Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Toronto Raptors
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
aegeansheed
Toronto Raptors






Welcome Home (Bennettarium)



Πρόγραμμα αγώνων

Προηγούμενο Ρεκόρ (2014-2015): 49-33

Πρώτοι σε στατιστικές κατηγορίες (2014-2015):
Πόντοι: DeRoZaN 20,1
Ριμπάουντ: Valanciunas 8,7
Ασίστ: Lowry 6,8
Κλεψίματα: Lowry 1,6
Κοψίματα: Valanciunas 1,2
Ευστοχία %: James Johnson 58,9%
Χρόνος συμμετοχής: dErOzAn 35,0

Πιθανή 5άδα:
Lowry derozAn Carroll Patterson Valanciunas


Πάγκος:
PG: Corey Joseph, Delon Wright
SG: Terrence Ross, Norman Powell
SF: James Johnson, Bruno Caboclo, Ronald Roberts
PF: Luis Scola, Anthony Bennett
C: Bismack Biyombo, Lucas Nogueira

Μεταγραφικές Κινήσεις
Draft Picks: Delon Wright (#20)

Ήρθαν ή ανανέωσαν: Corey Joseph (FA), Norman Powell (ανταλλαγή από Bucks), Ronald Roberts (FA), Luis Scola (FA), Anthony Bennett (FA), Bismack Biyombo (FA)

Έφυγαν: Greivis Vasquez (ανταλλαγή σε Bucks), Amir Johnson (FA), Landry Fields (FA), Tyler Hansbrough (FA), Chuck Hayes (FA), Lou Williams (FA)

Παρουσίαση ομάδας
Σε αυτήν την Ανατολική Περιφέρεια, οι Raptors όχι μόνο τερμάτισαν με θετικό απολογισμό νικών-ηττών, είχαν και το 4ο καλύτερο ρεκόρ «λέει», αλλά αμφιβάλλω αν την περίοδο που ξεκινούσαν τα playoffs ήταν καν η 9η καλύτερη ομάδα στην Ανατολή και δη πάνω από τους Celtics.

Ο Lowry ψόφησε κάποια στιγμή κάπου στον Φλεβάρη, αφού είχε βγει παίκτης του μήνα Δεκεμβρίου (22,3π. 8,9 ασ. 1,9 κλ. 46,3% στα σουτ) και οδηγούσε τους Raptors, ως τo πιο high trending commodity της περιόδου, μαζί με τους Bulls του Butler ίσως. Ο diRoza είχε μπει στα πιτς για αλλαγή παραφλού (ίσως αυτό δικαιολογεί γιατί ήταν τόσο «κρύος» 69.gif και σίγουρα την κρυάδα μου αυτή 69.gif 69.gif ), χάνοντας σχεδόν όλον τον Δεκέμβριο: Ιανουάριος με 16,6 π. και 42% στα σουτ, ο Φεβρουάριος με 16,7 π. και 34% (!!!) στα σουτ. Κάπου εκεί ακόμα κι αυτός που θεωρεί τον Psycho-T μπασκετμπολίστα θα πρέπει να κατάλαβε ότι μόλις ανακαλύψαμε τη «Big Babbol» της χρονιάς.

Η τραγική σήζον ολοκληρώθηκε με το σκούπισμα από τα φτεροπόδαρα guards των Wizards συν Paul Pierce.

Ο Amir Johnson, που είχε βρει έναν πετυχημένο δευτερεύοντα ρόλο (όσο και δαπανηρό σε όρους συμβολαίου όμως) stretch 4, αφέθηκε να αναζητήσει την τύχη του αλλού. Ο Hansbrough προφανώς, αλλά και ο Sweet Lou, ο οποίος ήταν μια επιθετική όαση για τους Raptors πέρυσι, αφού είχε αυτόν τον μαγικό τρόπο να μαζεύει πανεύκολα ελεύθερες βολές από τα θύματά του κι έτσι να ξεμπουκώνει κάπως η τραγική επιθετική λειτουργία με το κακό spacing, που στηριζόταν αποκλειστικά στις εμπνεύσεις του Lowry και το σουτ του Ρότσα. Εννοείται ότι play για τον Τσούνα δεν υπήρχε, ενώ στα περισσότερα παιχνίδια ο «μάγος» Casey τον κρατούσε στον πάγκο στα τελευταία λεπτά των αγώνων εις ένδειξη ήθους και σεβασμού στην Ιερή Παράδοση του Small Ball. Μία κάποια ελπίδα για ανοχή παρακολούθησης match των Τοροντίνων ερχόταν καμιά φορά από τη γνωστή θετική αμυντική διάθεση του Samoan φίλου μας (J.J.) και λίγος Patterson, αλλά με το σταγονόμετρο κι αυτός, μην τυχόν και διαταραχθεί ο αυστηρός προγραμματισμός στους χρόνους συμμετοχής…

Στα ευχάριστα της φετινής χρονιάς, βρέθηκε η ιδανική ομάδα στην οποία θα παίξει επιτέλους το μεγάλο Μπάσκετ που περιμένουμε εναγωνίως, ο Τόνυ Μπένετ, και η μοναδική που του έκανε πρόταση, από ομάδες εκτός Κίνας. Welcome home Mr.Benett. We, The North.



Στα λοιπά ευχάριστα μικρότερης για τους Raptors, αλλά ισάξια για τους Pistons σημασίας, υπέγραψαν με έναν σκασμό λεφτά το πιο αυθεντικό στην κοψιά Running Back του ΝΒΑ για τη θέση 3. Καλό για τους Pistons, καλό και για τον Ross που θα μετακινηθεί σε αυτό που βλέπαμε, πιστεύω, όλοι ως η φυσική του θέση. Ο Ross, σωστό μπακάπ του Ρόζαν, όνομα και πράμα, θέλει και αυτός 5 σουτ με την πρώτη επαφή στην καθισιά του για να αρχίσει να μπαίνει σε ρυθμό.

Προπονητής
Dwane Casey: Εκμεταλλεύτηκε το πολύ καλό ξεκίνημα του Κλάου και όπως θα λέγαμε και «ποδοσφαιρικά»: «εξασφάλισε από νωρίς την παραμονή στην κατηγορία».
Ο μόνος λόγος που βλέπω τον Massai να τον κρατάει είναι: επειδή έχει βαρεθεί να στέλνει κόσμο (not) ή είναι μέρος του σχεδίου να αλλάξει τελείως η σύνθεση της ομάδας, που κουβαλάει ακόμα κολαντζελικούς παίκτες από έτη πίσω και στη συνέχεια να αναλάβει το step forward κάποιος πιο ρισκαδόρος/νέος/προοδευτικός Καναδός coach.
Προς το παρόν το σχέδιο είναι Λάουρη και άγιος ο Θεός, Κεροζάν και τον σταυρό μας μόλις βλέπουμε fadeaway και τον Valanciunas από αιλουροειδές να έχει γίνει ο δάρτης-ψηλός στα πρότυπα του KK41.
Tελευταία ακούγεται ότι ο ΝτΕ-RόζαΝ δεν είναι και πολύ στα μελλοντικά σχέδια του Ουτζίρι.

Ταβανόμετρο & στόχοι για φέτος
Βασικός κορμός υπάρχει, μπορεί να πει κανείς ότι υπάρχει και ένα βάθος φέτος, ένα εξορθολογισμένο βάθος ανά θέση τουλάχιστον, όχι το φετινό τουρλουμπούκι. Ο Joseph έχει μεγάλη ετοιμότητα από τις εμπειρίες «ευθύνης» που απέκτησε συμμετέχοντας σε ομάδα του Popovich και χαλαρά βγάζει τη σαιζόν ως starter αν χρειαστεί. Η αντοχή του Carroll σε υψηλό χρόνο συμμετοχής θα βοηθήσει όσο και η εμπειρία του στον ρόλο του slasher/shooter φτερού, που αντικειμενικά έπαιξε με την επιτυχία που δε σκέφτομαι εύκολα 5 καλύτερους σε αυτό πέρυσι. Upgrade και η προσθήκη του Biyombo, που ελπίζουμε να δώσει καμιά ώθηση στον coach να χρησιμοποιήσει αυτόν για το ξύλο και τον Βάλα για περισσότερα touches στην επίθεση. Ο Scola επίσης θα δώσει αυτό που ξέρει όσο λίγοι: instant score, κάτι που έλειψε πολύ από τους Raptors το 2014.

Εντάξει θα πάρουν την Atlantic, θα μπουν Playoffs, μέχρι εκεί. Ας δούμε και περισσότερο Caboclo φέτος αν γίνεται.

Κάτω απ' το φως του προβολέα
Kyle Lowry: ο οποίος επέστρεψε μετά τις καλοκαιρινές διακοπές και τρομάξαμε να τον γνωρίσουμε, ήρθε να συνεχίσει αυτό που πιστεύει ως φυσικός ηγέτης της ομάδας του.

Lowry:
QUOTE
You've got to change your body a little bit. And I'm not a young pup no more, but it's just about the future for me, it's about being healthy, just changed a few things that needed to be changed.
Now, none of my pants fit

#Baggy Klow



Το «Α και το Ω» σε αυτό το ρόστερ, είναι κάτι διαπιστωμένο κατά γενική ομολογία τα τελευταία δύο χρόνια. Με στόχο να αντέξει τη μεγάλη σαιζόν και να είναι σε όσο δυνατό καλύτερη κατάσταση, έχασε βάρος και παρουσιάζεται συγκεντρωμένος να συνεχίσει από εκεί που δε μπόρεσε να ολοκληρώσει με επιτυχία πέρυσι: καλύτερο ρεκόρ και όσο το δυνατόν ψηλότερα στα playoffs.

Casey:
QUOTE
He’s worked his behind off ... I’m happy for him and I’m sure that it’s going to show on the court


Θέλω να ρωτήσω ... γενικά τους 30αρηδες αμερικάνους, όπως τον Lowry στην προκείμενη περίπτωση
... Πόσο γαμάτη είναι η ζωή εκεί, που καταλαβαίνεις γύρω στα τριάντα σου ότι πρέπει να σταματήσεις να τρως μπέργκερ και γλυκά σα βόδι για να μπορείς να πάρεις τα πόδια σου, μετά, με έναν μαγικό τρόπο όλοι σε αποθεώνουν για το αυτονόητο;

Πρόβλεψη νικών: 51-31
Conference rank: 5
Division rank: 1

Teaser
SG3ptshooter

Παλεύω με τον εαυτό μου.
benchwarmer
Όσο καλά και να πηγαίνουν, θα είναι πάντα από τις πιο αδιάφορες ομάδες της λίγκας tongue.gif
Είναι πάντως καλοστημένο ρόστερ, αν είχαν άλλο όνομα θα μπορούσαν να κάνουν και ζημιές στα πλέι-οφ rolleyes.gif
geo82
QUOTE (benchwarmer @ Nov 14 2015, 15:20 ) *
Όσο καλά και να πηγαίνουν, θα είναι πάντα από τις πιο αδιάφορες ομάδες της λίγκας tongue.gif
Είναι πάντως καλοστημένο ρόστερ, αν είχαν άλλο όνομα θα μπορούσαν να κάνουν και ζημιές στα πλέι-οφ rolleyes.gif


Δε θα διαφωνήσω μαζί σου. Ούτε καν τους παρακολουθώ.
Rated: (en)joy
Η καλύτερη 'μονομαχία' μέχρι στιγμής κατ'εμέ και μια απ'τις υποψηφίες για αυτήν της χρονιάς.



Ο Lowry στο πρώτο τέταρτο της σεζόν αναμφισβήτητα παίζει σε all nba team επίπεδο. Για να δούμε αν μπορεί να συνεχίσει σε αυτούς τους ρυθμούς...
Dino Charito
QUOTE(geo82 @ Nov 14 2015, 17:02 ) *
Δε θα διαφωνήσω μαζί σου. Ούτε καν τους παρακολουθώ.


Εγώ τους παρακολουθώ, ζώ και στο Τορόντο, αδιάφορη ομάδα δεν τους λες αλλά δεν έχουν το "γκλαμουρ" άλλων ομάδων. Το μπάσκετ που παίζουν δεν ειναι ελκύστικο πάντοτε. Ειναι σταθερή ομάδα που συνήθως χύνει τη καρδάρα με το γάλα στο τέλος. Εμένα μου αρέσουν βέβαια και τους υποστηρίζω, αλλά καταλαβαίνω το μη-κίνητρο σας να παρακολουθήσετε μια ομάδα που δεν ειναι απο τις "κλασσικές" του πρωταθλήματος, και απο την άλλη δεν έχουν κάποιον σούπερ στάρ να τραβήξει τα βλέματα πάνω.

Παντως παίζουν καλά, αν και πιστευω οτι εχουν περιθωρια βελτιωσης αλλα ούτε το προπονητικό τίμ ούτε και το υπάρχων ρόστερ βοηθάει πάρα πολύ σε αυτό.
geo82
Πρέπει να υποστηρίζονται αρκετά από την πόλη. Αυτό που μου άρεσε στους Ράπτορς ήταν το σήμα τους. Ήθελα να 'ξερα ποιο φωτεινό μυαλό άλλαξε τον δεινόσαυρο...Δεν είναι κακό το φετινό ρόστερ, απλά η Ανατολή έχει δυναμώσει σε σχέση με πέρσι.
Dino Charito
QUOTE(geo82 @ Jan 6 2016, 22:49 ) *
Πρέπει να υποστηρίζονται αρκετά από την πόλη. Αυτό που μου άρεσε στους Ράπτορς ήταν το σήμα τους. Ήθελα να 'ξερα ποιο φωτεινό μυαλό άλλαξε τον δεινόσαυρο...Δεν είναι κακό το φετινό ρόστερ, απλά η Ανατολή έχει δυναμώσει σε σχέση με πέρσι.


Υποστηριζεται από όλη τη χώρα βασικά. Θυμήσου πως ο Lowry πέρυσι βγήκε στη πεντάδα του all star game Ξαφνικά. Τον ψήφισε όλος ο Καναδάς. Όχι ότι δεν το άξιζε. Αν και τη στιγμή που πήγε στο all star game είχε πάρει την κατιούσα.

Για το νέο σήμα έπεσε μεγάλο κράξιμο γιατί μοιάζει με των Brooklyn Nets. Είναι πιο ...minimal αυτό αλλά έπρεπε ο δεινόσαυρος κάπου να φαίνεται.

Το ροστερ δεν είναι κακό. Έχει χάσει λίγο επιθετικά με την φυγή του Λου όπως επίσης δεν υπαρχει ισορροπία και φοβάμαι ότι θα κλαταρουν οι δύο γκαρντ της ομάδας (Lowry and Derozan )
Επίσης πια ο προπονητής δεν έχει δικαιολογίες. Έχει θεωρητικά τους παίχτες που θέλει...αν και πάλι isolation game βλέπω...
RipCity
QUOTE (Dino Charito @ Jan 7 2016, 00:27 ) *
Υποστηριζεται από όλη τη χώρα βασικά. Θυμήσου πως ο Lowry πέρυσι βγήκε στη πεντάδα του all star game Ξαφνικά. Τον ψήφισε όλος ο Καναδάς. Όχι ότι δεν το άξιζε. Αν και τη στιγμή που πήγε στο all star game είχε πάρει την κατιούσα.

Για το νέο σήμα έπεσε μεγάλο κράξιμο γιατί μοιάζει με των Brooklyn Nets. Είναι πιο ...minimal αυτό αλλά έπρεπε ο δεινόσαυρος κάπου να φαίνεται.

Το ροστερ δεν είναι κακό. Έχει χάσει λίγο επιθετικά με την φυγή του Λου όπως επίσης δεν υπαρχει ισορροπία και φοβάμαι ότι θα κλαταρουν οι δύο γκαρντ της ομάδας (Lowry and Derozan )
Επίσης πια ο προπονητής δεν έχει δικαιολογίες. Έχει θεωρητικά τους παίχτες που θέλει...αν και πάλι isolation game βλέπω...


Θυμάμαι ο Lowry πήρε τις απαραίτητες ψήφους μετά από tweet του Justin Bieber!! lol
geo82
O Lowry είναι στην καλύτερη κατάσταση της καριέρας του αυτή τη στιγμή και το αξίζει. Ο τύπος δούλεψε πολύ το καλοκαίρι, ειδικά στον τομέα της σωματικής του βελτίωσης.

@Dino Charito Δε διαφωνώ για την επιθετική προσφορά του Williams, αλλά μου φαίνεται λίγο απρόβλεπτος μερικές φορές. Φέτος,θεωρώ ότι έχετε πιο πολλές πιθανότητες να περάσετε τον πρώτο γύρο. Τέλος πάντων, ο χρόνος θα δείξει.
Dino Charito
QUOTE(geo82 @ Jan 7 2016, 09:13 ) *
O Lowry είναι στην καλύτερη κατάσταση της καριέρας του αυτή τη στιγμή και το αξίζει. Ο τύπος δούλεψε πολύ το καλοκαίρι, ειδικά στον τομέα της σωματικής του βελτίωσης.

@Dino Charito Δε διαφωνώ για την επιθετική προσφορά του Williams, αλλά μου φαίνεται λίγο απρόβλεπτος μερικές φορές. Φέτος,θεωρώ ότι έχετε πιο πολλές πιθανότητες να περάσετε τον πρώτο γύρο. Τέλος πάντων, ο χρόνος θα δείξει.


@geo82 συμφωνω απόλυτα για τον Williams. Γι αυτο αλλωστε τον εδωσαν, συν κατι φημες οτι ηταν περιεργος χαρακτηρας (καλα ολοι ξεραμε οτι εχει δυο γυναικες στο σπιτι χαχαχα θεουλης)

Οι κινήσεις που έγιναν αν τις παρεις μια - μια θα δεις οτι δυναμωσαν την ομαδα. Ιδιως οι Biyombo & Joseph που ερχονται απο το παγκο βοηθανε παρα πολυ. O Scola αν και σε προχωρημενη για ΝΒΑ ηλικια ειναι τοσο εξυπνος παιχτης οποτε βαζει τα καλαθακια του.
Ο Lowry προσπαθησε παρα πολυ εχασε κιλα (θα τον ρωτησω πως το εκανε να το κανω κι εγω χαχαχα) και πραγματικα ειναι ο ηγετης της ομαδας.
Απλα βλεπω μια υπερφορτωση και παλι στον DeRozan & Lowry. Δεν ειναι παντοτε κακο αυτο απλα ισως το παρακανουν καποιες φορες...ιδιως ο DeRo. Και δε μιλαμε την εποχη που ο JV ηταν τραυματιας μονο. Η μπαλα δεν μοιραζεται σωστα, τα συστηματα ειναι καπως απλοικα του στυλ κανουμε ενα πικ στη κορυφη αλλα δε δινουμε μετα τη μπαλα στο ψηλο αλλα παιζουμε κυριως ISO game κλπ..

Μακάρι να περάσουμε στο β' γυρο. Ολα θα εξαρτηθουν απο ποιοα ομαδα θα αντιμετωπισουμε και βεβαια πως θα ειναι τα ροστερ εκεινη τη στιγμη
Dino Charito
QUOTE(RipCity @ Jan 7 2016, 01:52 ) *
Θυμάμαι ο Lowry πήρε τις απαραίτητες ψήφους μετά από tweet του Justin Bieber!! lol


Νομιζω ο Μπιμπερ εστειλε tweet μετα τη ληξη της ψηφοφοριας χαχαχαχα
Για καποιον το ειχε κανει αυτο δε θυμαμαι για ποια περιπτωση

Τζαστιν Μπιμπερ Οε Οε ΟΕ χαχαχαχα
jvalin
QUOTE (Dino Charito @ Jan 7 2016, 15:26 ) *
Οι κινήσεις που έγιναν αν τις παρεις μια - μια θα δεις οτι δυναμωσαν την ομαδα. Ιδιως οι Biyombo & Joseph που ερχονται απο το παγκο βοηθανε παρα πολυ. O Scola αν και σε προχωρημενη για ΝΒΑ ηλικια ειναι τοσο εξυπνος παιχτης οποτε βαζει τα καλαθακια του.

Αρρώστια Biyombo icon_headbang.gif
Όταν για ένα διάστημα ξεκίναγε εξ ανάγκης βασικός έπαιζε πολύ καλά. Που ούτως ή άλλως δλδ μια χαρά παίζει απλά έχει χαντακωθεί πίσω απ τον Valanciunas, ο οποίος εκτός των άλλων ανανέωσε πριν λίγους μήνες με 64 μύρια για 4 χρόνια, οπότε ό,τι και να κάνει ο Biz είναι καταδικασμένος να τρώει πάγκο. Το θέμα είναι ότι το καλοκαίρι έχει player option $2,940,630 και η λογική λέει ότι θα βρει καλύτερα λεφτά. Μακάρι να χωθεί ο Ainge να τον τσιμπήσει με κάνα συμβόλαιο α λα Crowder μήπως βρούμε κι εμείς επιτέλους έναν rim protector.

Με την player option του DeRozan τι βλέπεις να γίνεται? Γράφονται διάφορα για trade για να μην τον χάσετε τσάμπα το καλοκαίρι.

Επίσης νομίζω κάνατε μεγάλη πατάτα που πληρώσατε υπεραξία για τον Carroll. Τέτοιους παίκτες τους κυνηγάς αν έχεις ομάδα που είναι ένα κλικ μακριά απ το γίνει contender και λες τον φέρνω για να είναι το γρανάζι που μου λείπει ώστε να πάω στο επόμενο επίπεδο. Εσείς κακά τα ψέματα είστε ακόμα πολύ μακριά από αυτό το στάδιο. Πρακτικά δεσμεύσατε 58 μύρια σε βάθος 4ετίας για έναν τύπο 29 χρονών που στην καλύτερη είναι ένας χρήσιμος role player. Θα μου πεις με την αύξηση στο cap τα 14,5 μύρια/χρόνο δεν είναι πλέον τρελό ποσό αλλά ακόμα κι έτσι δε νομίζω ότι τα αξίζει. Ήδη παίζει αρκετά χειρότερα από πέρυσι. Προσωπικά μου μοιάζει πιο πιθανό να επαναπαυθεί και να κάτσει πάνω στο συμβόλαιό του παρά να ξαναπιάσει τα περσινά στάνταρ απόδοσης του, πρωτίστως γιατί οι Hawks ήταν (και παραμένουν) σαφώς πιο δουλεμένη ομάδα από τους Raps.
Dino Charito
QUOTE(jvalin @ Jan 8 2016, 01:26 ) *
Αρρώστια Biyombo icon_headbang.gif
Όταν για ένα διάστημα ξεκίναγε εξ ανάγκης βασικός έπαιζε πολύ καλά. Που ούτως ή άλλως δλδ μια χαρά παίζει απλά έχει χαντακωθεί πίσω απ τον Valanciunas, ο οποίος εκτός των άλλων ανανέωσε πριν λίγους μήνες με 64 μύρια για 4 χρόνια, οπότε ό,τι και να κάνει ο Biz είναι καταδικασμένος να τρώει πάγκο. Το θέμα είναι ότι το καλοκαίρι έχει player option $2,940,630 και η λογική λέει ότι θα βρει καλύτερα λεφτά. Μακάρι να χωθεί ο Ainge να τον τσιμπήσει με κάνα συμβόλαιο α λα Crowder μήπως βρούμε κι εμείς επιτέλους έναν rim protector.

Με την player option του DeRozan τι βλέπεις να γίνεται? Γράφονται διάφορα για trade για να μην τον χάσετε τσάμπα το καλοκαίρι.

Επίσης νομίζω κάνατε μεγάλη πατάτα που πληρώσατε υπεραξία για τον Carroll. Τέτοιους παίκτες τους κυνηγάς αν έχεις ομάδα που είναι ένα κλικ μακριά απ το γίνει contender και λες τον φέρνω για να είναι το γρανάζι που μου λείπει ώστε να πάω στο επόμενο επίπεδο. Εσείς κακά τα ψέματα είστε ακόμα πολύ μακριά από αυτό το στάδιο. Πρακτικά δεσμεύσατε 58 μύρια σε βάθος 4ετίας για έναν τύπο 29 χρονών που στην καλύτερη είναι ένας χρήσιμος role player. Θα μου πεις με την αύξηση στο cap τα 14,5 μύρια/χρόνο δεν είναι πλέον τρελό ποσό αλλά ακόμα κι έτσι δε νομίζω ότι τα αξίζει. Ήδη παίζει αρκετά χειρότερα από πέρυσι. Προσωπικά μου μοιάζει πιο πιθανό να επαναπαυθεί και να κάτσει πάνω στο συμβόλαιό του παρά να ξαναπιάσει τα περσινά στάνταρ απόδοσης του, πρωτίστως γιατί οι Hawks ήταν (και παραμένουν) σαφώς πιο δουλεμένη ομάδα από τους Raps.


Κοιτα για να ερθει παίχτης στο Τορόντο χρειάζεται υπεραξία αλλιώς μενει στις ΗΠΑ. Τα λεφτά που παίρνει δεν είναι και πάρα πολλά αν σκεφτείς οτι θα μεγαλώσει το σαλαρυ καπ. Το πρόβλημα είναι οτι ο παίχτης φαίνεται οτι κουβαλά ενα τραυματισμό που τον κάνει αν όχι ανήμπορο, παίχτη που δεν μπορεί να αποδώσει για το λόγο που ήρθε. Και τώρα κάνει αρθροσκόπηση. Καληνύχτα λοιπόν. Προσφέρει λίγο τσαμπουκά όμως που λέιπει από την ομάδα. Δεν παίζει πολυ χειρότερα από περυσι, απλα δεν έχει ακόμα παίξει πολλά παιχνίδια συνεχόμενα λογω του προβλημαος του. Εχει χασει ηδη πανω απο το 20% των αγωνων. Αλλα και πάλι αν ψάχνεις να βρείς σε ποιον εδωσαν πεταμένα λεφτά, κοίτα το νούμερο 31...ξέρεις πόσα λεφτά θα παίρνει ο Ross από του χρόνου; 10.5 μυρια παρακαλω. Για τον ορισμό της αστάθειας μη σου πω του ορισμό παίχτη αδιάφορου. Οσο ταλέντο του έχει δώσει ο Θεος τόση θέληση και μυαλό του έχει πάρει. Μη σου πώ ο Valanciunas που για μένα δεν τα αξίζει τόσα λεφτα (14.5 μυρια). Δυστυχως μ'αυτα και μ'αυτα, ακόμα και με την αυξηση του salary cap δε θα υπαρχει πολύ ρευστό, ιδίως αν προσπαθήσουν να ανανεώσουν τον DeRozan.

Κι εδώ απαντάω στην επόμενη σου ερώτηση. Ολοι γνωρίζουν οτι ο DeRozan κανει opt out οπως το λενε το τελευταιο έτος του συμβολαίου και θα πάει στην ελεύθερη αγορά να χτυπήσει 24+ μύρια το χρόνο. Τόσα, αυτή τη στιγμή με το υπάρχον ρόστερ, οι Raptors δεν μπορούν να προσφέρουν. Γι αυτό βγήκαν οι πρώτες φήμες οτι ο Νετς τον θέλουν (το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιο του joe Johnson και μπορούν να του προσφέρουν 25 μιλιόνια) γι αυτό και ο Ujiri - Raptors GM - αρχίζει να σκέφτεται το ενδεχόμενο της ανταλλαγής. Κατά τη γνωμη μου, και με ό,τι έχει δείξει ο Ujiri μέχρι τώρα, θα προσπαθήσει να τον κρατήσει. Αλλωστε είναι ο βετεράνος της ομάδας. Ειναι πολύ καλός παίχτης, αλλά κατ εμε δεν τα αξίζει τόσα λεφτά. Ειναι τυχερός που εδώ στο Τορόντο έχει μείνει τόσες σεζον και ουσιαστικά κάνει το παιχνίδι που θέλει. Η αλήθεια είναι ότι ειναι σταθερός παίχτης, είναι gym rat, εχει βελτιώσει βέβαια το σούτ απο μέση απόσταση, μάλιστα πρόσφατα εχει βελτιώσει και το τρίποντο του και συνεχώς προσπαθεί να βελτιωνεται. Την έχει δεί λίγο ο Κομπι του Καναδά βέβαια, και νομίζω ότι ο τρόπος παιχνιδιού του δε βοηθάει την εξέλιξη άλλων παιχτών, είτε λέγετε Biyombo είτε Valanciunas κλπ. Μπορεί να βάζει 23 πόντους σε κάθε παιχνίδι, αλλά οι 7 τουλάχιστο είναι από βολές. Βαράει περίπου 9 βολές σε κάθε παιχνίδι. Αυτό βέβαια δείχνει και πάλι εξυπνάδα στο παιχνίδι του...Οσο και να προσπαθήσει, franchise player δε θα γινει...και αυτο ειναι που λείπει στην ομάδα. Ενας παίχτης "τοτεμ" για την ομάδα. Που θα τραβήξει τα βλέμματα και άλλων παιχτών αλλά και του κόσμου. Καλώς ή κακως το ΝΒΑ ειναι και λίγο εως πολυ show. Aν ειναι λοιπον να δωσει 25 στον DeRozan ας προσπαθήσει να φέρει τον Wiggins ή τον Γιαννάκη και να τους τα δώσει. Κι αυτοι αν σουτάρουν 9 βολές σε κάθε αγώνα τους ίδιους πόντους θα βάζουν σχεδόν. To θέμα όμως ειναι υπάρχει κάποιος παίχτης να τον αντικαταστήσει; εδώ σε θέλω...

Ο Biyombo ειναι τερας, αλλά κάτω από το καλάθι χύνει τη καρδάρα με το γάλα. Εχει βελτιωθεί βέβαια αρκετά. Ουσιαστικά οι 2 ψηλοι συμπληρωνονυ ο ενας τον αλλον. Ο ενας ειναι πιο εξυπνος και πιο αποτελεσματικος στην επιθεση, ο αλλος ειναι σουπερ αμυντικος και πολυ αθλητικος που τρελαινει τον κοσμο στις ταπες και κατεβαζει για πλακα 10 ριμπαουντ και δεν αφηνει κανενα κατω απο τα καλαθια...
jvalin
QUOTE (Dino Charito @ Jan 8 2016, 04:48 ) *
Κοιτα για να ερθει παίχτης στο Τορόντο χρειάζεται υπεραξία αλλιώς μενει στις ΗΠΑ.

Αυτό παίζει με διάφορες παραλλαγές ως δικαιολογία από πολλές ομάδες και εν πολλοίς μέχρι το καλοκαίρι το πίστευα κι εγώ, αλλά νομίζω ότι δεν έχει ιδιαίτερη βάση ως επιχείρημα. Δες τι έγινε στη free agency με τον Monroe. Γραφόταν ότι μεταξύ άλλων τον ήθελαν οι Lakers και οι Knicks και εκείνος επέλεξε να πάει στο Milwaukee για τους Bucks. Θέλω να πω, αν φτιάξεις ομάδα (ή έστω αν υπάρχει η επίφαση ότι φτιάχνεις ομάδα), μπορείς να έχεις βάσιμες ελπίδες ότι θα βγεις στην αγορά και θα χτυπήσεις στα ίσια top-tier free agents.


QUOTE (Dino Charito @ Jan 8 2016, 04:48 ) *
Ολοι γνωρίζουν οτι ο DeRozan κανει opt out οπως το λενε το τελευταιο έτος του συμβολαίου και θα πάει στην ελεύθερη αγορά να χτυπήσει 24+ μύρια το χρόνο. Τόσα, αυτή τη στιγμή με το υπάρχον ρόστερ, οι Raptors δεν μπορούν να προσφέρουν.

Αν δε σου είναι κόπος διευκρίνισέ μου κάτι για την player option. Αν ο DeRozan κάνει opt-out και γίνει unrestricted χάνετε τα Bird rights του? Ή απλά εννοείς ότι δεν είστε διατεθειμένοι να πληρώσετε φόρο πολυτελείας για να τον κρατήσετε?

Για μένα το ότι σουτάρει πολλές βολές δεν είναι πρόβλημα. Κάθε άλλο. Οι παίκτες που δημιουργούν φάσεις για τον εαυτό τους και πηγαίνουν συχνά στις βολές φθείροντας τους αντιπάλους με φάουλ είναι πάντα χρήσιμοι. Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχει σουτ, το κουράζει με το ντάμπα ντούμπα στην ντρίπλα και χαλάει το spacing. Νομίζω έχει βελτιώσει κάπως το court vision του αλλά και πάλι σε μεγάλο βαθμό παραμένει μονοδιάστατος. Κατεβάζει το κεφάλι, μπουκάρει και όποιον πάρει ο χάρος. Αν είχε αξιόπιστο σουτ, αμέσως θα ανέβαινε επίπεδο. Πιθανώς να γίνει franchise player ακόμα και χωρίς το σουτ, απλά όχι σε ομάδα με σοβαρές βλέψεις στα playoffs. Ίσως ο ιδανικός ρόλος για αυτόν θα ήταν ως 2ο-3ο βιολί σε ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό, υπό την προϋπόθεση ότι θα περιβάλλεται από περιφερειακούς που σουτάρουν και είναι διατεθειμένοι να παίζουν χωρίς την μπάλα.


QUOTE (Dino Charito @ Jan 8 2016, 04:48 ) *
To θέμα όμως ειναι υπάρχει κάποιος παίχτης να τον αντικαταστήσει; εδώ σε θέλω...

Ρεαλιστικά μιλώντας, όχι δεν υπάρχει. Απ την άλλη, ας πούμε ότι τον ανανεώνετε. Με κορμό τους DeRozan, Lowry, Valanciunas, Carroll και Ross πού μπορείτε να φτάσετε? Να περάσετε 1 γύρο στα playoffs? Να περάσετε 2 γύρους? Μέχρι εκεί, δεν πάει παραπέρα. Καταλαβαίνω ότι για μια ομάδα που έχει περάσει μόλις μία φορά στην ιστορία της στον επόμενο γύρο, οι 2 γύροι αποτελούν ιστορικό επίτευγμα. Ίσως και ένας μόνο κερδισμένος γύρος φτάνει για να θεωρηθεί ότι η συγκεκριμένη φουρνιά παικτών είναι πετυχημένη.

Υπό αυτό το πρίσμα, το ζήτημα για μένα είναι πώς ονειρεύονται οι φίλοι των Raps την ομάδα τους και πάνω απ όλα ποια είναι η μακροπρόθεσμη στοχοθεσία της ιδιοκτήτριας εταιρείας και κατ επέκταση του Ujiri, ο οποίος φαντάζομαι ότι απλά εφαρμόζει το πλάνο που του ανατίθεται. Αν ο στόχος είναι να περάσουμε 1 γύρο στα playoffs για να συσπειρωθεί η fan base και να ξαναζήσουμε στιγμές 2000-2001, τότε για μένα ο DeRozan πρέπει να μείνει πάση θυσία. Αν ο στόχος είναι να φτιαχτεί ομάδα που θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα, τότε ίσως είναι προτιμότερο να τον πακετάρετε πριν το trade deadline για ό,τι καλύτερο μπορείτε να βρείτε στην αγορά και να αρχίσετε σιγά σιγά να ξαναχτίζετε από την αρχή. Προσωπικά νομίζω ότι ισχύει το πρώτο σενάριο, αλλά ό,τι και να νομίζω εγώ απ την άλλη άκρη του κόσμου, επί της ουσίας δεν έχω ιδέα. Εσύ που ζεις στην πόλη φαντάζομαι ότι μπορείς να μας μεταφέρεις το κλίμα γύρω απ την ομάδα καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον στο φόρουμ.


QUOTE (Dino Charito @ Jan 8 2016, 04:48 ) *
Ο Biyombo ειναι τερας, αλλά κάτω από το καλάθι χύνει τη καρδάρα με το γάλα.

Ε εντάξει τον Biz τον παίρνεις για defensive specialist. Στην επίθεση άστα να πάνε. Πιο άμπαλος πεθαίνεις. Νομίζω αυτός και ο Whiteside είναι οι πιο άμπαλοι ψηλοί στη λίγκα (τουλάχιστον από αυτούς που παίρνουν χρόνο συμμετοχής), αλλά ΟΚ δεν μπορείς να τα χεις όλα δικά σου. Άμα ο Biz έπαιζε την άμυνα που παίζει και ταυτόχρονα μπορούσε να συνεισφέρει και στην επίθεση αφενός δε θα χε έρθει ποτέ στους Raps γιατί θα του χαν προσφέρει συμβόλαιο οι Hornets αφετέρου δε θα αμειβόταν με 3 μύρια το χρόνο. Εμένα μου αρέσει πρωτίστως γιατί μπορεί να ανταποκριθεί στο 5 όντας undersized για τη θέση του, κάτι που του δίνει τεράστιο πλεονέκτημα στις αλλαγές στα screens και στην αντιμετώπιση του pick n roll. Από εκεί και πέρα κάνει και όλες τις υπόλοιπες χαμαλοδουλειές που χαρακτηρίζουν έναν συμβατικό rim protector : κατεβάζει ριμπς, μοιράζει μπλοκς, αποθαρρύνει τους αντιπάλους από το να προσεγγίσουν τη ρακέτα, ενίοτε άμα χρειαστεί ρίχνει και καμιά ψιλή. Δε νομίζω να υπάρχει άλλος ψηλός στη λίγκα που να προσφέρει το πακέτο που προσφέρει ο Biz στην άμυνα. Και φυσικά, ακριβώς επειδή είναι τέρμα άνιωθος στην επίθεση, οι περισσότεροι τον βλέπουν ως bust και ίσως για αυτό δεν έχει καταφέρει ακόμα να καρπωθεί τα λεφτά που πιθανότατα αξίζει.

Προσωπικά, η μόνη αμφιβολία που έχω για τον Biz αφορά την ηλικία του. Επισήμως δηλώνει 23 στα 24 (γεννηθείς Αύγουστο του 1992). Ανεπισήμως, οι κακές γλώσσες λένε ότι παίζει να ναι κάπως μεγαλύτερος. tongue.gif
Dino Charito
QUOTE(jvalin @ Jan 8 2016, 18:44 ) *
Αυτό παίζει με διάφορες παραλλαγές ως δικαιολογία από πολλές ομάδες και εν πολλοίς μέχρι το καλοκαίρι το πίστευα κι εγώ, αλλά νομίζω ότι δεν έχει ιδιαίτερη βάση ως επιχείρημα. Δες τι έγινε στη free agency με τον Monroe. Γραφόταν ότι μεταξύ άλλων τον ήθελαν οι Lakers και οι Knicks και εκείνος επέλεξε να πάει στο Milwaukee για τους Bucks. Θέλω να πω, αν φτιάξεις ομάδα (ή έστω αν υπάρχει η επίφαση ότι φτιάχνεις ομάδα), μπορείς να έχεις βάσιμες ελπίδες ότι θα βγεις στην αγορά και θα χτυπήσεις στα ίσια top-tier free agents.


o Monroe είναι η εξαίρεση πιστεύω. Γενικότερα τα free agents πάνε είτε στις μεγάλες αγορές είτε στις δυνατές ομάδες. Το Milwaukee ούτε το ένα είναι ούτε το άλλο. Και να μου το θυμηθείς αν συνεχίζουν να παίζουν μπάσκετ αλάνας με άμυνα όπως παίζω εγώ (ανύπαρτκη δλδ) σε λίγο καιρό θα στραβώσει. Γιατί αν υπάρχει η επίφαση ομάδας εκεί, τι να πεί και το Τορόντο που πονούσε και σε αυτή τη θέση (και ακόμα πονάει). Ειμαι απογοητευμένος με τους Bucks αλλά αυτό ειναι εκτός θέματος.

QUOTE(jvalin @ Jan 8 2016, 18:44 ) *
Αν δε σου είναι κόπος διευκρίνισέ μου κάτι για την player option. Αν ο DeRozan κάνει opt-out και γίνει unrestricted χάνετε τα Bird rights του? Ή απλά εννοείς ότι δεν είστε διατεθειμένοι να πληρώσετε φόρο πολυτελείας για να τον κρατήσετε?


Επειδή είναι πάνω από 3 συνεχόμενα χρόνια στην ομάδα, το Τορόντο διατηρεί τα Bird rights του, κι από ότι νομίζω απορροφείται μέρος του συμβολαίου του. Απλά εχει τιγκάρει στα συμβόλαια το Τορόντο και δε ξέρω αν ειναι από αυτές τις ομάδες που θα πληρώνουν φόρο πολυτελείας. Μεχρι τώρα πάντως δεν είναι. Θα το κάνουν για τον DeRozan; Αν δε μπορούν να κάνουν το μπάμ με κανενα Durant ισως το κάνουν

QUOTE(jvalin @ Jan 8 2016, 18:44 ) *
Για μένα το ότι σουτάρει πολλές βολές δεν είναι πρόβλημα. Κάθε άλλο. Οι παίκτες που δημιουργούν φάσεις για τον εαυτό τους και πηγαίνουν συχνά στις βολές φθείροντας τους αντιπάλους με φάουλ είναι πάντα χρήσιμοι. Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχει σουτ, το κουράζει με το ντάμπα ντούμπα στην ντρίπλα και χαλάει το spacing. Νομίζω έχει βελτιώσει κάπως το court vision του αλλά και πάλι σε μεγάλο βαθμό παραμένει μονοδιάστατος. Κατεβάζει το κεφάλι, μπουκάρει και όποιον πάρει ο χάρος. Αν είχε αξιόπιστο σουτ, αμέσως θα ανέβαινε επίπεδο. Πιθανώς να γίνει franchise player ακόμα και χωρίς το σουτ, απλά όχι σε ομάδα με σοβαρές βλέψεις στα playoffs. Ίσως ο ιδανικός ρόλος για αυτόν θα ήταν ως 2ο-3ο βιολί σε ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό, υπό την προϋπόθεση ότι θα περιβάλλεται από περιφερειακούς που σουτάρουν και είναι διατεθειμένοι να παίζουν χωρίς την μπάλα.

Συμφωνω μαζί σου. Το μεγαλύτερο πρόβλημά του (και γενικότερα της ομάδας) είναι το ντάμπα ντούμπα και η καθυστέρηση στην κίνηση της μπάλας. Βλέπεις ότι η ομά δα ειναι πολύ στατική στις επιθέσεις κι αυτό ουσιαστικά είναι αντίκτυπο του πως παίζουν oi DeRozan kai Lowry. Για μένα το σούτ το έχει βελτιώσει αρκετά σε σχέση με τα πρώτα χρόνια (το τρίποντο οχι ακόμα και αυτο χρειάζεται για να γίνει πραγματικά σπουδαιος). Ειναι αρκετά μονοδιάστατος, και σου ξαναλέω την έχει δεί λίγο Kobe ενω δεν ειναι δυστυχως...

QUOTE(jvalin @ Jan 8 2016, 18:44 ) *
Ρεαλιστικά μιλώντας, όχι δεν υπάρχει. Απ την άλλη, ας πούμε ότι τον ανανεώνετε. Με κορμό τους DeRozan, Lowry, Valanciunas, Carroll και Ross πού μπορείτε να φτάσετε? Να περάσετε 1 γύρο στα playoffs? Να περάσετε 2 γύρους? Μέχρι εκεί, δεν πάει παραπέρα. Καταλαβαίνω ότι για μια ομάδα που έχει περάσει μόλις μία φορά στην ιστορία της στον επόμενο γύρο, οι 2 γύροι αποτελούν ιστορικό επίτευγμα. Ίσως και ένας μόνο κερδισμένος γύρος φτάνει για να θεωρηθεί ότι η συγκεκριμένη φουρνιά παικτών είναι πετυχημένη.

Υπό αυτό το πρίσμα, το ζήτημα για μένα είναι πώς ονειρεύονται οι φίλοι των Raps την ομάδα τους και πάνω απ όλα ποια είναι η μακροπρόθεσμη στοχοθεσία της ιδιοκτήτριας εταιρείας και κατ επέκταση του Ujiri, ο οποίος φαντάζομαι ότι απλά εφαρμόζει το πλάνο που του ανατίθεται. Αν ο στόχος είναι να περάσουμε 1 γύρο στα playoffs για να συσπειρωθεί η fan base και να ξαναζήσουμε στιγμές 2000-2001, τότε για μένα ο DeRozan πρέπει να μείνει πάση θυσία. Αν ο στόχος είναι να φτιαχτεί ομάδα που θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα, τότε ίσως είναι προτιμότερο να τον πακετάρετε πριν το trade deadline για ό,τι καλύτερο μπορείτε να βρείτε στην αγορά και να αρχίσετε σιγά σιγά να ξαναχτίζετε από την αρχή. Προσωπικά νομίζω ότι ισχύει το πρώτο σενάριο, αλλά ό,τι και να νομίζω εγώ απ την άλλη άκρη του κόσμου, επί της ουσίας δεν έχω ιδέα. Εσύ που ζεις στην πόλη φαντάζομαι ότι μπορείς να μας μεταφέρεις το κλίμα γύρω απ την ομάδα καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον στο φόρουμ.


Ο κόσμος ζητάει αρχικά ξέπλυμα της ντροπής του προηγούμενου έτους, και επιτέλους μια ομάδα που να μπορεί να περάσει στο δευτερο γύρο. Και στη συνέχεια να χτυπήσει πρωτάθλημα (έστω conference finals). Για τη διοίκηση δεν ξέρω. Σύμφωνα με τα λεγόμενά τους θέλουν το ίδιο. Παντως επειδή φέτος βλέπω μια από τα ίδια (αν δεν αλλάξει κάτι στο ρόστερ), το καλοκαίρι προβλέπεται καυτό.

Εδω υπάρχει και το οξύμωρο, ότι μια εταιρία ουσιαστικά έχει όλες σχεδόν τις ομάδες του Τορόντο σε όλα τα αθλήματα. Η λεγόμενη MLSE (Maple Leaf Sports & Entertainment). Αρα κάνουν ενα μπάτζετ κάθε χρόνο πως θα μοιραστεί το παραδάκι. Παλιά κύριοι μέτοχοι ήταν κάποιοι οργανισμοί που δεν πετούσαν χρήμα, πια εχουν μπει οι δυο μεγαλύτερες εταιρίες τηλεποικινωνιών στον Καναδά (Bell & Rogers) και υπάρχιε ρευστό (γι αυτο αλλωστε τα εσκασαν στoυς Giovinco, Bradley & Altidore στο ποδόσφαιρο). Ακόμα ανάλογη τάση...ανοιχτοχέρηδων στο μπάσκετ δεν έχουμε δει. Ο κόσμος ονειρεύεται τον Kevin Durant & Andrew Wiggins. Ο δεύτερος ίσως να έρθει σε κάποια χρόνια (ανάλογα και την κατάσταση της ομάδας). Ο πρώτος μεχρι να υπογράψει στην νεα (ή και στην ίδια) ομάδα του, παραμένει ένα όνειρο, και τα όνειρα είναι καλά να υπάρχουν...με τη φαντασία δημιουργείς και προσδοκίες στο μυαλό κάποιες φορες χαχα

QUOTE(jvalin @ Jan 8 2016, 18:44 ) *
Ε εντάξει τον Biz τον παίρνεις για defensive specialist. Στην επίθεση άστα να πάνε. Πιο άμπαλος πεθαίνεις. Νομίζω αυτός και ο Whiteside είναι οι πιο άμπαλοι ψηλοί στη λίγκα (τουλάχιστον από αυτούς που παίρνουν χρόνο συμμετοχής), αλλά ΟΚ δεν μπορείς να τα χεις όλα δικά σου. Άμα ο Biz έπαιζε την άμυνα που παίζει και ταυτόχρονα μπορούσε να συνεισφέρει και στην επίθεση αφενός δε θα χε έρθει ποτέ στους Raps γιατί θα του χαν προσφέρει συμβόλαιο οι Hornets αφετέρου δε θα αμειβόταν με 3 μύρια το χρόνο. Εμένα μου αρέσει πρωτίστως γιατί μπορεί να ανταποκριθεί στο 5 όντας undersized για τη θέση του, κάτι που του δίνει τεράστιο πλεονέκτημα στις αλλαγές στα screens και στην αντιμετώπιση του pick n roll. Από εκεί και πέρα κάνει και όλες τις υπόλοιπες χαμαλοδουλειές που χαρακτηρίζουν έναν συμβατικό rim protector : κατεβάζει ριμπς, μοιράζει μπλοκς, αποθαρρύνει τους αντιπάλους από το να προσεγγίσουν τη ρακέτα, ενίοτε άμα χρειαστεί ρίχνει και καμιά ψιλή. Δε νομίζω να υπάρχει άλλος ψηλός στη λίγκα που να προσφέρει το πακέτο που προσφέρει ο Biz στην άμυνα. Και φυσικά, ακριβώς επειδή είναι τέρμα άνιωθος στην επίθεση, οι περισσότεροι τον βλέπουν ως bust και ίσως για αυτό δεν έχει καταφέρει ακόμα να καρπωθεί τα λεφτά που πιθανότατα αξίζει.

Προσωπικά, η μόνη αμφιβολία που έχω για τον Biz αφορά την ηλικία του. Επισήμως δηλώνει 23 στα 24 (γεννηθείς Αύγουστο του 1992). Ανεπισήμως, οι κακές γλώσσες λένε ότι παίζει να ναι κάπως μεγαλύτερος. tongue.gif


Δεν εχεις αδικο για την ηλικία...αλλά και για την ηλικία του μια χαρά παιζει χαχαχα
Συμφωνώ σε αυτά που λές για τον Biz. Πάντως εχει βελτιώσει κάπως και τις επιθετικές του επιλογές. Μου αρέσει πολύ γιατί βγάζει πάθος. το IQ ειναι....ποντικιού αλλά τι να κάνουμε.
Πιστεύω οτι και ο McGee είναι στη λίστα των παιχτών που δε στροφάρουν και τόσο...
geo82
QUOTE (jvalin @ Jan 8 2016, 18:44 ) *
Αυτό παίζει με διάφορες παραλλαγές ως δικαιολογία από πολλές ομάδες και εν πολλοίς μέχρι το καλοκαίρι το πίστευα κι εγώ, αλλά νομίζω ότι δεν έχει ιδιαίτερη βάση ως επιχείρημα. Δες τι έγινε στη free agency με τον Monroe. Γραφόταν ότι μεταξύ άλλων τον ήθελαν οι Lakers και οι Knicks και εκείνος επέλεξε να πάει στο Milwaukee για τους Bucks. Θέλω να πω, αν φτιάξεις ομάδα (ή έστω αν υπάρχει η επίφαση ότι φτιάχνεις ομάδα), μπορείς να έχεις βάσιμες ελπίδες ότι θα βγεις στην αγορά και θα χτυπήσεις στα ίσια top-tier free agents.


Ο Monroe απασχόλησε και τους Celtics, αλλά παρόλα αυτά επέλεξε τους Bucks. Καταλαβαίνω το να απορρίψει της Νέα Υόρκη ή το ΛΑ μιας και προέρχονταν από κακές σεζόν, αλλά το να προτιμήσει το Μιλγουόκι από τη Βοστόνη μου φαίνεται τρελό.
SG3ptshooter


cool.gif

Kαι με τους Spurs το περασμένο ΣΚ ήταν πολύ καλός.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.