Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Who is???
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Οτιδήποτε για το μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
Pierce
περα απο την πλακα τωρα, ειστε σιγουροι οτι αυτοι που ξερουν ποιος ειναι στην φωτο(παρ΄ολο που ειναι παλια laugh.gif ) ειναι τοσο πολλοι? αμφιβαλω!
dizzy_fingers
Βλέπω τον pierce που είναι έτοιμος να ποστάρει (την προφανώς σωστή απάντηση).
Άσε την ρε για κανέναν που δεν την ξέρει αμέσως να την απαντήσεις! tongue.gif biggrin.gif

Την αφήνω για τους λοιπούς. wink.gif

EDIT: Για να δούμε πόσοι είναι wink.gif.
Gravedigger
Πλάκα κάνετε???Για να μην το μαρτυρίσω κιόλας...Υπάρχει περίπτωση κάποιος που ασχολείται με το ΜΠΑΣΚΕΤ( tongue.gif ) να μην ξέρει ποιος είναι???
sihainas
Να ρωτήσω κάτι άσχετο; Μήπως θα έπρεπε να μεταφερθεί στο φόρουμ με το παιχνίδια γιατί όλο μπερδεύομαι και το ψάχνω εκεί tongue.gif ... η μπα;

edit.

Για να συνεχίσουμε...μήπως πρέπει κάποιος να πει και το όνομα; Γιατί όλοι το ξέρουν αλλά κανείς δεν το λέει tongue.gif
Das Kapital
Να απαντησω?

Το προλαβαινω το εντιτ!!!
McRae
Ο Γκιζογιαννης της Πατρας νομιζω ειναι....
sihainas
Ναι ξεχωρίζει απ'τα μεγάλα αυτιά του tongue.gif
McRae
Σοβαρα τωρα,ποιος ειναι? blink.gif
NBAholic
O Toύρκογλου είναι. Θυμάμαι μια περσινή τέτοια φωτό του. cool.gif

http://images.google.gr/imgres?imgurl=http...l%3Del%26sa%3DN

Αντιστρέψτε την πρώτη φωτό (δεν επιτρέπεται το copy-paste) και θα καταλάβετε.
Das Kapital
Θα απαντησω εγω γιατι δε το βλεπω να βρισκω αλλο tongue.gif

JERRY WEST
Pierce
sihainas
ok αν και η εικόνα είναι από το logo... το ίδιο μας κάνει

sihainas
Άντε για να τεστάρουμε λίγο τις γνώσεις σας στην Α1 biggrin.gif

(έχε χάρη που το καινούριο photoshop έχει ένα εργαλείο που κάνει το κόψιμο των παιχτών...παιχνιδάκι... tongue.gif )
Gravedigger
Ο Πέτρουλας του Πανελληνίου!ΧΑΧΑΧΑ! icon_drunk.gif
sihainas
μπα...
Gravedigger
Φτου!Πάντως η φωτό αν δν κάνω λάθος δν είναι καινούρια γιατί τα παπούτσια του είναι παλιό μοντέλο!Ίσως κ 5 χρόνων!
sihainas
Τι να σου πω...μπορεί να έχει βολευτεί με αυτά τα παπούτσια...και να μην τα άλλαξε
Air Kef
Καυκής;
Aristofanis
Σκέφτηκα Καλαιτζίδη, Κουμπούρα, Κανελλόπουλο, Μανωλόπουλο αλλά δεν βρίσκω λύση...

πάντως είναι γνωστός...σίγουρα... blink.gif
sihainas
Κανένας από αυτούς...

tip: Επειδή παίζει στην Α1 δεν είναι απαραίτητο να είναι Έλληνας wink.gif
dizzy_fingers
Αν δεν πέταγες αυτό το τελευταίο, θα έλεγα Ταπούτος επί Ηρακλή...αλλά τώρα με έχεις μπερδέψει.
Aristofanis
βρε μπας και είναι ο Αρσλαν?
sihainas
Μάλλον όχι...βρε tongue.gif
Aristofanis
QUOTE(sihainas @ Jun 7 2007, 11:59 PM) *
Μάλλον όχι...βρε tongue.gif

Ε από τα φρύδια μοιάζει...μήπως και...

αλλά αφού δεν είναι...

για βοήθησε..
είναι ξένος που έπαιξε στην Α1 φέτος?
να αρχίσω να τους ψάχνω όλους...μήπως τον βρω biggrin.gif Μόνο μην είναι κανένας από τον Μακεδονικό (αν και τώρα που το σκέφτομαι..Μίσιτς??????? )
sihainas
Λοιπόν έπαιξε φέτος ήταν από τους καλύτερους της ομάδας του...μόνο που δεν κατάφεραν να πετύχουν τους στόχους τους ως ομάδα... και ναι μιλάω για φέτος.
thrylos7
Είχα σκοπό να σε ρωτήσω αν αγωνίστηκε όλη τη χρονιά (πχ αν έχασε είτε την αρχή, είτε το τέλος του πρωταθλήματος)...

Πλέον, βάσει των στοιχείων που έδωσες, προτιμότερος είναι ο Γιοσίποβιτς, αν και δε μπορώ να πω ότι φέρνει πολύ η εικόνα.

Μέχρι τώρα, είχα στο μυαλό μου τον Κρστιτς.
Aristofanis
Kojadinovic? (τελευταία προσπάθεια)
Gravedigger
QUOTE(Aristofanis @ Jun 7 2007, 09:16 PM) *
Kojadinovic? (τελευταία προσπάθεια)

Μα είπε ότι πήγε καλά ο ίδιος! wink.gif

Κ εγώ Josipovic λέω...Ταιριάζουν όλα όσα έχεις πει εκτός από την φωτό! tongue.gif
sihainas
Aristofanis
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ biggrin.gif
thrylos7
Πότε ήταν αξύριστος αυτός ρε; (Κι εσύ.. "πήρες" σήματα και χορηγούς, αλλά τις τρίχες τις άφησες!) tongue.gif Εγώ κάθε φορά που τον έβλεπα ήταν ίδιος με έναν από τους πρωταγωνιστές του Lost...

Αυτό ήταν καλό πάντως... Έτσι, να μας δυσκολεύεις.. smile.gif
sihainas
Σορρυ αφεντικό δεν είχα ξυραφάκι πρόχειρο την ώρα που τον έφτιαχνα tongue.gif
Pierce
εκανα μια μικρη αποπειρα. ακομα μαθαινω, δειξτε κατανοηση για το κουτσουρεμα της εικονας tongue.gif (ειναι περισσοτερο στο στιλ των εικονων του ντιζι,και οχι του sihaina) τιπ: παιχτης του ΝΒΑ
dizzy_fingers
Αυτός?

Σιγά που δε θα σε κορόιδευα tongue.gif laugh.gif!
Gravedigger
QUOTE(pierce21 @ Jun 7 2007, 09:42 PM) *
εκανα μια μικρη αποπειρα. ακομα μαθαινω, δειξτε κατανοηση για το κουτσουρεμα της εικονας tongue.gif (ειναι περισσοτερο στο στιλ των εικονων του ντιζι,και οχι του sihaina) τιπ: παιχτης του ΝΒΑ

Ποιος παίχτης του ΝΒΑ φοράει μπότες κ παίζει μπάσκετ με μπάλλα του rugby(πεπόνι)??? tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Dizzy... 77.gif 24.gif 24.gif 24.gif
Pierce
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΕ. ΜΕ ΒΡΗΚΑΤΕ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΜΙΛΑΩ sad-smiley-009.gif
ΘΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ ΕΓΩ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ
Silver8
Ντουένιας......... tongue.gif
NBAholic
O τρόπος που σουτάρει θυμίζει Σακίλ απ'τη γραμμή των βολών.
Αν γείρω το κεφάλι 90 μοίρες δεξιά, μου θυμίζει Ντιρκ.

Ελπίζω να είναι ακριβείας το cut, αλλιώς θα επιβαρυνθεί το εξεταστικό κέντρο (ο maker).
Pierce
την επομενη φορα θα ειναι καλυτερη η προσπαθεια, το υποσχομαι( sihaina πες ποσα θες να μου φτιαξεις μια tongue.gif )
Silver8
τραγικό ρε w00t.gif ήθελε πορσπάθεια να το κάνεις αυτό
sihainas
Λοιπόν αυτή την έφτιαξε ο pierce...

Είπα να την κάνω ε...χμ...εννοούσα ο Pierce ηθελε να την κάνει όπως στην αρχή... tip: αργότερα tongue.gif
NBAholic
Δεν ξέρεις τι εκνευριστικό είναι το ερωτηματικό στη μέση. Σα να μιλά η γιαγιά σου την ώρα που θες να ακούσεις τα αποτελέσματα του ΝΒΑ απ'το ESPN.
sihainas

small tip:
...Και αυτός παίζει στην Ευρώπη...
Warrior
sihainas τωρα εμεις πρεπει να τον βρουμε?? rolleyes.gif tongue.gif
sihainas
Πολύ ωραία... πάρτε ένα tip...απ'ότι βλέπω στο site της Ευρωλίγκας έχει κάνει ατομικό ρεκορ (για την Ευρωλίγκα) στα αμυντικά ριμπάουντ...εναντίον Ελληνικής ομάδας
McRae
Τον Roger Esteller μου θυμισε αυτη η φωτο,αλλα τωρα με αυτα τα τιπ αποκλειεται...
sihainas
άλλο ένα tip...είναι ολίγον μαυρούλης...
jokey
Χάισλιπ.
Και βάλτε γιατί δε σκαμπάζω sad.gif

Edit: Αλλά από ότι βλέπω δεν έχει το ρεκόρ οπότε τη πέταξα...
sihainas
Δεν είναι ο Χάισλιπ... άλλα είσαι σε καλό δρόμο
thrylos7
Εγώ θα 'λεγα να μη βάζεις καθόλου φωτογραφίες, αλλά να κάνεις μόνο τις ερωτήσεις... tongue.gif biggrin.gif

Να φανταστώ ότι το ρεκόρ δεν είναι γενικό, αλλά μόνο έναντι ελληνικής ομάδας, σωστά; Εκτός αν μιλάμε για τη φετινή χρονιά (αλλά είχε κανείς πάνω από 15;.. ).

Εμένα στην αρχή πάντως μου έκανε για τον αγαπημένο μου, Έρικ Κάμπελ.

Edit: Τελικά για τη φετινή χρονιά μιλάς... Αλλά ο Φώτσης αλλοιώνει το tip... tongue.gif
(συμπαθητικός κι αυτός, πάντως..)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.