Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Άρης - Παναθηναϊκός 17η Αγωνιστική
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Άρης
Pages: 1, 2
weirdo1977
αναλαμβάνω εγώ το βάρος γιατί του καημένου του Warrior του χει πιαστεί η μέση tongue.gif


πολύ δύσκολο παιχνίδι k το κάνει δυσκολότερο k το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα... ελπίζω να γλιτώσουμε απλά τον διασυρμό... μακάρι να μην είναι το τελευταίο παιχνίδι του herbert αλλα δύσκολο το βλέπω...
sherman
Διασυρμο μετα τον σημερινο Παναθηναικο?? Και ακολουθει το κρισιμοτατο παιχνιδι με Σιενα.
lakersdynasty
Και εμεις τα χαλια μας θα εχουμε οποτε ειναι δυσκολο να κανει κανεις προβλεψη.

Ο Ομπραντοβιτς θα θελει να δει καλη εμφανιση και γενικα διαθεση απο τους παικτες οποτε πιστευω οτι δεν θα ειναι κλειστο παιχνιδι αλλα δεν θα κερδισουμε και με καμια μεγαλη διαφορα.
vastravoud
Εμείς προετοιμαζόμαστε πλέον αποκλειστικά για το τοπ-16, και μετά την υπερπροσπάθεια σήμερα ο Ζοτς θα "παρκάρει" τους Διαμαντίδη, Σπανούλη, Ουϊνστον.
iraklis peristeriou
προβλέπω ταταρούνη βασικό στο ματς στο αλεξάνδρειο.
όχι ότι θα υποτιμήσει ο ζέλικο τον άρη,
απλά θα ξεκουράσει παίκτες και ότι γίνει, κι ας χάσει το ματς.
Warrior
Με την εικονα που παρουσιαζουμε αυτη την περιοδο,μπορουμε να χασουμε απο οποιοδηποτε αντιπαλο,
ποσο μαλλον απο τον Παναθηναικο (και μαλιστα ανετα) παρα την μετρια εικονα που παρουσιαζει και αυτος
στα τελευταια παιχνιδια!

Σιγουρα ειναι καλο για μας οτι ο Παναθηναικος εξασφαλισε την πρωτη θεση στην κανονικη περιοδο και
οτι ακολουθει το κρισιμοτατο παιχνιδι με την Σιενα,αλλα δεν αρκει απο μονο του αυτο.Θα πρεπει ο Αρης
να παρουσιαστει εντελως διαφορετικος για να εχει πιθανοτητες....
George_12ISL
Αν δηλαδή ο Άρης βρει τον Παναθηναϊκό όπως με την Παρτίζαν, στο τσεπάκι του την έχει τη νίκη.
Εξάλου το σερί πια κάποτε θα πρέπει να σταματήσει. Από το 2003 έχει να νικήσει, που σημαίνει περίπου 20 ήττες σερί (πρωτάθλημα, play-offs και κύπελλο).
basketaris
Η νικη επι του Παναθηναϊκου ειναι δεδομενο οτι θα αλλαξει καπως το κλιμα στην ομαδα και θα μας βοηθησει να διατηρηθουμε στην 3η θεση, μιας και με τις χαζομαρες που κανουμε τελευταια, ρισκαρουμε επικινδυνα...

Ερωτηματικο ειναι ο τομεας της ψυχολογιας, αν και εδω θα παιξει καθοριστικο ρολο η κερκιδα και η ατμοσφαιρα. Αγωνιστικα, αδυνατω να βρω πώς θα περιορισουμε τα υπεραριθμα οπλα του Παναθηναϊκου, ειδικα, οταν σε εμας δε φαινεται να βγαινει τιποτα! Μονη ελπιδα μας ειναι να παιξουμε με παθος στην αμυνα, προκειμενου να βρουμε απο εκει αυτοπεποιθηση.

Ελπιζω ο Ραιτ να αγωνιστει, γιατι η απουσια του φανηκε και ο Νταριους να παιξει ενα καλο παιχνιδι, γιατι χωρις ποιντ δεν πας πουθενα! Ειδικα, σε τετοια ματς...

Ειναι και μια καταρα 5 και πλεον ετων που εχουμε να ξορκισουμε... rolleyes.gif

Μακαρι να γυρισει ο τροχος...
captain charisma
παιδια εγω φοβαμαι να μην ξανα διασυρθει ο αρης απ τον παο οπως περσι
basketaris
QUOTE
22.02.2008 - Τα εισιτήρια με τον Παναθηναϊκό

Ο ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ανακοινώνει ότι συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό που θα διεξαχθεί την Κυριακή (24/02) και ώρα 17:00, στο πλαίσιο της 17ης Αγωνιστικής του φετινού ελληνικού Πρωταθλήματος.

Όλοι εσείς που έχετε στηρίξει την ομάδα μας τόσο στις καλές, όσο κυρίως στις δύσκολες στιγμές, πρέπει να την βοηθήσετε γεμίζοντας το Αλεξάνδρειο σε μια ακόμη σημαντική αναμέτρηση.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:

Θύρα 1: 20 ευρώ

Θύρα 2-3: 25 ευρώ

Θύρα 4: 20 ευρώ

Θύρα 5-6: 10 ευρώ

Θύρα 7-8-9-10: 20 ευρώ

Υπάρχουν επίσης και παιδικά εισιτήρια των 5 ευρώ για παιδιά από έξι έως δώδεκα ετών.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια τους σήμερα από τον Α.Σ. ΑΡΗ (Αλκμήνης 69, εκεί όπου βρίσκεται η θύρα των επισήμων στο Κλεάνθης Βικελίδης, τηλ. 2310 305-402) και τους Συνδέσμους Φίλων ΑΡΗ (SUPER 3, Ιερολοχίτες και Κιτρινόμαυροι Ευόσμου), ενώ αύριο από τις 10:00 μέχρι τις 15:00 από ειδικό εκδοτήριο στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο που θα είναι ανοικτό τις προαναφερόμενες ώρες για να εξυπηρετεί τους φιλάθλους της ομάδας, αλλά και την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα από τις 13:00 μέχρι και την ώρα έναρξης της αναμέτρησης.

Παντελιάδης: «Πρόκληση ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό»

Οι δύσκολες αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο δεν επιτρέπουν σε παίκτες και τεχνικό επιτελείο πολλά περιθώρια ξεκούρασης. Η αποστολή των «κίτρινων» επέστρεψε στις 2:15 τα μεσάνυχτα στην Θεσσαλονίκη και σήμερα στις 17:00 ο Γκόρντον Χέρμπερτ πρόβαλλε στους παίκτες του στιγμιότυπα στο βίντεο από τον αγώνα της περασμένης Τετάρτης κόντρα στην Λιέτουβος Ρίτας και εν συνεχεία θα ακολουθήσει μια προπόνηση στο παρκέ του Αλεξανδρείου.

Σε αυτήν θα συμμετέχει σε πιο χαλαρούς ρυθμούς και ο Μπρέισι Ράϊτ που ακολουθεί παράλληλα πρόγραμμα αποθεραπείας. Τον Αμερικανό γκάρντ που ταλαιπωρείται από ένα διάστρεμμα στον αστράγαλο εξέτασε σήμερα ο γιατρός της ομάδας και η κατάσταση του δεν δείχνει να είναι ιδιαίτερα σοβαρή, αν και οι πιθανότητες συμμετοχής του στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό είναι μοιρασμένες.

Στο «κιτρινόμαυρο στρατόπεδο» θέλουν να επιστρέψουν άμεσα στις νίκες, με τον Σπύρο Παντελιάδη να τονίζει στο επίσημο σάιτ του ΕΣΑΚΕ (www.esake.gr) για την Κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό ότι: «Ένα παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό αποτελεί μια πολύ μεγάλη πρόκληση, γιατί μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω στην πορεία της ομάδας μας, τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Για άλλη μια φορά θα προσπαθήσουμε να μπούμε όσο πιο δυνατά γίνεται, ώστε να πάρουμε μια μεγάλη νίκη. Ξέρουμε πως η αποστολή μας θα είναι δύσκολη, γιατί ο Παναθηναϊκός είναι η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης. Πιστεύω ότι με τη βοήθεια του κόσμου μας που τον έχουμε απογοητεύσει τελευταία, θα δώσουμε το εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων μας, για να φτάσουμε σε μια πολύ μεγάλη νίκη».

www.arisbc.gr
basketaris
QUOTE
ΑΡΗΣ: Γεύμα στήριξης και... μηνυμάτων από τη διοίκηση

Αύριο θα ξεκαθαρίσει αν θα αγωνιστεί ο Ράιτ με τον Παναθηναϊκό

Οι δύσκολες αναμετρήσεις διαδέχονται η μία την άλλη για τον Αρη, ο οποίος δεν μπορεί να σταθεί πολύ στις έξι σερί ήττες που μετρά, αφού ο αγώνας της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό δεν μπορεί να περιμένει. Οι «κίτρινοι» ψάχνουν μία μεγάλη νίκη για να ανακάμψουν ψυχολογικά και ένα ροζ φύλλο αγώνα απέναντι στον πρωταθλητή Ευρώπης θα ήταν το καλύτερο... γιατρικό. Αλλωστε, η ιστορία έχει δείξει ότι στον Αρη μία μεγάλη νίκη μπορεί να «σβήσει» τα προηγούμενα δεινά. Κάτι αντίστοιχο είχε γίνει και με το διπλό στην Εφές Πίλσεν, το οποίο έκανε το στραβοπάτημα στο Μιλάνο να μοιάζει με μακρινή ανάμνηση...

Η διοίκηση της ΚΑΕ θα παραθέσει αύριο στις 15.00 γεύμα στο αγωνιστικό τμήμα. Είναι ένα μήνυμα στήριξης στις δύσκολες ώρες που περνά η ομάδα, ενώ ο πρόεδρος τη ΚΑΕ, Θανάσης Τζεβελέκκης, αναμένεται να μιλήσει στους παίκτες και να τους θέσει προ των ευθυνών τους.

Ο Γκόρντον Χέρμπερτ αγωνιά για τη συμμετοχή του Μπρέισι Ράιτ, αφού ο Αρης, κόντρα σε έναν τέτοιο αντίπαλο, δεν έχει την πολυτέλεια να αγωνιστεί χωρίς ένα τόσο βασικό στέλεχός του. Ο Αμερικανός προπονήθηκε σήμερα. Το αν θα δώσει το «παρών» στην κυριακάτικο αγώνα θα αποφασιστεί αύριο, αν και η σημερινή εξέταση έδειξε ότι η κατάσταση του δε δείχνει να είναι ιδιαίτερα σοβαρή.

(...)

www.betsmart.gr
Gravedigger
Στην διαφήμηση της ΕΤ1 για τον αγώνα λέει οι 2 ομάδες υπόσχονται υψηλό score,πλούσιο θέαμα με όλα τους τα αστέρια...Άρα θα παίξει και ο Wrighnt και ο Τσαρτσαρής ακόμα και ο Tomasevic! tongue.gif
NBAer
Επαιξα 10€ ετσι για πλακα το παιχνιδι 68-75 οτι θα χασει ο Αρης. Αν βγει κερδιζω 3800 €.

Κανονιστε! angry_red.gif
hagi
QUOTE(NBAer @ Feb 24 2008, 03:09 ) *
Επαιξα 10€ ετσι για πλακα το παιχνιδι 68-75 οτι θα χασει ο Αρης. Αν βγει κερδιζω 3800 €.

Κανονιστε! angry_red.gif

Αν είναι να μας δώσεις και μας κάτι,θα το σκεφτούμε καλύτερα tongue.gif tongue.gif

Πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας και μάλιστα με τα χάλια που έχουμε όχι από τον Παναθηναϊκό αλλά και από τοπική ομάδα χάνουμε..Εδώ και σε καλή κατάσταση να είμασταν πάλι πολύ δύσκολα θα ήταν..

Ελπίζω και γω να μην διασυρθούμε και επιτέλους να δούμε καλό μπάσκετ από την ομάδα,μπας και γίνει και κανένα θαύμα και σπάσουμε την παράδοση..
weirdo1977
QUOTE(NBAer @ Feb 24 2008, 01:09 ) *
Επαιξα 10€ ετσι για πλακα το παιχνιδι 68-75 οτι θα χασει ο Αρης. Αν βγει κερδιζω 3800 €.

Κανονιστε! angry_red.gif



χλομό σε κόβω, σήμερα θα σπάσει η παράδοση wink.gif
NBAer
QUOTE(weirdo1977 @ Feb 24 2008, 13:22 ) *
χλομό σε κόβω, σήμερα θα σπάσει η παράδοση wink.gif

Και εγω εδινα πιο πολλες πιθανοτητες στον Αρη να νικησει αν επαιζε χωρις Μπατιστ ο ΠΑΟ, αλλα μιας και μαλλον θα παιξει αλλαξα γνωμη.
enypnio
Massey is Back

βοηθάει και ανύπαρκτη front line του παναθηναικού και η ανύπαρκτη άμυνα

γενικά ο Παναθηναικός φροντίζει να ανεβάσει την τιμή του
xoxli44
QUOTE(enypnio @ Feb 24 2008, 15:53 ) *
Massey is Back

βοηθάει και ανύπαρκτη front line του παναθηναικού και η ανύπαρκτη άμυνα

γενικά ο Παναθηναικός φροντίζει να ανεβάσει την τιμή του

Aν δεν βαλει το χερακι του ο πιτσι δεν χανει ο ΑΡΗΣ.ΤΡΟΜΕΡΟΣ ΤΖΕΡΕΜΑ"Ι"Α!!! 77.gif 77.gif 77.gif
Gravedigger
Για βολτούλα πήγε ο ΠΑΟ στην Θεσσαλονίκη.Ε τώρα που άνοιξε ο καιρός...!
xoxli44
xoxli44
Χατζηβρετας κ πιτσι για πολλες μπατσες...
xoxli44
ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΣΥΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑ'Ι'ΚΟ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ
Gravedigger
QUOTE(xoxli44 @ Feb 24 2008, 18:15 ) *
Χατζηβρετας κ πιτσι για πολλες μπατσες...

Ναι η διαιτησία φταίει τώρα.Όχι ότι σοβάρεψε ο ΠΑΟ ούτε ότι ο Massey όπως ήταν λογικό κάποια στιγμή θα σταματούσε να σκοράρει σε τέτοιο ρυθμό.
NBAer
QUOTE(Gravedigger @ Feb 24 2008, 18:24 ) *
Ναι η διαιτησία φταίει τώρα.Όχι ότι σοβάρεψε ο ΠΑΟ ούτε ότι ο Massey όπως ήταν λογικό κάποια στιγμή θα σταματούσε να σκοράρει σε τέτοιο ρυθμό.

Ναι μην αρχιζουμε τα ιδια..... Και ο Αρης ευνοηθηκε. Εκεινο το επιθετικο του Ραιτ που εσπρωξε με το χερι ηταν απο τους ορισμους του επιθετικου.

Ωραια παιχνιδι! Αυτο εχει σημασια.....
xoxli44
QUOTE(Gravedigger @ Feb 24 2008, 16:24 ) *
Ναι η διαιτησία φταίει τώρα.Όχι ότι σοβάρεψε ο ΠΑΟ ούτε ότι ο Massey όπως ήταν λογικό κάποια στιγμή θα σταματούσε να σκοράρει σε τέτοιο ρυθμό.

Nα τα βλεπεις ολα(οχι πρασινα)....
NBAer
QUOTE(xoxli44 @ Feb 24 2008, 18:32 ) *
Nα τα βλεπεις ολα(οχι πρασινα)....

Και εσυ ολα(και οχι κιτρινα).... wink.gif
Gravedigger
QUOTE(xoxli44 @ Feb 24 2008, 18:32 ) *
Nα τα βλεπεις ολα(οχι πρασινα)....

Καλά ότι πεις.Δεν έχω σκοπό να μιλήσω για την διαιτησία.Εγώ βλέπω ότι ο ΠΑΟ επιτέλους σοβάρεψε και μπορεί να πάρει το παιχνίδι.Δεν είδα κανένα σπρώξιμο.
xoxli44
QUOTE(Gravedigger @ Feb 24 2008, 16:24 ) *
Ναι η διαιτησία φταίει τώρα.Όχι ότι σοβάρεψε ο ΠΑΟ ούτε ότι ο Massey όπως ήταν λογικό κάποια στιγμή θα σταματούσε να σκοράρει σε τέτοιο ρυθμό.

Που ηταν το αντιαθλητικο για πες μας?????
Gravedigger
Τι σχέση έχει αυτό?Αυτό έγινε τώρα και δεν αλλάζει κάτι.Εσύ μιλάς για διαιτησία από το 3ο δεκάλεπτο που πολύ απλά ο ΠΑΟ ήταν πολύ καλύτερος.Τέρμα η συζήτηση.
NBAer
QUOTE(xoxli44 @ Feb 24 2008, 18:44 ) *
Που ηταν το αντιαθλητικο για πες μας????

Ηρεμησε και please κανε edit στα ερωτηματικα αφου προκαλουν προβληματα στην εμφανιση της οθονης.

Τα προηγουμενα λογια σου ηταν ΠΡΙΝ το αντιαθλητικο. wink.gif
xoxli44
QUOTE(Gravedigger @ Feb 24 2008, 16:47 ) *
Τι σχέση έχει αυτό?Αυτό έγινε τώρα και δεν αλλάζει κάτι.Εσύ μιλάς για διαιτησία από το 3ο δεκάλεπτο που πολύ απλά ο ΠΑΟ ήταν πολύ καλύτερος.Τέρμα η συζήτηση.

ΝΑΙ ΤΕΡΜΑ Τ Ζ Ε Ρ Ε Μ Υ - Μ Α Σ Ε Υ.


ΤΕΛΟΣ
enypnio
πάντως ο Καλαιτζής το πήρε το παίγνιο με αυτό το απίθανο τρίποντο

πολύ καλός ο Άρης σοβαρός εντάξει δεν μπορείς να παίξει συγκεντρωμένα 40 λεπτά είναι λίγο streetball ομάδα

ρεφάρισε και την ήττα από την ΑΕΚ με την εκτός νίκη με τον ΠΑΟ

Αντέδρασε ο ΟΥΑΣΙΓΚΠΤΟΝ σωστά (αν και το κενό το οργανωτικό του δεν φάνηκε λόγο εξωπραγματικής εμφάνισης του ΚΑΛΑΪΤΖΗ)

μια χαρά να ανέβει και η ψυχολογία του Άρεως
lakersdynasty
Πολλα συγχαρητιρια στον Αρη. Επαιξε μυαλομενα ειχε καλες επιλογες εκμεταλλευτηκε το κενο κατω απτο καλαθι και την κακη αμυνα του Σαρας ο οποιος οσο και να προσπαθουσε καποια τριποντα δεν μορουσε να τα δυσκολεψει καν οταν παιζοταν το μεσα εξω.

Ενα παιχνιδι σιγουρα δεν μπορει να κερδιθει στο πρωτο δεκαλεπτο αλλα σιγουρα μπορει να χαθει. Αυτο εκανε σημερα και ο Παναθηναϊκος ο οποιος ηταν καος στα ριμπαουντ ειδικα αλλα εχασε και μερικες βολες που θα εκαναν την διαφορα πιο μικρη και θα ειχαν την ευκαιρια να μην αφησουν τοσο πολυ την διαφορα να ξεφυγει.

Ο Αρης "πηρε πισω" την τριτη θεση και ρεφαρε την ηττα απο την ΑΕΚ.

Ο Παναθηναϊκος εκανε ουσιαστικα ενα καλο δεκαλεπτο το οποιο πρεπει να το εχει και σαν οδηγο στο ματς με την Σιενα. Ολα αυτα ομως αμυντικα. Γιατι αν δεν βρισκει λυσεις επιθετικα πανε χαμενες οι καλες αμυνες και αυτο φανηκε πολυ σημερα.

Ο Μπατιστ επαιξε αλλα φανηκε σε πολλες φασεις οτι...δεν επαιξε. Ο Μασεϋ τον εκανε οτι ηθελε οχι μονο λογω του εξαιρετικου αλματος του αλλα και του παραξενου λογω τραυματισμου αλματος του Μπατιστ που πηδουσε σαν τις νοικοκυρες στις διαφημησεις του Αζαξ.

Ξανα μπραβο στον Αρη. Αυτη η νικη θα τον βοηθησει πολυ για την συνεχεια. Και ταυτοχρονα αν τελικα εξασφαλισει την τριτη θεση θα μας βοηθησει και εμας. smile.gif
xoxli44
QUOTE(enypnio @ Feb 24 2008, 16:54 ) *
πάντως ο Καλαιτζής το πήρε το παίγνιο με αυτό το απίθανο τρίποντο

πολύ καλός ο Άρης σοβαρός εντάξει δεν μπορείς να παίξει συγκεντρωμένα 40 λεπτά είναι λίγο streetball ομάδα

ρεφάρισε και την ήττα από την ΑΕΚ με την εκτός νίκη με τον ΠΑΟ

Αντέδρασε ο ΟΥΑΣΙΓΚΠΤΟΝ σωστά (αν και το κενό το οργανωτικό του δεν φάνηκε λόγο εξωπραγματικής εμφάνισης του ΚΑΛΑΪΤΖΗ)

μια χαρά να ανέβει και η ψυχολογία του Άρεως

Tρομερο παιχνιδι απο τον Καλα'ι'τζη!
Ο Μασευ εδειξε στον παντα προκλητικο Χατζηβρετα πως γινεται.... banana.gif
scales84
Το ματς γυρισε επειδη σοβαρευτηκε ο παο και ο αρης οπως προανεφερε καποιος δεν γινοταν να παιξει 40 λεπτα τελεια.επαιξε για 25 λεπτα ομωε ΤΕΛΕΙΑ!ειδικα το πρωτο ημιχρονο νομιζες οτι αυτος ηταν πρωταθλητης ευρωπης κι οχι ο παο.παντως οταν ανεβηκε ο παο ειχε λιγο το σπρωξιματακι του.οχι τπτ τρανταχτο.απλα εριξε λιγο παραπανω ξυλο απο το κανονιο κι εμεινε ατιμωρητο!

θα διαφωνησω οτι ανεβηκε για βολτουλα ο παο...εμενα μου δειξε οτι το θελε το ματς αφου ακομα και στο πρωτο μερος ο πιο φορμαρισμενος παικτης του ο σπανουλης δεν ξεκουραστηκε αλλα επαιξε 20 λεπτα.απλα ο παο δνε πειθει φετος,σε συνδυασμο με οτι για τον αρη ηταν ματς do or die κι εφερε αυτο το αποτελεσμα..

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ,ΣΥΓΚΗΝΗΤΙΚΟΣ,ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ Ο Καλαιτζης.Respect στον μασσευ του πρωτου ημιχρονου επιθετικα και ολου του ματς αμυντικα.Βελτιωμενος και με το ποδι λιγοτερο στο γκαζι εκτος απο μια δυο φασεις στο τελος ο νταριους νομιζω...εκανε και το χαιλαιτ της μερας με το φολοου καρφωμα!!!Αψογος ο ραιτ και με πολλα κρισιμα καλαθια!ο τερρυ καλος αμυντικα κακος επιθετικα.εκνευριστικος ο μοτολα..κακος ο τσαλδαρης που περναει περιοδο κρισης...μποισα-αγαδακος-ηλιαδης παιξανε λιγο αλλα με παθος και οι 3..

απο τον παο εκαν εκαλο ματς ο σαρουνας αλλα τους κρεμασε με το αψυχολογητο τριποντο στο 80-74.καλος ο ντικουδης και ο χατζηβρεττας...ολοι οι αλλοι νομιζω στην μετριοτητα.
HrwNo9
Συγχαρητηρια στον Αρη!!!Μολις γυρισα απο το γηπεδο..Φοβερη ατμοσφαιρα..
Στα highlights οι φιλαθλοι, που μετα το αντιαθλητικο(?) του Kαλαιτζη ανεμιζαν 50 euros και φωναζαν "Πιτσιλκα γερα, πάρε τα λεφτά" tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Πολυ καλος ο Καλαιτζης και φυσικά ο Μασει ολα τα λεφτα οπως παντα 77.gif 77.gif
Μπραβο σε Ραιτ και Washington (κυριως για το φολοου+φαουλ στην αρχη του παιχνιδιου)!!
Respect Αρης!
Dread
Random thoughts: Εξακολουθεί να με ενοχλεί το στήσιμο του Χέρμπερτ με τεράστια προβλήματα στην διείσδυση. Δόθηκε πολύ λίγος χρόνος στο Μπόισα, ενώ τον χρειαζότανε η ομάδα ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Τη νίκη μας την έδωσε ο Καλαϊτζής και ο Ομπράντοβιτς που τον υποτίμησε και δεν δόθηκε βάση στο μαρκάρισμα του. Ακόμα μία κακή εμφάνιση του Τσαλδάρη, ελπίζω να ανακάμψει. Μπορούμε άραγε να κάνουμε swap τον Αγαδάκο με τον Παπαιωακείμ του Πανελληνίου; Κατά τα άλλα είμαι στον έβδομο ουρανό! icon_drunk.gif
theov
QUOTE(NBAer @ Feb 24 2008, 18:32 ) *
Ναι μην αρχιζουμε τα ιδια..... Και ο Αρης ευνοηθηκε. Εκεινο το επιθετικο του Ραιτ που εσπρωξε με το χερι ηταν απο τους ορισμους του επιθετικου.

Ωραια παιχνιδι! Αυτο εχει σημασια.....


Σωστός.... Τα είπαμε πάντως ότι τα καραγκιοζιλίκια κάποια στιγμή θα τα πληρώναμε... Σαν φίλαθλος του Παναθηναικού ελπίζω να σοβαρευτούν για να μην κάνουν ήττα που θα μας στοιχίσει...

Μπράβο στον Άρη που έπαιξε δυνατά άλλα και εντός αθλητικού πλαισίου!

Εμείς ας προσέχαμε! Σε κάποιες φάσεις πουλάγαμε την μπάλα σχεδόν χωρίς πίεση! Σάρας και Σπανούλης άλλα και ΔΔ θέλουν λίγο παραπάνω συγκέντρωση!

Η ήττα ευτυχώς δε μας στοιχίζει τίποτα και μακάρι να ξυπνήσει την Ομάδα μας καθόσον ο Μάρτιος είναι όλος παιχνίδια φωτιά...
azannetop
Συγχαρητήρια στον Άρη για τη δίκαιη νίκη του και πιο συγκεκριμένα στην τριπλέτα Μάσευ, Καλαιιτζή και Ουάσινγκτον ο οποίος έπαιξε πολύ συγκεντρωμένα για τα δεδομένα του.

Τα λάθη στην επίθεση πρέπει να περιοριστούν άμεσα για να έχει τύχη ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Σιέννα.
Air Kef
Περιττό νομιζω να πω πως οποιος θελει να μιλησει για διαιτησια υπάρχει ειδικό φορουμ.
xoxli44 you've got warned.


Φοβερός ο Άρης σήμερα αν και δν αντέδρασε οπως έπρεπε οταν ο ΠΑΟ πίεσε σε ολο το γήπεδο.Αρκετά λάθη στην γ περιοδο και κακές επιλογές του στέρησαν μια ακομα πιο ανετη νικη. smile.gif
xoxli44
QUOTE(Air Kef @ Feb 24 2008, 18:23 ) *
Περιττό νομιζω να πω πως οποιος θελει να μιλησει για διαιτησια υπάρχει ειδικό φορουμ.
xoxli44 you've got warned.
Φοβερός ο Άρης σήμερα αν και δν αντέδρασε οπως έπρεπε οταν ο ΠΑΟ πίεσε σε ολο το γήπεδο.Αρκετά λάθη στην γ περιοδο και κακές επιλογές του στέρησαν μια ακομα πιο ανετη νικη. smile.gif

Sory man.That's my bad...
Warrior
Επιτελους εσπασε το σερι!! smile.gif

Σημαντικη νικη κυριως για ψυχολογικους λογους καθως ακολουθει το ματς με Ταου,που ειναι ουσιαστικα
η τελευταια μας ευκαιρια για να διακριθουμε στην Ευρωλιγκα.Οποτε η ομαδα πρεπει να συγκεντρωθει
αμεσα στο συγκεκριμενο παιχνιδι.Ετσι και αλλιως,μονο πανηγυρια δεν χωρανε μετα απο τις τελευταιες
(προ του σημερινου παιχνιδιου) εμφανισεις.

Η ομαδα ηταν παρα πολυ καλη στο πρωτο ημιχρονο,αλλα ακολουθησε ενα πολυ κακο 3ο δεκαλεπτο,
οπου παραλιγο να γκρεμισουμε οτι χτιζαμε σε ολο τον υπολοιπο αγωνα.Παρουσιαστηκαν παλι τα γνωστα
προβληματα απειθαρχιας και οι υπολοιπες αδυναμιες μας.Σημαντικο ειναι οτι τελικα ανταποκριθηκαμε
στην πιεση που ασκησε ο Παναθηναικος και κρατησαμε την νικη.Προσωπικα,οταν επεστρεψε ο ΠΑΟ στο
παιχνιδι,φοβηθηκα οτι θα ειμασταν παλι στο ιδιο "εργο" θεατες...

Εξαιρετικοι οι Καλαιτζης και Ραιτ,ενω ο Μασει ειχε ενα καταπληκτικο 2ο δεκαλεπτο επιθετικα,αλλα το
σημαντικο ειναι οτι σημερα ηταν καλος και αμυντικα μετα απο καιρο.Βελτιωμενος σημαντικα και ο
Ουασινγκτον,αν και προς το τελος του παιχνιδιου εκανε τα "γνωστα" του! angry.gif

Ο Τσαλδαρης περνα παρατεταμενο ντεφορμαρισμα,ενω ο Τερι απογοητευσε σε αλλο ενα παιχνιδι στον
επιθετικο τομεα...

Ο Παναθηναικος δεν διανυει και την καλυτερη του περιοδο,αλλα ουσιαστικα "ολα τα λεφτα" ειναι το
παιχνιδι της Τεταρτης στην Ιταλια.Η σημερινη του ηττα δεν προκειται να του στοιχησει,ισως του κανει
και καλο εν'οψει του κρισιμου παιχνιδιου με Σιενα.
Air Kef
Μονο καλό θα του κανει του ΠΑΟ η σημερινη ήττα.

Το 7/7 του Ουινστον του εξασφάλισε το πλεονέκτημα και του επιτρέπει να κανει τέτοια παιχνιδια στην Α1. smile.gif
Coldplay-3-
Πολυ μεγαλη νικη,συγχαρητηρια στην ομαδα,τον προπονητη και τον υπερχο κοσμο που δημιουργησε εκπληκτικη ατμοσφαιρα...

Η ομαδα εχει μεγαλες δυνατοτητες...

Δυστιχως δεν εχει κανει πολλα αναλογα ματς με το σημερινο.
Τεραστια σημασια η ψυχολογια,πιο πολυ γι αυτο χαιρομαι και ευχομαι να επιδρασει θετικα και να δουμε την ομαδα ετσι κ στη συνεχεια...

το καρφωμα του Ουασιγκτον ηταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ...
Ημουν στο πεταλο και αργησα να καταλαβω οτι ΔΕΝ ηταν ο Μασει αυτος ο τρελος που καρφωσε...
rchos
πανω απο ολα το σημερινο ηταν ενα ωραιο παιχνιδι.το ευχαριστηθηκα.
αυτος ο μασευ ωρες ωρες κανει πολυ ωραια πραγματα μεσα στο γηπεδο.τον ουασινγκτον δεν πρεπει να βιαστουν να τον κρινουν οσοι ειναι υπευθηνοι για αυτο.
το σημαντικο της νικης αυτης ειναι η ψυχολογια και φυσικα οτι την αλλη βδομαδα ο αρης δεν καιγεται για την νικη απεναντι στον πανιωνιο.

για τον παο δεν λεω τιποτα.αποψη μου ακομη και τωρα ειναι οτι καμψη ειναι και θα περασει.θα δουμε φυσικα στην πορεια!παραμενει φαβορι για ολους τους τιτλους!
Warrior
QUOTE
"Κερδίσαμε τη καλύτερη ομάδα της Ευρώπης"

Η κοινή λογική οδηγούσε στο συμπέρασμα ότι για τον Αρη των τελευταίων δύο εβδομάδων ήταν πολύ δύσκολο να κερδίσει τον Παναθηναϊκό. Οι κίτρινοι άλλωστε, επί 16 συνεχόμενους αγώνες αποτύγχαναν σε αυτό το εγχείρημα σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις, ενώ κουβαλούσαν στις πλάτες τους και το αρνητικό σερί των έξι διαδοχικών ηττών. Μόνο που ο Αρης αντέδρασε ως πραγματικός Αυτοκράτορας και έβαλε ένα τέλος στην αρνητική παράδοση, παρότι συνάντησε και πάσης λογής δυσκολίες.

Είναι αλήθεια ότι χρειάζεται πολύ σκέψη για να ανακηρύξει κανείς τον πολυτιμότερο παίκτη του Αρη. Ο Γιώργος Καλαϊτζής έκανε τρομερό παιχνίδι και ανταποκρίθηκε στο απόλυτο στα όσα του είχε ζητήσει ο προπονητής του. Ο Μπρέισι Ράιτ παρότι είχε να αντιμετωπίσει τον καλύτερο αμυντικό της Ευρώπης (Διαμαντίδης), έκανε απίστευτα πράγματα σε επίθεση και άμυνα. Ο Τζερεμάια Μάσεϊ στο πρώτο ημίχρονο ήταν ο άρχοντας των αιθέρων με 19 πόντους και 7 ριμπάουντ, ενώ ο Ντάριους Ουάσινγκτον έκανε αυτό που ήθελε ο Γκόρντον Χέρμπερτ πιέζοντας σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου.

Ο καναδός προπονητής χωρίς ενδοιασμού κατέθεσε τη ψήφο του για τον πολυτιμότερο παίκτη του γηπέδου. "Ο Καλαϊτζής πραγματοποίησε τρομερή εμφάνιση. Ηταν ο ηγέτης και ο αρχηγός μας. Οδήγησε το παιχνίδι εκεί που θέλαμε εμείς και δεν παρασύρθηκε σε κανένα σημείο της αναμέτρησης. Ενδεχομένως να είχε επιπλέον κίνητρο λόγω του ότι αντιμετώπισε τη παλιά του ομάδα", είπε ο Χέρμπερτ.

Ο έμπειρος πλέι μέικερ δεν άλλαξε συνήθειες. Με τη γνωστή ταπεινοφροσύνη που τον χαρακτηρίζει αρνήθηκε να αναφερθεί στη προσωπική του απόδοση και μάλιστα ανταποκρίθηκε με απόλυτο ύφος στη σχετική ερώτηση. "Δεν μιλάω για τον εαυτό μου. Για την ομάδα... στη διάθεσή σας", είπε. "Πρέπει να νιώθουμε περήφανοι γιατί κερδίσαμε μια ομάδα που είναι καλύτερη από μας. Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης, είμαστε σε άλλο επίπεδο. Είναι αλήθεια ότι χρειαζόμασταν τη νίκη μετά τα τελευταία αποτελέσματα και τις εμφανίσεις. Είναι επίσης αλήθεια ότι τα όσα έγιναν τις τελευταίες μέρες έπιασαν τόπο. Πρέπει όμως να ξέρουν όλοι ότι χάνουμε από καλές ομάδες και όχι από χειρότερες. Αυτές οι ήττες έθιξαν τον εγωισμό μου και ξέραμε ότι έπρεπε να αντιδράσουμε. Δεν νομίζω ότι όμως ότι θα γινόταν κάτι αν χάναμε από τον Παναθηναϊκό. Θέλω να πω ότι δεν μπορεί να υπάρχει η απαίτηση ότι πρέπει να κερδίζουμε ομάδες του επιπέδου του Παναθηναϊκό, άσχετα αν το θέλει η καρδιά μας. Θέλω επίσης να πω ότι όλοι όσοι ήρθαν στο Παλέ σήμερα θα ένιωσαν τυχεροί, ενώ αυτοί που προτίμησαν να καθίσουν σπίτια τους ελπίζω ότι διαπίστωσαν ότι αξίζουμε να έρθουν να μας δουν". Είναι αλήθεια άλλωστε ότι στο Αλεξάνδρειο δεν βρέθηκαν περισσότεροι από 3500 φίλαθλοι.

Είναι ξεκάθαρο πάντως ότι η σπουδαία διαφορά μεταξύ του Αρη (στον αγώνα με τη Λιετούβος Ρίτας) με τον Αρη που κέρδισε τον Παναθηναϊκό, εντοπίζεται στο κομμάτι της ομαδικότητας. "Η μαχητικότητα που δείξαμε ήταν στο υψηλότερο επίπεδο. Παίξαμε με καρδιά, αλλά το σημαντικότερο ήταν ότι σήμερα ήμασταν ομάδα μπάσκετ. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες σαν ομάδα είχαμε πολλά προβλήματα σε άμυνα και ριμπάουντ. Μείναμε όμως δεμένοι ως ομάδα κι αυτό αποδεικνύεται από τη διαφορά στα ριμπάουντ. Κερδίσαμε τη καλύτερη ομάδα της Ευρώπης. Αντιδράσαμε όμως ως ομάδα και αναφέρομαι στα αποδυτήρια, στο γήπεδο, εκτός γηπέδου. Η διοίκηση αντέδρασε πολύ σωστά και συμπαραστάθηκε στο αγωνιστικό τμήμα. Βελτιώσαμε τη συνοχή μας, γιατί τις τελευταίες δύο εβδομάδες δεν ήμασταν ομάδα. Ο καθένας λειτουργούσε σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Προς αυτή τη κατεύθυνση βοήθησαν ο πρόεδρος και ο διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ", είπε μεταξύ άλλων.

Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς έκανε μια τρομακτική προσπάθειά για να μην πει αυτά που αισθανόταν στη συνέντευξη Τύπου. Ο Ζοτς διαπίστωσε ότι η ομάδα του στερήθηκε συγκέντρωσης και κινήτρων, πράγμα που τον εκνεύρισε. "Είχαμε δύο διαφορετικά ημίχρονα. Αυτό με ανησυχεί. Δύο σημαντικά στοιχεία είναι η συγκέντρωση και το κίνητρο κι εμείς δεν είχαμε κανένα από αυτά στο πρώτο ημίχρονο. Πρέπει να βρούμε τους λόγους, γιατί αυτό ουδέποτε είχε συμβεί σε μας. Και πρέπει να βρούμε τις αιτίες γιατί η συνέχεια είναι δύσκολη και όλοι οι αγώνες στην Ευρωλίγκα, είναι τελικοί για μας. Το λιγότερο που χρειαζόμαστε λοιπόν, είναι μια εμφάνιση ανάλογη με αυτή του δευτέρου ημιχρόνου. Είναι ανεπίτρεπτο για μια ομάδα της δικής μας ποιότητας, να γυρνάει το παιχνίδι στον πόντο και σε τέσσερις συνεχόμενες επιθέσεις να μην εκδηλώνει καν σουτ".

"Η στατιστική αποτελεί ένα μέρος του παιχνιδιού, γιατί υπάρχουν πιο σημαντικά στοιχεία στο παιχνίδι τα οποία δεν φαίνονται. Αναφέρομαι στη θέληση και τη μαχητικότητα που δεν αποτυπώνονται στη στατιστική", είπε ο Ομπράντοβιτς και δεν συμφώνησε με την άποψη ότι οι παίκτες του είχαν επαναπαυτεί από το εκπληκτικό σερί που είχε διαγράψει ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Αρη.

"Για μας το καμπανάκι ήταν ότι ο Αρης είχε έξι συνεχόμενες ήττες, άρα θα προσπαθούσε με όλες τους τις δυνάμεις να ανατρέψει τη κατάσταση. Η προετοιμασία μας ήταν πολύ καλή γι' αυτό το παιχνίδι γιατί ξέρουμε ότι ο Αρης είναι μια ομάδα που έχει ποιότητα, θέληση, επιθετικότητα και ενέργεια κι έχει πετύχει σπουδαίες νίκες μέχρι τώρα. Εμείς δεν έχουμε χρόνο να σκεφτούμε ότι ήταν η πρώτη μας ήττα, γιατί ακολουθεί πολύ δύσκολη συνέχεια".

Ενδεχομένως η διαφορά ασφαλείας που απέκτησε ο Παναθηναϊκός και τον καθιστά απόλυτο φαβορί για τη κατάκτηση της πρώτης θέσης στη κανονική διάρκεια, να έχει σχέση με την αγωνιστική συμπεριφορά των παικτών του στο πρώτο ημίχρονο. "Οχι, δεν νομίζω. Αναμφίβολα υπάρχει μια διαφορά από τη στιγμή που στην Ελλάδα έχουμε διαφορά ασφαλείας, ενώ στην Ευρώπη όλοι οι αγώνες έχουν χαρακτήρα τελικού για μας. Θέλαμε όμως να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Ημασταν κακοί στο πρώτο ημίχρονο, έπειτα γυρίσαμε το παιχνίδι, αλλά στο τέλος δεν είχαμε καλές επιλογές", είπε ο Δήμος Ντικούδης και συμφώνησε μαζί του και ο... κουμπάρος, Χατζηβρέττας. "Γυρίσαμε το παιχνίδι, αλλά στο τέλος δεν κάναμε αυτά που θέλαμε", είπε μεταξύ άλλων.

Μετά το παιχνίδι, το βοηθητικό του Αλεξανδρείου γέμισε από... πιτσιρικαρία. Βλέπετε, εκεί βρίσκονται τα αποδυτήρια τα οποία χρησιμοποιούν οι φιλοξενούμενοι. Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους κουράστηκε να υπογράφει αυτόγραφα, παρά την βοήθεια που του προσέφερε ο καλός του φίλος, Βλάντιμιρ Μπόισα. "Δεν έχουμε συνεργαστεί με τον Σάρας, αλλά έχουμε πολύ καλή σχέση. Είναι τρομερός άνθρωπος και αθλητής", είπε ο Μπόισα. "Νομίζω ότι νικώντας τη καλύτερη ομάδα της Ευρώπης, δείξαμε ότι μπορούμε να πράξουμε το ίδιο και με την Ταού. Πλέον έχουμε τη ψυχολογία που απαιτείται".

Αξίζει να σημειωθεί τέλος ότι αποδοκιμάστηκε έντονα ο πρώτος διαιτητής της συνάντησης, Νίκος Πιτσίλκας. Μάλιστα η αντίδραση μερίδας των φιλάθλων του Αρη μετά το αντιαθλητικό φάουλ που καταλόγισε υπέρ του Διαμαντίδη, 53 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε κι ενώ το σκορ ήταν 80-72. Γύρισε τη μηχανή του χρόνου πολλά χρόνια πίσω, αφού κάποιοι κουνούσαν επιδεκτικά χαρτονομίσματα. Ο λαρισαίος διαιτητής πάντως ανέφερε στο φύλλο αγώνα τις αποδοκιμασίες κατά το πρόσωπό του.


http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=6525
celtic_pride
The (yellow) EMPIRE strikes back...... 41.gif 41.gif 41.gif
weirdo1977
αήττητος MONO O Θεός 77.gif 77.gif 77.gif
captain charisma
αν και λιγο οφ τοπικ αυτα που θα πω και δν εβρισκα που αλλου να γραψω....ηταν ωρα να πω την αποψη μου biggrin.gif biggrin.gif μιας και πηγα στη θεσσαλονικη με αφορμη την επισκεψη μου με καποια παιδια στην εκθεση αρχιτεκτονικης που γινοταν διπλα απ το αλεξανδρειο...μας κινησε την περιεργεια να περασουμε μια βολτα απο το παλε αν και δεν ειμαστε αριανοι (παοκια ειμασταν biggrin.gif )και προς μεγαλη εκπληξη μας βρικαμε εισητηρια για το ματσακι blink.gif blink.gif και περιμενα οτι επειδη ηταν ντερπι ο αγωνας θα ειχε γινει σολτ αουτ απο μερες πριν..αλλα..τεσπα βρικαμε εισητηρια 20ε (καλη τιμη) στη θυρα 10 και ειχαμε πολυ καλη οπτικη γωνια του αγωνα..οσον αφορα την ατμοσφαιρα που επικρατουσε στο γηπεδο μπορω να πω οτι ηταν καταπληκτικη (αν και παοκτσης παραδεχομαι οτι εχετε τη καλυτερη ατμοσφαιρα στο γηπεδο σας)με καποιες λεπτομεριες που με ξενερωσαν...δλδ στη θυρα 10 στην αρχη καποιους φανατικους που καναν οτι εκαναν στο πεταλο...και εβλεπαν οτι οι απο πανω φιλαθλοι στη θυρα 10 δεν καναν τα ιδια με αυτους και φωναζαν σχολια τυπου ''σικωθειτε βαζελοι να χειροκροτηστε την αριαναρα μην ερθουμε εκει και σας πλακωσουμε'' blink.gif blink.gif ελεος δλδ..δν περιμενα κατι τετοιο αλλα για να μην υποψησιαστουν οτι ειμαστε ουδετεροι εγω και τα αλλα 2 παιδια χειροκροτουσαμε ''ιπποτικα'' τα καλαθια του αρη αν και ειμασταν με το μερος του παο biggrin.gif ...και στη θυρα 8 παρατηρησα 5-6 πορωμενες γιαγιαδες blink.gif blink.gif που ηταν στολισμενες με φανελες και κασκολ του αρη(ειληκρινα δεν περιμενα να δω τοσο πορωμενες γιαγιαδες) blink.gif blink.gif blink.gif και η πλακα ειναι οτι οταν γινοταν σφυριγματα κατα του αρη οι συγκεκριμενες κυριες σηκονοταν και βριζαν θεους και δαιμονες blink.gif blink.gif (εμεινα σχεδον εκπληχτος)...αλλα ρε παιδια με το που διαμαρτυροταν λιγο οι παναθηναικοι σε καποιες φασεις σηκονοταν ολοι οι φιλαθλοι και τους βριζανε...οκ οι γκρι ηταν με το μερος του παο σε μεγαλο βαθμο σε ολο το ματς αλλα δεν εχουν δικαιωμα και αυτοι να διαμαρτυρηθουν?οι καποιοι αλλοι φιλαθλοι που καναν ασεμνες χειρονομιες στο παγκο του παο?με αυτο δεν δειχνουν μαγκια οι που βριζανε τα ιερα και οσια των διαιτητων??...αλλα εδω ισχυει η δυναμη της μαζας....τεσπα οσον αφορα το παιχνιδι ο καλαιτζης και ο ραιτ σε ολο το ματς παιξανε πολυ καλα και ο μασει στο 1 μερος..μια απορια εχω τον ηλιαδη γιατι δεν τον βαζει πολυ ωρα μεσα?δν τον εμπιστευεται??σημερα επαιξε σχεδον με 8 παικτες ο αρης...δλδ ποσο θα αντεξουν τα παληκαρια?απο τη μερια του παο οι ψηλοι του σε αλλο γηπεδο ηταν..και εμειναν να προσπαθουν ο δδ ο σαρας ο βρεττας και ο σπαν...ο σανι και ο ουινστον δν βοηθησαν οσο επρεπε...αλλα η ηττα δεν επηρεαζει καθολου το παο γιατι η πρωτη θεση εχει κριθει προ πολλου και ηταν νικη γοητρου για τον αρη...και απο οτι παρατηρησα στο πρωτο ημιχρονο διεκρινα μια αδιαφορια απο το μερος των παικτων του παο...αλλιως πως εξηγουνται οι 36π του ημιχρονου?μη μου πειτε οτι επαιξε καλη αμυνα ο αρης....απλα καναν πολλα χαζα σουτ και λαθη...στο 3 δεκαλεπτο ομως παιξανε πραγματικο μπασκετ και φτασαν τη διαφορα στους 2π...ισως και να τους ξυπνησαν οι φωνες που τους εβαλε ο ζελικο στο ημιχρονο στα αποδητηρια...αλλα στο 4 δεκαλεπτο οταν η διαφορα ηταν στους 3π εκαναν παλι χαζα λαθη οι παναθηναικοι και το χασαν απο μονοι τους το παιχνιδι...τεσπα καλα περασαμε..

υ.γ. οι μαζορετες ολα τα λεφτα....και κυριως η ξανθουλα με το καρε μαλλακι που εχει και αταυκες biggrin.gif 77.gif 19.gif

ειδωμεν
Alexmei
Toν αγώνα δεν τον είδα, ξέρει κανείς που μπορώ να τον βρω; έστω και highlights;
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.