Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Α1 ΕΣΚΑ-Η
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ερασιτεχνικά Υπόλοιπης Ελλάδας
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175, 176, 177, 178, 179, 180, 181, 182, 183, 184, 185, 186, 187, 188, 189, 190, 191, 192, 193, 194, 195, 196, 197, 198, 199
kostas66
QUOTE(profitisilias9 @ Jul 18 2008, 12:38 ) *
To φετινό πρωτάθλημα θεωρώ πως θα είναι το καλύτερο των τελευταίων χρόνων γιατί οι περισσότερες ομάδες έχουν δυναμώσει πολύ! 41.gif

κρατα μου ενα διαρκειας και πεσε και στον πανο να μου κρατησει αλλο ενα γιατι με τοσο καλο πρωταθλημα βλεπω sold out σε καθε αγωνα ειδικα στα παιχνιδια του σπορτινγκ
panospatra
QUOTE(kostas66 @ Jul 18 2008, 15:51 ) *
κρατα μου ενα διαρκειας και πεσε και στον πανο να μου κρατησει αλλο ενα γιατι με τοσο καλο πρωταθλημα βλεπω sold out σε καθε αγωνα ειδικα στα παιχνιδια του σπορτινγκ

κωστάκη ο καθένας εκεί που μπορεί ......
kostas66
QUOTE(panospatra @ Jul 18 2008, 13:01 ) *
κωστάκη ο καθένας εκεί που μπορεί ......

και ο λουμιδης στους καφεδες
panospatra
QUOTE(kostas66 @ Jul 18 2008, 16:03 ) *
και ο λουμιδης στους καφεδες

δεν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα κωστάκη μου !! το δικό σου ενοοω .. θα ξεκινήσει ... να δω και τότε τι θα γράφεις τότε.... κωστάκη μου !!!! shot.gif shot.gif shot.gif
kalamaras-kelis
[size=7]

o κυριος κληρης θα κανει καλη πορεια με την ομαδα του αρκει να μη παιζει....ειναι θεμα πρεστιζ ειναι παραγοντας οχι ΠΑΙΚΤΗΣ

επισης ο προμηθεας με κοτσωναρο θα παει σουπερ......με μηλα ασσο και κιαφα να πυροβολει ψαξτε τον τριτο στη κανονικη περιοδο....στη β στηριζω προφητη και θελω να δω ματσαπ μακης-τακης να δω τους συνεταιρους στο γηπεδο αντιπαλους
basket11
QUOTE(fanis07 @ Jul 18 2008, 14:53 ) *
Συγχαρητήρια στον Κο Τσιότσιο....και απο εμένα

Αφού τον ξετινάξατε τον άνθρωπο με την κριτική σας τώρα του λέτε συγχαρητήρια!!! Φερ πλέι λέγεται αυτό;;;; smile.gif smile.gif smile.gif
sotiris berpos
QUOTE(basket11 @ Jul 18 2008, 20:00 ) *
Αφού τον ξετινάξατε τον άνθρωπο με την κριτική σας τώρα του λέτε συγχαρητήρια!!! Φερ πλέι λέγεται αυτό;;;; smile.gif smile.gif smile.gif

δεν τι ξετινάξαμε!
απλα ειπαμε πως για εμάς και κατα την γνώμη μας μονο οτι δεν κανει . . .
απλα . . .
ολοι κρινονται . . .
profitisilias9
QUOTE(basket11 @ Jul 18 2008, 20:00 ) *

Ωπα ρε μάγκα, και εσύ τι είσαι συνήγορός του; Εδώ σταύρωσαν τον Χριστό, στον Τσιότσιο δεν θα κάνουμε κριτική; Εγώ του ευχήθηκα μέσα από την καρδιά μου καλή επιτυχία και θέλω πραγματικά να πετύχει γιατί στην Πάτρα, όλοι τον έχουν του κλώτσου και του μπάτσου! Και κάτι άλλο προς τους απανταχού προπονητές του τοπικού: παίρνει κάποιος από εσάς τετραψήφιο μηνιάτικο με σπίτι και φαγητό πληρωμένα, γιατί ο Τσιότσιος θα τα παίρνει στην Κύπρο! Χαιρετίσματα σε όλους τους προπονηταράδες!
icon_wave.gif icon_wave.gif icon_wave.gif
kalamaras-kelis
QUOTE(profitisilias9 @ Jul 18 2008, 18:24 ) *
Ωπα ρε μάγκα, και εσύ τι είσαι συνήγορός του; Εδώ σταύρωσαν τον Χριστό, στον Τσιότσιο δεν θα κάνουμε κριτική; Εγώ του ευχήθηκα μέσα από την καρδιά μου καλή επιτυχία και θέλω πραγματικά να πετύχει γιατί στην Πάτρα, όλοι τον έχουν του κλώτσου και του μπάτσου! Και κάτι άλλο προς τους απανταχού προπονητές του τοπικού: παίρνει κάποιος από εσάς τετραψήφιο μηνιάτικο με σπίτι και φαγητό πληρωμένα, γιατί ο Τσιότσιος θα τα παίρνει στην Κύπρο! Χαιρετίσματα σε όλους τους προπονηταράδες!
icon_wave.gif icon_wave.gif icon_wave.gif

ελπιζω να τα αξιζει ο κοουτς ολα αυτα
και στην ολυμπιαδα να εμαθε τιποτα απο τον ρατσα,που τον θεωρω πολυ καλο προπονητη θα τον δω στο γηπεδο
profitisilias9
QUOTE(kalamaras-kelis @ Jul 19 2008, 00:06 ) *
ελπιζω να τα αξιζει ο κοουτς ολα αυτα
και στην ολυμπιαδα να εμαθε τιποτα απο τον ρατσα,που τον θεωρω πολυ καλο προπονητη θα τον δω στο γηπεδο

Ποιος Ράτσα μωρέ τώρα; Έριξε Ηρακλή και Ολυμπιάδα και κατάφερε να βρει δουλειά με το ζόρι στην Κύπρο! 68.gif 68.gif 68.gif
panospatra
καλημέρα σε όλους !!!!
kalamaras-kelis
QUOTE(panospatra @ Jul 19 2008, 07:16 ) *
καλημέρα σε όλους !!!!

καλημερα panospatra πως κινουνται τα πραγματα στη πολη που σπουδαζω???παροτι λειπω εχω αρκετους φιλους που με ενημερωνουν τι γινεται στη πατρα
kalamaras-kelis
αληθευει οτι αντιπαλος κοουτς-με πρωταγωνιστικες τασεις για το καινουργιο πρωταθλημα- εβγαλε <<λιγο>> το ψηλο αντιπαλης ομαδος,που ηρθε με μεταγραφη απο το πρωταθλητη της γ εθνικης??επισης οτι η συγκεκριμενη ομαδα πληρωσε υπερβολικο νουμερο για τον ασσο που πηρε απο αθηνα μερια???? λεει ο κοουτς

αχ κοουτς εκει που τα λες υπαρχει πολυ κοσμος

πλακα θαχει να τους παρει το πρωταθλημα στο τζαμπα και οι αλλοι 2 να χτυπανε το κεφαλι τους με τα λεφτα που χαλασανε φετος

επισης εκει στο ποταμι γιατι φαγωθηκατε ποσα λεφτα θα παρει ο αθλητης που εφυγε για εαπ???απο το παταμι ποσα λεφτα πηρε 10 χρονια που επαιζε εκει??????

ζητητε ψηλος για ομαδα με πρωταγωνιστικες βλεψεις για α2....που μολις ανεβηκε ,,,αντε να βοηθησω λιγο

κ α λ η μ ε ρ α α α α α α α α α α ............................................................................
flabe8
QUOTE(kalamaras-kelis @ Jul 19 2008, 11:24 ) *
αληθευει οτι αντιπαλος κοουτς-με πρωταγωνιστικες τασεις για το καινουργιο πρωταθλημα- εβγαλε <<λιγο>> το ψηλο αντιπαλης ομαδος,που ηρθε με μεταγραφη απο το πρωταθλητη της γ εθνικης??επισης οτι η συγκεκριμενη ομαδα πληρωσε υπερβολικο νουμερο για τον ασσο που πηρε απο αθηνα μερια???? λεει ο κοουτς

πλακα θαχει να τους παρει το πρωταθλημα στο τζαμπα και οι αλλοι 2 να χτυπανε το κεφαλι τους με τα λεφτα που χαλασανε φετος

επισης εκει στο ποταμι γιατι φαγωθηκατε ποσα λεφτα θα παρει ο αθλητης που εφυγε για εαπ???απο το παταμι ποσα λεφτα πηρε 10 χρονια που επαιζε εκει??????

ζητητε ψηλος για ομαδα με πρωταγωνιστικες βλεψεις για α2....που μολις ανεβηκε ,,,αντε να βοηθησω λιγο
κ α λ η μ ε ρ α α α α α α α α α α ............................................................................

δεν πειραζει..οι απαντησειs στο γηπεδο εκει θα φανει ποιοσ εχει δικιο...μονο να προσεξει μην του παρει το πρωταθλημα ο λιγοs.......και ο ακριβοs... καλο θα ηταν να γραψει καποιοs τα ροστερ των φαβορι.
profitisilias9
QUOTE(kalamaras-kelis @ Jul 19 2008, 11:24 ) *

Εύκολα κουϊζ βάζεις ρε kalamara-keli.
Ο κόουτς είναι ο Θανάσης Λιόνας και αναφερόταν στους Ρεκουνιώτη και Σαμώλη της ΕΑΠ!
Επίσης ο παίκτης του ποταμιού είναι ο Τερζής του Γλαύκου που μετακόμισε στην ΕΑΠ.
Να βάλω ένα πιο δύσκολο; Ποιος παίκτης αγωνίστηκε με την ομάδα των ελεύθερων επαγγελματιών Ρίου αλλά η μόνη σχέση που έχει με το Ρίο είναι πως έχει περάσει μία φορά τη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου;
wink.gif
profitisilias9
Ο Πρ.Ηλίας προβάλλει σαν ένα από τα φαβορί για γρήγορη επάνοδο στην Α2 ΕΣΚΑ-Η. Διαβάστε ρόστερ: Αλεξόπουλος, Ανδρικόπουλος, Κωνσταντινόπουλος, Κωσταγιαννακόπουλος, Σιαμαντάς, Μπαλάσκας, Κατσιδήμας, Παπαδόπουλος, Κοκοής, Ζυγάς, Χριστόπουλος, Μιχαλόπουλος, Σκαρτσιάρης, Διονυσόπουλος και κόουτς ο Αλεξόπουλος. 77.gif 77.gif 77.gif
kalamaras-kelis
QUOTE(profitisilias9 @ Jul 19 2008, 12:56 ) *
Ο Πρ.Ηλίας προβάλλει σαν ένα από τα φαβορί για γρήγορη επάνοδο στην Α2 ΕΣΚΑ-Η. Διαβάστε ρόστερ: Αλεξόπουλος, Ανδρικόπουλος, Κωνσταντινόπουλος, Κωσταγιαννακόπουλος, Σιαμαντάς, Μπαλάσκας, Κατσιδήμας, Παπαδόπουλος, Κοκοής, Ζυγάς, Χριστόπουλος, Μιχαλόπουλος, Σκαρτσιάρης, Διονυσόπουλος και κόουτς ο Αλεξόπουλος. 77.gif 77.gif 77.gif

αφου εφυγε ο δουκακης απτη ομαδα ολα θα πανε καλα,πολυ εγωιστης και ψωνισμενος ηταν δυστροπος χαρακτηρας και πολυ αργοςςςςςςςςςςςςςς
kalamaras-kelis
ο κ.κληρης τι κανει????ειναι ετοιμο το ροστερ????η γκρινιαζει και παρακαλαει ακομα για παικτες στη γνωστη γιαφκα???????????????? smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif
COMBE 10
QUOTE(profitisilias9 @ Jul 20 2008, 00:56 ) *

Εχεις δικιο αλλα μενει για αποδειχθει στο γηπεδο ολο αυτο!Αλλα η αληθεια ειναι οτι ομαδα ειναι χρονια μαζι και αυτο μας δινει καποιες πιθανοτητες περισσοτερες απο καποιες αλλες ομαδες! 41.gif
COMBE 10
Συγχαρητηρια και απο εμενα στο Γιωργο γιατι τουλαχιστον του αξιζει μια ευκαιρια!Και εδω ειμαστε για να κρινουμε τα αποτελεσματα του , η σεζον ειναι μπροστα μας! 41.gif
profitisilias9
QUOTE(kalamaras-kelis @ Jul 19 2008, 16:40 ) *
αφου εφυγε ο δουκακης απτη ομαδα ολα θα πανε καλα,πολυ εγωιστης και ψωνισμενος ηταν δυστροπος χαρακτηρας και πολυ αργοςςςςςςςςςςςςςς

Εγώ θα πρόσθετα και κάτι άλλο που έχει πει ένας πολύ καλός μου φίλος: ΠΑΛΑΙΑΣ ΚΟΠΗΣ, ΠΑΙΚΤΗΣ! Χαίρετε! 68.gif 68.gif 68.gif
profitisilias9
QUOTE(kalamaras-kelis @ Jul 19 2008, 16:57 ) *
ο κ.κληρης τι κανει????ειναι ετοιμο το ροστερ????η γκρινιαζει και παρακαλαει ακομα για παικτες στη γνωστη γιαφκα???????????????? smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif

Το ρόστερ του προέδρου δεν θα είναι έτοιμο ποτέ! Θα κάνει βελτιωτικές κινήσεις καθ'όλη τη διάρκεια της σεζόν! Και κάτι άλλο: ο ίδιος ισχυρίζεται ότι έχει κλείσει προπονητή αλλά δεν τον έχει ανακοινώσει ακόμα στα ΜΜΕ! Γιατί άραγε; icon_wave.gif icon_wave.gif icon_wave.gif
ΦΡΑΓΚΙ
ο κυριοσ κληρησ κυριε καλαμαρα\κελι θα παιξει και θα κανει και φανταστικο πρωταθλημα με αυτα που βλεπει γυρω του γιατι δεν εχει δηλωσει ποτε και σε κανεναν οτι ειναι παραγοντασ.ΠΑΙΧΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ.
ΦΡΑΓΚΙ
το ροστερ του προεδρου θα παει στην 5αδα κυριε του προφητη ηλια και θα τα κανετε επανω σασ.εχει και ενα κρυφο χαρτι στο τριποντο.ποιοσ ειναι?κουιζ smiley.gif
kalamaras-kelis
QUOTE(ΦΡΑΓΚΙ @ Jul 19 2008, 17:37 ) *
το ροστερ του προεδρου θα παει στην 5αδα κυριε του προφητη ηλια και θα τα κανετε επανω σασ.εχει και ενα κρυφο χαρτι στο τριποντο.ποιοσ ειναι?κουιζ smiley.gif

με το κληρη παικτη ουτε για για παραμονη δεν παει ας το παρει χαμπαρι ειναι για τα πανυγηρια ο κληρης μονο για τσιρκο και στο πρασινο ακρωτηρι παιζει μονο evilmonkey.gif bball.gif evilmonkey.gif bball.gif
ΦΡΑΓΚΙ
σου δινω 2 ευρω το μηνα να ερθεισ στην ομαδα μου να μασ κανεισ την προθερμανση στα αποδυτηρια πριν τα παιχνιδια ξερεισ εσυ το κανεισ και καλα, και να μασ κανεισ και τον καραγκιοζη στην προπονηση. smiley.gif
kalamaras-kelis
apla και ευκολα η ελληνικη ομαδα περασε στους ολυμπιακους αγωνες,συγχαρητηρια

γεια σου προφητη παικταρα smilie_schal1.gif smiley.gif
ΦΡΑΓΚΙ
για σενα τα λεω καλαμαρακια πωσ σε λενε κελι κελα καλαμαρου πωσ?
kalamaras-kelis
QUOTE(ΦΡΑΓΚΙ @ Jul 19 2008, 20:20 ) *
σου δινω 2 ευρω το μηνα να ερθεισ στην ομαδα μου να μασ κανεισ την προθερμανση στα αποδυτηρια πριν τα παιχνιδια ξερεισ εσυ το κανεισ και καλα, και να μασ κανεισ και τον καραγκιοζη στην προπονηση. smiley.gif

οταν γυρησω απτη κυπρο εμπειρε παικταρα tongue.gif tongue.gif κληρη θα ερθω να γνωριστουμε απο κοντα και να με κουρεψεις
kalamaras-kelis
QUOTE(ΦΡΑΓΚΙ @ Jul 19 2008, 20:22 ) *
για σενα τα λεω καλαμαρακια πωσ σε λενε κελι κελα καλαμαρου πωσ?

κελλης ειναι το επωνυμο βαγγελης το μικρο παιζω στο ποσειδωνα παραλιας θα τα πουμε απο κοντα smiley.gif smiley.gif smiley.gif
kalamaras-kelis
δηλωνεις παικτης και δε ξερεις να κανεις αριστερο μπασιμο??????
δηλωνεις παικτης και δε ξερεις να κανεις αριστερη ντριπλα??????
γινε μανατζερ καλυτερα μικρος εισαι ακομα εκει τα πας ειλικρινα πολυ καλα
kalamaras-kelis
αφου δηλωνεις παικτης γιατι καθεσαι πισω απτο παγκο και δηνεις οδιγιες??????????

αληθευει οτι στα εκτος εδρας <<κλεβεις>> παντους απο συμπαικτες σου και τα προσθετεις σε σενα για να γραφει η εφημεριδα οτι εβαλες ποντους???????
ΦΡΑΓΚΙ
ολα οσα λεσ αληθευουν και πολυ απλα σου λεω κανω οτι γουσταρω,γιατι σε αγοραζω και σε πουλαω σε μια μερα. smiley.gif και αν ξερεισ μπασκετακι οπωσ λεσ ελα σε ενα γηπεδακι να παιξεισ κανα στοιχιματακι αλλα βαζω πολλα πανω απο 1000ε εσυ εισαι τσαμπασ.
kalamaras-kelis
κ.ΚΛΗΡΗ εσυ superstarua ta poyme kai apo κοντα σεπτεβρη ερχομαι για τη εξεταστικη

[/color]exclusive

αργυροπουλος στον αρη
kalamaras-kelis
QUOTE(ΦΡΑΓΚΙ @ Jul 19 2008, 20:43 ) *
ολα οσα λεσ αληθευουν και πολυ απλα σου λεω κανω οτι γουσταρω,γιατι σε αγοραζω και σε πουλαω σε μια μερα. smiley.gif και αν ξερεισ μπασκετακι οπωσ λεσ ελα σε ενα γηπεδακι να παιξεισ κανα στοιχιματακι αλλα βαζω πολλα πανω απο 1000ε εσυ εισαι τσαμπασ.

κρατα τα λεφτα σου για να παρεις κανα παικτη,,οταν ανεβω πατρα θα τα πουμε και απο κοντα παικταρα
kalamaras-kelis
μπαρλος-αργυροπουλος παλι μαζι μετα απο χρονια....................

ωραια ομαδα θα φτιαξει ο ματζον smiley.gif smiley.gif
profitisilias9
Tο site του Πρ.Ηλία φιλοξενεί σούπερ αφιέρωμα για το μεταγραφικό παζάρι της Α1 ΕΣΚΑ-Η. Αξίζει να του ρίξετε μια ματιά! Μη το χάσετε! 41.gif 41.gif 41.gif
kalamaras-kelis
QUOTE(profitisilias9 @ Jul 20 2008, 11:24 ) *
Tο site του Πρ.Ηλία φιλοξενεί σούπερ αφιέρωμα για το μεταγραφικό παζάρι της Α1 ΕΣΚΑ-Η. Αξίζει να του ρίξετε μια ματιά! Μη το χάσετε! 41.gif 41.gif 41.gif

εκπληκτικη δουλεια προφητη συγχαρητηρια
kalamaras-kelis
να κανεις αφιερωμα προφητη και στους ταλαντουχους αθλητες της α2 (π.χ κληρη evilmonkey.gif ) ειναι κριμα να μην μαθει ο κοσμος τι ταλεντο εχει κρυμενο μεσα του αυτος ο αθλητης
kalamaras-kelis
γεια σου bell

επισης προφητη αν μπορεις να αναφερεις σε παρακαλω ποιν νομιζεις φαβορι για την α2 για ανοδο και πτωση
profitisilias9
QUOTE(kalamaras-kelis @ Jul 20 2008, 15:19 ) *
να κανεις αφιερωμα προφητη και στους ταλαντουχους αθλητες της α2 (π.χ κληρη evilmonkey.gif ) ειναι κριμα να μην μαθει ο κοσμος τι ταλεντο εχει κρυμενο μεσα του αυτος ο αθλητης

Το αφιέρωμα στον ταλαντούχο αθλητή που ακούει στο όνομα Σωτήρης Κλήρης, είναι στα άμεσα σχέδια μου! 69.gif 69.gif 69.gif
flabe8
QUOTE(profitisilias9 @ Jul 20 2008, 14:24 ) *

πολυ καλη δουλεια φιλε μακαρι να υπηρχαν και αλλοι με την ορεξη σου και τισ γνωσεισ σου για το καλο του μπασκετ
Augmon
Καλά τα είπε ο κόουτς Λιόνας.Ο ψηλός έπαιξε κάτι δίλεπτα όταν αντίπαλοι ήταν οι κουτσοί και ο κοντός έπαιξε σύνολο 5 αγώνες αφού τον είχαν εκτός λόγω προβλημάτων που δημιουργούσε και έκανε και σοβαρή εγχείρηση στον αστράγαλο
kostas66
QUOTE(profitisilias9 @ Jul 20 2008, 11:24 ) *

πολλα μπραβο για τον προσπαθεια σου,αλλα περισσοτερα για το φορουμ που εστησες και μπορω να περναω (μιλαω για τον εαυτο μου) ευχαριστα πολλα απογευματα στο σπιτι (γιατι δεν ειμαστε ολοι ελευθερα πουλια), λεγοντας τις βλακειες μου,και να ενημερωνομαι,εγω πραματικα το χαιρομαι
profitisilias9
Παιδιά, σας ευχαριστώ πολύ. Τα καλά σας λόγια μου δίνουν δύναμη να γίνομαι κάθε μέρα και καλύτερος! 77.gif 77.gif 77.gif
flabe8
QUOTE(Augmon @ Jul 21 2008, 09:54 ) *
Καλά τα είπε ο κόουτς Λιόνας.Ο ψηλός έπαιξε κάτι δίλεπτα όταν αντίπαλοι ήταν οι κουτσοί και ο κοντός έπαιξε σύνολο 5 αγώνες αφού τον είχαν εκτός λόγω προβλημάτων που δημιουργούσε και έκανε και σοβαρή εγχείρηση στον αστράγαλο

εσυ εχεισ καμια σχεση με το αθλημα??τον εχεισ δει να παιζει και το κοντο και το ψηλο??γιατι εγω αλλα ξερω...αν θεωρεισ κουτσουσ και στραβουσ το σαμαρα το παπαδοπουλο του κρονου, τον απεργη και αλλουσ οκ ....καλο ειναι να μιλαμε στο γηπεδο γιατι στα λογια βγαινουμε παντα πρωταθλητεσ......δεν εχω κατι μαζι σου αλλα αν δεν εχεισ πρωσοπικη αποψη καλο ειναι να μην λεσ μεγαλα λογια...τωρα αν ο προπονητησ εχει κολληματα και βαζει καποιεσ επιλογεσ του και καποιουσ αλλουσ οχι αυτο ειναι αλλη ιστορια
profitisilias9
QUOTE(kalamaras-kelis @ Jul 20 2008, 15:21 ) *
επισης προφητη αν μπορεις να αναφερεις σε παρακαλω ποιν νομιζεις φαβορι για την α2 για ανοδο και πτωση

Πρώτο φαβορί για άνοδο στην Α1 θεωρώ τον Ολυμπιονίκη. Από κει και πέρα, η πεντάδα θα συμπληρωθεί από την Κρήνη, τον Πάοκ, τον Προμηθέα και ίσως την Αγυιά. Κοντά στην πρώτη πεντάδα θα είναι ο Ηφαιστος, τα Ροϊτικα, και η Νίκη Πρ. Για την παραμονή θα παλέψουν Αραχωβίτικα, Γαλαξίας, ΓΑΣ Πύργου, Διαγόρας, ΕΦΑ, και Ληξούρι. icon_wave.gif icon_wave.gif icon_wave.gif
profitisilias9
Πρωταγωνιστικό ρόλο αναμένεται να έχουν οι Ιτιές στον νέο πρωτάθλημα της Β' ΕΣΚΑ-Η. Νέος προπονητής ανέλαβε ο Μπαμπίλης ενώ αποκτήθηκαν οι Παπουτσάκης (ΠΑΟΚ), Κουτσούνης (Προμηθέας), Στρούζας (Αραχωβίτικα), Γασπαρινάτος (Νίκη Πρ.). Αυτοί μαζί με τους παραμένοντες Σταματόπουλο, Βαλεοντή, Κουκουλομάτη, Γκοτσόπουλο, Σαββόπουλο, Γραμματικόπουλο, Αλεξιάδη, Μπαμπίλη και τον Δημητρακόπουλο που επιστρέφει από τον ΠΑΟΚ συγκροτούν ένα ιδιαίτερα ισχυρό σύνολο. 41.gif 41.gif 41.gif
Augmon
QUOTE(flabe8 @ Jul 21 2008, 15:09 ) *
εσυ εχεισ καμια σχεση με το αθλημα??τον εχεισ δει να παιζει και το κοντο και το ψηλο??γιατι εγω αλλα ξερω...αν θεωρεισ κουτσουσ και στραβουσ το σαμαρα το παπαδοπουλο του κρονου, τον απεργη και αλλουσ οκ ....καλο ειναι να μιλαμε στο γηπεδο γιατι στα λογια βγαινουμε παντα πρωταθλητεσ......δεν εχω κατι μαζι σου αλλα αν δεν εχεισ πρωσοπικη αποψη καλο ειναι να μην λεσ μεγαλα λογια...τωρα αν ο προπονητησ εχει κολληματα και βαζει καποιεσ επιλογεσ του και καποιουσ αλλουσ οχι αυτο ειναι αλλη ιστορια

Και εσύ που έχεις γνώμη για όλους τι είσαι ?Ο ΩΝ evilmonkey.gif Κάνε μας τη χάρη και με τους 2 έχω παίξει αντίπαλος και τώρα τι λες εσύ για παίκτες που έχουν μέσο όρο συμμετοχής 2,1 λεπτά εγώ τακούω στα κλείδωνα 68.gif 68.gif
APPLE13
QUOTE(profitisilias9 @ Jul 21 2008, 15:43 ) *
Πρώτο φαβορί για άνοδο στην Α1 θεωρώ τον Ολυμπιονίκη. Από κει και πέρα, η πεντάδα θα συμπληρωθεί από την Κρήνη, τον Πάοκ, τον Προμηθέα και ίσως την Αγυιά. Κοντά στην πρώτη πεντάδα θα είναι ο Ηφαιστος, τα Ροϊτικα, και η Νίκη Πρ. Για την παραμονή θα παλέψουν Αραχωβίτικα, Γαλαξίας, ΓΑΣ Πύργου, Διαγόρας, ΕΦΑ, και Ληξούρι. icon_wave.gif icon_wave.gif icon_wave.gif

Συμφωνώ στα πιο πολλά αλλά πιστεύω πως αντί για την Αγυιά, πιο κοντά στην πεντάδα είναι ο ΓΑΣ Πύργου και η Νίκη Πρ.Πάντως αν δεν δω το ρόστερ του Ολυμπιονίκη και τους ψηλούς που θα έχει δεν μπορώ να τον κρίνω πρώτο φαβορί.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.