Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Συνωστισμός στην Τήλο.
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Γενικά κι αόριστα
Pages: 1, 2, 3
Anaz
ο λογος ομως θα ειναι οτι ο ρατσισμος θα συνεχισει να υπαρχει και μετα την νομιμοποιηση αυτη.αυτοι που θα τον κοιτουσαν με μισο ματι και τον σναγκαζουν να κρυβεται παλι με μισο ματι θα τον κοιτουν.αρα παλι θα κρυβεται φοβομενος τις συνεπειες που θα εχει στην καθημερινοτητα του.
Πολυ σωστα. Αυτος ειναι ο ενας λογος, και ο αλλος ειναι αυτο που ειπα περι αστατης και εντονης σεξουαλικης ζωης. Εν τελει λοιπον ελαχιστοι ενδιαφερονται πραγματικα για τα δικαιωματα που συζηταμε. Αυτο δεν σημαινει οτι δεν πρεπει να τους δωθουν. Απλα το διευκρινιζω στην κουβεντα, οτι θεωρω οτι χρησιμοποιειται επικοινωνιακα για κοινωνικους λόγους περισσοτερο, παρα για πρακτικους-ουσιαστικους. Αλλα οτι υφιστανται, υφιστανται. wink.gif

Να διευκρινισουμε κατι..Αλλο πραγμα η τεκνοποιηση και αλλο η υιοθεσια. Η τεκνοποιηση ειναι αναφαιρετο δικαιωμα ενος (ετεροφυλοφιλου) ζευγαριου! Η υιοθεσια ειναι ενα πολυ σημαντικο θεμα που πρεπει να χειριζεται με λεπτο και υπευθυνο τροπο, και το (οποιοδηποτε) ζευγαρι να επιλεγεται με ιδιαιτερη προσοχη ωστε να εξασφαλιζονται για το παιδι όσο το δυνατον καλυτερες συνθηκες ανατροφης.

Η αγαπη και η φροντιδα ειναι ΕΝΑΣ απο τους σημαντικοτερους παραγοντες για την ανατροφη ενος παιδιου.
rchos
Να διευκρινισουμε κατι..Αλλο πραγμα η τεκνοποιηση και αλλο η υιοθεσια. Η τεκνοποιηση ειναι αναφαιρετο δικαιωμα ενος (ετεροφυλοφιλου) ζευγαριου! Η υιοθεσια ειναι ενα πολυ σημαντικο θεμα που πρεπει να χειριζεται με λεπτο και υπευθυνο τροπο, και το (οποιοδηποτε) ζευγαρι να επιλεγεται με ιδιαιτερη προσοχη ωστε να εξασφαλιζονται για το παιδι όσο το δυνατον καλυτερες συνθηκες ανατροφης.

Η αγαπη και η φροντιδα ειναι ΕΝΑΣ απο τους σημαντικοτερους παραγοντες για την ανατροφη ενος παιδιου.

δεν νομιζω οτι υπαρχει νοημων ανθρωπος που διαφωνει σε αυτο.
αν ειναι να διευκρινιζουμε τα αυτονοητα καηκαμε! tongue.gif

Πολυ σωστα. Αυτος ειναι ο ενας λογος, και ο αλλος ειναι αυτο που ειπα περι αστατης και εντονης σεξουαλικης ζωης. Εν τελει λοιπον ελαχιστοι ενδιαφερονται πραγματικα για τα δικαιωματα που συζηταμε. Αυτο δεν σημαινει οτι δεν πρεπει να τους δωθουν. Απλα το διευκρινιζω στην κουβεντα, οτι θεωρω οτι χρησιμοποιειται επικοινωνιακα για κοινωνικους λόγους περισσοτερο, παρα για πρακτικους-ουσιαστικους. Αλλα οτι υφιστανται, υφιστανται.

δεν νομιζω οτι μπορουμε να πουμε οτι ισχυει σιγουρα αυτο που λες για αστατη ζωη.δεν εχουμε στοιχεια εχω την εντυπωση να το πουμε αυτο.νομιζω δηλαδη.
οσο για το αλλο το οτι καποιοι δεν θα το κανουναπο 'φοβο' δεν σημαινει οτι δεν τους ενδιαφερει.
Anaz
δεν νομιζω οτι μπορουμε να πουμε οτι ισχυει σιγουρα αυτο που λες για αστατη ζωη.δεν εχουμε στοιχεια εχω την εντυπωση να το πουμε αυτο.νομιζω δηλαδη.
Στατιστικα στοιχεια σιγουρα δεν εχουμε, αλλα νομιζω μπορουμε να το πουμε.. Στοιχεια δεν εχουμε και για το οτι πχ τα μοντελα στην πλειοψηφια τους εχουν αστατη και εντονη σεξουαλικη ζωη, αλλα νομιζω πως εχουν.. biggrin.gif

Επισης πιστευω οτι ο γαμος ειναι ενας θεσμος που ανηκει στα ηθη,τα εθιμα και τις παραδοσεις μας, και ειναι αρκετα ενισχυμενος σαν αξια εδω στην Ελλαδα. Δηλαδη οταν ενα ζευγαρι αποφασιζει να παντρευτει δεν το κανει απλα για την νομικη κατοχυρωση. Εχει μια ιδιαιτερη σημασια γι'αυτο. ΝΟΜΙΖΩ οτι τα περισσοτερα ομοφυλοφιλικα ζευγαρια δεν τον βλεπουν με τον ιδιο τροπο, καθως πιστευω οτι διαφερουν οι ηθικες αξιες ενος μεσου ομοφυλοφιλου ζευγαριου, με ενος ετεροφυλοφιλου. Ενω επιπλεον υπαρχει και το ζητημα της δημιουργιας οικογενειας, κατι που για τους ομοφυλοφιλους δεν ισχυει (προς το παρον τουλαχιστον,και εφοσον εξεταζουμε το ζητημα ξεχωριστα απο αυτο της υιοθεσιας) σαν κινητρο.
Για τους παραπανω λογους θεωρω οτι ελαχιστα ζευγαρια ομοφυλοφιλων ενδιαφερονται πραγματικα να παντρευτουν.

αν ειναι να διευκρινιζουμε τα αυτονοητα καηκαμε!
Κι ομως βλεπω πολλες φορες τα αυτονοητα να συγχεονται. Σε μια υιοθεσια ψαχνουμε για το (οσο ειναι αυτο εφικτο) ιδανικο περιβαλλον να μεγαλωσει ενα παιδι. Γιατι μιλαμε για "αναθεση", ΟΧΙ τεκνοποιηση, η οποια αποτελει αναφαιρετο δικαιωμα του ΚΑΘΕΝΟΣ!(ακομη και ενος κακοποιου πχ) Δεν μπορει λοιπον να συγκρινουμε το ζευγαρι δυο ομοφυλοφιλων με ενα ζευγαρι πχ που ο πατερας ειναι αλκοολικος και δερνει το παιδι του! Κανενα ιδρυμα δεν θα αφηνε ενα τετοιο ζευγαρι να υιοθετησει.Κι αν αυτο γινει,θα ειναι απο αμελεια ή λαθος αξιολογηση των ανθρωπων που εξεταζουν τα υποψηφια ζευγαρια, οποτε θα μιλαμε για εξ'αρχης ΛΑΘΟΣ!
Λιγο πολυ αυτονοητα αυτα που λεω, το ξερω..Αλλα νομιζω αξιζει να τα διευκρινιζουμε. Γιατι απο αυτα βγαινει το εξης ερωτημα..
Ενα ομοφυλοφιλικο ζευγαρι θα μπορουσε λοιπον να αποτελεσει το ΙΔΑΝΙΚΟ περιβαλλον για την ανατροφη ενος παιδιου?Και πόσο πιθανο ειναι αυτο?? Εγω θεωρω οτι η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ των ομοφυλοφιλων ειναι πνευματικα διαταραγμενες προσωπικοτητες λογω της κοινωνικης αποριψης. οποτε στην πλειοψηφια τους δεν ειναι οι πλεον καταλληλοι για να μεγαλωσουν ενα παιδι με υγιη προσωπικοτητα, και αν συνυπολογισεις και την παντελη απουσια του ενος φυλου απο την ανατροφη του, νομιζω πολυ δυσκολα μπορουμε να μιλησουμε για ιδανικες συνθηκες. Δεν μπορω να το απορριψω τελειως σαν ενδεχομενο, αλλα το θεωρω εξαιρετικα σπανιο.
Περα απο τα οποια -μεγαλα- κοινωνικα προβληματα το παιδι αυτο θα αντιμετωπισει, οπως πολυ σωστα ανεφερες, και ειναι μαλλον το πιο σημαντικο απ'ολα..
jois21
Η ελληνική κοινωνία είναι εκόμη ανώριμη να δεχτεί το σύμφωνο ελεύθερης συμβίωσης ομοφυλόφιλων εκτιμά ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σωτήρης Χατζηγάκης, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να προχωρήσει το θέμα στο μέλλον «όταν η κοινωνία ωριμάσει, αν ωριμάσει πάνω σε αυτό».

«Το συμφωνητικό», δήλωσε ο κ. Χατζηγάκης, «έτσι όπως θα κατατεθεί στη Βουλή θα αφορά τους ετερόφυλους. Από εκεί και πέρα, θα δούμε, όταν η κοινωνία ωριμάσει, αν ωριμάσει πάνω σε αυτό, το θέμα θα προχωρήσει. Η νομοθετική πρωτοβουλία και οι νομοθετικές ρυθμίσεις γίνονται απαντώντας στις απαιτήσεις της κοινωνίας. Σήμερα η κοινωνία ζητά αυτό. Από εκεί και πέρα θα δούμε. Πιστεύω πως η ελληνική κοινωνία είναι σήμερα ανώριμη σε αυτό το θέμα».

Εξάλλου, ο υπουργός Δικαιοσύνης αναφερόμενος για το γάμο των ομοφύλων στην Τήλο, ανέφερε πως «δεν το συζητάμε καθόλου».

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntit...99&lngDtrID=244
losers can win
Συγκινητική η σταση του κρατους και της ορθόδοξης εκκλησίας!!!!
Απόδειξη οτι η ελληνική κοινωνία είοναι πολύ πιο στενομυαλη από ότι θέλει να δείχνει.
Νομίζω οτι το θέμα είναι απλό : πρόκειται για πολιτικό γάμο, ένα θεσμό ορισμένο απο το κράτος που παρέχει ορισμένα δικαιώματα χωρίς να αναφέρει οτι αυτά τα απολαμβάνουν μόνο ζευγάρια ετεροφυλόφυλων.

Δεν θα έπρεπε να δημιουργηθεί κανένα ζήτημα αλλά έχει γίνει μεγάλη φασαρία γιατί :

α)ο μέσος έλληνας είναι πιο στενοκέφαλος από οτι δείχνει
β) Η κυβέρνηση εκμεταλλευεται την όλη κατάσταση για να αποσπάσει τον κόσμο απο σοβαρότερα ζητήματα π.χ. siemens , ακρίβεια

Και κάτι τελευταίο : οι εισαγγελείς σε αυτή τη χώρα υπάρχουν μόνο για να πουλάνε μαγκιά σε κοινωνικές ομάδες όπως οι ομοφυλόφιλοι ή μπορούν να ασχοληθούν και με πραγματικούς εγκληματίες ??
Καλό θα ήταν να μας το πει ο κύριος χατζηγάκης...
jois21
+1

Eγω εβαλα το κομματι κυριως γιατι αυτα που λεει ο υπουργος ερχονται σε πληρη αντιθεση μεταξυ τους, κοινως λεει μ@λ@κιες. Πως να ωριμασει η κοινωνια οταν ο ιδιος μεσω των δηλωσεων ειναι υπερ "ανωριμων" μετρων;
Ή μηπως περιμενει με ενα μαγικο τροπο να αλλαξουν τα παντα ωστε απλα να επιβεβαιωθει ο νεος νομος που καποτε θα ερθει;
Οταν στην κοινωνια πρεπει να γινουν αλλαγες σε καποια ζητηματα προφανως θα παρεις πρωτοβουλια κανοντας ορισμενες ρυθμισεις που θα βοηθησουν να πραγματοποιηθουν ομαλα οι αλλαγες αυτες, δε θα κατσεις με σταυρωμενα χερια. Απορω πραγματικα με τη νοημοσυνη ωρισμενων εκει πανω...

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=113...0&pubid=1118561
Ginobili
Προς το παρόν,κανένας νόμος δεν νομιμοποιεί τους ανώμαλους να συνάπτουν γάμο.Και για πολλά ακόμα χρόνια,αυτό δεν πρόκειται να γίνει.Μπορεί σήμερα να βρισκόμαστε σε μια εποχή που οι θεσμοί,οι αξίες και τα ιδανικά να πλήττονται...αλλά η Ελληνική κοινωνία διατηρεί ακόμα κάποιους στοιχειώδεις αμυντικούς μηχανισμούς εναντίον του πλήρους ξεπεσμού και εκφυλισμού της. Συμφωνητικά συμβίωσης θα μπορούν να έχουν όσα θέλουν....ο γάμος είναι κάτι άλλο...που δυστυχώς κάποιοι αδυνατούν να καταλάβουν,και επιχειρούν να υποτιμούν την έννοια της λέξεως...και γενικά της Γλώσσας μας,και τις επιδράσεις αυτής στην ζωή του ανθρώπου...μιας και πρόκειται για κάτι το "ζωντανό"...και όχι απλώς λόγια και λέξεις του αέρα...
jois21
Τζινοβιλι, δυστυχως για σενα οσο δεν υπαρχει σαφηνεια στον ορισμο του πολιτικου γαμου θα μπορει να γινεται χωρις προβλημα μεχρι, τουλαχιστον, να βγει αποφαση για το αντιθετο.

Για τα υπολοιπα δεν εχω κατι να πω, μονο οτι λυπαμαι που για καποιους γλωσσες, λεξικα και οπισθοδρομικες αντιληψεις ειναι πιο "ζωντανες" απο ανθρωπινες σχεσεις και δικαιωματα...
tom
το γάμος βγαίνει από το αντίστοιχο ρήμα, το οποίο οι "ανώμαλοι" που λες, το κάνουν, άρα δεν βλέπω κάποιο "γλωσσολογικό" εμπόδιο, που τόσο πολύ σε ενοχλεί
apkat
QUOTE(jois21 @ Jun 12 2008, 23:45 ) *
Για τα υπολοιπα δεν εχω κατι να πω, μονο οτι λυπαμαι που για καποιους γλωσσες, λεξικα και οπισθοδρομικες αντιληψεις ειναι πιο "ζωντανες" απο ανθρωπινες σχεσεις και δικαιωματα...

+1.Παντως εχω παρατηρησει οτι για ανθρωπους που χαρακτηριζουν του ομοφιλοφυλους με τετοια ευκολια ανωμαλους τελειως αυθορμητα ευχομαι αν εκαναν παιδια να γινονταν "ανωμαλα"..
spysta
Οι ''ανωμαλοι'' φιλε ginobili ειναι συναθρωποι μας και καλο θα ητανε να μιλας με περισσοτερο σεβασμο ..

Τα δικαιωματα που εχει ..ενα ατεκνο ζευγαρι θα πρεπει να εχουν και οι ''ομοφυλοφιλοι'' ..
Αυτο ουσιαστικα προσπαθουν να πετυχουν με τη νομιμοποιηση πολιτικου γαμου ..
και καλα κανουν απο τη στιγμη που ειναι μελη της κοινωνιας μας .. κα προσφερουν σ αυτην ..

Οπως εχω ξαναπει το ζουμι δεν ειναι στον απλο πολιτικο γαμο .. το ζουμι ειναι στο κατα ποσο θα τους επιτραπει ή οχι να υιοθετησουν παιδια .. εκει ειναι το θεμα συζητησης
NBAer
QUOTE(spysta @ Jun 13 2008, 00:13 ) *
Οπως εχω ξαναπει το ζουμι δεν ειναι στον απλο πολιτικο γαμο .. το ζουμι ειναι στο κατα ποσο θα τους επιτραπει ή οχι να υιοθετησουν παιδια .. εκει ειναι το θεμα συζητησης

Αν γινει με σειρα προτεραιοτητας.
Δηλαδη να πηγαινουν πρωτα σε ετεροφυλα ζευγαρια και οσα περισευουν σε ομοφυλα ζευγαρια αντρων.
Αυτο γιατι τα μεν ετεροφυλα ζευγαρια:
•Προσπαθησαν αλλα δεν τα καταφεραν να κανουν οποτε τους αξιζει μια ανταμοιβη μετα απο τοσες προσπαθειες. Τα μεν ομοφυλα ζευγαρια δεν προσπαθουν ποτε να κανουν παιδια, ειναι παντελως αχρηστοι. 24.gif 24.gif
•Σε ενα ετεροφυλο ζευγαρι υπαρχει παντα ενας θηλυκος οργανισμος, που οι πιθανοτητες και οι τροποι οπως ξερουμε για να αποκτησει απογονους να γινει μητερα δηλαδη, ειναι απειρως μικροτερες απο εναν αρσενικο οργανισμο, οποτε αν δεν μπορει το ετεροφυλο ζευγαρι να κανει παιδια, τοτε πρεπει να ανταμειψουμε αυτην την μητερα.
Αυτο που λεω δηλαδη ειναι οτι τα ετεροφυλα ζευγαρια οταν δεν μπορουν να κανουν παιδια αυτο τις περισσοτερες φορες οφειλεται σε οργανικη ανικανοτητα του ενος ή και των 2. Οποτε πρεπει να ανταμειφθουν.
Στα αντρικα ομοφυλα ζευγαρια ομως ο λογος που δεν μπορουν να κανουν παιδια μςταξυ τους ειναι ο γνωστος.....
red pyramid88
QUOTE(NBAer @ Jun 13 2008, 00:39 ) *
Αν γινει με σειρα προτεραιοτητας.
Δηλαδη να πηγαινουν πρωτα σε ετεροφυλα ζευγαρια και οσα περισευουν σε ομοφυλα ζευγαρια αντρων.
Αυτο γιατι τα μεν ετεροφυλα ζευγαρια:
•Προσπαθησαν αλλα δεν τα καταφεραν να κανουν οποτε τους αξιζει μια ανταμοιβη μετα απο τοσες προσπαθειες. Τα μεν ομοφυλα ζευγαρια δεν προσπαθουν ποτε να κανουν παιδια, ειναι παντελως αχρηστοι. 24.gif 24.gif
•Σε ενα ετεροφυλο ζευγαρι υπαρχει παντα ενας θηλυκος οργανισμος, που οι πιθανοτητες και οι τροποι οπως ξερουμε για να αποκτησει απογονους να γινει μητερα δηλαδη, ειναι απειρως μικροτερες απο εναν αρσενικο οργανισμο, οποτε αν δεν μπορει το ετεροφυλο ζευγαρι να κανει παιδια, τοτε πρεπει να ανταμειψουμε αυτην την μητερα.
Αυτο που λεω δηλαδη ειναι οτι τα ετεροφυλα ζευγαρια οταν δεν μπορουν να κανουν παιδια αυτο τις περισσοτερες φορες οφειλεται σε οργανικη ανικανοτητα του ενος ή και των 2. Οποτε πρεπει να ανταμειφθουν.
Στα αντρικα ομοφυλα ζευγαρια ομως ο λογος που δεν μπορουν να κανουν παιδια μςταξυ τους ειναι ο γνωστος.....

Εμ, βασικά πιστεύω ότι τα παιδιά που πάνε σε υοθεσίες πάνε για να βρούνε τα ίδια μια καλύτερη ζωή, όχι για να ικανοποιήσουν το κενό ενός ζευγαριού (τουλάχιστον αυτό πρέπει να είναι η προτεραιότητα), είτε ετερό είτε ομοφυλόφιλων. Οπότε δεν νομίζω ότι στέκει ως επιχήρημα, αν και καταλαβαίνω το σκεπτικό σου και συμφωνώ ότι πρέπει και τέτοιου είδους ζευγάρια να αναπληρώνουν αυτό το κενό τους, απλά βρίσκω το σκεπτικό πιο πολύ συναισθηματικό παρά πρακτικό στο ζήτημα.

Να ρωτήσω κάτι? γιατί μιλάς αποκλειστικά για αντρικά ζευγάρια και όχι γυναικεία? αν δεν κάνω λάθος έτσι και αλλιώς οι πιο πολλές υοθεσίες τέτοιου τύπου έχουν γίνει απο γυναίκες, όχι απο άντρες.
Ginobili
QUOTE(tom @ Jun 12 2008, 20:53 ) *
το γάμος βγαίνει από το αντίστοιχο ρήμα, το οποίο οι "ανώμαλοι" που λες, το κάνουν, άρα δεν βλέπω κάποιο "γλωσσολογικό" εμπόδιο, που τόσο πολύ σε ενοχλεί

Προφανώς ή δεν ξέρεις τι είναι αυτό που κάνουν οι ανώμαλοι,ή δεν έχεις ανοίξει λεξικό να δεις τι σημαίνει ακριβώς αυτό το ρήμα....
Ginobili
QUOTE(apkat @ Jun 12 2008, 21:02 ) *
+1.Παντως εχω παρατηρησει οτι για ανθρωπους που χαρακτηριζουν του ομοφιλοφυλους με τετοια ευκολια ανωμαλους τελειως αυθορμητα ευχομαι αν εκαναν παιδια να γινονταν "ανωμαλα"..

Εγώ εύχομαι,αν αποφασίσεις ποτέ να κάνεις παιδιά να βγουν ομαλά.
Επίσης πρέπει να σου πω,ότι επιστημονικά δεν έχει ανακαλυφθεί κάποιο γονίδιο που να ευθύνεται για την ομοφυλοφιλία.Η ανωμαλία αυτή οφείλεται κυρίως σε εξωγενείς παράγοντες.
apkat
QUOTE(Ginobili @ Jun 13 2008, 03:02 ) *
Επίσης πρέπει να σου πω,ότι επιστημονικά δεν έχει ανακαλυφθεί κάποιο γονίδιο που να ευθύνεται για την ομοφυλοφιλία.Η ανωμαλία αυτή οφείλεται κυρίως σε εξωγενείς παράγοντες.

Αν ποτε κανω παιδια επιθυμω να ειναι υγειη.Τα υπολοιπα περιτευουν.

Ανεξαρτητα απο το που οφειλεται η ομοφυλοφιλια αντικειμενικα δεν κανει διακρισεις.Συνεπως θα μπορουσε το παιδι οποιουδηποτε να ειναι ομοφυλοφιλο..
jois21
QUOTE(Ginobili @ Jun 13 2008, 03:02 ) *

Προφανως ΔΕΝ μπηκες στον κοπο ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ απο οσα γραφτηκαν εδω μεσα.
Απλα ακολουθεις οτι σ' αρεσει να πιστευεις ο ιδιος.
Ginobili
QUOTE(jois21 @ Jun 13 2008, 01:57 ) *
Προφανως ΔΕΝ μπηκες στον κοπο ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ απο οσα γραφτηκαν εδω μεσα.
Απλα ακολουθεις οτι σ' αρεσει να πιστευεις ο ιδιος.

Διάβασα πολύ προσεκτικά τα ποστ όλων.Αυτό δεν σημαίνει ότι θα μου επιβάλλουν κάποιοι και την γνώμη τους...προκειμένου να διαβάζεις εσύ,αυτά που σου αρέσει να πιστεύεις.
rchos
Διάβασα πολύ προσεκτικά τα ποστ όλων.Αυτό δεν σημαίνει ότι θα μου επιβάλλουν κάποιοι και την γνώμη τους...προκειμένου να διαβάζεις εσύ,αυτά που σου αρέσει να πιστεύεις.

παντως ginobili το θεμα δεν ειναι αν εισαι υπερ η οχι του γαμου η της υιοθεσειας.εκει ο καθενας ας πιστευει οτι θελει.εσυ προσβαλεις συνεχεια μια σεβαστη σε αριθμο μεριδα πολιτων.αυτο ειναι ενα θεμα οπως και να το κανουμε.
Ginobili
Είναι η γνώμη μου,να τους θεωρώ έτσι όπως τους αποκαλώ..και δεν θα μου την αλλάξει κανείς.
rchos
Είναι η γνώμη μου,να τους θεωρώ έτσι όπως τους αποκαλώ..και δεν θα μου την αλλάξει κανείς.

παντως ασχετα με το φορουμ τωρα τετοιες αποψεις ειναι συνηθως επικυνδυνες.οχι απο σενα απαραιτητα.απο αλλους που μπορουν να γινουν πιο επικυνδινοι.
επισης αν καποιος καμια φορα τετοιες αποψεις προσπαθησει να στις αλλαξει κατα πασα πιθανοτατα να ξες οτι το καλο σου θα σκεφτεται και οχι το κακο σου.

ελπιζω να μην παρεξηγησεις αυτα που σου γραφω.
Ginobili
QUOTE(rchos @ Jun 13 2008, 13:10 ) *
παντως ασχετα με το φορουμ τωρα τετοιες αποψεις ειναι συνηθως επικυνδυνες.οχι απο σενα απαραιτητα.απο αλλους που μπορουν να γινουν πιο επικυνδινοι.
επισης αν καποιος καμια φορα τετοιες αποψεις προσπαθησει να στις αλλαξει κατα πασα πιθανοτατα να ξες οτι το καλο σου θα σκεφτεται και οχι το κακο σου.

ελπιζω να μην παρεξηγησεις αυτα που σου γραφω.

peace.gif καμία παρεξήγηση.
Τώρα τα περί επικινδυνότητας...δεν καταλαβαίνω που τα στηρίζεις.Το ότι τους θεωρώ ανώμαλους...δεν σημαίνει ότι θα ήθελα να τους στερήσω τα δικαιώματα τους.Ούτε να τους εξορίσω...αυτό έλειπε....
Έχουν σαφώς τα ίδια δικαιώματα με όλους μας εκτός της υιοθεσίας και της σύναψης γάμου (όχι συμφωνητικά συμβίωσης,τα οποία σαφώς και πρέπει να μπορούν να τα έχουν)...για λόγους που έχω αναλύσει.
Όπως ένας ανάπηρος δεν πρέπει να έχει το δικαίωμα να οδηγεί,έτσι και τα ζεύγη ανωμάλων δεν πρέπει να έχουν το δικαίωμα να υιοθετούν και να μεγαλώνουν παιδιά.

Αυτή είναι η άποψη μου.
jois21
Aν δεις κανενα, μονο, μη το φωναξεις "ζεύγος ανωμάλων", συγκρατησου.
rchos
η επικυνδινοτητα φιλε ginobili οπως ειπα δεν εχει να κανει αμεσα με σενα.γιατι εσυ σαν ανθρωπος μπορει να εισαι εγκρατης ας πουμε.καποιοι αλλοι ομως καποτε επειδη θεωρουσαν τους διαφορετικους ανωμαλους και κατωτερους αφανισαν πολυ κοσμο σε θαλαμους αεριων.
ελπιζω να καταλαβαινεις ποσο το λεω.στο δικο σου στομα μπορει να μην ειναι επικυνδυνη αποψη.οταν ομως καλλιεργειτε στα μυαλα αλλων μπορει να γινει.
Ginobili
QUOTE(jois21 @ Jun 13 2008, 13:35 ) *
Aν δεις κανενα, μονο, μη το φωναξεις "ζεύγος ανωμάλων", συγκρατησου.

Δεν χρειάζεται να συγκρατηθώ....
Ginobili
QUOTE(rchos @ Jun 13 2008, 13:37 ) *
η επικυνδινοτητα φιλε ginobili οπως ειπα δεν εχει να κανει αμεσα με σενα.γιατι εσυ σαν ανθρωπος μπορει να εισαι εγκρατης ας πουμε.καποιοι αλλοι ομως καποτε επειδη θεωρουσαν τους διαφορετικους ανωμαλους και κατωτερους αφανισαν πολυ κοσμο σε θαλαμους αεριων.
ελπιζω να καταλαβαινεις ποσο το λεω.στο δικο σου στομα μπορει να μην ειναι επικυνδυνη αποψη.οταν ομως καλλιεργειτε στα μυαλα αλλων μπορει να γινει.

Κάποτε θεωρούσαν και τις γυναίκες κατώτερες.Πριν μερικές δεκαετίες..δεν ψήφιζαν καν...είναι αστείο να μιλάμε για θαλάμους αερίων....μην κακοχαρακτηρίζετε και δημιουργείτε φοβίες έτσι εύκολα για την αντίθετη άποψη.
Σιγά μην κάνουμε προπαγάνδα κιόλας..και καλλιεργήσουμε την βία...σιγά μην διώξουν τους ομοφυλόφιλους και από την τηλεόραση (και γενικά από την διασημότητα).....σιγά μην χάσουν και την δουλειά τους....
Μακάρι και οι άλλοι να υφιστάμεθα τον "ρατσισμό" που υφίστανται σήμερα οι ομοφυλόφιλοι....
jois21
Μου ευχεσαι να σε πω ανωμαλο;

Αλλα εγω θα συγκρατηθω...
Ginobili
QUOTE(jois21 @ Jun 13 2008, 13:53 ) *
Μου ευχεσαι να σε πω ανωμαλο;

Αλλα εγω θα συγκρατηθω...

Δεν σου εύχομαι τίποτα.Αν θες να το πεις..πες το.Μην καταπιέζεσαι....
jois21
Οι στρ8 ειναι ανωμαλοι, αυτη ειναι η γνωμη μου και δεν αλλαζει. biggrin.gif
captain charisma
αμα ειναι οι στρειτ ανωμαλοι οι ομοφυλοφιλοι τι ειναι τοτε?
apkat
Oμαλοι..Συγκεντρωσου ρε μπιγκ ντιρκ wink.gif
Pierce
QUOTE(jois21 @ Jun 13 2008, 17:05 ) *
Οι στρ8 ειναι ανωμαλοι, αυτη ειναι η γνωμη μου και δεν αλλαζει. biggrin.gif

απο παλαιοτερο παρομοιο τοπικ, επειδη μου αρεσε πολυ η απαντηση μου (μετριοπαθεια πανω απο ολα) την quotaρω (ισως ειναι και δειγμα αρχης σχιζοφρενειας που μιλαω για τον ευατο μου σε τριτο προσωπο tongue.gif )

QUOTE(pierce21 @ Mar 23 2008, 22:48 ) *
εγω ειμαι ανωμαλος, και ειμαι καλα

QUOTE(jois21 @ Mar 23 2008, 23:32 ) *
γιατι;

QUOTE(pierce21 @ Mar 23 2008, 23:41 ) *
οι γυναικες (αν και με ταλαιπωρουν δεοντως ) ταιριαζουν στην ιδιοσυγκρασια μου

banana.gif
Alexmei
παιδιά σπάσαν τα σύνορα! Δεν κολλάμε μόνο στην Τήλο.!
Το γάμο των ονείρων τους ετοιμάζουν η Ellen DeGeneres και η αγαπημένη της Portia de Rossi, οι οποίες, αδιαφορώντας πλήρως για τα κακόβουλα σχόλια, διαδίδουν όσο περισσότερο μπορούν, τα πλεονεκτήματα των ομοφυλοφιλικών σχέσεων.

Η DeGeneres, η οποία κέρδισε το τέταρτο συνεχόμενο Daytime Emmy για το σόου της, σε δηλώσεις που έκανε στους δημοσιογράφους, στα παρασκήνια του Kodak Theatre, ανέφερε ότι το όνειρο της ζωής της γίνεται πραγματικότητα.

"Ναι, ορίσαμε ημερομηνία γάμου", δήλωσε η DeGeneres. "Πώς νιώθω; Νιώθω ότι τα ζευγάρια του ιδίου φύλου δεν έχουν τα ίδια δικαιώματα με τα υπόλοιπα. Και αυτό για εμένα είναι γελοίο''.

Η DeGeneres, ωστόσο, δεν διευκρίνισε, ούτε την ημέρα, ούτε και τον τόπο που θα λάβει μέρος ο γάμος. Το μόνο στο οποίο αρκέστηκε ήταν να αποκαλύψει ότι η οικογένεια της de Rossi θα ταξιδέψει από την Αυστραλία για τις ΗΠΑ, ενώ στο γάμο θα υπάρχει χορωδία. Μέχρι τη στιγμή που θα τελεστεί ο γάμος, ο κόσμος θα πάρει μία μικρή ''γεύση'' μέσω του προγράμματός της.

"Ο σχεδιασμός ενός γάμου πάντως είναι κάτι που δημιουργεί φοβερό άγχος. Είναι τρελό για την ακρίβεια!'', ανέφερε η DeGeneres, η οποία πρόσφατα χάρισε στην de Rossi ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι, ως το δώρο αρραβώνων τους.

Κωνσταντίνα Ζορμπά από contra.gr

Από την μία είναι οκ, από την άλλη δεν είναι.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.