Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Έδρα και Κόσμος Ολυμπιακού στο Μπάσκετ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
acielaw
Μου φαινεται οτι ο κοσμος του Ολυμπιακου - ΚΥΡΙΩΣ αυτοι που ειναι στην Αθηνα, ασχολειται πιο πολυ με το ποδοσφαιρο παρα με το μπασκετ. Για να μην κατσω να σκαλιζω το παρελθον, φετος σε παιχνιδια του Ολυμπιακου στο ΣΕΦ, με Αρμανι και ΕΦΕΣ ήταν ΑΠΩΝ, και στο ενα παιζαμε την ιδια μερα, λιγο πιο μετα στο europa και στο αλλο, παιζαμε την ΕΠΟΜΕΝΗ μερα με Πλατανια. Με προβληματιζει που γεμιζει τοσο ευκολα το Καραισκακης για match του πρωταθληματος, ανευ σημασιας και ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ να υποστηριξουν την ομαδα στην Euroleague.

Πως να προχωρησει μετα το θεμα με τις Πτυσσομενες Εξέδρες;

Η πηγη του προβληματος ειναι η εξης, και μαλλον αυτην επρεπε να αναφερω πρωτη, ΤΟ ΣΕΦ δεν ειναι με τιποτα δυνατη εδρα, ποσο μαλλον, εδρα κλουβι.
Στο Νικος Γκαλης, η ατμοσφαιρα ειναι ΞΕΚΑΘΑΡΑ πιο ισχυρη.
Καλα για partizan, red star και maccabi, galata δεν συγκρινομαστε καν, εκει ειναι κλουβια.

Οσοι ειστε στο ΣΕΦ εχετε παρατηρησει καποιες φορες που χανουμε την Παγομαρα που επικρατει;;; Επιτρεπεται να χρειαζομαστε τον αλλο στα μεγαφωνα να λεει "παμε να παιξουμε αμυνα" για να παρακινησει τον Κοσμο;

Αυτα για τον κοσμο. Ενα αλλο σκελος βεβαια ειναι η επιλογη εδρας και η λυση του να φυγουμε απο το ΣΕΦ που ειναι αθλιο σαν γηπεδο, που βεβαια ειναι ανεξαρτητο προβλημα απο τα παραπανω.

Συμφωνειτε/Διαφωνειτε; Την γνωμη σας παρακαλ.ω smile.gif
aigio
Ουτε εμενα μου αρεσει το ΣΕΦ. Σε κατι μακρινα πλανα απο την τηλεοπτικη καλυψη φαινεται αθλιο, σχεδον σαν ποδοσφαιρικο γηπεδο, μεγαλες αποστασεις απο τον αγωνιστικο χωρο στην κερκιδα, ακομα και στα κεντρικα κομματια. Για τα πεταλα δεν το συζηταμε.
Δεν ξερω τι γινεται με τις πτυσσομενες. Ειμαι σχετικα μικρος για να θυμαμαι καλα τα μεσα της δεκαετιας του 90 αλλα βλεποντας βιντεο στο youtube, με πιανει νοσταλγια. Ασε που ειχαμε και κατι ηχητικα εφε αλα ΝΒΑ οταν καναμε επιθεση.
Για μενα, το καλυτερο θα ηταν ενα νεο γηπεδο στυλ Ζαλγκιρις ή να δουμε αν μπορει να γινει κατι με το Ελληνικο. Θυμαμαι τοτε που επεφταν λεφτα απο τους Αγγελοπουλους, κατι εγραφαν οι εφημεριδες περι νεου μπασκετικου γηπεδου στο Νεο ( Παλαιο; ) Φαληρο, 8-9 χιλιαδων θεσεων. Φανταζομαι δεν παιζει καν ως ενδεχομενο αυτη τη στιγμη, ουτε καν ως σκεψη.

Οσο για τις προτιμησεις των φιλαθλων, αν και μου αρεσει το ποδοσφαιρο ως αθλημα και αν και υποστηριζω τον Ολυμπιακο, το βρισκω δυσκολο να δω εστω και ενα παιχνιδι της ποδοσφαιρικης ομαδας, ειδικα τα τελευταια χρονια που το επιπεδο του πρωταθληματος εχει πεσει ενω υπαρχει και παρα πολλη σαπιλα απο πισω, χωρις να λεω οτι για αυτο φταιει μονο ο Ολυμπιακος. Προφανως οι ανθρωποι που ασχολουνται με το ποδοσφαιρο στην Ελλαδα εχουν αλλα στο μυαλο του (μπιζνες, κονομα απο μεταγραφες κλπ) ενω στο μπασκετ και οι Γιαννακοπουλοι και οι Αγγελοπουλοι το κανουν για την κα$λα τους. Οχι οτι και αυτοι δεν κανουν πολλες φορες σαν μικρα παιδια βεβαια.
acielaw
Δεν ειχε απηχηση τελικα το topic, ισως δεν το χω με το γραψιμο;
Αντε, οι παλιοι παρτε θεση
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.