Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Το διδυμο Ουειντ-Λεμπρον,θα αποδειχθει καλυτερο
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Versus & Polls
a bullet for your head
Πολλοι ηταν εκεινοι που μελετουσαν την πιθανοτητα,οι Λεμπρον & Ουειντ να αγωνιζονται μαζι ως συμπαικτες απ τη σεζον 2010-11...
Πλεον αυτο που αποτελουσε υποθεση εργασιας & αντικειμενο συζητησης...ειναι πραγματικοτητα.
Ανεξαρτητα το αν αρεσε η' δεν αρεσε το σμιξιμο των Λεμπρον-Ουειντ(αλλα & του Μπος)...αργα η' γρηγορα θα ξεκινησουν & οι διαφορες εικασιες,για το που μπορει να φτασει το συγκεκριμμενο ζευγαρι...& τι θα κατορθωσει να επιτυχει.
Θα ξεπερασει σε ταλεντο,αξια,impact,επιτυχιες,δυο ζευγαρια τα οποια εχουν αφησει εποχη & εχουν γραψει ιστορια?
Τους Τζορνταν-Πιπεν & Ματζικ-Τζαμπαρ?
Germany96
Σε ταλεντο το James-Wade μου φαινεται ξεκαθαρα ανωτερο του Jordan-Pippen κι ισως "χτυπησει" και το Magic-Jabbar (που ομως τα peak τους απειχαν πολυ χρονικα).

Σε τιτλους ομως τα πραγματα ειναι πολυ δυσκολα, οσο νεαροι κι αν ειναι ακομα οι stars των Miami, να ξεπεραστουν οι 6 των Bulls μου φαινεται ελαφρως απιθανο, το να ισοφαριστουν οι 5 των Lakers ειναι πιο βατος στοχος αλλα και παλι καθολου ευκολος.

Η χημεια των James-Wade ειναι ενα πολυ μεγαλο ερωτηματικο, καθως τα αλλα δυο ντουετα ηταν απολυτως συμπληρωματικα ενω για το διδυμο του Miami δεν ειμαι καθολου βεβαιος οτι θα ειναι ετσι τα πραγματα.
il postino
το κατα ποσο θα υπαρξουν διακριτοι ρολοι στο μαιαμι θα κρινει εν πολλοις και την επιτυχια τους!!! στην περιπτωση μαικ-σκοτυ ξεραν ολοι ποιος ειναι το αφεντικο και ποιος ερχοταν δευτερος αλλα επισης σημαντικος για την επιτυχια.

πρωτα να τα βρουν μεταξυ τους και μετα θα ερθουν οι επιτυχιες. προσωπικα , δε μ απασχολει ιδιαιτερα οτι μιλαμε για την ομαδα του ουειντ και αυτο γιατι θεωρω το λεμπρον πολυ μεγαλυτερο μεγεθος και αν ειναι εξυπνος ο ουειντ θα του δωσει τα κλειδια! αν το κανει αυτο η επιτυχια ειναι θεμα χρονου. αν νομιζει ο ουειντ οτι αυτος πρεπει να συνεχισει να ειναι το αφεντικο της ομαδας θα χουμε συγκρουσεις , στην αρχη υποβοσκουσες και στη συνεχεια τετοιες που μπορει να οδηγησουν σε ανταλλαγη πολυ πιο γρηγορα απο οτι θα περιμενει κανεις. το ιδιο ισχυει και για το μπος (που σα μπασκετικο μεγεθος δε μου λεει πολλα) , αν νομιζει ο τυπος οτι θα εξακολουθησει να παιρνει καμια 20αρια επιθεσεις τοτε....

τελος εχω τη αισθηση οτι την ομαδα του μαιαμι πλεον θα την πολεμησουν! ολοι θα ειναι εναντιον τους και ολοι θα χαιρονται οταν θα χανουν. δε θα ναι ευκολο!!!!


ουτε κατα διανοια δε βλεπω να στηνουν δυναστεια και αν δε τα βρουν μεταξυ τους βλεπω ανταλλαγη σχετικα συντομα!!!!
Dwyane ''the flash'' Wade
εγω πιστευω οτι οι δυο τους θα εχουν μια χαρα συνεργασια μεσα στην οποια θα ταιριαξει απολυτα και ο μπος.οι τρεις τους ειναι φιλοι και σιγουρα το εχουν σκεφτει πολυ καλα εκτος του οτι πιστευω πως το συζητανε χρονια!!και οι τρεις τους(ειδικα οι δυο πρωτοι)θυσιασαν τα προσωπικα τους συμφεροντα στον βωμο των δαχτυλιδιων,γι'αυτο ειμαι σιγουρος.ο λεμπρον θα μπορουσε καλλιστα να παει στο σικαγο και να χτυπησει τον τιτλο.οι μπουλς εχουν πολυ καλη ομαδα.οχι στο σικαγο γιατι δεν θα αντεχε τη συγκριση με τον αερινο??οκ!!στη νεα υορκη θα ηταν ο απολυτος βασιλιας οπως και στο κλιβελαντ και θα ειχε και τον αμαρε!!η αποψη μου(οσο αντικειμενικος μπορω να ειμαι επειδη υποστηριζω χιτ και λατρευω φλας)ειναι πως οσον αφορα τα αγωνιστικα θα τα βρουνε μια χαρα.
οσον αφορα την δηλωση του αερινου,απλα να πω πως αυτος δεν ειχε τη φιλικη σχεση που εχει η σημερινη τριαδα,με τον ματζικ και τον μπερντ.καταρχην ηταν εντελως διαφορετικη γενια!!οι σημερινοι τρεις ειναι απο το ιδιο ντραφτ και ειναι φιλοι χρονια.εσεις πιστευετε πως πριν το αποφασισουν αυτο δεν βαλανε κατω τα υπερ και τα κατα??δεν νομιζω να πηραν τετοια αποφαση απο εναν απλο ενθουσιασμο....
hagi
Συμφωνώ και γω σε αυτό που λες.Πιστεύω ότι όντως πρέπει να το έχουν εξαντλήση το θέμα πριν το αποφασίσουν. Αλλά σε κάθε περίπτωση θα το δούμε στην πράξη..Γιατί και ο Γουέιντ και ο Λεμπρον είναι λιγάκι ατομιστές..
Πάντως εγώ προσωπικά δεν βρίσκω κάτι κακό σε αυτή τη συνεργασία..Έτσι θέλανε έτσι το κάνανε..
a bullet for your head
QUOTE(Germany96 @ Jul 20 2010, 02:08 ) *
Σε ταλεντο το James-Wade μου φαινεται ξεκαθαρα ανωτερο του Jordan-Pippen κι ισως "χτυπησει" και το Magic-Jabbar (που ομως τα peak τους απειχαν πολυ χρονικα).

Σε τιτλους ομως τα πραγματα ειναι πολυ δυσκολα, οσο νεαροι κι αν ειναι ακομα οι stars των Miami, να ξεπεραστουν οι 6 των Bulls μου φαινεται ελαφρως απιθανο, το να ισοφαριστουν οι 5 των Lakers ειναι πιο βατος στοχος αλλα και παλι καθολου ευκολος.

Και οι 3 σταρ υπεγραψαν 6ετη συμβολαια...
Αν μετα την 6ετια...συμφωνησουν να επεκτεινουν την συνεργασια τους & να μην χαλασουν αυτο που ισως να εχουν δημιουργησει & αν δεν προκυψει καποιος σοβαρος τραυματισμος,τοτε θα εχουν εναν χρονικο οριζοντα-βαθος περιπου μια 9ετιας..λειτουργωντας στο 2ο κομματι,οπως περιπου οι Γκαρνετ-Ρ.Αλλεν-Πιρς...δηλαδη σε ηλικια βετερανων..
Αυτη η πολυετης προοπτικη ειναι αρκετη στο να σπασουν πολλα ρεκορ & να φτασουν σε πολυ μεγαλες επιτυχιες..
Δεν ισχυριζομαι οτι ετσι θα γινει..ως κατι το σιγουρο,ομως το βαθος χρονου θα μπορουν να το 'χουν.
Παντως απο αποψη ταλεντου,αξιας & impact,εχουν πολλες πιθανοτητες οχι μονο να φτασουν τα 2 θρυλικα ζευγαρια,αλλα & να τα ξεπερασουν..
a bullet for your head
Μετα τον ανυπερβλητο air...σειρα για δηλωσεις ειχε ο θρυλικος Ματζικ...
http://sports.espn.go.com/nba/news/story?id=5395989

Οι μεγαλοι σταρ του προσφατου παρελθοντος παντως,τους εχουν κραξει για τα καλα... rolleyes.gif
Germany96
QUOTE(a bullet for your head @ Jul 20 2010, 17:21 ) *
...Αν μετα την 6ετια...συμφωνησουν να επεκτεινουν την συνεργασια τους & να μην χαλασουν αυτο που ισως να εχουν δημιουργησει & αν δεν προκυψει καποιος σοβαρος τραυματισμος,τοτε θα εχουν εναν χρονικο οριζοντα-βαθος περιπου μια 9ετιας..

...Εχοντας σε τοσο μεγαλο βαθος χρονου και την ευχερια στο Miami να πειραματιστουν και να βρουν και τα καταλληλα κομματια του παζλ που θα χρειαστουν για να πλαισιωσουν καταλληλα τους superstar τους.

Αυτο ειναι το αισιοδοξο σεναριο που ομως εμενα δεν μου φαινεται και το πιθανοτερο (χωρις φυσικα να το αποκλειω κι ολας) αυτη την στιγμη. Μου φαινεται εξαιρετικα δυσκολο να τους πανε ολα τοσο καλα ωστε να κατακτησουν τους επομενους 7 απο τους πιθανους 9 τιτλους του ΝΒΑ και να ξεπερασουν ετσι το διδυμο των Bulls.
a bullet for your head
QUOTE(Germany96 @ Jul 21 2010, 03:05 ) *
Μου φαινεται εξαιρετικα δυσκολο να τους πανε ολα τοσο καλα ωστε να κατακτησουν τους επομενους 7 απο τους πιθανους 9 τιτλους του ΝΒΑ και να ξεπερασουν ετσι το διδυμο των Bulls.

Δεν αποκλειεται παντως & καποια αλλη ομαδα να επιδιωξει να συγκροτησει μια ακομη Big Three version...κατα τα προτυπα των 80' με τους Σελτικς & τους Λεικερς..
Και γω το θεωρω δυσκολο,ομως δεν μπορω να το απορριψω & ως εκδοχη..
reignman
Κατα ποσο θα θεωρηθει εαν γινει πραξη βεβαια... "Big Three" μια 3αδα στην NY με Amar'e , Paul και Melo ?
a bullet for your head
QUOTE(reignman @ Jul 21 2010, 03:41 ) *
Κατα ποσο θα θεωρηθει εαν γινει πραξη βεβαια... "Big Three" μια 3αδα στην NY με Amar'e , Paul και Melo ?

Ε...δεν θα θεωρηθει?... rolleyes.gif
Βεβαια,ισως θα ηταν καλυτερο να συμβει σε ομαδα της δυσης...οπως στα 80' με τους Σελτικς & τους Λεικερς..
Dwyane ''the flash'' Wade
εχετε σκεφτει πως αυτες οι δηλωσεις που γινονται απο τους βετερανους να κρυβουν κι ενα φοβο για την πιθανοτητα δημιουργιας δυναστειας απο το μαιαμι???βγηκε τωρα και ο ματζικ να κραξει,σε λιγο μπορει να βγει και ο λαρυ...
μηπως συγκρινουμε εντελως ανομοια πραγματα?!?η φιλια του ματζικ με τον μπερντ δημιουργηθηκε μεσα απο την αντιπαλοτητα που ειχαν στα παρκε,παιζανε αντιπαλοι απο το κολλεγιο.αυτο δεν ισχυει σε καμια περιπτωση με την τριαδα των χιτ...
τοσες μερες καθομαστε και συζηταμε για τον αν οι χιτ θα παρουν 1,2,3 ή 10 πρωταθληματα,αν δεν τα βρουν οι σταρ και δεν κανουν τιποτα τελικα,αν σε λιγα χρονια θα εχουν αποτυχει και θα γινουν ανταλλαγες κτλ...οκ,ωραια ειναι ολα αυτα σε θεωρητικο επιπεδο αλλα εγω τουλαχιστον θα περιμενω να τους δω στο γηπεδο.
η γνωμη μου παραμενει πως αν υπαρξει προβλημα θα υπαρξει σε καθαρα αγωνιστικο επιπεδο.ολα τα υπολοιπα πιστευω πως τα εχουν συζητησει σιγουρα οι τρεις τους.απο κει και περα ειναι λογικο να βγαινουν οι παλαιοτεροι και να βγαζουν χολη,ειδικα οι θρυλοι του παρελθοντος.ολοι ομως μιλανε εκ του ασφαλους.κατηγορουν τον λεμπρον οτι δεν παλεψε να παρει πρωταθλημα στους καβς την στιγμη που διπλα του ειχε πολυ κατωτερους συμπαικτες.ο αερινος,ο ματζικ κτλ ειχαν πολυ αξιολογα σαπορτινγκ καστ...ποτε κανεις στην ιστορια δεν πηρε πρωταθλημα μονος του,ποτε κανεις!!ο λεμπρον εφτασε και μεχρι τους τελικους του ΝΒΑ...
πιστευω οτι ολες αυτες οι δηλωσεις το μονο που κανουν ειναι να πεισμωνουν τον λεμπρον και τους αλλους δυο και να τους δινουν επιπλεον κινητρα...
Flash
QUOTE(a bullet for your head @ Jul 21 2010, 01:24 ) *
Δεν αποκλειεται παντως & καποια αλλη ομαδα να επιδιωξει να συγκροτησει μια ακομη Big Three version...κατα τα προτυπα των 80' με τους Σελτικς & τους Λεικερς..
Και γω το θεωρω δυσκολο,ομως δεν μπορω να το απορριψω & ως εκδοχη..


Μα σε 9 χρόνια ο Wade θα είναι 37 χρονών ! Εγώ στην καλύτερη όλων των περιπτώσεων (δεν υπάρξουν τραυματισμοί, δεν θελήσει κανείς να σπάσει η τριπλέτα, χειριστούν τυχούσες επιτυχίες και αποτυχίες με σωστό τρόπο κλπ) τους δίνω μέγιστο ορίζοντα 7 έτη. Μετά θα χρειαστεί καλό ρεκτιφιέ αν ο LJ θελήσει να παραμείνει στο South Beach.
Germany96
Για ολους τους λογους που αναφερεις αλλα και πολλους αλλους ακομα, τετοιας εκτασης δυναστεια φανταζει και σ' εμενα σχετικα απιθανη. Αλλα αν θελουμε να πιασουμε το πιο αισιοδοξο σεναριο απλα σαν υποθεση εργασιας δεν ειναι τοσο απαγορευτικες οι ηλικιες. Μονο απο τα ονοματα που προτεινει το poll να πιαστουμε, ο Jordan στα 35 του παρεμενε ο απολυτος πρωταγωνιστης της λιγκας ενω ο Jabbar πηρε το τελευταιο του δαχτυλιδι στα 41 του (το τελευταιο MVP του βεβαια ηταν 8 ολοκληρα χρονια νωριτερα αλλα αυτο ειναι μια διαφορετικη κουβεντα).
a bullet for your head
QUOTE(Flash @ Jul 21 2010, 15:02 ) *
Μα σε 9 χρόνια ο Wade θα είναι 37 χρονών ! Εγώ στην καλύτερη όλων των περιπτώσεων (δεν υπάρξουν τραυματισμοί, δεν θελήσει κανείς να σπάσει η τριπλέτα, χειριστούν τυχούσες επιτυχίες και αποτυχίες με σωστό τρόπο κλπ) τους δίνω μέγιστο ορίζοντα 7 έτη. Μετά θα χρειαστεί καλό ρεκτιφιέ αν ο LJ θελήσει να παραμείνει στο South Beach.

Μετα απο 9 χρονια,ναι,ο Ουειντ θα ειναι 37 χρονων(37 ετων θα ειναι & ο Ρ.Αλλεν,μετα τη ληξη του καινουργιου 2ετους συμβολαιου που υπεγραψε),ο Μπος θα ειναι 35 & ο Λεμπρον 34.5.
Το ρεκτιφιε λογικα θα γινει μετα το περας της 6ετιας,οπου θα ληξουν & τα max συμβολαια..
Αν οι 3 τους αποφασισουν να παραμεινουν & να τελειωσουν τη καριερα τους στο Μαιαμι,τοτε ναι μεν θα παρουν πολυ υψηλες αποδοχες για 3ετη συμβολαια για π.χ.,ομως δεν θα ειναι max..τουλαχιστον του Ουειντ & ισως & του Μπος..
Που σημαινει πως θα βρεθουν καποια χρηματα ωστε να προσελκυστει & καποιος(η' καποιοι),πολυ καλος παικτης..
Εντωμεταξυ δεν αποκλειεται καποια στιγμη να τους βγει & κανα λαβρακι,τυπου Ροντο.
Αναφερομαι παντα στη καλυτερη των περιπτωσεων.
Dino Charito
αλλες εποχες τοτε, αλλες τωρα...
τωρα τα λεφτα παιζουν μεγαλυτερο ρολο (αν και για τον Λεμπρον δν ισχυει αυτο πιστευω).
δυσκολο να απαντησει κανεις, παντως εχουν το χρονο μπροστα τους να αποδειξουν οτι ειναι η οχι καλυτεροι...
δυσκολο παντως.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.