Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Παναθηναικος-Πανιωνιος
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Arkadios
.
Bonzo
Αν πάει κανείς σε αυτό τον αγώνα ας το πει μιας και δε νομιζω να έχει τόσο πολυ κόσμο οσο την προηγούμενη φορά και θα είναι πιο εύκολο να συναντηθούμε εγώ μάλλον θα κάθομαι στην κανοική μου θέση που είναι:Τμήμα114Β σειρά 4 θέση 25..
Πιστεύω ότι οντως θα ναι δύσκολο παιχνίδι παντως και θα αξιζει να το παρακολουθη΄σει κανεις από κοντα
Igor
Τηλεοπτικη καλυψη ??
dizzy_fingers
Μακάρι να έρθει ο Ράννικο, τρελό πολυβόλο ο τύπος. Δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο είναι οργανωτικός άσσος κι όχι κοντό δυάρι (ούτε γνωρίζω τί ακριβώς ψάχνει ο Πανιώνιος).
Να ξαναπούμε επίσης και για τον Αρσλάν.
Εξελίξεις δεν έχουμε βέβαια...περιμένουμε.

QUOTE
Βουγιανιτς αντι Τομασεβιτς

???
Κράτησε δηλαδή Γιαφτόκας στη 12άδα αντί του Τομάσεβιτς? Όχι ότι διαφωνώ, αλλά είναι λίγο αντι-Ομπραντοβιτσικό biggrin.gif.
Pierce
QUOTE(Arkadios @ Dec 8 2006, 09:34 PM) *
Ιγκορ... νομιζω στις 5 απο την ΕΤ1 η ΝΕΤ...

δειχνει το οσφπ αεκ στις 5 το κρατικο οποτε ειναι ψιλο απιθανο να δειχνει και αυτο τον αγωνα
womanplayer
ο Παο θα κερδισει ευκολα
Bonzo
έχω ένα τσαμπα εισιτίριο για το ματσάκι γιατί δε θα ρθει ο αδεφός μου που χει διαρκείας..
Αν κάποιος το θέλει αςε μου στείλει pm...
enypnio
alli mia proponisi gia ton pao

allo ena repo gia tous vasikous

alli mia triantara

kalos o milos

kalos to kamari tis filipoupolis larissas
womanplayer
Μην ακούει για... ντέρμπι!





Το ντέρμπι κορυφής δεν υπήρξε ποτέ. Ο Παναθηναϊκός με απόδοση που μαρτυρά την ποιότητά του ως ομάδα, διέλυσε τον πολύ καλό μέχρι τώρα Πανιώνιο με σκορ 87-57 και στρογγυλακάθισε άνετα στην κορυφή της βαθμολογίας.

Αν για κάτι μπορεί να στενοχωριέται ο Παναθηναϊκός και οι άνθρωποι της ομάδας, είναι το γεγονός, ότι μόλις 3.000 φίλαθλοι πήγαν στο ΟΑΚΑ, για να παρακολουθήσουν το ρεσιτάλ του και να δουν τον Μίλος Βούγιανιτς να παίζει για πρώτη φορά στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Σέρβος γκαρντ ήταν η πράσινη αποκάλυψη, πέραν του κορυφαίου Δήμου Ντικούδη, με 12 πόντους και τέσσερα τρίποντα. Οι παίκτες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς πέτυχαν την 20η νίκη της ομάδας για φέτος σε όλες τις διοργανώσεις και αν δεν υπήρχε η ήττα από την ΑΕΠ Ολυμπιάς στην Πάτρα, οι πράσινοι θα είχαν μόνο ροζ φύλλα αγώνα στο ντουλάπι τους.

Ο αγώνας

Ο Πανιώνιος φέτος στο πρώταθλημα πάει καλά, πετυχαίνει νίκες, παίζει όμορφο μπάσκετ. Όλα αυτά όμως, μακριά από το ΟΑΚΑ. Διότι, εκεί οι κυανέρυθροι "ξεχνούν" παραδοσιακά τα τελευταία χρόνια τον καλό τους εαυτό. Βέβαια, στο φετινό παιχνίδι ο Παναθηναϊκός δεν άφησε και πολλά περιθώρια αντίδρασης στον Πανιώνιο.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας έδειξαν την απαιτούμενη σοβαρότητα στο χαρακτηριζόμενο "ντέρμπι κορυφής" και μέσα σε ένα ημίχρονο, απέδειξαν στην πράξη το θεώρημα "η κορυφή είναι για έναν". Με πολυφωνική επίθεση, συνεχόμενα τρίποντα κι έναν Δήμο Ντικούδη σε εξαιρετική μέρα, η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς έκλεισε το πρώτο δεκάλεπτο με σκορ 25-15 και μπήκε με φόρα στο δεύτερο.

Ο Μίλος Βούγιανιτς ανέλαβε το δικό του ρόλο στα ελληνικά δρώμενα, πήρε την μπαγκέτα στα χέρια του κι έδωσε χείρα βοηθείας στους Διαμαντίδη και Μπετσίροβιτς. Παράλληλα, με σκληρή άμυνα πάνω στον Καυκή περιόρισε τον Πανιώνιο σε κάποια σουτ από την περιφέρεια και στο τέλος του ημιχρόνου το σκορ ήταν 50-27. Τόσο απλά...

Το παιχνίδι δεν μπορεί να κριθεί αγωνιστικά για το δεύτερο ημίχρονο. Το μόνο που μπορεί να τονιστεί, είναι η συνολική εικόνα του Παναθηναϊκού που απέδωσε υψηλής ποιότητας μπάσκετ και έκανε το απόγευμά του εύκολο. Οι παίκτες του Πανιωνίου κατάλαβαν νωρίς, ότι δεν υπάρχει σανίδα σωτηρίας, οπότε προσπάθησαν να αποκτήσουν εμπειρίες κόντρα στους πρωταθλητές.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ξεκούρασε αρκετούς βασικούς παίκτες, έκανε το χρήσιμο για τη συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη rotation και είδε την ομάδα του να στρογγυλακάθεται στην κορυφή της βαθμολογίας με μια εξαιρετική εμφάνιση και τελικό σκορ 87-57.

Τα δεκάλεπτα: 25-15, 50-27, 68-42, 87-57

Παναθηναϊκός (Ζέλικο Ομπράντοβιτς): Αλβέρτης 2, Ντελκ 7, Παπανικολάου 2, Μπετσίροβιτς 14 (4), Μπατίστ 8, Σάκοτα 2, Χατζηβρέττας 2, Ντικούδης 15 (1), Διαμαντίδης 10, Βούγιανιτς 13 (4), Γιαβτόκας 10, Τσαρτσαρης 2.

Πανιώνιος (Λούκα Παβίσεβιτς): Καυκής 4, Αγγελόπουλος, Περπέρογλου 10, Ντόιτσιν 7, Χατζής, Μίλκοβιτς 6 (2), Ουίνστον 7, Ντραγκόλιοβιτς 11, Χάτσον 12.

apo site www.spor24.gr
Billubs
Δυστυχώς, για άλλη μια φορά ήμασταν εμείς κι εμείς στο ΟΑΚΑ. Πραγματικά δεν μπορώ να μπω στο μυαλό του μέσου οπαδού του Παναθηναϊκού.
Κάποτε θεωρούσα, χειρότερους οπαδούς αυτούς του Ολυμπιακού. Τα τελευταία χρόνια έχω αναθεωρήσει και πιστεύω ότι οι όλοι οι οπαδοι είναι τα ιδια καθιζήματα, απο διαφορετικό βαρέλι. Το μόνο που ξέρουν είναι να απαιτούν τίτλους, νίκες και <<κούπες>> (τι σιχαμερή λέξη, αλήθεια) με τη γνωστή τους χυδαιότητα. Και βέβαια στις φιέστες και στις απονομές θα το γεμίσουν το ΟΑΚΑ. Κι αν τυχόν στραβώσει κάτι και ο ΠΑΟ αποτύχει, θα βγαίνουν να κάνουν κριτική και να ζητούν ευθύνες από απ΄αυτους που δεν <<μάτωσαν τη φανέλα και δεν σεβάστηκαν την ένδοξη ιστορία του συλλόγου>> κι άλλες τέτοιες μεγαλόστομες παπαριές. Δυστυχώς ζούμε κάτω από τη χούντα του οπαδού, στη χειρότερη μάλιστα εκδοχή της, την ελληνική. Κακά τα ψέμματα αυτοι είναι η συντριπτική πλειοψηφία στην Ελλαδα.
Κατά τα άλλα, ούτε λόγος να πάνε ένα απόγευμα Κυριακής στο ΟΑΚΑ να απολαύσουν ένα παιχνίδι μπάσκετ σαν άνθρωποι, ένα παιχνίδι που δεν είναι ζωής και θανάτου, που δεν κρίνεται τίποτα σπουδαίο. Απλά, να θαυμάσουν μια ομάδα που προσφέρει το ΚΟΡΥΦΑΙΟ αθλητικό θέαμα που είναι δυνατόν να δει κανείς στην Ελλάδα , αυτό του μπασκετικου Παναθηναϊκού.

Σορι για το παραλήρημα αλλα τα πήρα στο κρανίο με την εικόνα που είδα σήμερα στο ΟΑΚΑ. Κριμα για αυτη την ομάδα. Μακάρι να έπαιζε σε καμμιά άλλη χώρα με νορμάλ κόσμο και όχι στο Έλλαντα.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.