Λογικά επειδή είναι ίωση δεν τον αφήνουν να προπονηθεί ολοκληρωτικά για να μην κουραστεί άδικα.
Άλλωστε ξέρουν ότι είναι σε καλή κατάσταση και θα τον βάλουν να παίξει στο ντέρμπι και να δώσει εκεί ό,τι μπορεί.
Θεωρώ βέβαια ότι αυτή τη φορά δεν θα παίξει 30λεπτά.Δεν θα αντέξει σε φουλ ρυθμούς.
Χρειάζεται απλά συνετό κοουτσάρισμα.====>Φυσικά αυτό για τον Ολυμπιακό σημαίνει πίεση πάνω στον Μήτσο.Αλλά
με ποιον?Με τον Τεόντοσιτς?Μην πείτε Λούκας...Το πολύ 10 λεπτά να παίξει.
Ginobili
Jan 12 2011, 18:24
QUOTE(colonel gomelsky @ Jan 12 2011, 09:43 )

Πάντως υπάρχουν (έστω και περιορισμένα) δείγματα καλών εμφανίσεων του Τέπιτς από τους περσινούς τελικούς. Αφού το έχει ξανακάνει (τη μια φορά μάλιστα μέσα στο ΣΕΦ) τότε γιατί όχι και σήμερα?
Την μία...? Γιατί υπήρξε και άλλη? 1 καλό παιχνίδι έκανε..αυτό στο ΣΕΦ που έβαλε 9 πόντους.Ποιο άλλο?
Υ.Γ Από την Κυριακή δηλ ο Μήτσος είναι απροπόνητος....ωραία..πολύ ωραία,κατά διαόλου πάμε.Και μετά μας λέει ο Ίβκοβιτς ότι ο ΠΑΟ είναι αυτός που πρέπει να κερδίσει....

Ό,τι να ναι...
Αν δεν μπορέσει να κερδίσει σήμερα ο Ολυμπιακός τον Παναθηναικό χωρίς Μάριτς και με Μήτσο-Μπατίστ-Νίκολας ΑΝΕΤΟΙΜΟΥΣ...να δω πότε θα το κάνει...
ALdaperan
Jan 12 2011, 18:30
QUOTE(Ginobili @ Jan 12 2011, 18:24 )

Αν δεν μπορέσει να κερδίσει σήμερα ο Ολυμπιακός τον Παναθηναικό χωρίς Μάριτς και με Μήτσο-Μπατίστ-Νίκολας ΑΝΕΤΟΙΜΟΥΣ...να δω πότε θα το κάνει...
δεν μπορει..ακου που σου λεω
σε χειροτερη κατασταση ειναι ο ολυμπιακος, αν εμεις έχουμε 1 προβλημα αυτοι έχουν 100
θα νικήσουμε και με διαφορα μαλιστα

παμε και στοιχημα ...
vastravoud
Jan 12 2011, 18:33
Και τη «δυνατή» τους φιλία δεν την έκρυψαν ποτέ οι δύο κουμπάροι, Ζέλικο Ομπράντοβιτς και Ντούσαν Ίβκοβιτς. Τους συνδέουν άλλωστε τόσα πολλά που αποκλείεται να «σπάσει» η σχέση τους από έναν αγώνα, έστω κι αν πρόκειται για ντέρμπι αιωνίων... Και δεν αποκλείεται αύριο το βράδυ (παραμονή Πρωτοχρονιάς για τους Παλαιοημερολογίτες Σέρβους) να το περάσουν παρέα, ένα 24ωρο μετά το μεγάλο ματς...
Όπως έγινε δύο φορές τις τελευταίες 10 ημέρες, άλλωστε. Με αποκορύφωμα την προηγούμενη εβδομάδα όταν ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, μετά από 12 χρόνια παραμονής στην Ελλάδα για πρώτη φορά βρέθηκε στο Μικρολίμανο- πίσω από το ΣΕΦ για να μην ξεχνιόμαστε- για να απολαύσει το ψάρι του παρέα με τον «μεγάλο του αδερφό», Ντούσαν Ίβκοβιτς.
Ο «Ζοτς» το είχε... καημό και το είχε παραδεχτεί σε συνεντεύξεις του ότι απέφευγε να πηγαίνει προς εκείνα τα μέρη, αν και πολύ το ήθελε. Η.... ιστορική «επίσκεψη» του Ομπράντοβιτς στα... μέρη του Ίβκοβιτς και του Ολυμπιακού πραγματοποιήθηκε τελικά λίγο πριν το ντέρμπι.
Επίσης στις αρχές της εβδομάδας, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και ο Ντούσαν Ίβκοβιτς πέρασαν μια «ιερή βραδιά» στο σπίτι του κόουτς του Παναθηναϊκού. Ήταν- για τους Παλαιοημερολογίτες Σέρβους- η γιορτή του Αγίου Στεφάνου, του προστάτη της οικογένειας Ομπράντοβιτς (στη Σερβία κάθε οικογένεια έχει τον προστάτη της) και ο «Ζοτς» έκανε γιορτή στο σπίτι του. Φυσικά ανάμεσα στους περίπου 50 προσκεκλημένους βρισκόταν ο καλός του φίλος και κουμπάρος του, Ντούσαν Ίβκοβιτς.
Αυτή ίσως και να είναι η πρώτη... απάντηση σε όσους προέβλεπαν κίνδυνο στη διατήρηση της σχέσης τους. Απόψε θα... φαγωθούν για τη νίκη. Αλλά μετά το ματς, όλα θα είναι όπως πριν... Και όπως είχε πει ο Ντούσαν Ίβκοβιτς σε πρόσφατη συνέντευξή του «ελπίζω, εγώ και ο Ζέλικο, να αποτελέσουμε το παράδειγμα στα ντέρμπι».... Μακάρι.
QUOTE(Ginobili @ Jan 12 2011, 18:24 )

Την μία...? Γιατί υπήρξε και άλλη? 1 καλό παιχνίδι έκανε..αυτό στο ΣΕΦ που έβαλε 9 πόντους.Ποιο άλλο?
Υ.Γ Από την Κυριακή δηλ ο Μήτσος είναι απροπόνητος....ωραία..πολύ ωραία,κατά διαόλου πάμε.Και μετά μας λέει ο Ίβκοβιτς ότι ο ΠΑΟ είναι αυτός που πρέπει να κερδίσει....

Ό,τι να ναι...
Αν δεν μπορέσει να κερδίσει σήμερα ο Ολυμπιακός τον Παναθηναικό χωρίς Μάριτς και με Μήτσο-Μπατίστ-Νίκολας ΑΝΕΤΟΙΜΟΥΣ...να δω πότε θα το κάνει...Δεν μου λένε τίποτα ανετοιμότητες και τέτοια.
Ο Νίκολας θα είναι αυτός που είναι πάντα με ΟΣΦΠ.Το καλάθι θα το βλέπει σαν βαρέλι.Άλλη ψυχολογία.
Ο Μπατίστ ζει για αυτά τα ματς.Καλά για τον Διαμαντίδη τι να λέμε...
Ο Σπανούλης δηλαδή που είναι σε καλή κατάσταση τι πάει να πει?Ότι θα βάλει 30 πάλι?
Έτσι και αλλιώς ο ΟΣΦΠ είναι τόσο κακός αυτή τη περίοδο και σε συνδυασμό με το γνωστό κόμπλεξ στο ΟΑΚΑ + γενικότερα
τις κακές εμφανίσεις όποτε παίζουμε εκτός έδρας,η νίκη θα είναι έκπληξη και συνδυασμός μεγάλων εμφανίσεων από πολλούς παίχτες του.
γι'αυτες ακριβως τις καταστασεις λεγαμε εδω περα πολλοι συμμετεχοντες οτι χρειαζομαστε ενα καλο αναπληρωματικο του ΔΔ.
οπως τουλαχιστον εχει φανει μεχρι τωρα, ο καλαθης δε μπορει ν'ανταποκριθει επαρκως στο ρολο αυτο.
για τον Τεπιτς ουτε καν το συζηταω.
σημερα θα μας χρειαζοτανε τρομερα ο Ιλιεφσκι, που οπως πολλες φορες εχω γραψει, αποτελει για μενα ιδανικη περιπτωση.
και σιγουρα φθηνοτερη απο τον καλαθη ή τον τεπιτς.
ελπιζω να διαψευσθω αλλα σημερα ειναι σκουρα τα πραγματα.
vastravoud
Jan 12 2011, 18:51
Το να προεξοφλουμε ότι ο "Νίκολας θα βλέπει το καλάθι σα βαρέλι" ή ότι ο Τέπιτς "θα τα κάνει πάνω του", κλπ, κλπ δε φαίνεται πολύ σοβαρό. Προφανώς ο Ντρου το αμαρκάριστο σουτ μάλλον θα το βάλει, το θέμα είναι, εχει την αντοχή να κηνυγάει τον Τεοντόσιτς και μετά να σηκωθεί πάνω από την άμυνα και να το στάξει; Εκεί είναι το θέμα!
Κανείς από τους δύο δεν πηγαίνει "έτοιμος" στο ντέρμπι. Ο Ολυμπιακός έχει θέματα "χημείας" και ο Παναθηναϊκός έχει θέματα τραυματισμών. Το ότι ο Διαμαντίδης είναι "ψυχάρα", ο Ντρου "δεν καταλαβαίνει τίποτα", ο Τεοντόσιτς είναι "περαιώτικο αλάνι" και δε συμμαζεύεται είναι καλά για τα πρωτοσέλιδα, αλλά όχι για σοβαρή κουβέντα.
No offence φίλε Manu7, δεν το λέω προσωπικά για εσένα.
QUOTE(vastravoud @ Jan 12 2011, 18:51 )

Το να προεξοφλουμε ότι ο "Νίκολας θα βλέπει το καλάθι σα βαρέλι" ή ότι ο Τέπιτς "θα τα κάνει πάνω του", κλπ, κλπ δε φαίνεται πολύ σοβαρό. Προφανώς ο Ντρου το αμαρκάριστο σουτ μάλλον θα το βάλει, το θέμα είναι, εχει την αντοχή να κηνυγάει τον Τεοντόσιτς και μετά να σηκωθεί πάνω από την άμυνα και να το στάξει; Εκεί είναι το θέμα!
Κανείς από τους δύο δεν πηγαίνει "έτοιμος" στο ντέρμπι. Ο Ολυμπιακός έχει θέματα "χημείας" και ο Παναθηναϊκός έχει θέματα τραυματισμών. Το ότι ο Διαμαντίδης είναι "ψυχάρα", ο Ντρου "δεν καταλαβαίνει τίποτα", ο Τεοντόσιτς είναι "περαιώτικο αλάνι" και δε συμμαζεύεται είναι καλά για τα πρωτοσέλιδα, αλλά όχι για σοβαρή κουβέντα.
No offence φίλε Manu7, δεν το λέω προσωπικά για εσένα.
Φίλε vastravoud η ιστορία αυτό έχει δείξει!
Αν θυμάσαι όταν πρωτοήρθε στον ΠΑΟ ο Νίκολας στις αρχές δεν ήταν καλός μιας και δεν είχε προσαρμοστεί.
Το πρώτο καλό του ματς ξες ποιο ήταν?Με τον ΟΣΦΠ στο ΟΑΚΑ.Είχε βάλει 8-10 πόντους στην πρώτη περίοδο.
Τι θέλω να πω?Σε αυτά τα ματς η ψυχολογία είναι διαφορετική.Αν λειτουργήσει καλά η κυκλοφορία της μπάλας και βγάλεις
τον Νίκολας υπό καλές προϋποθέσεις,θα το βάλει 80%.Γιατί έτσι βγάζει όλη του τη ζωή το ψωμί του ένας δεινός σουτέρ σαν τον αμερικανό.Ο Ολυμπιακός τέτοιο παίχτη δεν έχει

.
Το ότι θα είναι ο Διαμαντίδης καλός όπως και άλλοι παίχτες το αποδίδω στο ότι μεγάλο ρόλο παίζει ο παράγοντας έδρα.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση το ΟΑΚΑ είναι απόρθητο φρούριο και ο ΟΣΦΠ εκτός έδρας είναι κάκιστος.Πίστεψε αν το ματς
ήταν στο ΣΕΦ θα πίστευα ότι ο Διαμαντίδης δεν θα παρουσιαζόταν καλά στο γήπεδο λόγω απροπονησίας.Το ίδιο και για τον
Νίκολας και τον Μπατίστ

.
vastravoud
Jan 12 2011, 19:10
Συμφωνω ότι η ψυχολογία μπορεί να παίξει ρόλο στο να βάλεις 1-2 σουτ. Αλλά αν δεν έχεις αντοχή ή εκρηκτικότητα, ή εν πάσει περιπτώσει ΠΟΝΑΣ, τότε πως θα κυνηγάς στην άμυνα;
Pantel
Jan 12 2011, 19:27
να ρωτήσω κάτι: υπάρχει link για live streaming απο την ERT ή θα πρέπει να να το ψάξω την ώρα του αγώνα;
vastravoud
Jan 12 2011, 19:28
belalik
Jan 12 2011, 19:57
QUOTE(vastravoud @ Jan 12 2011, 19:28 )

Παιδες, το ειδα και εγω αυτο ... Ξερει κανεις αν ειναι αξιοπιστο? Δηλαδη εχει κανεις χρησιμοποιησει ξανα το streaming απο το site του ΠΑΟ?
Στο myp2p δεν εχει καν λινκ για τον αγωνα...
Ρε γμτ, δεν θελω να το χασω αυτο το ματσακι ...
Pantel
Jan 12 2011, 20:01
αυτό νομίζω θέλει account, κάτι σε free δεν υπάρχει;
belalik
Jan 12 2011, 20:03
Θελει account αλλα ειναι τσαμπα και απλα με ενα mail γραφεσαι και τελος .. Εγω γραφτηκα σε 30 sec.
Το θεμα ειναι να παιζει ...
ALdaperan
Jan 12 2011, 20:03
QUOTE(belalik @ Jan 12 2011, 19:57 )

Παιδες, το ειδα και εγω αυτο ... Ξερει κανεις αν ειναι αξιοπιστο? Δηλαδη εχει κανεις χρησιμοποιησει ξανα το streaming απο το site του ΠΑΟ?
Στο myp2p δεν εχει καν λινκ για τον αγωνα...
Ρε γμτ, δεν θελω να το χασω αυτο το ματσακι ...
ειχα πληρώσει εγω και ειχα δει...μια χαρα ειναι
belalik
Jan 12 2011, 20:14
Ωραια ... μαλλον θα παιζει τοτε, γιατι και στην αρχικη σελιδα του streaming λεει καθαρα οτι το συγκεκριμενο παιχνιδι ειναι ΔΩΡΕΑΝ, ενω αφου εκανα signup βρηκα μια σελιδα 'member' και εχει το εξης πινακακι:
Ιστορικό πληρωμών - Your payment history
Παιχνίδι - Game Περίοδος - Period Σύστημα Τράπεζας Ποσό - Amount
PANATHINAIKOS - OLYMPIAKOS 12/01/11 11/01/2011 14/01/2011 Free Signup €0.00
Εγω απλα επειδη δεν το ειχα χρησιμοποιησει ποτε φοβομουν μην ειναι καμια ιστορια που εφτιαξαν πχ προπερσι και απο τοτε εχει αραχνιασει .. Αλλα φαινεται να δουλευει, και φανταζομαι σημερα θα το παιξουν ..
Βεβαια παιζει να μπουν πχ απο αμερικη και γενικα να μπει πολυς λαος και να τα παιξει το συστηματακι, αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα..
Γ.... τη Κ...ΕΡΤ που τους πληρωνουμε κιολας και δεν εχουν ενα %^%^&%^ streaming στη σελιδα τους ..
rooster
Jan 12 2011, 20:20
QUOTE(belalik @ Jan 12 2011, 20:14 )

Γ.... τη Κ...ΕΡΤ που τους πληρωνουμε κιολας και δεν εχουν ενα %^%^&%^ streaming στη σελιδα τους ..
Ρε αρχηγε, για να πληρωνεις την ΕΡΤ πρεπει να εισαι κατοικος Ελλαδος. Αν εισαι κατοικος Ελλαδος σημαινει οτι η τηλεοραση σου πιανει ΕΡΤ. Τι να το κανεις τοτε το streaming?
QUOTE(rooster @ Jan 12 2011, 20:20 )

Ρε αρχηγε, για να πληρωνεις την ΕΡΤ πρεπει να εισαι κατοικος Ελλαδος. Αν εισαι κατοικος Ελλαδος σημαινει οτι η τηλεοραση σου πιανει ΕΡΤ. Τι να το κανεις τοτε το streaming?
δεν ξερω για τον συγκεκριμενο φιλο παντως υπαρχουν περιπτωσεις οπου μπορει να βρισκεσαι σε χωρο χωρις τηλεοραση αλλα με υπολογιστη και ιντερνετ.
εγω τουλαχιστον 9 ωρες τη μερα βρισκομαι σε τετοιο χωρο.
περα απο αυτο οποιος θελει να δει το ματς στο λινκ που μπηκε πιο πανω.αλλα λινκ που θα ποσταριστουν θα σβηστουν αμεσα!
QUOTE(rchos @ Jan 12 2011, 20:22 )

δεν ξερω για τον συγκεκριμενο φιλο παντως υπαρχουν περιπτωσεις οπου μπορει να βρισκεσαι σε χωρο χωρις τηλεοραση αλλα με υπολογιστη και ιντερνετ.
εγω τουλαχιστον 9 ωρες τη μερα βρισκομαι σε τετοιο χωρο.
περα απο αυτο οποιος θελει να δει το ματς στο λινκ που μπηκε πιο πανω.αλλα λινκ που θα ποσταριστουν θα σβηστουν αμεσα!
rchos να σε ρωτήσω κάτι?
Το ποστάρισμα των λινκς ήταν απαγορευμένο.Και το τονίζατε να γίνεται μόνο μέσω pm.
Από ένα σημείο και μετά όμως έβλεπα να ποστάρονται αβέρτα και να μην κάνετε τίποτα.
Άλλαξε κάτι?
Pantel
Jan 12 2011, 20:25
έκανα κι εγώ account, ελπίζω να μην έχει πρόβλημα. Ας ελπίσουμε ότι σε αντίθετη περίπτωση να βρεθεί κανας ευγενικός νέος να μας δώσει κανα link!!!
QUOTE(Manu7 @ Jan 12 2011, 20:24 )

rchos να σε ρωτήσω κάτι?
Το ποστάρισμα των λινκς ήταν απαγορευμένο.Και το τονίζατε να γίνεται μόνο μέσω pm.
Από ένα σημείο και μετά όμως έβλεπα να ποστάρονται αβέρτα και να μην κάνετε τίποτα.
Άλλαξε κάτι?
αλλαξε το οτι δεν θα ηταν καποιος μοντ ευκαιρος να τα σβησει εκεινη την στιγμη.
κατα τα λοιπα ισχυουν τα ιδια.
QUOTE(rchos @ Jan 12 2011, 20:26 )

αλλαξε το οτι δεν θα ηταν καποιος μοντ ευκαιρος να τα σβησει εκεινη την στιγμη.
κατα τα λοιπα ισχυουν τα ιδια.
Μα μιλάω για μεγάλο χρονικό διάστημα.Λίγο πριν την έναρξη του μουντομπάσκετ ως και τώρα.
Τέσπα.Εσείς ξέρετε.Α και κάτι άλλο!
Αν ποστάρω ένα λινκ έτσι :
Visit My Website, είμαστε οκ?
QUOTE(Manu7 @ Jan 12 2011, 20:30 )

Μα μιλάω για μεγάλο χρονικό διάστημα.Λίγο πριν την έναρξη του μουντομπάσκετ ως και τώρα.
Τέσπα.Εσείς ξέρετε.Α και κάτι άλλο!
Αν ποστάρω ένα λινκ έτσι :
Visit My Website, είμαστε οκ?
αν το σαιτ σου ειναι το youtube πολυ ευχαριστως!
link παρακαλώ;
QUOTE(T.W.Is.M. @ Jan 11 2011, 23:53 )

Δεν ηταν 1 ποντος. Ηταν 2 ποντοι και στους 2 αγωνες και η πρωτη θεση κριθηκε στη συνολικη διαφορα ποντων με τον Ολυμπιακο να βγαινει απο πανω γιατι ειχε κανει κατι νικες με τερατωδεις διαφορες(κατι 50ρες και 60ρες με Λαρισα και Παγκρατι θυμαμαι) σε αλλα ματς.
Στον αγωνα του ΣΕΦ μαλιστα ο Παναθηναικος ειχε την ευκαιρια να καλυψει και τη διαφορα με το γκολ-φαουλ του Πασπαλι, αλλα ο Ζαρκο εχασε τη συμπληρωματικη βολη.
Να θυμίσω απλά (στους ψυχαναγκαστικούς με την διαιτησία φίλους του Ολυμπιακού που ήδη προβλέπουν ''σφαγή'' απόψε) ότι εκείνη τη σεζόν ο Παναθηναικός έχασε την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και το πλεονέκτημα έδρας στους τελικούς εξαιτίας μιάς ήττας από τον Ηρακλή στο Ιβανόφειο σε μιά από τις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Σε εκείνο το ματς ο Ηρακλής είχε κάνει ένα εκπληκτικό πρώτο ημίχρονο και είχε προηγηθεί με μεγάλη διαφορά (γύρω στους 15-20 πόντους). Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναικός ανέτρεψε την κατάσταση με αντεπίθεση διαρκείας και στην εκπνοή διεκδίκησε τη νίκη με σουτ 3 πόντων του Κούουσμα πάνω στον οποίο έγινε πεντακάθαρο φάουλ (3 βολές) που δεν σφύριξε ο διαιτητής Συμεωνίδης! (ναι,ναι,αυτός που οι Αγγελόπουλοι τον έχουν στη μαύρη λίστα...) Αυτό δεν το γράφω για να πω ότι ο Συμεωνίδης τότε έδωσε το πλεονέκτημα έδρας στον Ολυμπιακό...(Η δική μου άποψη είναι ότι σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι ο Παναθηναικός όφειλε να είναι πιό έτοιμος και σοβαρός και να έπαιρνε τη νίκη καθαρά χωρίς να κρέμεται από ένα σουτ ή από ένα σφύριγμα...Δεν ευθύνεται λοιπόν ο Συμεωνίδης αλλά η ανεπάρκεια του τότε Παναθηναικού...) Το γράφω για να περάσω ένα ανάλογο μήνυμα και στους φίλους του Ολυμπιακού που συχνά αντί να ασχολούνται με τις αδυναμίες της ομάδας τους αναζητούν εξιλαστήρια θύματα στο παρασκήνιο...Ο Συμεωνίδης λοιπόν που τότε τους χάρισε την πρωτιά,τώρα είναι γρανάζι της πράσινης παρασκηνιακής μηχανής?? Καλό είναι να θυμόμαστε την ιστορία και να μην καταπίνουμε αμάσητο το παραμύθι κάποιων παραγόντων ή οπαδικών φυλλάδων...
υγ.sorry για το off topic.
sakissab
Jan 12 2011, 20:43
20:35
Μια φωτοβολίδα έχασε το "στόχο" της και έπεσε στις άσπρες πολυθρόνες. Δίπλα σε αυτήν του Σισέ!
vastravoud
Jan 12 2011, 20:45
Καπνογόνο από τους οργανωμένους παραλίγο να πετύχει τον... Σισέ! Έπεσε στον καναπέ του και ίσα που πρόλαβε η σύζυγος του, Τζουντ, να σηκωθεί από την θέση της!
Εκτός από γίδια είναι και παντελώς άχρηστοι

Εκτός αν είναι βαλτοί από τους π0ολυμετοχικούς να ξεκάνουν τον Τζιμπρίλ για να γλιτώσει το κασέ του η ΠΑΕ
Και μια βρηκε στο ποδι τον Ερτσεγκ...καλη αρχη..!!!
O μποοοοοοοοοοο τελικά θα σπαστώ αν χάσουμε...Είναι ο Σισέ στο γήπεδο και θα χαρεί η μάπα του
belalik
Jan 12 2011, 20:53
QUOTE(rooster @ Jan 12 2011, 20:20 )

Μη με πριζωνεις με την ΕΡΤ και αρχισω να χωνω off-topic σε thread παναθηναικου-ολυμπιακου κιολας!

Απλα εντελως συνοπτικα:
1 - Μενω ελλαδα, αρα πληρωνω ερτ (παρολο που ΔΕΝ εχω τηλεοραση) ..
2 - Το να βαλει stream, για οποιοδηποτε υγιες καναλι, μου φαινεται λογκο εφοσον το μονο που μπορει να παθει ειναι να αυξησει τους τηλεθεατες που θα βλεπουν ΚΑΙ τις διαφημισεις και να πουλαει ακομα περισσοτερο το μονο προϊον που (κανονικα) θα επρεπε να φερνει χρημα.
Ειναι μεγαλη κουβεντα παντως, και αυτα που λεω παραπανω ειναι μονο γενικες αρχες... Αν θες με pm...
ΥΓ - το stream φαινεται να δουλευει στο site του ΠΑΟ, εχει βγαλει πλεον ενα φλασακι που λεευ 'η μεταδοση θα ξεκινησει σε λιγο'
vastravoud
Jan 12 2011, 20:56
"Συγχαρητήρια στον υπέροχο κόσμο μας"......
Κατά τα λοιπά, μου άρεσε που είδα τον Ζοτς έτσι "πατρικά" με τον Ζούμπο στα προηγουμενα στιγμιότυπα. Δεν τον θυμάμαι συχνά έτσι, αλλά αν υποθέσουμε ότι του αρέσει και έχει στόχο ο ίδιος να δουλέψει ΠΟΛΥ, τότε μακάρι να συνεχίσει
edit: 2/2 δίποντα ο Μπατιστ αλλά έχει και μια ασιστ. Προφανώς την έδωσε....στον εαυτό του

edit 2: Ο Μήτσος είναι πολύ βαρύς....
Δυστυχώς τα ριμπάουντ είναι ένας τομέας που φέτος ο ΠΑΟ κάνει πάρτυ και όπως έχω γράψει πιο παλιά
είναι ένα από τα επιθετικά του όπλα και σε συνδυασμό στο ότι εμείς πλην Μπουρούση δεν πηδάμε εφημερίδα
τα πράγματα είναι δύσκολα.
Κατά τα άλλα η επίθεση του ΠΑΟ είναι μόνο γιουρούσια και τον βοηθάνε τα ριμπάουντ του.
Hakeem Olajuwon
Jan 12 2011, 21:25
Πολυ ξυλο πεφτει ειδικα απο τον ΠΑΟ...
phoenix_93
Jan 12 2011, 21:28
Πολύ κακό παιχνίδι. Με τέτοια ευστοχία στις βολές δύσκολα θα χάσει ο Παναθηναικός.
vastravoud
Jan 12 2011, 21:32
Από τη στιγμή που ο Μήτσος είναι έτσι, η λογική "απόψε αυτοσχεδιάζουμε" είναι μονόδρομος για τον Παναθηναϊκό....
Τουλάχιστον δεν είναι καταστροφικός.
vastravoud
Jan 12 2011, 21:50
Ο Περπέρογλου γιατί φοβάται σήμερα; Ποστάρει, φτάνει στο λοου ποστ και δεν τελειώνει με χουκ; Αφου από εκεί το έχει!
ALdaperan
Jan 12 2011, 21:51
ποιος πιστευει ακόμα οτι δεν χρειαζομαστε guard???
To χειρότερο Παο-Ολυμπιακός της τετραετίας. MVP πρώτου ημιχρόνου ο Ερτσεγκούλης ο οποίος έβγαλε και πάθος σε κανά δυο φάσεις
phoenix_93
Jan 12 2011, 21:53
Πιστεύω ότι ο Ομπράντοβιτς θα καταλάβει ότι τα ποσταρίσματα από παίκτες που δεν το έχουν δεν θα του δώσουν το παιχνίδι. Σάτο, Μπατίστ και Νίκολας λογικά θα κάνουν την διαφορά, από Ολυμπιακό ότι κάνει ο Σπανούλης και ο Μπουρούσης που φαίνεται να μην έχει αντίπαλο χαμηλά αλλά φυσικά δεν το εκμεταλλευέται.
Πραγματικά έχω αηδειάσει με την επίθεση του ΠΑΟ και είμαι επιεικής.Υποτίθεται τελευταία θα ήταν καλύτερος.
Αλλά τουρλουμπούκι και γιουρούσια έχω να δω χρόνια.
Αντιθέτως οι περιφερειακοί μας κάνουν πολύ συνετό παιχνίδι αλλά δεν παίρνουμε πόντο από το 4 και 3
εξαιρώντας τις τελευταίες επιθέσεις του Έρτσεγκ.
Κατά τα άλλα τρίποντο δεν μπαίνει με τίποτα.Συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια...
Hakeem Olajuwon
Jan 12 2011, 21:55
Με 50-50 διαιτησια η διαφορα θα ηταν μεγαλυτερη.
Κατα τα αλλα οι ομαδες στα αναμενομενα επιπεδα
il postino
πραγματικο ντερμπυ σημερα που θυμιζει αντιστοιχο ποδοσφαιρικο.
ο παο παιζει πολυ νευρικα, αγχωμενα θα λεγα, τα ατου του δεν ειναι σε καλη κατασταση και στην επιθεση πελαγοδρομει. τον σωζουν τα πολλα ριμπς ως τωρα. βεβαια αυτο οφειλεται και στην πολλη καλη αμυνα του οσφπ!
απο την αλλη ο οσφπ παιζει με αερα μεγαλης ομαδας σημερα. ολοι προσφερουν και αυτο ειναι το κλειδι για να φυγει με το διπλο.
καπως ετσι βλεπω να πηγαινει το ματς μεχρι το τελος.
για να δουμε....
ALdaperan
QUOTE(Manu7 @ Jan 12 2011, 21:53 )

Πραγματικά έχω αηδειάσει με την επίθεση του ΠΑΟ και είμαι επιεικής.Υποτίθεται τελευταία θα ήταν καλύτερος.
Αλλά τουρλουμπούκι και γιουρούσια έχω να δω χρόνια.
αφου δεν έχουμε σοβαρό guard να οργανωσει περαν του διαμαντιδη που ειναι με πυρετο και μπαινοβγαινει...
T.W.Is.M.
Jan 12 2011, 21:56
Tα προβληματα του Παναθηναικου φαινονται περισσοτερο απ τις αδυναμιες του Ολυμπιακου. Φυσικα δεν ειναι τυχαιο οτι ο καλυτερος του ΠΑΟ ειναι ο Σατο, ενας απ τους απολυτα υγιεις. Αξιοσημειωτο οτι εχουμε δει και καποιες καλες ενεργειες απ τον Παπαλουκα, που δεν το συνηθιζει στο ΟΑΚΑ μετα την επιστροφη του απ τη Ρωσια.
Ο Ολυμπιακος δειχνει μεγαλυτερη σοβαροτητα σε σχεση με τα προηγουμενα χρονια και δε μου βγαζει τον ιδιο φοβο. Συνεχιχω να πιστευω οτι θα χασουμε τελικα, δεν μπορω να κανω εκτιμηση για τη διαφορα, αλλα τουλαχιστον βλεπω και θετικα στην εμφανιση του Ολυμπιακου.
Παντως και οι δυο ομαδες ειναι χειροτερες απο περσι και δεν το λεω βασει του σημερινου αγωνα. Πραγματικα απορω πως γινεται να κερδιζουν τοσο ευκολα τις αλλες ομαδες του πρωταθληματος...
kseplenhs
Jan 12 2011, 21:56
ο πάο το πάει στην ένταση και στις επαφές σε άμυνα και επίθεση.τον βοηθάει και η έδρα κιολας
ο ολυμπιακός πιο σοφτ αλλά φαίνεται διαβασμένος.Παρόλα τα παραπάνω,έχω βαρεθεί να βλέπω τον παο να σουτάρει βολές.Είναι τα παράδοξα που συμβαίνουν μόνο στην α1.Εχει πάρει γεωπολιτικές διαστάσεις το μπάσκετ εδώ...
πολλά γιουρούσια απο παο που λόγω των κακών πατημάτων του διαμαντίδη δεν φαίνεται να βγάζει καλούς αυτοματισμούς.
ισορροπημένο ματς.Οσο ο ολυμπιακός όμως δεν παίρνει σκορ απο τα φόργουορντ θα αρκεί ένα ξέσπασμα έδρας του παο για να ξεφύγει και να σχολάσει ο γάμος.Πρέπει να μπει και ο κέσελ έτσι για τη φάση να δουμε τι έχουμε να πάρουμε και απο αυτόν σήμερα.
j-kidd13
Jan 12 2011, 21:57
Ψιλοσαπιο το παιχνιδι....Πολυ ξυλο,πολλα λαθη,πολλα χαμενα σουτ...
Eμεις παρουσιαζουμε συμπτωματα παρελθοντος στο να χανουμε γελοια αμυντικα ριμπαουντ,ενω ειμαστε και πολυ αστοχοι στην αλλη μερια...
tzagasdog
Jan 12 2011, 21:58
ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΟΜΑΔΑΡΑ......
λολ το γατακι θα μας βγει τιγρης.... τον μαγικο ζομο του αστεριξ ηπιε?
vastravoud
Jan 12 2011, 22:00
Τωρα είπε ότι κι ο Στράτος είχε πυρετό - Τι διάολο, αγκαλίτσες κάνουν;
btw γέλασα πολύ με τη στατιστική στην αρχή. Μπατιστ μόνος σκόρερ με 2/2 σουτ αλλά και.....μία ασιστ(από το αριστερό στο δεξί; )
Απορία:Γιατί ο Τεόντοσιτς έχει πάει τόσο πολύ πάνω στο Σάτο??Ελπίζω να έτυχε τις 2-3 φορές που τον είδα και να ήταν
λόγω αλλαγής στα μαρκαρίσματα.
Το θέμα με τα ριμπάουντ είναι ότι τόσο μπορούμε να πηδήξουμε τόσα παίρνουμε.Όσα μπλοκ άουτ και να κάνεις
κάποιος πρέπει να πηδήξει για να πιάσει την μπάλα.Ο ΠΑΟ είναι ψηλότερη και αθλητικότερη ομάδα από μας και γι'αυτό
πηδάνε 3 ψηλοί παίχτες σε κάθε ριμπάουντ.Οπότε τι να κάνεις μετά...Και δώστου ο Ντούντα να πετάει τα μπλοκάκια κάτω..
Το ξύλο βέβαια θα τον σώσει τον ΠΑΟ.Έχει και την έδρα και θα του βγει.Μακάρι να χάσουμε με λίγους πόντους τουλάχιστον αν δεν νικήσουμε...
άσχετο: ο νίνης διάβαζε λούκυ λούκ
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.