Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Off topic Σκέψεις
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Γενικά κι αόριστα
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153
Air Kef
24.gif
Alexmei
μπουχαχαχα γέλασα πολύ.
PanosIlio
Χαχαχαχαχα άλλη φορά να μην αφήνουν τα msn ανοιχτά tongue.gif tongue.gif

Μπορούσες να πας σε ένα άλλο Pc για 1 λεπτάκι να την κάνεις add και από εκεί που καθόσουν να το αποδεχτείς και να αφήσεις όσα μηνύματα ήθελες tongue.gif
B for Basketball
QUOTE(EIMAI ARIANOS @ Mar 19 2008, 18:13 ) *
οκ φιλε ερχομαι απο κρητη τωρα να δω τον αγωνα... ( αν και καλα τα κανεις τα παραπονα σου )
ναι ρε φιλε αυτη η απεργια 8α σωσει τους ελληνες εργαζομενους (και μενα μεσα )
οταν επι τοσα χρονια σκαβουν το λακο τους
με αυτα που ψυφιζουν

(οι μαλακιες πληρωνονται καποτε to θεμα ειναι να πληρωσουν τα πιο πολλα αυτοι που φταινε και πιο πολυ. Νομιζω ολοι μας ξερουμε πιοι φταινε πιο πολυ - φιλικα παντα - οπ και λα8ος forum).

ενταξει ηταν λιγο αποτυχημενο το humor πριν αλλα μη βαρας και συ .

και επιμενω στην ερωτηση πως μπορω να δω τον αγωνα

Μια ερωτηση...Οι εργαζομενοι τι πρεπει να κανουν ? Να καθονται στη πολυθρονα τους και να αφηνουν την εξουσια να ενεργει ελευθερα?
Α και κατι ακομη...Αυτα που ψηφιζουν? Δηλαδη κατα τι γνωμη σου τι πρεπει να ψηφισουν?
kemp
leelo15
Δεν λεω βαρετο το wnba αλλα ποσοι απο μας τους αντρες καρφωνουν?? laugh.gif
Air Kef
Ποιος θα ειναι στο Πανελληνιο συνέδριο Linux που θα γινει αυριο και μεθαύριο στο Μετσόβιο;
dizzy_fingers
Τί ώρα? Εσύ θα είσαι Αθήνα?
Xaroumenos loukoumas
QUOTE(Air Kef @ Mar 20 2008, 10:28 ) *
Ποιος θα ειναι στο Πανελληνιο συνέδριο Linux που θα γινει αυριο και μεθαύριο στο Μετσόβιο;

Γιατί σκέφτεσαι να πας;
Βασικά σκέφτομαι να πάω Σάββατο απόγευμα αν ειναι ανοιχτά ακόμα, γιατί νωρίτερα δεν προλαβαίνω..
PanosIlio
Εγώ παίζει να πάω και αν θα πάω θα πάω μόνο το Σάββατο και αυτό αν πείσω ένα φίλο μου να πάμε μαζί biggrin.gif

Έτσι για τη μυρωδιά.

Το πρόγραμμα http://www.fosscomm.gr/xoops20171/htdocs/u..._synedriou.html
Xaroumenos loukoumas
Ευχαριστούμε για το προγραμμα, θα πάω σίγουρα μετά τις 14.00 το Σάββατο (μόλις τελειώσω από κάτι άλλα σεμινάρια Linux που κάνω tongue.gif ) icon_drunk.gif icon_drunk.gif
rchos
ρε H.D. χαλαρωσε λιγο αγορι μου.εμμονη ιδεα σου εχουν γινει πια αυτα τα λινουξ!

α και μια ερωτηση.τι ξερετε απο solaris?
Xaroumenos loukoumas
QUOTE(rchos7 @ Mar 20 2008, 11:59 ) *
α και μια ερωτηση.τι ξερετε απο solaris?

Εσύ να μας πεις τι ξέρεις biggrin.gif
rchos
διαβαστε καποιες σκεψεις των σοφων στο blog τους για το μειζον θεμα τον ημερων το ασφαλιστικο.

http://enwsisofwn.blogspot.com/
Air Kef
Θα πάω το Σαββατο απο την αρχή μεχρι τις 3-4.

Εχω κλεισει καραβι για Ναξο Σαββατο στις 6 παρά το απογευμα..

Θα ειναι στο Συνέδριο η Λινουξ Τιμ του ΤΕΙ μου και θα ειμαι κι εγώ..

Θελέτε να δώσουμε καποιο σημείο συνάντησης για μια γνωριμία μετά το δεύτερο διάλειμμα(15:00) σε καποιο προφανές σημείο,οσοι ειμαστε εκει;
center
QUOTE(kemp @ Mar 20 2008, 00:01 ) *

Πολύ φαλλοκρατικό αυτό το ποστ..... bball.gif bball.gif
Γέλασα.......... ohmy.gif
Και αν θέλετε να ξέρετε,εσείς οι άντρες μπορεί να χρησιμοποιήτε την δύναμη, αλλά εμείς οι γυναίκες παίζουμε με το μυαλό... 69.gif 69.gif
Άντε μην αρχίσω τα φεμινιστικά μου...........
tongue.gif tongue.gif tongue.gif
captain charisma
το μπασκετ και η μπαλα ειναι το αθλημα των αντρων...
Xaroumenos loukoumas
QUOTE(Air Kef @ Mar 20 2008, 18:27 ) *
Θα πάω το Σαββατο απο την αρχή μεχρι τις 3-4.

Εχω κλεισει καραβι για Ναξο Σαββατο στις 6 παρά το απογευμα..

Θα ειναι στο Συνέδριο η Λινουξ Τιμ του ΤΕΙ μου και θα ειμαι κι εγώ..
Θελέτε να δώσουμε καποιο σημείο συνάντησης για μια γνωριμία μετά το δεύτερο διάλειμμα(15:00) σε καποιο προφανές σημείο,οσοι ειμαστε εκει;

Εγώ μέσα είμαι smile.gif
Από ότι είδα, γίνεται στην αίθουσα εκδηλώσεων της πρυτανείας, οπότε θα μπορούσαμε να πούμε πχ στο χώρο δίπλα από τα δύο ασανσέρ, στις σκάλες ή στον προαύλιο χώρο..

Τεσπα, πείτε απόψεις smile.gif
NBAer
QUOTE(center @ Mar 20 2008, 21:22 ) *
Πολύ φαλλοκρατικό αυτό το ποστ..... bball.gif bball.gif
Γέλασα.......... ohmy.gif
Και αν θέλετε να ξέρετε,εσείς οι άντρες μπορεί να χρησιμοποιήτε την δύναμη, αλλά εμείς οι γυναίκες παίζουμε με το μυαλό... 69.gif 69.gif

Ναι ε? biggrin.gif
Ισα ισα που το μυαλο των αντρων οσον αφορα την αισθηση του χωρου και της ταχυτητας ειναι ανωτερω αυτου των γυναικων. Οποτε δεν ειναι μονο η δυναμη και οι αθλητικες ικανοτητες, αλλα και το μυαλο που υπερτερουμε. 19.gif 19.gif 19.gif
Πχ θα σου κανω μια προσποιηση θα ψαχνεσαι 2 μερες για το που πηγα. 19.gif Κανε μου εσυ 2 μερες προσποιησεις, αμα φαω μια σου δινω μαργαριταρενιο κολιε. smiley.gif

QUOTE(big dirk @ Mar 20 2008, 22:26 ) *
το μπασκετ και η μπαλα ειναι το αθλημα των αντρων...

69.gif
Ειναι και θεμα σεβασμου οπως λεει και η υπογραφη μου. Οι γυναικες δεν σεβονται το κοινο.... 68.gif biggrin.gif
Πας εκει να τις υποστηριξεις και ουτε μια μπλουζα ενθυμιο δεν σου δινουν. shot.gif
NBAer
Με την ΔΕΗ πως τα πατε με το σπασιμο νευρων που μας κανει? Σας τα σπαει τα νευρα ή δεν γινονται διακοπες εκει?

Γιατι εδω Θεσσαλονικη μας εχουν πρηξει με τις γδιακοπες τους shot.gif shot.gif Εχασα και τα τελευταια δευτερολεπτα του ματς σημερα. shot.gif shot.gif
2.5 ωρες το μεσημερι και 1 τωρα. shot.gif
Καταραμενοι να ειναι στην ΔΕΗ, καταραμενοι στην Νεα Δημοκρατια, καταραμενα τα εργοστασια που το μεριδιο διακοπων σε αυτα ειναι μικροτερα, καταραμενοι και οσοι συμβαλουν σε αυτο. tongue.gif

Ενταξει δεν λεω να διεκδικησουν τα δικαιωματα τους αλλα εγω πρεπει να φωναξω γιατι μου σπανε τα νευρα και κλεινει και το PC αποτομα και αν συμβει καμια ζημια, αχ αχ...... shot.gif shot.gif
sihainas
Τυχεροί είστε... εγώ έχασα το 1ο 10λεπτο του αγώνα σήμερα... συνολικά είχε κοπεί γύρω στις 4 ώρες εδώ... 2 το πρωί και 2 το απόγευμα... δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση... είπαμε απεργούνε αλλά εμείς τι φταίμε; 68.gif 68.gif

Για να μην πω για το pc που λόγω έλλειψης ups έπαθε ζημιά το τροφοδοτικό και πήγα και πήρα άλλο... πάλι καλά που δεν έπαθε τίποτα πιο σοβαρό....
captain charisma
QUOTE(NBAer @ Mar 20 2008, 22:40 ) *
Ειναι και θεμα σεβασμου οπως λεει και η υπογραφη μου. Οι γυναικες δεν σεβονται το κοινο.... 68.gif biggrin.gif
Πας εκει να τις υποστηριξεις και ουτε μια μπλουζα ενθυμιο δεν σου δινουν. shot.gif

δεν πετανε τις φανελες γιατι απο κατω δεν φορανε τπτ ειναι ακαλυπτες 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif
Rondo
QUOTE(big dirk @ Mar 20 2008, 23:06 ) *
δεν πετανε τις φανελες γιατι απο κατω δεν φορανε τπτ ειναι ακαλυπτες 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif

καλυμένες είναι τις είχαν βγάλει το 2005 που πήραμε το πρωτάθλημα!!!!
Air Kef
Παιδια δειτε τις διακοπές με άλλη γωνια σκέψεις και θα γουστάρετε..

Προχθες πηγαιναμε με εναν κολλητό μου στον τρίτο της παρέας για να δούμε μια ταινία και να μαγειρέψουμε.
Με το που φτάνουμε στην περιοχή του,το απολυτο σκοτάδι.

Αναψαμε γύρω στα 30 κεράκια,πιασαμε απο μια μπύρα,στρίψαμε και αράξαμε στους καναπέδες για καμια ώρα συζητώντας για οτιδήποτε.
Πραγματικά μοναδικές στιγμές.Τοσο μοναδικές που ελπίζω να συνεχιστουν οι διακοπές για αρκετο καιρο. tongue.gif
B for Basketball
QUOTE(Air Kef @ Mar 20 2008, 21:15 ) *
Προχθες πηγαιναμε με εναν κολλητό μου στον τρίτο της παρέας για να δούμε μια ταινία και να μαγειρέψουμε.
Αναψαμε γύρω στα 30 κεράκια,πιασαμε απο μια μπύρα,στρίψαμε και αράξαμε στους καναπέδες για καμια ώρα συζητώντας για οτιδήποτε.
Πραγματικά μοναδικές στιγμές.Τοσο μοναδικές που ελπίζω να συνεχιστουν οι διακοπές για αρκετο καιρο. tongue.gif

Nαι ξερω απο τετοιες καταστασεις...Προσφατα δεν μου ετυχε κατι τετοιο.
Αλλα πραγματικα ειναι τελεια!
Μιας κ οι διακοπες γινονται συνηθως πρωινο-μεσημεριανες ωρες.

Οσο για τις απαργιες δεν φταιμε εμεις αλλα πραγματικα νιωστε λιγο και καταλαβετε οτι ολοι αυτοι που κανουν τις απεργιες εχουν σοβαροτερα προβληματα απο τα δικα μας .
NBAer
QUOTE(B for Basketball @ Mar 20 2008, 23:54 ) *
Οσο για τις απαργιες δεν φταιμε εμεις αλλα πραγματικα νιωστε λιγο και καταλαβετε οτι ολοι αυτοι που κανουν τις απεργιες εχουν σοβαροτερα προβληματα απο τα δικα μας .

Ε δεν θα το λεγα. Απο οτι ακουσα πεθαναν ηδη 2 ανθρωποι ως αποτελεσμα αυτων των απεργιων.....

Αυτοι που φταινε βασικα ειναι αρχικα αυτοι που ψηφιζουν τις κυβερνησεις που τα κανουν αυτα.
Μετα ερχονται οι απεργοι που δεν κανουν μια συντονισμενη και πληρη=100% απεργια, να παραλυσει η χωρα για 2-3 μερες τελειως. Μετα να δεις πως θα ικανοποιηθουν τα αιτηματα τους.
Οχι βεβαια γιατροι,οδηγοι ασθενοφορων κλπ.

Μια καλη λυση ειναι και αφου ορισμενα επαγγελματα ειναι τελειως απαραιτητα και κοστιζουν ζωες(πχ γιατροι,φαρμακοποιοι, ΔΕΗ, ασθενοφορα) ειναι να μην κανουν αυτοι απεργια αλλα να κανουν εξ ονοματος αυτων ως συμπαρασταση αλλοι απεργια. Πχ να κανουν ΟΛΑ εκτος των προαναφερθεντων βασικων(που δεν θα διακινδυνευσουν ζωες), τα επαγγελματα απεργια για 2-3-4-5-.... μερες, ωσπου να αποσυρθουν ολες οι ρυθμισεις που τους θιγουν ολους(και γιατρους κλπ).
B for Basketball
QUOTE(NBAer @ Mar 20 2008, 21:58 ) *
Ε δεν θα το λεγα. Απο οτι ακουσα πεθαναν ηδη 2 ανθρωποι ως αποτελεσμα αυτων των απεργιων.....

Αληθεια???
Τι εγινε??

Απλα εγω θελω να πω πως ειναι παραλογο να κραζουμε επειδη δεν ειδαμε εναν αγωνα η επειδη χαλασε ενα ups.
Αυτα δεν ειναι προβληματα...Θα τα αντεξουμε. laugh.gif
Αλλα ο εργαζομενος δεν θα αντεξει να το κοροιδευει το κρατος κ να του τρωει τα λεφτα.

QUOTE(NBAer @ Mar 20 2008, 21:58 ) *

Αυτοι που φταινε βασικα ειναι αρχικα αυτοι που ψηφιζουν τις κυβερνησεις που τα κανουν αυτα.
Μετα ερχονται οι απεργοι που δεν κανουν μια συντονισμενη και πληρη=100% απεργια, να παραλυσει η χωρα για 2-3 μερες τελειως. Μετα να δεις πως θα ικανοποιηθουν τα αιτηματα τους.
Οχι βεβαια γιατροι,οδηγοι ασθενοφορων κλπ.

Μια καλη λυση ειναι και αφου ορισμενα επαγγελματα ειναι τελειως απαραιτητα και κοστιζουν ζωες(πχ γιατροι,φαρμακοποιοι, ΔΕΗ, ασθενοφορα) ειναι να μην κανουν αυτοι απεργια αλλα να κανουν εξ ονοματος αυτων ως συμπαρασταση αλλοι απεργια. Πχ να κανουν ΟΛΑ εκτος των προαναφερθεντων βασικων(που δεν θα διακινδυνευσουν ζωες), τα επαγγελματα απεργια για 2-3-4-5-.... μερες, ωσπου να αποσυρθουν ολες οι ρυθμισεις που τους θιγουν ολους(και γιατρους κλπ).

Σαφως και συμφωνω...

Αλλα αποψη μου ειναι οτι οποιος και να ειναι στην εξουσια τα ιδια χαλια θα κανει. Γιατι η εξουσια τυφλωνει με αποτελεσμα αυτοι που την κατεχουν να στοχευουν πρωτα στα δικα τους συμφεροντα , ε και αν βρουν λιγο χρονο μπορει να ασχοληθουν κ με τους υπολοιπους.
Rondo
QUOTE(B for Basketball @ Mar 21 2008, 00:05 ) *
Αληθεια???
Τι εγινε??

Απλα εγω θελω να πω πως ειναι παραλογο να κραζουμε επειδη δεν ειδαμε εναν αγωνα η επειδη χαλασε ενα ups.
Αυτα δεν ειναι προβληματα...Θα τα αντεξουμε. laugh.gif
Αλλα ο εργαζομενος δεν θα αντεξει να το κοροιδευει το κρατος κ να του τρωει τα λεφτα.

Φίλε ας κόψουν το ρεύμα στα Υπουργεία όχι στον απλό κόσμο...Υπάρχουν ιατρικά μηχανήματα στα σπίτια και δυστυχώς δεν έχουν πεθάνει μόνο 2 άνθρωποι αλλά παραπάνω....Που θα πάει αυτή η κατάσταση???
Pierce
το ξερετε οτι οι τραπεζοϋπάλληλοι (σιγουρα) και οι της ΔΕΗ(κατα μεγαλο ποσοστο) ,τις ημερες που κανουν απεργια θα τις πληρωθουν κανονικα; rolleyes.gif
B for Basketball
QUOTE(pierce21 @ Mar 20 2008, 22:25 ) *
το ξερετε οτι οι τραπεζοϋπάλληλοι (σιγουρα) και οι της ΔΕΗ(κατα μεγαλο ποσοστο) ,τις ημερες που κανουν απεργια θα τις πληρωθουν κανονικα; rolleyes.gif

Xμμ...Αν ισχυει αυτο για τους υπαλληλους της Δεη τοτε δικαιο εχουν καποιοι να φωναζουν.
Μιλαμε για πολυ καφριλα ομως...Και τα λεφτα τους παιρνους κ απεργουν.Αυτο φιλε μου δεν ειναι απεργια ειναι κοροιδια. Αν θες να κανεις απεργια πρεπει να κανεις κ θυσιες.Αν ηταν ετσι ολοι να βγουμε στους δρομους να φωναξουμε αλλα απο πανω να παρουμε κ τα λεφτα μας!

Αν κ αμφιβαλω οτι πολυς κοσμος γνωριζει για αυτο .
PanosIlio
QUOTE(Air Kef @ Mar 20 2008, 23:15 ) *

Πολύ καλή φάση αυτό, μας έτυχε εκείνο το βράδυ που χιόνιζε, Κυριακή ήταν. Πολύ καλό.
#9#
QUOTE(pierce21 @ Mar 21 2008, 00:25 ) *

Φιλε αυτο που λες για τους τραπεζουπαλληλους δεν ισχυει...Τουλαχιστον για αυτους της Εθνικης..
dizzy_fingers
QUOTE(Air Kef @ Mar 20 2008, 23:15 ) *

Τα φτιάξατε τελικά? tongue.gif

Σάββατο μεσημέρι θα κατέβεις ε? Πακέτο...εγώ θα διαβάζω για μάθημα τότε....

Όσον αφορά τις διακοπές ρεύματος, παιδιά, μια φορά στη δουλειά μου δεν έχει πέσει το ρεύμα gdi.gif .
Xaroumenos loukoumas
Σχετικά με το linuxοσυνέδριο, υπάρχει live streaming εδώ οπότε Dizzy βρήκες τι να κάνεις για να μη λουφάρεις στον ελεύθερό σου χρόνο tongue.gif
dizzy_fingers
Μπα, θα έχει τρελό διάβασμα αυτό το σκ biggrin.gif.
Δίνω δύσκολο μάθημα την Τετάρτη.

Αν μπορώ πάντως, κι όποτε βρω, θα ξεκλέβω λίγο για να βλέπω smile.gif.
Flash
Ήρθα Ελλάδα για μια βδομάδα στην διάρκεια της οποίας ο Παναθηναϊκός έχασε από την Ξάνθη στο ποδόσφαιρο και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της Euroleague.

Πόσα μου δίνετε οι Ολυμπιακοί για να παρατείνω την παραμονή μου στη μητέρα πατρίδα ; 69.gif

Υ.Γ. : Από όσα γνωρίζω δεν έχω ουδεμία συγγένεια με τον πρώην απεικονιζόμενο στο avatar του Χαρούμενου Λουκουμά... (τον επίτιμο, για όσους δε θυμούνται)
Pierce
QUOTE(#9# @ Mar 21 2008, 09:46 ) *
Φιλε αυτο που λες για τους τραπεζουπαλληλους δεν ισχυει...Τουλαχιστον για αυτους της Εθνικης..

Για την Τραπεζα Ελλαδος μιλαω. οχι την εθνικη, αλλα την κεντρικη τραπεζα του κρατους
(δεν το βγαζω απο το κεφαλι μου,απο υπαλληλο το ακουσα smile.gif)
B for Basketball
QUOTE(Flash @ Mar 21 2008, 12:00 ) *
Ήρθα Ελλάδα για μια βδομάδα στην διάρκεια της οποίας ο Παναθηναϊκός έχασε από την Ξάνθη στο ποδόσφαιρο και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της Euroleague.

Πόσα μου δίνετε οι Ολυμπιακοί για να παρατείνω την παραμονή μου στη μητέρα πατρίδα ; 69.gif

angry_red.gif angry_red.gif
Ποτε φευγεις??
Να ερθω στο αεροδρομιο να σε ξαποστειλω!

Τι λες για American Airlines A!!!! class με προσωπικη αεροσυνοδο-πρωην μοντελο, καθισμα-κρεβατι, οθονη lcd με μνημη 1 ΤΒ(αποθηκευμενοι ολοι οι αγωνες του ΜJ και οτι αλλο επιθυμας), ξεχωριστο μπουφε και πολλα μαρουλια? laugh.gif
B for Basketball
QUOTE(pierce21 @ Mar 20 2008, 22:25 ) *

Kαι ναι μετα απο ερευνα ανακαλυψα πως...
Οι τραπεζουπαλληλοι θα παρουν ταλεφτα τους απο τα ταμεια και οχι απο τους εργοδοτες.
Τα ταμεια δινουν την δυνατοτητα στους υπαλληλους ιδιωτικου τομεα , -διοτι οι απεργιες που γινονται αφορουν σε μεγαλο βαθμο και τους ιδιωτες- να κανουν το λεγομενο ''ταμειο αλληλεγγυης απεργων''. Στο ταμειο αυτο λοιπων τα λεφτα ειναι των εργαζομενων , οι οποιοι τα εχουν καταθεσει οικειοθελως με την προοπτικη σε μερες απεργιας να εχουν την οικονομικη ανεση να ανταπεξελθουν και να μην μεινουν χωρις λεφτα.
Οποτε ειναι λαθος να πιστευει καποιος πως οι εργαζομενοι κανουν απεργια αλλα πληρωνονται κανονικα.
Βλακας ειναι ο εργοδοτης να πληρωσει καποιον που δεν δουλευει?
center
QUOTE(NBAer @ Mar 20 2008, 22:40 ) *
Ναι ε? biggrin.gif
Ισα ισα που το μυαλο των αντρων οσον αφορα την αισθηση του χωρου και της ταχυτητας ειναι ανωτερω αυτου των γυναικων. Οποτε δεν ειναι μονο η δυναμη και οι αθλητικες ικανοτητες, αλλα και το μυαλο που υπερτερουμε. 19.gif 19.gif 19.gif
Πχ θα σου κανω μια προσποιηση θα ψαχνεσαι 2 μερες για το που πηγα. 19.gif Κανε μου εσυ 2 μερες προσποιησεις, αμα φαω μια σου δινω μαργαριταρενιο κολιε. smiley.gif
69.gif

Γιατί όλοι σας έχετε την ίδια άποψη δεν μπορώ να καταλάβω.. Εντάξει οι σχετικοί αλλά όχι και οι άσχετοι...
ΝΒΑer για το μαργαριταρένιο κολιέ το συζυτάμε πάντως tongue.gif
Όσο αφορά τις μπλούζες, είναι μια άλλη ιστορία...
center
QUOTE(big dirk @ Mar 20 2008, 23:06 ) *

shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif
B for Basketball
Δεν καταλαβα δηλαδη??
Οι αντρες που βγαζουν τις φανελες κα τις πετανε ενω αντιθετα οι γυναικες αρνουνται...
Γιατι δηλαδη τι εχουν να κρυψουν?
Ας ειμαστε λιγο σοβαροι
laugh.gif laugh.gif
B for Basketball
Οριστε με τα ολα ολα περι ΠΑΟ-ΟΣΦΠ ..
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΣΗΜΑΣΙΑ στους Γιαννη Δρυμωνακο και Αρη Γρηγοριαδη για την επιτυχια τους.
Αυτοι ειναι πρωτοι...Σε ολη την Ευρωπη!
Γιάννης Δρυμωνάκος και Αρης Γρηγοριάδης σήκωσαν ψηλά την ελληνική σημαία στην Ολλανδία, χαρίζοντας στη χώρα μας τα πρώτα χρυσά μετάλλια σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κολύμβησης. Ο Δρυμωνάκος τερμάτισε πρώτος στα 200μ. πεταλούδα, με χρόνο 1:54.16, που είναι ο 2ος καλύτερος στον κόσμο, πίσω από το 1.52.09 του μεγάλου, Μάικλ Φέλπς και φυσικά αποτελεί ευρωπαϊκό και πανελλήνιο ρεκόρ! Χρυσό και ο Γρηγοριάδης στα 50μ. ύπτιο, με χρόνο 25.13!
www.sport.gr

smilie_schal1.gif 41.gif
Μπραβο σας παλικαρια...Θυμιζετε σε εμας οτι η ελλαδα ειναι πανω απο οποιαδηποτε κοντρα υπαρχει μεταξυ συλλογων αλλα καποιοι καποιοι δεν δινουν σημασια!
NBAer
QUOTE(B for Basketball @ Mar 21 2008, 20:50 ) *
Δεν καταλαβα δηλαδη??
Οι αντρες που βγαζουν τις φανελες κα τις πετανε ενω αντιθετα οι γυναικες αρνουνται...
Γιατι δηλαδη τι εχουν να κρυψουν?

Τιποτα. Κανεις δεν ενδιαφερεται για αυτο. Μονο την φανελα θελουμε να παρουμε.... rolleyes.gif

QUIZ: Who's in my avatar?

Ειναι αυτος που ηρθε στον ΠΑΟ?
Σας εδωσε και τον τιτλο με καλη εμφανιση στον τελευταιο τελικο με τον ΠΑΟΚ ενω περιοριζε τον Στογιακοβιτς ολη την ωρα. 68.gif
B for Basketball
QUOTE(NBAer @ Mar 21 2008, 19:13 ) *
Τιποτα. Κανεις δεν ενδιαφερεται για αυτο. Μονο την φανελα θελουμε να παρουμε.... rolleyes.gif
Ειναι αυτος που ηρθε στον ΠΑΟ?
Σας εδωσε και τον τιτλο με καλη εμφανιση στον τελευταιο τελικο με τον ΠΑΟΚ ενω περιοριζε τον Στογιακοβιτς ολη την ωρα. 68.gif

Και ναι...Ο NBAer το βρηκε...
It's Byronas Scott!! 41.gif
center
QUOTE(NBAer @ Mar 21 2008, 21:13 ) *

Oκ, την επόμενη φορά θα πετάξω και εγώ την φανέλα μου..
Ελπίζω μετά να μην με κυνηγάει ο προπονητής ή η διοίκηση για να την επιστρέψω πίσω.. tongue.gif tongue.gif
Ρε παιδιά, μόνο στο ποδόσφαιρο δεν γίνονται αυτά ή είναι η ιδέα μου?
PanosIlio
Σχετικά με το Συνέδριο αύριο, το αυτοκίνητο μέσα μπορούμε να το βάλουμε ε?
captain charisma
QUOTE(center @ Mar 21 2008, 20:40 ) *
shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif

καλα ντε μην βαρας κιολας...αλλα την αλλη φορα να θυμηθεις να πεταξεις τη φανελα σου και να μην εισαι ακαλυπτη
Xaroumenos loukoumas
QUOTE(PanosIlio-G7 @ Mar 21 2008, 19:39 ) *
Σχετικά με το Συνέδριο αύριο, το αυτοκίνητο μέσα μπορούμε να το βάλουμε ε?

Το Πολυτεχνείο έχει αχανή parking wink.gif
Alexmei
Παιδιά μόνο εμένα είναι χάλια το φόρουμ ή ολονών;
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.