Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Α2 Εθνική
Blue1965White
Μια σύντομη περιγραφή της ιστορίας του μπασκετικού Ιωνικού όπως δημοσιεύεται στο επίσημο site των Rangers, συνοδευόμενη από μερικές ιστορικές φωτογραφίες και δημοσιεύματα εφημερίδων.


http://rangers.gr/history/ionikos_historybask.htm
dizzy_fingers
Απίστευτο φωτογραφικό υλικό ohmy.gif 41.gif.
basketikos
ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 1981-82
------------------------------------------------------------------------------------------------
ΣΟΥΠΕΡ ΘΕΑΜΑ ΣΤΗΝ ΝΙΚΑΙΑ:
ΡΕΣΙΤΑΛ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΚΑΙ ΓΚΑΛΗ ΣΤΟ ΔΡΑΜΑΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΙΩΝΙΚΟΥ-ΑΡΗ 113-114
ΠΟΥ ΚΡΙΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ.


Στον πόντο νίκησε ο Άρης τον Ιωνικό με 114-113 (51-53) αλλά στην ουσία είναι κερδισμένο το ίδιο το μπάσκετ από την προχθεσινή συγκλονιστική αναμέτρηση των δυο αντιπάλων στο καταλυτικά μικρό γήπεδο της Νίκαιας. Ποιότητα δύναμη, πάθος και αγωνια χαρακτήρισαν το παιχνίδι που τα είχε όλα και θα πρέπει να μείνει αξέχαστο στους φιλάθλους που το παρακολουθήσαν.

Οι 1500 περίπου φίλαθλοι (οι διπλάσιοι απ έξω βρήκαν τις πόρτες νωρίς κλειστές) στάθηκαν πραγματικά τυχεροί αφού

Παρακολουθήσαν τον ωραιότερο αγώνα του πρωταθλήματος ίσως όλων των εποχών με σκορ αμερικάνικο, ρεκόρ για τα ελληνικά δεδομένα. Ένα ματς σωστή διαφήμιση για το άθλημα που το χάρηκαν όλοι.

Είδαν την συναρπαστικότερη μονομαχία σε παραγωγικότητα καλαθιών από τους δυο κορυφαίους άσσους του ελληνικού μπάσκετ, τον Νίκο Γκάλη 23 χρόνων και τον 20χρονο Παναγιώτη Γιαννάκη. Τα περισσότερα όμως χειροκροτήματα ήταν για τον άσσο της Νίκαιας που σε μια τρομερή επίδειξη του ταλέντου του πέτυχε 73 πόντους. Μεγάλη η πρόσφορα του Ελληνοαμερικάνου Γκάλη στο ελληνικό μπάσκετ μια και η παρουσία του μέσα στο τεραιν αναγκάζει τους κορυφαίους Έλληνες μπασκετμπολίστες να φέρουν το ταλέντο τους σε σύγκριση. Έτσι και ο Γιαννάκης δεν δίστασε σε μια τέτοια σύγκριση.

Είδαν ακόμα την δραματική παράσταση που έκοβε την ανάσα με τις σημαντικές εναλλαγές του σκορ ενώ δεν έλειψαν οι διακοπές και οι διαμαρτυρίες.

Χειροκρότησαν το αθλητικό παίξιμο των αντίπαλων και υπηρετώντας κατανυκτικά το άθλημα δεν έδωσαν το δικαίωμα να εκραγεί η εξέδρα. Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΩΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ. Νικαιωτες και θεσσαλονικείς έφυγαν αγκαλιασμένοι από το γήπεδο περιφρονώντας τα λάθη των διαιτητών που φρόντισαν να χαλάσουν στο τέλος το πολύ όμορφο ματς με τα αλλοπρόσαλλα σφυρίγματα τους. Με την άψογη συμπεριφορά τους στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα πάσχισαν για να προσφέρουν ποιότητα ανταμείβοντας του νικαιωτες φίλαθλους για το εντυπωσιακό τους παρών

Αλλά ας έρθουμε στον αγώνα που διέθετε τόσες συγκινήσεις και που κρίθηκε στην παράταση αφού η κανονική διάρκεια βρήκε τις δυο ομάδες ισόπαλες 101-101.

Το ματς έγινε ντέρμπυ από το πρώτα κιόλας λεπτό (20’’) όταν σε μια επίθεση των φιλοξενουμένων οι διαιτητές έδωσαν διπλό φουλ σε βάρος των φιλοξενουμένων Η ενέργεια χαρακτηρίστηκε αντικανονική από τον προπονητή του Ιωνικού Κ. Αναστασατο που έκανε ένσταση.

Ο Γιαννάκης από την μια και ο Γκάλης από την άλλη πλευρά έδωσαν γρήγορα ιδιαίτερο χρώμα με φοβερά εντυπωσιακές προσπάθειες που κράτησαν σε ένα παρατεταμένο κρεσέντο τους φίλαθλους. Τα περισσότερα καλάθια των δυο σημειώθηκαν πάντα υπό πίεση αφού και οι δυο είχαν πάντοτε μόνιμο παίκτη πάνω τους και από μάκρυνες δύσκολες θέσεις.

Ο Γιαννάκης έβαλε με πέντε φουλ τον φρουρό του (Βαμβακούδη) στο πρώτο πεντάλεπτο του β μέρους, ενώ τον παίκτη του Άρη φύλαξαν εκ περιτροπής οι Μπολατογλου Λαζαρης, Πετριδης, Μπεζεντακος.

Η διακύμανση 10-9, 18-15, 24-19, 28-23, 38-37, 49-49, 53-51 ημίχρονο με προηγούμενη την Νίκαια. Γιαννάκης-Γκάλης 39-37.

Β Ημίχρονο: 55-55, 61-61, 71-76, 88-88, 95-95, 99-99, 99-101, Ο Γιαννάκης υπέπεσε σε 4ο φουλ, ο Νυδριωτης ισοφάρισε 101-101 και στα τελευταία 40 Δευτέρα είχαμε δυο άστοχα σουτ από Στυλιανού και Γιαννάκη. (Γιαννάκης – Γκάλης 64-60)

Στην παράταση η άνοδος του Παραμανιδη με τρία συνεχή καλάθια, 108-112. 98 δεύτερα πριν το τέλος ο πάγκος του Άρη κινήθηκε κατά τις γραμματείας μια και σχημάτισε την εντύπωση ότι καθυστερεί το χρονόμετρο. Στο μεταξύ ο Παραμανιδης σημείωσα καλάθι, οι διαιτητές το μέτρησαν και ο Ιωνικός υπέβαλε 2η ένσταση. ΤΟ ματς επανάρχισε μετά από 15’ με τεχνική ποινή στον Άρη.

Ο Γιαννάκης και ο Μπεζεντακος μείωσαν σε113-114., για να καταλογισθεί στον Γιαννάκη ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΦΟΥΛ ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ. Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΡΙΛΕΠΤΗ ΘΥΕΛΛΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ. Ο Νάστος αστόχησε και στις δυο βολές, δόθηκε νέο επιθετικό στον Πετριδη, ο Μπεζεντακος έκλεψε την μπάλα αλλά την έχασε και το ματς έληξε 113-114. Η τύχη έπαιξε το κυριότερο ρόλο στο τέλος αν και ο Άρης φάνηκε πιο ψύχραιμος.

ΤΟ ποσοστό ευστοχίας του Ιωνικού ήταν 68& (45/66 ειπόντα) . Ο Γιαννάκης είχε 29/40 σουτ (75,2%) και 15/16 βολές. Κέρδισε 6 αμυντικά και 3 επιθετικά ρημπαουντς.
Από τον Ιωνικό, που η απουσία του τιμωρημένου Σαρανταενα ήταν αισθητή, καλή απόδοση είχαν και οι Νυδριωτης (περιορισε τον Παραμανιδη), Γουργιώτης (5/10 σουτ) Αλεξανδριδης (4/6 και 9 ρημπαουντς).

Με λάθη σε βάρος του Ιωνικού η διαιτησία των Τσολακιδη- Οικονομιδη. Ο πρώτος έχει διαιτητεύσει τρεις φορές τον Ιωνικό στην Νίκαια και ήταν η δεύτερη που οι γηπεδούχοι είχαν παράπονα.

Αναγνωρίζεται ότι είχαν να φέρουν σε πέρας ένα δύσκολο έργο αλλά στα κρίσιμα σημεία ο Ιωνικός ζημιώθηκε από τα σφυρίγματα τους ιδιαίτερα με το φάουλ σε βάρος του Πετριδη στα τελευταία κρίσιμα δευτερόλεπτα. Παρ ότι επαναλαμβάνουμε δόθηκε εύκαιρα στους γηπεδούχους δυο φορές να κερδίσουν το παιχνίδι και έχασαν την μπάλα από δικά τους λάθη. Επίσης οι διαιτητές φόρτωσαν τους παίκτες με φουλ πολλά εκ των οποίων ήταν τραβηγμένα.

ΙΩΝΙΚΟΣ Ν.: Γιαννάκης 73, Γουργιωτης 14, Αλεξανδρίδης 10, Νυδριώτης 12, Μπολάτογλου (αρχική πεντάδα) Λάζαρης, Πετρίδης 2, Μπεζεντάκος, Κυριακόγιαννης.

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ
Τ. Ευσταθιου
Giwrgos_foa
re paidia oi mpardouniwths kai lewnidas efygan ap ton iwniko???opoios kserei ti egine as apanthsei!!! smile.gif
mimos8
ο λεωνιδας εχει φυγει απο την δευτερη αγωνιστικη.η φτωχεια φερνει γκρινια...
dimitris18
Pali kala pou to efiviko tou ionikou perase sto Final 6 kai anevike katigoria
basketikos
Iσως εφτασε η ωρα να ενεργοποιησουμε το τοπικ ξανα;
petalouda
Περιμένουμε νέα από τον αγώνα με ΟΦΗ!
Τι έγινε?Οι Ηρακλειώτες ανεβηκαν με τα κουμπούρια πάνω και με τα άλλα τους όπλα?Τα κρυφά???
Μη μασάτε!Γερά με τσαμπουκά
Τελικά και οι καλοί παίκτες του ΟΦΗ (ναι έχει και μερικούς τέτοιους) χαντακώνονται σ αυτή τη ομάδα!
dirk10
o iwnikos eprepe na htan mesa sthn prwth triada toy prwtathlimatos!!!!!!!arga ksipnise h omada!!!!to mono pou me stenoxwrei einai oti den erxete plis kosmos sto kleisto toy platwna!!!elpizw meta thn emfanish pou eixe h omada me ton ofh na ginoume pio poloi ekei mesa!!!!!!!!
jack d
Φίλοι ΝΙΚΑΙΩΤΕΣ,δυστυχώς το "ποδοσφαιρικό"σωματείο του ΟΦΗ κατάφερε να" δηλητηριάσει" και εσάς,τους μπασκετικούς οπαδούς της ιστορικότερης ομάδας του αθλήματος και να σας κάνει να ασχολείστε με εξωαγωνιστικές καταστάσεις.Μήπως να τους χαρίσουμε την άνοδο άνευ αγώνων και να ξεμπλέξουμε μπας και ασχοληθούμε με το μπασκετάκι ξανά?
notis15
poli wraio theama tha exei ayrio sti mandra....to gipedo tha einai gemato me pollous filathlous fanatikous k mi...apisteyto se ayti tin katigoria alla mallon diafenete kathara oti o ionikos anikei allou
basketikos
Η επάνοδος του ανδρικού τμήματος του Ιωνικού Νικαίας στις εθνικές κατηγορίες δεν εφησυχάζει τους διοικούντες τον σύλλογο, οι οποίοι δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στις αναπτυξιακές δραστηριότητες των ακαδημιών τους. Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, ξεκινά το Σάββατο 5 Μαΐου το «1οτουρνουά μπάσκετ Ιωνικού Νικαίας», το οποίο θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις του «ΕΑΚ Πλάτωνα», με τη συμμετοχή αρκετών ομάδων απ’ την ευρύτερη περιοχή! Το τουρνουά θα διαρκέσει ως τα μέσα Ιουνίου, και περιλαμβάνει αγώνες αθλητών από τρεις διαφορετικές κατηγορίες ηλικιών: Παιδικές (γεννηθέντες 1997-98), ομάδες γεννηθέντων 2000-01 και ομάδες γεννηθέντων το 2002 και άνω.

Όσον αφορά στους παίδες, οι ομάδες που θα συμμετάσχουν είναι οι εξής: Ίκαρος Καλλιθέας, Πανιώνιος, Πανελευσινιακός, Μίλωνας, Άρης Νικαίας, Δραπετσώνα, Άρης Πετρούπολης, Τερψιθέα, Ιωνικός Νικαίας, Ιωνικός Νικαίας Β’. Τα παιχνίδια θα διεξαχθούν σε δύο ομίλους και θα πραγματοποιηθούν στο κλειστό γήπεδο του Πλάτωνα.

Για τις ομάδες γεννηθέντων 2000-01 και 2002 και άνω, οι ομάδες που θα συμμετάσχουν εκτός του Ιωνικού Ν. είναι ο Πανιώνιος, ο Ίκαρος Καλλιθέας, το Π. Φάληρο, η ΑΕΚ και ο ΔΑΟ Αγ. Βαρβάρας. Τα παιχνίδια θα διεξαχθούν στα ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ του Πλάτωνα.

Η σημαντική αυτή πρωτοβουλία της διοργανώτριας ομάδας εντάσσεται στα πλαίσια της προσπάθεια των τελευταίων χρόνων για εξωστρεφείς δραστηριότητες, αλλά και την επιθυμία να προσφέρει στα παιδιά που βρίσκονται κοντά στο μπάσκετ μια χαρούμενη προσθήκη στην αγωνιστική δραστηριότητα τους.

Προσδοκία του Ιωνικού Νικαίας είναι να δημιουργήσει ένα τουρνουά-θεσμό που θα καθιερωθεί προοδευτικά στα καλοκαιρινά δρώμενα του μπάσκετ και καλωσορίζει τις ομάδες που θα συμμετέχουν στην φετινή πρώτη διοργάνωση, δείχνοντας έμπρακτα και το δικό τους ενδιαφέρον για την ενασχόληση των νέων με το μπάσκετ και την εμπιστοσύνη στην προσπάθεια που ξεκινά το Σάββατο.
basketikos
Συγκλονιστικοί τελικοί, Βραβεύσεις και πολύς κόσμος στην λήξη του 1ου τουρνουά μπάσκετ Ιωνικού Ν.

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο τουρνουά του Α.Ο. Ιωνικού Νικαίας, παρουσία αθλητών και γονέων των ομάδων που συμμετείχαν, μελών του Ιωνικού, επώνυμων και ανώνυμων φίλων του μπάσκετ.

Τους τελικούς της Κυριακής παρακολούθησαν εκπρόσωποι των τοπικών φορέων, της ΕΣΚΑΝΑ, προπονητές, αθλητές ενώ, όπως ήταν φυσικό, καταλυτική ήταν για όλους τους παρόντες παρουσία του Παναγιώτη Γιαννάκη στο γήπεδο που έκανε τα πρώτα αθλητικά του βήματα και λατρεύεται όσο πουθενά αλλού.

Στο αγωνιστικό μέρος,
- στο Παιδικό (1997-98) την πρώτη θέση κατέλαβε ο Ίκαρος Κ. που επικράτησε του Φαλήρου με 56-38. Την τρίτη θέση κατέλαβε ο Ιωνικός Ν. που επικράτησε το Σάββατο του Πανιωνίου με 69-62.
- Στην Κατηγορία 2000, μετά από έναν εξίσου συναρπαστικό αγώνα, νικητής και πρώτος, αναδείχθηκε ο Πανιώνιος επικρατώντας του Ίκαρου Καλλιθέας με 40-33. Την 3η θέση κατέλαβε ο Ιωνικός Ν. μετά από νίκη χθες επί του Πανελευσινιακού με 43-12.
- Στην Κατηγορία 2002 ο Πανιώνιος επιβλήθηκε στον τελικό στην παράταση του Π. Φαλήρου με 32-30. Στον μικρό τελικό, ο Αρίωνας επικράτησε με 35-27 του Ιωνικού.

Η μπασκετική οικογένεια του Ιωνικού Ν. τίμησε κατά την διάρκεια των τελικών διακεκριμένους αθλητές και παράγοντες του μπάσκετ,
- ξεκινώντας από τον Βασιλη Καββαδά πρώην παικτή της διοργανώτριας ομάδας και νυν του Πανιωνίου ως παράδειγμα αθλητή που προέρχεται από τις ακαδημίες του Ιωνικού,
- τον Γιώργο Καλαφατάκη, παλαίμαχο αθλητής του Ιωνικού Ν. και νυν προπονητή με διεθνείς επιτυχίες,
- τον αντιδήμαρχο Νίκαιας – Ρέντη, κ. Σ. Νικολάκη για τη συμβολή τους κατά τη διάρκεια της χρονιάς στις ανάπτυξη του μπάσκετ, όσο και την υποστήριξη στην διεξαγωγή του τουρνουά,
- τον Σύνδεσμο Διαιτητών της ΕΣΚΑΝΑ, για τη συνεισφορά του και τη συνδρομή στη διεξαγωγή του τουρνουά. - τον Πανελευσινιακό για την επιτυχία άνοδου στην Α1.

Λίγο αργότερα, σε μια ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή, ήταν ο Π. Γιαννάκης που βράβευε τον προπονητή των επιτυχιών του Ανδρικού τμήματος του Ιωνικού κ. Δημήτρη Μισιακό και παρέδιδε τα μετάλλια στην αντρική ομάδα του Ιωνικού, ενώ ο αντιδήμαρχος κ. Νικολάκης παρέδιδε το κύπελλο του Πρωταθλητή ΕΣΚΑΝΑ στους αθλητές της ομάδας του Ιωνικού.

Όσον άφορα στις ατομικές διακρίσεις του τουρνουά, βραβεύθηκαν οι χρησιμότεροι παίκτες (MVP) του τουρνουά ανά κατηγόρια όπως επιλέχθηκαν από τους συμμετέχοντες προπονητές.
- Για την ηλικιακή κατηγορία 2002, βραβεύθηκαν οι ισοψηφήσαντες αθλητές Λιοδάκης (Π. Φάληρο) και Χατζηκυριάκος (Ιωνικός Ν.),
- στην κατηγορία 2000, ο αθλητής του Ιωνικού Ν., Τζερμπατζίδης,
- στην κατηγορία 1997-8, ο αθλητής του Πανελευσινιακού, Τσίγκος.

Ο Ιωνικός Νικαίας, ευχαριστεί όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στο τουρνουά και συγχαίρει όλους τους αθλητές, τις ομάδες του αλλά και τους γονείς τους για τη συμμετοχή σ’ αυτό το όμορφο αθλητικό γεγονός που διήρκησε έναν και πλέον μήνα, ανανεώνοντας το ραντεβού για τον προσεχή Μάιο.
gspara
Eυκαιρια σημερα να δω πρωτη φορα τον Ιωνικο καθοτι σαν μεγαλος φαν του παιχταρα Ντακουλια ειχα μεγαλη στερηση.O magic Χρησταρας ομως δεν με ικανοποιησε σημερα.Τα απιστευτα τουρμπισματα του δεν ειχαν καλα τελειωματα.Γενικα παντως πιστευω οτι το επιπεδο του ειναι για Α1.

Στον αγωνα ο Ιωνικος ηταν ακεφος και η Μανδρα που το ηθελε περισσοτερο πηρε τη νικη 64-57(30-29).
Εμφανης η απουσια του Αλεξιου(αληθεια γιατι αποχωρησε?) με τον Ιωνικο να εχει προβλημα στην δημιουργια και τον ταλαντουχο και ταχυτατο Μπουρτζουκλη να μην μπορει να σηκωσει το βαρος.
Καθοριστικο σημειο το 35' με την Μανδρα που επαιξε απο την β περιοδο ζωνη να μετατρεπει το 43-45 σε 56-45.
Ο Ιωνικος εμφανιστηκε μονο στα τελευταια 2' οταν με σερι 9-0(δυο τριποντα ο αστοχος ομως Βουλγαρης και ενα ο Ντακουλιας) εφερε το 60-57 αλλα το 3ποντο ισοφαρισης του Βουλγαρη βρηκε σιδερο.
Τελειως ατοχος και ο Τολιας ενω γενικα πολυ φτωχη η συγκομιδη της φροντλαιν με τον Παπαιωσηφ πιο δραστηριο στο πρωτο αλλα να παιρνει λιγο χρονο στο δευτερο.

Απο την Μανδρα απουσιαζε ο βασικος σεντερ Ντιφαντης αλλα ο Λιτσιος τον αντικατεστησε επαξια αν οχι και καλυτερα.Σε κακη βραδια ο Σουρλης αλλα επαιξε και γι'αυτον ο καταπληκτικος Μαρουγκας.

Στο ματς που προηγηθηκε ο Φαρος πετυχε μεγαλη και δικαιη νικη επι του Πολις 60-53(33-23).
MVP του αγωνα ο τσιλντρες της εσκανα Κουντουρας.Εξυπνη η κινηση του Πολεμη να τον βαλει βδελλα στον Παντελιαδη.Μεγαλο παιχνιδι και ο Κατουφας.
gspara
Eντυπωσιασε ο Ιωνικος Νικαιας στην χθεσινη φιλικη νικη επι του Φιλαθλητικου στην παραταση 76-74.
Παρα τις απουσιες(Κουτουλας-Τασοπουλος-Λολας-Θυμνιος) η αρμαδα του Νικου Καραγιαννη εδειξε υψηλοτατο δεικτη ετοιμοτητας και ετοιμη για μεγαλα πραγματα!!!!!
Αποκαλυψη ο 22χρονος σεντερ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΚΟΥΝΙΑΣ που ηταν και η τελευταια προσθηκη χρονικα αλλα εδειξε σαν να ειναι χρονια στην ομαδα.Φοβερο κορμι,φοβερο τρεξιμο,φοβερος ριμπαουντερ,σκυλι του πολεμου!!!!Και υποτιθεται οτι αποκτηθηκε για εφεδρικο 5αρι.
Ο Λαμπρος Βλαχος σεληνιαστηκε στο β που επαιξε κυριως στο 4 και ισοπεδωσε τον προσωπικο του αντιπαλο σε αμυνα και επιθεση.
Ο Χρηστος Βιδαλης δεν επαιξε πολυ αλλα εδειξε σε τρομερη κατασταση.
Για τον Σακη Βεσκουκη...απλα το κορυφαιο 3αρι της κατηγοριας.Μαζι με την μεγαλη μου αδυναμια τον Magic-Nτακ εκρυψαν την μπαλα ειδικα στο α ημιχρονο.Δεν τους προλαβαινα!!!
Εξαιρετικες εντυπωσεις αφησαν και οι 3 νεαροι που αγωνιστηκαν.
Ενας ταχυτατος κοντουλης πλει(δεν ξερω το ονομα του) μαλλον απο τα εφηβικα του Ικαρου.
Ο Κουργιας απο το εφηβικο του Ηλυσιακου,αθλητικο μοντερνο 3αρι.
Και ο θρασυτατος παιχταρας απο το εφηβικο του Δουκα,Βαγγελης Παλαιοχωριτης που εβαλε και το νικητηριο 3ποντο.

Επομενο τεστ το Σαββατο στη Νηαρ στις 13.30.
margiou3
Πολύ ομορφο παιχνίδι χθες στου Ζωγράφου.
Οσοι "τρελοί" αποφασίσαμε να αφησουμε την εθνική αποζημιωθήκαμε και με το παραπάνω.
Πριν πω για την ομάδα μου, θα ήθελα να κανω μια ιδιαίτερη αναφορά στο σωματείο του Φιλαθλητικού.
Μια εξαιρετική νεανική ομάδα (καπου είχα διαβάσει οτι εχουν μεσο όρο τα 22 χρόνια) με ασταμάτητα τρεξίματα αλλα και ποιοτητα στο παιχνίδι της. Απο τις λιγες φορές που μου βγάζει συμπάθεια μια ομάδα, απο τις ελάχιστες που χειροκροτούσα σε καλάθια αντιπάλου!
Ευχομαι μεσα απο την καρδιά μου, ότι καλύτερο σε αυτη την ομάδα! Μακάρι να φτάσουν φέτος στην ανοδο.


Για τον Ιωνικό τώρα, τι να πούμε...?
Ξεκίνησε το ζέσταμα και σκεπτόμενοι τις απουσιες τεσσάρων βασικών μας, και βλέποντας το βάθος και τα αθλητικά κορμιά του Φιλαθλητικού, ομάδα παραπάνω κατηγορίας, ποντάραμε στην κερκίδα αν θα χάσουμε με πάνω απο 20 πόντους! tongue.gif

H ομάδα αν και μπήκε μουδιασμένη, ξυπνησε έγκαιρα, και επέβαλλε τον ρυθμό της στο παιχνίδι.

Βιδάλης, τρομερός παίχτης, φαινεται οτι έχει μπασκετική ευφυΐα. Σωστό μοιρασμα παιχνιδιού εξυπνες και εντυπωσιακές πάσες, καλάθια και κλεψίματα..! Μπηκε μετά απο εναν μικροτραυματισμό έπαιξε όσο χρειάστηκε για να μην ταλαιπωρηθεί...! Πολλά μπράβο!

Ντακούλιας! Δεν μου αρέσει να γίνομαι γραφικός. Τόσα χρόνια έχουμε πει πολλά γι'αυτον.. Και μόνο που παίρνει τα βήματα μπροστα στον γιγαντα (Νο 15) του Φιλαθλητικού και σκοράρει....

Ο Βλάχος ξεκίνησε άσχημα τον αγωνα, με καποιες λάθος επιλογές και αρκετά νεύρα. Ωστόσο όταν ηρέμησε έδειξε ότι εχει πολλες ικανότητες. Επαιξε ωραιο μπασκετ, εβαλε καποια σημαντικά καλάθια και σίγουρα ξεχώρισε για ακομα ενα παιχνιδι!!

Θεολογίτης (ο μικρος απο τον Ίκαρο gspara). Ζιζάνιο. Τρεχαντήρι !! Τίποτα άλλο. Τον στελνει ο κοουτς πανω στον παικτη σαν να του λέει άλλαξε του τα φώτα! Και αυτος του τα αλλαζει με το πρέσινγκ και το τρέξιμο!

Ο Βεσκούκης ήταν και χθες ενας μαχητής. Πήρε πολλες μονομαχίες, είναι ενας ουσιαστικότατος παίκτης. Είναι το 3αρι που έλειπε απο την ομάδα καθώς η παρουσία του ανεβάζει την ποιότητα μας!

Κουκουνιάς! Ότι είπε ο gspara ! Μεγάλη αποκάλυψη το παιδι. Θα σου χάσει 3 αστεία καλάθια, και σαν απο πείσμα μετά θα γίνει ο mvp του αγώνα! Πολυ ξυλο, πολυ πείσμα! Με τον Καραγιάννη αυτό το παιδί μόνο μπροστα μπορει να παει!

Ο Κουργιας, συμπαθητικός, συνέβαλλε κι αυτος σε ένα βαθμό.

Ο Παλαιοχωρίτης έκανε το πρώτο του καλο φιλικο! Το περιμέναμε όλοι...! Πηρε και το τελευταίο καλάθι πάνω του και αυτο περισσοτερο απο καλαθι νίκης, ήταν και καλαθι ψυχολογίας για τον ίδιο! Ταλαντούχο παιδί! Αν πιστέψει λιγο παραπάνω στον εαυτό του, θα αποτελέσει κι αυτος την αποκάλυψη φετος!

Αγωνίστηκε ακόμα κι ενας πιτσιρικάς, που δεν ξέρω το όνομά του και έδειξε οτι ακόμα δεν μπορει να σταθεί σε αυτο το επίπεδο. Ωστόσο εχει την ηλικία, αν δουλέψει να βελτιωθεί!

Μια μικρή παραφωνία ηταν ο κοντοκουρεμένος παίχτης μας. Το παιδί φαίνεται οτι δεν εχει την ικανότητα να προσφέρει κάτι στην ομαδα.


Η ομάδα είναι σε καλό δρόμο, και μολις επιστρέψουν και οι τραυματίες θα είμαστε, θεωρώ, πανέτοιμοι!!
Ελπίζω να είναι σύντομα όλοι καλά για να υπάρχει ομοιογένεια κατα την εναρξη του πρωταθλήματος.

ΥΓ. gspara μαλλον μαζί καθόμασταν χθες,ε? tongue.gif
gspara
QUOTE (margiou3 @ Sep 13 2013, 12:45 ) *
Πολύ ομορφο παιχνίδι χθες στου Ζωγράφου.
Οσοι "τρελοί" αποφασίσαμε να αφησουμε την εθνική αποζημιωθήκαμε και με το παραπάνω.
Πριν πω για την ομάδα μου, θα ήθελα να κανω μια ιδιαίτερη αναφορά στο σωματείο του Φιλαθλητικού.
Μια εξαιρετική νεανική ομάδα (καπου είχα διαβάσει οτι εχουν μεσο όρο τα 22 χρόνια) με ασταμάτητα τρεξίματα αλλα και ποιοτητα στο παιχνίδι της. Απο τις λιγες φορές που μου βγάζει συμπάθεια μια ομάδα, απο τις ελάχιστες που χειροκροτούσα σε καλάθια αντιπάλου!
Ευχομαι μεσα απο την καρδιά μου, ότι καλύτερο σε αυτη την ομάδα! Μακάρι να φτάσουν φέτος στην ανοδο.


Για τον Ιωνικό τώρα, τι να πούμε...?
Ξεκίνησε το ζέσταμα και σκεπτόμενοι τις απουσιες τεσσάρων βασικών μας, και βλέποντας το βάθος και τα αθλητικά κορμιά του Φιλαθλητικού, ομάδα παραπάνω κατηγορίας, ποντάραμε στην κερκίδα αν θα χάσουμε με πάνω απο 20 πόντους! tongue.gif

H ομάδα αν και μπήκε μουδιασμένη, ξυπνησε έγκαιρα, και επέβαλλε τον ρυθμό της στο παιχνίδι.

Βιδάλης, τρομερός παίχτης, φαινεται οτι έχει μπασκετική ευφυΐα. Σωστό μοιρασμα παιχνιδιού εξυπνες και εντυπωσιακές πάσες, καλάθια και κλεψίματα..! Μπηκε μετά απο εναν μικροτραυματισμό έπαιξε όσο χρειάστηκε για να μην ταλαιπωρηθεί...! Πολλά μπράβο!

Ντακούλιας! Δεν μου αρέσει να γίνομαι γραφικός. Τόσα χρόνια έχουμε πει πολλά γι'αυτον.. Και μόνο που παίρνει τα βήματα μπροστα στον γιγαντα (Νο 15) του Φιλαθλητικού και σκοράρει....

Ο Βλάχος ξεκίνησε άσχημα τον αγωνα, με καποιες λάθος επιλογές και αρκετά νεύρα. Ωστόσο όταν ηρέμησε έδειξε ότι εχει πολλες ικανότητες. Επαιξε ωραιο μπασκετ, εβαλε καποια σημαντικά καλάθια και σίγουρα ξεχώρισε για ακομα ενα παιχνιδι!!

Θεολογίτης (ο μικρος απο τον Ίκαρο gspara). Ζιζάνιο. Τρεχαντήρι !! Τίποτα άλλο. Τον στελνει ο κοουτς πανω στον παικτη σαν να του λέει άλλαξε του τα φώτα! Και αυτος του τα αλλαζει με το πρέσινγκ και το τρέξιμο!

Ο Βεσκούκης ήταν και χθες ενας μαχητής. Πήρε πολλες μονομαχίες, είναι ενας ουσιαστικότατος παίκτης. Είναι το 3αρι που έλειπε απο την ομάδα καθώς η παρουσία του ανεβάζει την ποιότητα μας!

Κουκουνιάς! Ότι είπε ο gspara ! Μεγάλη αποκάλυψη το παιδι. Θα σου χάσει 3 αστεία καλάθια, και σαν απο πείσμα μετά θα γίνει ο mvp του αγώνα! Πολυ ξυλο, πολυ πείσμα! Με τον Καραγιάννη αυτό το παιδί μόνο μπροστα μπορει να παει!

Ο Κουργιας, συμπαθητικός, συνέβαλλε κι αυτος σε ένα βαθμό.

Ο Παλαιοχωρίτης έκανε το πρώτο του καλο φιλικο! Το περιμέναμε όλοι...! Πηρε και το τελευταίο καλάθι πάνω του και αυτο περισσοτερο απο καλαθι νίκης, ήταν και καλαθι ψυχολογίας για τον ίδιο! Ταλαντούχο παιδί! Αν πιστέψει λιγο παραπάνω στον εαυτό του, θα αποτελέσει κι αυτος την αποκάλυψη φετος!

Αγωνίστηκε ακόμα κι ενας πιτσιρικάς, που δεν ξέρω το όνομά του και έδειξε οτι ακόμα δεν μπορει να σταθεί σε αυτο το επίπεδο. Ωστόσο εχει την ηλικία, αν δουλέψει να βελτιωθεί!

Μια μικρή παραφωνία ηταν ο κοντοκουρεμένος παίχτης μας. Το παιδί φαίνεται οτι δεν εχει την ικανότητα να προσφέρει κάτι στην ομαδα.


Η ομάδα είναι σε καλό δρόμο, και μολις επιστρέψουν και οι τραυματίες θα είμαστε, θεωρώ, πανέτοιμοι!!
Ελπίζω να είναι σύντομα όλοι καλά για να υπάρχει ομοιογένεια κατα την εναρξη του πρωταθλήματος.

ΥΓ. gspara μαλλον μαζί καθόμασταν χθες,ε? tongue.gif

Χαχαχα....σωστα φιλε margiou.Δεν ειμασταν και πολυ αλλωστε οι μουρλοι
Αν επαιζε το φιλικο με τη Νηαρ Σαββατο βραδυ αντι για μεσημερι θα κερδιζαμε και τους Σλοβενους.

Επειδη πορωθηκα με την ομαδα πηγα και στην Καισαριανη και απολαυσα αλλη μια παρασταση.
Μπορει η Νηαρ να εχει διαφορετικους στοχους αλλα ειναι καλυτερη απο περσι και εγινε ενδιαφερον ματς.
Η ατυχια δυστυχως συνεχιστηκε καθως εκτος απο τους τραυματιες που δεν αγωνιστηκαν(Κουτουλας-Τασοπουλος-Λολας) στην πρωτη φαση του αγωνα κουτουλησε ο Θυμνιος με τον Λιτοπουλο και αποχωρησε με σκισιμο στο φρυδι.

Ο Κουκουνιας συνεχισε τις υψηλες πτησεις και μαλιστα αποτελεσε το βαρυ επιθετικο οπλο με σουτ απτα 4 μετρα.
Αυτη τη φορα το mvp θα το δωσω στον Λαμπρο Βλαχο που εντυπωσιασε με το δυναμικο του παιχνιδι στο 4.Ολο και καλυτερος.
Απο τους μικρους ξεχωρισε ο Παλαιοχωριτης που πηρε περισσοτερο χρονο και επιθετικα ηταν σουπερ εχοντας υψηλα ποσοστα.

Περιμενω ενημερωση αν θα γινει τελικα φιλικο την Τεταρτη.
Magnus92
Ο Βιδαλης ειναι αυτος που ειχε ξεκινησει απο τα μικρα του ΠΑΟ ;
PetranG3
QUOTE(Magnus92 @ Sep 17 2013, 08:55 ) *
Ο Βιδαλης ειναι αυτος που ειχε ξεκινησει απο τα μικρα του ΠΑΟ ;



Ναι..
margiou3
QUOTE(gspara @ Sep 16 2013, 21:27 ) *
Χαχαχα....σωστα φιλε margiou.Δεν ειμασταν και πολυ αλλωστε οι μουρλοι
Αν επαιζε το φιλικο με τη Νηαρ Σαββατο βραδυ αντι για μεσημερι θα κερδιζαμε και τους Σλοβενους.

Επειδη πορωθηκα με την ομαδα πηγα και στην Καισαριανη και απολαυσα αλλη μια παρασταση.
Μπορει η Νηαρ να εχει διαφορετικους στοχους αλλα ειναι καλυτερη απο περσι και εγινε ενδιαφερον ματς.
Η ατυχια δυστυχως συνεχιστηκε καθως εκτος απο τους τραυματιες που δεν αγωνιστηκαν(Κουτουλας-Τασοπουλος-Λολας) στην πρωτη φαση του αγωνα κουτουλησε ο Θυμνιος με τον Λιτοπουλο και αποχωρησε με σκισιμο στο φρυδι.

Ο Κουκουνιας συνεχισε τις υψηλες πτησεις και μαλιστα αποτελεσε το βαρυ επιθετικο οπλο με σουτ απτα 4 μετρα.
Αυτη τη φορα το mvp θα το δωσω στον Λαμπρο Βλαχο που εντυπωσιασε με το δυναμικο του παιχνιδι στο 4.Ολο και καλυτερος.
Απο τους μικρους ξεχωρισε ο Παλαιοχωριτης που πηρε περισσοτερο χρονο και επιθετικα ηταν σουπερ εχοντας υψηλα ποσοστα.

Περιμενω ενημερωση αν θα γινει τελικα φιλικο την Τεταρτη.



Εσύ είσαι καλύτερος γιατι πήγες και με Νηαρ... Εμεις είχαμε αλλο ματς εκεινη την μέρα. tongue.gif
Απ'οτι ακουσα ο Θυμνιός εκανε ράμματα, αλλα δεν ειναι κάτι σοβαρό.
Παντως κι εμενα μου εκανε μεγάλη εντυπωση η μεγάλη διαφορά δεδομενων των απουσιών. Η Νηαρ γνωριζεις αν ηταν πληρεις?

Ο Κουκουνιας έχει βαλθεί να μας τρελάνει ολους...! Δεν μπορεις να μην τον συμπαθισεις αυτον τον παίχτη. Ειναι μαχητης!

Και ο Βλάχος έχει δωσει καλά δειγματα στα μεχρι τώρα φιλικά, ενω ο Παλαιοχωρίτης φαίνεται σιγα σιγα να αποκτά την αυτοπεποίθηση που του έλειπε και ανεβάζει στροφές...

Τελικά Σάββατο το επόμενο φιλικό με Αμύντα στον Πλάτωνα στις 15.30 .
Ελπιζω να σε δούμε! smile.gif
gspara
QUOTE (margiou3 @ Sep 17 2013, 11:10 ) *
Εσύ είσαι καλύτερος γιατι πήγες και με Νηαρ... Εμεις είχαμε αλλο ματς εκεινη την μέρα. tongue.gif
Απ'οτι ακουσα ο Θυμνιός εκανε ράμματα, αλλα δεν ειναι κάτι σοβαρό.
Παντως κι εμενα μου εκανε μεγάλη εντυπωση η μεγάλη διαφορά δεδομενων των απουσιών. Η Νηαρ γνωριζεις αν ηταν πληρεις?

Ο Κουκουνιας έχει βαλθεί να μας τρελάνει ολους...! Δεν μπορεις να μην τον συμπαθισεις αυτον τον παίχτη. Ειναι μαχητης!

Και ο Βλάχος έχει δωσει καλά δειγματα στα μεχρι τώρα φιλικά, ενω ο Παλαιοχωρίτης φαίνεται σιγα σιγα να αποκτά την αυτοπεποίθηση που του έλειπε και ανεβάζει στροφές...

Τελικά Σάββατο το επόμενο φιλικό με Αμύντα στον Πλάτωνα στις 15.30 .
Ελπιζω να σε δούμε! smile.gif

Δυσκολα για το Σαββατο.Θα προσπαθησω γιατι και ο Αμυντας ειναι δυνατος και θα γινει ωραιο ματς.

Η Νηαρ ηταν πληρης.Μονο 2 πιτσιρικαδες ελειπαν.Ο τραυματιας Κουλης Κ και νομιζω ο Χαρωνιτης.
Επαιξε με Καπετζογλου-Τσολακη-Καραμπα-Λιτοπουλο-Μουγιο αρχικη και επισης τους Χατζηκωστη-Γκαβανοπουλο-Αττικο και τον νεαρο Τζιβελεκα που ηταν αποκαλυψη.Μοναδικο μελανο σημειο ενα εντονο λεκτικο επεισοδιο στην β περιοδο μεταξυ Καρνεση-Γκαβανοπουλο και τον τελευταιο να μην ξαναπαιζει.

Ειδα και τον κορυφαιο παιχταρα σας Ντακουλια(εχω μεγαλο κολλημα) 77.gif με τον αδελφο του στα Αισχυλεια την Κυριακη και μιλησαμε λιγο.Ξεχασα μονο να του ζητησω αυτογραφο sad.gif .Φοβερα παιδια.Ειναι πολυ κοντα η μερα που ο Χρησταρας θα τρελανει και τα σαλονια της Α1!!!!!
PetranG3
QUOTE(gspara @ Sep 17 2013, 15:55 ) *
Ειναι πολυ κοντα η μερα που ο Χρησταρας θα τρελανει και τα σαλονια της Α1!!!!!



Με τον Ιωνικό φαντάζομαι εννοείς... 19.gif
gspara
QUOTE (PetranG3 @ Sep 17 2013, 17:20 ) *
Με τον Ιωνικό φαντάζομαι εννοείς... 19.gif

Eννοειται......αλλωστε η φετινη ομαδα με 2-3 καλους ξενους στεκεται Α1 ανετα!!!
PetranG3
QUOTE(gspara @ Sep 17 2013, 19:18 ) *
Eννοειται......αλλωστε η φετινη ομαδα με 2-3 καλους ξενους στεκεται Α1 ανετα!!!



Το πιστευεις οντως αυτο; Να σαι καλα φιλε..
blove.gif
basketikos
Το 3ο τουρνουά του Ιωνικού Νικαίας είναι προ των πυλών (έναρξη στις 4/5). Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση των 2 προηγούμενων τουρνουά που διοργανώθηκαν από την Ομάδα μας και φέτος, η διοργάνωσή μας προβλέπεται άκρως ανταγωνιστική αλλά και αθλητική για τους νέους αθλητές και τις ομάδες τους που θα συμμετάσχουν.

Οι ομάδες που θα συμμετέχουν εκτός του διοργανωτή Ιωνικού, είναι ο Ίκαρος Καλλιθέας, ο Πανιώνιος, ο Πανελευσινιακός, το Π. Φάληρο, ο Άρης Νικαίας, η Τερψιθέα Γλυφάδας, η Προοδευτική, ο Απόλλων Σμύρνης και ο Μίλωνας.

Παράλληλα, στις 10/5, ξεκινά και το τουρνουά των Νεανίδων, με τη συμμετοχή πέραν του διοργανωτή Ιωνικού, της Προοδευτικής, του Πήγασου Κορυδαλλού, της Φιλίας Περάματος και του Φοίνικα Πειραιά.

Σκοπός του τουρνουά, είναι να απολαμβάνουν τα παιδιά την χαρά του παιχνιδιού, αναπτύσσοντας αρχές όπως η ευγενής άμιλλα και ο υγιής ανταγωνισμός, με αθλητικό πνεύμα και αγάπη για το άθλημα.

Στόχος του τουρνουά, είναι η καλλιέργεια του αθλητικού πνεύματος, ώστε από τις ακαδημίες να βγαίνουν κυρίως καλοί φίλαθλοι και όσο το δυνατό καλύτεροι αθλητές, για να είναι πάντα κοντά στο άθλημα που όλοι αγαπάμε.

Σύνθημα λοιπόν του τουρνουά είναι “ΔΩΣΕ ΠΑΣΑ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ”.

Συνεχής ενημέρωση για τα αποτελέσματα του τουρνουά: http://www.ionikosbc.gr/index.php/2o-tournoua-basket
EAST END
Home/Β' Εθνική 08/04/2015 11:25
“Ο κύκλος έκλεισε”
Γράφει:Γιάννης Αρμάος
ionikos-proti

Την απόφαση της να παραδώσει την ευθύνη της διοίκησης μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής ανακοίνωσε η Επιτροπή Μπάσκετ του Ιωνικού. Πλέον οι άνθρωποι της ομάδας της Νίκαιας ευελπιστούν να εκδηλωθεί άμεσα ενδιαφέρον για την ανάληψη της διοίκησης, ώστε το μπασκετικό τμήμα του συλλόγου να μην μείνει ακέφαλο.

Αναλυτικά:
“H Επιτροπή Μπάσκετ ανακοινώνει και στους φίλους του Ιωνικού Νικαίας την απόφαση της να παραδώσει την ευθύνη της διοίκησης του Τμήματος μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2014-15.

Δημοσιοποιούμε σήμερα την απόφαση μας – για την οποία ήδη ενημερώσαμε το ΔΣ του Α.Ο. Ιωνικός Νίκαιας κατά την συνεδρίαση της 2ας Απριλίου, και αρκετά νωρίτερα τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Τ. Αριστειδόπουλο – προσδοκώντας να εκδηλωθεί έγκαιρα το όποιο ενδιαφέρον για την ανάληψη της διοίκησης του Τμήματος μπάσκετ.

Ο αθλητισμός είναι γεμάτος με χαρές και λύπες. Είχαμε την χαρά στα πέντε έτη που βρεθήκαμε στο τιμόνι του Τμήματος να ζήσουμε τις εντονότερες συγκινήσεις.

Αναλάβαμε το Τμήμα με σημαντικά χρέη, και αγωνιζόμενο ύστερα από δεκαετίες στα τοπικά Πρωταθλήματα.
Σε πέντε αγωνιστικές περιόδους γευτήκαμε δύο ανόδους. Σήμερα το Τμήμα Μπάσκετ είναι απόλυτα συνεπές σε όλες τις οικονομικές υποχρεώσεις του, από τις λίγες ομάδες του Ελληνικού μπάσκετ. Τα τμήματα υποδομών βρίσκονται στο καλύτερο σημείο των τελευταίων ετών.

Δυστυχώς, δεν προλάβαμε να δούμε την αγαπημένη μας Ομάδα να γιορτάζει τα 50χρονα της σε ψηλότερη Κατηγορία όπως επιθυμούσαμε. Ελπίζουμε σύντομα να το ζήσουμε και να το χαρούμε με την επόμενη διοικητική παρέα.

Δυστυχώς επίσης, στα πέντε χρόνια ευθύνης συνειδητοποιήσαμε ότι το παρασκήνιο διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στο Ελληνικού μπάσκετ. Στην Νίκαια δεν ήταν ποτέ το ισχυρό μας σημείο, και είμαστε περήφανοι που δεν έγινε. Πορευθήκαμε στο προσκήνιο, μακριά από της σειρήνες της παρασκηνιακής ευτυχίας που προσπάθησαν να μας επιβάλλουν αρκετοί.

Αποχωρώντας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνεργάσθηκαν με τον Ιωνικό καθ’ όλη την διάρκεια που είχαμε την ευθύνη του Τμήματος. Αθλητές, προπονητές, γονείς. Εκτός από γνωστούς, κάναμε πολύτιμους φίλους. Και αποχωρούμε με την χαρά ότι μπορέσαμε σε δύσκολους καιρούς και παραμείναμε συνεπείς με όλους, μηδενός εξαιρουμένου, από την πρώτη ως την τελευταία στιγμή.
Περισσότερο απ’ όλους θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε του οργανωμένους και μη-οργανωμένους φίλους του Ιωνικού που βρέθηκαν κοντά στο Τμήμα μπάσκετ ‘χωρίς να λυγίζουν’.

Μας πρόσφεραν σημαντικές στιγμές, που λίγοι ζουν στον αθλητισμό. Και αν οι αγωνιστικές επιτυχίες τους μέθυσαν και οι αποτυχίες τους απογοήτευσαν, γνωρίζουν ότι όλα όσα έγιναν ήταν αποτέλεσμα της αγάπης μας για τον Σύλλογο και της προσπάθειας μας να δούμε τον Ιωνικό μας στα σαλόνια του Ελληνικού μπάσκετ.

Μετά τα αποτελέσματα της 23ης αγωνιστικής, ο Ιωνικός θα αγωνιστεί και την προσεχή αγωνιστική περίοδο στο Πρωτάθλημα της Β Εθνικής.

Έχουμε εξασφαλίσει τους πόρους για την αποπληρωμή όλων των υποχρεώσεων της περιόδου, η επόμενη διοίκηση θα μπορέσει να επικεντρώσει στην προετοιμασία της επόμενης περιόδου.

Ευχαριστούμε για την τιμή που μας κάνατε να διοικήσουμε ένα από τα σημαντικότερα τμήματα του ελληνικού αθλητισμού.

Επιστρέφουμε στην κερκίδα, για να στηρίξουμε την Ομάδα μας, με την παρουσία μας και την προσδοκία να δούμε τα αθλητικά μας όνειρα πραγματικότητα.

“Με το Αστέρι στην Καρδιά μου συνεχίζω”.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.