Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Aris-Benneton Trevizo
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Άρης
Pages: 1, 2
Warrior
Σε γενικες γραμμες...τα ειπατε ολα! smile.gif

Δεν ξερω για σας,αλλα εγω αγχωθηκα εντονα σημερα... 42.gif
Eκει στα τελη του 3ου δεκαλεπτου...οταν η ομαδα εδειχνει ανημπορη να αντιδρασει(γιατι εγω αυτο εβλεπα
ως τοτε).....μαθαμε και το αποτελεσμα στην Τουρκια....θυμομουν και την νικη της Ναπολι...

Αμαν,λεω,τι γινεται τωρα??Την "κατσαμε"... biggrin.gif

(Aκομα δεν εχω συνερθει να σας πω την αληθεια... blush.gif)

Αλλα μιλησε ο "νομος του παλε" στο τελος!

Τα "τεχνασματα" του Ιταλου στο 4ο δεκαλεπτο ηταν αυτα που εδωσαν την λυση!Μπραβο στον Ιταλο...
Του εχω "συρει" και γω πολλα παλιοτερα(οπως και οι περισσοτεροι),αλλα συνεχιζει να με εκπλησσει
την φετινη χρονια.

Eξαιρετικη η αμυνα στο 4ο δεκαλεπτο.Μεσα σε 8' δεχτηκαμε μολις 1 ποντο 41.gif ,με αποτελεσμα το 46-49
να γινει 57-50 και να επιστρεψουν οι καρδιες την θεση του.

edit: Ο Φλετσερ εμεινε εκτος 12αδας σημερα.... rolleyes.gif

Φοβερος ο κοσμος σημερα...

Σημαντικη και η συμβολη του Παντελιαδη στη νικη(οπως και των Καστλ,Σαββα,Σιγαλα)! 41.gif
thrylos7
Όχι, τώρα σενάρια δεν κάνω, ξεχάστε το! tongue.gif biggrin.gif

Δώσαμε χειραψία, αλληλοευχηθήκαμε και έχω το αυτόγραφο του Νικόλα πάνω στο box score του ημιχρόνου!

Λίγα πράγματα θα πω (μιας και δεν είμαι σε θέση να σκέφτομαι πολλά αυτή τη στιγμή biggrin.gif )

Ο Άρης για 25 και κάτι λεπτά ήταν τραγικότατος επιθετικά, και στις μάχες στα ψηλά... Βασικά, η λέξη τραγικότατος είναι επιεικής...

Παρ' όλα αυτά, από το 2ο ημίχρονο ξεκίνησε να παίζει πάρα πολύ καλή άμυνα και θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι 1:15 πριν το τέλος η Μπενετόν είχε σημειώσε 18 πόντους! 1 πόντο το λεπτό δηλαδή.

Να 'ναι καλά ο Ηλιάδης, ο Καστλ, ο Σκέιλς και ο Παντελιάδης (με τη σκληρή, αλλά αποτελεσματική άμυνα)!

Ο Ζήσης ξεκίνησε κάτι παραπάνω από εντυπωσιακά, πετυχαίνοντας 8 πόντους στο δεκάλεπτο. Στο 2ο και στο 3ο, αφοσιώθηκε περισσότερο στα οργανωτικά, βγάζοντας όμορφες πάσες, αλλά φαινόταν περιορισμένος. Στο τέλος, έκανε 2 κρίσιμα λάθη και κάπου εκεί ο Άρης σιγούρεψε τη νίκη.

Πάντως, σήμερα, είδα περισσότερο γυναικείο κόσμο από κάθε άλλη φορά στο Παλέ. Ειδικά στην 1, που μαζευόμαστε συνήθως κλασικοί αργόσχολοι... biggrin.gif
Αρκετοί επίσης έρχονταν για πρώτη φορά στο γήπεδο.

Η υπόθεση πρόκριση μάλλον έχει τελειώσει. Ωραία!
Warrior
Ευτυχως την αλλη βδομαδα παιζουν Φενερ και Ναπολι μεταξυ τους στην Τουρκια,οποτε...δεν γινεται....
καποια απο τις δυο θα χασει σιγουρα! laugh.gif

Αντε,γιατι ξαφνικα γινανε "τρενα" στην Ευρωλιγκα! angry.gif

Y.Γ.:Απολαυστικος ο Μπλατ(ακουσα..) στην συνεντευξη τυπου...
The Admiral
Εμενα αυτο που μου αρεσε πολυ χθες ηταν πως απο τους 8 που αγωνιστηκαν για πανω απο 10 λεπτα στον αγωνα,οι 4 ηταν Ελληνες.Και ολοι προσεφεραν,αλλος επιθετικα,αλλος οργανωτικα και αμυντικα.Και οι δυο αλλοι Ελληνες που επαιξαν συνολικα 6 λεπτα,οι Γιαννουλης και Τσαλδαρης,καθε αλλο παρα εκτος πλανων του Ματζον ειναι και παντα παιρνουν το χρονο τους.

Μπραβο λοιπον στη διοικηση που σε μια δυσκολη χρονια θελησε να επενδυσει σε Ελληνες και ακομη μεγαλυτερα μπραβο στον Ιταλο,που τους εμπιστευεται και τους δινει ρολο στην ομαδα.Και τους ξενους που δεν εκμεταλλευονται τις ευκαιριες τους,σταδιακα τους περιθωριοποιει...

Μακαρι του χρονου να ερθουν περισσοτεροι και πιο ταλαντουχοι Ελληνες,που οχι μονο θα ειναι βαρομετρο για την ομαδα,αλλα και θα γουσταρουν να παιζουν για παρτη της,θα το θεωρουν τιμη τους.
NBAer
Χα! Ωραια. Νικησε χθες ο Αρης και εξαιτιας της βλακειας μου δεν το ειδα shot.gif
Τελοσπαντων τωρα λοιπον θα εχουμε 3 Ελληνικες ομαδες στους 16.... smile.gif smile.gif
Καλα θα ειναι να παραμεινει και το 3 στους 8 αλλα ακομα γι'αυτο εχουμε καιρο....

Ξερει κανεις αν το συνδρομητικο ξαναδειξει το ματς?

Παντως τωρα εχουμε ωραια πραγματα μεσα στο ΣΚυριακο: Αρης-ΠΑΟ, ΠΑΟΚ-Ολυμπιακος(ποδοσφ).
Ξερει κανεις ποιο καναλι θα δειξει το ματς(Αρης-ΠΑΟ)? ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, Ssport?

Και μια προβλεψη:

67
74
Warrior
QUOTE(NBAer @ Jan 19 2007, 07:09 PM) *
Και μια προβλεψη:

67
74

Φαε την γλωσσα σου ρε γρουσουζη.... angry.gif

tongue.gif smile.gif

Το Αρης-ΠΑΟ ειναι Κυριακη 5μμ. απο ΕΤ1
enypnio
gia na tous paei o zots apo to aerodromio sto gipedo gia lesson kai video en opsi tou derby...
fantasou poso xesmenoi einai?

twra vevaia ayto den einai vevaio oti einai kalo gia ton Ari alla anyway...

episis min masate kai poly ta paramythia me batiste mporei na paixei kai na to lene etsi ta idia den kanane kai me ton siskaouskas ...

episis as meletisi kapoios statistic expert tis pithanotites tou Ari stin xeiroteri periptosi pou xasei kai ta 2 pexnidia gia na halarosoume
Αγγελική
εχτηεσ εσπασαν τα νευρα μου, πως καταφρερνω παντα στα εντος εδρας παιχνιδια του να δουλευω και να μην μπορω να τον δω live αλλα και ουτε απο tv... μα δλδ ελεος να ειμαι μια πορτα απο το παρκε...! sad-smiley-009.gif wacko.gif

τεσπα ενα wav.gif για την χθεσινη νίκη του...
Warrior
QUOTE(enypnio @ Jan 19 2007, 07:46 PM) *
episis as meletisi kapoios statistic expert tis pithanotites tou Ari stin xeiroteri periptosi pou xasei kai ta 2 pexnidia gia na halarosoume

Xωρις να ειμαι expert στα στατιστικα biggrin.gif ....

Εχουμε και λεμε:

Σε περιπτωση που χασουμε και τα δυο ματς στην χειροτερη περιπτωση τερματιζουμε 6οι.

Φενερ και Ναπολι παιζουν μεταξυ τους την αλλη αγωνιστικη,ειναι ενα βαθμο πισω μας και οι δυο,ενω υστερουν
και σε περιπτωση ισοβαθμιας με εμας και οι δυο.

Οποτε...για να μεινουμε 6οι θα πρεπει ο νικητης του αγωνα Φενερ-Ναπολι,να κερδισει την τελευταια
αγωνιστικη.Τα ματς της τελευταιας αγωνιστικης ειναι:

Ορτεζ-Ζαλγκιρις
ΤΣΣΚΑ-Φενερ
Ναπολι-Μπενετον
Αρης-Μπαρτσελονα

Οποτε λογικα θελουμε νικη της Φενερ την επομενη αγωνιστικη,γιατι ειναι σαφως πιο δυσκολο να νικησει η
Φενερ την ΤΣΣΚΑ στην Ρωσια,απο το να κερδισει η Ναπολι εντος την Μπενετον.

Σε περιπτωση που τελικα τερματισουμε 6οι(στο χειροτερο σεναριο) το ερωτημα ειναι αν θα περασουμε ως
καλυτερη 6η ομαδα των ομιλων.

bball.gif Απο τον 1ο ομιλο(του Ολυμπιακου) υποψηφιες ομαδες ειναι η Προκομ(ρεκορ 5-7 τωρα) και Κλιμαμιο(4-8).

Στις υπολοιπομενες 2 αγωνιστικες,η Προκομ αντιμετωπιζει την Ταου εκτος και στην συνεχεια υποδεχεται
την Κλιμαμιο.

Ενω η Κλιμαμιο υποδεχεται την Εφες Πιλσεν πριν παει στην Πολωνια να αντιμετωπισει την Προκομ.

Οποτε οπως ολα δειχνουν,η 6η ομαδα του ομιλου δεν θα εχει 6 νικες.Μοναδικο περιπτωση να συμβει αυτο,
ειναι να κερδισει η Κλιμαμιο την Εφες και την Προκομ και η Προκομ να κανει διπλο στην εδρα της Ταου.

Σε αυτη την περιπτωση ισοβαθμουν σε 5η και 6η θεση Προκομ και Κλιμαμιο με ρεκορ 6-8.5η θα ειναι η
Κλιμαμιο μονο αν κερδισει με +15 στην Πολωνια.

Ο καλυτερος 6ος βγαινει με βαση την συνολικη διαφορα ποντων των ομαδων.Αυτη τη στιγμη η Προκομ εχει
-24Κλιμαμιο -65 και ο Αρης -24.

Συμπερασμα:Δεν νομιζω οτι κινδυνευουμε να βγει η καλυτερη 6η απο αυτον τον ομιλο.

bball.gif Το μεγαλο μπερδεμα γινεται στον ομιλο του Παναθηναικου.Η βαθμολογια:

1)Panathinaikos 11-1
2)Maccabi Elite 7-5
3)DKV Joventut 7-5
4)Partizan 5-7 ( -2)
5)Cibona 5-7 (-8)
6)Lottomatica Roma 5-7 (-38)
7)Unicaja 5-7 (-90)

8)Union Olimpija 3-9

12η αγωνιστικη

Cibona vs. DKV Joventut
Panathinaikos vs. Partizan
Unicaja vs. Lottomatica Roma
Union Olimpija vs. Maccabi Elite

13η αγωνιστικη
Maccabi Elite vs. Panathinaikos
Lottomatica Roma vs. Cibona
DKV Joventut vs. Union Olimpija
Partizan vs. Unicaja

Eδω οποιαδηποτε απο τις Τσιμπονα,Παρτιζαν και Μαλαγα μπορει να τερματισει 6η με ρεκορ 6-8.Ειναι πολυ
πιθανο να εχουμε και 4πλη ισοβαθμια των ομαδων με ρεκορ 6-8,με μια εκ των Τσιμπονα-Παρτιζαν να
τερματιζει 6η σε αυτο το σεναριο.Και να περναει ως καλυτερη 6η ολων των ομιλων(4η Μαλαγα,7η Ρομα).

Οποιαδηποτε προβλεψη απο κει και περα ειναι ριψοκινδυνη.

Σεναρια θα μπορουμε να κανουμε μετα την επομενη αγωνιστικη.Τωρα ειναι πραγματικα παρα πολλα.
Δυστυχως οι νικες των Μαλαγα και Ρομα αυτην την εβδομαδα ηταν ασχημα αποτελεσματα.Με τα ως τωρα
δεδομενα,μαλλον απο αυτον τον ομιλο εκτιμω οτι θα ειναι ο καλυτερος 6ος,με το αντιθετο να
συγκεντρωνει ομως αρκετες πιθανοτητες.Την αλλη βδομαδα θα ειναι λιγο πιο ξεκαθαρα τα πραγματα.

Θελουμε ηττα της Τσιμπονα κατα κυριο λογο.
enypnio
poios eisai re o papahatzis i o nikolaidis?

astro megalo
Warrior
QUOTE(enypnio @ Jan 19 2007, 10:07 PM) *
poios eisai re o papahatzis i o nikolaidis?

O Παπαχατζης,αλλα μην το πεις σε κανεναν!!! 32.gif

biggrin.gif tongue.gif
enypnio

meine ysihos

eimai tafos
thrylos7
gia na tous paei o zots apo to aerodromio sto gipedo gia lesson kai video en opsi tou derby...
fantasou poso xesmenoi einai?

twra vevaia ayto den einai vevaio oti einai kalo gia ton Ari alla anyway...

Αν είναι καλό; Το χειρότερο είναι! Εκεί που ήλπιζα σε νίκη του Άρη τώρα είμαι σίγουρος ότι θα χάσει. Σε κάτι τέτοια δεν παίζεται ο Παναθηναϊκός (ο Ζοτς δηλαδή)...

Απλά να θυμήσω ότι μια άλλη φορά που τους τα 'ψαλλε ήταν στο ημίχρονο του αγώνα με τη Μπανταλόνα εκτός. Δεν είναι ακριβώς το ίδιο, αλλά εγώ περιμένω να δω έναν πάρα πολύ καλό Παναθηναϊκό την Κυριακή.

Πράγματι, πολύ μπερδεμένη η κατάσταση με τα σενάρια, αλλά νομίζω ότι δε θα χρειαστούν! smile.gif
Κάντε σενάρια για πιο πάνω...
kyklotron
άμα είναι κάθε φορά που τους τα ψάλει να κάνουν σερί 22-0 άστα γάματα
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.