Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Γ' ΕΣΚΑ 2007-08
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.Κ.Α.
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103
TF LAGONHSI
ΒΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ
TF LAGONHSI
QUOTE(LordOfTheCourts @ Oct 31 2007, 19:31 ) *
Κοίτα να δεις που μαζεύτηκε όλο το Λαγονήσι...

smiley.gif Από αύριο θα είσαστε ...Λαγοί? smiley.gif

Αν δε τρέξετε με το Γέρακα....δεν πρόκειτε να το πάρετε το παιχνιδάκι...
Έτσι και αλλιώς δεν πρόκειτε να το πάρετε ... αλλά λέμε τώρα.. smile.gif

Πάντως καλή επιτυχία, καλή πορεία και πάνω από όλα χωρίς τραυματισμούς.

ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
TF LAGONHSI
XAD ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΡΩΙΝΟΣ ΠΡΩΙΝΟΣ ΜΟΥ ΕΙΣΙΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΚΑΚΟ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΕΓΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΙΚΟΣ
ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΣ smiley.gif
leonkalf
TF , με μικρά γράμματα...

Τα κεφαλαία είναι σαν να φωνάζεις....

Καλή αρχή στο πρωτάθλημα!!!

Υ.Γ. Περιμένω και συμμετοχές για το meeting... δείτε σχετικά στην υπογραφή μου και πηγαίνετε στο κατάλληλο topic.
MOZART
smile.gif Καλημέρα και καλό μήνα! Λάρνακα λες πολλά, το βράδυ για πήγαινε να δεις τον αγώνα που θα χάσει το Λαγονήσι με 15 πόντους!!!!!! Ο ΧΑD γιατί δεν αποκαλύπτει ορισμένα στοιχεία;LAGONHSI ορεξούλες έχουμε πρωί πρωί!! icon_blahblah.gif TRIPONTER σου εύχομαι καλό παιχνίδι και ελπίζω σήμερα να χάσετε για να ανασυνταχθείτε!!!!!! wink.gif
Manos12
Καλημέρα σε όλους biggrin.gif

Δυστυχώς εμείς ξεκινήσαμε με ήττα από Ποσειδώνα. Ήμασταν όλοι κακοί, πολύ κακοί και χάσαμε 10 πόντους στην έδρα μας.
Ο Ποσειδώνας δεν ήταν τίποτα σπουδαίο. χειρότεροι από πέρυσι, χωρίς ψηλούς και αντιμπασκετικοί. Πίεση της πλάκας (βάλαμε τα εύκολα καλάθια μας όταν πίεζαν γιατί είμαστε μπασκετική ομάδα και ψηλά παιδιά, οπότε αν κάποιος προσπαθήσει να μας πιέσει με παγίδες και τέτοια... την πάτησε ;-) ). Χωρίς κανένα σπουδαίο σύστημα, απλά πετάγανε τρίποντα και μας έβαλαν μερικούς αιφνιδιασμούς γιατί, ήμασταν αργοί και με κακές επιλογές στην επίθεση...

Ο γράφων, ήταν από τους χειρότερους με τραγικά ποσοστά και μικρή βοήθεια στα rebounds. Βέβαια έπαιζα με ένα πόδι, και αυτό φάνηκε καθώς (όπως μου είπαν οι συμπαίκτες μου) φαινόταν ότι πατούσα μόνο στο ένα... Το ξαναγύρισα λίγο, αλλά με έσωσε το tape 18.gif
Ελπίζω στον μεθεπόμενο αγώνα (στον επόμενο δεν παίζω λόγο rotation... χαχαχα 69.gif, βασικά θα λείπω εξωτερικό για δουλειά) να έχω συνέλθει ...
triponter
QUOTE(TF LAGONHSI @ Nov 1 2007, 07:59 ) *
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΣΕ ΕΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΕΡΑΚΑ

XAD ΕΘΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΘΑ ΑΝΤΑΠΟΔΟΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΕ ΚΑΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΣΕΤΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΝΝΟΩ

καλημερα και απο μενα.....ελπιζω ολοι να ειστε καλα...ΛΑΓΟΝΗΣΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ????? εισαι ετοιμος???
ρε φιλε ολο για εκπληξεις λες, και θα εχει ενδιαφερον και θα δειτε κτλ.... τι μας κρυβεις τελικα, τι πινεις και δε μας δινεις....εχω αρχισει να φοβαμαι οτι ο κοουτς σας ειναι ο Πατ Ραιλυ και με την φανελα σας θα δω τον Νικο Γκαλη να ξανακατεβαινει στα γηπεδα μαζι με τον Τζορτ Παπαδακο ( και την ορθουλα στην κερκιδα w00t.gif w00t.gif )......μακαρι να ειναι ετσι να χασουμε και να το ευχαριστηθουμε...

QUOTE(MOZART @ Nov 1 2007, 08:18 ) *
smile.gif Καλημέρα και καλό μήνα! Λάρνακα λες πολλά, το βράδυ για πήγαινε να δεις τον αγώνα που θα χάσει το Λαγονήσι με 15 πόντους!!!!!! Ο ΧΑD γιατί δεν αποκαλύπτει ορισμένα στοιχεία;LAGONHSI ορεξούλες έχουμε πρωί πρωί!! icon_blahblah.gif TRIPONTER σου εύχομαι καλό παιχνίδι και ελπίζω σήμερα να χάσετε για να ανασυνταχθείτε!!!!!! wink.gif

γεια σου μπλε παπουτσι...που χαθηκες...ατομικες στο βουνο????

και γω σου ευχομαι καλο παιχνιδι.....καλη επιτυχια σε σενα , αλλα οχι και στην ομαδα σου..θα σας υποστηριζω μετα τον δικο μας αγωνα...μιας και ηδη μου ειστε συμπαθεις...

αν χασουμε φιλε οχι μονο δεν θα ανασυνταχθουμε, αλλα μιλαμε για μεγαλο Βατερλω....
αλλα οχι,,,,,,,θα σκισουμε shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif tongue.gif

θα με πιανεις εσυ???? tongue.gif tongue.gif
X.A.D.
Τασαρε;Σκισε τον Γερακα.Ευχομαι στον Γερακα και στον φιλο μου τον τριποντερ να τα πανε τελεια εκτος του πρωτου αγωνα που παιζει με Λαγονησι.Πρωτα Λαγονησι,Και μετα Γερακας.Και μετα...και η εκπληξη του ομιλου
triponter
QUOTE(Manos12 @ Nov 1 2007, 08:31 ) *
Καλημέρα σε όλους biggrin.gif

Δυστυχώς εμείς ξεκινήσαμε με ήττα από Ποσειδώνα. Ήμασταν όλοι κακοί, πολύ κακοί και χάσαμε 10 πόντους στην έδρα μας.
Ο Ποσειδώνας δεν ήταν τίποτα σπουδαίο. χειρότεροι από πέρυσι, χωρίς ψηλούς και αντιμπασκετικοί. Πίεση της πλάκας (βάλαμε τα εύκολα καλάθια μας όταν πίεζαν γιατί είμαστε μπασκετική ομάδα και ψηλά παιδιά, οπότε αν κάποιος προσπαθήσει να μας πιέσει με παγίδες και τέτοια... την πάτησε ;-) ). Χωρίς κανένα σπουδαίο σύστημα, απλά πετάγανε τρίποντα και μας έβαλαν μερικούς αιφνιδιασμούς γιατί, ήμασταν αργοί και με κακές επιλογές στην επίθεση...

Ο γράφων, ήταν από τους χειρότερους με τραγικά ποσοστά και μικρή βοήθεια στα rebounds. Βέβαια έπαιζα με ένα πόδι, και αυτό φάνηκε καθώς (όπως μου είπαν οι συμπαίκτες μου) φαινόταν ότι πατούσα μόνο στο ένα... Το ξαναγύρισα λίγο, αλλά με έσωσε το tape 18.gif
Ελπίζω στον μεθεπόμενο αγώνα (στον επόμενο δεν παίζω λόγο rotation... χαχαχα 69.gif, βασικά θα λείπω εξωτερικό για δουλειά) να έχω συνέλθει ...

καλημερα φιλε μανο.....κριμας ρε γαμωτο...μου ειστε συμπαθεις και θελω να κερδιζετε..παντως σε ειχα προειδοποιησει για τον Ποσειδωνα..και παλι τωρα που γραφεις παλι τους υποτιμας... Στο ειπα δεν γεμιζουν το ματι, δεν εχουν δυνατα σωματα, δεν εχουν κανεναν σουπερ παιχτη, αλλα κατα ενα περιεργο τροπο κατι καταφερνουν και σε δυσκολευουν...

αν και το μεγαλυτερο προβλημα για σας, ειστε παντα εσεις...το εχω ξαναπει...καλοι παιχτες, εμπειροι, δυνατα σωματα, αλλα απροπονητοι και ανοργανωτοι...μπορει να κερδισετε τον καλυτερο (εκτος απο την Ολυμπιαδα tongue.gif tongue.gif tongue.gif ) αλλα να χασετε και απο τον χειροτερο...

οσο για σενα καλη συνεχεια και με λιγες προπονησεις (οχι πολλες, μην το παρακανουμε) ....θα ανεβεις...
επομενος αγωνας????
triponter
QUOTE(X.A.D. @ Nov 1 2007, 09:40 ) *
Τασαρε;Σκισε τον Γερακα.Ευχομαι στον Γερακα και στον φιλο μου τον τριποντερ να τα πανε τελεια εκτος του πρωτου αγωνα που παιζει με Λαγονησι.Πρωτα Λαγονησι,Και μετα Γερακας.Και μετα...και η εκπληξη του ομιλου

γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ...ΧΑΔ...κ
αι νομιζω ειχαμε αναπτυξει μια φιλικη σχεση αλληλουποστηριξης.. tongue.gif

ασε και το αλλο...περιττο να σε ρωτησω ποια θα ειναι η εκπληξη του ομιλου sad.gif ...ε???

σιγα μην απαντησεις...

εσυ σε ποιο γηπεδο θα πας???
Manos12
QUOTE(triponter @ Nov 1 2007, 11:46 ) *
καλημερα φιλε μανο.....κριμας ρε γαμωτο...μου ειστε συμπαθεις και θελω να κερδιζετε..παντως σε ειχα προειδοποιησει για τον Ποσειδωνα..και παλι τωρα που γραφεις παλι τους υποτιμας... Στο ειπα δεν γεμιζουν το ματι, δεν εχουν δυνατα σωματα, δεν εχουν κανεναν σουπερ παιχτη, αλλα κατα ενα περιεργο τροπο κατι καταφερνουν και σε δυσκολευουν...

Ναι είναι πολύ εκνευριστικοί... Και νομίζω οτι ξεκινάει από τον προπονητή τους το θέμα... Χθές τι είπε ρε το άτομο... Σε κάποια φάση, προς το τέλος και ενώ χάνουμε 10+, με κάνει αλλαγή γιατί δεν πήγαινα άλλο και τι λέει στη γραμματεία;
"Την έχει ζητήσει την αλλαγή;" ugly8.gif
Όχι ρε φίλε μας την έκαναν δώρο ! ugly1.gif shot.gif

αν και το μεγαλυτερο προβλημα για σας, ειστε παντα εσεις...το εχω ξαναπει...καλοι παιχτες, εμπειροι, δυνατα σωματα, αλλα απροπονητοι και ανοργανωτοι...μπορει να κερδισετε τον καλυτερο (εκτος απο την Ολυμπιαδα tongue.gif tongue.gif tongue.gif ) αλλα να χασετε και απο τον χειροτερο...

Χεχεχε και εσείς όμως πέρυσι στο Γουδί, στο τέλος μας κερδίσατε wink.gif παρόλο που είμασταν 6 άτομα smiley.gif
Να μη θυμηθώ βέβαια ότι χάσαμε και από τους 0 νίκες smiley.gif

οσο για σενα καλη συνεχεια και με λιγες προπονησεις (οχι πολλες, μην το παρακανουμε) ....θα ανεβεις...
επομενος αγωνας????

Βασικά δεν χρειάζεται να ανέβω... να θυμηθώ να πατάω και στα 2 πόδια smiley.gif

Καλή επιτυχία σε σας cool.gif
MOZART
QUOTE(triponter @ Nov 1 2007, 11:35 ) *
καλημερα και απο μενα.....ελπιζω ολοι να ειστε καλα...ΛΑΓΟΝΗΣΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ????? εισαι ετοιμος???
ρε φιλε ολο για εκπληξεις λες, και θα εχει ενδιαφερον και θα δειτε κτλ.... τι μας κρυβεις τελικα, τι πινεις και δε μας δινεις....εχω αρχισει να φοβαμαι οτι ο κοουτς σας ειναι ο Πατ Ραιλυ και με την φανελα σας θα δω τον Νικο Γκαλη να ξανακατεβαινει στα γηπεδα μαζι με τον Τζορτ Παπαδακο ( και την ορθουλα στην κερκιδα w00t.gif w00t.gif )......μακαρι να ειναι ετσι να χασουμε και να το ευχαριστηθουμε...
γεια σου μπλε παπουτσι...που χαθηκες...ατομικες στο βουνο????

και γω σου ευχομαι καλο παιχνιδι.....καλη επιτυχια σε σενα , αλλα οχι και στην ομαδα σου..θα σας υποστηριζω μετα τον δικο μας αγωνα...μιας και ηδη μου ειστε συμπαθεις...

αν χασουμε φιλε οχι μονο δεν θα ανασυνταχθουμε, αλλα μιλαμε για μεγαλο Βατερλω....
αλλα οχι,,,,,,,θα σκισουμε shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif tongue.gif

θα με πιανεις εσυ???? tongue.gif tongue.gif

δεν παιζουμε στην ιδια θεση,ειναι δυσκολο ματς και για τις δυο ομάδες και ειδικά επειδή είναι ο πρώτος αγώνας,ο LAGONHSI θα είναι ο παίκτης αποκάλυψη του αγώνα,οι διαιτητές θα παίξουν λίγο εδρα αλλα δεν πειράζει,χαλάλι σας.
TF LAGONHSI
????????????????????????????????????????????????????????????/
triponter
QUOTE(MOZART @ Nov 1 2007, 10:13 ) *
δεν παιζουμε στην ιδια θεση,ειναι δυσκολο ματς και για τις δυο ομάδες και ειδικά επειδή είναι ο πρώτος αγώνας,ο LAGONHSI θα είναι ο παίκτης αποκάλυψη του αγώνα,οι διαιτητές θα παίξουν λίγο εδρα αλλα δεν πειράζει,χαλάλι σας.

συμφωνω..πρωτος αγωνας..ομαδες αμονταριστες, παιχτες που δεν εχουν παιξει πολυ μαζι, αγχος κτλλ...

αμαν πια, ποιος ειναι αυτος ο Λαγονησι......?? ασε που μαλλον εγω θα τον φυλαω...

οι διαιτητες φυσικα και θα παιξουν εδρα...τα 1000ευρω που εδωσα χαμενα θα πανε??? αλοιμονο τους...

ζητω το φαιρ πλαυ tongue.gif
TF LAGONHSI
mojart φιλ μοθ σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια να είσαι σίγουρος πως θα δώσω το 100%. Άλωστε με ξέρεις απο τότε που παίζαμε εφηβικό.

triponter καλημέρα σε τι θέση παίζεις να σου πω αν θα με πιάσεις αν και σας βλέπω δύσκολα αν δεν έχετε ψηλούς
TF LAGONHSI
συγνώμη για τα ορθογραφικά λάθη μια γράφω αγγλικά μια ελληνικά
triponter
QUOTE(TF LAGONHSI @ Nov 1 2007, 10:38 ) *
mojart φιλ μοθ σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια να είσαι σίγουρος πως θα δώσω το 100%. Άλωστε με ξέρεις απο τότε που παίζαμε εφηβικό.

triponter καλημέρα σε τι θέση παίζεις να σου πω αν θα με πιάσεις αν και σας βλέπω δύσκολα αν δεν έχετε ψηλούς

3 ή 4....ψηλους εχουμε...απο ολα εχουμε...

παντως να ξερεις οτι το πλεονεκτημα που μπορεις να εχεις λογω σωματοδομης, οταν παιρνεις την μπαλα απενταντι σε εναν πιο αδυναμο αντιπαλο, μπορει να ειναι και μειονεκτημα οταν πρεπει να τον παιξεις αμυνα ή να τον ακολουθησεις σε αιφνιδιασμο...

π.χ. σχορτσιανιτης - τσαρτσαρης....ισως ο τσαρτσαρης να μην μπορει να αντιμετωπισει τον σοφο, αλλα και ο σοφο δεν μπορει να τον ακολουθησει εξω ουτε κατα διανοια...

εφηβικο επαιζες και με τον Σιδερη...??
TF LAGONHSI
δεν με πρόλαβε ήταν δύο χρόνια μικρότερος πολυ καλός παίκτης και αυτός και το σταμάτησε νωρίς το μπασκετάκι.

όσο αφορά το θέμα ψηλοί έχεις απόλυτο δίκιο είδωμεν απόψε my friend
larnaka88
εχω παραπονα απο ορισμενους γενικα μπορειτε να δωσετε πενταδες απο οσες ομαδες ξερετε,εντελως πληροφοριακα.
TF LAGONHSI
larnaka εσυ τελικά έχεις παραμείνει στην πληρη μυστικοπάθεια
TF LAGONHSI
και οχι μόνο αυτό θες και πεντάδες ρε εσυ μήπως κάνεις σκαουτινγκ και πας να βγάλεις κανα λαβράκι να κονομήσεις
triponter
QUOTE(TF LAGONHSI @ Nov 1 2007, 11:06 ) *
δεν με πρόλαβε ήταν δύο χρόνια μικρότερος πολυ καλός παίκτης και αυτός και το σταμάτησε νωρίς το μπασκετάκι.

όσο αφορά το θέμα ψηλοί έχεις απόλυτο δίκιο είδωμεν απόψε my friend

Οντως ο Δημητρης ηταν πολυ καλος παιχτης..θα μπορουσε να εξελιχθει ακομα περισσοτερο, αλλα καπου οι δουλειες δεν τον αφησαν να δουλεψει οπως πρεπει και εμεινε πισω...

Τωρα παιζει στην Βαρη σε πρωταθλημα εσκανα..τον ειδα πριν 3-4 ημερες που ειχαν φιλικο στο γηπεδο μας με τον αλλο Γερακα... εχει γινει θηριο...απο οτι μου ειπε σα χομπι παιζει πια...οπως και εμεις φανταζομαι..

QUOTE(larnaka88 @ Nov 1 2007, 11:06 ) *
εχω παραπονα απο ορισμενους γενικα μπορειτε να δωσετε πενταδες απο οσες ομαδες ξερετε,εντελως πληροφοριακα.

λαρνακακο φιλο μου, εσυ και ο αλλος ο κολλητος ο ΧΑΔ ειστε τα δυο πιο μυστηρια στοιχεια του φορουμ...ζητατε, ζητατε, αλλα δεν δινετε!!!!!!!!!!!

οσο για τις πενταδες, οπως καταλαβαινεις ειναι δυσκολο να πουμε πριν τους αγωνες..και διαφορους λογους..αλλωστε καθε ομαδα θελει να αιφνιδιασει...αυριο θα σου πω τα παντα....

ΦΑΝΤΟΜΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ evilmonkey.gif
triponter
λαρνακα αν εισαι μανατζερ ψαχνω ομαδα που να μου προσφερει τα εξης :

1) γηπεδο διπλα στο σπιτι μου
2) προπονησεις 1 φορα την εβδομαδα + 1 αγωνα
3) να παιζω 40 λεπτα....και 45 αν εχει παραταση
4) να σουταρω μονο εγω και ολη η ομαδα να με ψαχνει
5) να εχει το γηπεδο αιρ-κοντισιον οπως το δικο μας tongue.gif
6) να εχουμε τσιρλιντερς
7) 3.000 ευρω το μηνα + 1.000 πριμ νικης + 2.000 πριμ νικης οταν παιζουμε Λαγονησι + 10.000 πριν ανοδου
8) προσωπικη μασαζερ εκ Τσεχιας
9) ειδικο ορο , αν με ζητησουν απο ΝΒΑ να φυγω...

εχω και αλλα κατα νου..αλλα επειδη θα ειναι η πρωτη μας δουλεια σταματω εδω

ευχαριστω και περιμενω ουρα απο ομαδες και μανατζερ...
sofolg
kalispera paidia...
elpizw i lagonisara na kerdisei simera....
kai na xekinisei me to dexi tin nea basketiki xronia...

kai ayrio niki kai ta kalivia...

kai tin alli agwnistiki na ginei xamos sto derby...tha einai trelo paixnidaki...
opoios borei na min to xasei!!!

tha exei polu kosmo!!!kai panw apo ola tha einai ena wraio paixnidi...
didi
bball.gif mages me kolisate k mena...oi koufales apo to lagonisi ftene(pou sigoura fetos tha pane kala)...auta pou grafete ehoun polu andiaferon k dinoun mia diaforetiki nota sto protathlima mas...apo plirofories dn xero tpt na prostheso.oti xero einai gia tin aolara..ehei kali omada me polu oraio klima..tha paei sigoura gia kati kalo...tasos eisai morfi megali...radevou simera sto gipedo..souko pethane tous sta triponta..gia ta alla katharizei o fouskas.....kali arhi se olous... bball.gif
TF LAGONHSI
καλώς τα καινούργια παιδιά τριποντέρ αμα είναι να σου δίνει πρίμ νίκης με το λαγονήσι δεν κατεβαίνω σήμερα και τα μοιραζόμαστε τι λες έχω μεγάλη αγωνία να δω ποιός είσαι φαντάζομαι θα με θυμηθείς και εσύ γιατί στο κορωπί ήμουν πάντα απο τους φανατικούς οπαδούς

sofolg καλώς όρισες ευχαριστώ για την υποστήριξη καλή επιτυχία και σε εσας αύριο και ραντεβού την άλλη εβδομάδα evilmonkey.gif
TF LAGONHSI
παιδιά δεν είμαι εγώ αυτός στην φωτογραφία η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ διαφορετικός θα με δείτε σήμερα πλάκα θα έχει θα ψάχνουν όλοι να δούν ποιός είμαι όποιος με βρεί πρώτος έχει 100 ευρουλάκια έτσι για να έχει ενδιαφέρον peace.gif 19.gif blove.gif tongue.gif
TF LAGONHSI
έλα ρε mojart που είσαι όλη την ημέρα δεν πρέπει να είσαι κουρασμένος σήμερα είναι μεγάλη μέρα
gambler
Θα ερχόμουν να δω παιχνιδάκι στο Γέρακα αλλά έχουμε προπόνηση ρε γαμώτο.
Triponter εχετέ στην ομάδα σας κάποιον "Καπέλο"???
TF LAGONHSI
πιαδιά που είστε βρε τόσο πολύ δουλειά έχει πέσει 19.gif 19.gif 19.gif 19.gif 19.gif
triponter
ημαρτοννννννννννννννννννννννννννννννν...
βοηθεια ρε καποιος....
S.O.S. - S.O.S - S.O.SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

Ζουν αναμεσα μας....εχουν κανει εισβολη...ειναι παντου...ειναι αμετρητοι....οποια πετρα και αν σηκωσεις θα βρεις εναν απο αυτους...εχουν κανουν κυβερνηση αυτοδυναμη...ειναι παθιασμενοι....

βοηθειαααααααααααααααααααααααααααααααααα
αα....

Και για να σας λυσω την απορια στην ερωτηση : "ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ???"

Μα φυσικα οι κολλητοι μου " ΟΙ ΛΑΓΟΝΗΣΙΩΤΕΣ "

Ζηταω απο την εσκα να επεμβει ή τουλαχιστον τον moderator του φορουμ... Σταματηστε αυτην την εισροη απο το Λαγονησι...Δεν μπορω να τους αντιμετωπισω μονος μου tongue.gif tongue.gif

Καλα ρε ποσοι ειστε??? Εκει στα 3-5 πηγαδια που ειστε για προετοιμασια εχετε λαπτοπ και στα διαλειμματα παιζετε????

Τουλαχιστον βγαλτε προεδρο τον φιλο μου τον ΤΦ ΛΑΓΟΝΗΣΙ ( γιατι ο Μοτσαρτ τα βαριεται τα πολλα πολλα ) και ας σας αντιπροσωπευει μια φωνη...ημαρτον...Κυβερνηση κανατε...

Και οχι τιποτα αλλο, αλλα αν κερδισετε σημερα ποιος ακουει την καζουρα αυριο tongue.gif tongue.gif ....

Υ.Γ με χαρα θα σας γνωρισω σημερα.....καλο μας παιχνιδι...
triponter
QUOTE(sofolg @ Nov 1 2007, 11:29 ) *
kalispera paidia...
elpizw i lagonisara na kerdisei simera....
kai na xekinisei me to dexi tin nea basketiki xronia...
kai ayrio niki kai ta kalivia...
kai tin alli agwnistiki na ginei xamos sto derby...tha einai trelo paixnidaki...
opoios borei na min to xasei!!!
tha exei polu kosmo!!!kai panw apo ola tha einai ena wraio paixnidi...

καλησπερα και απο τον ομορφο Γερακα (ασχετο...Αγια παρασκευη μενω, αλλα αν δεν παινεψεις τον τοπο σου...)..καλωσηρθες στην παρεα μας...θα εισαι στο γηπεδο σημερα σαν παιχτης ή σαν φιλος...Με τα καλυβια οντως θα εχει ενδιαφερον, αλλα επαναλαμβανω καποιες πηγες μου ειπαν οτι σας εκαναν πλακα tongue.gif

QUOTE(didi @ Nov 1 2007, 11:38 ) *
bball.gif mages me kolisate k mena...oi koufales apo to lagonisi ftene(pou sigoura fetos tha pane kala)...auta pou grafete ehoun polu andiaferon k dinoun mia diaforetiki nota sto protathlima mas...apo plirofories dn xero tpt na prostheso.oti xero einai gia tin aolara..ehei kali omada me polu oraio klima..tha paei sigoura gia kati kalo...tasos eisai morfi megali...radevou simera sto gipedo..souko pethane tous sta triponta..gia ta alla katharizei o fouskas.....kali arhi se olous... bball.gif

καλωσορισες και συ φιλε μου... καλα τι ψευδονυμα ειναι αυτα,, σουκο, φουσκας κτλλ..με τα χελωνονιτζακια παιζουμε???

εχει πλακα γιατι η παρεα αυξανεται και ειναι ωραιο αυτο.......και υπαρχει και καλο κλιμα και σωστο ηθος απο οτι παρατηρω...ελπιζω ο σημερινος αγωνας να μην το χαλασει αυτο...αν και ειμαι σιγουρος...

QUOTE(TF LAGONHSI @ Nov 1 2007, 11:57 ) *
παιδιά δεν είμαι εγώ αυτός στην φωτογραφία η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ διαφορετικός θα με δείτε σήμερα πλάκα θα έχει θα ψάχνουν όλοι να δούν ποιός είμαι όποιος με βρεί πρώτος έχει 100 ευρουλάκια έτσι για να έχει ενδιαφέρον peace.gif 19.gif blove.gif tongue.gif

ρε φιλε μου αν δεν εισαι αυτος, κανε μου τη χαρη καποια στιγμη να το αλλαξεις..βαλε καμια Βικυ καγια, Αντζελινα Τζολι....κατι πιο ομορφο βρε παιδι μου...το βλεπουν και στη δουλεια και με κραζουν tongue.gif tongue.gif

QUOTE(TF LAGONHSI @ Nov 1 2007, 11:58 ) *
έλα ρε mojart που είσαι όλη την ημέρα δεν πρέπει να είσαι κουρασμένος σήμερα είναι μεγάλη μέρα

Αφηστε το Μοτσαρτ να λεει...κοιμησμενος,βαρεμενος, κουρασμενος θα το παιζει....αλλα επειδη τον ξερω θα σκιστειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

QUOTE(gambler @ Nov 1 2007, 13:04 ) *
Θα ερχόμουν να δω παιχνιδάκι στο Γέρακα αλλά έχουμε προπόνηση ρε γαμώτο.
Triponter εχετέ στην ομάδα σας κάποιον "Καπέλο"???

γεια σου φιλε μου...Ο καπελος ειναι οντως στην ομαδα..αλλα λογω βαριου τραυματισμου δεν πολυερχεται...περσι επαιξε λιγο και φετο ηρθε μονο 2-3προπονησεις..κριμας γιατι εκτος οτι ειναι πολυ καλο παιδι, ξερει και μπασκετ....και εχει μπασκετικη παιδεια..θα βοηθουσε πολυ...

εσυ απο που τον ξερεις??
TF LAGONHSI
ψυχραιμία ρε συ τριποντέρ δεν είμαστε και τόσοι πολλοί ο λαρνακα και ο χαντ που ειναι
TF LAGONHSI
παιδιά αλλάζω φώτο ελπίζω να μην με κυνηγάτε όμως μετά
TF LAGONHSI
για να με δώ
TF LAGONHSI
τι έγινε ρε γαμώτο
triponter
QUOTE(TF LAGONHSI @ Nov 1 2007, 14:31 ) *
παιδιά αλλάζω φώτο ελπίζω να μην με κυνηγάτε όμως μετά

φιλε λαγονησι....μετα την αλλαγη της φωτο, πηρα επειγοντως τον προπονητη μας και του ζητησα να σε σε παιζω μαν του μαν σε ολο το παιχνιδι...tongue.gif tongue.gif

..................................................

το κακο ειναι οτι περναγε το αφεντικο και οταν ειδε την φωτο νομιζε οτι εκανα καμακι μεσω chat...αντε να του εξηγησεις οτι εχουμε μπασκετικη και σοβαρη συζητηση....και αντε να σε πιστεψει μετα... smiley.gif smiley.gif

icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif

και οταν κανονισουμε καποια στιγμη να τα πουμε ολοι μαζι , φροντισε να την φερεις μαζι την κοπελια... 41.gif 41.gif
triponter
ρε ..................................που πηγε η φωτογραφια tongue.gif ................

βαλτε την πισω να ευθυμησουμε...

ρε λαγονησι τι σου καναν?????
TF LAGONHSI
καλό έτσι έχω πολλά αν θες στείλε mail και θα λάβεις περίπου 200 gb σε αρχειάκια και φωτο
TF LAGONHSI
πιαδιά σε λίγο θα την κάνω διότι πρέπει να προετοιμαστώ ψυχολογικά και πνευματικά.

ραντεβού το βράδυ στο γήπεδο και αύριο το πρωί αναμένεται πανικός απο σχόλια και αναλύσεις
σαν επίλογο πριν το μεγάλο ματς θα ευχηθώ ξανά καλή αρχή και ο ποιο τυχερός να κερδίσει γιατί πέρα απο ικανότητες ομαδικότητα ψυχολογία χρειάζετια και τύχη και όσοι ξέρουν απο μπάσκετ θα με καταλάβουν

για αυτόν που θα χάσει δεν έγινε και τίποτα διότι θα χαθεί ένα ματς το οποίο μάλιστα θεωρείται ντέρμπυ.
άλλα ματς δεν πρέπει να χάνονται απο ομάδες που θέλουν και επιδιώκουν να ανέβουν

αυτά
TF LAGONHSI
ξέχασα να σας πώ πως απο τα 130 κιλά που ήμουν όταν ξεκίνησα την προετοιμασία έχω πέσει στα 115 και έπεται και συνέχεια για αυτό προσέχτε όταν είστε κοντά μου χε χε χε χε χε
TF LAGONHSI
θέλω να φύγω αλλά μου αρέσει που γράφω τώρα όμως θα την κάνω σας χαιρετω λοιπόν τα λέμε το βράδυ για όσους έρθουν laugh.gif 19.gif 41.gif bball.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif
KILLER7
QUOTE(didi @ Nov 1 2007, 13:38 ) *

ela souko o allos apo pano poios einai??? tespa elpizo na vroume to xeraki mas shmera ante ta leme to vrady mias kai tha ertheis na mas deis tongue.gif
X.A.D.
Ισως και να ερθω στο γερακα σημερα
triponter
QUOTE(TF LAGONHSI @ Nov 1 2007, 14:55 ) *
καλό έτσι έχω πολλά αν θες στείλε mail και θα λάβεις περίπου 200 gb σε αρχειάκια και φωτο

θα σε εχω στα υποψιν μου...

Παιδια πριν κλεισω και γω να πω ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

Μακαρι να αποφυγουμε τραυματισμους και ολοι οι αγωνες να γινουν στα πλαισια του φαιρ πλαυ...

ΛΑΓΟΝΗΣΙΩΤΕΣ θα εχετε τελεια φιλοξενεια,,αυτο ειναι σιγουρο...ο αγωνας ομως ειναι αλλο πραμα...

41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif

θα τα πουμε στο γηπεδο.!!!!!!!!!!!
X.A.D.
Καλη επιτυχια στην ομαδα μου για φετος.Λαγονησαραααααααααααααααααααααα
LordOfTheCourts
Έχω την εντύπωση ότι το Λαγονήσι έτσι και κάνει προπονήσεις με τόσο ζήλο όπως μαζεύετε και γράφει στο φορουμ, σήγουρα θα είναι δύσκολος αντίπαλος...

115 κιλά.... ο TF LAGONISI.... αμάν... τι ύψος έχεις? είσαι ψήλός ή χοντρός? smile.gif
PPPPPP
γεια σας κοριτσια,λαγονισαρα...μεγαλη νικη σημερα...φιλακια
PPPPPP
το λαγονησι εχει τη μεγαλυτερη απωλεια...... σημερα.... που λεγεται μπιλικιαν!!!!!!!
LordOfTheCourts
καπου εδώ κοντά έχει φωλιά... από που ξεφυτρώνουν τόσοι λαγονησιώτες ρεεεεεεεεεεε....
Χαμόςςςςςςςςς
Σαν τους λαγούς έχουν μαζευτεί........
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.