Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Β' ΕΣΚΑ 2007-08 2ος ομιλος
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.Κ.Α.
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42
tasos5
Παιδια μπορει να με ενημερωσει καποιος σε ποιο κλειστο παιζει το Ηρακλειο???
Στου Τυφωνα Η στο αλλο?
BILL79
QUOTE(tasos5 @ Mar 2 2008, 15:04 ) *
Παιδια μπορει να με ενημερωσει καποιος σε ποιο κλειστο παιζει το Ηρακλειο???
Στου Τυφωνα Η στο αλλο?

Φιλε taso το γηπεδο ειναι στο ηρακλειο, διπλα απο το αλλο...ελπιζω να σε καλυψα...
pepe
taper 7/8 ( πίστεψα στον ΟΦΗ)
loufer6/8
peritri 7/8( σου χάλασε η εφοα το οκταρε του άσσου)
thunder 6/8
sap 7/8 (πίστεψε στον ΟΦΗ)
johny 7/8 ( ανεβαίνεις)
pepe 5/8 ( σταθερός οπότε σου απονέμουμε τον κουβα γιατι κύπελλο δεν έχει αυτή την εβδομάδα

ευχαριστω πολυ για την τιμη που μου κανετε!!!υποσχομαι να συνεχισω με τους ιδιους ρυθμους κι ευχαριστω επισης οσους με εμπιστευθηκαν!!! icon_drunk.gif cool.gif
kara9
Απαντάω στό ερώτημα τού συμπαίκτη μού κατσό...
Εύκολα η ΕΦΟΑ έχει τήν πιο καλή περιφέρεια γιατί έχει 5 παίχτες που όλοι τους μπορούν να βάλουν 20αρες και όλοι είναι έμπειροι

Για την άνοδο τώρα πιστεύω οτι θα παιχτεί ανάμεσα σε ΚΕΡΑΤΕΑ ,ΕΦΟΑ και ΚΟΥΚΑΚΙ
Οποιος κάνει τις λιγότερες ήττες αυτός θα ανέβει
Αν και πιστεύω πως η μια απο τις δυο ομάδες θα είμαστε εμείς γιατι έχουμε βγάλει το δύσκολο πρόγραμμα και γιατί έχουμε σοβαρευτεί και κατεβαίνουμε προπονήσεις!
taper
προς ΕΦΟΑ

΄πωπω γλώσσα smiley.gif

ο παππούς μου στα χαρτιά έλεγε ότι οι φαφλατάδες πίνουν

βέβαια άμα νιώθεις τέτοια υπεροχή και μπορείς να το αποδεικνύεις χαλάλι ,αλλά μην υποτιμάτε τις άλλες ομάδες γιατί τώρα όλοι θέλουν να σας κερδίσουν

και το κουκάκι βέβαια γιτί ο κατσό υποσχέθηκε βραδυές οργίων smiley.gif
BILL79
QUOTE(taper @ Mar 3 2008, 16:09 ) *
προς ΕΦΟΑ

΄πωπω γλώσσα smiley.gif

ο παππούς μου στα χαρτιά έλεγε ότι οι φαφλατάδες πίνουν

βέβαια άμα νιώθεις τέτοια υπεροχή και μπορείς να το αποδεικνύεις χαλάλι ,αλλά μην υποτιμάτε τις άλλες ομάδες γιατί τώρα όλοι θέλουν να σας κερδίσουν

και το κουκάκι βέβαια γιτί ο κατσό υποσχέθηκε βραδυές οργίων smiley.gif

Πες τα ρε taper αρχοντα μας εχουν ζαλισει εδω κ μια εβδομαδα...λες κ ειναι κατα λαθος στην Β εσκα κ θα επρεπε να ειναι το λιγοτερο στην Β εθνικη...ημαρτον...φιλε johny παρε θεση smiley.gif
peace.gif peace.gif peace.gif peace.gif peace.gif
10karo
καλησπέρα σε όλους,

..παρακολουθώ εδώ και μερικές μέρες το '' παραλήρημα'' των παιχτών της ΕΦΟΑ και έχω μείνει άναυδος με αυτά που γράφονται!!!.....Για την ακρίβεια έχω σοκαριστεί! Φίλε Πέτρο και λοιπά παιδιά της ΕΦΟΑ τα έχετε ισοπεδώσει όλα. Φαντάζομαι ότι εν μέρει κάνετε και χαβαλέ! Πολυτέλεια ο Νικολάκης και οι λοιποί για την κατηγορία αυτή, αλλά με τα λεγόμενά σας αφήνετε απέξω πολύ καλούς παίχτες. Μα πάρα πολύ καλούς! Δηλαδή η περιφέρεια της Κερατέας (με πτώτο και καλύτερο την Κηρομίτη) είναι χάλια? Η μήπως οι πιτσιρικάδες της Δάφνης? Ή μήπως της Παλατιανής? Ή μήπως τα τρεχαντήρια του Πλάτωνα και του ΟΦΗ?...κ αφήνω πολλούς ακόμα έξω, από όλες τις ομάδες. Όλες έχουν κάτι να δείξουν και να παρουσιάσουν! Σημασία έχει σε τι μέρα θα βρεθεί η κάθε ομάδα την μέρα του αγώνα.

........φίλε Πέτρο για αποφυγεί εκπλήξεων εγώ είπα στον Χαροκόπο να σου τηλ το Σάββατο και να σε κράξει!!! smile.gifsmile.gif.....βέβαια δεν στα είπε όλα αλλά δεν πειράζει!....θα τα πούμε και από κοντά πολύ πολύ σύντομα!....πλησιάζει η ώρα που θα ξαναβρεθούμε αντίπαλοι!....smile.gif
taper
προς αποφυγή παρεξηγήσεων

το γουστάρω το παραληρημα(ειδικά αν είναι σε χιουμοριστικό στυλ), αλλά πιο πολύ γουστάρω την όποια <<κηδεία >> γίνει και ΑΝ γινει

ugly8.gif χαρακίρι
asxeto_username
για να αλλάξω θέμα...

εσείς που ασχολείστε με αποδόσεις και στοιχήματα, πόσο δίνει να παίξω ότι ο taper θα είναι μονοψήφιος σε πόντους στον επόμενο αγώνα; tongue.gif

Άκουσα ότι ο Θεός ξύπνησε μετά από ύπνο 3 εβδομάδων...
taper
QUOTE(asxeto_username @ Mar 3 2008, 16:55 ) *
για να αλλάξω θέμα...

εσείς που ασχολείστε με αποδόσεις και στοιχήματα, πόσο δίνει να παίξω ότι ο taper θα είναι μονοψήφιος σε πόντους στον επόμενο αγώνα; tongue.gif

Άκουσα ότι ο Θεός ξύπνησε μετά από ύπνο 3 εβδομάδων...

ζηλεύεις εεεεεεεε?
τι σόι promotion είναι αυτό?
έτσι και αλλιώς οι πόντοι λένε τη μισή αλήθεια

εντούτοις επειδή τα επόμενα ματσάκια είναι δύσκολα ( κουκάκι,βριλήσια ,κερατέα ) ,επειδή πέρασε ο δισεκτος φεβρουάριος και επειδή ξύπνησε ο Θεός η απόδοση ορίζεται από εμένα στο 1,666 κάτω από διψήφιο, 9 ακριβώς, 4,827 να τους ξεπεράσω και 20 για την εικοσάρα και βάλε smiley.gif
pap
QUOTE(tasos5 @ Mar 3 2008, 20:50 ) *
Για τα παιδια απο την ΕΦΟΑ ενα ειναι το nickname που τους παει....."ΟΙ ΣΑΛΙΓΚΑΡΑΔΕΣ"

File Tasos5,

Kat' arhin eimai ki egw enas Efoistis pou epeidi ta teleutaia 2 hronia menw sto exwteriko den paizw stin omada alla ehw paixei polla hronia kai ehw episis zisei tis 3 synehomenes anodous tis.
To sholio mou loipon sto quote sou einai oti eimai poly haroumenos pou edwses auto to "Nickname" stin omada mas. Kai to lew auto oxi epeidi mou aresei san "nickname" (vasika den ehw katalavei apo pou vgainei) alla epeidi siga siga arhisate na bainete sto noima...kai ennow sto havale kai stin kavlanta. O,ti grafoume edw den ehei kanena stoiheio prosvolis... ola einai havales. Trani apodeixi oti o Katso espeuse amesws na diorthwsei to haraktirismo me to "λ", otan kapoios allos filos thyhtike.

Synepws, anamenoume kai allous haraktirismous etsi wste -opws ortha eipe kai enas allos filos- na "tsantistoumai" ki emeis kai na theloume na sas kerdisoume.
Kai auto giati twra kerdizoume kai hwris na eimaste "tsantismenoi"!

P.S. Sas zileuw mages symforumites giati kavlantizetai sto Forum kai meta ta "lete" kai sto gipedo, enw egw borw na kanw mono to prwto.
antonof
Πρώτον να πω κάτι στον BILL 79.Ούτε για Β εθνική είμαστε ούτε για Α2.Φυσικά υπάρχουν πάρα πολλοί καλοί παίχτες στην κατηγορία αλλά όποιος δεν μπορεί να καταλάβει από πλάκα και πείραγμα καλύτερα είναι να μην ασχολείται.Δεν με πειράζει να μου απαντήσεις ότι θα με διαλύσεις όταν παίξουμε αλλά δεν πιστεύω να νομίζεις ότι δεν ξέρουμε τι παίχτες είμαστε και ως ποιό εππίπεδο μπορούμε να φτάσουμε.Κάνε πλάκα και συ και μην τα πέρνεις όλα σοβαρά.Και μην ξεχνάς είμαστε όλοι σε έναν όμιλο που είναι απαράδεκτο για να καταλάβεις το επίπεδο.. evilmonkey.gif
tasos5
ΣΑΛΙΓΚΑΡΑΣ ειναι αυτος που σκαει μυτη μετα την μπορα........
pap
QUOTE(tasos5 @ Mar 4 2008, 00:11 ) *
ΣΑΛΙΓΚΑΡΑΣ ειναι αυτος που σκαει μυτη μετα την μπορα........

Cool ! Meta kai tin exigisi tou haraktirismou, ehw na pw oti mallon kolakeutikos einai kai oxi ypotimitikos.
Giati opws o "saligaras" skaei myti meta ti bora, etsi kai i EFOA skaei myti "sta dyskola".
Allwste, "sta dyskola" fainotnai oi omades....
BILL79
ΚΟΥΚΑΚΙ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ 80-78 (30-41)
Αυτοκτονησε το Ηρακλειο...κερδαγε και 10 ποντους στο 3 δεκαλεπτο αλλα δεν μπορεσε...το κουκακι το γυρισε προηγηθηκε 74-67 2 λεπτα πριν τελειωσει και νομιζε οτι τελειωσε...το ηρακλειο πιεσε και μειωσε στο καλαθι το οποιο και εχασε την τελευταια επιθεση...βεβαια αυτο οφειλεται στο οτι το κουκακι ειχε 3/10 βολες

Για το basketforum απο το Κουκακι BILL79
ευχαριστω smiley.gif
BILL79
QUOTE(pap @ Mar 3 2008, 23:54 ) *
Cool ! Meta kai tin exigisi tou haraktirismou, ehw na pw oti mallon kolakeutikos einai kai oxi ypotimitikos.
Giati opws o "saligaras" skaei myti meta ti bora, etsi kai i EFOA skaei myti "sta dyskola".
Allwste, "sta dyskola" fainotnai oi omades....

Ωραιος 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif
peace.gif icon_drunk.gif peace.gif icon_drunk.gif peace.gif icon_drunk.gif peace.gif
Γιαννης Χαβιαρης shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif
pap
QUOTE(BILL79 @ Mar 4 2008, 01:17 ) *
Ωραιος 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif
peace.gif icon_drunk.gif peace.gif icon_drunk.gif peace.gif icon_drunk.gif peace.gif
Γιαννης Χαβιαρης shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif

Sorry maga...alla den katalava to noima tou minimatos sou....
Boreis na to exigiseis kai me logia....? Giati apo emoticons kala ta piges....
katso
Σαλιγγαράδες.....Πολύ μου αρέσει...
Αλλά μετά απο ποιά μπόρα εμφανιστήκαμε???
Νομίζω οτι εμφανιστήκαμε πριν από τα 2-3 πολύ δύσκολα ματς που έχουμε παίξει τελευταία....
και αυτό οφείλετ στην αλλαγή προπονητή!! Tasos5 άστοχος ο χαρακτηρισμός....

Ψάχνουμε παίκτες για Α' ΕΣΚΑ.... Όποιος θέλει μπορεί να έρθει να δοκιμαστεί....

Taper, θα μου κάνεις το χατήρι να κερδίσεις το Κουκάκι????? και μετά από μένα ό,τι θες.

Bill79, χαμογέλα τώρα γιατί οι σαλιγγαράδες έρχονται......
loufer
QUOTE(katso @ Mar 4 2008, 10:55 ) *
Σαλιγγαράδες.....Πολύ μου αρέσει...
Αλλά μετά απο ποιά μπόρα εμφανιστήκαμε???
Νομίζω οτι εμφανιστήκαμε πριν από τα 2-3 πολύ δύσκολα ματς που έχουμε παίξει τελευταία....
και αυτό οφείλετ στην αλλαγή προπονητή!! Tasos5 άστοχος ο χαρακτηρισμός....

Ψάχνουμε παίκτες για Α' ΕΣΚΑ.... Όποιος θέλει μπορεί να έρθει να δοκιμαστεί....

Taper, θα μου κάνεις το χατήρι να κερδίσεις το Κουκάκι????? και μετά από μένα ό,τι θες.

Bill79, χαμογέλα τώρα γιατί οι σαλιγγαράδες έρχονται......

Έπειτα από τηλεφωνική συνδιάσκεψη που είχα με τον taper, αποφασίσαμε να μας κάνετε προσφορές για το παιχνίδι με το Κουκάκι, την ίδια ώρα όμως δεχόμαστε προσφορές και από την άλλη πλευρά, θα επικρατήσει πλήρης διαφάνεια με τις 2 προσφορές, και τα αποτελέσματα του ''διαγωνισμού'' θα ανακοινωθούν 3 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα, δηλαδή την άλλη Πέμπτη στις 5 το απόγευμα...
Συντονίστε τα επιτελεία σας και ''let the game begin''...

Υ.Γ.: Φίλες κατσο... είσαι σίγουρος ότι θέλεις να κερδίσουμε στο Κουκάκι? Γιατί τελευταία αγωνιστική θα πάθεις τα ίδια που έπαθες στο Gerakas Sports Hall... δε το θέλεις... Τους χαιρετισμούς στον Αntonof the great...
taper
QUOTE(katso @ Mar 4 2008, 10:55 ) *
....

αν είχα την ικανότητα να το κερδίσω μόνος μου μάλλον θα έπαιζα στην ΕΦΟΑ(άλλη κατηγορία) smiley.gif οτι θα προσπαθήσουμε πάντως ,το έχουμε αποδείξει(εκτός εξαιρέσεων)οτί χτυπάμε ισότιμα όλα τα παιχνίδια.

είχα πει στο johny να κάνει την αρχή για μια τελική πρόβλεψη,αδιαφόρησε οπότε κάνω την αρχη(σε παρένθεση οι νίκες -ήττες για τυχον ισοβαθμίες) και περιμένω να ακολουθήσετε.
1.ΚΕΡΑΤΕΑ(23-7)
2.ΕΦΟΑ(23-7)
3.ΚΟΥΚΑΚΙ(22-8)
4.ΔΑΦΝΗ (19-12)
5.ΧΑΛΑΝΔΡΙ (19-12)
6.ΓΕΡΑΚΑΣ (19-12)
7.ΒΡΙΛΗΣΙΑ(19-12)
8.ΑΡΙΩΝ (15-15)
9.ΘΩΜΑΣ(14-16)
10.ΠΕΥΚΗ (13-17)
11.ΠΑΛΑΤΙΑΝΗ(13-17)
12.ΠΛΑΤΩΝ(11-19)
12.ΠΡΩΤΕΑΣ(10-20)
13. 3 ΑΣΤΕΡΕΣ (9-21)
14.ΟΦΗ (7-23)
15.ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ (5-25)

μια εκτίμηση κάνω ,όσοι είναι αντίθετοι να το εκφράσουν στο γήπεδο
loufer
Αναβολή του παιχνιδιού : ΚΑΟ ΓΕΡΑΚΑΣ - ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ την προσεχή Πέμπτη.

Ευκαιρία να πάω για πρώτη φορά φέτος να δω Euroleague, αν και του χρόνου θα έχω τσάμπα εισιτήρια, ο taper συζυτάει με Real Madrid, θα διώξουν τον Παπαδόπουλο το κριάρι και ψάχνουν για αντικαταστάτη... Κάτι άκουσα επίσης για Bill Klonatos, ατη θέση του Πελεκάνου επίσης, αληθεύει Johnny?
taper
QUOTE(loufer @ Mar 4 2008, 11:53 ) *

Ευκαιρία να πάω για πρώτη φορά φέτος να δω Euroleague, αν και του χρόνου θα έχω τσάμπα εισιτήρια, ο taper συζυτάει με Real Madrid, θα διώξουν τον Παπαδόπουλο το κριάρι και ψάχνουν για αντικαταστάτη... Κάτι άκουσα επίσης για Bill Klonatos, ατη θέση του Πελεκάνου επίσης, αληθεύει Johnny?

εγώ ήθελα να τον φέρουμε στο γέρακα ,αλλα και στη ρεαλ θα κάνουμε καλό δίδυμο smiley.gif

ευχαριστουμε τα Βριλήσια για το fairplay
BILL79
QUOTE(loufer @ Mar 4 2008, 11:53 ) *

Aπολκλειεται loufer...δεν μου αρεσει η Μαδριτη και δεν θελω να χαλασω τις σχεσεις μου με τον Κατσικαρη γιατι ερχονται και Ολυμπιακοι αγωνες...μονο Βαλενθια 69.gif 69.gif 69.gif
Johnny
QUOTE(BILL79 @ Mar 4 2008, 12:27 ) *
Aπολκλειεται loufer...δεν μου αρεσει η Μαδριτη και δεν θελω να χαλασω τις σχεσεις μου με τον Κατσικαρη γιατι ερχονται και Ολυμπιακοι αγωνες...μονο Βαλενθια 69.gif 69.gif 69.gif

Ρε Billako τι ανησυχεις αφου στους Ολυμπιακους Αγωνες εχεις σιγουρη παρουσια στο τριπλουν....χαλαρα εχεις το χρυσο....ασε τον Κατσικαρη και πηγαινε στην Βασιλισσα να ερχομαστε Μαδριτη να σε βλεπουμε και να γουσταρουμε........... και μετα να πεταγομαστε διπλα στο Bernabeau να βλεπουμε και Robinho.........
ΒILL KLONATOS 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif
loufer
QUOTE(BILL79 @ Mar 4 2008, 12:27 ) *

Το 'ξερα ότι θ πάρεις τη θέση του Χατζηβρέττα, να μας βρεις κανένα εισιτήριο για τον τελικό στο Πεκίνο με την Αμερική, είσαι ο μόνος ο οποίος μπορεί να μαρκάρει τον Lebron ή τον Carmelo... Οι μεγάλες εμφανίσεις σου με την Παλατιανή επιτέλους σε δικαίωσαν, χαίρομαι που κάποιος από την κατηγορία μας θα μας εκπροσωπήσει στο Πεκίνο.
Johnny
QUOTE(loufer @ Mar 4 2008, 13:23 ) *
Το 'ξερα ότι θ πάρεις τη θέση του Χατζηβρέττα, να μας βρεις κανένα εισιτήριο για τον τελικό στο Πεκίνο με την Αμερική, είσαι ο μόνος ο οποίος μπορεί να μαρκάρει τον Lebron ή τον Carmelo... Οι μεγάλες εμφανίσεις σου με την Παλατιανή επιτέλους σε δικαίωσαν, χαίρομαι που κάποιος από την κατηγορία μας θα μας εκπροσωπήσει στο Πεκίνο.

smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif BILL KLONATOS FOR EVER 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif
loufer
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο taper μας είχε ζαλίσει τα ...ρια στην προπόνηση, όπως και του προπονητή μας, ότι δεν κάνουμε φιλικά με πολύ δυνατές ομάδες παρά μόνο με αυτές από τον άλλο όμιλο ή με καμμία από τις τελευταίες της 'Α ΕΣΚΑ.

Τετάρτη 20:00 στο κλειστό του Ζωγράφου, παίζουμε με ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟ...

Να σε δω μαλ/κο ψηλέ τι θα κάνεις την Τετάρτη που δε θα προλαβαίνεις να τη μαζεύεις από το διχτάκι...
taper
QUOTE(loufer @ Mar 4 2008, 15:24 ) *
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο taper μας είχε ζαλίσει τα ...ρια στην προπόνηση, όπως και του προπονητή μας, ότι δεν κάνουμε φιλικά με πολύ δυνατές ομάδες παρά μόνο με αυτές από τον άλλο όμιλο ή με καμμία από τις τελευταίες της 'Α ΕΣΚΑ.

Τετάρτη 20:00 στο κλειστό του Ζωγράφου, παίζουμε με ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟ...

Να σε δω μαλ/κο ψηλέ τι θα κάνεις την Τετάρτη που δε θα προλαβαίνεις να τη μαζεύεις από το διχτάκι...

νομίζω ότι στη σημερινή προπόνηση θα πάθω τραβηγματάκι στο ισχύο smiley.gif
taper
QUOTE(tasos5 @ Mar 4 2008, 15:35 ) *
eiste saligarades giati oli tin xronia isastan krumenoi (pouthenades) sto forum kai ksafnika vgainete kai kanete pesimo..............
kai kanate pesimo sto forum otan pigate kala,antitheta apo olous tous allous pou einai paron oli ti xronia.......
opote den nomizw na einai akuro to nick pou sas edwsa...............
pws na erthoume na dokimastoume gia a eska?edw eimaste b eska kai den uparxoume mprosta sas,na erthoume kai na min mporoume na antapekselthoume kai na pesoume soumpiti?
kai kala eseis exete kai ena epipedo,emeis na kseftilizomaste?

με μέτρο ( μην χάνουμε το χιούμορ μας)

δεν γνώριζαν όλοι το site,οπότε υπάρχει πάντα δικαιολογία smiley.gif
Johnny
taper εχουμε τον ιδιο αγαπημενο παιχτη....ΒILL KLONATOS FOR EVER 77.gif 77.gif 77.gif κατσο σεβασμο στον μεγιστο Βασιλη Κλωνατο...λεγε οτι θελεις για οποιονδηποτε αλλον παιχτη αλλα σε παρακαλω οχι για τον Κλωνατο.....ειναι το ινδαλμα μου....και κατσο τωρα που κερδισε και στο Λοττο τα 280 χιλιαρικα ο Κλωνατος προσεχε μην ερθει του χρονου και γινει προεδρος στην ΕΦΟΑ και τον παρακαλας για να αγωνιζεσαι....ΒΙLL KLONATOS
BILL79
QUOTE(Johnny @ Mar 4 2008, 16:43 ) *
taper εχουμε τον ιδιο αγαπημενο παιχτη....ΒILL KLONATOS FOR EVER 77.gif 77.gif 77.gif κατσο σεβασμο στον μεγιστο Βασιλη Κλωνατο...λεγε οτι θελεις για οποιονδηποτε αλλον παιχτη αλλα σε παρακαλω οχι για τον Κλωνατο.....ειναι το ινδαλμα μου....και κατσο τωρα που κερδισε και στο Λοττο τα 280 χιλιαρικα ο Κλωνατος προσεχε μην ερθει του χρονου και γινει προεδρος στην ΕΦΟΑ και τον παρακαλας για να αγωνιζεσαι....ΒΙLL KLONATOS

Εγω σαν προεδρος δεν θα ανακατευομαι...θα παρω coach εσενα και τον taper και θα κανονιζεται εσεις...σας εχω εμπιστοσυνη 69.gif 69.gif 69.gif
Johnny
QUOTE(BILL79 @ Mar 4 2008, 17:43 ) *
Εγω σαν προεδρος δεν θα ανακατευομαι...θα παρω coach εσενα και τον taper και θα κανονιζεται εσεις...σας εχω εμπιστοσυνη 69.gif 69.gif 69.gif

εμενα πρωτο και τον taper βοηθο??
BILL79
QUOTE(Johnny @ Mar 4 2008, 19:06 ) *
εμενα πρωτο και τον taper βοηθο??

Θα κανετε rotation...τον πρωτο γυρο εσυ και τον δευτερο ο taper...
Peritri
Επ, τι έγινε παιδιά όλα καλά;

Έλειψα δύο μέρες και έχασα κάποιες ατάκες αλλά και τώρα που τα διάβασα γέλασα αρκετά biggrin.gif

Να πω στον συνφορουμίτη pap ότι είναι πολύ καλός ο χαβαλές όπως λες και τα ''πειράγματα'' αρκεί να είναι όντως έτσι ή τουλάχιστον αυτοί που το κάνουν να το κάνουν έτσι ώστε ο πολύς κόσμος να μπορεί να το αντιληφθεί. Επίσης, όπως είπε εύστοχα ο Τάσος5, επειδή από την αρχή της χρονιάς γράφουμε σταθερά εδώ μέσα 10-15 παιδιά, νομίζω ''χτύπησε'' άσχημα ότι όντως βγήκαν δημόσια να εξυμνήσουν εαυτούς (!!!) οι παίκτες της ΕΦΟΑ μετά από 3 δύσκολες (??? ποιές δύσκολες λέτε??? αφού είστε ομάδα με υλικό Α' ΕΣΚΑ...) νίκες. Προσωπικά, γράφω ακόμα και μετά από ''σφαλιάρες'' που τρώει η ομάδα μου και αυτό θα συνεχίσω να κάνω γιατί γουστάρω το κλίμα που έχει επικρατεί εδώ μέσα και είναι αρκετά παρεϊστικό και ίσως απλά τα παιδιά της ΕΦΟΑ που γράφουν να μην προσαρμόστηκαν πλήρως.

taper, loufer, το μεταξύ μας παιχνίδι από ότι μου είπαν πάει για 16/3 (?). Την τελευταία φορά που παίξαμε 3 ματς σε μία εβδομάδα είχαμε 2 ήττες - 1 νίκη. 20/3 παίζουμε με Κουκάκι μέσα. Κρίμα...δεν σας κρύβω ότι με ''χάλασε'' κάπως η αναβολή όταν το άκουσα αλλά τώρα πλέον όχι...
taper
QUOTE(Peritri @ Mar 4 2008, 19:21 ) *
Επ, τι έγινε παιδιά όλα καλά;

Έλειψα δύο μέρες και έχασα κάποιες ατάκες αλλά και τώρα που τα διάβασα γέλασα αρκετά biggrin.gif

Να πω στον συνφορουμίτη pap ότι είναι πολύ καλός ο χαβαλές όπως λες και τα ''πειράγματα'' αρκεί να είναι όντως έτσι ή τουλάχιστον αυτοί που το κάνουν να το κάνουν έτσι ώστε ο πολύς κόσμος να μπορεί να το αντιληφθεί. Επίσης, όπως είπε εύστοχα ο Τάσος5, επειδή από την αρχή της χρονιάς γράφουμε σταθερά εδώ μέσα 10-15 παιδιά, νομίζω ''χτύπησε'' άσχημα ότι όντως βγήκαν δημόσια να εξυμνήσουν εαυτούς (!!!) οι παίκτες της ΕΦΟΑ μετά από 3 δύσκολες (??? ποιές δύσκολες λέτε??? αφού είστε ομάδα με υλικό Α' ΕΣΚΑ...) νίκες. Προσωπικά, γράφω ακόμα και μετά από ''σφαλιάρες'' που τρώει η ομάδα μου και αυτό θα συνεχίσω να κάνω γιατί γουστάρω το κλίμα που έχει επικρατεί εδώ μέσα και είναι αρκετά παρεϊστικό και ίσως απλά τα παιδιά της ΕΦΟΑ που γράφουν να μην προσαρμόστηκαν πλήρως.

taper, loufer, το μεταξύ μας παιχνίδι από ότι μου είπαν πάει για 16/3 (?). Την τελευταία φορά που παίξαμε 3 ματς σε μία εβδομάδα είχαμε 2 ήττες - 1 νίκη. 20/3 παίζουμε με Κουκάκι μέσα. Κρίμα...δεν σας κρύβω ότι με ''χάλασε'' κάπως η αναβολή όταν το άκουσα αλλά τώρα πλέον όχι...

να πω την αλήθεια και εμάς μας χάλασε η αναβολή ( ευχαριστούμε ξανά για το faiplay) γιατί είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση.και εμείς 2-1 είχαμε στη δικιά μας αναβολη και καλό θα είναι να κάνουμε και τώρα ένα 2-1( κουκάκι,βριλήσια ,κερατέα σε μια εβδομάδα.από 0/3 ως 3/3)

ξαναδικαιολογώ πάντως τα παιδιά της ΕΦΟΑ όσον αφορά το timing( προσέξτε πότε έγινε η εγγραφή τους στο forum) αλλά αν τα έλεγαν λίγο πιο χαλαρά ή λίγο πιο υπερβολικά(αλά johny) θα έμπαιναν πιο γρήγορα στο κλίμα. smiley.gif
ευτυχώς που υπάρχει και ο κατσό και κάνει αυτές τις απίθανες προτάσεις(δίμετρες αλλοδαπές είναι το φετίχ μου)
και επειδή προετοιμαζόμαστε για τη μεγάλη κηδεία την τελευταία αγωνιστική(ανάλογη της παλατιανής πέρσι στον Ωροπό αν θυμάμαι καλά) σήμερα έχουμε φιλικό με μια ομάδα στα κυβικά τους smiley.gif
loufer
QUOTE(taper @ Mar 5 2008, 09:57 ) *
να πω την αλήθεια και εμάς μας χάλασε η αναβολή ( ευχαριστούμε ξανά για το faiplay) γιατί είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση.και εμείς 2-1 είχαμε στη δικιά μας αναβολη και καλό θα είναι να κάνουμε και τώρα ένα 2-1( κουκάκι,βριλήσια ,κερατέα σε μια εβδομάδα.από 0/3 ως 3/3)

ξαναδικαιολογώ πάντως τα παιδιά της ΕΦΟΑ όσον αφορά το timing( προσέξτε πότε έγινε η εγγραφή τους στο forum) αλλά αν τα έλεγαν λίγο πιο χαλαρά ή λίγο πιο υπερβολικά(αλά johny) θα έμπαιναν πιο γρήγορα στο κλίμα. smiley.gif
ευτυχώς που υπάρχει και ο κατσό και κάνει αυτές τις απίθανες προτάσεις(δίμετρες αλλοδαπές είναι το φετίχ μου)
και επειδή προετοιμαζόμαστε για τη μεγάλη κηδεία την τελευταία αγωνιστική(ανάλογη της παλατιανής πέρσι στον Ωροπό αν θυμάμαι καλά) σήμερα έχουμε φιλικό με μια ομάδα στα κυβικά τους smiley.gif

Ιεροσυλία ρε Σόφο, ο Φιλαθλητικός είναι στα κυβικά της ΕΦΟΑ?
Πέρσι τους είχαν ρίξει 60 πόντους μέσα στου Ζωγράφου (120-60)...Είναι επίπεδα παραπάνω τα παλικάρια...
taper
ετοιμάσου λοιπόν να φάμε εκτός από μπασκετικό ξύλο και καμια 100 για να καταλάβουμε που είμαστε smiley.gif
loufer
QUOTE(taper @ Mar 5 2008, 10:19 ) *
ετοιμάσου λοιπόν να φάμε εκτός από μπασκετικό ξύλο και καμια 100 για να καταλάβουμε που είμαστε smiley.gif

Κάναμε συμφωνία να παίξουμε 6 παίκτες εμείς στο παρκέ...μπας και το σώσουμε λιγάκι.
Τάπερ αγόρασες μπας και βάλεις τίποτα μέσα σήμερα? Ή το κρατάς για το γαύρο το βράδυ???
taper
ως εξωτερικός παρατηρητής αυτή την εβδομάδα

ΠΛΑΤΩΝ - ΓΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 2( αν και πολύ δύσκολα)
ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ 1
ΑΟ ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ 89 - ΓΣ ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ 1(γιατί πρέπει να κάνεις και νίκες εκτός προγράμματος για να σωθείς)
ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ - ΑΟ ΠΡΩΤΕΑΣ 1( διαφορά κατηγορίας κατά τα λεγόμενα των παιχτών της ΕΦΟΑ tongue.gif )
ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ 2 ( bill ΚλΩΩΩΩΩΩΩν)
ΑΡΙΩΝ - ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠ. 1
ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ - ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ 2 ( 2 ήττες κολητά δεν γίνονται και επειδή την άλλη εβδομάδα θα χάσουν...)
ΚΑΟ ΓΕΡΑΚΑ - ΓΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ (ΑΝΑΒΟΛΗ)

α και ένα ποδοσφαιρικό
Τσελσυ-Εφεσιακός 3-0( με πολλά παράπονα από τη διαιτησία)
loufer
Λόγω του φιλικού μας με την ομάδα Red Dragons στο Πεκίνο την Πέμπτη, δράττομαι της ευκαιρίας και παραθέτω τα προγνωστικά μου:

ΠΛΑΤΩΝ - ΓΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 1 ( ph34r.gif θα χτυπήσουν οι μικροί τρομοκράτες)
ΑΟ ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ 89 - ΓΣ ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ 2 (προβλέπω ντέρμπι, αλλά θα επικρατήσει το φαβορί)
ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ - ΑΟ ΠΡΩΤΕΑΣ 1 (μεγάλη διαφορά κλάσης, τα παιδιά του χρόνου θα παίξουν Γ' Εθνική απευθείας... )
ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ 1 (αγώνας ζωής ή θανάτου για τον ΟΦΗ, θα γίνει μάχη μέχρις εσχάτων...)
ΑΡΙΩΝ - ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠ. 1 (έτσι απλά)
ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ - ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ 1 ( ugly8.gif Βόμβα ολκής, γιατί αν χάσει η Πεύκη χάνεται...Εξίσου σημαντική η απουσία του Σιδέρη που είναι το μαυλό της ομάδας για το Κουκάκι, καλή ανάρρωση φίλε τον έχω περάσει και εγώ δυστυχώς...αυτό τον τραυματισμό)
ΚΑΟ ΓΕΡΑΚΑ - ΓΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ (ΑΝΑΒΟΛΗ)

Υ.Γ. : Περιμένω παρέμβαση από tripontokoutala από το Αννόβερο όπου έχει πάει σε μία έκθεση ''και καλά''...
Πως γίνεται να πηγαίνεις σε έκθεση με 4 γκόμενες δε μπορώ να το καταλάβω
kara9
Αυτή τη βδομάδα θα πω και εγω τις προβλέψεις μου μιας και νέος στο forum....για να δω τι ψάρια θα πιάσω tongue.gif tongue.gif

ΠΛΑΤΩΝ - ΓΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 1 (πιστεύω στους πιτσιρικάδες)
ΑΟ ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ 89 - ΓΣ ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ 2 (αν και δύσκολα γιατί η Δάφνη πρέπει να έχει άσχημη ψυχολογία)
ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ - ΑΟ ΠΡΩΤΕΑΣ 1( λόγω έδρας..και μόνο tongue.gif )
ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ 1
ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ - ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ 1(γιατί η Πεύκη καίγεται ενω το Κουκάκι γυροφέρνει την ήττα εδω και καιρό)

Όπως καταλάβατε εκτός απ'ότι τα πιστεύω με συμφέρουν κιόλας για να φτάσουμε τους 2 πρώτους smiley.gif
iliaszervos
Ελα ρέ... δεύτερη βδομάδα φαβορί ο ΟΦΗΗ στις προβλέψεις των συμφορουμιστών? Για να δούμε... τι θα δούμε, γιατί αφ'ενός διαψεύστηκαν δυστυχώς την προηγούμενη βδομάδα και αφ'ετέρου πονέσανε 68.gif οι δυο παρατάσεις στον πρώτο γύρο!

Στέλιο πως πάει το πόδι? άρχισες προπονήσεις?
Johnny
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ Ο ΠΛΑΤΩΝ - ΓΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 2(επειδη στα εκπαιδευτηρια απεργουσαν οι καθηγητες αυτη την εβδομαδα και τα παιδια απο τον Πλατωνα ειναι καπως απροπονητα)
ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ 1(επειδη ο Θωμας ειναι καλος στο σπιτι...οταν παει Χαβαυ κατι δεν παει καλα)
ΑΟ ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ 89 - ΓΣ ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ 2(καλη ομαδα η Δαφνη τοσο του Σορωτου στην Α2 οσο και στην Β Εσκα)
ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ - ΑΟ ΠΡΩΤΕΑΣ-ΘΡΙΑΜΒΟΣ 1(σαν αυριο θα ειχε γενεθλια ο Σπυρος Λουης οποτε τα παιδια απο την ΕΦΟΑ θα τον τιμησουν)
ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ 2(επειδη οταν παιζουμε εκτος ειμαστε παντα γηπεδουχοι και λογω Βill Klonatos)
ΓΣ ΑΡΙΩΝ - ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠ. 1(ειναι μπομπερ ολοι εκει στη Γουβα)
ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ - ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ 2(εχει κανει 3 κολλητες ηττες σε Ελλαδα και Ευρωλιγκα και ο Ζοτς εχει σφηξει τα χαλιναρια....αν δεν κερδισει ο ΠΑΟ βλεπω προστιμο απο τον Παυλο)
ΚΑΟ ΓΕΡΑΚΑ - ΓΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ Χ(taper vs peritri....πιστευω Χ ειναι το πιο δικαιο για αυτους τους 2...ειναι παιχτες ακριβως του ιδιου επιπεδου)
Τελος taper σημερα παιζει τσελσι-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και Ατρομητος-παναθηναικος....ποιο απο τα 2 θα κατσεις να δεις??? smiley.gif smiley.gif smiley.gif για να μην ξεχνιομαστε BILL KLONATOS 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif
taper
QUOTE(Johnny @ Mar 5 2008, 16:16 ) *
Τελος taper σημερα παιζει τσελσι-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και Ατρομητος-παναθηναικος....ποιο απο τα 2 θα κατσεις να δεις??? smiley.gif smiley.gif smiley.gif για να μην ξεχνιομαστε BILL :

αεκ-ξάνθη

και για χαλάρωμα Θρασύβουλος-Λαρισα

KLONATOS 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif :obey
Peritri
ΠΛΑΤΩΝ - ΓΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 1
ΑΟ ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ 89 - ΓΣ ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ 2
ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ 2
ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ - ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ 2
emekas
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ Ο ΠΛΑΤΩΝ - ΓΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 1
ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ - ΑΟ ΠΡΩΤΕΑΣ-ΘΡΙΑΜΒΟΣ 1
ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ 1
ΓΣ ΑΡΙΩΝ - ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠ. 1
antonof
Να πω και γω τις προβλέψεις μου παιδιά για να δούμε τι θα γίνει.Πρώτον παιδιά πλάκα κάνουμε όλοι και αυτό πιστεύω να γίνεται κατανοητό.Να ξεκαθαρίσω ότι τα δύσκολα παιχνίδια δεν είναι αυτά που γνωρίζεις βαθμολογικά ότι είναι δύσκολα αλλά αυτά που τα θεωρείς εύκολα και τελικά μπαίνεις χαλαρός.Για μας εγώ πιστεύω ότι τώρα ξεκινάνε πιο δύσκολα παιχνίδια και ελπίζω να μην μπούμε χαλαροί.2ον να θυμάται αυτός που έγραψε για τουσ 60 με το φιλαθλητικό ότι είχαμε απουσίες και έπαιξαν πάνω από 20 λεπτά τα πιτσιρίκια και φυσικά πέρσι ήμασταν πάρα πολύ απροπόνητοι και πάλι αν δεν έπεφταν τόσες πολλές ομάδες δεν θα πέφταμε.Θυμήσου πρόπερσι που ήμασταν σε τέλεια κατάσταση ότι κερδίζαμε το φιλαθλητικό 32 πόντουσ στο ημίχρονο και τελικά τουσ κόψαμε την άνοδο.Δεν νομίζω να πιστεύει κανένας ότι είναι τόσο μεγάλη η διαφορά των 2 ομάδων δηλαδή των 60 πόντων.
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ Ο ΠΛΑΤΩΝ - ΓΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 1(Δύσκολη ομάδα στην έδρα της)
ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ 1(Εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσει για να μείνει στο κόλπο)
ΑΟ ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ 89 - ΓΣ ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ 1(Παιχνίδι ζωής θανάτου )
ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ - ΑΟ ΠΡΩΤΕΑΣ-ΘΡΙΑΜΒΟΣ 1(Ελπίζω να μην βγάλουμε τα μάτια μας μόνοι μας)
ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ 2(Καλύτερη ομάδα )
ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ - ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ 1(Καλύτερη επίθεση και πιστεύω ότι θα υπερισχύσει)
Thunder
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ Ο ΠΛΑΤΩΝ - ΓΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 2

Για να δουμε τι θα κανουμε αυτη την εβδομαδα...
pepe
μετα τον κουβα της προηγουμενης βδομαδας,επιστρεφω για ταμειο και οι προβλεψεις ειναι ιδιες με τον thunder..

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ Ο ΠΛΑΤΩΝ - ΓΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 2

αν μαζεψω πολλους κουβαδες θα αρχισω να τους πουλαω στην λαϊκη μπας και βγαλω τιποτα απο κει...
katso
Καλημέρα,

Αν έχετε τόοοσο μεγάλο πρόβλημα που εμφανιστήκαμε αργά να μην ξαναγράψουμε....
Οι προβλέψεις μου. Αμα τα πιάσω όλα τί κερδίζω????
Θα μας χαρίσετε το παιχνίδι Γερακιώτες???
Καμιά άλλη ομάδα να μας χαρίσει καμια νίκη??? (γιατί πάλι το κολοβαρέσαμε.....)

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ Ο ΠΛΑΤΩΝ - ΓΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 1
ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ Χ
ΓΣ ΑΡΙΩΝ - ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠ. 2
ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ - ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ 1
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.