Air Kef
Jul 24 2009, 10:36
Εγώ λέω να ανανεώσετε όσοι είναι, γιατί αργότερα πιστεύω ότι θα τρέχετε. Προσωπική άποψη, θεωρώ πολύ πιο πιθανό το γεγονός η ομάδα να ενισχυθεί στο 1 και στο 4, έστω πολύ αργότερα, παρά να μείνει όπως έχει.
leonkalf
Jul 24 2009, 12:02
Συμφωνώ με air kef.
Και άλλωστε το θέμα είναι να είμαστε κοντά σε αυτό που αγαπάμε (το μπάσκετ και κατόπιν στην αγαπημένη μας ομάδα), αν μπορούμε φυσικά. Πέρα από το αν η ομάδα θα είναι όπως τη θέλει ο καθένας (με τους παιχταράδες που ονειρεύεται ή όχι), το να έχεις διαρκείας και να πηγαίνεις πολύ συχνά στο γήπεδο είναι ένας τρόπος ζωής. Όλη η διαδικασία.. Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνει κάποιος που δεν το κάνει, αλλά όσοι το κάνουν πιστεύω καταλαβαίνουν.
Είναι ένα είδος απόλαυσης.. για μένα τουλάχιστον. Πριν το ματς, κατά τη διάρκεια και μετά..
Κι αν φέτος προβληματίστηκα μέχρι να ανανεώσω, ήταν για προσωπικούς λόγους και για το αν θα μπορούσα να είμαι τακτικός στο γήπεδο. Τελικά είπα, ότι γίνει. Ελπίζω να τα φέρουν οι συγκυρίες έτσι, ώστε οι προπονήσεις (τουλάχιστον μία μέρα από Τετάρτη ή Πέμπτη να είναι σχετικά νωρίς) ώστε να προλαβαίνω.
leonkalf
Jul 26 2009, 12:03
Έμαθα ότι έχουν γίνει περίπου 1000 ανανεώσεις. Μικρό νούμερο ομολογουμένως..
Βέβαια, κάποιοι ίσως θέλουν να αποδεσμευτούν από τη θέση τους ώστε από αύριο να κλείσουν κάποια καλύτερη.
π.χ κάποιος που είναι σε γωνία μπορεί να σκεφτεί γιατί να μην πάω πιο κεντρικά με τα ίδια χρήματα?
Οπότε από αύριο όσοι θέλουν έχουν περιθώριο να καπαρώσουν θέση. Δεν επικρατεί η περσυνή "τρέλα", είναι πιο χαλαρά τα πράγματα.
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
Jul 27 2009, 01:05
QUOTE(leonkalf @ Jul 26 2009, 13:03 )
Έμαθα ότι έχουν γίνει περίπου 1000 ανανεώσεις. Μικρό νούμερο ομολογουμένως..
Βέβαια, κάποιοι ίσως θέλουν να αποδεσμευτούν από τη θέση τους ώστε από αύριο να κλείσουν κάποια καλύτερη.
π.χ κάποιος που είναι σε γωνία μπορεί να σκεφτεί γιατί να μην πάω πιο κεντρικά με τα ίδια χρήματα?
Οπότε από αύριο όσοι θέλουν έχουν περιθώριο να καπαρώσουν θέση. Δεν επικρατεί η περσυνή "τρέλα", είναι πιο χαλαρά τα πράγματα.
Αν καποιος απο τους παλιους κατοχους ηθελε να αλλαξει θεση,
μπορουσε να το κανει και πριν.
Δυστυχως με τις κινησεις που κανει η ομαδα δεν θα παρει διαρκειας ο κοσμος.
Βαρεθηκαμε να βλεπουμε μετριους παιχτες, που τα κανουν ολα και ειναι φθηνοι.
Ας παρουν κανα παιχταρα επιτελους.......
Και επειδη καποιοι επιμενουν να υποστηριζουν οτι το μπατζετ φετος θα ειναι μεγαλυτερο.......
εφυγαν..
Γκριρ......1,6
Πελεκανος.....0,6
Παργκο....1,0
Βουγιουκας....0,3
Πριντεζης.....0,3
συνολο..... 3,8
+ 1,5 που δοθηκαν περσι για Ερτσεγκ-Βουισιτς-Χαλπεριν.
συνολο 5,300,000
ηρθαν..
Κελατι....0,8
Γλυνιαδακης....0,5
Μαυροκεφαλιδης...0,3
Μπουρουσης....1,2
Συνολο.... 2,800,000.... πες 3 στρογγυλα με κατι αυξησεις σε καποια συμβολαια.
Oχι δεν μπορουσες να αλλαξεις θεσεις στις ανανεωσεις..Ρωτησα γιατι ηθελα να αλλαξω αλλα δεν γινοταν.
Ο Βουισιτς ηρθε ως ελευθερος και δεν δωθηκαν λεφτα για την αποκτηση του.
Τις ανακριβειες τις γραφεις επιτηδες για να ψαρωνεις τον κοσμο η απλως κανεις υποθεσεις χωρις να ξερεις τι σου γινεται;;
δεν ξέρω πώς πανε οι πωλήσεις των διαρκείας αλλά έχουν ριξει τρελο χρημα στην διαφημιση.....Καθε μερα ημισελιδα και ολοσελιδα στις αθλητικες + banners στο ιντερνετι....
Αρχιζω να πιστευω οτι οι ανανεωσεις ισα που θα φτασουν να καλυψουν τις διαφημισεις.....
rankin
Jul 27 2009, 12:21
QUOTE(LFO @ Jul 27 2009, 12:09 )
δεν ξέρω πώς πανε οι πωλήσεις των διαρκείας αλλά έχουν ριξει τρελο χρημα στην διαφημιση.....Καθε μερα ημισελιδα και ολοσελιδα στις αθλητικες + banners στο ιντερνετι....
δεν παίρνουν κανα παίχτη λεω εγώ;;
αυτή είναι η καλύτερη διαφήμιση!
QUOTE(rankin @ Jul 27 2009, 13:21 )
δεν παίρνουν κανα παίχτη λεω εγώ;;
αυτή είναι η καλύτερη διαφήμιση!
θα κάνουν, ντου νοτ γουορι....
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
Jul 27 2009, 12:46
QUOTE(apkat @ Jul 27 2009, 02:16 )
Oχι δεν μπορουσες να αλλαξεις θεσεις στις ανανεωσεις..Ρωτησα γιατι ηθελα να αλλαξω αλλα δεν γινοταν.
Ο Βουισιτς ηρθε ως ελευθερος και δεν δωθηκαν λεφτα για την αποκτηση του.
Τις ανακριβειες τις γραφεις επιτηδες για να ψαρωνεις τον κοσμο η απλως κανεις υποθεσεις χωρις να ξερεις τι σου γινεται;;
Και να μην εδωσαν για το Βουισιτς, εδωσαν για τον Χαλπεριν, ρε αμπαλιξ............
rankin
Jul 29 2009, 09:25
QUOTE(spysta @ Jul 24 2009, 02:25 )
central 250 Eυρω στο κεντρο της Θυρας 7 κατω χαμηλα στο πανω διαζωμα !!
Εσύ πετάς πασατέμπο ρε κωλόπαιδο;;;;
QUOTE(rankin @ Jul 29 2009, 10:25 )
Εσύ πετάς πασατέμπο ρε κωλόπαιδο;;;;
αστον ρε rankin....τωρα που μαθαμε που καθεται , θα του ξηγηθουμε.....
nickagian
Aug 12 2009, 11:09
Παιδιά μια ερώτηση να κάνω. Για να πάρω το διαρκείας απευθείας από την πλατεία Αλεξάνδρας τι πρέπει να έχω μαζί μου? Χρειάζεται ταυτότητα ή κάποιο άλλο χαρτί?
Επίσης, κάτι άλλο... γίνεται να αγοράσω και για κάποιον άλλο? Ή ο καθένας μπορεί να πάρει μόνο για τον εαυτό του?
Consultant
Aug 12 2009, 14:33
QUOTE(nickagian @ Aug 12 2009, 11:09 )
Παιδιά μια ερώτηση να κάνω. Για να πάρω το διαρκείας απευθείας από την πλατεία Αλεξάνδρας τι πρέπει να έχω μαζί μου? Χρειάζεται ταυτότητα ή κάποιο άλλο χαρτί?
Επίσης, κάτι άλλο... γίνεται να αγοράσω και για κάποιον άλλο? Ή ο καθένας μπορεί να πάρει μόνο για τον εαυτό του?
Φιλε τα διαρκειας ειναι ονομαστικα.Επομενως την ταυτοτητα πρεπει να την εχεις εκ των ουκ ανευ.
Υποθετω δε,οτι για να αγορασεις και για εναν φιλο σου δεν χρειαζεται η φυσικη του παρουσια οσο η ταυτοτητα η κατι αλλο που να πιστοποιει τα προσωπικα στοιχεια του.Καλοριζικο το διαρκειας
QUOTE(Consultant @ Aug 12 2009, 15:33 )
Φιλε τα διαρκειας ειναι ονομαστικα.Επομενως την ταυτοτητα πρεπει να την εχεις εκ των ουκ ανευ.
Υποθετω δε,οτι για να αγορασεις και για εναν φιλο σου δεν χρειαζεται η φυσικη του παρουσια οσο η ταυτοτητα η κατι αλλο που να πιστοποιει τα προσωπικα στοιχεια του.Καλοριζικο το διαρκειας
νομιζω μπορεις να παρεις και αλλο εισιτηριο στο ονομα σου. Ειχα 3 φιλους που παιρνανε 2 χρονια εισιτηριο στο ονομα του ενος και φετος το αλλαξανε και πηρανε στα ονοματα τους. Βεβαια πληρωνε με Σιτμπανκ βιζα , πραγμα που μπορει να διαφοροποιει λιγο τα πραγματα γιατι την προμοταρουν πολυ....
leonkalf
Aug 19 2009, 08:57
Tι γίνετε παιδιά? Δεν έχετε πάρει άλλοι διαρκείας?
Όσοι έχετε και δεν έχετε πει, γράψτε να έχουμε μια εικόνα το που θα κάθονται τα μέλη του φόρουμ. Και επίκειται και συνάντηση basketforum στο ΣΕΦ!
Είχα παραλείψει να αναφέρω ότι φέτος θα έχω θέση στο τμήμα
310 (μετακίνηση λίγο προς κέντρο, πέρσυ στο 311), αν και σε πολλά ματς δεν ισχύει αυτό αφού μπορείς να κάτσεις και αλλού..
Xaroumenos loukoumas
Sep 1 2009, 13:44
rchos, nickagian κι εγώ πάντως έχουμε πάρει, τμήμα 325
Πότε είναι ο πρώτος αγώνας Α1, εντός έδρας;;
Αν είναι κανένα απογευματάκι, μαζευόμαστε καμιά ώρα νωρίτερα έξω από το γήπεδο και τα λέμε
giannis77
Sep 2 2009, 12:45
καλημερα ξερει κανεισ μεχρι ποτε θα πωλουνται διαρκειας? ρωταω για να δω αν προλαβαινω να μαξεψω κανα λεφτο
QUOTE(giannis77 @ Sep 2 2009, 13:45 )
καλημερα ξερει κανεισ μεχρι ποτε θα πωλουνται διαρκειας? ρωταω για να δω αν προλαβαινω να μαξεψω κανα λεφτο
Αν έχεις πιστωτική μπορείς να πληρώσεις και σε κάμποσες άτοκες δόσεις (6 νομίζω)
leonkalf
Sep 2 2009, 13:06
QUOTE (rankin @ Sep 2 2009, 13:42 )
Πότε είναι ο πρώτος αγώνας Α1, εντός έδρας;;
Αν είναι κανένα απογευματάκι, μαζευόμαστε καμιά ώρα νωρίτερα έξω από το γήπεδο και τα λέμε
Δεν έχει βγει ακόμα το πρόγραμμα. Απ΄όσο ξέρω προς τέλη Οκτώβρη να υπολογίζουμε την έναρξη του πρωταθλήματος. Έχουμε και την 1 αγωνιστική κεκλεισμένων, οπότε μπορεί να πάμε και Νοέμβρη ΣΕΦ.
Πάντως, η συνάντηση θα γίνει.. το έχουμε πει από τις αρχές του καλοκαιριού.
Basketforum meeting @ SEF
giannis77
Sep 2 2009, 13:33
ειμαι μικρος σε ηλικια και δεν εχω πιστωτικη και οι γονεισ δεν κατανονουν την τρελα μας με την ομαδα τελοσ παντον τελικα ποτε τελειωνει η διαθεση?
λιγο οφ τοπικ αλλα η κληρωση πρωταθληματοσ ποτε γινεται
QUOTE(giannis77 @ Sep 2 2009, 14:33 )
ειμαι μικρος σε ηλικια και δεν εχω πιστωτικη και οι γονεισ δεν κατανονουν την τρελα μας με την ομαδα τελοσ παντον τελικα ποτε τελειωνει η διαθεση?
Αν δεν έχεις σταθερό εισόδημα (έστω και μικρό) κάνε αυτό που κάναμε όλοι όταν ήμασταν πιτσιρικάδες
Μην πάρεις διαρκείας και κυνήγα μεμονωμένα εισιτήρια για μεμονωμένα παιχνίδια. Μπορείς να κλείνεις και μέσω ίντερνετ.
Τώρα, αν πραγματικά θες να είσαι στο ΣΕΦ σε κάθε αγώνα και θες διαρκείας, νομίζω υπάρχει ακόμα χρόνος για να αποκτήσεις. Μίλα με την ΚΑΕ καλύτερα για να μάθεις τις προθεσμίες.
giannis77
Sep 2 2009, 13:54
QUOTE(rankin @ Sep 2 2009, 14:48 )
Αν δεν έχεις σταθερό εισόδημα (έστω και μικρό) κάνε αυτό που κάναμε όλοι όταν ήμασταν πιτσιρικάδες
Μην πάρεις διαρκείας και κυνήγα μεμονωμένα εισιτήρια για μεμονωμένα παιχνίδια. Μπορείς να κλείνεις και μέσω ίντερνετ.
Τώρα, αν πραγματικά θες να είσαι στο ΣΕΦ σε κάθε αγώνα και θες διαρκείας, νομίζω υπάρχει ακόμα χρόνος για να αποκτήσεις. Μίλα με την ΚΑΕ καλύτερα για να μάθεις τις προθεσμίες.
οκ ευχαριστω με κατεστρεψαν οικονομικα οι διακοπες στην ιο
kotzito
Sep 2 2009, 14:36
Η κληρωση νομιζω γινεται 28 Σεπτεμβριου.Αν θες παντως υπαρχουν και διαρκειας απο 200 ευρω,οποτε με λιγες οικονομιες μπορεις να βγαλεις.Αν και θα σε συμβουλευα αν εχεις σκοπο να πας σε λιγοτερα απο 15-16 ματς την σεζον να μην βγαλεις διαρκειας,αλλα οπως ειπε και ο rankin να βγαζεις μεμονωμενα εισιτηρια.
NikRag15
Sep 2 2009, 14:59
Την Παρασκευη παω και εγω να βγάλω και για φέτος...!! Λίγο πιο κεντρικά ελπίζω από περσυ..!!
parthenon
Sep 2 2009, 17:25
Αν πας σε 10 παιχνιδια με μικρες ομαδες το εισητηριο ειναι 10 ευρο και θα καθεσαι σε οποια θεση θες αφου δεν εχει κοσμο σε τετοια παιχνιδια. Και θα απολαυσεις την ομαδα και τους παικτες και δεν θα ξοδευτεις. Αν παλι πας σε πολλα παιχνιδια και θες να εχεις καλη θεση στα ντερμπυ ,κανε οικονομιες και παρε διαρκειας
QUOTE(Xaroumenos loukoumas @ Sep 1 2009, 11:44 )
rchos, nickagian κι εγώ πάντως έχουμε πάρει, τμήμα 325
και γω εκει ειμαι .. θυρα 7 τμημα 325 στις κατω κατω θεσεις
NikRag15
Sep 7 2009, 10:19
Λοιπον τα πήρα την Παρασκευη τα εισητηρια..!! Θύρα 7 τμήμα 322!!
Basketikoc
Sep 7 2009, 12:24
Ξερει κανεις ποσα περιπου διαρκειας εχουν πουληθει?
Kostakis
Sep 21 2009, 15:10
Παιδιά πωλείται εισιτήριο διαρκείας στην θύρα 7, τμήμα 325..κοστίζει 400 ευρώ..όποιος ενδιαφέρεται ας στείλει pm..
Consultant
Oct 3 2009, 12:35
QUOTE(Basketikoc @ Sep 7 2009, 12:24 )
Ξερει κανεις ποσα περιπου διαρκειας εχουν πουληθει?
Καπου στα 6.000 ειχα μεινει εγω..Οποιος εχει updated πληροφοριες ας ενημερωσει παρακαλω
Υ.Γ. Τα εξτρα καθισματα στο κατω διαζωμα θα υπαρχουν φετος?
kotzito
Oct 3 2009, 12:39
QUOTE(Consultant @ Oct 3 2009, 13:35 )
Καπου στα 6.000 ειχα μεινει εγω..Οποιος εχει updated πληροφοριες ας ενημερωσει παρακαλω
Υ.Γ. Τα εξτρα καθισματα στο κατω διαζωμα θα υπαρχουν φετος?
Αυτα που ειχαν βαλει στο ματς με τον ΠΑΟ λες;Νομιζω μετα τα επεισοδια τοτε η ΚΑΕ πηρε την αποφαση να μην τα ξανατοποθετησει.
ee4649
Oct 13 2009, 10:42
Παιδιά συνδεσμιακό διαρκείας έχει πάρει κανείς στα χέρια του?διότι από τον σύνδεσμο δε με έχουνε ενημερώσει ακόμα κ δεν το έχω πάρει εγώ...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.