikolas12
Ωραια σειρα το Ορλαντο-Ατλαντα. Προσωπικα θα επελεγα ενα 4-2 ή 4-1 υπερ του Ορλαντο.
a bullet for your head
QUOTE(T.W.Is.M. @ Apr 14 2011, 17:05 ) *
Στην κανονικη περιοδο η Ατλαντα πηρε 3 απ τα 4 ματς. Μοιαζει να εχει βρει τον τροπο να κερδισει το Ορλαντο. Υπερεχει σε βαθος κοντα στο καλαθι(δεν ειναι και δυσκολο, το Ορλαντο δεν εχει δευτερο σεντερ και ο κακομοιρης ο Χαουαρντ πρεπει στα πλει οφ να χτυπαει 40λεπτα καθε βραδυ), εχει παιχτες που μπορουν να σκοραρουν απο την περιφερεια και...μεχρι εδω ηταν τα πλεονεκτηματα της. Ειναι σοφτ ομαδα, που δυσκολα μπορει να χτυπησει καποιον απ τους μεγαλους της Ανατολης. Νομιζω οτι θα δουμε περιπου το ιδιο εργο με περσι, ισως φετος παρει κι ενα ματς η Ατλαντα. Τελικη προβλεψη 4-1 για το Ορλαντο.

Ο παικτης ο οποιος εκανε πολυ καλη σειρα περσι στα μεταξυ τους παιχνιδια,ηταν ο Τζαμιρ Νελσον...
Η διαφορα φετος ειναι οτι οι Χωκς δεν εχουν τον Μπιμπι...αλλα εναν αρκετα καλυτερο περιφερειακο αμυντικο & καλυτερο οργανωτη τον Χαινριχ,συν οτι εχουν δοθει περισσοτερες ευκαιριες φετος & στον Τιγκ.

Και το αναφερω αυτο διοτι μπορει ο Νελσον να μην γεμιζει το ματι σε πολλους εδω μεσα στο φορουμ,ομως δεν παυει να ειναι ο εκφραστης & κινητηριος μοχλος της επιθετικης φιλοσοφιας του Σταν..
Αν οι Χωκς μπορεσουν να περιορισουν την δραστηριοτητα του Νελσον,τοτε οι Ματζικ για να αντιπαρελθουν,θα πρεπει ο Αρινας να δωσει το κατι παραπανω ερχομενος απ τον παγκο...& στην δημιουργια,αλλα το κυριοτερο σε επιθετικες λυσεις.

Απ την αλλη,ο Ριτσαρτσον ειναι καλυτερο fit απ'οτι ηταν μεχρι περσι ο Καρτερ,προσφεροντας αξιοπιστο μακρινο σουτ,επιθετικες λυσεις αλλα & αμυντικες.
Και κατα την γνωμη μου θα ματσαρει καλυτερα τον Τζονσον.

Ο Χεντο,περαν της προσδοκωμενης ''υπερβασης'' του Αρινας,ειναι ο παικτης ο οποιος μπορει ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ να προσφερει λυσεις στην δημιουργια,σε περιπτωση που οι Χαινριχ-Τιγκ,''αναχαιτισουν'' τον Νελσον..
Θεωρητικα υπερεχει στο ματς-απ κοντρα στον Ουλλιαμς,ενω θελω να πιστευω οτι ενοψει των κρισιμοτερων παιχνιδιων της χρονιας,θα ''ενεργοποιηθει'',δειχνοντας στοιχεια προς 2ετιας...

Οι Χωκς,οσο & να διαθετουν ψηλους που μπορουν να ριξουν πανω στον Ντουαιτ,δυσκολα θα μπορεσουν να τον περιορισουν,τουλαχιστον σε αισθητο βαθμο.

Ο Σμιθ μπορει να αποτελει ενα εμφανες πλεονεκτημα για τους Χωκς στη θεση του PF,ομως οι Μπας-Αντερσον μπορουν να ανταποκριθουν..

Και εδω η συνεισφορα των παγκων θα ειναι ενα ζητουμενο..

Για να καταληξω,δεν προβλεπω σκουπα των Ματζικ...αλλα επικρατηση τους σε 6 παιχνιδια..
HLR CENATION
4-2 το Ορλαντο.

Ο Xαινριχ είναι εγώ από τα νερά του μέχρι στιγμής στην Aτλαντα και οι Χοκς στην ουσία παίζουν χωρίς πλευ μεικερ...Βεβαια απέναντι του θα έχει τον Νελσον που ειναι κακος στην αμυνα και ετσι θα εχει τισ ευκαιριες του για να κανει μια καλη σειρα.

Τωρα μεσα στην ρακετα οι Ματζικ θα έχουν πλεονέκτημα στην επίθεση λόγο Χαουαρντ,ο οποιος όμως στην άμυνα θα δεινοπαθησει κόντρα στο Χορφορντ που μπορει να τον φορτωσει με φαουλ.

Σε αυτη τη σειρα δεν βλεπω να εχει ρολο ο Αντερσον καθωσ σε οποιον κ να πεσει θα υστερει σε δυναμη.
vc15
Άργησε να ξυπνήσει το Orlando, αλλά λογικό μιας και έχει το άγχος του φαβορί. Εκπληκτικός ο Howard με 12 πόντους, 4 ριμπάουντ και 1 φοβερή τάπα στον Thomas που ήταν το αποκορύφωμα σε 10 λεπτά συμμετοχής. Πρέπει να πάρουν μπρος και οι υπόλοιποι όμως γιατί δε μας βλέπω καλά. Πάντως, αν συνεχίσει έτσι ο Dwight το βλέπω να χτυπάει 40άρα σήμερα.
baskethood
Η τακτικη της Ατλαντα ειναι να ριχνουν πολλα κορμια στον Χαουαρντ και ταυτοχρονα να μη στελνουν βοηθειες φοβουμενοι την περιφερεια του Ορλαντο.
Ο Χαουαρντ κανει ομως πολυ καλο παιχνιδι εχοντας 6-8 διποντα και πεντε ριμπαουντ.
Leon_cp3
Yφίσταται αυτός ο παίχτης; Υφίσταται; Όχι ρωτώ μήπως ζω σε παράλληλο σύμπαν και βλέπω αυτά που θέλω εγώ να βλέπω... rolleyes.gif
vc15
Εντάξει, δεν υπάρχουν αυτά που κάνει σήμερα. Την έχει σίγουρη τη 40άρα. Βέβαια, αυτό οφείλεται εν μέρει και στην πανέξυπνη τακτική που έχουν επιλέξει οι Hawks να μη στέλνουν βοήθεια και να αφήνουν μόνο το Dwight να σκοράρει. Με τον τρόπο αυτό, έχουν καταφέρει να κρατησουν όλο το υπόλοιπο Orlando κρύο και στην επίθεση δείχνουν τεράστια σοβαρότητα. Βέβαια, σχεδόν όλα τα σουτ έχουν μπει από τα 5-6 μέτρα οπότε κάποτε μπορεί να σταματήσουν και να μπαίνουν. Πάντως, μέχρι στιγμής έχουν περιορίσει το Orlando, δεν το έχουν αφήσει σε κανένα σημείο να ξεφύγει και πυροβολούν ανελέητα.

Θα γυρίσει το ματσάκι, είμαι αισιόδοξος, δε μπορεί να είναι αυτή η Atlanta, είναι χειρότεροι από αυτό που βλέπουμε. Όσον για τον Dwight απλά 77.gif . Τι κάνει ο άνθρωπας!!!Λίγο ακόμη και θα έκανε alltime record. Νομίζω είναι 39. Το γραψα και πριν πάντως, φαινόταν από την αρχή ότι πήγαινε για μεγάλη εμφάνιση σήμερα.
baskethood
Η Ατλαντα δειχνει αξιοσημειοτη αυτοπεποιθηση στο παιχνιδι της ,συμφωνω και γω οτι παρα το παρτι που κανει ο Χαουαρντ ειναι εξυπνη αυτη η τακτικη.
Κανει το παιχνιδι της επιθετικα,εχει τεσσερις παικτες με διψηφιο αριθμο ποντων ,χτυπα τις αδυναμιες του Ορλαντο στην αμυνα και εχει ισσοροπια στα ριμπαουντ.
ΥΓ.Δεν ειναι μονο οι 31 ποντοι,ειναι τα 11-16 διποντα και 9-11 βολες.Εξαιρετικο παιχνιδι πραγματικα.
baskethood
Πολυ σκληρη η Ατλαντα,δειχνει να βρισκει λυσεις συνεχως ειτε με τον Χορφορντ ειτε με τον JJ.
Το Ορλαντο μενει στον αγωνα χαρη στην εξαιρετικη τριτη περιοδου του Νελσον που εβαλε 20 ποντους.
Παντως το μπασκετ που παιζει το Ορλαντο με απογοητευει,κανενας πλουραλισμος στην επιθεση,μονοτονες επιθεσεις στον πρωτο ημιχρονο απ τον Χαουαρντ ,στην τριτη περιοδο απ τον Νελσον.
vc15
QUOTE(Johnaros @ Apr 14 2011, 16:43 ) *
Αδιάφορο ζευγάρι, μέτριο μπάσκετ, ούτε που θα δω τα παιχνίδια.

Εσύ θα χάσεις. tongue.gif Ήταν ωραία όλα τα ματσάκια σήμερα, αλλά αυτό είναι εξαιρετικό.

Τον ματιάσαμε το Howard. Εντωμεταξύ, έχει φάει ξύλο από τόσο κόσμο, ο τίμιος Γεωργιανός γίγαντας τι τον πείραξε και άρχισε τις χαζομάρες; Ένα μπράβο στο Jameer για αυτό το δεκάλεπτο (επιτέλους έκανε κάτι), αλλά οι Magic επιβιώνουν με αυτά τα ατομικά ξεσπάσματα και δεν παίζουν σαν ομάδα. Για παράδειγμα, είναι απαράδεκτο που δεν έχουν προσπαθήσει να βάλουν το J-Rich στο παιχνίδι τους.

Για την Atlanta τι να πω, έχω χαζέψει! Πολύ διαβασμένη, προετοιμασμένη με πλάνο για το μαρκάρισμα του Howard και πυροβολούν με απίστευτη ψυχραιμία. Τα περισσότερα σουτ είναι από τα 5-6 μέτρα και προς στο τέλος της επίθεσης. Το έχουν φέρει το παιχνίδι στα μέτρα τους.
Anaz
Oδευουμε ολοταχως πλεον προς το πρωτο μπρεικ των πλευοφ, και ξαφνικα αυτη η σειρα απεκτησε πολυ μεγαλυτερο ενδιαφερον..
Οι Χοκς κλεισαν καλα ολους τους υπολοιπους και παρα το παρτυ του Χαουαρντ που τελειωσε 47 ποντους με 70%FG(!!), ελεγχε το ματς. Για να τους δουμε στη συνεχεια..
Leon_cp3
Όντως σχεδόν μεγαλειώδης εμφάνιση από την Ατλάντα που καθ'όλη τη διάρκεια του αγώνα ήλεγχε απόλυτα τον ρυθμό.Δεν έδειξε ότι θα μπορούσε να ξεφύγει από τα χέρια της ειδικά κόντρα σε αυτό το μονοδιάστατο Ορλάντο.
Καμία σχέση με την περσινή μεταξύ τους σειρά που τα γεράκια διασύρθηκαν πολλάκις,καμία σχέση με τη ρέγκιουλαρ όπου πολλοί προβλέπαμε τα ίδια φάσκελα,και εγώ μάλιστα έχω πει τα χειρότερα γι'αυτούς και έβλεπα τους ίδιους διασυρμούς να έρχονται κατηγορώντας τους ως "λίγους".Πλέον το άγχος μεταφέρεται απότομα στο Ορλάντο που στο επόμενο ματς δεν έχει περιθώρια λάθους σα το σημερινό...
tzagasdog
ηταν απλα ενα καλυτερο βραδυ για τους hawks πιστευω οτι θα βρει λυσεις το Ορλαντο.
lakersdynasty
Θεωρω το Ορλαντο ως την πιο ατυχη ομαδα σε επιπεδο διασταυρωσης.

Πιο πολυ και απτο Νταλας που εχει μπροστα του το Πορτλαντ.

Γιατι εδω εχουμε να κανουμε με μια κατωτερη ομαδα που φαινεται ομως να ταιριαζει ανελπιστα καλα με την ομαδα που εχει/ειχε το πλεονεκτημα εδρας.

Το Ορλαντο θα φτυσει αιμα για να περασει.
baskethood
QUOTE (lakersdynasty @ Apr 17 2011, 12:04 ) *
Το Ορλαντο θα φτυσει αιμα για να περασει.

Πρεπει επισης να αλλαξει πολλα στο παιχνιδι του σε αμυνα και επιθεση.
Η εικονα του πρωτου ημιχρονου με τον Χαουαρντ να περνει ολες(η σχεδον ολες)τις επιθεσεις και οι συμπαικτες να παραμενουν κρυοι και ανενεργοι εμενα με προβληματισε αρκετα.
Απ την αλλη η Ατλαντα εχει βαθος στη θεση πεντε και αυτο τις επιτρεπει να ριχνει πολλα κορμια πανω στον Ντουαιτ,και στην επιθεση ειναι καλοδουλεμενη και καταφερνει να βαζει στο παιχνιδι της πολλους παικτες και να περνει λυσεις.
oti-nane
είπα και εγώ τυχαίο το 3-1 στη regular?
θα συμφωνήσω με τον από πάνω που λέει πως το match up ταιριάζει στην Ατλάντα και πως θα φτύσει αίμα το Ορλάντο
T.W.Is.M.
Συνεχιζω να πιστευω οτι στο τελος θα περασει το Ορλαντο, θα πρεπει ομως να αλλάξει λιγο το πλανο του. Δεν μπορει να παιζουν 2 παιχτες μονοι τους σε ολοκληρο το ματς. Η Ατλαντα μπορει να τους εχει παρει 4 στα 5, αλλα παραμενει σοφτ ομαδα που οταν κατι δεν της παει καλα απ την αρχη μπορει να διαλυθει. Αν το παθει αυτο στο δευτερο ματς, προβλεπω αναλογη συνεχεια στη σειρα με περσι. Αν αντεξει στο δευτερο ματς και το παλεψει μεχρι τελους αλλα χασει, θα εχουμε ανοιχτη σειρα, αλλα η πιεση θα μεταφερθει στους Χοκς. Μονο με δευτερο μπρεικ αλλαζουν πολυ τα δεδομενα και δυσκολα θα χασει την προκριση η Ατλαντα.
baskethood
Μεγαλη διαφορα σε σχεση με περισυ ειναι οτι φετος ο Χορφορντ εχει κατεβει μια θεση ,καθως αγωνιζεται κυριως στο 4,και ετσι η Ατλαντα εχει υπερ της τα μις ματσς,
Μην ξεχναμε οτι το Ορλαντο πισω απ τον Χαουαρντ εχει μεγαλη ελειψη ψηλων σε αντιθεση με την περιφερεια που ειναι πληρες.
a bullet for your head
Οι Χωκς σε σχεση με περσι,φαινεται να διαφοροποιουνται σε 3 πραγματα.

1ον,δεν θυσιαζουν τον Χορφορντ στο μαρκαρισμα του Ντουαιτ,προσπαθωντας να αξιοποιησουν τα πλεονεκτηματα που μπορουν να προκυψουν απ την θεση 4.
Εριξαν 4 παικτες πανω στον Ντουαιτ,οι οποιοι μοιραστηκαν την βρωμικη δουλεια & τα φαουλ,ομως το σχημα ηταν διαφοροποιημενο,με τον Χορφορντ στη θεση 4 & τον Σμιθ στην θεση 3.
Δηλαδη πολυ ορθως παραμεριστηκε ο Μαρβιν Ουιλλιαμς...

2ον,κατεφυγαν στην επιλογη ''Οσα φαμε απ τον Ντουαιτ'',αρκει να περιοριστει η περιφερειακη δραστηριοτητα των Ματζικ..
Κακα τα ψεματα,μπορει να Ντουαιτ να ειναι ο κορυφαιος ψηλος στην λιγκα,ομως η ταυτοτητα των Ματζικ ειναι μιας ομαδας, που σουταρει πολυ & δραστηριοποιειται περιφερειακα,παιζοντας κατα κανονα το pick n' roll...
Ειτε στο 5 vs 5,ειτε στις ενδιαμεσες επιθεσεις...
Το 6 στα 22 που ειχαν οι Ματζικ στα 3ποντα,δειχνει καταφεναστατα,το ποσο αλλοιωθηκε η φυσιογνωμια τους & το ποσο βραχυκυκλωθηκε η κυρια & βασικοτερη επιθετικη τους αναπτυξη..

3ον,καταφεραν εστω στο 1ο ημιχρονο να περιορισουν τον Τζαμιρ Νελσον.
Ο Νελσον ειναι κομβικος παικτης για τον Σταν & η ''εξαφανιση του'' στο 1ο μερος,ηταν αρκετη ωστε οι Χωκς να επιβαλλουν τον ρυθμο τους & την κατευθυνση που ηθελαν να παει το ματς,& να εδραιωσουν την απαραιτητη ψυχολογια-αυτοπεποιθηση,που θα τους εκανε να πιστεψουν για τα καλα,οτι μπορουν,οχι μονο να χτυπησουν το ματσακι,αλλα & να το κερδισουν.
Η δημιουργια των Ματζικ χωλαινε & αν καποιοι θα μπορουσαν να το διορθωσουν,αυτοι ηταν οι Αρινας-Τουρκογλου..
Ομως ηταν αφαντοι...

Επισης το 33π-10π απ τον παγκο,καθως & τα 9-18 λαθη,επαιξαν σημαντικοτατο ρολο...

Ο Σταν θα πρεπει να προβει ΑΜΕΣΑ σε καποιες διορθωτικες κινησεις,καθως ο κοουτς των Χωκς ειχε αποκρυπτογραφησει πληρως τον τροπο παιχνιδιου της ομαδας του...
Κατα την γνωμη μου θα πρεπει να αναθεσει περισσοτερες αρμοδιοτητες στον Τουρκογλου,στο δημιουργικο κομματι.
Ισως ακομη παιζοντας & με χαμηλο σχημα & τον Τουρκο στη θεση 4,προσπαθωντας να δημιουργησει περισσοτερες ανισορροπιες & ρηγματα,προκειμενου η ''επιθετικη μηχανη'' να ξαναπαρει μπρος..
Θα προεκυπτε θεμα με την αντιμετωπιση του Χορφορντ,ομως αν & οι Ματζικ εμπαιναν σε μια παρομοια με τους Χωκς λογικη,του τυπου, ''Οτι φαμε απ τον Χορφορντ χαμηλα'',χωρις να δινεται καμια βοηθεια,τα θετικα που θα ανεκυπταν,θα ηταν ισως περισσοτερα απ τα αρνητικα...
Οπως επισης θα εβαζε περισσοτερους προβληματισμους στην αμυνα των Χωκς..
baskethood
Σημερα το Ορλαντο ξενικησε βαζωντας στο παιχνιδι και τους υπολοιπους (πλην Χαουαρντ) παικτες.Μπας,Τουρκογλου και Νελσον εχουν παρει πρωτοβουλιες.Η τακτικη της Ατλαντας στο μαρκαρισμα του Χαουαρντ συνεχιζεται αν και σημερα ο Κολλινς εχει βγαλει καλες αμυνες.
Το σκορ παει σε χαμηλο σκορ,ολα δειχνουν οτι θα εχουμε παλι ντερμπι.
Πολυ αστοχο το Ορλαντο στη πρωτη περιοδο,6-25 σουτ αλλα μενει μες στο παιχνιδι χαρη στα επιθετικα ριμπαουντ
a bullet for your head
Εκει που επασχαν απο ''αρρυθμια'',καταφεραν καπως οι Ματζικ να βρουν λυσεις & να βαλουν μεσ'στο παιχνιδι & το κοινο..
Εχει πολυ πλακα ο Κολλινς,οταν επιστρεφει στην αμυνα,τρεχοντας μ'αυτο το ατσουμπαλο στυλ για να προλαβει το ποστ-απ του Ντουαιτ... rolleyes.gif

Αντε να ανεβουμε λιγο Ματζικ...
baskethood
Η αμυνα της Ατλαντας ειναι που προβληματιζει,εχει επιτρεψει στο Ορλαντο 14 επιθετικα ριμπαουντ .
Περιμενω στο β ημιχρονο με την εισοδο του Χορφορντ η κατασταση να βελτιωθει.
Das Kapital
Ντερμπυ και αυτο,ο Χαουαρντ κανει παλι τρελο παιχνιδι αλλα παιρνει λιγες βοηθειες,μου φαινεται θα τελειωσει τη σειρα με κατι σαν 40π ανα αγωνα!
a bullet for your head
QUOTE(baskethood @ Apr 20 2011, 03:38 ) *
Η αμυνα της Ατλαντας ειναι που προβληματιζει,εχει επιτρεψει στο Ορλαντο 14 επιθετικα ριμπαουντ .
Περιμενω στο β ημιχρονο με την εισοδο του Χορφορντ η κατασταση να βελτιωθει.

Υπαρχει προβλημα στα αμυντικα ρημπαουντς,ομως εξακολουθει να κανει πολυ καλη δουλεια στην περιφερειακη αμυνα & στις ενδιαμεσες επιθεσεις των Ματζικ.
Ειναι δυνατον οι Ματζικ να εχουν μολις 6 προσπαθειες για 3ποντο,σε ενα ολοκληρο ημιχρονο?
Παντως καταφεραν οι Ματζικ & μετουσιωσαν καποια κλεψιματα σε ευκολα καλαθια,δηλαδη η αφετηρια ηταν η αμυνα..
Επισης υπερεχουν συντριπτικα στο getting to the foul line..
Phil Laak
Παίδες αν έχει κανείς ένα link που να μην κολλάει,ας μου στείλει please.

Αυτό που βρίσκω συνήθως μου έχει σπάσει τα νεύρα!!

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Das Kapital
Ειχε παρει διαφορα 10π το Ορλαντο αλλα τα γερακια μειωσαν στους 4 2:40 πριν το τελος!
Anaz
σκουραινει το πραγμα τωρα που ο Χαουαρντ ειναι με 5 φαουλ. Ρισκαρε λιγο κ τον αφησε μεσα ο Βαν Γκαντι παρολο που εμεναν αλλα 6 σχεδον ολοκληρα λεπτα, και τωρα που απο τους 14 το ριξαν στους 4 οι Ατλαντα, κ με 3 λεπτα να μενουν ακομα κ το μομεντουμ υπερ τους, βλέπω να εχουμε θριλερ στο τελος..

εδιτ:Μεγαλο τριποντο απο Ριτσαρντσον που μαλλον καθαριζει το ματς..
howard23
QUOTE(Anaz @ Apr 20 2011, 01:57 ) *
σκουραινει το πραγμα τωρα που ο Χαουαρντ ειναι με 5 φαουλ. Ρισκαρε λιγο κ τον αφησε μεσα ο Βαν Γκαντι παρολο που εμεναν αλλα 6 σχεδον ολοκληρα λεπτα, και τωρα που απο τους 14 το ριξαν στους 4 οι Ατλαντα, κ με 3 λεπτα να μενουν ακομα κ το μομεντουμ υπερ τους, βλέπω να εχουμε θριλερ στο τελος..

εδιτ:Μεγαλο τριποντο απο Ριτσαρντσον που μαλλον καθαριζει το ματς..

Η αληθεια ειναι πως με το ζορι κερδισαμε και ισοφαρισαμε στην σειρα,αλλα πιστευω οτι σιγουρα θα κανουμε ενα break στα παιχνιδια στην atlanta. Για τον howard τι να πω? απλα δεν υπαρχει. με τεραστια διαφορα ο καλυτερος ψηλος του κοσμου.. δεν παει να εχει πολλα μειονεκτηματα στο τεχνικο κομματι,αυτο δεν τον κανει χειροτερο απο αλλους πιο soft π.χ. gasol..αν και φετος εχει βελτιωθει σε μεγαλο βαθμο σε πολλες κινησεις οπως low post,χουκ κ.λ.πΤεσπα οσον αφορα τη σειρα, πιστευω θα περασουν οι magik στους 7 αγωνες.. Παντως ειναι πολυ πιο ενδιαφερον απο οτι την περιμενα..Και οι hawks καμια σχεση με περσι..
Das Kapital
Απολυτο ντερμπυ στην Ατλαντα με ωραιο και γρηγορο μπασκετ στο πρωτο δωδεκαλεπτο 25-25!
Das Kapital
Υποκλινομαι στον Κροφορντ,τρομερο καλαθι! Κακως ξεγραψαν,οσοι το εκαναν τα γερακια!
Anaz
Πολυ αγχωμενοι μου φανηκαν στο τελος οι Ατλαντα. Ενω φαινονταν να ελεγχουν το ματς, στο τελευταιο 4λεπτο σαν να ειχαν μπλοκαρει.. Το τυχερο τριποντο του Κροφορντ -που btw ηταν ΚΑΙ σημερα ο κορυφαιος απ'τους Χοκς- τους λυτρωσε.

Πατσουλια και Ριτσαρντσον αποβληθηκαν γιατι πηγαν να πλακωθουν και λογικα θα χασουν κ το επομενο ματς.

Οι Χοκς φαινεται να'χουν βρει τον τροπο να κερδιζουν το Ορλαντο, αλλα θα'χει ενδιαφερον τωρα να δουμε αν θα καταφερουν να διαχειριστουν ψυχολογικα το πλεονεκτημα που εχουν αποκτησει.. Το επομενο ματς θα'ναι ισως και το πιο κρισιμο.
morfi
Μακράν η πιο αμφίρροπη σειρά μέχρι τώρα. Οι Χοκς μπορούν να κάνουν άνετα τη ζημιά. Είναι πιο ολ-αράουντ ομάδα πέρνοντας βοήθειες από όλους σχεδόν τους παίκτες παίζοντας το ίδιο καλά μέσα και εξώ από τη ρακέτα. Η περιφέρεια είναι το δυνατό τους σημείο ενώ η βοήθεια από το πάγκο, σε αντίθεση με τους Μάτζικ, έρχεται πάντα στην ώρα της.
Das Kapital
Οντως οι Πατσουλια και Ριτσαρντσον δεν θα παιξουν στο τεταρτο παιχνιδι,κατι το οποιο ζημειωνει περισσοτερο το Ορλαντο γιατι μπορει οι Χοκς να χανουν εναν παρα πολυ σκληρο παιχτη,κορμι για ειδικες αποστολες αλλα το Ορλαντο χανει εναν σκορερ του,που δεν εχει και πολλους δηλαδη!
baskethood
QUOTE (morfi @ Apr 23 2011, 20:03 ) *
Μακράν η πιο αμφίρροπη σειρά μέχρι τώρα. Οι Χοκς μπορούν να κάνουν άνετα τη ζημιά. Είναι πιο ολ-αράουντ ομάδα πέρνοντας βοήθειες από όλους σχεδόν τους παίκτες παίζοντας το ίδιο καλά μέσα και εξώ από τη ρακέτα. Η περιφέρεια είναι το δυνατό τους σημείο ενώ η βοήθεια από το πάγκο, σε αντίθεση με τους Μάτζικ, έρχεται πάντα στην ώρα της.

Αμφιρροπη σειρα αλλα και εξαιρετικα ενδιαφερουσα απο αποψη τακτικης.
Εχω εντυπωσιαστει απ την Ατλαντα,απο την αμυνα της,απ το βαθος παγκου,απ τα εξυπνα προπονητικα τρικ κ.α.
Το Ορλαντο αν και εχει μια δυναμικη,εναν εξαιρετικο coach και ενα αξιομαχο ροστερ ειναι φανερα κατωτερο των προσδοκιων.
T.W.Is.M.
QUOTE(lebron15 @ Apr 24 2011, 01:06 ) *
Οντως οι Πατσουλια και Ριτσαρντσον δεν θα παιξουν στο τεταρτο παιχνιδι,κατι το οποιο ζημειωνει περισσοτερο το Ορλαντο γιατι μπορει οι Χοκς να χανουν εναν παρα πολυ σκληρο παιχτη,κορμι για ειδικες αποστολες αλλα το Ορλαντο χανει εναν σκορερ του,που δεν εχει και πολλους δηλαδη!


Ποιοτικα χανει το Ορλαντο. Σε επιπεδο ποσοτητας ομως χανει η Ατλαντα, γιατι χανει εναν ψηλο που μπορουσε να ριξει εναντιον του Χαουαρντ και 6 φαουλ που μπορουσε να δωσει. Αν λοιπον ο Ρεντικ και ενδεχομενως ο Αρινας(αν παιξει γιατι στο τριτο ματς δεν επαιξε καθολου απ οτι ειδα) καλυψουν το κενο του Ριτσαρντσον, το μειονεκτημα μεταφερεται στην Ατλαντα που ενδεχομενως χαραμισει το Χορφορντ για το μαρκαρισμα του Χαουαρντ για αρκετα λεπτα.
vc15
Το Orlando είναι ΤΡΑΓΙΚΟ!!! Δεν παίζει ούτε ένας παίχτης καλά και είναι πολύ τυχεροί που η διαφορά είναι σε τέτοια επίπεδα. Δεν μπορώ να καταλάβω πως μια ομάδα σαν το Orlando που βασίζεται τα τελευταία χρόνια στα τρίποντα έχει κολλήσει τόσο πολύ. Ο Howard έκανε 2 foul νωρίς και παίζει πιο προσεχτικά, αλλά πρέπει και κάποιος από τους υπόλοιπους να πάρει τα πάνω του. Όσο για τον Arenas, καλύτερα να σταματήσει να παίζει μπάσκετ, δε βλέπεται πια ο άνθρωπος.

Όσο για την Atlanta, συνεχίζει τις εξαιρετικές αμυντικές εμφανίσεις. Προσκύνω τη μεγάλη παιχτούρα, τον Jamaal Crawford που είναι πραγματική απόλαυση να τον βλέπεις να παίζει. Από την άλλη, ο Josh Smith πολύ ταλέντο αλλά του λείπει και πολύ μπασκετικό μυαλό. Κάκιστη shot selection και εκεί που κάνει κάτι καλό, στην επόμενη φάση κάνει λάθος.

Δε βλέπω κάποιο τρόπο που μπορεί να κερδίσει το Orlando σήμερα, μόνο αν μπούνε όλα τα τρίποντα στο δεύτερο.
morfi
Απαράδεκτοι οι Μάτζικ από τη γραμμή των τριών πόντων. Μέχρι τώρα πίστευα ότι οι Χοκς πρέπει να βελτιώσουν τη περιφερειακή τους άμυνα αλλά από ότι φαίνεται δεν χρειάζεται.
vc15
Τρισάθλια το Orlando στα τρίποντα με 2/23. Ας έβαζαν τουλάχιστον το τελευταίο... Ο Arenas τελικά στο δεύτερο ημίχρονο έκανε το καλύτερο παιχνίδι του στο Orlando βάζοντας κυρίως λει-απ, ενώ έκανε και 2 airball. Ο Howard πήρε μπρος στο δεύτερο ημίχρονο και έκανε εκπληκτικά πράγματα για κάποιο διάστημα. Μόνο που έκανε κάποια χαζά, αχρείαστα φάουλ.

Αν τα περιμένουν όλα από το Howard, θα χάσουν και το επόμενο. Πρέπει και κάποιος άλλος να παίξει καλά, όπως π.χ. ο αρνητικός Turkoglu, μπας και ανοίξει λίγο η πολύ καλή άμυνα των Hawks. Έχουν και τον Crawford που κάνει φοβερά πράγματα στην επίθεση, στην άμυνα δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα εκτός του Howard, οπότε φυσιολογικά έχει κυλήσει η σειρά.
Ginobili
QUOTE(vc15 @ Apr 25 2011, 10:02 ) *
Τρισάθλια το Orlando στα τρίποντα με 2/23. Ας έβαζαν τουλάχιστον το τελευταίο...

Ναι....με την βεντέτα τον κυρ-τούρκογλου...δεν μας παρατάει κι αυτός ο Βαν-γκάντι με τον έρωτα του τον Τούρκογλου,έχει τόσους παικταράδες στην περιφέρεια,κι αυτός μας τα ζαλίζει με τον Τούρκογλου και τις αρμοδιότητες που του δίνει...Που πας ρε Ταβερνιάρη?
SG3ptshooter
Η Ατλάντα δε χρειάζεται να παίξει περιφερειακή άμυνα όντως. Ρέντικ, Νέλσον και τέτοιος Τούρκογλου δεν μπορούν να πάρουν τα ματς αν παίξουν όπως χτες. Ο Ντουάιτ όσο και να προσπαθεί και να βελτιώνει το παιχνίδι του, να τα δίνει όλα για όσο παίζει, αν δεν αλλάξουν είτε σε βάθος το ρόστερ είτε τα συστήματα επιθετικά δεν τον βλέπω να παίζει τελικούς πάλι.

Και μια παρατήρηση για το βελτιωμένο σαφώς επιθετικό παιχνίδι του Χάουαρντ. Για τον όγκο του και τη δύναμή του νομίζω θα έπρεπε να προσπαθεί να πλησιάσει περισσότερο τη ρακέτα πριν κάνει την κίνησή του για να σκοράρει από το ποστ. Περισσότερο κάνει τις κινήσεις του -ειδικά εκείνη την περιστροφή προς τα αριστερά- για να εκμεταλλευτεί το ότι θα βρει χώρο να κινηθεί με όπλο την ευκινησία προς το να αφήσει τη μπάλα στο καλάθι παρά εκμεταλλεύεται τη δύναμή του ώστε να κερδίσει χώρο με το να σπρώξει τον αντίπαλο ψηλό πιο βαθιά προς τη ρακέτα.

Απλά το "πρόβλημά" μου με την Ατλάντα είναι που δεν την εμπιστεύομαι ότι μπορεί να λειτουργήσει άρτια επιθετικά. Και χτες μετά το +16 τους άφησαν εύκολα να τους φτάσουν στο σκορ, έστω και σταδιακά οι άλλοι πλησίαζαν και οι Χοκς δεν έβρισκαν επιθετικές λύσεις. Επίσης, έπρεπε να παίζει και ο Τιγκ λίγο.

Αγαπάμε Τζος Σμιθ, δουλευταράς με τα όλα του και αρκετά καλή σκέψη, παρότι δεν είχε το τεράστιο ταλέντο έχει φτάσει κοντά στο star status..
benchwarmer
Το ειχα γραψει καπου μετα τα τρειντ που εκαναν οι Ματζικ, οτι μαλλον δεν εκαναν και τις σωστοτερες κινησεις. Ειδικα ο Αρινας μου ειχε φανει απο την αρχη οτι δεν κολλαγε καθολου με τους υπολοιπους. Εν πασει περιπτωσει, η Ατλαντα φαινεται οτι εχει διαβασει πολυ καλα τη σειρα, και οτι και να κανει ο Howard, δεν ειναι και τοσο κυριαρχος ωστε να μπορεσει να παρει μια ολοκληρη σειρα με μια πολυ καλη ομαδα μονος του.
Πιστευω πως τελικα θα περασει η Ατλαντα, και πως θα δυσκολεψει αρκετα και το Σικαγο στη συνεχεια..
sacarame
Κι όμως νομίζω πως το κλειδί πέρα από τις άμυνες της Ατλάντα είναι ο Τζαμαλ Κρόφορντ.Κάνει καταπληκτικές εμφανίσεις και έχει εκτινάξει τους μέσους όρους του από τους 14,2 πόντους και τις 3,2 ασσιστ που είχε στη regular , στους 24 πόντους και 4 ασσίστ σε αυτή την σειρά...Μάλιστα νομίζω ότι βάζει περίπου 2-3 πόντους λιγότερους από όσους βάζει όλος (!!! ) ο πάγκος των Μάτζικ.

Να τα έκανε αυτά και στο φάνταζυ,τι ωραία που θα περνάγαμε... sad.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.