Help - Search - Members - Calendar
Full Version: AEK - ΠΑΟ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > ΑΕΚ
ashton
Αύριο Τετάρτη στις 19:00 στο Γαλάτσι.
Εισιτήρια 10 �

Διαιτητές : Παπαδημητρίου, Κουκουλεκίδης, Σπυρίδωνος,
Κομισάριος : Μαύρος
ashton
Με χαμηλούς τόνους 18/10/2005

Δικαίωμα στο όνειρο της πρόκρισης έχει η ΑΕΚ και θέλει να το αποδείξει στον αγωνιστικό χώρο. Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας βρίσκεται 11 πόντους μακριά και η ομάδα μας καλείται να ανατρέψει τη διαφορά του πρώτου ημιτελικού που έχει εξασφαλίσει ο Παναθηναϊκός. Ο Γιάννης Μπουρούσης κρατά χαμηλούς τόνους δηλώνοντας στο aekbc.gr: "Θα μπούμε μέσα να παίξουμε για τη νίκη, δεν κοιτάμε το ταμπλό και στο τέλος του αγώνα θα κάνουμε ταμείο". Το τζάμπολ της αναμέτρησης είναι στις 19:00 την Τετάρτη στο Γαλάτσι.

- Γιάννη τι χρειάζεται η ΑΕΚ για να διεκδικήσει μέχρι τέλους την πρόκριση;

"Πρόκειται για ένα δυνατό παιχνίδι, όπως ήταν και ο πρώτος ημιτελικός στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων. Ελπίζω να μην κάνουμε τα ίδια λάθη με εκείνα στο ΟΑΚΑ, τα οποία μας στοίχησαν στα τελευταία λεπτά τη διαφορά που πήρε ο Παναθηναϊκός. Θα μπούμε στο γήπεδο να παίξουμε για τη νίκη, δεν κοιτάμε το ταμπλό και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο".

- Που θα κριθεί ο αγώνας;

"Θα παίξουν μεγάλο ρόλο τα δικά μας λάθη. Θα πρέπει να τα αποφύγουμε και να είμαστε συγκεντρωμένοι στην άμυνα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα".


- Πως κρίνεις τις εμφανίσεις της ΑΕΚ μέχρι τώρα;

"Το σίγουρο είναι ότι βελτιωνόμαστε από αγώνα σε αγώνα και αυτό θα συνεχίσει να συμβαίνει. Διορθώνουμε τα δικά μας λάθη και μέσα από τη σκληρή δουλειά βγάζουμε καλύτερο πρόσωπο στο γήπεδο.
Μπορεί πολλοί να μην περίμεναν να είμαστε τόσο ανταγωνιστικοί, όμως η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα. Οποιους παίκτες και να διαθέτει θα πρωταγωνιστεί, εμείς από την πλευρά μας προσπαθούμε για το καλύτερο. Αποτελεί τιμή και χαρά για εμάς να βρισκόμαστε τόσο νέοι σε έναν σύλλογο σαν την ΑΕΚ, έχουμε δίψα για δουλειά και σίγουρα μας δίνεται η ευκαιρία να δείξουμε τη δουλειά μας στο γήπεδο".


- Γιάννη πόσο σε βοήθησε η παρουσία σου στην Εθνική ομάδα και η εμπειρία του Ευρωμπάσκετ;

"Σίγουρα πάρα πολύ. Οι δύο μήνες που πέρασα με την Εθνική ομάδα μου έδωσαν πάρα πολλές εικόνες και όλη η ιστορία του Ευρωμπάσκετ μου πρόσθεσαν μεγαλύτερη εμπειρία και αυτοπεποίθηση. Σίγουρα όμως αυτά δε φτάνουν και χρειάζεται πάρα πολύ δουλειά από μέρους μου, χωρίς δουλειά δε γίνεται τίποτα".

aekbc.gr
Warrior
Πολυ δυσκολο να περασει η ΑΕΚ σημερα...
ashton
ολύ respect στο Γιάννη Καλαμπόκη, που πιάνει την ευκαιρία από τα μαλλιά.
Πέτυχε 24 πόντους κόντρα στον ΠΑΟ απόψε και δεν ήταν μόνο οι πόντοι, αλλά κυρίως το πάθος και ο αγωνιστικός τσαμπουκάς που είχε.

Βέβαια μόνο με τον Καλαμπόκη και κατά διαστήματα τον Hajaj μαζί με ένα ολιγόλεπτο επιθετικό ξέσπασμα του Tamir δεν μπορείς να περιμένεις να κερδίσεις τον Παναθηναϊκό, πολύ περισσότερο να τον αποκλείσεις όταν έχεις και το -10...

Η άμυνά μας καμιά σχέση με την Κυριακή, Πελεκάνος-Μπουρούσης ήθελαν αλλά δεν μπορούσαν ο Κόπενραθ δε τράβηξε, ο Ρίματς και πάλι υποτονικός, ο Παντελιάδης τα γνωστά... Έπαιξε κάμποσο ο Παπανικολάου, πάτησε παρκέ σε επίσημο ματς ο Μάτος, ενώ ο Παπαϊωακείμ που θα μπορούσε να βοηθήσει αμυντικά έμεινε με τη φόρμα.... Βέβαια φορούσε από πάνω από την εμφάνιση ένα footer και ίσως ήταν κρυωμένος...

Κόσμος 800ρού άντε 1000ρικο με το ζόρι.

"είχε τσάμπιονς ληγκ μετά", "φεύγουνε πολλοί για να πανε στο τουρνουά του βόλλεϋ στην Αμαλιάδα", "έχει προπόνηση το χάντμπωλ", "έχει βέρα στο δεξί" κλπ κλπ

Γρανίτσας από νωρίς στην εξέδρα των επισήμων, μετά ήρθε και ο τζούνιορ.

Σήμερα άκουσε κάμποσα 'γαλλικά' πάντως.

Οι πληροφορίες λένε πως θα φέρουνε τον Πάρμερ για 2ο ξένο...

H διαιτησία μου θύμισε τις εποχές με τον Άρη του Ιωαννίδη
που ξεφυσούσε ο Καλπάκης στον Γκάλη και δίνανε φάουλ.

Το σκορ μας κολακεύει καθώς η εμφάνιση μας ήταν για 15άρα και στο χαλαρό.

Πάρτε και μερικές φωτό







ο κόσμος



που πάντως ήταν εκδηλωτικός



χειροκρότημα στο τέλος



τζούνιορ Φιλίππου

Και η κριτική της ομάδας




4. TAMIR
8πόντοι σε 14' με 1/3 2π, 2/3 3π, 1-1ρ, 1λθ, 1κψ

Υποτονικός και ανύπαρκτος μέχρι το σερί του με τους 8 μαζεμένους πόντους στο 3ο δεκάλεπτο. Εξαφανίστηκε και στη συνέχεια.



5. HAJAJ
12π σε 32' με 3/4 1π, 3/5 2π, 1/4 3π, 2-1ρ, 2λθ, 2ασ, 2κλ.
Έκανε αρκετά λαθη, αλλά ήταν ο 2ος μόλις που ξεχώρισε κάπως με την προσπάθειά του στο 3ο δεκάλεπτο. Έχω ξαναγράψει πως είναι καλός για 2ος πλέϊ-μέϊκερ, αλλά δε φταίει αυτός που δεν έχουμε βασικό...

6. RIMAC

6. RIMAC
9π σε 30' με 0/4 2π, 3/4 3π, 3-0ρ, 1λθ, 3ασ
Περίμενα περισσότερα από τους 7-8 πόντους που βάζει κάθε ματς ο Σλάβεν. Δεν σπαταλάει προσπάθειες, κάνει λίγα και βάζει λιγότερα, αλλά ίσως εκεί είναι το πρόβλημα αφού δεν υπάρχουν συστήματα (και παίκτες) για να τον βοηθήσουν να έχει δυνατότητα για ελεύθερα σουτ. Πάντως αμυντικά βοηθάει.



7. ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ
3π σε 20', με 3/4 βολές, 0/2 2π, 0/2 3π, 1-1ρ

Πεσμένος ο Μιχάλης σε σχέση με την Κυριακή. Και φάνηκε έτσι και η γύμνια μας στο '3' αφού δεν έχουμε άλλη εναλλακτική λύση εκεί. Τα σχήματα με 3 κοντούς δεν μπορούν να αποδώσουν σε μια σεζόν των 40 αγώνων.

8. ΠΑΝΤΕΛΙΑΔΗΣ
4π σε 15' με 2/5 2π, 0/2 3π, 1-0ρ, 1λθ

Μέτριος και πάλι ο Σπύρος. Καλύτερος από την Κυριακή, αλλά κόντρα στην περιφέρεια του ΠΑΟ δεν μπορεί να βοηθήσει και πολύ.

9. ΜΑΓΚΟΥΝΗΣ

Δεν έπαιξε



10. ΚΑΛΑΜΠΟΚΗΣ
24π σε 36' με 10/12 1π, 4/5 2π, 2/3 3π, 4-1ρ, 5λθ, 2ασ, 1κλ.
ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ. Πάλευε μόνος του, κι έβρισκε το δρόμο για το καλάθι παρά τα συστήματα του Ζοτς. Μας έχει εκπλήξει ευχάριστα και μακάρι να συνεχίσει έτσι. Με διαφορά ο καλύτερος από τους νεοφερμένους στα 4 πρώτα ματς.


11. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
3π σε 9' με 0/1 2π, 1/2 3π, 1-0ρ, 1λθ
Έβαλε το σουτάκι απ'έξω, έκανε 2 χοντρές πατάτες στη συνέχεια. Είναι πάντως θετικό ότι έχει αγωνιστεί ήδη 40' φέτος, ενώ πέρσι γυάλιζε πάγκους. Αν πάρει ματς στα πόδια του πιστεύω πως μπορεί να βοηθήσει.

12. ΜΑΤΟΣ
έπαιξε 3' και είχε 0/1 2π, 1-0ρ
Θα μπορούσε να σκοράρει αν τα κοράκια του έδιναν το φάουλ στο τελευταίο λεπτό. Πριν 2 χρόνια άκουγα πολύ καλά λόγια γι'αυτόν. Θα δούμε αν τα δικαιώσει σε βάθος χρόνου

13. COPPENRATH
2π σε 16' με 1/4 2π και 1 κόψιμο.
Απογοήτευση.
Από το βασικό σου τεσσάρι περιμένεις τουλάχιστον να μαζεύει ρημπάουντ και να βάζει τα καλαθια από κάτω.
Με τον Απόλλωνα ο Τέϊλορ ήταν καλός, την Κυριακή τον έφαγε το σύστημα και χθες δε βλεπόταν. Θέλει χρόνο για να δείξει την όποια αξία του. Και κανένα πλέϊ-μέϊκερ να βγάζει κάνα σύστημα γι'αυτόν.



14. ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ
8π σε 25', με 2/2 βολές, 3/7 2π, 0/1 3π, 3-6 ρημπάουντ, 2λθ, 1κλ, 1κψ.
Προσπάθησε, αλλά δεν.Βέβαια ο φετινός Μπουρούσης ακόμα και μέτριος δίνει 8π - 9ρ κόντρα στον ΠΑΟ. Πριν δυο χρόνια στις καλές μέρες του έκανε τέτοιες επιδόσεις.

15. ΠΑΠΑΪΩΑΚΕΙΜ

Είχε πυρετό και δεν έπαιξε. (Γι'αυτό φόρεσε και το φούτερ πάνω από την εμφάνιση). Βέβαια αφού δεν ήταν σε θέση να παίξει, γιατί δεν μπήκε δωδεκάδα ο Μιχάλογλου ;


Και κάτι άλλο.
Στη μπουτίκ έχουν φέρει τις νέες εμφανίσεις.

ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ;
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ (ΠΟΥ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ) ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΝΑ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 80 ΕΥΡΩ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΔΙΠΛΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΝΒΑ ΜΕ 55 ;
Πάντως υπάρχει και η εναλλακτική, με υλικό σαν αυτό που είχε η περσινή φανέλα και στα 45 ευρώ.

Τουλάχιστον οι φανέλες που πουλάνε φέτος είναι Champions και όχι 'You Burned Me'
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.