Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΝΕΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ερασιτεχνικά Υπόλοιπης Ελλάδας
BASKETNIKIVOLOU
ΝΕΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ




Ο Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» στα πλαίσια της ανάπτυξης των υποδομών του τμήματος μπάσκετ, επαναδραστηριοποίησε φέτος το τμήμα των ΝΕΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΝΙΚΗΣ που θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΣΚΑΘ. Το τμήμα απαρτίζεται από αθλητές του παιδικού τμήματος και μικρότερους που στόχο έχουν να βάλουν τις βάσεις ώστε να αναδειχθούν αθλητές που θα πλαισιώσουν αργότερα την ανδρική ομάδα του Συλλόγου.
Για την υλοποίηση του στόχου αυτού η διοίκηση προσέλαβε έναν καταξιωμένο προπονητή με μακρά θητεία στις εθνικές κατηγορίες, τον κ. Ξενοφώντα Μαυρομιχάλη, που προσπαθεί να δώσει την μπασκετική υποδομή και το όραμα στους εκκολαπτόμενους μπασκετμπολίστες της ομάδας μας.
Η ομάδα προετοιμάστηκε στις αρχές Σεπτέμβρη στην FYROM και συγκεκριμένα στο αθλητικό κέντρο του Κρούσεβο επί 8 ημέρες δίνοντας σειρά φιλικών παιχνιδιών και από τις 12 Σεπτέμβρη συνεχίζει την προετοιμασία της στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ Ν. ΙΩΝΙΑΣ.
Το ρόστερ της ομάδας ενισχύθηκε και με δύο μεγαλύτερους σε ηλικία καλαθοσφαιριστές, το Νίκο Βλάχο γνωστό από την μεγάλη του καριέρα σε ομάδες της περιοχής μας και τον Γεροκώστα Κωνσταντίνο παιδί του Συλλόγου παλαιότερα, που στόχο έχουν να βοηθήσουν τους μίκρους αθλητές στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΣΚΑΘ και στην μπασκετική τους πρόοδο.


Το ρόστερ της ομάδας απαρτίζεται από τους αθλητές:

4 ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1996
5 ΒΛΑΧΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1975
6 ΚΑΣΑΠΛΕΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 1996
7 ΤΣΙΡΙΓΩΤΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ 1996
8 ΡΗΓΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1994
9 ΚΑΡΠΕΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1994
10 ΚΑΜΖΙΟΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1994
11 ΓΚΙΚΑΣ ΚΩΝΤΑΝΤΙΝΟΣ 1994
12 ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΗΛ 1994
13 ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ 1994
14 ΓΕΡΟΚΩΣΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1984
15 ΒΑΣΔΕΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ 1995
16 ΔΕΜΙΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1996
17 ΑΝΔΡΕΟΓΛΟΥ ΑΚΗΣ 1996
18 ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ ΜΙΧΑΗΛ 1996


Έφοροι της ομάδας είναι οι κ.κ. Παρασκευάς Χρήστος και Καραγεωργόπουλος Γιώργος.

www.taxydromos.gr
almirosbc
συγνωμη ρε παιδια ειναι αυτο το αντρικο των νεων αθλητων νικης??
glass onion
QUOTE(almirosbc @ Nov 17 2009, 14:05 ) *
συγνωμη ρε παιδια ειναι αυτο το αντρικο των νεων αθλητων νικης??

γιατί ρε φίλε τί περίμενες να δεις, καλά κάνουν, β εσκαθ παίζουν.
ComingUpRoses
psit αλμυρος .. εχεις μαρκαρει κανεναν απο αυτους? biggrin.gif ... το λεω γιατι περυσι παιζαν στο πρωταθλημα μας tongue.gif ...
BASKETNIKIVOLOU
ΝΕΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΝΙΚΗΣ - B.C. VOLOS 52-26








BASKETNIKIVOLOU
Γ.Σ. ΦΑΡΣΑΛΩΝ - ΝΕΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΝΙΚΗΣ 74-59
BASKETNIKIVOLOU
ΝΕΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΝΙΚΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 57-53










BASKETNIKIVOLOU
ΝΕΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΝΙΚΗΣ - Α.Ε.Β. ΔΙΜΗΝΙΟΥ 94-52






BASKETNIKIVOLOU
Οι Νέοι Αθλητές... το αύριο της Νίκης και στο μπάσκετ


Το 2009 υπήρξε μία χρονιά εξελίξεων και αλλαγών στην Ερασιτεχνική Νίκη. Το σωματείο προσπαθώντας να δώσει θετική κατεύθυνση στη νεολαία της ευρύτερης περιοχής δημιούργησε καινούργια τμήματα (στίβου, κολύμβησης, υδατοσφαίρισης) και επαναδραστηριοποίησε το τμήμα μπάσκετ των Νέων Αθλητών Νίκης μεταφέροντας στο θυγατρικό σωματείο την παιδική ομάδα της Νίκης. Σκοπός ήταν η ομάδα αυτή να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΣΚΑΘ και οι νεαροί αθλητές να αποκτούν αγωνιστικές εμπειρίες επιπλέον του παιδικού πρωταθλήματος.

Η ομάδα προετοιμάστηκε από το καλοκαίρι σε επίπεδα υψηλότερα μιας παιδικής ομάδας με διπλές προπονήσεις υπό την επίβλεψη του προπονητού Μαυρομιχάλη Φώνη. Ακολούθησε το βασικό στάδιο προετοιμασίας στο Κρούσεβο των Σκοπίων και η συμμετοχή σε διεθνείς αγώνες με ομάδες της περιοχής.
Το Δ.Σ. του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» αντιμετωπίζοντας την ομάδα αυτή σαν το αύριο του συλλόγου, φρόντισε να μην υστερεί σε αθλητικό υλικό, ιατροφαρμακευτική στήριξη και προπονητική υποστήριξη ούτε καν της ανδρικής ομάδας του συλλόγου.
Τα αποτελέσματα δεν άργησαν να φανούν και η παιδική ομάδα με την λήξη του πρώτου γύρου βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος επικρατώντας όλων των αντιπάλων της με χαρακτηριστική ευκολία, πράγμα που αποδεικνύουν και οι 288 πόντοι θετικού απολογισμού σε 6 αγώνες.
Συγχρόνως κάνει μία πολύ καλή πορεία και στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΣΚΑΘ όπου βρίσκεται στην 3η θέση αντιμετωπίζοντας άνδρες καλαθοσφαιριστές, παρόλο που οι παίκτες της ομάδας (7 από τους 14) είναι στην ηλικία των 13 ετών που σημαίνει ότι από τη νέα χρονιά θα είναι στην ηλικιακή κατηγορία Παίδων.
Σημαντική βοήθεια στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΣΚΑΘ προσφέρουν και δύο μεγαλύτεροι σε ηλικία καλαθοσφαιριστές που με το ήθος και την εμπειρία τους βοηθούν πολύ τους μικρούς μπασκετμπολίστες και η διοίκηση τους ευχαριστεί γι αυτό. Πρόκειται για τους Βλάχο Νικόλαο και Γεροκώστα Κωνσταντίνο.

Η επιτροπή του τμήματος μπάσκετ της Νίκης εύχεται υγεία και ευτυχία σε όλους όσους ασχολούνται με το Μαγνησιώτικο μπάσκετ και το 2010 ας γίνει μία καινούργια αρχή για συνεργασίες μεταξύ των συλλόγων χάριν του αθλήματος που όλοι υπηρετούμε.

www.taxydromos.gr
BASKETNIKIVOLOU
Νέοι Αθλητές Νίκης - Πλατύκαμπος 66-65 στην παράταση.
BASKETNIKIVOLOU
ΠΛΑΤΥΚΑΜΠΟΣ - ΝΕΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΝΙΚΗΣ 61-45







BASKETNIKIVOLOU
Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 - ΝΕΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΝΙΚΗΣ 52-61









BASKETNIKIVOLOU
B.C. VOLOS - ΝΕΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΝΙΚΗΣ 29-56



BASKETNIKIVOLOU
ΝΕΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΝΙΚΗΣ - ΔΙΛΟΦΟΣ 56-41







BASKETNIKIVOLOU
Τα νέα των τμημάτων μπάσκετ

Η θυγατρική ομάδα των Νέων Αθλητών Νίκης που ουσιαστικά αποτελεί το παιδικό τμήμα του συλλόγου βρίσκεται στην τέταρτη εβδομάδα προετοιμασίας, έχοντας τελειώσει το βασικό στάδιο στο αθλητικό κέντρο του Κρούσεβο στα Σκόπια. Εκεί η ομάδα έπαιξε και το πρώτο φιλικό με την ομάδα του Πρίλεπ μιας γειτονικής πόλης αφήνοντας αρκετά θετικά δείγματα στον προπονητή Ξενοφώντα Μαυρομιχάλη.

www.e-thessalia.gr
BASKETNIKIVOLOU
"Τζάμπολ" για τους Ν. Αθλητές Νίκης

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΣΤΙΣ 12Μ. ΤΟΝ ΑΔΜΗΤΟ ΣΤΟ ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ ΓΙΑ ΤΗ Β' ΕΣΚΑΘ




Αρχίζει σήμερα Κυριακή τους αγώνες της η παιδική ομάδα μπασκετ των Νέων Αθλητών Νίκης. Οι "κυανόλευκοι" ξεκινούν μία εβδομάδα νωρίτερα από τις άλλες ομάδες γιατί εκτός του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΘ συμμετέχει για δεύτερη χρονιά και στο πρωτάθλημα ανδρών της Β’ κατηγορίας ΕΣΚΑΘ.

Οι υποχρεώσεις της ομάδας στη Β' ΕΣΚΑΘ, ξεκινούν από το Βελεστίνο όπου σήμερα Κυριακή στις 12 το μεσημέρι αντιμετωπίζει τον τοπικό Άδμητο.
Μετά από την προετοιμασία στη Ν. Ιωνία αλλά και στο Κρούσεβο των Σκοπίων και σειρά φιλικών παιχνιδιών, έφτασε η στιγμή να δείξουν τη δουλειά που φιλότιμα και χωρίς απουσίες πραγματοποίησαν οι μικροί καλαθοσφαιριστές του συλλόγου στο γήπεδο.
Ο προπονητής της ομάδας Φώνης Μαυρομιχάλης θα βασιστεί στην εξής σύνθεση: Αλέξανδρος Παυλίδης, Χρήστος Ξύδης, Απόστολος Βασδέκης, Αντώνης Κουρατίδης (γεννηθέντες το 1995), Παναγιώτης Κασαπλέρης, Χαράλαμπος Τσιριγωτάκης, Μιχάλης Καραθανάσης, Κωνσταντίνος Καραγεωργόπουλος, Γιάννης Ξύδης, Κωνσταντίνος Δεμίρης, Άκης Ανδρεόγλου (γεννηθέντες το 1996) και Παναγιώτης Παπαζήσης (γεννηθείς το 1997).
Επίσης, στο ρόστερ της ομάδας ανήκει ο Νίκος Βλάχος. πρόκειται για εξαιρετικό αθλητή και χαρακτήρα που για δεύτερη χρονιά βοηθά με την εμπειρία και τις γνώσεις του τους μικρούς αθλητές και ο Αποστόλης Θεοδώρου που μετακινήθηκε φέτος από τη Νίκη, με σκοπό να βοηθήσει και να βοηθηθεί κάνοντας πολλούς αγώνες που δεν θα είχε την ευκαιρία στην αντρική ομάδα της Νίκης.
Στο μεταξύ, συνεχίζονται και οι προπονήσεις όλων των τμημάτων υποδομής αγοριών και κοριτσιών του συλλόγου.
Η δεύτερη παιδική ομάδα της Νίκης με προπονητή τον Απόστολο Καμακά καθώς και το γυναικείο τμήμα με προπονητή τον Λευτέρη Κατσαλή, έπαιξαν αρκετά φιλικά παιχνίδια για να προετοιμαστούν καλύτερα για τις επίσημες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.
Μεγάλη συμμετοχή παιδιών και πολλές δραστηριότητες έχουν επίσης και τα μη αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου, με τους προπονητές Χρήστο Αθανασιάδη και Γιάννη Κατσικάρη να έχουν αναλάβει την εκμάθηση του αθλήματος στα μικρότερα παιδιά.
Τέλος, συνεχίζονται οι εγγραφές στην ακαδημία μπάσκετ της Νίκης Βόλου για αγόρια και κορίτσια γεννηθέντα τα έτη 1996–2003.
Οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία της Ερασιτεχνικής Νίκης (οδός Μαιάνδρου 14) και στο τηλέφωνο 24210 60320.

www.e-thessalia.gr
BASKETNIKIVOLOU
Αν αγαπάς αυτό που κάνεις...

ΕΧΕΙ προσφέρει στην ομάδα μπάσκετ της Νίκης όσο ελάχιστοι. Όμως, η αγάπη του για το άθλημα και για την "κυανόλευκη" οικογένεια δεν του επέτρεψαν να μείνει για πολύ μακριά τους.
Ο Κώστας Κυλεριώτης μετά από μια πολύ μικρή ανάπαυλα επέστρεψε στην ενεργό δράση και ήδη βοηθά την ομάδα των Νέων Αθλητών Νίκης στο πρωτάθλημα της Β' ΕΣΚΑΘ, παίζοντας μάλιστα και σε ανοικτά γήπεδα.
Αθλητής με ήθος και συνέπεια, αποτελεί το καλύτερο παράδειγμα για τους νεαρούς συναθλητές του.
Ο Κώστας, είναι σίγουρο πως ταυτόχρονα με τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις μπορεί να συνεχίσει στα 36 του χρόνια να προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες στο βολιώτικο μπάσκετ εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων από διαφορετικές θέσεις ευθύνης. Άλλωστε και η διοίκηση της Ερασιτεχνικής Νίκης, επιθυμεί να τον αξιοποιήσει. Πάνω απ' όλα ο Κυλεριώτης αγαπά αυτό που κάνει και γι' αυτό το κάνει καλά.


www.e-thessalia.gr
BASKETNIKIVOLOU
ΝΕΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΝΙΚΗΣ - Α.Ε.Β. ΔΙΜΗΝΙΟΥ 58-70



BASKETNIKIVOLOU
ΝΕΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΝΙΚΗΣ - B.C. VOLOS 59-36







BASKETNIKIVOLOU
Α.Ε.Β. ΔΙΜΗΝΙΟΥ - ΝΕΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΝΙΚΗΣ 55-57









BASKETNIKIVOLOU
ΝΕΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΝΙΚΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 57-56









BASKETNIKIVOLOU
ΝΕΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΝΙΚΗΣ - ΔΙΛΟΦΟΣ 59-47



BASKETNIKIVOLOU
ΝΕΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΝΙΚΗΣ - ΠΛΑΤΥΚΑΜΠΟΣ 82-51







BASKETNIKIVOLOU
Άνοδος στην Α2 ΕΣΚΑΘ για τους Νέους Αθλητές Νίκης




Οι Νέοι Αθλητές Νίκης στον δεύτερο χρόνο παρουσίας τους στην Β' ΕΣΚΑΘ, κατόρθωσαν να στεφθούν πρωταθλητές μία αγωνιστική πριν τελειώσει το πρωτάθλημα, με μία μόλις ήττα.
Η ομάδα αποτελείται από τους καλαθοσφαιριστές του παιδικού τμήματος με την ενίσχυση δύο παικτών μεγαλύτερων, που κατόρθωσαν να γίνουν πρότυπο για τους μικρούς καλαθοσφαιριστές. Ο λόγος για τον Κώστα Κυλεριώτη, ο οποίος παρόλο που μετά από 20 χρόνια παρουσίας στις εθνικές κατηγορίες αποφάσισε να αποσυρθεί, δέχτηκε να βοηθήσει την ομάδα αφήνοντας πίσω του πολλές οικογενειακές και επαγγελματικές υποχρεώσεις και τον Νίκο Βλάχο που αποτελεί υπόδειγμα αθλητή και οικογενειάρχη. Επίσης, σημαντική βοήθεια προσέφερε και ο Αποστόλης Θεοδώρου από το περσινό εφηβικό τμήμα της Νίκης.
Πρωτεργάτης αυτής της επιτυχίας θεωρείται ο προπονητής, Φώνης Μαυρομιχάλης, που δούλεψε σκληρά μαζί με τους αθλητές με καθημερινές προπονήσεις και καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.
Εξαιρετική ήταν και η παρουσία των παίδων, με μεγάλο χρόνο συμμετοχής στο ανδρικό πρωτάθλημα της Β' ΕΣΚΑΘ αποκομίζοντας τεράστιες εμπειρίες. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο παιδικό πρωτάθλημα Μαγνησίας όπου αγωνίζονται, δεν έχουν γνωρίσει την ήττα τα δύο τελευταία χρόνια. Επίσης, οι Νέοι Αθλητές Νίκης έχουν προκριθεί στον τελικό του παιδικού πρωταθλήματος Μαγνησίας στον οποίο θα αγωνιστούν με την Α.Ε.Β. Διμηνίου. Ανοδική πορεία διαγράφουν τα "μικρά" τμήματα της Νίκης στο μπάσκετ υποσχόμενα ένα καλύτερο μέλλον...


www.e-thessalia.gr
BASKETNIKIVOLOU
Βαδίζει από επιτυχία σε επιτυχία...

Η ΝΕΑΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΝΙΚΗΣ




Από επιτυχία σε επιτυχία βαδίζει η νεανική ομάδα μπάσκετ των Νέων Αθλητών Νίκης. Το 2009 αναλαμβάνοντας η καινούργια διοίκηση στην Ερασιτεχνική Νίκη, ένα από τα θέματα προτεραιότητας ήταν η επανίδρυση του τμήματος μπάσκετ των Νέων Αθλητών.

Αποφασίστηκε να μεταφερθεί εκεί το παιδικό τμήμα του συλλόγου ώστε να συμμετάσχει και στο πρωτάθλημα ανδρών της Β’ ΕΣΚΑΘ.
Η ομάδα στελεχώθηκε από εννέα παιδιά του τμήματος παμπαίδων και πέντε του παιδικού.
Παρά τις ενστάσεις μέσα στους κόλπους του συλλόγου (όσον αφορά την ηλικία των μικρών αθλητών και τον φόβο τυχόν διασυρμού) συμμετείχε από την πρώτη χρονιά στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΣΚΑΘ και στο αντίστοιχο παιδικό πρωτάθλημα.
Την προσπάθεια την στήριξε προπονητικά ο Ξενοφώντας Μαυρομιχάλης, γνωστός για την γνώση, την εμπειρία, το ήθος και την εργατικότητά του. Η ομάδα δούλεψε πολύ σκληρά με την κυριολεξία του όρου καθημερινά, στο γήπεδο και στο στάδιο (Πανθεσσαλικό) με την βοήθεια του υπεύθυνου προπονητή στίβου της Νίκης Παύλου Παρασκευόπουλου και προετοιμάστηκε για δύο καλοκαίρια στο εξωτερικό (Κρούσεβο των Σκοπίων).
Με την συμπλήρωση δύο χρόνων της καινούργιας προσπάθειας, τα αποτελέσματα είναι η ομάδα να διατηρηθεί αήττητη για δύο αγωνιστικές περιόδους στο πρωτάθλημα παίδων της ΕΣΚΑΘ, όπου με σχετική ευκολία στέφθηκε πρωταθλήτρια Μαγνησίας, όπως και στην Β’ ΕΣΚΑΘ με μία μόνο ήττα στο παθητικό της.
Αν μη τι άλλο στην ομάδα γαλουχούνται πρωταθλητές, γνωρίζοντας συγχρόνως και τον τρόπο που επιτυγχάνεται αυτό.
Ομάδα υπόδειγμα εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων, χωρίς καμία τεχνική ποινή σε παίκτη-προπονητή-παράγοντα στα δύο αυτά χρόνια παρουσίας στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΘ.

Η ομάδα απαρτίζεται από τους εξής καλαθοσφαιριστές:
Κουρατίδης Αντώνης (1995)
Βασδέκης Αποστόλης (1995)
Παυλίδης Αλέξανδρος (1995)
Ξύδης Χρήστος (1995)
Καραγεωργόπουλος Κων/νος (1996)
Κασαπλέρης Παναγιώτης (1996)
Καραθανάσης Μιχάλης (1996)
Ξύδης Ιωάννης (1996)
Τσιριγωτάκης Χαράλαμπος (1996)
Δεμίρης Κων/νος (1996)
Ανδρεόγλου Άκης (1996)
Παπαζήσης Παναγιώτης (1997)

Η συνέχεια της αγωνιστικής περιόδου περιλαμβάνει τους τελικούς για την ανάδειξη του υπερπρωταθλητή ανάμεσα στους τέσσερις ομίλους της Β’ ΕΣΚΑΘ και του πρωταθλητή Θεσσαλίας Παίδων, με στόχο την πρόκριση στην τελική φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος με την συμμετοχή των έξι καλύτερων ομάδων της Ελλάδας.

www.e-thessalia.gr
BASKETNIKIVOLOU
Πρωταθλητές Θεσσαλίας στη Β' ΕΣΚΑΘ οι Νέοι Αθλητές Νίκης




Πήραν φόρα οι παίδες των Νέων Αθλητών Νίκης στο μπάσκετ και δεν αφήνουν τίτλο να τους ξεφύγει απ’ τα χέρια, ανεξάρτητα αν απέναντί τους έχουν αμιγώς ανδρικές και οργανωμένες ομάδες.
Το Σάββατο στο κλειστό των Φαρσάλων πραγματοποιήθηκε ο τελικός για τον υπερπρωταθλητή της Β’ ΕΣΚΑΘ ανάμεσα στις ομάδες των Ν.Α. Νίκης και του Μύτικα Λάρισας. Έγινε ένα εξαιρετικό παιχνίδι που δίκαια στο τέλος έγειρε προς την πλευρά των Νέων Αθλητών με σκορ 62-59. Η ομάδα στα πλαίσια της προετοιμασίας της για τους τελικούς του παιδικού πρωταθλήματος Θεσσαλίας, έπαιξε χωρίς την βοήθεια του Κώστα Κυλεριώτη και του Αποστόλη Θεοδώρου.
Κορυφαία στιγμή της αναμέτρησης που προξένησε τον θαυμασμό και τα ευμενή σχόλια όλων, ήταν η κίνηση που έκαναν οι καλαθοσφαιριστές των Νέων Αθλητών με το τέλος του αγώνα, οι οποίοι αντί να κατευθυνθούν στον χώρο της απονομής του κυπέλλου και των μεταλλίων, έσπευσαν σε αθλητή της αντίπαλης ομάδας που είχε σοβαρό τραυματισμό λίγο πριν την λήξη του παιχνιδιού για να τον χαιρετήσουν, να του δώσουν κουράγιο και να του ευχηθούν ταχεία ανάρρωση. Τις απονομές έκανε το μέλος της ΕΣΚΑΘ Ευγενία Φραγκούλη.
Ν.Α. ΝΙΚΗΣ (Μαυρομιχάλης): Καραγεωργόπουλος 10 (1), Βλάχος 6 (1), Κασαπλέρης 8, Καραθανάσης 7, Ξύδης Χρ. 24, Βασδέκης 5, Παυλίδης 2, Ανδρεόγλου, Κουρατίδης, Τσιριγωτάκης, Δεμίρης.

www.taxydromos.gr
BASKETNIKIVOLOU



Στον τελικό με ΑΕΛ οι παίδες των Ν.Α. Νίκης

Την Κυριακή στο κλειστό γυμναστήριο του Αγ. Θωμά στη Λάρισα διεξήχθη ο ημιτελικός αγώνας Παίδων στο μπάσκετ για τον Πανθεσσαλικό τίτλο της ΕΣΚΑΘ.
Η ομάδα των Νέων Αθλητών αντιμετώπισε την πρωταθλήτρια ομάδα του Νομού Τρικάλων Α.Σ. Άγιος Νέστορας και κατόρθωσε να πάρει την πρόκριση για τον τελικό όπου θα αντιμετωπίσει την ομάδα της ΑΕΛ.
Έγινε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι με αρκετές διακυμάνσεις στο σκορ και έληξε με νικήτρια τη βολιώτικη ομάδα των με σκορ 54-52 (ημ.36-25). Οι Νέοι Αθλητές είχαν συνεχώς την πρωτοπορία στο σκορ με τις διαφορές να κυμαίνονται μεταξύ 6 και 13 πόντων.
Στο 31’ αποβλήθηκαν σχεδόν ταυτόχρονα με πέμπτο φάουλ και οι δύο ψηλοί της ομάδας (Βασδέκης, Παυλίδης) αλλά παρ’ όλα αυτά οι υπόλοιποι καλαθοσφαιριστές άντεξαν την πίεση των Τρικαλινών και πανηγύρισαν στο τέλος την πρόκριση στον τελικό.

www.e-thessalia.gr
BASKETNIKIVOLOU
Σάρωσαν σε όλες τις κατηγορίες οι Νέοι Αθλητές Νίκης στο μπάσκετ




Με απόλυτη επιτυχία τελείωσαν το προηγούμενο Σάββατο στο κλειστό των Φαρσάλων τις υποχρεώσεις τους σε επίπεδο Θεσσαλίας οι παίδες της Νίκης Βόλου (Νέοι Αθλητές Νίκης).
Συγκεκριμένα η ομάδα ανακηρύχθηκε πρωταθλήτρια στον όμιλο της στην Β’ ΕΣΚΑΘ και ανέβηκε στην Α2 κατηγορία. Ανακηρύχθηκε υπερπρωταθλήτρια της κατηγορίας νικώντας σε νοκ άουτ παιχνίδια τις πρωταθλήτριες των άλλων ομίλων. Κέρδισε με σχετική άνεση το πρωτάθλημα παίδων Μαγνησίας και ακολούθησε το πρωτάθλημα Θεσσαλίας στην κατηγορία νικώντας στον τελικό την ΑΕΛ. Οι υποχρεώσεις της ομάδας συνεχίζονται με απώτερο στόχο το όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα στις έξι κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας.
Η διοίκηση συγχαίρει τους καλαθοσφαιριστές και τον προπονητή Φώνη Μαυρομιχάλη για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν καθημερινά, ώστε για μια ακόμη φορά να κάνουν υπερήφανους τους ανθρώπους του συλλόγου αλλά και την πόλη και τον νομό γενικότερα.
Στην αμέσως μικρότερη κατηγορία (παμπαίδες) γεννημένους το 1997, τα παιδιά που την καινούργια χρονιά θα στελεχώσουν το παιδικό τμήμα, γίνεται εξαιρετική δουλειά από τον προπονητή Καμακά Απόστολο και τα αποτελέσματα είναι ήδη ορατά αφού στο τοπικό πρωτάθλημα κερδίζουν εύκολα όλα τα παιχνίδια ενώ κατά το διάστημα των εορτών του Πάσχα συμμετείχαν στο τουρνουά Κένταυρος στο Πήλιο, παίρνοντας την πρώτη θέση αντιμετωπίζοντας ομάδες όπως ο Ιωνικός Νικαίας, η Κομοτηνή και άλλες.
Από το 1998 έως σήμερα το παιδικό και το εφηβικό τμήμα του συλλόγου συμμετέχουν ανελλιπώς στα Πανελλήνια πρωταθλήματα. Είναι μαζί με τις ομάδες του Μαντουλίδη, οι ομάδες με τις περισσότερες συμμετοχές στο θεσμό, με μία όμως διαφορά. Τα εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη έχουν παιδιά από όλη την Βόρειο Ελλάδα επιλεγμένα, ενώ η Νίκη Βόλου από την Ν. Ιωνία βασικά αλλά και την ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας. Οπότε όλοι μπορούν να καταλάβουν το μέγεθος της επιτυχίας.
Αν πρέπει να αναζητήσουμε τους λόγους που συμβαίνει αυτό, θα καταλήξουμε μάλλον στο συμπέρασμα ότι δεν είναι μόνο θέμα ταλέντου, γιατί δεν θα μπορούσε να έχει τόσο μεγάλη διάρκεια. Είναι θέμα εξειδικευμένης δουλειάς τον επιλεγμένων προπονητών, η αρτιότητα των εγκαταστάσεων, το κίνητρο της ανδρικής ομάδας του συλλόγου που βρίσκεται μόνιμα στις εθνικές κατηγορίες και ότι υπάρχει διαφορά ανάμεσα στην αθλοπαιδιά και στον πραγματικό ανταγωνιστικό αθλητισμό.
BASKETNIKIVOLOU
Έναρξη προετοιμασίας ομάδας μπάσκετ Ν.Α. Νίκης

Από σήμερα Δευτέρα και ώρα 16:45 ξεκινάει η προετοιμασία της ομάδας μπάσκετ των Νέων Αθλητών Νίκης στις εγκαταστάσεις του Πανθεσσαλικού Σταδίου. Οι νεαροί καλαθοσφαιριστές που θα συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑΘ, θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους υπό την επίβλεψη του καθηγητή φυσικής αγωγής και υπεύθυνο στίβου του συλλόγου Παύλου Παρασκευόπουλου και φυσικά του προπονητή τους Φώνη Μαυρομιχάλη.
Για το λόγο αυτό καλούνται οι κάτωθι καλαθοσφαιριστές να βρίσκονται τη συγκεκριμένη ώρα στην αίθουσα στίβου του Πανθεσσαλικού Σταδίου:
Βλάχος Νικόλαος, Θεοδώρου Απόστολος, Καραμανλής Σάββας, Τσιακλάγκανος Γεώργιος, Καρπέτης Ιωάννης, Ρηγάκης Δημήτριος, Γκίκας Κωνσταντίνος, Μαυρογιάννης Μιχάλης, Αναγνωστόπουλος Στράτος, Ξύδης Χρήστος, Σουλιώτης Αλέξανδρος, Βασδέκης Απόστολος, Κουρατίδης Αναστάσιος, Παυλίδης Αλέξανδρος, Κασαπλέρης Παναγιώτης, Ανδρεόγλου Άκης, Καραθανάσης Μιχάλης, Καραγεωργόπουλος Κωνσταντίνος, Ξύδης Ιωάννης.
Επίσης, οι υποδομές της ομάδας ξεκινούν την χρονιά τις επόμενες ημέρες. Για την ημέρα και ώρα συγκέντρωσης του κάθε τμήματος οι καλαθοσφαιριστές θα ειδοποιηθούν από τους προπονητές τους.

www.e-thessalia.gr
BASKETNIKIVOLOU
Νέοι Αθλητές Νίκης – Ολυμπιακός Β. 54-77




Νέοι Αθλητές Νίκης και Ολυμπιακός Βόλου αναμετρήθηκαν το Σάββατο για την πρώτη φάση του Κυπέλλου της ΕΣΚΑΘ, με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν εύκολα με 54-77.

Αρκετοί φίλοι του βολιώτικου μπάσκετ βρέθηκαν στις εξέδρες του κλειστού της Νέας Ιωνίας για να παρακολούθησαν ένα όμορφο και ενδιαφέρον παιχνίδι. Από τη μία πλευρά η πλήρως ανανεωμένη και νεανική ομάδα του Θανάση Κασαπίδη που φέτος θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Α2 τοπικής κατηγορίας, ενώ από την άλλη, η έμπειρη ομάδα του Λάμπρου Πρέκα ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης του Κυπέλλου αλλά και του πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑΘ.

Στο πρώτο μέρος του αγώνα οι Νέοι Αθλητές Νίκης καταβάλλοντας μεγάλη προσπάθεια, κατάφεραν να προηγούνται στο σκορ μέχρι και επτά πόντους (25-18) στην αρχή του δευτέρου δεκαλέπτου. Όμως, ακολούθησε η αντίδραση του Ολυμπιακού Βόλου ο οποίος έκλεισε το πρώτο ημίχρονο με έξι πόντους προβάδισμα (38-44). Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι επιβεβαίωσαν την ανωτερότητά τους και με πολύ καλή άμυνα έφτασαν στην τελική επικράτηση με 54-77 που τους δίνει μεγάλο πλεονέκτημα για την πρόκριση.

Πάντως, αξίζει της προσοχής, η σοβαρή και στοχευμένη προσπάθεια που ξεκίνησε φέτος η ομάδα των Νέων Αθλητών Νίκης, με το χαμηλό μέσο όρο ηλικίας και το ταλέντο της αποτελεί επένδυση για το μέλλον της Νίκης Βόλου. Διακριθέντες για τους κυανόλευκους ήταν ο 13χρονος Θοδωρής Σούλης ο οποίος αγωνίστηκε με επιτυχία ως πλέι μέικερ και σημείωσε 11 πόντους, ο έμπειρος γκαρντ Χρήστος Νικολόπουλος επίσης με 11 και ο μαχητικός Στέφανος Τύμπας με 17 πόντους και ένα τρίποντο.

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την προσπάθεια όλων των παικτών του είναι ο προπονητής των Νέων Αθλητών Νίκης Θανάσης Κασαπίδης, ο οποίος είναι βέβαιος ότι η ομάδα θα παρουσιαστεί πολύ καλύτερη στη συνέχεια.

Τα δεκάλεπτα: 22-18, 38-44, 45-61, 54-77

Διαιτητές: Παργιαννόπουλος, Τσουμαχίδης

ΝΕΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΝΙΚΗΣ (Κασαπίδης): Καρσέλας 4 (1), Παπανικολάου, Κοντογιάννης, Σούλης 11, Καραθανάσης, Σαπούνης, Νικολόπουλος Αγγ. 2, Τύμπας 17 (1), Νικολόπουλος Χρ. 11, Αγάλου-Λωρίτης 5, Μουχάρεμ 2, Μακρόπουλος 2.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Πρέκας): Παραλλίκης 2, Καλογερόπουλος 9, Μακρίδης 1, Αλεξίου 5 (1), Αχριάνης, Ροδολάκης 4, Παυλόπουλος 16 (1), Καραθάνος 7 (1), Φωσσές 17, Αναστασόπουλος 4, Μαυροφώτης 12 (1), Θέος.







www.myvolos.net
BASKETNIKIVOLOU
Ολυμπιακός Βόλου – Νέοι Αθλητές Νίκης 82-39




Ο Ολυμπιακός Βόλου επικράτησε και στον δεύτερο αγώνα των Νέων Αθλητών Νίκης με 82-39 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου της ΕΣΚΑΘ.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά τον αγώνα παίρνοντας από το πρώτο δεκάλεπτο σημαντικό προβάδισμα, ενώ με την πολυφωνία τους στην επίθεση δεν δυσκολεύτηκαν να φτάσουν στην άνετη νίκη με 82-39. Από την άλλη πλευρά οι Νέοι Αθλητές Νίκης παρατάχθηκαν με πολλές απουσίες βασικών παικτών, καθώς δεν αγωνίστηκαν για διάφορους λόγους οι Χρήστος Νικολόπουλος, Κώστας Αγάλου-Λωρίτης και Κώστας Μανωλόπουλος οι οποίοι θα στηρίξουν σε μεγάλο βαθμό τις προσπάθειες των μικρότερων καλαθοσφαιριστών της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑΘ.

Παρόλα αυτά οι νεαροί παίκτες του Θανάση Κασαπίδη έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στο παρκέ και αποκόμισαν αρκετές εμπειρίες από την συμμετοχή στο Κύπελλο κόντρα σε έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο. Από τους κυανόλευκους κορυφαίος σε απόδοση ήταν ο 17χρονος Χρήστος Καρσέλας με 16 πόντους και τρία τρίποντα, πολύ καλός επίσης και ο συνομήλικός του Γιώργος Καραθανάσης ο οποίος πέτυχε 7 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 20-8, 36-18, 60-28, 82-39

Διαιτητές: Ράδας, Καντερές

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Πρέκας): Αχριάνης, Καλογερόπουλος 6, Μακρίδης 5 (1), Παραλίκης 6, Ντίκας 10 (2), Ροδολάκης 5, Παυλόπουλος 2, Καραθάνος 12 (2), Φωσσές 14, Αναστασόπουλος 11 (1), Μαυροφώτης 9 (1), Θέος 2.

ΝΕΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΝΙΚΗΣ (Κασαπίδης): Καρσέλας 16 (3), Μουχάρεμ 3, Σούλης, Καραθανάσης 7, Σαπούνης 1, Νικολόπουλος Αγγ., Τύμπας 7 (1), Μακρόπουλος 2, Παπανικολάου, Κοντογιάννης 3.





www.myvolos.net
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.