Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Denver Nuggets
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
T.W.Is.M.
Denver Nuggets





Working their way to the top




Προηγούμενο Ρεκόρ (2011-12): 38-28
Leaders (2011-12):

Πόντοι: Ty Lawson 16,4
Ριμπάουντ: Kenneth Faried 7,7
Ασσίστ: Andre Miller 6,7

Πιθανή 5άδα:
πιθανή πεντάδα

PG:LawsonSG:IguodalaSF:Gallinari
PF: FariedC:Koufos


Πάγκος:
PG’s: Andre Miller, Anthony Carter, Julyan Stone
SG’s: Ben Uzoh, Evan Fournier, Jordan Hamilton
SF’s: Wilson Chandler, Corey Brewer, Quincy Miller
PF’s: Anthony Randolph
C’s: Javale McGee, Timofey Mozgov

Offseason moves

Ήρθαν ή ανανέωσαν: Andre Iguodala(Philadelphia), Ben Uzoh(Toronto), Javale McGee(ανανέωσε)
Draft Picks: Evan Fournier(No20-πρώτος γύρος), Quincy Miller(No38-δεύτερος γύρος), Izzet Turkyilmaz(Νο50-δεύτερος γύρος-δεν υπέγραψε)

Έφυγαν: Al Harrington(Orlando), Arron Afflalo(Orlando), Rudy Fernandez(Real Madrid), Chris Andersen(FA-αμνηστία)

Προπονητής:

Ο George Karl παραμένει στον πάγκο των Nuggets για να συνεχίσει το ομολογουμένως σπουδαίο έργο του από την ανταλλαγή του Melo και μετά. Αρχικά διατήρησε το Denver σε υψηλό επίπεδο, παρά τη φυγή του σταρ της ομάδας και πέρσι έφτασε ένα βήμα από το να αποκλείσει τους Lakers και να περάσει στο δεύτερο γύρο. Ο Karl έχει μετατρέψει την ομάδα που περιστρεφόταν γύρω από τον Anthony(και ενίοτε τους Iverson/Billups) σε ένα σύνολο, που όλοι παίζουν για την ομάδα και ο καθένας έχει το ρόλο του. Το επιθετικό στυλ των Nuggets αναμένεται να διατηρηθεί, αλλά με την προσθήκη ενός τοπ αμυντικού όπως ο Iguodala περιμένουμε να δούμε μεγαλύτερη ισορροπία μεταξύ άμυνας και επίθεσης.


Σχόλιο: Οι Nuggets συμμετείχαν στη μεγάλη ανταλλαγή του καλοκαιριού, που έστειλε τον Dwight Howard στο LA. Όμως κι οι ίδιοι δε βγήκαν χαμένοι. Έδωσαν έναν εξελίξιμο και ταλαντούχο παίχτη(Afflalo) και ένα βετεράνο με μονοδιάστατο παιχνίδι, που άρχιζε να μην κολλάει στο νεανικό πνεύμα της ομάδας(Harrington) για να πάρουν ένα πολυεργαλείο(Iguodala), που θα δώσει επιπλέον προσωπικότητα και ηγετικές ικανότητες στο παιχνίδι τους. Ήταν μια απαραίτητη κίνηση για να κάνουν το βήμα παραπάνω, αφού το χωρίς σταρ ρόστερ που είχαν πέρσι έμοιαζε να έχει φτάσει στο όριό του. Στόχος πια θα είναι η πρόοδος μέσα στα πλέι οφ, πράγμα που δεν είναι εύκολο με το συναγωνισμό που υπάρχει στη Δύση, είναι όμως εφικτό. Το παιχνίδι τους θα μεταφερθεί περισσότερο από πέρσι στην περιφέρεια(ειδικά μετά την ανταλλαγή Nene-McGee) και ο γρήγορος ρυθμός θα συνεχιστεί.


Πρόβλεψη: 49-33
Conference rank: 5th
Division rank: 2nd

Magnus92
Ανανεωσε ο Λοσον !
jasonick
Μετά από μέτριο ξεκίνημα, καλή εμφάνιση σήμερα για Κουφό.
Τέλος του 3ου δεκαλέπτου έχει 13 πόντους (5/6) 6 ριμπάουντ 3 τάπες και 2 κλεψίματα και πολύ καλή άμυνα στον Jefferson. Αμυντικά έχει εξελιχθεί πολύ, ειδικά στο pick and roll είναι ο καλύτερος ψηλός των Nuggets για αυτό και έχει κερδίσει την θέση από τον McGee. Βέβαια οι Jazz δεν παίζουν με p&r, αλλά και στο 1v1 είναι σήμερα άριστος! Η αδυναμία του είναι οτί αργεί στις αλλαγές και χάνει τον παίκτη και ότι κάνει πολλά φάουλ, αλλά πιστεύω ότι θέλει παραπάνω χρόνο στο παρκέ για να τα βελτιώσει.
jasonick

aegeansheed
QUOTE(jasonick @ Nov 10 2012, 20:39 ) *


Σιγά που δε θα την έβαζες! 6 και πρέπει να ήταν και σηκώθηκα φωνάζοντας :"πεινάω, πεινάω, τέτοια ώρα τί να φάω"!
Flash
Plus-minus Studs: Kosta Koufos (DEN) was a plus-60 in four games last week.

Πάμε ρε άρρωστε!

http://www.nba.com/2012/news/powerrankings...s=iref:nbahpt6a
jasonick
Έλεος μπήκε στο top 10 η κωλοφαρδία του McGee και δεν μπήκε το in your face, αντρίκιο, ποιος Shawn Kemp να 'ούμε κάρφωμα του Κώστα μας στον Kanter. Ουστ!
captain charisma
οντως ηταν καρφωματαρα αυτο που κανε ο κουφος μπροστα στον τουρκο...και το αλλο του μαγκι απο τυχη και μονο μπηκε...

οσο για το καντερ καποιοι υποστηριζαν πριν κανα χρονο οτι θα γινει μεγαλος παικτης...το παλικαρι μεχρι τωρα δεν εχει δειξει κατι σημαντικο στο νβα μεχρι τωρα...για ευρωπη ισως ειναι καλος...
aegeansheed
QUOTE(jasonick @ Nov 27 2012, 18:53 ) *
...και δεν μπήκε το in your face, αντρίκιο, ποιος Shawn Kemp να 'ούμε κάρφωμα του Κώστα μας στον Kanter.


Επιτέλους για πρώτη φορά μετά από 4τόσα χρόνια βλέπω ένα κάρφωμα του Κώστα χωρίς να διστάζει! Το χάρηκα κι εγώ κι ελπίζω να του βγει σε καλό να δοκιμάσει και άλλες φορές, γιατί στο ύψος του δεν έχει πολλούς που κινούνται τόσο γρήγορα, ειδικά με τη φόρα και το πάτημα αυτό είναι αδύνατο να συγκρατηθεί μια τέτοια ενέργεια. Βασικά για να κοπεί τέτοιο κάρφωμα θα πρέπει το επιτόπιο άλμα να πετύχει τη μπάλα όταν ο επιθετικός ανεβαίνει ακόμα και να υπάρχει τέλειο timing. Πρακτικά, τέτοιο κάθετο άλμα μπροστά από το καλάθι έχω δει να κόβουν μόνο δυνατοί αμυντικοί με ισοροπημένες αναλογίες στο σώμα. Βασικά έχω στο μυαλό μου τις περιπτώσεις των Mourning και Maxiel. Αλλά και πάλι το άλμα δεν πρέπει να είναι τελείως κάθετο, αλλά ο αμυντικός να πηγαίνει στη μπάλα, διαφορετικά ή θα κάνει φάουλ ή θα χαλάσει κανένα χερι. Ο φουκαράς ο Καντέρ την πάτησε δις χθες, αν και ιδιαίτερα δυνατός.
morfi
Που πάτε με βασικό τον Κουφό... rolleyes.gif
T.W.Is.M.
QUOTE(morfi @ Nov 27 2012, 21:49 ) *
Που πάτε με βασικό τον Κουφό... rolleyes.gif



Στου Κουφου την πορτα...

Εδω ομως εχουν βασικο τον τουριστα του Καουνας! Μονο για τουρισμο κανετε ρε... Σε λιγο θα χασετε μεχρι κι απ τους Λεικερς! cool.gif
Flash
QUOTE(jasonick @ Nov 27 2012, 16:53 ) *
Έλεος μπήκε στο top 10 η κωλοφαρδία του McGee και δεν μπήκε το in your face, αντρίκιο, ποιος Shawn Kemp να 'ούμε κάρφωμα του Κώστα μας στον Kanter. Ουστ!


Ρε παιδιά, θυμάστε περίπου σε ποιο λεπτό έγινε αυτή η φάση;
lakersdynasty
QUOTE(Flash @ Nov 28 2012, 00:29 ) *
Ρε παιδιά, θυμάστε περίπου σε ποιο λεπτό έγινε αυτή η φάση;


κάπου στο 5:40 για το τέλος της 2ης περιόδου

http://www.youtube.com/watch?feature=playe...CHnL1514Q#t=47s
Flash
Ευχαριστώ πολύ LD!
boumtze-boumtze
Παντως με εξαιρεση την συμπαθεια προς τον Κουφο,μιλαμε για πολυ αναρχη ομαδα,και προβλεψιμη...
Οποιος εχει την μπαλα σουταρει....
morrison
Επιτέλους μια Wizards στιγμή για τον Τζαβάλ...Μας είχες λείψει...

JR_Swish

Από τα λίγα παιχνίδια που έχω καταφέρει φέτος να δω το χθεσινοβραδινό με τους Kings,το οποίο δεν είναι και πολύ ενδεικτικό βέβαια για να κρίνω το επίπεδο των Νάγκετς γιατί το Σακραμέντο μου φάνηκε πολύ κακή ομάδα.
Δεν έχω ξεκάθαρη άποψη για το φετινό Ντένβερ,όποιος έχει δει κάμποσα παιχνίδια ίσως μπορεί να καταθέσει την άποψη τους για ομάδα,Ίγκι,Γκάλο,Τάι και Κωστάκη να μπω κιεγώ σιγά σιγά στο κλίμα.
Επόμενο παιχνίδι με την Ιντιάνα η οποία έρχεται από ήττα στην παράταση από την Τζαζ,δε νομίζω να καταφέρω ούτε σε επανάληψη να το δω άρα θα αρκεστώ στην περιγραφή του Νούντιου (άραγε αυτό το παιδί πότε να κοιμάται?).
Nuntius
QUOTE (redasterix7 @ Jan 27 2013, 12:26 ) *
δω άρα θα αρκεστώ στην περιγραφή του Νούντιου (άραγε αυτό το παιδί πότε να κοιμάται?).


Nevah smiley.gif
Nuntius
Ημίχρονο στο Denver λοιπόν. Το σκορ ανάμεσα στους Indiana Pacers και τους Denver Nuggets είναι 53 - 55 υπέρ των γηπεδούχων.

Πολύ καλός ο Stephenson για εμάς μέχρι στιγμής. 11 πόντοι με 5/7 σουτ, 5 ριμπάουντ και 1 ασίστ.

Από την πλευρά του Denver, ο Mozgov κάνει καλό παιχνίδι αφού λόγω της απουσίας του McGee και των φάουλ του Faried έχει βρει χώρο να παίξει αρκετά λεπτά.
Nuntius
Λήξη 3ης περίοδου. Το σκορ είναι 74 - 82 υπέρ του Denver.

Αν δεν περιορίσουμε το τρέξιμο τους δεν νομίζω να γίνεται δουλειά.
Nuntius
Ήττα με 101 - 102.

Απίστευτο το σφύριγμα που πήρε το Denver στο τέλος...
jasonick
Ο Gallo μόλις μπήκε επίσημα στην λίστα με τους αγαπημένους μου παίκτες (ακολουθεί και ο Fournier αν και θέλω να τον δω σε περισσότερο χρόνο).
Μετά από ένα άσχημο ξεκίνημα, που σούταρε με 28 % (!) συνολικά και 18 % στα τρίποντα, τώρα έχει επανέλθει σε φυσιολογικά νούμερα και αν δεν είχε αυτό το κακό ξεκίνημα θα είχε για μένα σοβαρή υποψηφιότητα για all star.
Όταν είχε έρθει στο Denver δεν τον είχα σε εκτίμηση και νόμιζα ότι ήταν ένας παίκτης που ήταν μόνο πολύ καλός σουτέρ. Αντίθετα είναι πολύ καλός ball handler, υποτιμημένος σαν πασέρ και πολύ καλός στο drive. Επίσης έχει πετύχει μεγάλα καλάθια φέτος σε κλειστά ματς π.χ με Warriors, Cavaliers, Bucks μου έρχονται πρόχερια στο μυαλό. Αμυντικά επίσης τον είχα υποτιμήσει, κάνει πολύ καλή δουλεία ακόμα και σε βαριά 4 (π.χ στον πρώτο αγώνα φέτος με Pacers στον West τον έπαιξε εξαιρετικά).

Και πάρτε και μία φάση από τον χθεσινό αγώνα με τους Bucks


ΠΑΙΚΤΟΥΡΑ! 77.gif

GMF80
O Gallinari δεν είναι ο τυπικός ευρωπαίος που τον πήραν στο ΝΒΑ επειδή έιναι ψηλός και έχει καλό σουτ. Είναι ολοκληρωμένος παίχτης και έχει μεγάλα περιθώρια βελτίωσης ακόμα...
Magnus92
Το Ντενβερ ειναι ισως η πιο hot ομαδα αυτην την εποχη στο ΝΒΑ... Βεβαια , αυτο δεν ξερω αν ειναι καλο η κακο για μια ομαδα του βελινεκους των Ναγκετς, μιας και υπαρχουν πολλα παραδειγματα τρενων στην RS που ξεφουσκωσαν στα πλευ οφ.

Στα θετικα, φυσικα για εμας, η παρα πολυ καλη παρουσια του Κουφου, που χθες κοντρα στην Οκλαχομα ειχε 8π 13ρ και 3 ταπες. Αλλα το ακομα πιο θετικο, ειναι η αυξηση του χρονου συμμετοχης του απο παιχνιδι σε παιχνιδι...

Keep going Kosta Koufos 41.gif
jasonick
Corey motherfucking Brewer. ohmy.gif
Απίστευτη ανατροπή από το -7 οι Nuggets 1.30 λεπττό πριν το τέλος.
T.W.Is.M.
QUOTE(Magnus92 @ Mar 2 2013, 13:36 ) *
Το Ντενβερ ειναι ισως η πιο hot ομαδα αυτην την εποχη στο ΝΒΑ... Βεβαια , αυτο δεν ξερω αν ειναι καλο η κακο για μια ομαδα του βελινεκους των Ναγκετς, μιας και υπαρχουν πολλα παραδειγματα τρενων στην RS που ξεφουσκωσαν στα πλευ οφ.

Στα θετικα, φυσικα για εμας, η παρα πολυ καλη παρουσια του Κουφου, που χθες κοντρα στην Οκλαχομα ειχε 8π 13ρ και 3 ταπες. Αλλα το ακομα πιο θετικο, ειναι η αυξηση του χρονου συμμετοχης του απο παιχνιδι σε παιχνιδι...

Keep going Kosta Koufos 41.gif


Νομιζω οτι το Ντενβερ το εχει ξανακανει αυτο τουλαχιστον αλλη μια φορα τα τελευταια 2 χρονια(στη μετα-Καρμελο εποχη δηλαδη).
jasonick
Ελπίζω όταν γυρίσω από σχολή μη δω τίποτα για ACL στον Gallo.



sad.gif
kotzito
Κριμα για τον Danilo σε μια εποχη που και ο ιδιος και η ομαδα επαιζαν πολυ καλα.Ηδη εχει τον Lawson εξω η ομαδα,αμα μεινει εξω και ο Gallinari η περιφερεια θα αποδυναμωθει κι αλλο.Μακαρι να την γλιτωσει τελικα με τιποτα ελαφρυτερο και να προλαβει τα play-off.
SteveNashidis
QUOTE(jasonick @ Apr 5 2013, 07:51 ) *
Ελπίζω όταν γυρίσω από σχολή μη δω τίποτα για ACL στον Gallo.



sad.gif


INJURY UPDATE: Danilo Gallinari is out for the season with a torn ACL. http://on.nba.com/YY6H5D.


Κρίμα πολύ κρίμα για τον ιταλό

(Μην πας και εσύ σχολή ! :Ρ)
geo82
Καλά τι γίνεται φέτος με τα γόνατα;
aegeansheed
Κι ευτυχώς που τελικά ο Κουφός δε θα κατέβει με την Εθνική. Θα κινδύνευε να πετάξει 2 χρόνια δουλειάς στον βρόντο...

QUOTE
George Karl will not return to the Nuggets as head coach, sources told Yahoo! Sports.


* τα μισά post είναι σε ημίχρονα/τελικά εκτός έδρας της Indiana! laugh.gif
SteveNashidis
http://www.denverpost.com/nuggets/ci_23454...kroenke-nuggets

Η συνέντευξη του Καρλ ! Πολύ ενδιαφέρουσα , μου άρεσε πολύ η ειλικρίνεια του και η αμεσότητα προς το δημοσιογράφο! Κρατάω 2 σημεία .

QUOTE
We won 57 wins and are in a great place. Continuity, consistency, togetherness all are so much more valuable than they have on their priority list than playing JaVale McGee or the young players.


Που στην ουσία καρφώνει τους Νάγκετς γιατί είχαν ως προτεραιότητα την εξέλιξη του McGee ( really ? huh.gif huh.gif huh.gif )

QUOTE
"And I never had a meeting where that disappointment, in that part of it, was voiced to me. I never had that meeting. I heard through whispers. I'm sorry that 57 wins doesn't make you happy.


Ακριβώς αυτό . Δεν φτάνει που είχε μια ομάδα με πολλούς νεαρούς , άπειρους χωρίς παραστάσεις . Δεν φτάνει που είχε τόσους τραυματίες και στη regular και στην post-season ,δεν του εξέφραζαν (οι της διοίκησης ) τα παράπονα τους και τις σκέψεις τους . Λογικό να απορεί ο άνθρωπος I'm sorry that 57 wins doesn't make you happy.

Καρλ αλάνι ελπίζω να βρεις την ομάδα που θα την κάνεις πρωταθλήτρια (της δύσης αν γίνεται ε ; tongue.gif )

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.