Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Top16
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Anaz
Τελικά αποφυγαμε την ρομα που φοβομουν!
Η Τσσκα φυσικά ειναι το μεγαλο φαβορι για την πρωτη θεση και μετα θα παλεψουμε εμεις με την Μπανταλόνα για την δευτερη.και η Παρτιζαν παντως ειναι καλη ομάδα ειδικά στην εδρα της!
Λιγο να ανακαμψουμε αγωνιστικά κ με τον ερχομο των νεων παιχτων δεν θα'χουμε προβλημα απεναντι στην Μπανταλόνα.
το ασχημο ομως ειναι οτι το προγραμμα δεν ειναι καθολου ευνοικό για μας! Στα 3 πρωτα παιχνιδια θελουμε οπωσδηποτε 2 νίκες!

Το προγραμμα
14-15 Φεβρουαρίου
Παρτίζαν - Ολυμπιακός

21-22 Φεβρουαρίου
Μπανταλόνα - Ολυμπιακός

28 Φεβρουαρίου - 1 Μαρτίου
Ολυμπιακός - ΤΣΣΚΑ Μόσχας

7-8 Μαρτίου
Ολυμπιακός - Παρτίζαν

14-15 Μαρτίου
ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ολυμπιακός

21-22 Μαρτίου
Ολυμπιακός - Μπανταλόνα
dizzy_fingers
Όντως, Anaz, το πρόγραμμα του πρώτου γύρου είναι πολύ δύσκολο. Ειδικά σε θέμα ψυχολογίας, μία (πολύ πιθανή) ήττα στο Βελιγράδι θα πάρει την ομάδα από κάτω και μετά άντε να πάρεις το διπλό στη Μπανταλόνα...

Σε αυτό το πρώτο παιχνίδι θα χρειαστεί πολύ τους ψηλούς του ο Ολυμπιακός (αλλά και τη σωστή εκμετάλλευσή τους!). Δε θα μιλήσω για τον Σόφο, καθώς ειδικά μετά το επεισόδιο στο asg με τον Γκέρσον (λες και δεν έφταναν μόνο τα όσα υπήρχαν) δεν υπάρχει περίπτωση να τον δούμε σε αυτό το ματς...
Ας ελπίσουμε ότι ο Χόσκινς θα τα βγάλει πέρα στην καυτή έδρα της Παρτίζαν.

Όλα τα λεφτά, λοιπόν, το πρώτο ματς..
Ραντεβού σε μία βδομάδα 42.gif.
rchos
το προγραμμα ειναι κακιστο!η ομαδα ειναι σε κακιστη κατασταση!
τα πραγματα οχι και τοσο καλα λοιπον εκ πρωτης οψεως!
σαν αλλη πυθεια θα κανω εναν χρισμο!αν ο πινι ειναι στον παγκο του ολυμπιακου στις 5-6 μαρτιου τοτε ο ολυμπιακος θα περασει στην επομενη φαση!αν οχι τοτε του χρονου παλι!

εδω τιθονται καποια ερωτηματα!
-μπορει ο χοσκιν να βοηθηει την ομαδα πραγματικα?
-υπαρχει περιπτωση να δουμε τον σοφο να παιζει στη φαση αυτη?
-ο ματσε σε τι κατασταση βρισκεται?
-ο στακ ειναι παιχτης του ολυμπιακου η οχι πια?
-ο πεν θα θυμιθει τον περσινο καλο εαυτο του στην αντιστοιχη φαση?
-ο ακερ θα αποφασισει να παιξει η θα συνεχισει να υπολειτουργει?
-ο βασιλοπουλος θα επαληθευσει επιτελους τις προσδοκιες η θα μεινει εντελως στασιμος?

οι απαντησεις θα ερθουν μεσα στις επομενες βδομαδες!τωρα κρινονται πολλα!
Igor
Δυσκολα ο ΟΣΦΠ. Η Παρτιζαν εχει ομαδαρα με παθος και δεν νικιεται αν δεν παιξεις σκληρα, πιεστικα και καλη αμυνα. 3 παραγοντες που ο ΟΣΦΠ δεν διαθετει.
Η Μπανταλονα εξω θελει τυχη. Να μη σου βαλει ο Ρουντι 25 ποντους.
Τη ΤΣΣΚΑ την βλεπω να χανει στο ΣΕΦ αλλα στη Μοσχα δεν υπαρχει περιπτωση χασει. Οποτε με 3 νικες το πολυ πιστευω θα κανει ο ΟΣΦΠ. Περναει ομως ετσι ?
Ασε που μετα εχει καπακι Ταου με μειονεκτημα εδρας .....................................................
apkat
O Oλυμπιακος οντως ειναι σε πολυ δυσκολη θεση λογω της τραγικης του καταστασης και του κακου του προγραμματος αλλα ειναι μαλλον υπερβολικο και ισοπεδωτικο να λεμε οτι παει για 3 νικες..Αυτη η ομαδα εχει ως στοχο τουλαχιστον 5 νικες τις οποιες αν βρεθει σε κατασταση οπως ηταν πριν τα χριστουγεννα μπορει νε τις κανει.Σε καμια περιπτωση η Μπανταλονα και η Παρτιζαν δεν ειναι καλυτερες ομαδες..

Ο Ολυμπιακος πρεπει πλεον να εκμεταλευτει ολα του τα οπλα.Δεν εχει περιθωρια ο Πινι να πει ο Σοφο και ο Στακ δεν μου κανουν.Τους εχει αναγκη..Πιστευω θα περασουμε ως δευτεροι αλλα δυστυχως ετσι πεφτουμε πανω στην ισχυοτατη ταου με μειονεκτημα οποτε δυσκολα τα πραγματα.

Ολα τα λεφτα ο πρωτος γυρος αφου εκει κρινονται ολα.Με 2 νικες εκει δε θα εχουμε προβλημα.
dizzy_fingers
QUOTE
Σε καμια περιπτωση η Μπανταλονα και η Παρτιζαν δεν ειναι καλυτερες ομαδες..

Για τη Μπανταλόνα μην παίρνεις όρκο...
Όταν τρέχει αυτή η ομάδα είναι πιο εντυπωσιακή και αποτελεσματική από τον Ολυμπιακό και το πιο σημαντικό...παίζει άμυνα. Σκληρή μάλιστα, σε όλο το γήπεδο, όταν το θέλει.
Ο μικρός (Ρούμπιο) είναι μανούλα στα κλεψίματα (φοβάμαι πως θα κάνει πάρτυ με τον Πεν) και ο...λιγότερο μικρός (Φερνάντεζ) είναι απίστευτα αποτελεσματικός από κάθε γωνιά του γηπέδου.
Πρόσθεσε σε αυτούς, τον Μπάρτον, τους αμερικανούς περιφερειακούς, τους ...βρεττανούς σέντερ της και μία πολύ καλή καθοδήγηση από τον Ρενέσες που έχει δέσει το υλικό....κι αμέσως έχεις μία ομάδα που είναι πολύ καλύτερη από τον Ολυμπιακό.

Ο μόνος λόγος που δεν τερμάτισε ψηλότερα (στη δεύτερη θέση του ομίλου) είναι οι τραυματισμοί της και μερικά χαζά αποτελέσματα (όπως για παράδειγμα το comeback του ΠΑΟ στον πρώτο αγώνα μέσα στην Ισπανία).


Όταν λέμε ότι η κλήρωση του Ολυμπιακού ήταν κάκιστη...πραγματικά το εννοούμε. sad.gif
rchos
ο βασικος λογος που ειναι κακιστη η κληρωση ειναι η τραγικοτητα της καταστασης στην οποια βρισκετε η ομαδα!
dizzy_fingers
...από την αρχή της σεζόν.
apkat
Ακριβως.Η ομαδα σε κανονικη κατασταση(οχι εξαιρετικη απλα κανονικη) εχει ταβανι πολυ ψηλοτερο απο το αντιστοιχο της μπανταλονα η οποια εκτος των αλλων λογω της ηλικιας των 2 σταρ της ειναι και παρα πολυ ασταθης..Ο Ολυμπιακος σοβαρος δεν εχει κανενα λογο να φοβαται σε αυτον τον ομιλο.Το θεμα ειναι αν θα ειναι σοβαρος.και σαυτο δυστυχως δεν μπορει να απαντησει κανεις.
dizzy_fingers
Κι Ολυμπιακός είναι...πιο σταθερός κι ώριμος? tongue.gif

Διαφωνώ κάθετα στο θέμα του ταβανιού.
Άποψη είναι, ασφαλώς, την οποία όμως έχω σχηματίσει έχοντας παρακολουθήσει τη Μπανταλόνα αρκετές φορές καθώς είναι από τις αγαπημένες μου ομάδες φέτος.

Οι πιτσιρικάδες της, παρόλη τη μικρή τους ηλικία, είναι πολύ ώριμοι (ο Ρούμπιο είναι φαινόμενο....1 στους 5.000 βγαίνουν έτσι) με πολλές εμπειρίες (μόλις πέρσι κατέκτησαν το Euro Cup).
Ακόμα κι έτσι, όμως, ο Μπένετ έχει αρκετά χρόνια στην πλάτη του για να οδηγήσει την ομάδα του ψύχραιμα.

Το παρακάτω είναι ένα άχρηστο σχόλιο, αλλά δεν παύει να είναι η αλήθεια...ότι ο περσυνός Ολυμπιακός είχε ψηλότερο ταβάνι από αυτήν τη Μπανταλόνα.
Ο φετινός, δε μας έχει δείξει ακόμα κάτι ψηλότερο από αυτό.
rchos
την δηλωση του ματσε οτι μαλλον θα προλαβει τα 3 παιχνιδια του δευτερου γυρου αυτης της φασης την ακουσατε/διαβασατε και εσεις η μονο εγω?
nikefalin
QUOTE
Ο φετινός, δε μας έχει δείξει ακόμα κάτι ψηλότερο από αυτό.


Ο φετινός Ολυμπιακός έχει ψηλότερο ταβάνι, απλά ο Γκέρσον έχει καταστρέψει ο ίδιος με τις επιλογές του την εξ ορισμού (αφού είχε τόσους νέους παίκτες) εύθραυστη χημεία.
Εαν βρει τρόπο να τους κάνει ομάδα θα πάει πολύ ψηλά. Από ικανότητες και potential είναι μέσα στην 1η ταχύτητα ομάδων της φετινής Ευρωλίγκας...πάσχει χαρακτηριστικά όμως στη συμπεριφορά.

Πάντως έχει δείξει πως είτε εύκολα είτε δύσκολα τις ομάδες του χαμηλότερου επιπέδου τις καταφέρνει...αλλά επίσης βέβαια η Παρτίζαν και η Μπανταλόνα δεν είναι ακριβώς ομάδες της σειράς, έχουν συμπεριφορά κανονικών ομάδων.Επίσης , ο Ολυμπιακός είναι η μόνη ομάδα του ομίλου που έχει σοβαρές πιθανότητες να χτυπήσει και την ΤΣΚΑ.
dizzy_fingers
Και η Μπανταλόνα. tongue.gif
Επιμένω εγώ 71.gif...
Όλα θα δείξουν πάντως από την επόμενη βδομάδα.

Έχουμε μπει στο πυρετό των 16 από τώρα και φαίνεται ότι αντίθετα με τις καιρικές συνθήκες, θα έχουμε καυτό Φλεβάρη-Μάρτη. 38.gif
Anaz
Χμμ..Αληθεια εχεις δει κατι ΤΟΣΟ αξιολογο στην φετινη Μπανταλόνα Ντιζυ που εγω δεν το'χω διακρίνει? 39.gif Αnyway.
QUOTE
Ο μικρός (Ρούμπιο) είναι μανούλα στα κλεψίματα (φοβάμαι πως θα κάνει πάρτυ με τον Πεν)
Ε οχι και παρτυ με τον Πεν!! Δεν θυμαμαι ποτε αντιπαλο πλει μεκερ να του εχει κλεψει την μπαλα στα ίσα!(μονο ο Μασει το'χει κανει! 19.gif )Αντιθετως! Ποσο μαλλον ο 10 ποντους ψηλότερος Ρουμπιο!Υπερταλαντουχος ο μικρος,αλλα μπα..Εκει δεν τον φοβαμαι τον Πεν!Αλλου ειναι το προβλημα! τεσπα,δεν θελω να μπω σε αναλυση.
QUOTE
Η ομαδα σε κανονικη κατασταση(οχι εξαιρετικη απλα κανονικη) εχει ταβανι πολυ ψηλοτερο απο το αντιστοιχο της μπανταλονα
Απο πλευρας ροστερ και μονο,σιγουρα ναι. Αλλα απο αυτα που μας εχει δειξει ως τωρα,αμφιβάλλω..

Παιδια οτι και να λεμε τα λογια ειναι περιττα..Την Ταου με μειονεκτημα εδρας δεν την περναμε ουτε το max των δυνατοτητων μας να πιάσουμε.. sad.gif
Ας ελπισουμε οτι θα παιξει η ομαδα λίγο μπασκετ να το ευχαριστηθούμε τουλαχιστον..

QUOTE
Αυτη η ομαδα εχει ως στοχο τουλαχιστον 5 νικες
Συμφωνω.Αυτος πρεπει να ειναι ο στοχος!Οπως εχουν οι ομιλοι ειμαστε καταδικασμενοι να κυνηγησουμε την 1η θεση! Τωρα το αν θα τον πετυχει ειναι ενα αλλο θεμα..Ισως και με 4-2 να εχουμε ελπιδες.. Αλλα ας κερδισουμε πρωτα την Παρτιζαν..
QUOTE
ειναι μαλλον υπερβολικο και ισοπεδωτικο να λεμε οτι παει για 3 νικες.
Καθολου..Αλλο για το τι "παμε" και αλλο τι πιστευουμε οτι ειμαστε ικανοι να κανουμε.Ο φιλος πιστευει οτι ο Ολυμπιακος θα κανει 3 νικες,και δεν τον αδικω ούτε το θεωρω καθολου υπερβολικο.Ισα ισα.

οσο για την μπανταλονα..κι εγω την θεωρω πολυ καλη ομαδα,όχι οσο ο Ντιζυ όμως, αλλα δεν την θεωρω ετοιμη ακομα για τους 8..Πιστευω οτι ειναι απειρη κ ασταθης,αλλα βεβαια κ εμεις περσυ δεν ημασταν?Οπως κ να'χει μπορει να θεωρω το ταβανι μας ψηλότερο αλλα οπως παιζουμε τωρα είμαστε σαφως κατωτεροι!Επισης ακομη κι αν ανακαμψουμε δεν το βλέπω να περνάμε απ'την Ισπανια..Το καλο ειναι οτι ισως να μην περασει κι η Τσσκα.Γι'αυτο λεω οτι το πρωτο παιχνιδι στην Παρτιζαν ειναι ΠΟΛΥ κρισιμο.
Οπως κ να'χει θες 2 νικες στον πρωτο γυρο!!
Anaz
QUOTE
Ο μόνος λόγος που δεν τερμάτισε ψηλότερα (στη δεύτερη θέση του ομίλου) είναι οι τραυματισμοί της και μερικά χαζά αποτελέσματα (όπως για παράδειγμα το comeback του ΠΑΟ στον πρώτο αγώνα μέσα στην Ισπανία)
Αυτο λές?Εκει εχασε καθαρα λόγω απειριας και χαρακτηρα ομαδος σε σχεση με τον Παο! τα περιεργα αποτελεσματα ήταν αυτα των 3 τελευταιων αγωνων.. Μα να χασει απ'την Ολυμπια?? ohmy.gif

Επισης ξεχασα να πω οτι όλο το ζουμι ειναι οι ερωτησεις που εθεσε πολυ ευστοχα ο rchos7!
και να προσθεσω:
-Ποσο μπορει ο Στεφανοφ να καλυψει το κενο στον ασσο?
-Θα αρχισει η ομαδα επιτελους να πιεζει λιγο στην αμυνα?
-Θα δωσει βαθος στο rotation του ο Γκερσον να ξεκουρασει κ τους βασικους κ να προσφερουν αυτα που μπορουν οι εξαιρετικα χρησιμοι Ελληνες παιχτες,όπως στα τελευταια ματς?
-Μπορει να τα καταφερει ο Μπουρουσης σε αυτο το επιπεδο απεναντι στους ψηλους της Παρτιζαν κ της Τσσκα κ να συνεχισει τις καλες εμφανισεις?

Ιδωμεν.. cool.gif
enypnio
Κοιτάχτε σε σχέση με την Λε Μανς και την Κολονία η Μπανταλόνα και η Παρτίζαν μοιάζουν Ομαδάρες

είδατε τι πάρτι έκανε η Παρτίζαν στο ΟΑΚΑ... Όσο για την άλλη τα έβγαλε μόνη της τα μάτια της...

20 πόντοι ήταν αυτοί

τώρα όλη η χρονιά παίζεται στο Βελιγράδι... Γιατί το σετάκι Βελιγράδι ΟΑΚΑ Μπανταλόνα είναι ας το καλύτερα

όχι τον Σοφοκλή τον ίδιο τον Αγγελόπουλο αν μπορούσε να βάλει να παίξει ο Γκέρσον θα το έκανε

σώσον εαυτό σωθέιτο και άγιος ο θεός... αλλίως βλέπω το μισό αβατάρ μου να έχει προβλήματα και ευθήνες,

όσο για το άλλο μισό θα το ρίξει στο MSN

καιρό άλλοστε είχε να εξασκήσει και το τυφλό σύστημα στο Κυριλλικό Πληκτρολόγιο
dizzy_fingers
QUOTE
Χμμ..Αληθεια εχεις δει κατι ΤΟΣΟ αξιολογο στην φετινη Μπανταλόνα Ντιζυ που εγω δεν το'χω διακρίνει?

Μπανταλόνα - Μακάμπι (98-92), αμέσως αμέσως.

Οι 3 τελευταίες ήττες δε λένε τίποτα περισσότερο απ'ότι οι 3 συνεχόμενες νίκες πριν από αυτές. wink.gif

Ο τρόπος που παίζει λέει πολλά. Στη μέρα της μπορεί να κερδίσει οποιαδήποτε ομάδα φέτος, γκαραντί.

Για τον Πεν έχεις δίκιο...δε χρειάζεται άμυνα για να κάνει λάθη 19.gif! tongue.gif
enypnio
www.contra.gr i Badalona me to mati tou Foti Katsikari

Μπανταλόνα

«Ο πιο δύσκολος αντίπαλος»

Ξεχωρίζω την Μπανταλόνα από τις άλλες δύο ισπανικές ομάδες ως την πιο επικίνδυνη αντίπαλο. Σήμα κατατεθέν τους ο ψηλός ρυθμός στο παιχνίδι. Έχει πρόγραμμα από πέρυσι, διατηρήθηκε ο ίδιος κορμός βελτιώνοντας παράλληλα τα νέα παιδιά όπως ο Ρούμπιο και ο Ρόυντι. Διαθέτει δε και γεμάτο ρόστερ. Βρήκαν την σωστή χημεία στηριζόμενοι σε έμπειρους παίκτες όπως ο Μπένετ, ο Μπετς, ο Μπάρτον. Σε κάθε θέση υπάρχουν δύο ή τρεις επιλογές.

Στην Ισπανία δεν έχουν απρόβλεπτα αποτελέσματα και αυτή η σταθερότητα τους χαρακτηρίζει όλη την χρονιά. Είναι σύνολο που δουλεύει μαζί εδώ και δύο χρόνια.

Υπάρχουν βεβαίως και αδυναμίες. Τους ενοχλεί το σκληρό παιχνίδι. Εμείς τους κερδίσαμε στην δύναμη και πετύχαμε να σταματήσαμε το τρέξιμο εκεί έχουν πρόβλημα αλλά όχι τόσο έντονο.

Στο γρήγορο μπάσκετ ο Ολυμπιακός μπορεί να τους κτυπήσει αλλά η Μπανταλόνα δουλεύει καλύτερα, μέχρι τώρα, στα πέντε εναντίον πέντε. Κλειδί είναι ο πιτσιρικάς Ρούμπιο. Αυτός τους δίνει ενθουσιασμό και τρέξιμο. Αν τον σταματήσει η ελληνική ομάδα θα έχει κάνει σημαντικό βήμα.
rchos
QUOTE
Μπανταλόνα - Μακάμπι (98-92), αμέσως αμέσως.


dizzy σε παρακαλω κανε edit το ποστ σου και σβησε αυτο!
εκτος αν το εχεις για πλακα γραψει!
η μακαμπι εκτος εδρας φετος δεν νικαει ουτε με αιτηση!μονο την μαλαγα νικησε σε μια περιοδο που η μαλαγα ηταν για τα μπαζα!εχασε μεχρι και απο την ολυμπια εκτος εδρας!

να ειμαστε πιο σοβαροι στα επιχειρηματα μας σε παρακαλω! tongue.gif
dizzy_fingers
Δεν αλλάζω τη γνώμη μου πού να χτυπιέστε tongue.gif.

EDIT: Μόλις με πήρε τηλ. ο Αναζ για καφέ. Εννοείται πως θα πάω για να τον μεταπείσω. Θες να έρθεις? tongue.gif
qspock
QUOTE(Anaz @ Feb 6 2007, 06:03 AM) *
-Ποσο μπορει ο Στεφανοφ να καλυψει το κενο στον ασσο?

Πιθανοτατα σε βαθος χρονου και... με αλλον προπονητη.

QUOTE(Anaz @ Feb 6 2007, 06:03 AM) *
-Θα αρχισει η ομαδα επιτελους να πιεζει λιγο στην αμυνα?

Πιθανοτατα, με αλλον προπονητη tongue.gif

QUOTE(Anaz @ Feb 6 2007, 06:03 AM) *
-Θα δωσει βαθος στο rotation του ο Γκερσον να ξεκουρασει κ τους βασικους κ να προσφερουν αυτα που μπορουν οι εξαιρετικα χρησιμοι Ελληνες παιχτες,όπως στα τελευταια ματς?

Να απαντησω? tongue.gif

QUOTE(Anaz @ Feb 6 2007, 06:03 AM) *
-Μπορει να τα καταφερει ο Μπουρουσης σε αυτο το επιπεδο απεναντι στους ψηλους της Παρτιζαν κ της Τσσκα κ να συνεχισει τις καλες εμφανισεις?


Οχι. Ο Μπουρουσης ειναι βοηθητικος παιχτης, οχι πρωταγωνιστης.
rchos
QUOTE
Οχι. Ο Μπουρουσης ειναι βοηθητικος παιχτης, οχι πρωταγωνιστης.


στα υπολοιπα που λες εχεις ενα ποιντ!
αυτο ας περιμενουμε να το δουμε!
enypnio
Άμα δεν είχαμε και τον Μπουρούση ούτε τον Μακεδονικό δεν θα κερδίζαμε
Air Kef
Πάντως αυτο που δν έχω καταλάβει είναι γιατι θεωρούμε δύσκολη την κλήρωση..Το μονο κακο που μας έφερε αυτη η κλήρωση ειναι οτι διασταυρωνομαστε με τον ομιλο της Ταου-Μακαμπι και οχι με αυτον της Ντιναμο,του Αρη και της Μπενετον..

Ο λογος που το λεω ειναι ο εξής.

Στην αρχή της σεζόν,φαβορι για κούπα ήταν ο ΠΑΟ,η ΤΣΣΚΑ,Ολυμπιακος,Μπαρτσα και η Ταού,αντε και η Μακαμπι.

Στην πορεια της α φασης,ΠΑΟ,ΤΣΣΚΑ και Ταου έδειξαν αχτυπητες,ενω Ολυμπιακος,Μπαρτσα,Μακαμπι έγιναν ομάδες που θα παλέψουν για το Φ4,μαζι με Ντιναμο,ενω με προυποθεσεις 4αδα μπορουν να διεκδικήσουν και οι Μπανταλονα,Μπενετον,Μαλαγα(επιστρεφει ο Μπράουν) αντε και Αρης.


Απο την στιγμη που ο Ολυμπιακος καταφερε να μην μπει στο α γκρουπ δυναμικοτητας,θα πρέπει οπωσδήποτε,να βγαλει απο την μεση εναν απο τους 4 πρωτους,ή στην φαση των 16 ή σε αυτην των 8.

Γιαυτο και λεω,πως έτσι που τα εκανε,αναγκαστηκα θα πρεπει να βγαλει ή την ΤΣΣΚΑ,ή την Ταου έξω,αφου αυτές ειναι το φαβορι.Θα μπορουσε να ειναι τυχερος και να πρεπει να βγαλει εξω την Ντιναμο ή την Μπενετον με μειονεκτημα έδρας,αλλα μονο εκει ατύχησε.




Προσωπικα βλέπω πιο εύκολο,οπως εννοείτε απο αυτα που γράφετε και αλλοι,να βγει πρώτος στον ομιλο των 16 παρα να βγάλει εγω την Ταου με νικη εκει.

Ο λογος ειναι προφανης νομιζω.Απλα με την Ταου θα ΠΡΕΠΕΙ να κερδισει στην Βιτωρια,ενω με την ΤΣΣΚΑ μπορει και να χασει στην Μοσχα.Αρκει να κανει το 4-0 με τις αλλες 2 ομαδες (το οποιο λογικα θα κανει η ΤΣΣΚΑ) και να την κερδίσει στο ΣΕΦ με διαφορα μεγαλύτερη απο αυτη που θα χασει.
thrylos7
Ας παίξουμε λίγο μπάσκετ και ας μας έρθει και η Ταού μετά... Εμείς οι ίδιοι είμαστε το πρόβλημα δυστυχώς...

Εγώ πάντως, είμαι πολύ αισιόδοξος, χωρίς κάποιο ιδιαίτερο λόγο...

Απλά πιστεύω ότι θ' αρχίσουμε να παίζουμε μπάσκετ.

Στακ και Μπουρούσης είναι απαραίτητοι, τόσο λόγω ικανοτήτων, όσο και ύψους... ΤΣΣΚΑ και Παρτιζάν έχουν μεγάλα ύψη στη ρακέτα... Εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης είναι Σόφο - Χόσκιν, διαφορετικοί παίκτες δηλαδή, δημιουργώντας με άλλο τρόπο πρόβλημα.

Αν συνεχίσουμε να είμαστε στη γνωστή κακή κατάσταση τότε ασφαλώς δεν έχουμε καν φιλοδοξίες πρόκρισης... Από την ΤΣΣΚΑ θα γνωρίσουμε και δυο πολύ μεγάλες συντριβές...

Αν παίξουμε βεβαίως, πάμε για 1η θέση... όχι ότι η δεύτερη είναι άσχημη... σίγουρα πάντως είναι πιο προσιτή.

Έχω βαρεθεί όμως με τα "αν"... και χωρίς να βελτιωθούμε σημαντικά, Μπανταλόνα και Παρτιζάν οφείλουμε να τις περάσουμε, όσο καλές κι αν είναι... (που είναι). Το πρόγραμμα είναι δύσκολο, αλλά είναι στο χέρι μας να το κάνουμε εύκολο... με 1/1->2/2->3/3 τα πράγματα γίνονται πολύ ωραία.

Εμπρός λοιπόν, παίξτε λίγο μυαλωμένα, χρησιμοποιήστε τη δύναμή σας και τις ικανότητές σας, βάλτε λίγο και τον εγωισμό στο παιχνίδι και δείξτε αυτό που μπορείτε...

Ναι, Πίνι, μπορείς...
enypnio
Παίδες το δράμα είναι το Βελιγράδι, άμα περάσουμε από το Βελιγράδι τέλειωσε θα πάρει τα πάνω της η ομάδα ο Ολύμπιακος είναι ομάδα ψυχολογίας. Αλλά άμα γίνει στραβή στο Βελιγράδι κλάστε τα . Ψυχραιμία δεν έχει ο Ολυμπιακός και ορθολογισμό γι’αυτό πρέπει να ευχόμαστε όλοι να έρθει το διπλό στο Βελιγράδι.

Αν εξαιρέσουμε τον Πεν όλοι οι άλλοι δεν είναι τόσο κακοί παίχτες μια χαρά παίχτες είναι.

Και η Παρτιζάν είναι ομάδα που δεν παρατάει το παιχνίδι το παλεύει μέχρι τέλους αυτή είναι η διαφορά με της με την Μπανταλόνα που έχει σκαμπανεβάσματα
qspock
QUOTE(enypnio @ Feb 7 2007, 08:03 PM) *
Άμα δεν είχαμε και τον Μπουρούση ούτε τον Μακεδονικό δεν θα κερδίζαμε

Πολυ πιθανο. Να σου πω ομως το αλλο?
Αμα δεν ειχατε τον Μπουρουση αλλα δεν ειχατε ουτε τον Γκερσον, ξερεις ποσους θα κερδιζατε? Εναξει, το ξερω οτι χωρις τον Μπουρουση και MONO με Σοφο, Στακ, Ζιζιτς, Βασιλο (τον περσυνο) και Μπαρλο τα πραγματα θα ηταν δυσκολα, αλλα κατι θα κανατε... tongue.gif

Για τον ομιλο: Μια χαρα ομιλοι ειναι ολοι. Πλεον δεν υπαρχουν ευκολες ομαδες. Τα ψεματα τελειωσαν. Προβλεπω συντριβες...
Air Kef
Κι αλλη θετικη εξέλιξη για τον Ολυμπιακο!


Απο betsmart.gr:

Εκτός μάχης έθεσε το ιατρικό τιμ της ΤΣΣΚΑ των Ντέιβιντ Βάντερπουλ εξαιτίας ενός προβλήματος του Αμερικανού στη μέση του

"Ο Βάντερπουλ ξεκίνησε ήδη θεραπείας και μόνο μετά από μερικές εβδομάδες θα είμαστε σε θέση να προσδιορίσουμε τον χρόνο επιστροφής του στην αγωνιστική δράση" Τάδε έφη Ετόρε Μεσίνα, αφότου είδε έναν από τους πλέον, κινητήριους "μοχλούς" της ΤΣΣΚΑ, τον Ντέιβιντ Βάντερπουλ να τίθεται αναγκαστικά εκτός μάχης για το ΤΟΡ16.
Ο Αμερικανός ταλαιπωρείται εδώ και αρκετό καιρό από έναν τραυματισμό στην μέση που αν και αρχικά, φάνηκε ότι τον ξεπέρασε, το ιατρικό τιμ της ρώσικης ομάδας απαφάσισε να τον θέσει...εκτός μάχης σε αυτή την φάση της Ευρωλίγκα.
Βλέπετε, η παρουσία του κρίνεται απαραίτητη στην συνέχεια της φετινής Ευρωλίγκα για την ΤΣΣΚΑ μια που ήταν αυτός που πέρυσι συνέβαλε τα μέγιστα, για να κατακτήσουν οι Ρώσοι το βαρύτιμο τρόπαιο.
thrylos7
Κρίμα για τον παίκτη. Έχει και κάποια ηλικία..

Δεν ξέρω αν είναι καλό για τον Ολυμπιακό... ο χρησμός πάντως ήρθε και φέτος... πάλι τραυματίας για την ΤΣΣΚΑ (πέρυσι ο Άντερσεν) και κούπα στο Final 4...

rolleyes.gif
Primo
Το θεμα ειναι πως πλεον η τσσκα θα αγωνιζεται με Παπαλουκα,Χολντεν,Λανγκντον..Δλδ ουσιαστικα τρεις περιφερειακους...γιατι οι οι δυο ρωσοι(μου διαφευγουν τα ονοματα) ειναι ανεπαρκης(βασικα ο ενας ειναι νεος και ταλαντουχος αλλα λιγος)..
Πιστευω πως ο Ολυμιακος θα καταφερει να παρει το παιχνιδι με την Τσσκα στην εδρα του..και ισως το παλεψει και στη Ρωσια..Δεδομενης τησ απουσιας του Βαντερπουλ...
thrylos7
Πράγματι είναι πλήγμα για τη ρωσική ομάδα (καλά, τί έπαθαν όλες)...

Ο Πονγκράσοφ πάντως πήρε αρκετό χρόνο μέχρι τώρα στη χρονιά. Το πιο πιθανό όμως είναι να κάνουν κάποια μεταγραφή (πιάνει και θέση ξένου). Δεν έχουν άλλες επιλογές.

Ας ξεκαθαρίσουμε με Μπανταλόνα και Παρτιζάν και βλέπουμε μετά... και γι' αυτές είναι η απουσία.

Ειδικά η Μπανταλόνα μπορεί να το εκμεταλλευτεί καλύτερα, τώρα στην αρχή.
apkat
Δηλωσεις Γκερσον..

http://www.sportime.gr/basket_inside.asp?article_id=41733
pan_kyp
QUOTE(rchos7 @ Feb 5 2007, 06:12 PM) *
ο βασικος λογος που ειναι κακιστη η κληρωση ειναι η τραγικοτητα της καταστασης στην οποια βρισκετε η ομαδα!


APOLUTA swstos!
thrylos7
QUOTE
Το πιο πιθανό όμως είναι να κάνουν κάποια μεταγραφή (πιάνει και θέση ξένου). Δεν έχουν άλλες επιλογές.


Όσκαρ Τόρες από την Κίμκι. Αναλυτικά το κείμενο του επίσημου site:

QUOTE
CSKA Moscow completed a first-of-its-kind in Russian basketball trade to obtain the services of Venezuelan star Oscar Torres from Khimki Moscow on Tuesday. CSKA dealt reserve forwards Nikita Shabalkin and Vladimir Dyachok (from the start of the next season) and sent guard Alexey Shved on loan in exchange for Torres, who will step into he role vacated by injured swingman David Vanterpool. Torres has spent the past two-and-a-half seasons with Khimki, where he averaged 9.1 points in 19 minutes of the bench in 11 ULEB Cup games this season.

“I am sure the possibility of signing Torres was the best that we have with David Vanterpool injured,” CSKA senior vice president Andrey Vatutin said on the club's Web site. “We reached the agreement with only several hours before the application deadline. The talks were not easy, several times we were close to finish it and I am happy we finally reached the agreement... Today Torres would join CSKA for the evening practice and most likely he would be cleared to play in the Euroleague game with Joventut.”

“First of all, I would like to thank CSKA management for their quick reaction after Vanterpool's injury,” said CSKA head coach Ettore Messina. “They provide us with the help of a very good player and a very good person. Of course, Oscar Torres will need some time to get into the system. But I am sure he will be able to help us.”


και το προφίλ του στο φετινό ULEB CUP:

http://www.ulebcup.com/ulebcup/home/on-cou...layer?pcode=LLL
enypnio
katse na kerdisoume tin partizan kai ase tin CSKA gia argotera
thrylos7
Προτίμησα να το ποστάρω τώρα παρά σε δυο εβδομάδες που παίζουμε με την ΤΣΣΚΑ...

Είτε κερδίσουμε, είτε χάσουμε μας ενδιαφέρει. wink.gif
enypnio
Δεν άργησε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας να βρει τον αντικαταστάτη του Ντέιβιντ Βάντερπουλ. Η ομάδα του στρατού» νακοίνωσε πριν από λίγο τη συμφωνία της με τον με τον Όσκαρ Τόρες που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Κίμκι.

Ο 31χρονος γκάρντ από τη Βενεζουέλα έχει αγωνιστεί και στο «μαγικό» κόσμο του ΝΒΑ φορώντας την φανέλα των Χιούστον Ρόκετς.
"Θα μας βοηθήσει, γιατί είναι ένας πολύ καλός παίκτης και καλός χαρακτήρας. Βέβαια θα χρειαστεί κάποιο χρόνο για να ενσωματωθεί στην ομάδα και στα συστήματα της. Ωστόσο πιστεύω ότι θα βοηθήσει", δήλωσε ο τεχνικός της ρωσικής ομάδας, Ετόρε Μεσίνα λίγο μετά την συμφωνία με τον παίκτη.
Pierce
QUOTE
Γρουσούζικη αποδείχθηκε τελικά η Τρίτη και 13 για τον Ολυμπιακό. Ο Ράιαν Στακ τραυματίστηκε στο δεξί του πόδι κατά την διάρκεια της απογευματινής προπόνησης επί Σερβικού εδάφους και χάνει σίγουρα την αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής του Top 16 με την Παρτιζάν (14/2 - 21.45). Το χειρότερο, ωστόσο, είναι ότι η πρώτη γνωμάτευση κάνει λόγο για πελματιαία απονεύρωση! "Να γυρίσουμε νικητές", ζήτησε ο Πίνι Γκέρσον, που θα μάθει την τελευταία στιγμή αν θα έχει στην διάθεσή του τον Μανώλη Παπαμακάριο, ο οποίος ακολούθησε την αποστολή, αλλά δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του (διάστρεμμα).

Ο τραυματισμός του Αμερικανού φόργουορντ είναι εξαιρετικά ύπουλος, καθώς κανείς δεν μπορεί να προβλέψει για πόσο καιρό θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης. Πολλές φορές, βέβαια, εξαρτάται κι από την περίπτωση…

Υπενθυμίζουμε ότι οι Μιχάλης Πελεκάνος (την εποχή που αγωνιζόταν στην ΑΕΚ) και Ντέγιαν Τομάσεβιτς (πέρυσι) χρειάστηκαν σχεδόν ένα χρόνο για να αποθεραπευτούν πλήρως. Υπάρχουν, ωστόσο, και πιο αισιόδοξες περιπτώσεις, όπως αυτή του Λούις Σκόλα, που επέστρεψε στα παρκέ σε περίπου ένα μήνα.

Την Πέμπτη (25/02) οπότε και θα επιστρέψει στην Ελλάδα η ερυθρόλευκη αποστολή, ο παίκτης θα υποβληθεί σε μια σειρά εξετάσεων, προκειμένου να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος της ζημιάς που υπέστη.
www.sportime.gr
enypnio
itan pou tan hameni i hronia gia ton Stak edese to gliko
thrylos7
Πες το ψέμματα... Μακάρι να μην είναι ιδιαίτερα σοβαρός.

Πολ, μετέφερα το post σου εδώ, μιας και ταίριαζε καλύτερα.

Αύριο το παιχνίδι με την Παρτιζάν στις 21:45.
rchos
αν ο χοσκιν ειχε ευρωπαικο διαβατηριο ο γκερσον θα χαιροταν σημερα!
apkat
Ειναι σιγουρα πολυ κριμα και για τον Ραιαν και για τον ολυμπιακο ο τραυματισμος αυτος εδικα μετα το ματς πρωταθληματος που ο Στακ φανηκε να ξανακερδιζει την εμπιστοσυνη του Πινχας παιζοντας παραπανω χρονο αλλα...η υποθεση εχει και τα καλα της.

Μην πυροβολειτε ακομα να πω τη σκεψη μου.αν ειναι οντως πελματιαια απονευρωση και ο Ραιαν χασει πανω απο 1 μηνα τοτε ο Στεφανοβ που μετα την επιστροφη του Ματσε θα λογιζονταν μονο για ευρωλιγκα θα παιξει και στο Ελληνικο πρωταθλημα για να συμπληρωθουν οι θεσεις των 4 κοινωτικων.Οποτε εξασφαλιζουμε οτι θα εχουμε ενα ακομα πλει μεικερ σε θεση που ο Ολυμνπιακος ποναει πολυ..

Ξαναλεω κριμα για τον ραιαν αλλα σς ελπισουμε οτι απο αυτην την ατυχια θα βγει αυτο το καλο..
Anaz
Σωστη η σκεψη σου, με την προυπόθεση ομως οτι θα γυρισει για τα καλά ο Σοφο,αλλιώς θα υπάρχει ενα μικρό κενό στην ρακετα για την Α1.
Τριτη και 13 τραυματιζεται ο Στακ,τραυματιζεται κι ο Εκι.. ohmy.gif
apkat
Αυτο το πηρα ως δεδομενο..αν δεν ειναι σε καλη κατασταση ο Σοφο τοτε με Ζιζιτς και Μπουρουση(+Χοσκινς για ευρωλιγκα) η ρακετα μας θα ειναι αδεια.Εκτος και αν δουμε σε αλλους ρολους Βασιλοπουλο Μπαρλο..
Anaz
Αντε ξεκιναμε σιγα σιγα..
Η Τσσκα φαινεται να δυσκολευεται απεναντι στην Μπανταλόνα.
Ο τραυματισμός του Βαντερπουλ δεν ειναι και το μεγαλυτερο πληγμα για τους Ρωσους,αλλα ειναι απωλεια.. Μετα και τα τελευταια νεα εγω όσο ξανακοιτάω τον ομιλο πιστευω και περισσοτερο οτι η πρωτιά θα κριθει στις 4 νίκες.. Γι'αυτο σημερα η νίκη ειναι υψίστης σημασίας..
thrylos7
ΤΣΣΚΑ - Μπανταλόνα 81-69 (22-23, 45-45, 65-51, 81-69)

Σμόντις με 24 πόντους και Παπαλουκάς με 11 πόντους, 6 ασσίστ και 5 κλεψίματα σε 20' ήταν οι καλύτεροι. Ο νέος παίκτης Τόρες, αγωνίστηκε για 22, έχοντας καλά νούμερα.

Για τη Μπανταλόνα Φερνάντεζ 20 (6/15 σουτ) και Μπάρτον με 14 οι πρώτοι σκόρερ.

Η διαφορά είχε φτάσει και τα επίπεδα των 20 πόντων.

Άντε να δούμε! Η ώρα πλησιάζει...
apkat
81-69 telika η ΤΣΣΚΑ που στο δευτερο ημιχρονο εκανε πλακα..Ανεβασε τη διαφορα μεχρι και τους 23 αλλα στο τελος χαλαρωσε και ετσι η διαφορα επεσε..Ο Παπαλουκας πολυ καλος βλεποντας τα στατιστικα του με 11π, 5κλ, 6ασ σε μολις 20 λεπτα!!

Αντε να δουμε τον Ολυμπιακο τωρα..Ειμαι αρκετα αισιοδοξος την τελευταια ωρα..Πιστευω θα το παρουμε το ματσακι... smiley.gif
Air Kef
Μιλαμε ειναι δύο ιδια ποστ με αλλα λογια!!!!!


Παμε ρε θρυλε για καλο ξεκινημα.!
Air Kef
12-2 για τον Ολυμπιακο με τρομακτικο ξεκινημα!
dizzy_fingers
17-8 τώρα.

Κι εγώ στα live score! Hurray!!!!!!!! laugh.gif

(ας όψεται η ΑΕΚ και το ποδοσφαιρικό γούστο του dad.... dry.gif)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.