Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Detroit Pistons
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
Pages: 1, 2
dizzy_fingers
Τόπικ όπου θα γράφουμε τα νέα της ομάδας.
Kobe
Θεωρω οτι o Ναζρ θα ειναι το 'μυστικο' τους οπλο για φετος. Θα αποτιναξουν τα παλουκια που αντιμετωπισαν περυσι στα playoffs (εκτος της περιεργα, γιαυτους, ευαλλωτης αμυναs αλλα ναι ξερω, Saunders rolleyes.gif ). Με αλλα λογια, επιτελους 5 παιχτες στην επιθεση. Ο Ναζρ ειναι κ εργατης στην αμυνα, οποτε τους βλεπω one step further..

+ τα περισσοτερα λεπτα συμμετοχης του ΜcDyess
Achilleas13
Σιγά τον παιχταρά τον Mohamed.Μεγάλο πρόβλημα φέτος στο 5 θα έχουν οι Pistons.Η απώλεια τουν Β.Wallace ειναι μεγάλη
Pierce
κοιτωντας το περιφημο ντραφτ του 2003 μου ηρθε μια σκεψη.αν δεν ειχαν παρει το παλτο , και ειχαν παρει εναν εκ των carmelo , wade , bosh που θα μπορουσε να φτασει αυτη η ομαδα?
Pierce
QUOTE
Πολύ κοντά σε συμφωνία με τους Ντιτρόιτ Πίστονς για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του βρίσκεται ο Κρις Ουέμπερ, όπως μεταδίδουν τα αμερικανικά ΜΜΕ. Ο 34χρονος πάουερ φόργουορντ (2,08μ.), που εξαγόρασε το υπόλοιπο του συμβολαίου του με τους Σίξερς, το οποίο και έληγε τον Ιούνιο του 2008, φαίνεται πως ετοιμάζεται να επιστρέψει στις ρίζες του. Άλλωστε είναι απόφοιτος του Detroit Country Day High School και του Πανεπιστημίου του Μίτσιγκαν. Παράλληλα θα έχει μια τελευταία ευκαιρία να διεκδικήσει τον τίτλο του πρωταθλητή του ΝΒΑ, κάτι που φάνταζε ουτοπία όσο παρέμενε στους προβληματικούς φέτος Σίξερς.

Ο Κρις Ουέμπερ, νούμερο 1 του ντραφτ το 2003, αγωνίστηκε κατά σειρά σε Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς (1993/94), Ουάσινγκτον Μπούλετς (1994-1998) και Σακραμέντο Κινγκς (1998-2004), προτού μετακομίσει τον Φεβρουάριο του 2005 ως αντάλλαγμα στους Σίξερς, όπου και αγωνιζόταν ως τώρα. Στην καριέρα του έχει 21,4 πόντους, 10 ριμπάουντ, 4,3 ασίστ, 1,5 κλέψιμο και 1,5 τάπα κατά μέσο όρο σε 779 αγώνες.sport-fm.gr

αφου εχουν τον γερορασιντ.τον γεροκρις τι τον θελουν αυτοι?
Keyser_Soze
Αν φάει την θέση του Ρασίντ (που αποκλείεται) θα γίνει χαμός!!
NBAholic
Καλή προσθήκη για τους Πίστονς, αν ταιριάξει στο στιλ της ομάδας. Να πω την αλήθεια, παρά το γεγονός ότι θα τον ήθελα και στο Λ.Α, δε με πολενθουσιάζει η ιδέα να κατακτήσει πρωτάθλημα, μιας και δεν είναι από τις συμπάθειές μου...Μήπως γι'αυτό τον ήθελα στο Λ.Α;;
Pierce
QUOTE
Ο Κρις Ουέμπερ ανακοίνωσε την Δευτέρα (15/1), ότι οι Πίστονς θα είναι η ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του. Ο έμπειρος φόργουορντ, ο οποίος πρόσφατα έμεινε ελεύθερος, μετά την εξαγορά του συμβολαίου του από τους Σίξερς, επιστρέφει στην πόλη που μεγάλωσε, το Ντιτρόιτ, και εκεί που έκανε τα πρώτα του... μπασκετικά βήματα, καθώς αγωνίστηκε στο κολέγιο του Μίσιγκαν.

Ο πέντε φορές Ολ Σταρ εξέδωσε ανακοίνωση σήμερα, μέσα από την οποία αποκαλύπτει: «Η απόκτηση μου από τους Πίστονς μου δίνει την ευκαιρία να παίξω το μπάσκετ που ξέρω στην πόλη μου, το Ντιτρόιτ, ενώ με βοηθάει να είμαι και πάλι κοντά στην οικογένεια μου». sportime.gr


τι να πω.αν δεν ειναι σακατης ολο και κατι θα δωσει στην ομαδα. αλλιως τσαμπα χωρο χαραμισαν στο σαλαρι καπ
jjc
λογικα θα παει ο ρασιντ στο 5 για να μπει ο γουεμπερ στην πενταδα. Ετσι δεν ειναι?

Ξερει κανεις ποσα θα παρει απο τους πιστονς?
Zmac
Exete dei to Chauncey na karfwnei?---->http://www.youtube.com/watch?v=PiOisaKSZD0
http://www.youtube.com/watch?v=Dti21tCKyHo
Pierce
ωραιο βιντεακι . πλιζ μην γραφεις με greeklish εφόσον εχεις την δυνατοτητα.
Zmac
Οκ μετα απο μια πατέντα διορθωσα το αλφαβητο του υπολογιστη μου.Πειτε αντιο στα βάρβαρα greeklish!!!!!!
NBAholic
Παρότι χρειάστηκε φόρα και βέβαια του είναι δύσκολο να συγκρατήσει την μπάλα με το ένα χέρι, το γνώριζα ότι μπορούσε (/μπορεί; ) να καρφώσει. Όπως μπορούσε να καρφώσει και ο Κιντ, ενώ στο κολλέγιο είχε καρφώσει και ο Στόκτον.

Πολλαπλές αποδείξεις ότι μπορείς να ανήκεις στους κορυφαίους, ακόμη κι αν δεν είσαι αθληταράς...

ΥΓ. Σε καλωσορίζω, έστω και λίγο καθυστερημένα, ΖΜακ.
Zmac
Ολοι οι παικτες μπορουν να καρφώσουν,μεχρι και οι πιο κοντοι,απλά σπαταλας αρκετη ενεργεια(το είχε πει και ο Γκάλης αλλοστε).Οι περισσοτεροι ομως προτιμουν το απλο <<λει απ>> για να εξοικονομησουν ενεργεια.Σπανια να δεις καποιον παικτη 1,90 να καρφωσει την μπαλα εκτο κι αν ειναι μονος του,πχ σε αιφνιδιασμό.Τετοιου είδουσ βιντεάκια ειναι αρκετα σπανια και δυσκολο να τα βρεις.



Υ.Γ.:Καλώς σας βρήκα (ολους)
kostasvc15
Δεν ειδα το βιντεο γιατι ο υπολογιστης μου ειναι... icon_drunk.gif ...αλλα εχω δει τον Μπιλαπς να καρφωνει σε αγωνα με τα δυο χερια.Δε μου φανηκε να δυσκολευτικε καθολου.
Zmac
Contra.gr:

Mε αποκλεισμό 10 αγώνων τιμώρησε η πειθαρχική επιτροπή του ΝΒΑ τον Lindsey Hunter. O 36χρονος παίκτης των Detroit Pistons βρέθηκε θετικός σε χρήση απαγορευμένης ουσίας και η ποινή του τέθηκε άμεσα σε ισχύ.

"Είμαι σοκαρισμένος όπως και όλος ο κόσμος. Ηταν ένα χάπι διαίτης, όλοι έχουμε πάρει κάτι παρόμοιο αλλά ποτέ δεν είχε συμβεί το παραμικρό", ήταν το πρώτο σχόλιο του Hunter στο άκουσμα της τιμωρίας του και πρόσθεσε: "Το κάνουμε αυτό στο σπίτι μας. Οταν έχω πονοκέφαλο, ίσως πάρω ένα από αυτά τα χάπια. Ηταν ένα ανόητο λάθος μου".

Ο Hunter, ο οποίος διανύει τη 13η σεζόν της καριέρας του στο ΝΒΑ, δεν θέλει η συγκεκριμένη υπόθεση να χαλάσει την υστεροφημία του αφού η καριέρα του πλησιάζει προς την ολοκλήρωσή της: "Αυτός είναι ο κανονισμός του πρωταθλήματος και πρέπει να συμμορφωθώ με αυτόν. Απλά, ελπίζω ο κόσμος να μην νομίσει ότι καπνίζω και μαριχουάνα", δήλωσε ο Hunter, στον οποίο η απουσία από αυτούς τους δέκα αγώνες θα στοιχίσει ούτε λίγο ούτε πολύ, 202.000 δολάρια
NBAholic
Έπρεπε να ενημερώσει τη λίγγα στο ξεκίνημα της σεζόν, όπως και κάθε παίχτης που κάνει χρήση ανάλογων ουσιών.
Anaz
Δεν νομιζω να υπάρχει παίχτης ΝΒΑ που να μην μπορει να καρφώσει.. rolleyes.gif Ασχετα αν δεν το κανει..
Κι ο Billups μπορει να μην το δοκιμαζει συχνα αλλα σαφως και μπορεί με ευκολία..
Παντως βιντεακι με τον Στοκτον να καρφωνει θα'χε πολυ ενδιαφερον..

Οριστε κι αλλο ενα καλύτερο..
http://www.youtube.com/watch?v=PiOisaKSZD0&NR
122001
Γεια σας, παιδιά! Κι εγώ οπαδός των πιστονιών από εποχής "ο Grant Hill πίνει Sprite"! Τελικά φαίνεται ο Webber να δένει με το σύνολο, όμως δεν είμαι αισιόδοξος για μεγάλη πορεία στα play-offs. Εδώ πέρυσι με franchise record και με το ζόρι περάσαμε το Cleveland, με αποτέλεσμα να αποκλειστούμε από το "χοντρό" και την παρέα του. Μου φαίνεται πως ο Saunders είναι πολύ looser! Τόσο με τους Timberwolves, όσο και με τους Pistons, πηγαίνει εξαιρετικά στην κανονική περίοδο, αλλά στα κρίσιμα παιχνίδια... 68.gif
morfi
QUOTE(122001 @ Mar 13 2007, 06:12 PM) *
Γεια σας, παιδιά! Κι εγώ οπαδός των πιστονιών από εποχής "ο Grant Hill πίνει Sprite"! Τελικά φαίνεται ο Webber να δένει με το σύνολο,

Ναι, ο γουεμπερ φαινετε να εχει δεσει πληρως με τους υπολοιπους και με το πνευμα της ομαδας. Για μενα, οι πιστονς εχουν τις ιδιες πιθανοτητες για τιτλο που ειχαν και τις προηγουμενες χρονιες που επαιζαν με τον μπεν γουαλλας μιας και το κενο του φαινετε πως καλυφθηκε ισως με τον καλυτερο τροπο.
Ο γουεμπερ ειναι καλος αμυντικος και φοβερος στην επιθεση καθως εκτος απο το σκοραρισμα οι πασες κανουν τις αντιπαλες αμυνες να ψαχνονται. Ισως ο κορυφαιος ψηλος πασερ τα τελαυταια χρονια και ενας απο τους πιο χαρισματικους παικτες στην ιστορια του μπασκετ.

QUOTE(122001 @ Mar 13 2007, 06:12 PM) *
όμως δεν είμαι αισιόδοξος για μεγάλη πορεία στα play-offs. Εδώ πέρυσι με franchise record και με το ζόρι περάσαμε το Cleveland, με αποτέλεσμα να αποκλειστούμε από το "χοντρό" και την παρέα του. Μου φαίνεται πως ο Saunders είναι πολύ looser! Τόσο με τους Timberwolves, όσο και με τους Pistons, πηγαίνει εξαιρετικά στην κανονική περίοδο, αλλά στα κρίσιμα παιχνίδια... 68.gif

Ε τωρα... σε μια σειρα πλειοφ καποιος πρεπει να χασει ετσι ? Δεν ηταν οι χιτ, ησασταν εσεις. Εξαλλου και το κλιβλαντ δεν ηταν και καμια κακη ομαδα. Το οτι επαιζε στον δευτερο γυρο των πλειοφ λεει πολλα. Εξαλλου οταν χρειαστηκε να παιξετε καλα για να το περασετε το κανατε. wink.gif

QUOTE(122001 @ Mar 13 2007, 06:12 PM) *
Τόσο με τους Timberwolves, όσο και με τους Pistons, πηγαίνει εξαιρετικά στην κανονική περίοδο, αλλά στα κρίσιμα παιχνίδια... 68.gif

Με τους τιμπεργουλφς δεν ητανε και ολες οι χρονιες εξαιρετικες. Αρκετες φορες τερματισανε στις τελευταιες θεσεις που οδηγουσανε στα πλειοφ με αποτελεσμα να παιζουν με καλες ομαδες και μειονεκτημα εδρας.
kostasvc15
Ευκολη νικη για τους Πιστονς επι του Φοινιξ.Οι Μπιλαπς,Χαμιλτον και Πρινς εβαλαν συνολικα 19π αλλα την ασχημη εμφανιση τους την καλυψε ο Μαρει που ειχε 25π και 6κλ.Καλα επαιξαν και οι Ουαλας,Ουεμπερ και Ντελφινο που ειχαν 20,17 και 13 ποντους αντιστοιχα.
Zmac
Nuggets 109- Pistons 113

BUZZER BEATER της χρονιας απ τον rasheed

http://youtube.com/watch?v=Cbe81FGYydg
kostasvc15
Τριποντο και φαουλ ηταν;
NBAholic
Aπό τα λίγα συγκριτικώς buzzers που αξίζουν να βρίσκονται στην κορυφή των θεαματικότερων φάσεων της ημέρας.
Zmac
QUOTE(kostasvc15 @ Mar 27 2007, 03:43 PM) *
Τριποντο και φαουλ ηταν;



Οχι τριποντο χωρις φαουλ
kostasvc15
QUOTE(Zmac @ Mar 27 2007, 05:54 PM) *
Οχι τριποντο χωρις φαουλ

Πως γινετε αυτο;Κερδιζανε με ενα και εβαλε και μπαζερ μπιτερ στο τελος του αγωνα;(Δεν μπορω να δω ακομα απο γιουτιουμπ)
thrylos7
Χε! Λίγο δύσκολο αυτό... Απλά το έβαλε με τη λήξη της κανονικής διάρκειας του αγώνα, ενώ το σκορ ήταν 98-95, απέμεναν 1,5" και τη μπάλα την είχαν οι αντίπαλοι.
kostasvc15
Παλι δεν καταλαβα sad.gif !!!Οχι καταλαβα,πλακα κανω biggrin.gif !Καλα που εισουν και εσυ και μου εδωσες να καταλαβω οτι το παιχνιδι πηγε στη παραταση! rolleyes.gif
NBAholic
Aς το πάρουμε απ'τη ρεαλιστική του πλευρά: Είδες το όνομά του γραμμένο στη λίστα μου; tongue.gif
Alex Acker
Εάν κάποιος είχε παρακολουθήσει τον πρώτο αγώνα της τελικής φάσης της ανατολικής περιφέρειας του ΝΒΑ μεταξύ Detroit και Cleveland και παρακολουθούσε και το δεύτερο, θα νόμιζε ότι βλέπει ακριβώς το ίδιο παιχνίδι. Ούτε καν το σκορ δεν άλλαξε και οι Pistons έκαναν το 2-0 χρησιμοποιώντας την επιτυχημένη συνταγή του πρώτου αγώνα.

Ποια είναι η επιτυχημένη συνταγή; Μα φυσικά η εξουδετέρωση του LeBron James. Οπως είναι λογικό, η άμυνα των γηπεδούχων ήταν απόλυτα προσαρμοσμένη πάνω στον μεγάλο αστέρα των Cavs ο οποίος μπορεί να ξέφυγε από τα όρια της μετριότητας του πρώτου αγώνα, αλλά και πάλι κινήθηκε σε ρηχά νερά για τα δικά του δεδομένα. Και από τη στιγμή που δεν υπάρχει (επιθετική) συμπαράσταση από κάποιον συμπαίκτη του, ο τεχνικός των Cavs, Mike Brown δεν θα μπορούσε να ελπίζει σε κάτι καλύτερο.
Alexmei
εγώ το είδα το δεύτερο και το πρώτο. Ναι ήταν το ίδιο σαν σύνολο, γιατί ο Maxiell μου έκανε τεράστια εντύπωση! w00t.gif ... τέλος πάντων άν δείτε στα παιχνίδια (που έχουν παιχτεί) θα δέιτε ότι κάθε φορά που έχει ο James την μπάλα, σε όλους τους δυνατούς διαδρόμους που μπορεί να πάρει έχει και βοήθεια.... οπότε τις περισσότερες φορές αποτέλεσμα 0 για τους Canvs.
Kaez
Η season σε λιγα λεπτα ξεκιναει για το Detroit με ενα δυσκολο ματς απεναντι στους Heat.
Eυχομαι στην ομαδα τα καλυτερα για φετος κ με οσο δυνατον λιγοτερους τραυματισμους.


BAD-BOYS Back @ Work!
captain charisma
ο γουεμπερ που ειναι?γιατι δεν παιζει?αναπωλει το συμβολαιο που απεριψε απο τον ολυμπιακο? 19.gif 19.gif
captain charisma
ανταλαγη μεταξυ πιστονς και μποπκατς
μοχαμεντ αντι μπρεζετς και χερμαν
για τους σαρλοτ ειναι καλη προσθηκη ο ναζρ
αλλα για τους πιστονς μαλλον ειναι περιττοι παικτες αυτοι γιατι στη θεση του χερμαν ειναι ο πρινς...οσο για τον μπρεζετς πιστευω οτι δν ταιριαζει καθολου στο στυλ της ομαδας.γιατι παιζουν γρηγορα και ο σλοβενος ειναι αργος...
Kaez
O Hermann θα έχει τύχη στους Pistons,πιστεύω θα είναι ένα καλό back του Prince.Ακόμα και ο Brezec όμως μπορεί να μην πάει χαμένος καθότι είναι καθαρό C και για το Roster των Pistons τα C είναι χρυσός.Είδωμεν...
rankin
Θρίαμβος κύριοι! Η ομάδα έδειξε ότι εξακολουθεί και είναι ισχυρή, αφού πέρασε νικηφόρα (έστω και στο τέλος) από την Βοστόνη. Δε λέω ότι φέτος θα είναι η χρονιά των Πιστονιών, αλλά σίγουρα ο ρόλος του κομπάρσου δεν ταιριάζει σε αυτή την ομάδα..
morfi
QUOTE(rankin @ Dec 20 2007, 09:23 ) *
Θρίαμβος κύριοι! Η ομάδα έδειξε ότι εξακολουθεί και είναι ισχυρή, αφού πέρασε νικηφόρα (έστω και στο τέλος) από την Βοστόνη.

Αυτό ήταν μόνο ; tongue.gif
Cool, δεν είναι και θρίαμβος. Oι Σέλτικς (όπως και καμία ομάδα του ΝΒΑ) δεν είναι αήττητοι. Σίγουρα είναι μία επιτυχία, που θα έχει τον αντικτυπό της και στις άλλες ομάδες, αλλά δεν θα το αποκαλούσα και θρίαμβο. rolleyes.gif

QUOTE(rankin @ Dec 20 2007, 09:23 ) *
αλλά σίγουρα ο ρόλος του κομπάρσου δεν ταιριάζει σε αυτή την ομάδα..

Καλά, κανείς ποτέ δεν υποστήριξε ότι οι Πίστονς είναι κομπάρσοι (και όποιος τους υποτιμήσει δεν θα ξέρει από που του ήρθε). Οι (φετινοί) Σέλτικς απλά πέρνουν όλα τα φώτα πάνω τους.
rankin
Η αλήθεια είναι ότι όσο τα χρόνια περνούν, τόσο οι φυσικοί ηγέτες της ομάδας, Wallace και Billups, πλησιάζουν την συνταξιοδότηση. Λογικό είναι λοιπόν να υπάρχει μια σταδιακή πτώση της ομάδας, χρόνο με το χρόνο. Το θέμα είναι ότι με μια νίκη σαν την χθεσινή η ομάδα δείχνει ότι είναι ακόμα ζωντανή και εξακολουθεί να βρίσκεται στους διεκδικητές του τίτλου (έστω και αν οι "μπούκς" την δίνουν σε χαμηλή, σχετικά, θέση)
benchwarmer
Σημερα αναμετρωνται ξανα Πιστονς-Σελτικς...
Σιγουρα οι Πιστονς γερνανε σιγα σιγα παντως και σιγουρα ο παγκος τους δεν εμπνεει εμπιστοσυνη. Οσο ομως μενουν υγιεις οι βασικοι, δεν μπορει κανεις μα κανεις να τους ξεγραψει...
morfi
Μπόστον Σέλτικς @ Ντιτρόιτ Πίστονς - Τέλος 3ης περιόδου

Μέχρι τώρα οι Πίστονς βρίσκουν πάντα τον τρόπο να ξεφεύγουν όποτε οι Σέλτικς πλησιάζουν. Για να δούμε τώρα στο τέλος...
morfi
Kαι όμως οι Σέλτικς έχουν την απάντηση και ακούει στο όνομα Γκλεν Ντέιβις ! Τρία γκολ-φάουλ και είμαστε μπροστά 4 πόντους ενώ θέλει λιγότερο από ένα λεπτό για να τελειώσει.

edit : +5 με τον... Γκλεν Ντέιβις !

edit : It's over ! Δεν είμαστε καλύτεροι από τους Πίστονς. Περισσότερα, αύριο.
NBAer
QUOTE(morfi @ Jan 6 2008, 05:09 ) *
Kαι όμως οι Σέλτικς έχουν την απάντηση και ακούει στο όνομα Γκλεν Ντέιβις ! Τρία γκολ-φάουλ και είμαστε μπροστά 4 πόντους ενώ θέλει λιγότερο από ένα λεπτό για να τελειώσει.

edit : +5 με τον... Γκλεν Ντέιβις !

edit : It's over ! Δεν είμαστε καλύτεροι από τους Πίστονς. Περισσότερα, αύριο.

Πωωω ρε, νικησαν και μεσα στους Πιστονς. Τι θα γινει αυτο το κακο? tongue.gif

Γιατι λες οτι δεν ειναι καλυτεροι απο τους Πιστονς οι Σελτικς? Επαιζαν καλυτερα σε ολη τη διαρκεια οι Πιστονς αλλα τελικα τι? Τι εγινε, πως το πηραν ξανα....?

Δειχνουν χαρακτηρα παντως.... sad.gif
morfi
QUOTE(NBAer @ Jan 6 2008, 11:57 ) *
Δειχνουν χαρακτηρα παντως.... sad.gif

Γιατί τόση απογοήτευση ; Φοβάσαι μη σπάσει το ρεκόρ ε ; 19.gif

Μπορείς να κοιμάσαι ήσυχος και το ξέρεις και εσύ αυτό. Υπάρχουν ρεκόρ τα οποία πλησιάζονται, αλλά δεν σπάνε (πχ 100 πόντοι). Έστω όχι χωρίς κάποιο θαύμα. Μέσα σε αυτά ανήκει και αυτό. Πάντα θα υπάρχει κάποιος που θα πιάνει τις 65-66 νίκες αλλά μέχρι εκεί. Το ξέρουμε και εμείς, το ξέρουν και οι φετινοί Σέλτικς όπως το ήξεραν και οι περσίνοι Μαβς με τους παραπροπέρσινους Σανς.

ΥΓ Και εννοείται μην ψαρώνετε από αυτά που γράφουν οι δημοσιογράφοι. Δεν αναφέρομαι σε σένα...

QUOTE(NBAer @ Jan 6 2008, 11:57 ) *
Γιατι λες οτι δεν ειναι καλυτεροι απο τους Πιστονς οι Σελτικς? Επαιζαν καλυτερα σε ολη τη διαρκεια οι Πιστονς αλλα τελικα τι? Τι εγινε, πως το πηραν ξανα....?

Όχι όχι, κανείς δεν έπαιζε καλύτερα από κανέναν. Οι Σέλτικς απλά χτύπαγαν συνέχεια το παιχνίδι και οι Πίστονς πάντα μέχρι να πάρει φόρα ο Γκλεν Ντέιβις, πάντα ξέφευγαν.

Μπορεί να θεωρώ ότι δεν είμαστε καλύτεροι αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θεωρώ πως είμαστε χειρότεροι. Έχουμε το επίπεδο να τους χτυπήσουμε στα ίσα αλλά οι Πίστονς μάλλον θα έχουν σχεδόν πάντα τον τρόπο να ξεφεύγουν. Έχουν την πολύτιμη δυνατότητα να στηριχτούν στην απίστευτα μεγάλη εμπειρία τους σαν ομάδα την ώρα που οι Σέλτικς θα στηριχτούν στην εμπειρία κυρίως των μονάδων τους (ναι για όταν έρθουν τα playoff μιλάω και όχι δεν αναφέρομαι απαραίτητα στους Big Three).
Το χθεσινό παιχνίδι είχε τα ωραία και τα ασχημά του (από που να ξεκινήσω ; 39.gif Για να δούμε... ωραία, άσχημα, ωραία, άσχημα, ωραία, άσχημα, ωραία).

Γκουντ Νιουζ φερστ : Οι Σέλτικς είναι σύνολο και όχι ο καθένας για τη πάρτι του. Αν αυτή την ομαδικότητα την είχε η Νέα Υόρκη θα μιλάγαμε θα μιλάγαμε (ναι τόσο πολύ θα μιλάγαμε 69.gif ) για την επόμενη δυναστεία. To καλύτερο είναι πως εμφανίσεις όπως η αυτές οι δύο (όχι εδώ έκανα πραγματικά λάθος) με τους Πίστονς, αφήνουν υποσχέσεις όχι για πρωτάθλημα αλλά τουλάχιστον για τελικούς ΝΒΑ αφού (λογικά) το μόνο εμπόδιο για τους Πίστονς είμαστε εμείς και το μόνο εμπόδιο για εμάς είναι αυτοί.
+ και ότι έχει φανεί (όπως και χθες) ότι οι Σέλτικς δεν είναι (ορισμένες φορές laugh.gif ) μόνο οι Big Three.

Μπαντ Νιουζ δεν : Αρκετές φορές οι Σέλτικς φάνηκαν να παίζουν ανορθόδοξα. Δεν ήταν λίγες οι φάσεις που ο Πιρς & co έπαιρναν τη φάση πάνω τους σε στιγμές που δεν έπρεπε. Μην φανταστείς κανά τσίρκο, αλλά θα μπορούσε το αποτέλεσμα να είναι καλύτερο. Δεν έχουμε την ομαδική εμπειρία όπως οι Πίστονς και πολύ φοβάμαι ότι στα δύσκολα, Ρόντο (BTW πολύ καλός) και Πέρκινς παίζει να χάσουν τη γη κάτω από τα πόδια τους. Α, και πρέπει να βρούμε ένα τρόπο να μη μας ξεφεύγουν συνέχεια (αν και δεν κόβω το κεφάλι μου για αυτό. Μια φορά το είδα να γίνεται χθες. Απλά φυλάω τα παππούτσια μου για να έχω τα μισά. wink.gif )

Αυτά από εμένα. Καλό Πάσχα να έχετε.

ΥΓ Η διαφήμιση που πέφτει στους φετινούς Σέλτικς δεν πρέπει να έχει προηγούμενο. Καταπληκτικά τα σποτάκια που έδειχναν. 41.gif
NBAholic
QUOTE
Γιατί τόση απογοήτευση ; Φοβάσαι μη σπάσει το ρεκόρ ε ;

Μπορείς να κοιμάσαι ήσυχος και το ξέρεις και εσύ αυτό. Υπάρχουν ρεκόρ τα οποία πλησιάζονται, αλλά δεν σπάνε (πχ 100 πόντοι). Έστω όχι χωρίς κάποιο θαύμα. Μέσα σε αυτά ανήκει και αυτό. Πάντα θα υπάρχει κάποιος που θα πιάνει τις 65-66 νίκες αλλά μέχρι εκεί. Το ξέρουμε και εμείς, το ξέρουν και οι φετινοί Σέλτικς όπως το ήξεραν και οι περσίνοι Μαβς με τους παραπροπέρσινους Σανς.


Πες καλύτερα 60-62, για να 'σαι μέσα, γιατί και το 65-66 είναι πολύ μεγάλο νούμερο.
Ούτε κι εγώ το βλέπω να σπάει το ρεκόρ (αν και θα το ήθελα-άλλωστε, μικρός, δυσκολευόμουν να επιλέξω μεταξύ Σέλτικς-Λέικερς για αγαπημένη ομάδα), λόγω κυρίως προγράμματος. Μένουν αρκετά δυτικά ταξίδια που πρέπει να κερδηθούν πρωτού αρχίσουν τα πιο βάσιμα όνειρα. Παρόλα αυτά, και παρότι οι Μπουλς το '96, οι Λέικερς το '72 και οι Σίξερς το '67, όσο είχαν 3 ήττες, είχαν νικήσει 41, 39 και 37 ματς αντιστοίχως, το 29-3 παραμένει ένα εξαιρετικό ξεκίνημα που θεωρητικά δίνει ελπίδες έστω για το "70" (41-9 από εδώ και πέρα χρειάζονται).

Το πιο δύσκολο βέβαια είναι το "τείχος των μεγάλων ομάδων", το οποίο είναι ίσως σκληρότερο κι απ'το "τείχος των ρούκι" και στηρίζεται στην περίοδο της αγωνιστικής κοιλιάς, η οποία εμφανίζεται ακόμη και στις κορυφαίες ομάδες. Δεν υπήρξε, πχ, ποτέ ομάδα που να μην έχασε σερί παιχνίδια. Κι όταν ένα μεγάλο σερί νικών έσπαζε, συνήθως δεν ακολουθούσε άλλο αμέσως μετά. Οι Σέλτικς πρέπει να περάσουν αυτή την περίοδο όσο πιο ανώδυνα γίνεται (μήπως την περνούν ήδη, κρίνοντας απ'τα τελευταία εντός έδρας ματς τους; ) για να μπουν στο κλαμπ των διεκδικητών.
captain charisma
εγω παλι δν πιστευω οτι οι σελτικς μπορουν να φτασουν το ακαταριπτο ρεκορ των μπουλς με 72-10 παρακαλω...τα ιδια λεγατε και για τους μαβερικς αλλα καπου στο τελος ψηλοβαρεθηκαν κι αυτοι....καλο ειναι να κανουν μεχρι 60 νικες αλλα εως εκει...αν τα δωσουν ολα τωρα που δν εχει πολυ σημασια στα πλειοφς θα καουν...
mj23lbj23
Παντως πλησιαζουν το 35-3 των Μπουλς την περιοδο 95-96 (την χρονια του 72-10) το οποιο εγινε 35-5 με δυο σερι ηττες και η μια ηταν απο το Φοινιξ αν θυμαμαι καλα.Για να δουμε,ενδιαφερον παντως θα ειναι αν οι Σελτικς θα το καταφερουν και επισης να ισοφαρησουν το ρεκορ τους με την μια εντος εδρας ηττα.
NBAer
QUOTE(morfi @ Jan 6 2008, 16:12 ) *
Γιατί τόση απογοήτευση ; Φοβάσαι μη σπάσει το ρεκόρ ε ; 19.gif

Εεε ναι.... rolleyes.gif

QUOTE
Μπορείς να κοιμάσαι ήσυχος και το ξέρεις και εσύ αυτό. Υπάρχουν ρεκόρ τα οποία πλησιάζονται, αλλά δεν σπάνε (πχ 100 πόντοι). Έστω όχι χωρίς κάποιο θαύμα. Μέσα σε αυτά ανήκει και αυτό. Πάντα θα υπάρχει κάποιος που θα πιάνει τις 65-66 νίκες αλλά μέχρι εκεί. Το ξέρουμε και εμείς, το ξέρουν και οι φετινοί Σέλτικς όπως το ήξεραν και οι περσίνοι Μαβς με τους παραπροπέρσινους Σανς.

Καλα εννοειται οτι ειναι σχεδον ακατορθωτο να ξαναγινει εστω και οι 70 νικες αλλα ποτε δεν ξερεις.
Εγω παντως φοβηθηκα πιο πολυ απο ποτε, περυσι με τους Μαβερικς.... Φαινονταν ανικητοι αλλα τελικα, οπως γινεται στο τελος.... icon_drunk.gif
Και ακομα και να κανει καποιος μεγαλο ρεκορ χωρις δαχτυλιδι δεν εχει νοημα οπως ελεγαν οι περισσοτεροι παικτες των Μπουλς..... Και οι Νταλας περυσι οχι απλα δεν κανανε ρεκορ αλλα τα θαλασσωσανε στα playoffs.
Φετος ειμαι περιεργος οι Σελτικς τι θα κανουν στα playoffs....


QUOTE
Μπορεί να θεωρώ ότι δεν είμαστε καλύτεροι αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θεωρώ πως είμαστε χειρότεροι. Έχουμε το επίπεδο να τους χτυπήσουμε στα ίσα αλλά οι Πίστονς μάλλον θα έχουν σχεδόν πάντα τον τρόπο να ξεφεύγουν. Έχουν την πολύτιμη δυνατότητα να στηριχτούν στην απίστευτα μεγάλη εμπειρία τους σαν ομάδα την ώρα που οι Σέλτικς θα στηριχτούν στην εμπειρία κυρίως των μονάδων τους (ναι για όταν έρθουν τα playoff μιλάω και όχι δεν αναφέρομαι απαραίτητα στους Big Three).

Συμφωνω και αν σκεφτεις που ηταν τα αμεσως προηγουμενα χρονια οι Σελτικς και που ειναι τωρα, τοτε ισως δεν πρεπει να εχουμε και τοσο μεγαλες απαιτησεις απο αυτους.....
Οχι οτι δεν εχουν τις προυποθεσεις και την ικανοτητα αλλα και ατομικη εμπειρια(οπως σωστα λες) για να πανε καλα, αλλα τα playoffs ειναι σκληρα και κατι να παει στραβα αρκει για να χαλασει το ευνοικο κλιμα και να αποκλειστεις νωρις....
Δεν θα ειναι και αποτυχια βεβαια κατα τη γνωμη μου στην πρωτη χρονια του Γκαρνετ, αν και ολα εξαρτωνται απο το ρεκορ. Αν κανουν τιποτα 65 νικες τοτε αν δεν φτασουν τελικους ανατολης ισως και να θεωρηθει αποτυχια, αλλα αδικως κατα τη γνωμη μου.....

BTW εγω πιστευω οτι δεν θα ξεπερασουν τις 62 νικες. rolleyes.gif


QUOTE(mj23lbj23 @ Jan 6 2008, 22:45 ) *
Παντως πλησιαζουν το 35-3 των Μπουλς την περιοδο 95-96 (την χρονια του 72-10) το οποιο εγινε 35-5 με δυο σερι ηττες και η μια ηταν απο το Φοινιξ αν θυμαμαι καλα.Για να δουμε,ενδιαφερον παντως θα ειναι αν οι Σελτικς θα το καταφερουν και επισης να ισοφαρησουν το ρεκορ τους με την μια εντος εδρας ηττα.

Οχι ακριβως. Την χρονια 95-96 (του 72-10) ειχαμε φτασει στο απιστευτο 41-3 και μετα πραγματι καναμε 2 σερι ηττες.....


NBAholic:
Συμφωνω σε ολα. biggrin.gif Και το παρακατω ειναι το πιο σημαντικο:
Κι όταν ένα μεγάλο σερί νικών έσπαζε, συνήθως δεν ακολουθούσε άλλο αμέσως μετά.
sarounas
μιας και η ματσάρα του Σαββατοκύριακου ήταν σε καλή ώρα (2μιση) κάθισα να το δω και εγώ ζωντανό

εντύπωση μου κάνει πόσο λίγος είναι ακόμη και τώρα ο KG στα τελευταία λεπτά σε κλειστά παιχνίδια
ευτυχώς που υπάρχει ο Pierce 41.gif και παίρνει πάνω του την ομάδα

στο συγκεκριμένο ματς όμως ήταν πολύ κακό για το παιχνίδι το ότι χρεώθηκαν στο 5λεπτο με δύο φάουλ οι Γκαρνέτ-Μακντάις και δεν μου άρεσε καθόλου να βλέπω τον χοντρό-Γκλεν να ταπώνει τον KG

είναι τρομερό αυτό που γίνεται τελευταία με τους χοντρούς blink.gif
όλες σχεδόν οι ομάδες έχουν από 1-2 και τους βάζουν μέσα για να ρίχνουν και να τρώνε ξύλο (παράγινε δυναμικό το παιχνίδι)
προχθές από την μία ο Ντέιβις και από την άλλη ο Μαξίελ έδιναν ρεσιτάλ

για το ρεκόρ,
είναι πάρα πολύ νωρίς να γίνεται λόγος για τέτοια πράγματα ούτε καν τα μισά παιχνίδια δεν έχουν γίνει, κάθε χρόνο οποιαδήποτε ομάδα το κυνηγά δεν θα πρέπει να κάνει ούτε μία κοιλιά για να μείνει σε 9 ήττες ohmy.gif
Gravedigger
QUOTE(sarounas @ Jan 8 2008, 20:15 ) *
δεν μου άρεσε καθόλου να βλέπω τον χοντρό-Γκλεν να ταπώνει τον KG
Πως το έκανε αυτό?Αφού είναι συμπαίχτες!
QUOTE(sarounas @ Jan 8 2008, 20:15 ) *
προχθές από την μία ο Ντέιβις και από την άλλη ο Μαξίελ έδιναν ρεσιτάλ

Μην τους βλέπεις έτσι χοντρούληδες,είναι και οι 2 καλοί παίχτες!
sarounas
QUOTE(Gravedigger @ Jan 8 2008, 20:22 ) *
Πως το έκανε αυτό?Αφού είναι συμπαίχτες!

Μην τους βλέπεις έτσι χοντρούληδες,είναι και οι 2 καλοί παίχτες!

εεε μα τι έγραψα; τον Μαξίελ ήθελα να πω icon_drunk.gif
χρήσιμοι είναι αλλά προτιμώ τεχνίτες παίκτες όχι γουρουνάκια που επιβάλονται με τον όγκο και την δύναμη laugh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.