Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Houston Rockets
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
SG3ptshooter
Houston Rockets






CC: Μάρκαρε ρε κοντέ όλα εγώ πρέπει να τα κάνω;



Rocket, yeah, satellite of offense


Πρόγραμμα αγώνων


Προηγούμενο Ρεκόρ (2015-2016): 41-41

Leaders (2015-2016):
Πόντοι: James Harden 29, Dwight Howard 13.7, Michael Beasley 12.8 σε 20 παιχνίδια αλλά ήθελα να τον βάλω
Ριμπάουντ: Dwight Howard 11.8, Clint Capela 6.4 σε 19 λεπτά, James Harden 6.1
Ασσίστ: James Harden 7.5, Patrick Beverley 3.4, Ty Lawson 3.4
Κλεψίματα: Trevor Ariza 2, James Harden 1.7, Patrick Beverley 1.3
Κοψίματα: Dwight Howard 1.6, Clint Capela 1.2, Terrence Jones 0.8. Ευτυχώς εδώ ήταν τέταρτο το μούσι ήδη βαρέθηκα να γράφω το όνομά του κι έχουμε ακόμα μια ώρα δω χάμω.
Ευστοχία %: Dwight Howard .620, Clint Capela .582, φτάνει.
Χρόνος συμμετοχής: James Harden 38.1, Trevor Ariza 35.3, Dwight Howard 32.1


Πιθανή 5άδα:
πιθανή πεντάδα

PG:Harden, έτσι λένεSG:GordonSF:ArizaPF:AndersonC:Capela



Πάγκος:
PG’s: Patrick Beverley, Pablo Prigioni, Tyler Ennis
SG’s: Corey Brewer, Wiltjer
SF’s: Sam Dekker, KJMcD, αυτός και ο Brewer τοποθετούνται και αντίστροφα
PF’s: Montrezl Harrell
C’s: Nene Hilario, Chinanu Onuaku

Offseason moves

Ήρθαν ή ανανέωσαν: Chinanu Onuaku (draft pick, n37), Zhou Qi (draft pick, 43), James Harden (ανανέωσε, 118/4), Ryan Anderson (ελεύθερος από Pelicans, 80/4), Eric Gordon (ελεύθερος από Pelicans, 53/4), Nene (ελεύθερος από Wizards, 2.9/1), Pablo Prigioni (2.2/2, ήθελε και διετές ο Pablito, ΟΑ δεν μπορούσε να κατέβει...), Tyler Ennis (ανταλλαγή με Bucks)
Έφυγαν: Μichael Beasley (ανταλλαγή με Bucks), Andrew Goudelock (Maccabi Tel Aviv), Dwight Howard (Atlanta Hawks), Terrence Jones (New Orleans Pelicans), Jason Terry (Milwaukee Bucks), Josh Smith (διακοπές, πάντως όχι κοντά σε κατοίκους του Michigan), D-MO (inj)

Παρουσίαση ομάδας

Mια νέα εποχή ξεκινά για τους Rockets. Νέος προπονητής, καθώς ο περίπου interim γιός του συνήθους interim Bickerstaff αποχώρησε με περίπου ψηλά το κεφάλι απ' το staff μετά από μια χρονιά οριακής εισόδου στα playoffs που δεν εκπλήρωσε τις -υπερβολικές, εδώ που τα λέμε- προσδοκίες της ομάδας του Houston στο ξεκίνημα της περασμένης σεζόν. Για το Harden ξαφνικά θα έχει τεράστια διαφορά το αν θα λογίζεται pg ή sg, παρότι θα συνεχίσει να έχει τη μπάλα πάρα πολύ στα χέρια του, έρχεται από 7,5 assists πέρυσι και οι αντίπαλες άμυνες θα προσαρμόζουν ούτως ή άλλως με ανάλογο τρόπο την προσέγγισή τους στο να τον σταματήσουν χρησιμοποιώντας τον ίδιο καλό περιφερειακό αμυντικό τους όπως πέρυσι. Ο Beverley χάνει το ξεκίνημα της σεζόν και στην αρχική πεντάδα εισέρχεται ο νεοφερμένος Gordon, που σίγουρα δεν κόστισε καν πολύ αν μετρούσε μόνο το ταλέντο του, αλλά τα προβλήματα φοβάμαι θα τον ακολουθήσουν και σε αυτό το σταθμό της καριέρας του. Ο Corey Brewer και ίσως για λίγο και ο KJ McDaniels θα προσπαθούν να σταματούν κορυφαία ταλέντα κάθε βράδυ, ο Ariza ελπίζουμε να καταφέρει κάτι καλύτερο από πέρυσι σε ατομικό επίπεδο όμως δεν είναι σε χρονιά συμβολαίου μην ελπίζετε τζάμπα θα πάρετε ακριβώς ότι βλέπετε στα νούμερα πέρυσι και πρόπερσι και ο Sam Dekker μακάρι να ξεπέρασε τα προβλήματα που τον άφησαν αρκετά πίσω στη rookie χρονιά του, που δεν λογίζεται ακριβώς ως τέτοια όταν βλέπεις πως έπαιξε 6 λεπτά σύνολο. Στη frontline των Rockets σημειώθηκαν σπουδαίες ανακατατάξεις, ο Howard είναι παρελθόν παίρνοντας μαζί του τα δεύτερα λιγότερα fga της καριέρας του πίσω μόνο απ' τη rookie χρονιά του και ο πρώτος που πήρε την ευκαιρία ως επίδοξος αντικαταστάτης είναι ο Ελβετός αγαπημένος των perminutάκιδων, ο Clint Capela. Ο οποίος έχει εξαιρετικά στοιχεία, έστω δυνητικά, σε άμυνα και αθλητικότητα, όμως υστερεί σημαντικά τεχνικά και σίγουρα δεν είναι ο ιδεατός Center στο μυαλό του D' Antoni για την ομάδα του. Κι εδώ κάπου έρχονται δύο ακόμη νεαρά παιδιά απ' τον πάγκο των Rockets να ελπίζουν σε χρησιμοποίησή τους, ο undersized αλλά μαχητικός Harrell και βέβαια το παιδί με τις βολές που μάλλον μόνο εγώ δε βρίσκω αστείες -άμα τις πέταγε έτσι ο Μέγας Barry εσείς ξέρετε καλύτερα δηλαδή;- ο Onuaku, ο αδερφός του Arinze. Σε πιο βετεράνο έχω βεβαίως βεβαίως το Ryan Anderson που δεδομένα είναι ο βασικός PF που θα ανοίγει το γήπεδο και θα ρίξει και career high 7,5 τρίποντα σεζόν το λιγότερο να την καταβρεί. Και το Nene που έβγαλε και με το παραπάνω τα λεφτά εκείνου του συμβολαίου που ξεφορτώθηκαν οι Nuggets στους Wizards, δεν κατάφερε να μείνει στο παρκέ όσο θα ήθελε η ομάδα της Αμερικανικής πρωτεύουσας και τώρα ήρθε εδώ να γίνει ο νέος καλύτερος D-Mo που θα βοηθά όπως και όποτε μπορεί, όσο μπορεί. Όλα αυτά δε σημαίνουν πως δεν είναι πολύ ικανός, οκ.

Oι Rockets είναι μια ομάδα που στη βραδιά της θα βάζει δύσκολα στους πάντες. Θα υπάρξουν και παιχνίδια που θα τους πάνε πολύ στραβά φοβάμαι. Ο Harden είναι ένας απ' τους 3-4 ικανότερους επιθετικά παίκτες του πρωταθλήματος και θα κινηθεί στα περσινά MVP-caliber νούμερα. Και οι γύρω του θα σκοράρουν τα καλάθια που τους αναλογούν με τη δεξιότητα που τους διακρίνει. Η απουσία του Howard σα status είναι σημαντική αλλά πλέον ο DWight δεν είχε τέτοια επιρροή στο παιχνίδι που να βλέπουμε τους Rockets σα μια πολύ αποδυναμωμένη ομάδα. Αν βρεθούν συστηματικά λύσεις στη δική τους πλευρά του παρκέ μπορεί το Houston να διεκδικήσει πολλά. Αντικειμενικά είναι δύσκολο.



Ταβάνι & στόχοι για φέτος
Η είσοδος στα playoffs είναι ο χαμηλότερος δυνατός και εφικτός στόχος. Από κει και πέρα θα προσπαθήσουν να είναι τόσο συντριπτικοί επιθετικά που να βάλουν δύσκολα στις κορυφαίες ομάδες της Δύσης, πράγμα δύσκολο.


Κάτω απ' το φως του προβολέα

Αυτός ο μουσάς. Τι άλλο να μπει δηλαδή..




Προπονητής:
Mike D'Antoni

Το τουρνέ του Mike στις δύο πρωτεύουσες των ακτών των ΗΠΑ δεν είχε καλές κριτικές, οπότε είπε να δοκιμάσει και το Texas που μπορεί να του ταιριάζει καλύτερα. Το roster των Rockets ενισχύθηκε στα μάτια του αφού έχει 500 σουτέρ, ο Howard δεν πρόκειται να του λείψει και οκ ας μην παριστάνουμε πως επιλέχθηκε για τη σπουδαία δουλειά του ως συντονιστής της επίθεσης των 76ers... Καλή τύχη.


Θέλω να ρωτήσω τον... Ryan Anderson γιατί με κουράζει τόσο ακόμα και τη μάπα του να βλέπω στη φώτο.

Πρόβλεψη:

Βρίσκουν τρόπο να σκοράρουν πολύ, η κατανομή του χρόνου στη frontline έχει συνεχείς αλλαγές, ο Harden δεν παίζει αποκλειστικά PG γιατί μάλλον το go-to-guy ως ταμπέλα έχει ουσιαστικά σημασία, μπαίνουν playoffs, δεν ξέρουν πως το κάνει αυτό ο Leonard όταν τους μαρκάρει, ψάρεμα.

43-39

Conference rank: 7th

Division rank: 3rd


SG3ptshooter
Την τελευταία θέση του roster αντί του εντυπωσιακά αποτυχημένου πρώην first rounder της Charlotte, PJ Hairston, κέρδισε ο udfa GonzagoWiltjer.
AJSlaughter6
Φοβερός μεχρι στιγμης ο Χαρντεν. Το εγχειρημα του Ντ'αντονι να τον βαλει PG φαινεται να πιανει, καθως πλεον οχι μονο σκοραρει αλλα και δημιουργει. Μπορει να διεκδικησει το mvp
benchwarmer
Είναι νωρίς φυσικά να πούμε εάν πιάνει το εγχείρημα ή όχι, τα νούμερα του Χάρντεν δεν θα το δείξουν αυτό, μόνο τα αποτελέσματα W-L θα το δείξουν.
Το στίγμα του Ντ'Αντόνι πάντως φαίνεται ήδη, και από το pace και από τα 35 τρίποντα μ.ο... Φυσικά δεν υπάρχουν ούτως ή άλλως ελπίδες για πολύ ψηλά, αλλά δείχνουν πως μπορούν να μπουν στα playoff, αποκτώντας ίσως και αρκετούς φίλους αυτού του στυλ μπάσκετ στην πορεία.
AJSlaughter6
Ο Χαρντεν συνεχιζει να εντυπωσιαζει. Σε ολη του την καριερα ειχε κανει 3 φορες 15+ ασιστ, φετος εχει κανει ηδη 4
klow13
4ο ματς φετος με 30+ ποντους και 15+ ασιστ που σε ολο το nba εχει γινει 4 φορες απο περσι,4ο συνεχομενο ματς με 30+ ποντους και 10+ ασιστ που εχει να γινει απο τον τζορνταν το 1989(5 ματς),32-13-7 μεσοι οροι με 50% fg(νταξει τα 5 λαθη πρεπει να πεσουν λιγο).

Αυτος ο παικτης(που αν και λιγο πεσμενος περσι καταφερε να εχει 8η σε efficiency μια επιθεση με μπρουερ σμιθ του 28% να βαρανε τριποντα ασυστολα και χαουαρντ να μην πολυψηνεται για pnr) δεν χωραγε σε καμια all nba ομαδα.
Rated: (en)joy
QUOTE (klow13 @ Nov 8 2016, 17:32 ) *
4ο ματς φετος με 30+ ποντους και 15+ ασιστ που σε ολο το nba εχει γινει 4 φορες απο περσι,4ο συνεχομενο ματς με 30+ ποντους και 10+ ασιστ που εχει να γινει απο τον τζορνταν το 1989(5 ματς),32-13-7 μεσοι οροι με 50% fg(νταξει τα 5 λαθη πρεπει να πεσουν λιγο).

To fg% οσο καλο και να ειναι δεν μπορει απο μονο του να πει την αληθεια σε παικτες με εξαιρετικο τριποντο (φετος) και πολυ καλο επισης ποσοστο στις βολες -καθως και την ικανοτητα να πηγαινουν σ'αυτες. 66.5 ts% εχοντας παραλληλα ενα τετοιο βαρος στην επιθεση συνιστα ενα αν μη τι αλλο εντυπωσιακο ξεκινημα.


QUOTE (klow13 @ Nov 8 2016, 17:32 ) *
Αυτος ο παικτης(που αν και λιγο πεσμενος περσι καταφερε να εχει 8η σε efficiency μια επιθεση με μπρουερ σμιθ του 28% να βαρανε τριποντα ασυστολα και χαουαρντ να μην πολυψηνεται για pnr) δεν χωραγε σε καμια all nba ομαδα.


Αν μιλουσες αποκλειστικα για 3rd all nba team θα μπορουσα ισως να συμφωνησω για Harden στην θεση του Thompson (και μονο στην θεση του) αλλα αφενος ο φετινος Harden -ή τουλαχιστον τα μεχρι τωρα παιχνιδια του για να το εκφρασουμε σωστοτερα- θεωρω πως ειναι μια κλαση πανω απο τον περσινο και αφετερου οι Rockets την περσινη σεζον εκαναν περιπου 15 νικες λιγοτερες σε σχεση με τα projections των περισσοτερων sites. Αντιθετως οι ομαδες των υπολοιπων υποψηφιων (Lillard, Lowry και Thompson δηλαδη) ειχαν ολες αρκετες παραπανω νικες σε σχεση με τις προβλεψεις στην αρχη της σεζον.Oι δε δυο πρωτοι ηταν και οι ηγετες-καλυτεροι παικτες των ομαδων τους. Για τους Curry, Westbrook και Paul φανταζομαι δεν χρειαζεται να πουμε κατι, ηταν top-6 στο mvp voting.
aegeansheed
Η κατάσταση με την αντιπρόταση στην πρόταση των Nets για DMo κλπ
Από του Λάρυ Κουν το FAQ blog

QUOTE
What is Motiejunas doing?

As reported by Yahoo! Sports, Donatas Motiejunas has refused to report to the Rockets for a physical exam.

Motiejunas is the Rockets’ restricted free agent. He signed an offer sheet with the Nets on December 2, which starts a 72-hour clock for the Rockets to match. If the Rockets match, they keep Motiejunas on the same principal terms as Brooklyn’s offer sheet. If the Rockets don’t match, the offer sheet becomes a contract with the Nets.

The Rockets chose to match on December 5, by issuing a First Refusal Exercise Notice. A team is allowed to condition its exercise of first refusal rights on the player passing a physical exam, and apparently the Rockets did just that. The player is required to report for his physical within two days, and must comply with the process.

However, Motiejunas and his agent, B.J. Armstrong, apparently have other ideas. As reported by Yahoo!, Motiejunas is refusing to report for his physical. And here’s where it gets weird:

Follow
Jonathan Feigen ✔ @Jonathan_Feigen
Motiejunas' agent, B.J. Armstrong: "We have our rights. We're not going to show up. We'll see what happens. We'll see what the Rockets do."
8:01 PM - 6 Dec 2016
105 105 Retweets 55 55 likes

I’m not entirely sure what “rights” Armstrong is referring to. The rules for restricted free agency are laid out pretty clearly in the CBA, and the players (collectively) agreed to those rules. Trying to get out of that arrangement goes against the spirit, intent and letter of restricted free agency, to which the players agreed.

Here’s the rule I’m referring to. I’m assuming that Houston’s qualifying offer was properly executed, Brooklyn’s offer sheet was properly executed, Houston’s first refusal exercise notice was properly executed, and that Houston conditioned its first refusal exercise notice on Motiejunas passing a physical:

(h) Any Team may condition its First Refusal Exercise Notice on the player reporting for and passing, in the sole discretion of the Team, a physical examination to be conducted by a physician designated by the Team within two (2) days from its exercise of the Right of First Refusal. In connection with the physical examination, the player must supply all information reasonably requested of him, provide complete and truthful answers to all questions posed to him, and submit to all examinations and tests requested of him. In the event the player does not pass the physical examination: (i) the ROFR Team may withdraw its First Refusal Exercise Notice within two (2) days following the date upon which such physical examination is conducted; and (ii) if the First Refusal Exercise Notice is withdrawn, the player and the New Team shall be deemed to have entered into a Player Contract in accordance with the provisions of Section 5(f) above. In the event the player does not submit to the requested physical examination within two (2) days of the exercise of the Right of First Refusal then, until such time as the player submits to the requested physical examination and is notified of the results, the ROFR Team’s conditional First Refusal Exercise Notice shall remain in effect, except that the ROFR Team may elect at any time to withdraw its First Refusal Exercise Notice, which shall have the effect of invalidating the Offer Sheet and causing the Team that issued the Offer Sheet to be prohibited from signing or acquiring the player for a period of one (1) year from the date the First Refusal Exercise Notice was withdrawn. If the player does not submit to the requested physical examination on or before March 1, the Offer Sheet shall be deemed invalid and the Team that issued the Offer Sheet shall be prohibited from signing or acquiring the player for a period of one (1) year from such March 1.
So, summarizing what the rule says:

Houston is allowed to make its first refusal exercise notice contingent on Motiejunas passing a physical.
The player must submit to and cooperate with his physical, which is to take place within two days of the exercise of the first refusal exercise notice.
If Motiejunas doesn’t report for his physical, Houston’s first refusal exercise notice remains in effect until he does.
However, Motiejunas’ refusal to submit for his physical gives the Rockets the option of withdrawing its first refusal exercise notice.
If the Rockets withdraw its first refusal exercise notice, it invalidates Brooklyn’s offer sheet as well, and Motiejunas returns to restricted free agency.
If the first refusal exercise notice is withdrawn, Brooklyn’s offer sheet is invalidated and Motiejunas returns to restricted free agency, Brooklyn can’t sign or acquire him for one year.
So the Rockets have two options at this point. First, they can just sit tight. Their first refusal exercise notice remains in effect until Motiejunas decides to report. He can’t sign or play anywhere else, including Brooklyn, in the meantime.

Second, the Rockets could withdraw its first refusal exercise notice, putting Motiejunas right back where he started — except Brooklyn is no longer an option. And if he doesn’t sign with the Rockets directly, or sign an offer sheet with another team in the meantime, then the Rockets can issue another qualifying offer to make him a restricted free agent in 2017.

And it could get worse for him. The CBA also says a player shall not receive credit for a year of service for any year in which he “…withholds playing services called for by a Player Contract or this Agreement for more than thirty (30) days after the Season begins.” It’s important to note here that the rules for restricted free agency say that when a team issues a first refusal exercise notice, the player and team “…shall be deemed to have entered into a Player Contract.” Motiejunas is, for all intents and purposes, under contract with the Rockets now, and the Rockets have all the rules related to player discipline for failure to report at their disposal (along with the right to kick him to the curb by withdrawing their first refusal exercise notice).

This all seems pretty clear to me, so I’m still not sure what “rights” Armstrong is referring to. Maybe his end game is to get the Rockets to withdraw its first refusal exercise notice, and then Armstrong and the Rockets negotiate a separate contract that is more favorable to Motiejunas. But why should the Rockets let a player leverage them into signing a different contract that’s less favorable to the team, when the team holds all the cards here?

Armstrong isn’t exercising a right. He’s trying to strong-arm a team.


Δηλαδή η μόνη του ελπίδα είναι να κάνουν withdraw οι Rockets και να του ξανακάνουν qualifying offer για έναν χρόνο για να ξανα-είναι restricted FA το 2017. Οπότε τότε θα πάει και θα ζητήσει πολλά λεφτά από άλλη ομάδα, οπότε και οι Rockets δε θα μπορούν να ματσάρουν γιατί θα τα έχουν δώσει ξερωγώ στον Καπέλα (γιατί να μην πάρει και αυτός δηλαδη???), οπότε το όνειρο θα γίνει πραγματικότητα. Ελπίδα θα ήταν να είχε και καλύτερο manager που θα του έλεγε να πάρει τα $ 4.4 τον Οκτώβρη για να χρόνο και να μην έχουν τρεχάματα τώρα. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε ακόμα χειρότερη θέση απ΄ότι τότε γιατί βρίσκεται μπρος στο φάσμα να είναι παίκτης του Houston για τα επόμενα 4 χρόνια (το match στο sheet του BKN δηλαδή). Αν κατάλαβα καλά...
benchwarmer
Ελεύθερος τελικά ο Μοτεγιούνας. Πέρα από όλα τα υπόλοιπα που συνέβησαν(?), ήταν και σαφές ότι δεν ταίριαζε στο πλάνο του Ντ'Αντόνι. Το οποίο πλάνο μέχρι στιγμής δείχνει να δουλεύει καλύτερα ίσως και από ότι το περίμεναν και οι ίδιοι στο Χιούστον. Το μεγαλύτερο ερωτηματικό βέβαια είναι το πόσο θα μείνει υγιής ο Γκόρντον. Όσο είναι καλά, δεν βρίσκω τον λόγο να μην συνεχίσουν όλοι στους ίδιους ρυθμούς. Εννοώντας φυσικά για την regular, στα offs δεν νομίζω ότι υπάρχει κανείς που να τους πιστεύει, αυτή τη στιγμή τουλάχιστον.

*Και φυσικά οι 37 περίπου προσπάθειες για τρίποντα ανά παιχνίδι είναι με μεγάλη διαφορά ρεκόρ όλων των εποχών για το ΝΒΑ, με την 2η επίθεση να είναι κάπου στις 33..
klow13
ESPN Stats & Info ✔ @ESPNStatsInfo
James Harden (@Rockets) is the first player in NBA history with 50 points, 15 rebounds, 15 assists in a game (via @EliasSports)

Even if James Harden hadn't scored a single point -- and he scored 53 of them -- he would have had a notable game. Only five other players in the past 30 years have put up at least 15 assists and 15 rebounds.

Tom Haberstroh ✔ @tomhaberstroh
Per @bball_ref, entering tonight, the most points with 17+ assists is 47 by Isiah Thomas. James Harden had 53.

Advanced stats for James' 53-16-17 game:
≈56 PER
78.13 TS%
71.15 eFG%

Και επειδη απο τις 17 ασιστ του οι 8 ηταν για τριποντο,ειχε συμμετοχη σε 95 ποντους των ροκετς..
Και triple double σε back to back αγωνες,μετα το 30-13-10 απεναντι στους κλιπερς.
Αντε,δωστε του το MVP απο τωρα.
AJSlaughter6
Φιλε ο Χαρντεν οντως το αξιζει αν λαβουμε υποψη και την πορεια της ομαδας, ομως οτι και να γινει θα το παρει ο Γουεστμπρουκ
SG3ptshooter
Unexpected Protagonist of the Night, 08/01 - Montrezl Harrell

Τα νούμερα: 28 πόντοι σε 26 λεπτά. 12/13 -έχασε το τελευταίο- και 4/6 βολές. 3 επιθετικά rebounds, 2 αμυντικά. Μία τάπα, +9 στην άλωση του χιλιοαλωμένου Toronto απ' την ομάδα του Houston.

Η εικόνα:


Πριν/Μετά: Πρωταθλητής freshman από περιορισμένο ρόλο στους Cardinals, ίδιο ακριβως σήμα το Louisvile με τους Arizona, παρά τα χιλιάδες χιλιόμετρα που τους χωρίζουν. Μετά πρωταγωνίστησε για μια διετία, δήλωσε στο draft όπου έμεινε χαμηλά, τον επέλεξαν οι Rockets στο 32, κυρίως λόγω της ταμπέλας του απαγορευτικά undersized PF. Είχε δώσει κάποια συμπαθητικά παιχνίδια κι από πέρυσι μα έπαιξε μόλις 39 και ξεκίνησε μία φορά. Έχασε και 5 ματς επειδή έσπρωξε κοράκι του Silver. Φέτος ξεκίνησε χωρίς μόνιμη παρουσία αλλά άφησε γρήγορα τα DNP πίσω του και έσκασε και ο τραυματισμός του Capela, που βοήθησε τα μέγιστα να δειχθεί ο rastafarian. Είχε δώσει μάλιστα ακόμη μεγαλύτερο σύνολο πόντων κόντρα στους Clippers, αλλά είχε χάσει την ανάδειξη στην τελευταία στροφή. Καλά που έπεσε ενδιάμεσα στα μονοψήφια και ξανάγινε eligible για δικό του post. Ο Ελβετός θα λείψει για βδομάδες ακόμα, όλα θα κριθούν με τον ερχομό του. Ο Montrezl κέρδισε μεγαλύτερο status με το σπαθί του όπως και να χει. Είτε κερδίσει 26+ λεπτά ανά αγώνα, είτε μείνει συμπληρωματικός, θα εμφανίζεται σταθερότερα.

Key n Peele alert: Αυτόν τον λένε Montrezl, το ξέρετε. Αλλά είχαν γενικότερο κέφι οι γονείς του καθώς τα αδέρφια του είναι ο Cadarius και ο Quatauis. Με το καλό και ένα μικρό Scoish Velociraptor Maloish..
SG3ptshooter
Unexpected Protagonist of the Night, 21/01 - Sam Dekker

Τα νούμερα: 30 πόντοι, season/career high με προηγούμενη βέλτιστη επίδοση τους 19, πρώτος scorer του αγώνα με 12/19 σουτ, 6/11 τρίποντα, 4 αμυντικά rebounds, 2 κλεψίματα, +2 στην πειστική εκτός έδρας νίκη του Houston στο Memphis. Ήταν η πρώτη του συμμετοχή ως βασικός σε αγώνα ΝΒΑ, κέρδισε τη θέση του άρρωστου Aπαισιanderson, με το καλό και μονιμοποίηση, go Badgers, hello Wisconsin.

Η εικόνα:


Πριν/Μετά:
Aπ' το Sheboygan του Wisconsin, που το έμαθα πρόσφατα απ' το That 70's show tongue.gif , ήταν ο καλύτερος παίκτης που άφησε το high school για την πολιτεία το 2012, κερδίζοντας το σχολικό πρωτάθλημα κάπως έτσι. Έμεινε στο γήπεδο όπου σκόραρε το προηγούμενο σπουδαίο σουτ κι έμελλε να σουτάρει πολλά περισσότερα τέτοια μια τετραετία ως Badger, έγινε ένας απ' τους λίγους freshmen που κέρδισε θέση βασικού επί Bo Ryan κι έφτασε πολύ κοντά στο να κατακτήσει τον τίτλο, ήταν εντυπωσιακός ατομικά, αλλά κλάψαμε τελικά. Το Houston τον επέλεξε γιατί έβαλε μέσον το JJ Watt, laugh.gif νταξ είχε κι ένα χρυσό με την U18 των ΗΠΑ στο οποίο είχε πρόβλημα τραυματισμού κι έπαιξε ελάχιστα και παρεμπιπτόντως κάπως έτσι, τραυματίας, πέρασε και το 2015-16 του. Έπαιξε 6 λεπτά σε 3 απ' τα 82 παιχνίδια και δεν επιχείρησε καν σουτ κι αν είχαν μυαλό εκεί στο ΝΒΑ θα τον άφηναν να μετρήσει ως rookie φέτος να βγει All-Rookie teams και να βγούμε στους δρόμους. Φέτος κέρδισε την εμπιστοσύνη του επανακάμψαντα D'Antoni, έχει σουτ πως να μην τα κατάφερνε, έχει ρόλο top7-8 απ' την αρχή έχοντας αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια των Rockets στη σεζόν με 19,4 λεπτά μέσο όρο και ευστοχία 48-34, σχεδόν 2 a/to και 0.9 hustle stats, χωρίς να έχει απαραίτητα ρυθμό κάθε βράδυ προφανώς. Αν δεν υπάρξει επανεμφάνιση των προβλημάτων από τραυματισμούς θα κάνει μια πολύ αξιοσέβαστη καριέρα ΝΒΑ, οκ δεν θα γίνει go-to-guy τον βλέπω όμως ως και τρίτο πόλο καλής ομάδας.

Αναμνήσεις:
https://vine.co/v/OLa3U2t9xJu
https://vine.co/v/OLWB0vaq31F
SteveNashidis


Δώστε του, το MVP από τώρα !
AJSlaughter6
QUOTE(Voyager @ Jan 28 2017, 12:47 ) *


Δώστε του, το MVP από τώρα !

Νταξει αμα συνυπολογισουμε πορεια ομαδας και στατιστικα, ειναι σιγουρα ο MVP....
klow13
https://www.youtube.com/watch?v=ARwPpZGTRI4

Πρεπει να υπαρχει.

"Ο t-mac και εγω σκοραραμε 15 ποντους στα τελευταια λεπτα για να γυρισουμε το παιχνιδι με σπερς" tongue.gif

Και steve franchise στην τελετη,σε καλυτερη κατασταση απο οτι περιμενα,συγκινηση.

edit (sheed): το βάζω και σε Indiana-Higha Qualita
Ο P.A. τον προσφώνησε ως Eli-juwon? Ήμαρτον ρε παιδιά όχι άλλον Manning! (sheed/)
SG3ptshooter
Ποτέ δεν τον πήγαινα το Francis, χωρίς να ξέρω καν τότε στην αρχική αντιπάθεια το σκηνικό με Grizzlies που το βρίσκω απαράδεκτο όσο λίγα συμβάντα.

Ποστάρω για να πω πως μάλλον έφερε Κινέζικα ματζούνια οπιούχα ο Yao, o Harden ήταν αλλού χτες:

https://twitter.com/_MarcusD2_/status/827706060840517632

https://twitter.com/_MarcusD2_/status/827725954260856832

https://twitter.com/_MarcusD2_/status/827718048119402496
SG3ptshooter
Unexpected Protagonist of the Night, 11/02 - Patrick Beverley

Τα νούμερα: 19 πόντοι από 6/10 σουτ -4/4 τρίποντα- και 3/3 βολές, 2+8 rebounds, 5/1 a/to, 2 κλεψίματα +36 στην υπερβολικά άνετη εντός έδρας νίκη των Rockets απέναντι στους Suns.

Η εικόνα αναμένεται από youtube, προς ώρας εδώ.

Πριν/Μετά: Παιδί της Windy City, φοίτησε στο Arkansas για δύο χρόνια, απ' όπου αποχώρησε για παρατυπίες ακαδημαϊκού χαρακτήρα. Ξεκίνησε την Ευρωπαϊκή του πορεία απ' τη Dnipro, ήρθε όπως θυμάστε για ένα χρόνο και στον Ολυμπιακό, γύρισε πίσω στα κρύα για τη Spartak Αγίας Πετρούπολης, με την οποία αναδείχθηκε Eurocup MVP. Είχε γίνει draft πίσω στο 2009 αλλά μετά την πάροδο τριών χρόνων ήταν ελεύθερος να υπογράψει οπουδήποτε, έτσι το Γενάρη του 2013 έγινε Rocket. Κέρδισε τη θέση του βασικού στην επόμενη preseason και παραμένει το βασικό δίδυμο με Harden από τότε, όσο δεν χάνει παιχνίδια. Δε μ' άρεσε καθόλου στα περσινά playoffs αλλά οκ τρεις διασυρμούς φάγανε, αλλάξανε προπονητή, μοιάζουν να έχουν καλύτερες ελπίδες για πιο μαχητικές εμφανίσεις φέτος, που δε θα είναι πλέον το όγδοο seed. Περισσότερο σε ρόλο off guard φέτος, παρότι ήταν ήδη κάτι ανάμεσα σε glorified συμπληρωματικό βασικό και playmaker της ομάδας. Έχει ακόμα χρόνια στο συμβόλαιο των 25 εκατομμυρίων που παραδόξως φαντάζει έως και μικρό με τα δεδομένα που υπάρχουν πλέον, όσο υπάρχει δίπλα του ο Harden θα είναι παρών για μπόλικη D και κάπως λιγότερο 3, με αξιοπρεπή όμως ποσοστά. Κι αν δεν πηγαίνει κάτι καλά, υπάρχει πάντα η θελκτική προς το D' Antoni εναλλακτική του να αμολήσει το Gordon.. tongue.gif

Δε δήλωσε: "Aπ' τις πρώτες μου αναμνήσεις είναι το γκολ του Βαΐτση με τη Monaco, φέτος θα το πάρουμε το ΝΒΑ, Θρυλε Ολέ Τρελαινομαί. Τι εννοείται ρε παιδιά δεν είμαστε ο Ολυμπιακός; Εγώ ως fan του Wafer ήρθα. Κόκκινα; Τσεκ. Μουσάτος ηγέτης; Τσεκ. Επειδή δηλαδή έφυγαν ο Dorsey, o Παπανικολάου, ο Powell και κάναμε μια ανανέωση σα franchise θα με βγάλετε τρελό τώρα;"
benchwarmer
Όχι και unexpected ο Πάτρικ ο Μπέβερλι.

Ένα άλλο θέμα, πιστεύετε ότι θα πρέπει να μαγειρέψουν κάποιο trade οι Rockets (ίσως στοχεύοντας εκτός των άλλων στο να μειώσουν τους 3 "σέντερ" τους σε 2) ή να πάνε ως έχουν?

Πχ για μένα το Νενέ + Αρίζα για έναν καλύτερο παίχτη στη θέση του Αρίζα, θα ήταν πάρα πολύ ενδιαφέρον...
aegeansheed
QUOTE(benchwarmer @ Feb 12 2017, 13:50 ) *
Όχι και unexpected ο Πάτρικ ο Μπέβερλι.


Αυτό λες ή ότι πήγε να το πάρει με σκονάκι/αντιγραφή? laugh.gif

QUOTE(benchwarmer @ Feb 12 2017, 13:50 ) *
Ένα άλλο θέμα, πιστεύετε ότι θα πρέπει να μαγειρέψουν κάποιο trade οι Rockets (ίσως στοχεύοντας εκτός των άλλων στο να μειώσουν τους 3 "σέντερ" τους σε 2) ή να πάνε ως έχουν?

Πχ για μένα το Νενέ + Αρίζα για έναν καλύτερο παίχτη στη θέση του Αρίζα, θα ήταν πάρα πολύ ενδιαφέρον...


Ο Ariza είναι playoff team component, είναι το pokemon από το οποίο προήλθε ο Otto Porter, η εξέλιξη του Ariza (evolution επειδή σκοράρει χωρίς να σκάει καν μπάλα!). Παίζει άμυνα, θα πάει να αράξει στο corner και θα περιμένει το ελεύθερο σουτ με υπομονή. Εγώ δε θα τον έδινα. Όμως δεν έχω δει καθόλου Houston και καμμία εικόνα για το που "πονάνε". Φαντάζομαι όμως ότι αν ο Nene είναι υγιής για τα playoffs (πιθανότητες σωστής μαντεψιάς αν ο Nene θα είναι healthy/non healthy το απόγευμα 15%???) τον θες και αυτόν.
klow13
QUOTE (benchwarmer @ Feb 12 2017, 13:50 ) *
Όχι και unexpected ο Πάτρικ ο Μπέβερλι.

Ένα άλλο θέμα, πιστεύετε ότι θα πρέπει να μαγειρέψουν κάποιο trade οι Rockets (ίσως στοχεύοντας εκτός των άλλων στο να μειώσουν τους 3 "σέντερ" τους σε 2) ή να πάνε ως έχουν?

Πχ για μένα το Νενέ + Αρίζα για έναν καλύτερο παίχτη στη θέση του Αρίζα, θα ήταν πάρα πολύ ενδιαφέρον...

Προσωπικα συμφωνω για upgrade σε οποιαδηποτε απο τις θεσεις 3-5 και ας πληγει το flexibility της ομαδας για το καλοκαιρι,δεν πρεπει να χαραμιζονται τα prime χρονια του χαρντεν.
Kai o tyson εχει ακουστει(ψιλοτζαμπα προφανως) για 48 λεπτα καλου rim protection,οσο ραγδαια βελτιωση και μελλον να χει ο καπελα ακομα θελει δουλεια πισω,να βαλει κιλα και να μπoρει να κρατησει τη θεση για 30+ λεπτα,σε ενα ενδεχομενο ματς απ με γκριζλις δεν τον βλεπω καλα.
Ο ιμπακα ενω κολλαει δεν ξερω αν αξιζει το max που θα ζητησει το καλοκαιρι για τους γνωστους λογους.
Αν δεν γινει τιποτα μεγαλο μεχρι το deadline εστω να παρουμε καποιον καλο αναπληρωματικο στο φτερο και να βγει απο το ροτεισον ο brewer,και αυτο σημαντικη βελτιωση ειναι.Και εναν βετερανο pg τυπου jack-chalmers ωστε να μη χρειαστει ουτε για 5 λεπτα ο ενις.
Παντως το καλοκαιρι διαβαζω οτι 1ος στοχος ειναι καλο 3αρι τυπου hayward(o hayward ο ιδιος βασικα,αλλα δεν νομιζω να κοιταξει τιποτα αλλο εκτος απο γιουτα-βοστονη).
jvalin
QUOTE (SG3ptshooter @ Feb 12 2017, 13:00 ) *
Είχε γίνει draft πίσω στο 2009 αλλά μετά την πάροδο τριών χρόνων ήταν ελεύθερος να υπογράψει οπουδήποτε, έτσι το Γενάρη του 2013 έγινε Rocket.

Μετά την πάροδο 3 χρόνων δεν είσαι ελεύθερος να υπογράψεις οπουδήποτε, απλά δεν υποχρεούσαι πλέον να υπογράψεις με το rookie scale. Τα δικαιώματά σου παραμένουν κανονικά στην ομάδα που σε ντράφταρε έως ότου σε κάνουν trade ή renounce.

Ο Μπέβερλι έγινε ντραφτ από τους Lakers οι οποίοι έδωσαν αμέσως τα δικαιώματά του στους Heat για ένα πικ 2ου γύρου στο ντραφτ του 2011 (εν τέλει τον Ater Majok στο #58) και μετρητά από τους Knicks. Με τους Heat υπέγραψε συμβόλαιο τον Αύγουστο του 2010 και αποδεσμεύτηκε τον Οκτώβριο του 2010 οπότε πλέον ήταν ελεύθερος να υπογράψει σε όποια ομάδα του NBA ήθελε. Απ το Γενάρη του 2011 μέχρι το Δεκέμβριο του 2012 έπαιξε στη Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης και το Γενάρη του 2013 υπέγραψε στους Rockets.
SG3ptshooter
Xαίρομαι όταν προκαλείται διάθεση για κουβέντα απ' τα posts.

QUOTE(benchwarmer @ Feb 12 2017, 13:50 ) *
Ένα άλλο θέμα, πιστεύετε ότι θα πρέπει να μαγειρέψουν κάποιο trade οι Rockets (ίσως στοχεύοντας εκτός των άλλων στο να μειώσουν τους 3 "σέντερ" τους σε 2) ή να πάνε ως έχουν?

Για να κοιτάξουν πιο πάνω θα χρειαζόταν ένα upgrade, αλλά δεν μπορώ να το ορίσω χωρίς να το δω. Ίσως μ' αρέσει υπερβολικά ο Ariza, γενικά ή για playoffs, δεν μπορώ αποφασιστικά να προσδιορίσω θέση με έλλειψη, ξέρω πως δεν αρκούν ως είναι. Ευγενικά θυμίζω την απέχθειά μου για το RyanAir.

QUOTE(klow13 @ Feb 12 2017, 15:32 ) *
εστω να παρουμε καποιον καλο αναπληρωματικο στο φτερο και να βγει απο το ροτεισον ο brewer,και αυτο σημαντικη βελτιωση ειναι.

77.gif

Απ' την άλλη δε χαίρομαι ιδιαίτερα όταν κάνω ρόμπα τους ανθρώπους που με έβαψαν μπλε:
QUOTE(jvalin @ Feb 12 2017, 15:49 ) *
Μετά την πάροδο 3 χρόνων δεν είσαι ελεύθερος να υπογράψεις οπουδήποτε, απλά δεν υποχρεούσαι πλέον να υπογράψεις με το rookie scale. Τα δικαιώματά σου παραμένουν κανονικά στην ομάδα που σε ντράφταρε έως ότου σε κάνουν trade ή renounce.

Για να το λες ως επαΐων προφανώς και true, το γραψα χωρίς research γιατί δε θυμόμουν ποτέ πως υπέγραψε στο Miami. Υπήρχαν αντιπαραδείγματα που αποδείκνυαν την ανοησία αυτού που έγραψα, σκέφτηκα πως τα retained draft rights αφορούν επ' αόριστον τους υπό ειδικότερο καθεστώς Eurostash, αλλά υπάρχουν και απόφοιτοι ΝCAA στη λίστα που έχω συναντήσει αρκετές φορές. Φταίνε.. άλλα σπορ. icon_blahblah.gif
klow13
Jonathan Feigen ✔ @Jonathan_Feigen
D'Antoni said he expects Rockets to take an average of 50 3s the rest of the season. Before this season, no team had taken 50 in a game.

https://twitter.com/Rockets_Insider/status/...8393344/photo/1

51 τριποντα-ΤΡΙΑ midrange.Moreyball στα καλυτερα του.

Lou Williams is exactly twice as likely to make a corner three-point shot (52.5%) than Corey Brewer (26.2%) is.


Δεν ξερω αν εχει αντιδοτο το harden-capela/nene/harrell pnr με lou-gordon-ariza-ryno-bev να περιμενουν στημενοι.Τωρα με λου εχουμε και εναν δευτερο παικτη που μπορει να δημιουργησει το δικο του σουτ και να ξεκουρασει λιγο τον harden ενοψει πλει οφς.Ενας μπογκουτ θα μας βοηθησει και σε αμυνα-ριμπαουντ,και αυτον νομιζω κοιταμε απο τη buy-out αγορα



50 ποντους οι βασικοι,79 οι αναπληρωματικοι χθες.To μονο που μενει να δουμε ειναι ποιος απο gordon-lou θα παρει το 6th man νομιζω.

Το δευτερο καλυτερο ντεμπουτο που θυμαμαι μετα το 37-12 του χαρντεν με τους πιστονς:

https://www.youtube.com/watch?v=2HIksMtxnmk
Air Kef
Γελάτε αλλά όταν έπαιζε η Εθνική του Γιαννάκη μόνο με λέι απ και τρίποντα κάποιοι ανακάλυπταν ακόμα το 7 seconds or less. banana.gif

Λατρεύω το φετινό Houston, λατρεύω και Ντ'Αντόνι που όταν του δίνουν απόλυτη ελευθερία κάνει αυτά που άλλοι δεν τολμούν.

Το καλοκαίρι όλα τα λεφτά για να πάρουν ένα MOBILE (ναι, το πα) Center hustler-Σκιάχτρο στην άμυνα που να τελειώνει φάσεις στην επίθεση και θα ειναι top.
aegeansheed
58 3PA σήμερα και 36 για δύο. Άγγιξε τα επίπεδα του ματς με τη ΝΟΛΑ τον Δεκέμβρη (61 3PA, 33 για δύο).

Πρέπει να υπάρχει κάποιος Εσωτερικός Κανονισμός σχετικά με την πρόσβαση στις προσπάθειες για δύο, δεν εξηγείται αλλιώς.

Φαίνεται εκ πρώτης όψεως ότι έχουν το ελεύθερο οι Capela/Nene/Mon-(και μετά ακολουθεί ήχος από μπουκωμένο στόμα που πάει να μιλήσει) Harrell και ο Harden φυσικά, και από εκεί και πέρα, μπορεί 1-2 ο Beverley, επίσης ο Gordon/Lou αν βρίσκονται σε αιφνιδιασμό, άντε και 1-2 ο Dekker αν προέλθει από baseline slash. Για Ryno/Ariza πρέπει να έχει πρόστιμο αν είναι μπροστά από τη γραμμή.
klow13
Και 42 βολες εκτος απο τα 58 τριποντα προχθες,100 combined.

Η αμυνα των ροκετς δεν ειναι οσο κακη φαινεται παντως.

15η για τη σεζον,7η το μηνα φεβρουαριο και γενικα νομιζω τοπ10 απο τοτε που γυρισε ο μπεβερλι.
Οπως ελεγαν και οι εκφωνητες της μινεσοτα προχθες εχουν καλη αμυντικη τακτικη αφου ωθουν τους αντιπαλους σε πολλα inefficient midrange σουτ,κατι που κανουν για χρονια οι σπερς πχ και ειναι απο τις κορυφαιες αμυντικες ομαδες.

Το μεγαλο θεμα ειναι το αμυντικο ριμπαουντ,που φανηκε και με τη μινεσοτα.29οι στους 30 στα 8 ματς του φεβρουαριου και 18οι στη σεζον.

2οι σε offrtg,να δουμε ποσο εφικτο ειναι να πιασουμε golden state τωρα που εφυγε ο brewer.

SG3ptshooter
Unexpected Protagonist of the Night, 02/04 - Troy Williams

Τα νούμερα: 39 λεπτά συμμετοχής, οκ έλειπε ο Harden αλλά και πάλι, τι φάση.. Career high 21 πόντοι από 7/12 σουτ με 6/9 τρίποντα, 5 rebounds με ένα επιθετικό, 3/1 a/to, 1 κλέψιμο, +11 στο ντεμπούτο του ως Rocket, με θέση στη βασική πεντάδα, στη νίκη της ομάδας του Houston κόντρα στο Phoenix.. Όποιος βάζει καλάθι κόντρα στους Suns του εύχομαι υγεία, ευτυχία και μακροημέρευση. 0/0 fg o Dekker σε 19 λεπτά βασικός, έλα στο Detroit αγόρι μου να γίνει της Badgerας.

Η εικόνα:


Πριν/Μετά: Απ' τη Virginia, επέλεξε να φοιτήσει στο πανεπιστήμιο της Indiana. Είχε 3 γεμάτες αλλά όχι τρομερές στο χαρτί χρονιές, βασικός σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια. Μαλλον ένιωσε πως δεν είχε τη δυνατότητα να δείξει περισσότερα αν έμενε ως senior, οι Hoosiers δεν έχουν καταφέρει να φτάσουν πέρα απ' το Sweet Sixteen, δήλωσε συμμετοχή στο περασμένο draft ελπίζοντας να χωρέσει στους 60 εκλεκτούς σε μία μέτρια φουρνιά υποψηφίων προς επιλογή. Τελικά δεν επελέγη, βρήκε όμως την ευκαιρία να το παλέψει και κέρδισε τη θέση του στο roster των Grizzlies. Έπαιξε αρκετά στο πρώτο κομμάτι της σεζόν, 01/11 ξεκίνησε βασικός κι έπαιξε 30 λεπτά, συνολικά φόρεσε τη φανέλα του franchise απ' το Tennessee 24 φορές με 13 παρουσίες στην πρώτη πεντάδα. Τον έκοψαν οι του Memphis τελικά 30 Γενάρη, για να υπογράψουν τον Toney Douglas, πιο άσχετο παίκτη δε μπορούσαν να βρουν... Οι Rockets τον υπέγραψαν σε 10ημερο συμβόλαιο στις 10 του Μάρτη, αμέσως τον έδεσαν για το υπόλοιπο της σεζόν παρότι ντεμπούταρε μόλις χθες. Δεν πρόκειται να βρει τέτοια ευκαιρία όπως η χτεσινή εύκολα, ο Harden θα γυρίσει επειγόντως μετά το χτεσινό post στο MVP thread. rolleyes.gif Και το καλοκαίρι ο φίλος ο Τρώει θα χρειαστεί να κερδίσει τη θέση του απ' την αρχή, είτε στο Houston είτε στην επόμενη ομάδα της Southwest που θα πάρει τη σειρά της να τον δοκιμάσει.

Δε δήλωσε:
QUOTE
(name retracted) - Today 11:10
> na dwsw quotes na baleis? tongue.gif

(name retracted) - Today 11:11
> "TROY, KAPWS ETSI EPESE"

RipCity
Έλειπε κι ο Αρίζα γι' αυτό πήρε 39 λεπτά.

Τώρα που βγήκε οφ ο Ντέκερ πάντως έχει την ευκαιρία να μπει στο rotation.
SG3ptshooter
QUOTE
CC: Μάρκαρε ρε κοντέ όλα εγώ πρέπει να τα κάνω;




Nαι ρε τιτάνιε! Αν δεν είχε χάσει και κάμποσα παιχνίδια θα είχε hype γενικά ο αδερφός Ελβετός.

Έφερα γούρι στο Houston που τους έγραψα νομίζω, έκαναν τη μεγαλύτερη υπέρβαση στο over/under και σε σύγκριση με τα odds από Las Vegas με +10,5, τους έβλεπα κάπου στο 6-7 και με χειρότερη διαχείριση των αγώνων, ούτε πίστευα στη full μετάβαση του Harden σε αυτό που έκανε τελικά. Με ενοχλεί η εμμονή τους με τη μία διάσταση στην επιθετική τους στρατηγική, αλλά είμαι μαζί τους για τον πρώτο γύρο. tongue.gif
SG3ptshooter


Nα υπάρχει. Θα είναι ίσως η πιο ενδιαφέρουσα ομάδα του χρόνου, μην ξεχνάμε πως ήταν η ομάδα που ξεπέρασε τις προβλέψεις όσο καμία πέρυσι. Και επίσης ελπίζω να αφήσεις τις βλακείες ο Morey για το πόσο πάρα πολύ θα έπαιζε ο Llull.. icon_blahblah.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.