Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Παναθηναικός- ολυμπιακός
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
trefoil 13
Αν και ακόμα είναι νωρίς, βγήκαν και τα εισιτήρια για τον συγκεκριμένο αγώνα. Ανοίγω λοιπόν αυτό το τόπικ γιατί το συγκεκριμένο παιχνίδι θα τραβήξει σίγουρα αρκετή κουβέντα εξαιτίας πιστεύω μόνο των ονομάτων. Η κατάσταση που επικρατεί στον ολυμπιακό δεν νομίζω ότι μπορεί να αλλάξει και η ομάδα να γίνει ομάδα μέχρι το ντέρμπι ώστε να καταφέρουν να κερδίσουν. Αυτό που ελπίζω είναι να δω μεγάλη διαφορά(υπέρ του Παναθηναικού φυσικά) και ένα γεμάτο γήπεδο χωρίς να συμβεί το παραμικρό...

Με εφές παίζουμε Πέμπτη...; Και το παιχνίδι το έβαλαν Σάββατο;;; Γιατί.;;;
Igor
ΩΡΑ ???
enypnio
arga pantws
trefoil 13
QUOTE(Igor @ Feb 10 2007, 03:50 PM) *
ΩΡΑ ???

21:00. Ευτυχώς είναι αργά. Και λεώ ευτυχώς για να προλάβουν όσοι Παναθηναικοί θέλουν και να μη χάσουν κανένα τμήμα της ομάδας αφού στις 14:00 παίζουν στον Τάφο οι γυναίκες μπάσκετ(με εσπερίδες) και στις 17:00 οι γυναίκες βόλει άρα όποιος έχει διάθεση δεν χάνει κανένα! wink.gif
losers can win
σαββατο?????????????
τι στο διαολο?
τέλος πάντων θαύματα δεν γίνονται σε μια εβδομάδα δεν θα γίνει ο ολυμπιακος ομάδα
αρκει να παίξουμε σοβαρά για μια όχι και τόσο δύσκολη νίκη
enypnio
kala ama hasei kai sto Veligradi apo tous Eyergetimenous smiley.gif

gamata tha erthei me tin oura sta skelia
Primo
Παιδια εγω θα κατεβω Αθηνα για τρια Ματς Παο-Εφες,Παο-ΟΣΦΠ και Παο-Μπαρτσα(αν και για το τελευταιο δεν ειμαι σιγουρος)..Για τα πρωτα δυο μου πειρε ενα φιλαρακι εισητηρια..Ειναι η πτωτη φορα που παω ΟΑΚΑ...!
Ανυπομονω...Θα χασω βεβαια τα παιχνιδια του Αρη αλλα δεν με νοιαζει καθολου...
dimitrisp
Πιθανοτερος λογος που το εβαλαν Σαββατο το παιχνιδι ειναι το ντερμπυ του ποδοσφαιρου την Κυριακη και για οποια αποφυγη επεισοδιων.
enypnio
einai ena thema ki ayto
apkat
Για να ειμαι ειλικρινης μ'αρεσει παρα πολυ που πηγαινει ο Ολυμπιακος ως το απολυτο αουτσαιντερ..Κυριως γιαυτο το λογο δεν αποκλειω την εκπληξη..Σε καθε περιπτωση πιστευω οτι θα γινει ντερμπι και εκτος των αλλων ο Ολυμπιακος μετα τη διακοπη δειχνει σε καλυτερη κατασταση,εχει τρεις παικτες παραπανω και σε καμια περιπτωση δε θα ναι η ομαδα που δυσκολευτηκε να κερδισει τη κολωνια και εχασε απο τη Δυναμο..

Για μενα για να εχουμε μια αποψη για τις ομαδες βεβαια πρεπει να δουμε τα Ευρωπαικα τους παιχνιδια μεσοβδομαδα..

Επισης μην ξεχνατε οτι ο Παναθηναικος του Ομπραντοβιτς παντα τετοιο καιρο πεφτει στην αποδοση του..Εδω περσυ παρα λιγο να μεινει εξω στις 16 λογω αυτου του κακου μηνα..
Air Kef
Εγω πάλι έχω βαρεθει να βλέπω τον Ολυμπιακό να το πολεμάει και να χανει απο το τελευταιο 3λεπτο και μετα..Και πιστεύω οτι πάλι αυτο θα γινει!Ας πάρουμε τον ΔΔ13 το καλοκαίρι να το αλλάξουμε αυτο!!!! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Καλά ντε..Μια κουβέντα ειπα!!!!!
Primo
Egw pali pistevw pws an den paiksei o Batiste,tha exoume megalo provlhma afou tha paiksoume me tridymo psilwn Ntikoudh-Tsartsari-Javtokas...Se sindiasmo me thn epistrofh tou Sofo...
An paizei o mike kai einai kai se kalh katastasi tote (signwmh stous olympiakous) alla tha exoume polla me liga,eidika an o Olymiakos paiksei opws epaikse sta paixnidia me dynamo-kolwnia...

Pali sorry gia ta greeklish....
Primo
Τελικα ο μπατιστ ειναι καλα..Μπορει να παιξει και με Εφες(αν το ρισκαρει) αλλα με Ολυμιακο σχεδον σιγουρα θα παιξει...(καλα κραταμε τις επιφυλαξεις μας...)
Achilleas13
Ερχονται οι πελατες.Αν ειμαστε σοβαροι δεν υπαρχει περιπτωση να κερδισουν
thrylos7
Επ! Τί χαρακτηρισμοί είναι αυτοί;

Και οι δύο ομάδες έχουν 3 πολύ δύσκολα παιχνίδια στη σειρά... Εφές - Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα για τον ΠΑΟ, Παρτιζάν - ΠΑΟ - Μπανταλόνα για τον Ολυμπιακό. Η διαφορά βέβαια είναι ότι για τον ΠΑΟ μιλάμε για 3 εντός, ενώ για τον Ολυμπιακό για 3 εκτός...

Θεωρώ ικανό τον Ολυμπιακό να κερδίσει.
sihainas
Εγώ θέλω να περιμένω πρώτα να δω πως θα είναι αύριο...και θα δούμε αν μπορεί να κερδίσει... Είναι θετική βέβαια η επιστροφή του Σόφο και η προσθήκη του Χόσκιν αλλά δεν ξέρω ακόμα... μεθαύριο θα μπορούμε να κρίνουμε καλύτερα
Air Kef
Πριμο..Αν ο Ολυμπιακος παιξει οπως με Ντιναμο και Κωλωνια θα τον κερδισετε ακομα και να παιξετε με τον Ξανθοπουλο,τον Παπανικολαου και τον Σακοτα..!!!

Το ματς με Παρτιζαν αύριο θα ξεκαθαρισει λιγο το τοπιο και θα δειξει ποσο ετοιμος ειναι ο Ολυμπιακος..
enypnio
o xanthopoulos einai traymatias exei diastremma smiley.gif opote mono o papanikolaou kai sakota menei
Air Kef
Να φέρει πισω τον Καλαιτζη η να προωθησει απο τους εφήβους!
Aristofanis
Το Σάββατο γίνετε το ματς στις 21:00 και το δείχνει η ΕΤ-1. Ο λόγος που γίνετε Σάββατο είναι επειδή την Κυριακή γίνετε το ποδοσφαιρικο ντέρμπυ ΑΕΚ-ΠΑΟ. Η superleague έχει βγάλει πιο νωρίς το πρόγραμμα της άρα έκλεισε την Κυριακή.

Τώρα για το ματς καλύτερα ο Ζοτς να βάλει Παπανικολάου, Ξανθόπουλο, Αλβέρτη, Σάκοτα & Javtokas βασική πένταδα μήπως και αποκτήσει λίγο ενδιαφέρον το ματσάκι.
Προβλέπω άνετη νίκη ΠΑΟ με πολλά επεισόδια.
Air Kef
Mε πολλα επεισοδια;;;

Αυτο πως θα γινει;Θα πανε Ολυμπιακοι στο ΟΑΚΑ;;Η εννοεις παρομοια του περσινου 3ου τελικου;
Green Warrior
QUOTE(Aristofanis @ Feb 14 2007, 11:13 AM) *
Το Σάββατο γίνετε το ματς στις 21:00 και το δείχνει η ΕΤ-1. Ο λόγος που γίνετε Σάββατο είναι επειδή την Κυριακή γίνετε το ποδοσφαιρικο ντέρμπυ ΑΕΚ-ΠΑΟ. Η superleague έχει βγάλει πιο νωρίς το πρόγραμμα της άρα έκλεισε την Κυριακή.

Τώρα για το ματς καλύτερα ο Ζοτς να βάλει Παπανικολάου, Ξανθόπουλο, Αλβέρτη, Σάκοτα & Javtokas βασική πένταδα μήπως και αποκτήσει λίγο ενδιαφέρον το ματσάκι.
Προβλέπω άνετη νίκη ΠΑΟ με πολλά επεισόδια.


Μακάρι να συνβεί μόνο το πρώτο biggrin.gif

και οχι το δεύτερο 68.gif
Air Kef
Moυ δημιουργήθηκε μια απορια τώρα με αυτο..

Προς φιλους ΠΑΟ:

Θελετε πραγματικα μια άνετη νίκη με μεγάλη διαφορά;

Θελετε δλδ να τελειώσει το ματς απο το 30΄ και να λήξει πχ 89-70;;;

Δν προτιμάτε ενα ντέρμπυ οπως αυτο του πρώτου γύρου;;Ενα δυνατο ματς,που μεχρι και τα τελευταια λεπτά θα ειναι αδυνατον να προβλεψεις το νικητη;
Δν θελετε ο Ολυμπιακος να κατέβει και να παίξει μπασκετ σαν διεκδικητης τίτλου;
Πιο πολυ δν θα χαρειτε το παιχνιδι και την νικη αν έρθει ετσι τελικα;
Green Warrior
Μπα μας βγήκε η ψυχή στον 1ο γύρο (που βέβαια το χαρήκαμε στο τέλος με το παραπάνω biggrin.gif ) τώρα ας κερδίσουμε άνετα, στο κάτω κάτω αρχίζουν πλέον και τα δύσκολα στη Ευρωλίγκα και μέσα σε μία βδομάδα έχουμε Εφες-Οσφπ-Μπαρτσα όποτε όσο περισσότερες δυνάμεις μπορείς και κρατάς τόσο καλύτερα wink.gif
dizzy_fingers
Κεφ, ξεχνάς πως σε αρκετούς παναθηναϊκούς υπάρχει το απωθημένο των -36 πόντων biggrin.gif.
Ακόμα και τώρα με παίρνανε τηλέφωνο φίλοι μου παναθηναϊκοί για να πάμε να δούμε το ματς, μόνο και μόνο...."για να ρίξουμε 40 στον γαύρο!".

ΟΥΓΚ! ph34r.gif
thrylos7
Το απωθημένο αυτό δεν υπάρχει στους οπαδούς μόνο...

Ευτυχώς ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλή απόδοση (μέχρι τώρα τουλάχιστον) στην Παρτιζάν, άρα θα δούμε ντέρμπι!
Aristofanis
QUOTE(thrylos7 @ Feb 14 2007, 10:23 PM) *
Το απωθημένο αυτό δεν υπάρχει στους οπαδούς μόνο...

Ευτυχώς ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλή απόδοση (μέχρι τώρα τουλάχιστον) στην Παρτιζάν, άρα θα δούμε ντέρμπι!



Με την Παρτιζάν παίζει

Στο κολασμένο ΟΑΚΑ δύσκολα θα αντέξει ο Ολυμπιακός
thrylos7
Δεν είπα ότι θα κάνει πάρτυ... ότι θα έχουμε ντέρμπι και δε θα 'ναι εύκολα για τον ΠΑΟ, όπως ίσως θα ήταν, αν παίζαμε 2 εβδομάδες πριν.. Απλά τα πράγματα!

Και η έδρα της Παρτιζάν δεν είναι καμιά παιδική χαρά... wink.gif
Aristofanis
QUOTE(thrylos7 @ Feb 14 2007, 10:44 PM) *
Δεν είπα ότι θα κάνει πάρτυ... ότι θα έχουμε ντέρμπι και δε θα 'ναι εύκολα για τον ΠΑΟ, όπως ίσως θα ήταν, αν παίζαμε 2 εβδομάδες πριν.. Απλά τα πράγματα!

Και η έδρα της Παρτιζάν δεν είναι καμιά παιδική χαρά... wink.gif



Τώρα που ξαναπαίζει ο Batiste ούτε ο Ματσε δεν σας σώνει :-)
Air Kef
Ααχχ..Μην ξινεις πληγες ρε Αρίστο!!!Ας επαιζε ο Ματσε να δουμε ποιος θα εσωζε εσας! tongue.gif
enypnio
e me ton matse borei na kerdize o panathinaikos stin paratasi

opos ekane kai i ethniki
horoscope
Nomizw oti o PAO 8a paei xalara sto paixnidi giati tou egine ma8hma h persinh katastrofh apo thn TAU (meta to paixnidi me ton OSFP). Allwste to paixnidi einai sxetika adiaforo.
Oson afora ton Matse, nomizw oti to paramu8i tou uperpaikth prepei na stamathsei.
Nai einai megalos skorer, Nai borei na parei paixnidia... Allla...........
Apo amuna einai ena megalo 0, eidame oloi pws katestrepse thn Lithuania sto pagkosmio kai telos, (proswpikh apopsh isws kai lan8asmenh) ta paixnidia pou exase fetos o OSFP 8a ta exane kai me ton Matrse sthn omada.
Apo ta play off tou ellhnikou prwta8lhmatos arxizoun ta sovara paixnidia. Etsi opws einai twra h katataksh, to paixnidi tou Savvatou einai ka8ara tupiko.

Auta ta liga, sorry an kourasa, sorry kai gia ta latinika alla den exw ellhniko keyboard.

PS: Krima pantws pou h diorganwtria arxh den anavalei to paixnidi: Paizoun 2 omades ths Elladas polu shmantika paixnidia sthn eurwph, kai 8a eixan kai oi 2 ofelos na paroun ena 3hmero repo prin apo tous eurwpaikous agwnes (alla edw einai elladistan dustuxws)

Kalh sunexeia
Air Kef
Καλώς ήρθες horoscope και καλα ποστ!

Ο Ματσε ειναι τεράστιος παίκτης..Την Λιθουανία μονο αυτος δν την κατέστρεψε στο Μουντο..Οσο καλο 2άρι και να εισαι,αν δν ειναι καλή η ομάδα που παίζεις και ολη η άμυνα ειναι γύρω σου,δν μπορεις να κανεις και πολλά.Δν νομιζω ούτως ή αλλως να ειχαμε αυτην την άποψη γιαυτον αν έβαζε το τελευταιο τρίποντο που σούταρε..Οσο για τι θα ήταν ο Ολυμπιακος και τι ματς παραπάνω θα ειχε κερδίσει με την παρουσία του αυτο δν το ξέρει κανενας..

Δν υπάρχει ματς ΠΑΟ-Ολυμπιακος που να ειναι τυπικο!Ακομα και αυτα της διετιας 03-05,ειχαν την προσοχη του κοσμου και την δικη τους σημασια!



Οσο για την αναβολη,εδώ περσι δν το ειχαν αναβάλει που μεσολαβουσε το ντερμυ μεταξυ του 2ου και του 3ου αγώνα των προημιτελικων..Τώρα θα το ανέβαλαν;
horoscope
Kalws sas vrhka,

8a diafwnisw gia to Mundobasket. O Matse, gia emena, htan tragikos.
sta duskola paixnidia- ektos vrazilias htan eksafanismenos.

Den nomizw oti einai swsto na boume se upo8etikes analuseis (exeis dikio).
Apo tou xronou 8a doume ti borei na kanei O Matse.

Kalo apogeuma
thrylos7
Καλώς ήρθες horoscope!

Ούτε εγώ νομίζω ότι ήταν αυτός η αιτία για τη μέτρια πορεία της Λιθουανίας. Ο Μάτσε μέχρι και πλέι μέικερ αναγκάστηκε να παίξει για να λυθεί το πρόβλημα που είχε η ομάδα.

Για το ματς, αναμένεται μεγάλο ντέρμπι, αλλά ναι, στα πλέι οφ τα πράγματα θα είναι ακόμα καλύτερα. Τα δύο ματς πριν και μετά το ντέρμπι ούτως ή άλλως δεν επιτρέπουν στις ομάδες να δώσουν το 100%.
sihainas
Ρε παιδιά ο υγειής Μάτσε παίρνει από μόνος του ένα δύσκολο παιχνίδι...βάζει 2-3 τρίποντα όταν οι υπόλοιποι έχουν κολλήσει και τους ξυπνάει δεν λέμε ότι θα δούμε θεαματική διαφορά στην απόδοση του Ολυμπιακού με την επιστροφή του Μάτσε (αν και θεωρώ ότι με υγειείς Σόφο και Μάτσε...και έναν σταθερό Πεν σίγουρα έχουμε τις βάσεις να πάμε ψηλά)

Τέλος πάντως ας δούμε και σήμερα τον ΠΑΟ πως θα τα πάει γιατί έχει δημιουργήσει μερικά ερωτηματικά με τα τελευταία του παιχνίδια στην Ευρώπη (όσο αδιάφορος και να ήταν)
Dromeas7
ας ελπίσουμε ότι η Εφές θα τον κουράσει τον ΠΑΟ και την Κυριακή βλέπουμε.

Εγώ μόνο ένα εύχομαι για την Κυριακή.Να μην έχουμε τα περσινά παρατράγουδα και τις γελοιότητες τον λίγων ανόητων της κερκίδας.
enypnio
to provlima pou eixe i ethniki lithouanias to exei kai o olybiakos arkivos to idio

den eixe sovaro play maker gi ayto den fanike oute o matse outo o Jaftokas
nikefalin
QUOTE(enypnio @ Feb 15 2007, 08:53 PM) *
to provlima pou eixe i ethniki lithouanias to exei kai o olybiakos arkivos to idio

den eixe sovaro play maker gi ayto den fanike oute o matse outo o Jaftokas


Καλά για τον Javtokas πείτρεψε μου να διαφωνήσω. Το παιδί είναι αξιέπαινο γιατί επέστρεψε στο μπάσκετ μετά το φοβερό ατύχημα που είχε με τη μηχανή του αλλα΄από μπασκετική ευφυία ..πάσχει. Έχει απίστευτο κορμί αλλά προσπαθεί να παίζει μόνο με αυτό αντί να το αξιοποιεί με το μυαλό του. Αν έχει μια ελπίδα να βελτιωθεί σαν παίκτης είναι φέτος, δεν είναι δα και παιδαρέλι 20 ετών.
Η Εθνική Λιθουανίας είχε και ελλείψεις είχε και κακή χημεία και κακές εσωτερικές σχέσεις..και που πήγε στην παράταση με μας θαύμα ήταν.
kop-13
QUOTE(sihainas @ Feb 15 2007, 05:39 PM) *
Τέλος πάντως ας δούμε και σήμερα τον ΠΑΟ πως θα τα πάει γιατί έχει δημιουργήσει μερικά ερωτηματικά με τα τελευταία του παιχνίδια στην Ευρώπη (όσο αδιάφορος και να ήταν)


Έδωσε απαντήσεις με την Εφές?
sihainas
Δεν το είδα το ματς αλλά απ'ότι βλέπω από το σκορ έδωσε...
thrylos7
Άρχισαν τα όργανα...

Έδωσε απαντήσεις για τα φυσιολογικά ερωτηματικά που υπήρχαν.. αλλά δε θα υπάρχει το πρόβλημα της κούρασης;

Χμ..

Σε δυο μέρες το μεγάλο ντέρμπι! Κι εγώ την ίδια ευχή με τον δρομέα θα κάνω.
dizzy_fingers
...σε 2 μέρες το ντέρμπυ και ήδη 3 σελίδες στο τόπικ!


Κούραση δε θα το έλεγα...όχι τουλάχιστον για τα ατού του αφού ξεκουράστηκαν οι βασικοί (μόνο ο Σισκάουσκας πέρασε τα 30' ).

Αλλά μην ξεχνάμε ότι δεν έπαιξε μόνο ο Παναθηναϊκός καλά στην Ευρώπη...
enypnio
to provlima den einai kourasis einai thema scouting tha prolavoun (oxi na to kanoun... to exoun idi kanei)

alla na to perasoun stous paixtes eidika stous xenous giati o ntikoudis kai o diamantidis den nomizo na theloun kai poly idiaitero gia ton olympiako
Jimar
δεν πιστευω οτι εχουν κουραστει οι παικτες του Παο πολυ απο το ματς με εφες, τουλαχιστον οχι περισσοτερο απο του ολυμπιακου με παρτιζαν.

γμτ δεν θα μπορεσω να παω γιατι θα ειμαι πατρα...

Dromeas7 πολυ σωστο nick tongue.gif blech.gif

fast.gif
Air Kef
Επιστρέφει ο Μπατής στον σχολιασμο αγώνων για λογαριασμο της ΕΡΤ,απο τον συγκεκριμενο αγώνα..Δυστυχώς στην περιγραφή θα ειναι ο Χατζηγεωργιου..

"Μια ομάδα μονος του ο Διαμαντιδης"
"Εκπληκτικη τρίπλα Διαμαντιδη στον Πεν"
"Καταπληκτικη πασα Διαμαντιδη στον Μπατιστ!"
"κι άλλο κλέψιμο απο τον Αρσέν Λουπέν των ελληνικών γηπέδων"
"Πωωωωωωω,τι εκανε παλι ο Διαμαντίδης..."

biggrin.gif 68.gif evilmonkey.gif
dizzy_fingers
Επιστρέφει ο Μπατής? Πολύ θετική εξέλιξη...εμένα μου αρέσει smile.gif.

Αυτό σημαίνει ότι δε θα ακούμε άλλο τον Πολίτη??? wav.gif
enypnio
oxi allo karvouno pou elege kai o aeimnistos
AZ1980
Παιδιά το forum το διαβάζω καιρό, έτσι είπα να αρχίσω και εγώ ως γνήσιος μπασκετικός να λέω τη γνώμη μου...

Η φράση που μου έχει μείνει από τον Μπατή είναι "...και θα καρφώσει ο Λέβινγκστον εντυπωσιακά τη μπάλα στο καλάθι!!!" (με κραυγές ζήλου που υπονοούσαν με σαφήνεια ανεπανόρθωτο ...φτύσιμο του μικροφώνου)...
Τον θεωρώ ψιλοάσχετο, αλλά σε σύγκριση με το ...φωστήρα Χατζηγεωργίου μάλλον επαρκής είναι!

Το αυριανό παιχνίδι είναι κατά τη γνώμη μου εξαιρετικά αμφίρροπο, ειδικά αν ο Γκέρσον βάλει στην άκρη τον κομπλεξισμό του και (α) χρησιμοποιήσει τον Πεν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ως δυάρι, δηλαδή στο ρόλο ακριβώς που αναγέννησε το '97 τον υπ' ατμόν τότε Ρίβερς και (β) συνειδητοποιήσει πως ο Σχορτσιανίτης ούτε Matador είναι, ούτε αποδιοπομπαίος τράγος, ούτε συμπλήρωμα του ...Άκερ, αλλά απλά αποτελεί το ισχυρότερο όπλο της ομάδας του, την μόνη της ελπίδα... Το μειονέκτημα του είναι ο ευαίσθητος ψυχισμός του, οι ανασφάλειες που έχει και που τον τοποθετούν στην κατηγορία των παικτών που χρίζουν ειδικής μεταχείρισης. Εκεί τον χτύπησε ο Πίνι με το που ήρθε στην Ελλάδα, αδυσώπητα και κοντόφθαλμα... Από τις προγραμματικές του δηλώσεις ξεκίνησε η επίθεση στην αναζωογονημένη ελέω Μουντομπάσκετ και Καζλάουσκας αυτοπεποίθηση του Big Sofo... Ακούς εκεί "μπάσκετ των 100 πόντων με συνεχές τρέξιμο" όταν έχεις το ρόστερ του Ολυμπιακού... Είναι σα να αποφάσιζε ο Φιλ Τζάκσον το '99 πως θα βασιστεί στο τρέξιμο του Κόμπι, του Φίσερ και του ...Ρικ Φοξ (!!!), αφήνοντας τον χοντρό να κυνηγά λαχανιασμένος μήπως προλάβει καμιά φάση! Ούτε πλει οφς δε θα είχε βγει! Ο δε Σακ, που, σε αντίθεση με το Σοφοκλή, όταν στενοχωριέται δεν αυξάνει τα κιλά του αλλά πεισμώνει, μάλλον θα ζητούσε αυτόματα μεταγραφή και θα έπαιρνε τα 3 πρωταθληματάκια του με άλλη ομάδα.

Βέβαια εναντίον του ΠΑΟ τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα. Γιατί ο Ζοτς δεν έχει φτιάξει ομάδα όλα αυτά τα χρόνια, αλλά πολεμική μηχανή με αντανακλαστικά οχιάς! Πχ όταν μια φυσιολογική ομάδα συναντα το Σοφοκλή, οι πρώτες 4-5 επιθέσεις γίνονται με ποστάρισμα του ψηλού της απέναντι στο θηρίο, έτσι ώστε ο κάθε Μπαστόν ή Πέροβιτς να διαπιστώσει εγωιστικά αν τον "έχει" στο ένας-ένας... Και φυσικά δεν τον "έχει", τρώει τα μούτρα του και στις επόμενες φάσεις εξαντλημένος τρώει και κανα κάρφωμα στη μούρη, και πάει περίπατο η ψυχολογία η δικιά του και της ομάδας του για όλο τον αγώνα... Όταν αντίθετα ο Παναθηναικός συναντά το Σχορτσιανίτη, μέσα σε 5 λεπτά, όση ζημιά και αν προξενήσει ως τότε, ο χοντρός είναι εκτός παιχνιδιού για Gatorade! Ο ΠΑΟ εξαντλεί το Σχορτς βάζοντας τον να τρέξει!!! Κυνηγά αιφνιδιασμούς με το ζόρι, παίζει συνέχεια πικ εντ ρολ με τον παίκτη που μαρκαρει ο Σοφοκλής και στην άμυνα τον αντιμετωπίζει με ρίσκο (όβερ πλέι με βοήθεια στην εσωτερική), αλλά πάντα με στόχο να τον βάλει σε κίνηση και να οδηγήσει το τεράστιο κορμί του σε γρήγορη εξάντληση. Μηδέν ατομικός εγωισμός, δουλεμένοι αυτοματισμοί, οχια!!!
Igor
Ωραιο το πρωτο σου ποστ αλλα αν κανει φαουλ ο Γιαβτοκας ποιος θα πιασει μετα τον Σοφο. Ο Μπατιστ που ειναι εκτος κλιματος ακομα ή ο Ντικουδης που δεν μπορει... Τομασεβιτς δεν υπαρχει αρα ...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.