QUOTE(sofolg @ Nov 1 2007, 11:29 )
kalispera paidia...
elpizw i lagonisara na kerdisei simera....
kai na xekinisei me to dexi tin nea basketiki xronia...
kai ayrio niki kai ta kalivia...
kai tin alli agwnistiki na ginei xamos sto derby...tha einai trelo paixnidaki...
opoios borei na min to xasei!!!
tha exei polu kosmo!!!kai panw apo ola tha einai ena wraio paixnidi...
καλησπερα και απο τον ομορφο Γερακα (ασχετο...Αγια παρασκευη μενω, αλλα αν δεν παινεψεις τον τοπο σου...)..καλωσηρθες στην παρεα μας...θα εισαι στο γηπεδο σημερα σαν παιχτης ή σαν φιλος...Με τα καλυβια οντως θα εχει ενδιαφερον, αλλα επαναλαμβανω καποιες πηγες μου ειπαν οτι σας εκαναν πλακα
QUOTE(didi @ Nov 1 2007, 11:38 )
mages me kolisate k mena...oi koufales apo to lagonisi ftene(pou sigoura fetos tha pane kala)...auta pou grafete ehoun polu andiaferon k dinoun mia diaforetiki nota sto protathlima mas...apo plirofories dn xero tpt na prostheso.oti xero einai gia tin aolara..ehei kali omada me polu oraio klima..tha paei sigoura gia kati kalo...tasos eisai morfi megali...radevou simera sto gipedo..souko pethane tous sta triponta..gia ta alla katharizei o fouskas.....kali arhi se olous...
καλωσορισες και συ φιλε μου... καλα τι ψευδονυμα ειναι αυτα,, σουκο, φουσκας κτλλ..με τα χελωνονιτζακια παιζουμε???
εχει πλακα γιατι η παρεα αυξανεται και ειναι ωραιο αυτο.......και υπαρχει και καλο κλιμα και σωστο ηθος απο οτι παρατηρω...ελπιζω ο σημερινος αγωνας να μην το χαλασει αυτο...αν και ειμαι σιγουρος...
QUOTE(TF LAGONHSI @ Nov 1 2007, 11:57 )
ρε φιλε μου αν δεν εισαι αυτος, κανε μου τη χαρη καποια στιγμη να το αλλαξεις..βαλε καμια Βικυ καγια, Αντζελινα Τζολι....κατι πιο ομορφο βρε παιδι μου...το βλεπουν και στη δουλεια και με κραζουν
QUOTE(TF LAGONHSI @ Nov 1 2007, 11:58 )
έλα ρε mojart που είσαι όλη την ημέρα δεν πρέπει να είσαι κουρασμένος σήμερα είναι μεγάλη μέρα
Αφηστε το Μοτσαρτ να λεει...κοιμησμενος,βαρεμενος, κουρασμενος θα το παιζει....αλλα επειδη τον ξερω θα σκιστειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
QUOTE(gambler @ Nov 1 2007, 13:04 )
Θα ερχόμουν να δω παιχνιδάκι στο Γέρακα αλλά έχουμε προπόνηση ρε γαμώτο.
Triponter εχετέ στην ομάδα σας κάποιον "Καπέλο"???
γεια σου φιλε μου...Ο καπελος ειναι οντως στην ομαδα..αλλα λογω βαριου τραυματισμου δεν πολυερχεται...περσι επαιξε λιγο και φετο ηρθε μονο 2-3προπονησεις..κριμας γιατι εκτος οτι ειναι πολυ καλο παιδι, ξερει και μπασκετ....και εχει μπασκετικη παιδεια..θα βοηθουσε πολυ...
εσυ απο που τον ξερεις??