Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΤΟ ΝΕΟ ΧΑΡΑΤΣΙ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α.
SUMMA32
Αυτό το νέο χαρατσι!!που επιβάλει η ΕΟΚ σε όλα τα σωματεία της Ελλαδος!!Αποφασισε?!!( κάλεσε σε σώμα όλη την ΕΟΚ η μήπως εσωτερικά συναντήθηκαν 3,4 και το αποφασισαν!)να πληρώνουν οι γονείς!! Ή αν θέλετε τα σωματεία!!10ευρω για την ανανέωση του Δελτίου τους.β) Η αίτηση εγγραφής νέων καλαθοσφαιριστών-τριών θα τιμάται προς 15 ευρώ.γ) Η αίτηση όλων των ειδών μεταγραφών θα τιμάται προς 20 ευρώ δ) Το μπλοκ φύλλων αγώνα θα τιμάται προς 10 ευρώ.!για ποιο λογο???!για ποιο σκοπο??!!!!Που θα διαθετιθουν όλα αυτά τα χρηματα????Κυριοι της ΕΟΚ με αυτό τον τρόπο βάζετε ταφόπλακα στον ερασιτεχνικό αθλητισμό και στα σωματεια!Ισως τα μόνα που μπορούν να ανταπεξέλθουν είναι τα λεγόμενα μεγάλα σωματεια.Μηπως τελικά αποσκοπείτε σε αυτό?!μηπως θέλετε να πάνε όλα τα παιδιά σε αυτά τα 2,3 σωματεία που έχουν την οικονομική και δυνατότητα και όλα τα υπόλοιπα να μας αφανισετε?διοτι όταν εμείς έχουμε 100-200 παιδιά μας ζητήσατε κάθε χρονο!!!(ακουσον ακουσον)1.000 με 2.000 ευρω!!!!!!!!Μαλλον δεν ζείτε στην Ελλάδα και δεν βλέπετε ότι ο Έλληνας με τα δυσκολία τα βγάζει περα!μετα δυσκολίας ζει!!Εχουμε,πιστεύω πολλά σωματεία, παιδιά τα οποία οι οικογένειες τους δεν τα βγάζουν πέρα και προκειμένου να βρουν άλλες διεξοδους!τους κρατάμε με το οποίο κόστος για εμάς διότι ο αθλητισμός είναι δικαίωμα ολων!ακομη και εάν καμιά φορά είναι εις βάρος μας!!μαλλον θα πρέπει να σας κάνουμε μαθήματα ελληνικής οικονομίας και πόσα έχουν ανέβει τα βασικά αγαθα!(ψωμι,γαλα κλπ).Εστω και τώρα πάρτε πίσω αυτό το μέτρο το οποίο τερματίζει το ερασιτεχνικό μπασκετ!και το οποίο είναι απόφαση των λιγων!των πολύ λιγων!και δεν εκφράζει τους πολλους!Οι αντιδράσεις των συλλόγων θα πρεπει να είναι καίριες !με ότι και εάν συνεπάγεται αυτό!η ένωση μας πρέπει να δώσει το συνθημα!πρεπει να αντισταθεί σε αυτό το αντί μπασκετικο μέτρο!
SteveNashidis
ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΕΣ
Έχει γίνει γαργάρα από όλα τα σάιτ του βασιλακόπουλου και όλα τα τσιράκια του που δεν έχουν πει τίποτα για αυτό το αποτρόπαιο χαράτσι στο ελληνικό μπάσκετ . Τόσα χρόνια ούτε βοηθάει τα σωματεία ούτε βελτιώνει τις συνθήκες που αγωνίζονται οι αθλητές σε όλη την επικράτεια σε όλες τις κατηγορίες.

Παραθέτω την αναφορά της κουρούνας

QUOTE
''Λύθηκε το θέμα Τρινκέρι σήμερα. Πήρε μια δόση της Eurobank και δεν θα κάνει προσφυγή''. από όσο ξέρω τα ''μηνιάτικα'' της Eurobank κυμαίνονται από 100 μέχρι 120.000 ευρώ.
Φυσικά αν προσθέσουμε άλλες 100.000 ευρώ στα...έκτακτα έξοδα της ομοσπονδίας (μαζί με τα 830 χιλιάρικα για την αγορασμένη κάρτα συμμετοχής στο παγκόσμιο) φτάνουμε το εκατομμύριο.

Το 1/3 των εσόδων της ομοσπονδίας πετάχθηκε για το κέφι του προέδρου της.

Για να ρεφάρει ο Βασιλακόπουλος έβαλε χαράτσι σε όλο το ελληνικό μπάσκετ με τα παιδάκια που θέλουν να ασχοληθούν με το σπορ να του πληρώνουν 10 ευρώ για να βγάλουν δελτίο!


Τα σωματεία πρέπει να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.
Έξοδα στους διαιτητές,στη γραμματεία, στα μεταφορικά αυτών (ΑΠΟ ΤΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΈΡΟΥΝ ΝΑ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ Ή ΣΦΥΡΊΖΟΥΝ ΜΕ ΔΌΛΟ) , γήπεδο , έξοδα μετακίνησης των ομάδων .
ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ 2 ΕΥΡΏ ΤΟ ΚΑΘΕ ΚΑΛΑΘΙ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΊΝΕΙ ΟΜΆΔΑ.
Κέρδισες κύριε με 89-52 ??? Πλήρωσε 90 ευρώ ! Η ομοσπονδία σου δίνει το δικαίωμα να παίξεις και εσύ δεν θα την ευχαριστήσεις?

ΈΞΩΣΗ σε κάθε βασιλακόπουλο αυτού του κράτους . Έξωση στον συγκεκριμένο κύριο που τόσα χρόνια πηγαίνει το ελληνικό μπάσκετ προς τα πίσω
North_gato
Προφανως ο ανθρωπος ειναι αποκομενος απο τη σημερινη πραγματικοτητα της ελληνικης οικονομιας. Αδιαφορωντας για τις συνεπειες θιοθετησε την προσφιλη κυβερνητικη τακτικη των τελευταιων δεκαετιων, αποφασιζουμε και φορολογουμε, αδιαφορωντας για το δικαιο και εφικτο των αποφασεων και συνεπειων. Καθαρη ελλειψη σκεψης και αποτελεσματων, οχι σε βαθος χρονου, αλλα αμεσα χαρακτηριζει αυτην την αποφαση. Αρκει να βγει ο προυπολογισμος στα χαρτια, και οτι μαζεψουμε..
Το αν θα σταματησουν παρα πολλα παιδια το μπασκετ, δεν φαινεται να τον απασχολει.
Το αν θα δημιουργηθουν τοπικα ανεξαρτητα πρωταθληματα δεν περναει απο το μυαλο του.
Μηπως τελικα οι προεδροι που απο πολλους χαρακτηριστηκαν γραφικοι και υπερβολικοι οταν τον επεκριναν η τον κατηγορησαν ειχαν τελικα δικιο?
Νέμεσις


Μετα τόσα χρόνια τώρα με το χαράτσι καταλάβατε τον κ. Καλοφαγά Βασιλακόπουλο ;

Λίγο αργά !

Αν το ενδιέφερε η Μάνα του Ελληνικού μπάσκετ , το ερασιτεχνικό , θα είχε κάνει και κάτι.

Αλλά όλα για την μπάκα του και την τις παρεούλες του !!

Εσείς η γερασμένη και καλοταϊσμένη παρέα της ΕΣΚΑΝΑ δεν έχετε κάτι να πείτε.

Για να σας δω γιατί πλησιάζει η ΩΡΑ σας........
[size="5"][/size]
gratipa1929
Τραγικά πράγματα. Πάλι το ερασιτεχνικό μπάσκετ θα πληρώσει για τις σπατάλες της ΕΟΚ!!!
Αλλα το χειρότερο είναι ο βαθμός χειραγώγησης κάποιων "δημοσιογράφων" (προσβαλλω το επάγγελμα χαρακτηρίζοντας τους έτσι) που κυριολεκτικά γράφουν ότι τους σφυρίζουν κάθε φορά. Απίστευτη ουγκαντα (και εδω συγγνώμη για την προσβολη της συμπαθους κατα τα αλλα χώρας)!!!
provat
Κακώς το θέμα μπήκε στην κατηγορία ΕΣΚΑΝΑ, όποου θα περάσει σχεδόν απαρατήρητο.
Αφορά όλες τις ομάδες και θα έπρεπε να προβληθεί περισσότερο μήπως και ενοχληθούν οι παρασιτικοί δεινόσαυροι.
Zoys
Ήδη αρχίζουν να γίνονται εμφανείς οι συνέπειες της καταστροφικής "επένδυσης" της Ομοσπονδίας στην περίφημη wild card...
sacramento56
QUOTE (Zoys @ Jun 18 2014, 14:16 ) *
Ήδη αρχίζουν να γίνονται εμφανείς οι συνέπειες της καταστροφικής "επένδυσης" της Ομοσπονδίας στην περίφημη wild card...


Δεν πιστεύω ότι από μόνη της η εοκ αποφάσισε για το χαράτσι. Νομίζω ότι και οι ενώσεις έχουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την απόφαση αυτή και διαβάζοντας το παρακάτω λινκ πιστεύω ότι ένα μεγάλο μέρος των χρημάτων θα πάει στις ενώσεις για να συντηρηθούν ή καλύτερα για να πληρώνονται οι κάθε πρόεδροι, αντιπρόεδροι κλπ παρατρεχάμενοι. Αλήθεια γιατί στην Αθήνα γιατί να υπάρχουν δύο ενώσεις? Δεν κατάλαβα. Μία δεν μας αρκεί? Και που είναι η εσκανα που προασπίζεται τα συμφέροντα των σωματείων?

http://pelop.gr/?page=article&srv=1&DocID=194160
North_gato
QUOTE (sacramento56 @ Jun 18 2014, 16:01 ) *
Δεν πιστεύω ότι από μόνη της η εοκ αποφάσισε για το χαράτσι. Νομίζω ότι και οι ενώσεις έχουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την απόφαση αυτή και διαβάζοντας το παρακάτω λινκ πιστεύω ότι ένα μεγάλο μέρος των χρημάτων θα πάει στις ενώσεις για να συντηρηθούν ή καλύτερα για να πληρώνονται οι κάθε πρόεδροι, αντιπρόεδροι κλπ παρατρεχάμενοι. Αλήθεια γιατί στην Αθήνα γιατί να υπάρχουν δύο ενώσεις? Δεν κατάλαβα. Μία δεν μας αρκεί? Και που είναι η εσκανα που προασπίζεται τα συμφέροντα των σωματείων?

http://pelop.gr/?page=article&srv=1&DocID=194160


Διαρρει δεκαπεντε ευρω, για να δημιουργηθει θορυβος, και τελικα να πεσει στα επτα ευρω.. ΣΔημιουργικη τακτικη, δοκιμασμενη. Συζυτουν για αυξησεις οι καρεκλοκενταυροι. Για λογικες αυξησεις. Ποια ειναι η λογικη αυξηση με τις τωρινες συνθηκες?
Ε ρε ξυλο που χρειαζεστε..................
gratipa1929
Η ΕΟΚ πάντα είχε την τάση να θέλει να "ανταγωνιστεί" αντίστοιχες ομοσπονδίες άλλων χωρών αλλά χωρίς να έχει τα ανάλογα εφόδια. Το ίδιο έκανε και με την wild card. Αναρωτήθηκε όμως αν οι άλλες χώρες ξεζούμισαν τους ερασιτέχνες αθλητές για να πληρώσουν το ποσό? Η απάντηση είναι όχι. Αναπόφευκτη η ζήλεια και η αυταρέσκεια αλλά όχι πέρα από εκεί που φτάνει η τσέπη μας. Και άλλωστε νομίζω η Εθνική Ελλάδος δεν έχει ανάγκη τη συμμετοχή κανένα μουντομπάσκετ για να αποδείξει κάτι. Ας γινόταν πλάνο διετίας για επαναφορά στην κορυφή του ευρωμπάσκετ. Αμάν με την ματαιοδοξία τους!
SUMMA32
διαβασα το link του sacramento56 και εαν ισχυουν αυτα που ειπε οκ.Ροζης τοτε η Ενωση(ΕΣΚΑΝΑ) και ο προεδρος που εχει εκλεχτει απο εμας !!!θα πρεπει να δωσει το ηχηρο μηνυμα που πηρε την Δευτερα για το ενα λογω θεμα που δεν ηταν αλλο απο ενα μεγαλο ΟΧΙ!στο χαρατσι!θα πρεπει επιτελους να ακουσει τα σωματεια!Ασε που μας ειπε οτι θα μας στειλη την αποφαση τις ΕΟΚ και μεχρι σημερα ακρως του ταφου σιωπή!Ας σηκωσει το αναστημα του!Ας κανει σωστα την"δουλεια του".Ειμαστε δυνατοι αν ειμαστε ενωμενοι!Μην το βαζουμε κατω!Λυσεις εστω και δυναμικες υπαρχουν!ΟΧΙ αλλο χαρατσι στον ελληνικο ερασιτεχνικο αθληστιμο!ΟΧΙ στον αφανισμο μας!και σωστα ειπτε δεν ειναι μονο θεμα για το forum της ΕΣΚΑΝΑ
sacramento56
[quote name='SUMMA32' date='Jun 20 2014, 08:02 ' post='672910']
θα πρεπει να δωσει το ηχηρο μηνυμα που πηρε την Δευτερα για το ενα λογω θεμα που δεν ηταν αλλο απο ενα μεγαλο ΟΧΙ!στο χαρατσι!θα πρεπει επιτελους να ακουσει τα σωματεια!Ασε που μας ειπε οτι θα μας στειλη την αποφαση τις ΕΟΚ και μεχρι σημερα ακρως του ταφου σιωπή!

Σας παραθέτω το λινκ της εσκα
http://eska.gr/?p=2874
όπου αναφέρει
"Αποφασίζεται, με βάσει την παρ.9 του άρθρου 36 του Εσωτερικού Κανονισμού της Ε.Ο.Κ., με το υπ΄αριθμ.98/26-05-2014 πρακτικό συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΔιοικητικούΣυμβουλίου της Ε.Ο.Κ. και με το υπ΄αριθμ.15/02-06-14 πρακτικό συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Σ.Κ.Α. για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015:"

άρα υπήρξε συγκεκριμμένη συνάντηση στην εοκ με πρακτικά κλπ επίσημα. Αυτή την απόφαση στη συνάντηση της Δευτέρας η εσκανα δεν σας την έδειξε? Δεν την είχε ή μήπως ήθελε να κάτι κρύψει? Μήπως ο Ρόζης όταν λέει ότι δεν θα βάλει κανένα χαράτσι στα αυτοκόλλητα ανανεώσεων το λέει γιατί είναι στη διακριτική ευχέρεια κάθε τοπικής ένωσης να το κάνει?
Εμένα όλα αυτά με κάνουν ιδιαίτερα καχύποπτο. Δεν ξέρω τί συζητήσατε τη Δευτέρα καθότι δεν είμαι μέλος συμβουλίου σε ομάδα, αλλά θα πρέπει όλοι να δράσουμε δυναμικά και ενωμένοι γιατί δεν είναι μόνο τα χαράτσια είναι και άλλα πολλά.
Για παράδειγμα, ο ανηψιός μου γεννηθείς το 1996 μετά από ένα δύσκολο έτος λόγω πανελληνίων αποφάσισε να συνεχίσει να αθλείται στην ομάδα της γειτονιάς του. Δυστυχώς όμως οι ομάδα του ανακοίνωσε ότι δεν ξέρει αν θα μπορέσει να τον διατηρήσει στο δυναμικό της γιατί η ΕΟΚ έδωσε οδηγία οτι οι αθλητές που πρέπει να έχει ένα σωματείο στο δυναμικό του από μεγάλους άντρες έως και το 1996 δεν πρέπει να υπερβαίνουν τους 25!!. Από τη μια έχουμε τα χαράτσια και από την άλλη διώχνουν τα παιδιά από το ερασιτεχνικό μπάσκετ. Οι άνθρωποι της εοκ είναι τραγικοί και επικίνδυνοι.
SUMMA32
οχι δεν μας εδειξε τιποτα!εγω θα επιμηνω: αυτη την αποφαση να μας την δειξη καθως και τις υπογραφες αυτων που την αποφασιασαν!οσο δε εαν το αποφασιζουν οι ενωσεις τοτε ας κανει αυτο που του ειπαμε τα σωματεια!να πει οχι!!τι φοβαται?!ειναι καιρος να δειξουμε οτι ειμαστε ΕΝΩΣΗ!!!!!και αποφασιζουμε για καποια πραγματα εμεις!οχι οι αλλοι!Το ωραιο ειναι οτι αποφασισαν στην ΕΟΚ ΝΑ το πανε 5 ευρω!!!!Ας σταματησουν αυτο τoν εκβιασμο!ΟΧΙ ειναι η απαντηση!!Οσο για του αθλητες που λες δεν θα διαφωνησω οτι καταστρεφουν ηλικιες παιδιων με μετρα που μαλλον τα σκεφτηκαν βραδυ!! δες τι γραφει για την προκυρηξη πρωταθληματος β εφηβων στην ΕΣΚΑΝΑ .μπορουν να παιζουν 1966 αλλα εαν παει η ομαδα στα play off (οι 2 πρωτες)δεν θα μπορουν να παιξουν!!
SUMMA32
με προβληματιζει οτι υπαρχει μια περιεργη ηρεμια γυρω απο το θεμα......δεν μας ενοχλει πλεον το χαρατσι??.....ελπιζω αυτή η "ησυχία"να ειναι για καλο των σωματειων..
SUMMA32
αντί το σωματείο της ΕΣΚΑΝΑ να λάβει υποψιν της τις φωνές των συλλόγων της!!!!! γύρω από το εν λόγο θέμα δείχνει με την στάση της και τις κινήσεις της ότι ανήκουν στους έλληνες που υποτασονται!σε καταστάσεις μόνο και μόνο για δικό τους συμφέρον κόσμος έχει αλλαξει!πρεπει και οφείλουμε σε μια δημοκρατική χώρα να λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη το τι λέει ο διπλανό μας και ενιοτε να πηγαίνουμε κόντρα σε καταστάσεις οι οποίες δεν είναι ευχάριστες. Μάλλον κάποιοι συνεχίζουν καταστάσεις του 80-90-ΕΛΕΟΣ!Κριμα όμως διότι ισχυρίζονται ότι πάντα πάλευαν για το καλό των ομάδων !ούτε σκεφτονται πως θα επιβαρύνουν τα σωματεία με το εν λόγο ποσό και αν θέλετε τους γονείς μια και τα σωματεία αιμορραγούν! βέβαια δεν μας έδειξαν κανένα χαρτί με το που θα πάνε τα λεφτά!.Δειτε και αθρθα στο ebasket http://www.contraepithesi.gr/news/index.ph...&Itemid=189,http://www.agriniopress.gr/%CE%B1%CF%80%CF...80%CE%AC/"" target="_blank">http://www.ebasket.gr/2014/06/%CE%B1%CF%80...BC%CF%80%CE%AC/
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.