Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Πανιωνιος - ΑΕΚ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Πανιώνιος
Warrior
Κρισιμο το σημερινο ματς και για τους δυο αντιπαλος.
Πανιωνιος και ΑΕΚ ερχονται απο συνεχεις ηττες και θελουν να σταματησουν το κακο
σερι..
Η μεν ΑΕΚ για να μη χασει την επαφη με την κορυφη και ο δε Πανιωνιος για να μην
πισω στο κυνηγι μιας καλης θεσης για τα πλευ-οφ.

Σιγουρα το φαβορι ειναι η ΑΕΚ,λογω υλικου,αλλα και ο Πανιωνιος καπου θα αντιδρασει
και ο Πανιωνιος στην κατρακυλα του τελευταιου καιρου..

Στις 6:30 απο ΕΤ1 ο αγωνας..
zoros
Το χάρηκα αυτό το παιχνίδι. Για πολλούς και διάφορους λόγους με σπουδαιότερο ότι ένιωθα ότι εμείς είμαστε η μεγάλη ομάδα και η ΑΕΚ η μικρή που τρέχει με ηρωισμούς και τρίποντα για να μας φτάσει. Την χρειαζόμασταν όσο τίποτα αυτή την εμφάνιση. Γράφω και πάλι (με τι κουράγιο να το κάνω με την ΜΕΝΤ...) θετικά/αρνητικά:

ΘΕΤΙΚΑ
- Απίστευτος ο Σιγάλας! Και τι δεν έκανε σήμερα: Άμυνα, επίθεση, οργάνωση, κατέβασμα μπάλας, ασίστ, τα πάντα. Ιδίως στην άμυνα με άφησε άφωνο. Δεν υπήρχε φάση που μου να μην έτρεξε για να καλύψει και ριμπαόυντ που να μην διεκδίκησε. Εκπληκτικός με όλη τη σημασία της λέξης.
- Οικονόμου με το απίστευτο σουτ του, τους έκοβε τη φόρα όποτε προσπαθούσαν να σηκώσουν κεφάλι.
- Ο Κουλ! Τον Κουλ του πρώτου δεκαλέπτου τον ψάχνω από την αρχή της σεζόν. Κρίμα που τελικά έπαιξε λίγο. Μάζεψε 8 ριμπάουντ, έβαλε 7 πόντους κέρδισε σε αυτοπεποίθεση...
- Ο Ιωάννου έδειχνε ότι ήλεγχε το παιχνίδι σε όλη τη διάρκεια του και ήταν πάντα ένα βήμα μπροστά από τον Κατσικάρη.

ΑΡΝΗΤΙΚΑ
- Ενώ μας σκότωνε ένας μόνο παίκτης (Χατζής) δεν μπορούσαμε να τον σταματήσουμε. Βέβαια μπορεί και να είχε αποφασίσει ο Ιωάννου αφήνω τον Χατζή και σβήνω όλους τους άλλους, αλλά δεν το νομίζω.
- Ο Ράιτ χρειάζεται περισσότερη αποφασιστηκότητα στις προσπάθειες του για drive. Ενώ ανοίγει την άμυνα λόγω της πολύ καλής τρίπλας του, είναι ασταθής στην τελική προσπάθεια. Τον χάρηκα όταν πέρασε τους πάντες και πήγε να καρφώσει (τελικά πήρε φάουλ).

Θέλω νίκη έξω με τον Πανελλήνιο για να μην πετάξουμε στα σκουπίδια ό,τι φτιάξαμε σε αυτό το παιχνίδι.
Warrior
H ελληνικη τριπλετα σας ηταν σε μεγαλα κεφια και οταν γινεται αυτο ειναι πολυ
δυσκολο να χασετε ειδικα μεσα στην Ν. Σμυρνη.

Ο Οικονομου ρε παιδια ειναι σε καταπληκτικη κατασταση φετος..
Απολυτα δικαιο παντως το αποτελεσμα,δεν απειληθηκε σοβαρα(οσο ειδα..) καθολου
απο την ΑΕΚ,ο Χατζης την κρατουσε σχετικα κοντα.

Η ασταθεια ειναι το μεγαλυτερο προβλημα σας

Πολυ σημαντικο θα ειναι το ματς με τον Πανελληνιο,ειδικα τωρα που εχουν μεινει πισω
στην μαχη της παραμονης και θα καιγονται για την νικη.
IraTmac
δεν το περίμενα οτι η ΑΕΚ θα έσπαγε εκεί, ωστόσο περίμενα οτι κάπου θα σκάσει γιατί είχε τρομακτικό πρόγραμμα...

μέσα σε Ισραήλ και Τουρκία έπαιξε...
zoros
Ο Οικονόμου φέτος δίνει τα ρέστα του. Τις 3 τελευταίες ήττες μας τις κάναμε επειδή δεν τον είχαμε (με την ΜΕΝΤ ήταν ακόμα ανέτοιμος).
Έχει αποκτήσει τρομερή αυτοπεποίθεση στο σουτ του! Είναι 2.06 και αν του δώσεις έστω και λίγο χώρο στο τρίποντο πολύ δύσκολα αστοχεί. Μου φαίνεται ότι βρήκε την υγειά του στον Πανιώνιο και το δείχνει συνέχεια μέσα στο γήπεδο. Επίσης είναι σημαντικό που έχει δίπλα του τον ΜΕΓΑ "σκουπιδιάρη" Ουότσον. Ο Ουότσον λόγω του στυλ του ελευθερώνει και κάνει ήρωα τον 2ο ψηλό του. Κάτι ανάλογο έκανε και πέρσυ με τον Γιαννούλη.
Συμφωνώ με την αστάθεια που λέτε. Ο φετινός Πανιώνιος στην καλή του μέρα κερδίζει τους πάντες, αλλά στην κακή του διασείρεται...
Θέλω να μείνω λίγο ακόμα στην εμφάνιση του Κουλ. Πραγματικά ήταν το πιο ελπιδοφόρο στην σημερινή μας νίκη. Από το καλοκαίρι που τον πήραμε έλεγα ότι δεν περιμένω 40 λεπτά από τον Κουλ, αλλά περιμένω 15 λεπτά που θα κάνουν όμως τη διαφορά σε ένα ντέρμπυ. Έτσι κι έγινε σήμερα! Τον έχουμε ανάγκη πάρα πολύ. Με μόνη αλλαγή τον Σούλη στους ψηλούς δεν βγαίνει... Ο Κουλ ήταν πολύ μεγάλος παίκτης και ελπίζω να καταφέρει να βρει έστω και ένα μικρό κομμάτι του παλιού καλού εαυτού του. Τέλος για να μην ξεχνιόμαστε είναι και ο μόνος καθαρόαιμος σέντερ που έχουμε.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.