Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Άρης - Παναθηναικός
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Άρης
Pages: 1, 2
Green_Fan
Πολλά ειπώθηκαν μεταξύ μας όλη αυτή την εβδομάδα..
Όμως η αλήθεια θα φανεί μέσα στο γήπεδο..
49 λεπτά έμειναν για να αρχίσει αυτό το μεγάλο ματς..
Ας ελπίσουμε να δούμε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι και στο τέλος να κερδίσει ο Παναθηναικός.. wink.gif biggrin.gif
Warrior
Καλο παιχνιδι σε καθαρα αθλητικα πλαισια να εχουμε και να κερδισει
ο καλυτερος(φυσικα για τον Αρη μιλαμε... tongue.gif ) biggrin.gif

Καλα τον Τραπεζανιδη βαλανε να to περιγραψει?? blink.gif
dizzy_fingers
Ας ελπίσουμε να δούμε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι και στο τέλος να κερδίσει ο Παναθηναικός..

να κερδισει
ο καλυτερος(φυσικα για τον Αρη μιλαμε...)

Υπερβολές...αφού το έχουμε πει...

Το μπάσκετ είναι ένα άθλημα όπου παίζουν 5 μαντραχαλάδες ενάντια σε άλλους 5 και στο τέλος κερδίζει...ο dizzy.
(απλά να ετοιμάζω το κλίμα για το επερχόμενο φιλικό του basketforum biggrin.gif).

Όντως πολλά ειπώθηκαν, είχαμε ιστορίες...αλλά όλα αυτά έκαναν την αναμονή για το παιχνίδι ακόμα μεγαλύτερη.
Ανυπομονώ λοιπόν να αρχίσει το παιχνίδι και ας κερδίσει ο καλύτερος...και μετά το ματς, ξέρετε, ψυχραιμία wink.gif.
Green_Fan
Εμ βέβαια..Σιγά μην έστελνε αποστολή από την Αθήνα η ΕΡΤ..
Τραπεζανίδης το άτομο για όλες τις δουλειές..Μεταδίδει ποδόσφαιρο,μπάσκετ,βόλλευ και σας κάνει και ιδιαίτερα μαθήματα στο σπίτι σας..

Εσύ ακόμα δεν πήγες Αλεξάνδρειο;
Warrior
Kοιτα...εγω απο "σποντα"...γεννηθηκα στην Αθηνα!!! biggrin.gif

Οποτε ειναι πολλα τα 514χλμ. χωρις εξασφαλισμενο εισητηριο.. rolleyes.gif
Green_Fan
Έλα ρε..Και έγω που νόμιζα τόσο καιρό οτι είσαι από την Θεσσαλονίκη..
Τελικά εδώ μέσα σ'εμάς είσαι.. biggrin.gif biggrin.gif
Warrior
Ξερεις κιολας,ε....Αμπελοκηπους μενω πανω απο την Λεωφορο!! tongue.gif
bhoy
Κανείς-μέχρι τώρα-δεν έγραψε ότι ο αγώνας ξεκινάει στις 17:00!

Από 'κει και πέρα κατά τις 19:00-θα γνωρίζουμε τις λεπτομέρειες,αν και κάτι μου λέει πως θα επικληθεί πάλι η διαιτησία από τους ηττημένους!

Όσο για τον "αυτοκράτορα των χρημάτων" blink.gif ...εγώ ν'αναρωτηθώ φωναχτά :τη 10ετία του '80 ο ΑΡΗΣ,δε ξεσκίστηκε στο να σκαέι λεφτά,έως να ξεζουμιστεί από το 2δυμο Γιαννάκη-Γκάλη; ohmy.gif Έλεος...
Ο τελευταίος παίχτης του ΑΡΗ,που βγήκε από τα εφηβικά;

--->φιλάκια icon_wave.gif
Green_Fan
Ο Παναθηναικός επιβεβαιώνει τα προγνωστικά και κερδίζει 31-45.Ο Άρης στο πρώτο δεκάλεπτο το μόνο που ήθελε να κάνει είναι να καταστρέψει το παιχνίδι του Παναθηναικού με πιεστική άμυνα.Στο δεύτερο όμως είδαμε το γνώριμο παιχνίδι του Παναθηναικού που πέτυχε 30 πόντους με κύριους εκφραστές τον πολύ πολύ ζεστό Παπανικολάου,τον Διαμαντίδη που έχει βγάλει πάσες πάρε βάλε και τον Τσαρτσαρή.

Υ.Γ:Πρώτη φορά βλέπω να δίνεται αδιαθλητικό φάουλ σε σούτ..Πριν έχετε έτοιμες τις δικαιολογίες δείτε πρώτα τι γελοία πράγματα δίνουν οι διαιτητές..Στην αμέσως επόμενη φάση τα βήματα του Γουίλκινσον τα έφαγε η μαρμάγκα..

Τελοσπάντων..
chinaski
Κριμα.Συγχαρητηρια στον Παναθηναικο.Μεγαλη χαμενη ευκαιρια.Πολυ μεγαλη.

Μπραβο σε ολους ωραιο παιχνιδι και μπραβο στον κοσμο που χειροκροτησε στο τελος.

Οχι ρε παιδες να μας κανει την δουλεια ο Παπανικολαου.
Warrior
Καλυτερος ο Παναθηναικος,κερδισε απολυτα δικαια...ισως και με κοντρα
διαιτησια.

Εμεις ειχαμε τις ευκαιριες μας κατα την διαρκεια του παιχνιδιου,αλλα δεν
τις εκμεταλευτηκαμε,οποτε και φυσιολογικα χασαμε.

Μπραβο στον κοσμο που αναγνωρισε και την ανωτεροτητα του ΠΑΟ και
την προσπαθεια της ομαδας μας και χειροκροτησε απαντες στο τελος.
Bonzo
Η σημερινή νίκη ήταν σιγουρα πιο αγχωτική από ότι τη περίμενα και από ότι θα έπρεπε να είναι....
Πιο πολύ χαίρομαι για το τρόπο που πήραμε τη νίκη(φουλ κόντρα διαιτησία)παρά για την ίδι τη νίκη...
Αντιαθλητικό του Σπανούλη,5ο επιθετικό φάουλ του Σπανούλη,τεχνική ποινή στο Λάκοβιτς επειδή κούνησε το χέρι του(και παρεπιμπτόντως πεμπτο φάουλ),βήματα του Τομάσεβιτς χωρίς να κουνήσει κανένα από τα δύο πόδια στα τελευταία δεύτερα,φάουλ που δόθηκε στον Ουιλκινσον και όχι στον Σιγάλα γιατί θα έβγαινε με 5ο και δεν υπάρχει λόγος να τον στεναχωρήσουμε και ο κατάλογος με τα διαιτιτικά σφάλματα δεν έχει πραγματικά τέλος...
Πραγματικά σήμερα η διαιτησία έκανε ό,τι μπορούσε αλλά ο Παναθηναικός ,με καλύτερο παίχτη τον Παπανικολάου σήμερα,φέτος δε δείχνει διατεθειμένος να χάσει από οποιαδήποτε ομάδα και ύπο οποιεσδήποτε συνθήκες....

Συγχαρητίρια στον κόσμο του Άρη γιατί το κλίμα ήταν πολύ καλό...
LEFTERIS733
QUOTE(Warrior @ Nov 19 2005, 07:08 PM)
Καλυτερος ο Παναθηναικος,κερδισε απολυτα δικαια...ισως και με κοντρα
διαιτησια.
*

Μπραβο σου που το παραδεχεσαι αυτο! 41.gif
Warrior
Τωρα αν παμε στην αναλυση του παιχνιδιου...δεν νομιζω οτι ο Παναθηναικος
ηταν καλος σημερα,ιδιαιτερα στο β'ημιχρονο.Βεβαια ουτε και εμεις ειμασταν
καλοι..παρα μονο στην γ'περιοδο.Αν πρεπει να αναζητησουμε τα αιτια της
ηττας(περα απο την ανωτεροτητα του ροστερ του ΠΑΟ),ο Μπρουερ δεν
μπηκε καθολου στον αγωνα,το ιδιο και ο Στακ,ο Ουιλκινσον που εδωσε
βοηθειες γενικα,εχασε ευκολα καλαθια και ειχε κακες επιλογες σε καποια
κρισιμα σημεια.Ο παγκος ανυπαρκτος και το εχουμε πει απο τα προηγουμενα
ματς...

Καλυτερος παικτης μας ο Καστλ.

Απο τον Παναθηναικο,ουτε να το συζηταμε..ο Παπανικολαου.Εμενα δεν μου
εκανε εκπληξη καθολου η εμφανιση του.Απο περυσι(προς το τελος της χρονιας)
ειναι σε καταπληκτικη κατασταση,γι'αυτο και μου ειχε κανει εντυπωσει που
δεν κληθηκε το καλοκαιρι στο Βελιγραδι.

Υ.Γ. Αμαν πια με αυτες τις χαμενες βολες!!
chinaski
Δεν αντιλεγω οτι ο Παπανικολαου ειναι σε πολυ καλη κατασταση.Ειναι και ενοχλημενος που κοπικε απο την Εθνικη και εχει εξτρα κινητρο να αποδιφει οτι κακος εγινε αυτο.

Κρισιμα σημεια

-Απιστευτο τριποντο του Χατζηβρετα ενω η διαφορα ειναι στους τρεις.

-Καλαθι φαουλ του Χατζηβρετα σε κρισιμο σημειο

-Λανθασμενη επιθεση απο μερους του Αρη ενω η διαφορα ειναι στους 4 (τριποντο του Ουιλκισον)

-Γλιστραει ο Μπρουερ βηματα 90 δευτερα πριν το τελος του παιχνιδιου

Ειχαμε 3-4 ευκαιριες που δεν τις εκμεταλευτικαμε.Ηταν η ιδεα μου η ο Ζουρος αφησε στον Παγκο τον Παντιους για 7 λεπτα στο τεταρτο δεκαλεπτο?Δεν λεω οτι ειναι λαθος απλος μου κανει εντυπωσει

Δυστυχως υπαρχουν μονο 6-7 παικτες που μπορουν αμεσα να προσφερουν.

Οντως η διαιτισια εκανε αρκετα λαθοι εις βαρος του Παναθηναικου.
dizzy_fingers
Για τον Λάκοβιτς, παιδιά, ακόμα δεν έχω καταλάβει, τί έγινε? Σίγουρα του έδωσε τεχνική ποινή από το κούνημα του χεριού (σε στυλ "άσε μας με την απόφασή σου")? Ακόμα και για κόντρα διαιτησία, μου φαίνεται πολύ κουλή αιτιολογία για τεχνική ποινή.

Γενικώς ήταν κακή η διαιτησία με λάθη κύρια εις βάρος του Παναθηναϊκού.
Αν όμως ο Άρης δε μπόρεσε να κερδίσει τον σημερινό Παναθηναϊκό που είχε παροπλισμένους στο παιχνίδι τους 3 βασικούς κοντούς του, τότε αυτό σίγουρα δεν κολακεύει τον Ηλία Ζούρο και τους παίχτες του.
Δεδομένης της εμφάνισης του Άρη στο 3ο δεκάλεπτο, το αποτέλεσμα δεν οφείλεται σε αδυναμία της ομάδας να κερδίσει, αλλά σε κακές επιλογές τις κρίσιμες στιγμές (οι οποίες όμως δε νομίζω να πάψουν να ξαναγίνονται στο μέλλον, ακόμη κι ενάντια στον ίδιο αντίπαλο).

Αυτή η ομάδα όμως έδειξε ότι μπορεί να διεκδικήσει την πολυπόθητη τρίτη θέση στο πρωτάθλημα.

Από την άλλη πλευρά...καλά έπαιξε αυτός ο "νούμερο 6", ε? laugh.gif

Τέλος, να δώσω κι εγώ τα συγχαρητήρια στον κόσμο για το αυθόρμητο χειροκρότημα αμέσως μετά τη λήξη του παιχνιδιού.
Warrior
Η τεχνικη ποινη ηταν τουλαχιστον ηλιθια,εκτος και αν δεν ειδαμε κατι ολοι
μας!!Γενικα η διαιτησια ηταν απαραδεκτη...
Τι ηταν αυτο,συμψηφισμος για τα περσινα??Να μας λειπει...Δεν νομιζω να
ζητησαμε ποτε κατι τετοιο!

Να διεκδικησουμε την 3η θεση,χωρις παγκο??Δεν ξερω Σπυρο...
Εχουμε 7 παικτες που μπορει να προσφερουν και απο κει και περα το απολυτο
χαος!!Περισσοτερο κακο κανουν οι υπολοιποι οταν μπαινουν,παρα καλο.

Καταρχην δεν ξερουμε αν η 3η θεση δινει Ευρωλιγκα ακομα...

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν ψαξαμε καθολου σημερα τα ελευθερα
σουτ.Πρωτη φορα ειδα τον Παντιους τοσο διστακτικο..

Ελπιζω να δεσει καλυτερα η ομαδα στην συνεχεια,μιας και υπαρχουν
δυνατοτητες.
dizzy_fingers
Με εμφανίσεις σαν τη σημερινή του 3ου δεκάλεπτου, η ομάδα σου μπορεί να χτυπήσει το Μαρούσι (ευκολότερα) και την ΑΕΚ(δυσκολότερα, εκτός αν έχεις το πλεονέκτημα έδρας) που είναι οι βασικοί αντίπαλοί της στην κατάληψη της 3ης θέσης.

Δεν ξέρουμε ακόμα για την τρίτη θέση και την Ευρωλίγκα αλλά δεν είναι κακό να έχει αυτήν σαν στόχο ο φετινός Άρης.
qspock
ΜΠΡΑΒΟ στον κοσμο που εδειξε πως πρεπει να συμπεριφερονται οι φιλαθλοι στο γηπεδο. Αυτη τη στιγμη δε νομιζω να αμφιβαλλει κανεις οτι η συμπεριφορα του κοσμου του Αρη ειναι παραδειγμα προς μιμηση. Εχει επιπεδο. Αυτα να τα βλεπουν κατι αλλοι που χτυπιουνται περα δωθε σα μαιμουδες (στα ηρεμα τους). Ο κοσμος ηταν αυτος που εδωσε την ωθηση στον ΑΡΗ να πλησιασει. Παιδια ειχα καιρο να το δω αυτο, τον 6ο παιχτη δηλαδη να παιζει τοσο καλα και να επηρεαζει τοσο το παιχνιδι. Ο Αρης βρηκε δυναμη να γυρισει κι ο ΠΑΟ ηταν κυριολεκτικα αγνωριστος στο 3ο δεκαλεπτο. Και παλι ευγε!

Που ειναι οι οπαδοι αλλων ομαδων να κανουν το ιδιο για την ομαδα τους? Να πιανουν το ρυθμο του παιχνιδιου και να δινουν αλλο χρωμα στο παιχνιδι, ακομη και για αυτους που το βλεπουν απο την ΤV? Εχω βαρεθει ρε παιδια να ακουω σε αλλα γηπεδα το γνωστο ποδοσφαιρικο υμνο απο την αρχη μεχρι το τελος ανεξαρτητα απο το τι γινεται στο ματς. Οι φιλαθλοι βρισκονται τελειως στον κοσμο τους, ετσι ομως δε πιανουν το ρυθμο του παιχνιδιου και δεν επηρεαζουν το παιχνιδι. Ουτε επηρεαζουν τους αντιπαλους οταν πρεπει, ουτε δινουν την απαραιτητη ωθηση στους παιχτες οταν αυτοι τη χρειαζονται.
chinaski
Κατι που γραφτηκε πριν για το αν βγαλαμε παικτες απο τα σπλαχνα της ομαδος.

Ποιος ακριβως παικτης του Παναθηναικου ειναι απο τα σπλαχνα της ομαδος?

Χατζηβρετας-Ηρακλης
Καλαιτζης-Πανιωνιος
Σακοτα-Αεκ
Διαμαντιδης-Ηρακλης
Σπανουλης-Μαρουσι
Παπανικολαου-Σπορτιγκ(?)
Τσαρτσαρης-Περιστερι

Αλλου ειναι η ουσια.Money talks and bullshit walκς.....

Τι ακριβως καταφερε ο Ηρακλης με τοσους παικτες που ανεδειξε τα τελευταια χρονια?Σκοπος δεν ειναι απλα να βγαλεις παικτες απο τα σπλαχνα της ομαδος.Ειναι να καταφερεις να κρατησεις καποιους και να επωφεληθεις οικονομικα σε πιθανες μεταγραφες.

Φαντασου τωρα να εμεναν στον Ηρακλη οι Διαμαντιδης,Παπαδοπουλος,Χατζηβρετας,Ηλια
ης,Σχορτσιανιτης.Ωραιο δεν ακουγετε?Παιζουνε πολλα πραγματα ρολο κοινωνιολογικου και οχι μονο χαρακτηρα που δεν ειναι το παρον φορυμ καταληλο για συζητηση.

Ενα ειναι σιγουρο.Μονο η αγαπη των οπαδων ειναι ανιδιοτελης,ολα τα ειναι ευθραστα.Ισως και μερικων ακομα που δυστυχως παρεξηγουντε.
kolossos
ΜΠΡΑΒΟ στον κοσμο που εδειξε πως πρεπει να συμπεριφερονται οι φιλαθλοι στο γηπεδο. Αυτη τη στιγμη δε νομιζω να αμφιβαλλει κανεις οτι η συμπεριφορα του κοσμου του Αρη ειναι παραδειγμα προς μιμηση. Εχει επιπεδο. Αυτα να τα βλεπουν κατι αλλοι που χτυπιουνται περα δωθε σα μαιμουδες (στα ηρεμα τους).

Για ποιόν κόσμο μιλάς; Αυτόν που πέρσι στον τελικό του κυπέλου και στο αγώνα με τον Ηρακλή τα κάνανε π******; Μιλάω για ποδόσφαιρο βέβαια αλλά μήπως οι Αρειανοί του μπάσκετ είναι διαφορετικοί από αυτούς του ποδοσφαίρου; Πολύ απλά κανείς δεν έχει δικαίωμα να μιλάει για τέτοια θέματα...

Που ειναι οι οπαδοι αλλων ομαδων να κανουν το ιδιο για την ομαδα τους? Να πιανουν το ρυθμο του παιχνιδιου και να δινουν αλλο χρωμα στο παιχνιδι, ακομη και για αυτους που το βλεπουν απο την ΤV? Εχω βαρεθει ρε παιδια να ακουω σε αλλα γηπεδα το γνωστο ποδοσφαιρικο υμνο απο την αρχη μεχρι το τελος ανεξαρτητα απο το τι γινεται στο ματς. Οι φιλαθλοι βρισκονται τελειως στον κοσμο τους, ετσι ομως δε πιανουν το ρυθμο του παιχνιδιου και δεν επηρεαζουν το παιχνιδι. Ουτε επηρεαζουν τους αντιπαλους οταν πρεπει, ουτε δινουν την απαραιτητη ωθηση στους παιχτες οταν αυτοι τη χρειαζονται.

Κι εγώ σου λέω πως στην Ρόδο γίνεται κόλαση. Αλλά και πάλι αυτό που λες δεν έχει λογική. Τα μεγάλα ματς πάντα έχουν παλμό στην κερκίδα. Αυτό βέβαια είναι πάντα και σε συνάρτηση με το γήπεδο και την κατάσταση εκείνη την στιγμή. Αλλιώς είναι το ΟΑΚΑ αλλιώς το Αλεξάνδρειο και αλλιώς τα πατήσια.
Το θέμα είναι ότι ο κόσμος δεν έχει συνέχεια. την μία είναι και την άλλη δεν είναι. Και οι Αρειανοί δεν θυμάμαι να κάνανε τέτοια ατμόσφαιρα τα χρόνια που η ομάδα δεν πήγενε καλά...
hagi
Συγχαρητήρια στην ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ και στον ΠΑΟ για το παιχνίδι.Πιστεύω ότι μας έπαιξε λίγο η διαιτησία αλλά όχι και τραγικά όπως μερικοί αναφέρουν.Νομίζω ότι τα περισσότερα φάουλ έγιναν.Γενικά όμως πιστεύω ότι ο ΠΑΟ είναι πολύ δυνατός αλλά για άλλη μια φορά τον κοντράραμε στα ίσα αν και δεν παίξαμε καλά (ούτε ο ΠΑΟ) και φυσικά δεν χάσαμε με 20-30 πόντους.
Πάντως μπορεί να διανύει περίοδο φόρμας ο Παπανικολάου αλλά σήμερα πιστεύω ότι ξεπέρασε το όριο της φόρμας και πήγε στην κωλοφαρδία.
Πολλοί λέτε για τρίτη θέση του ΑΡΗ.Νομίζω ότι δεν αποκλείεται να βγούμε και δεύτεροι.(και γιατί όχι πρώτοι..πολύ δύσκολο)
Ο κόσμος πραγματικά είναι καταπλητικός και μακάρι να ήταν έτσι όλοι οι φίλαθλοι.
Μπράβο και πάλι και στις δύο ομάδες και πάμε παρακάτω.Καλή συνέχεια στην ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ.
Warrior
QUOTE(kolossos)
Το θέμα είναι ότι ο κόσμος δεν έχει συνέχεια. την μία είναι και την άλλη δεν είναι. Και οι Αρειανοί δεν θυμάμαι να κάνανε τέτοια ατμόσφαιρα τα χρόνια που η ομάδα δεν πήγενε καλά...

Μαλλον δεν θα θυμασαι επειδη δεν θα παρακολουθουσες...
Παντα ο κοσμος ηταν διπλα στην ομαδα και την στηριζε ακομα και οταν
ηταν στο κατωφλι της Α2.

Και ναι...δεν ειναι το ιδιο το μπασκετικο κοινο με το ποδοσφαιρικο του
Αρη.Οπως και γενικοτερα καθαρα μπασκετικο κοινο με το ποδοσφαιρικο
στην Ελλαδα.
Το Αλεξανδρειο εχει μεγαλη ιστορια πισω του και δεν ειναι ευκολο να
το βεβηλωσουν 20-30 ατομα,οπως εγινε περυσι στο περιφημο ματς με τον
Ηρακλη...

Υ.Γ.:Ουτε ενα υβριστικο,ουτε ενα αντικειμενο,ουτε μια παρεκτροπη ακομα
και στο -18...και χειροκροτημα στο τελος!
Πες μου φιλε kolosse,το συναντας πολλες φορες σε ντερμπι αυτο??

Βεβαια μιλαμε για τα απολυτως αυτονοητα,που δεν συμβαινουν ομως..
weirdo1977
QUOTE(kolossos @ Nov 20 2005, 12:03 AM)
Για ποιόν κόσμο μιλάς; Αυτόν που πέρσι στον τελικό του κυπέλου και στο αγώνα με τον Ηρακλή τα κάνανε π******; Μιλάω για ποδόσφαιρο βέβαια αλλά μήπως οι Αρειανοί του μπάσκετ είναι διαφορετικοί από αυτούς του ποδοσφαίρου; Πολύ απλά κανείς δεν έχει δικαίωμα να μιλάει για τέτοια θέματα...
*

αν k δεν είναι της στιγμής στο παιχνίδι με τον ηρακλή είχε 15 χιλιάδες κόσμο k μπήκαν μέσα 50 άτομα... οι γενικεύσεις ποτε δεν οδηγούν σε σωστά συμπεράσματα... άλλωστε στον ARI ένα μέρος [μεγάλο] του κοινού του είναι καθαρά μπασκετικό κάτι που δεν συμβαίνει σε ΚΑΜΙΑ άλλη ομάδα...[στην ελλάδα τουλάχιστον] εγώ π.χ. έχω να παω χαριλαου από το '95, ποσα χρονια είναι άραγε ? 39.gif

συγχαρητήρια στην ομάδα και στον κόσμο... ελπίζω σε βελτίωση...σήμερα άκουσα για χορηγό την Kleeman, ελπίζω σε έναν άσο....
weirdo1977
smile.gif με πρόλαβες Warrior

άσχετο αλλα στο pale δεν γίνετε κόλαση... είναι μια όμορφη ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΉ ατμόσφαιρα που θυμίζει παράδεισο biggrin.gif
LEFTERIS733
Ναι τα αγγελακια λειπουν... biggrin.gif

Μια καλη συμπεριφορα δεν σβηνει τα προηγουμενα.Και δεν νομιζω να ξεχνας τι εχει κανει ο κοσμος του αρη σε πολλα παχνιδια 68.gif ...(και ειδικα σε παιχνιδια με εμας αντιπαλο).Η καφριλα σε ολο της το μεγαλειο.Ναι σημερα ηταν πολυ καλοι αλλα δεν παιρνουν και συγχωροχαρτι.

υ.γ. τα κωλοχαρτα γιατι τα ριξατε στην αρχη;προσπαθησατε να καθυστερησετε την ηττα κανα 5λεπτο; icon_drunk.gif
Warrior
Στο μπασκετ οτι καναμε φιλε Λευτερη,εγινε την εποχη της πληρης
ποδοσφαιροποιησης του αθληματος στην Ελλαδα,αν θυμασαι καλα.Τοτε
μονο θυμαμαι εγω "εκτροπα" στο Αλεξανδρειο..

Πες μου λοιπον Λευτερη,ποτε θυμασαι τα 4-5 τελευταια χρονια να εχει
γινει το παραμικρο οταν παιξατε στην Θεσσαλονικη στο μπασκετ με τον
Αρη???Και εχετε σε μεγαλη πλειοψηφια νικες...
Και οποιοσδηποτε αλλος αντιπαλος...

Και μην μου πεις για τον τελικο της Λαμιας,γιατι και τοτε τιποτα δεν καναμε
περα απο υβριστικα οταν οι αλλοι πετουσανε φωτοβολιδες με πιστολι μεσα
στο κλειστο!!
LEFTERIS733
QUOTE(Warrior @ Nov 20 2005, 12:27 AM)
Στο μπασκετ οτι καναμε φιλε Λευτερη,εγινε την εποχη της πληρης
ποδοσφαιροποιησης του αθληματος στην Ελλαδα,αν θυμασαι καλα.Τοτε
μονο θυμαμαι εγω "εκτροπα" στο Αλεξανδρειο..
*

Και τι σημαινει αυτο;αλλη ομαδα ηταν τοτε;
Warrior
Τι να σημαινει ρε Λευτερη...
Τονισα την "ποδοσφαιροποιηση" αν δεν το προσεξες..Αν με γυρνας τωρα πριν το '98-'99...
Ειμαστε υποδειγματικοι τα τελευταια χρονια,αυτο λεω!

Ξερω και γω τι συζητηση εχουμε ανοιξει τωρα?Ολες οι ομαδες εχουνε κανει
επεισοδια στο παρελθον,(μηπως εσεις εχετε κανει λιγα??)το θεμα ειναι να
κοιταμε μπροστα..

Εγω απαντησα επειδη αναφερθηκε το παιχνιδι με τον Ηρακλη το περσινο
στο ποδοσφαιρο.Δεν διεκδικουμε κανα φωτοστεφανο...ισως μονο οτι
ειμαστε "πιο μπασκετικοι" απο την λοιπη μαζα των οπαδων-φιλαλθων...
Το αγαπαμε και το προσεχουμε λιγο περισσοτερο απο τους υπολοιπους.
Διαφωνεις σε αυτο(σε γενικο,οχι προσωπικο επιπεδο)??

Και οπως και να το κανουμε,το να δημιουργειται "ατμοσφαιρα" σαν τη
σημερινη ειναι το ζητουμενο.Και καλο ειναι να το τονιζουμε...
Warrior
Και για να επιστρεψουμε λιγο στα αγωνιστικα(μιας και δεν θα μας βγαλει
πουθενα παλι αυτη η συζητηση)...

Καπου weirdo ειπες οτι...θελεις "ασσο".

Και ρωταω εγω τωρα..Που θα τον βρουμε??
Μιας και μιλαμε για Ελληνα,αφου θεσεις ξενων δεν υπαρχουν.Εκτος και
αν διωξουμε τον Κουλ,αλλα παλι θα δημιουργηθει κενο στην ρακετα...

Μονο ο Τομιτς υπαρχει,εκτος και αν μας βγει ο Μπογρακος!! rolleyes.gif
weirdo1977
δε θα με χαλούσε ο τόμιτς, ίσος αν διώχναμε τον koul για τον γλιναδιακι k φέρναμε κοινοτικό άσο... λέω τώρα εγώ... μην βαράτε...
Warrior
Oυτε εμενα θα με χαλουσε να υπαρχει ο Τομιτς για 5-10 λεπτα...μιας και
ο Ορφανος το παλικαρι,δεν μπορει.Καλυτερα να αρχισει να βαζει τον
Ματαλον σε κανα ευκολο ματς(χωρις να το κανουμε δυσκολο βεβαια..).

Γλυνιαδακης αντι για Κουλ θα ηταν καλη λυση,αλλα αυτος κυνηγα το
American Dream..Τι το θες αγορι μου,αστο και ελα εδω!! biggrin.gif

Αφου δεν μπορουμε να φερουμε Ελληνα που παιζει στο εξωτερικο,ειναι
δυσκολα τα πραγματα οσον αφορα τις αλλαγες στο ροστερ.Αληθεια,ποιανου
ιδεα ειναι αυτος ο ηλιθιος κανονισμος??Ξενοι που εχουν αγωνιστει στο
εξωτερικο γιατι μπορουν να ερθουν και δεν μπορουν οι Ελληνες? blink.gif huh.gif
qspock
Για το θεμα των οπαδων:
Το ζητουμενο πρεπει να ειναι η σημερινη συμπεριφορα των φιλαθλων του ΑΡΗ να περασει ενα μυνημα. Μακαρι απο δω και περα να κοιταμε μονο μπροστα κι οχι πισω. Πρεπει επιτελους να ξεχωρισει το μπασκετ απο το ποδοσφαιρο οσον αφορα τη συμπεριφορα των φιλαθλων. Αν δε γινει αυτο κανεις δε θα απολαμβανει τα παιχνιδια οπως γινοταν καποτε.
Ολοι ελπιζουν απο το Σεπτεμβρη και το χρυσο σε μια νεα αρχη. Η αρχη αυτη δεν εγινε στο ντερμπι αισχους του κυπελου. Ας γινει σημερα αυτη την αρχη και να εχει συνεχεια. Να μη μενουμε στο ποιοι φιλαθλοι κανανε την αρχη, αλλα στο πως θα γινει να ακολουθησουν και οι αλλοι.

Στα αγωνιστικα:
Στον ΑΡΗ, πλην των βασικων το χαος. Απλα δεν υπαρχουν καθολου ισαξιοι αναπληρωματικοι, κατι που ηταν γνωστο ομως με τις μεταγραφες/απομακρυνσεις του καλοκαιριου. Προσωπικα, πιστευω οτι οι δυνατοτητες υπαρχουν και ειναι πολλες οσον αφορα τη βασικη πενταδα. Αλλα μονη της η βασικη πενταδα δε μπορει να σταθει χωρις ανασες, κυριως εκτος εδρας.

Ο ΠΑΟ παρουσιασε συμπτωματα ιδια με τον περσυνο ημιτελικο με την Μακαμπι. Οταν ο Αρης πιεζε ασφυκτικα παιζοντας αμυνα με 6 παιχτες tongue.gif , o ΠΑΟ ηταν γυρω γυρω ολοι κι ο Λακοβιτς αγνωριστος. Οι σκηνες ηταν πανομοιοτυπες με τον ημιτελικο της Μοσχας. Δεν υπαρχει στηριγμα μεσα στο καλαθι και οι αντιπαλοι βγαινουν ολοι και πιεζουν στην περιφερεια. Η επιθεση του ΠΑΟ απλα δεν λειτουργει γιατι ειναι μονοτονη σε τετοιες καταστασεις. Αν δεν ηταν ο Χατζηβρετας με τις 2 τυχερες προσπαθειες (το καλαθι+φαουλ και το γνωστο τριποντο υπο πιεση με 10% πιθανοτητα να μπει) τα πραγματα ισως τελειωναν αλλιως. Το ιδιο προβλημα υπαρχει και στην αμυνα, με τα αμυντικα ριπαουντ και την απουσια φοβητρου στην ρακετα (ποσες φορες μπηκε ο κασλ στο λου ποστ και εβαλε καλαθι).
Ο ΠΑΟ, οπως και περσυ, υστερει μεσα στη ρακετα αφου ο Τομασεβιτς δεν ειναι αυτος που θα του λυσει το (ισως μοναδικο) προβλημα που ειχε. Και επιθετικα και αμυντικα. Πολυ φοβαμαι οτι αν καταφερει να περασει στο final four, τα αποτελεσματα θα ειναι ιδια με περσυ.
kolossos
Ας γινει σημερα αυτη την αρχη και να εχει συνεχεια. Να μη μενουμε στο ποιοι φιλαθλοι κανανε την αρχη, αλλα στο πως θα γινει να ακολουθησουν και οι αλλοι.

Aν με το πρώτο σου πόστ ήθελες να περάσεις αυτό το μήνυμα τότε σόρρυ αλλά παρεξήγησα τα λεγόμενα σου.
Όσο για τον κόσμο του Άρη που πάντα στήριζε την ομάδα γιατί μια εποχή θυμάμαι το Αλεξάνδρειο να είναι μισο-άδειο σε αρκετά ματς; Δεν λέω πως δεν υπάρχουν άτομα που στηρίζουν πάντα την ομάδα (τέτοιοι υπάρχουν παντού). Όπως και να έχει πάντως η κουβέντα αυτή είναι ανούσια. Απλά μην παρουσιάζουμε τόσο αγγελικά κάποια πράγμα γιατί πολύ πιθανό να μην είναι...
Αντε και σας ερχόμαστε σε 3 αγωνιστικές να πάρουμε το διπλό! (καλά @@ θα πάρουμε αλλά λέμε τώρα icon_drunk.gif icon_drunk.gif )
Green_Fan
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα γιατί αγωνίστηκε απέναντι σε 8 παίκτες..Ακόμα και οι 8 όμως δεν μπορούσαν να σταματήσουν τον πραγματικό αυτοκράτορα που έδειξε οτι δεν μασάει ούτε από έδρες ούτε από Ταβουλαρήδες,Τανατζήδες και Μαστραφτσήδες μαιμούδες..

Σε κάθε επίθεση του Άρη εφεύρεσεις φάουλ,τεχνικών ποινών,βημάτων και δεν συμμαζεύεται..Πρώτη φορά βλέπω να δίνεται αδιαθλητικό φάουλ πάνω σε lay up..Αντίθετα εκεί όπου ο Μπρούερ πετάει κάτω τον Καλαιτζή δεν υπάρχει τίποτα..Εφεύρεση 4ου φάουλ και τεχνικής ποινής στο Λάκοβιτς..Εφεύρεση 5ου φάουλ στον Σπανούλη..Εφεύρεση βημάτων του Τομάσεβιτς..Βήματα του Γούιλκινσον τίποτα απολύτως..

Ένα μεγάλο μπράβο στην ΕΟΚ και στο ΕΣΑΚΕ που κάνει οτι μπορεί και δίνει εντολές μπας και μείνει στο πρωτάθλημα κάποιο ενδιαφέρον..Αλλά ο Παναθηναικός δεν μασάει πουθένα..Λυπάμαι αλλά άμα γουστάρουμε το πρωτάθλημα το έχουμε αήττητοι φέτος και θα μας προσκυνάτε παντού..

Διάβασα οτι το 19-8 της τρίτης περίοδου το έκανε ο κόσμος..Σιγά ρε..Μήπως θυμάστε πόσα φάουλ δόθηκαν εκεί;Μήπως θυμάστε οτι για να πάρουμε φάουλ εμείς έπρεπε να ματώσει;

Θέλω να δώ αν θα έχει και τις 2 ώρες την Δεύτερα η ΕΡΤ3 και αν θα είναι εκεί ο Διαμανίδης να σκούζει..Αν θα υπάρχουν ειδικά βίντεο και τέτοια..

Όσο για τον κόσμο του Άρη τι να πεί κανείς..Όλα τα συνθήματα κλεμμένα..Μόνο το χόρτο δεν φώναξαν..Και ο άλλος μου έλεγε οτι μπορεί να αλλάξω και ομάδα..Ναι δεν βλέπω..Θαμπώθηκα από τον λαό και από την ομάδα των Στικ και του άλλο του Βόσνιου Κάστλ..Φέρτε και έναν ακόμα Αμερικάνο Αλβανό να συμπληρωθεί το παζλ..

Το μεγαλείο της πράσινης αρμάδας φάνηκε..Και δυστυχώς υποκλιθήκατε σε αυτό..Συνεχίστε να ασχολείστε με αυτοκρατορίες 20 χρόνων πριν..

Υ.Γ:Γουστάρω που έχασε ο άρης και για την ανεπίτρεπτη περιγραφή..Μιλάμε ο Τραπεζανίδης και ο άλλος ο Τζάμος πως διάολο τον λένε λες και ανήκουνε στον Super-3 περιέγραφαν..

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ!!
ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ!!
ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΑΣΑΤΕ ΜΕ 20!!

icon_wave.gif
chinaski
Μεινε στο φορυμ green.Εχεις πολλα να μαθεις.

Πρωτα απο ολα να σεβεσε τους συνομιλητες και "αντιπαλους " σου.

Οταν κερδιζεις δινεις το χερι σου στον αντιπαλο και του δινεις συγχαρητηρια για τον αγωνα,δεν τον χλευαζεις....

Δεν ειμαι καλος στις προσβολες και ουτε θελω να "ξεγυμνωσω" κανενα για αυτο σταματω εδω.Αλλωστε ουδεν κρυπτο απο τον ηλιο.
Warrior
Ρε παιδια...καποιος να προστατεψει τον Παναθηναικο απο τα κυκλωματα!!!! ohmy.gif blink.gif

24.gif

Τι αλλο θα ακουσουμε..
LEFTERIS733
QUOTE(Warrior @ Nov 20 2005, 12:40 AM)
Ξερω και γω τι συζητηση εχουμε ανοιξει τωρα?Ολες οι ομαδες εχουνε κανει
επεισοδια στο παρελθον,(μηπως εσεις εχετε κανει λιγα??)το θεμα ειναι να
κοιταμε μπροστα..
*

Συμφωνω,πρεπει καποια στιγμη να ξεπερασουμε τα επεισοδια και τις ανουσιες κοντρες.Εμενα προσωπικα αυτο που με πειραζει ειναι να ξεχναει ο καθενας μας τι εχουν κανει οι καθε λογης καφροι και να κοιταζει μονο τους αλλους...Δεν υποστηριξα οτι οι παναθηναικοι δεν εχουν κανει επεισοδια,εχουμε αλλωστε πολυ προσφατα το χαμο στο σεφ... 68.gif

Δεν εχει σημασια αν εμενα προσωπικα δεν με εκφραζουν τετοιες συμπεριφορες,η ουσια ειναι οτι σε τετοιες καταστασεις υπαρχει αλλοιωση αποτελεσματος.Μπορει μα μην "τρομοκρατω" εγω τον αντιπαλο το κανουν καποιοι αλλοι που υποστηριζουν την ιδια ομαδα με εμενα (βεβαια τι μπορουμε να κανουμε και εμεις;τους αστυνομικουςwink.gif.

π.χ. τη χρονια με τον σκοτ και τον ρατζα ειχαμε χασει 69-64 αν θυμαμαι καλα και ειχε γινει ο χαμος.Μετα τον αγωνα ο σκοτ ειχε δηλωσει οτι "δεν με ενοιαζε το παιχνιδι αλλα προσεχα να σωθω απο αυτα που επεφταν γιατι εχω οικογενεια"...Αυτο για μενα λεγεται αλλοιωση του αποτελεσματος.Και βεβαια υπαρχουν αντιστοιχες περιπτωσεις στο οακα.

Το ζητουμενο ειναι πως θα τα ξεπερασουμε αυτα και θα μπορεσουμε να χαρουμε το παιχνιδι.

Τελος παντων να πω τη γνωμη μου και για τον αρη...

Οπως λετε εχει μονο 6 παιχτες και καθολου παγκο.Αν θελει να κανει κατι πρεπει του χρονου να κρατησει αυτους τους 6 και να φερει αλλους 3-4 καλους για να φτιαξει ομαδα.Μονο με τους 6 μπορει να κανει καμια καλη εμφανιση και να παρει καμια νικη σε μεγαλο ματς (ακομα και να κερδισει τον παναθηναικο) αλλα σε βαθος χρονου δεν μπορει να προχωρησει ετσι.Το κακο ειναι οτι του χρονου θα διωξει αυτους τους 6 και θα φερει αλλους 6 οποτε θα παιζει παλι με 6 παιχτες.Μονο αν εχει σταθερο κορμο και κανει καθε χρονο λιγες αλλαγες-διορθωσεις μπορει να χτισει μια καλη ομαδα.Αλλιως μονο ευκαιριακες νικες μπορειτε να περιμενετε (τα ιδια ισχυουν και για τον γαυρο).

Παντως ευχομαι στον αρη του χρονου να παιζει ευρωλιγκα wos_sport5.gif ,αλλα να ενισχυθει ωστε να εχει καλη παρουσια.
emperor
Εχθές ο ΠΑΟ έδεξε ότι είναι καλύτερη ομάδα απλά.

Εμείς δυστύχώς δεν έχουμε πάγκο και αυτό στο τέλος φάνηκε που οι παίκτες κουραστηκαν και δεν είχαν καθαρό μυαλό.Ειδικά στο τρίποντο Γουίλκινσον 1.30 πριν το τέλος και το σκορ στους 4

Εχθές πάντως δεν μπορούσαμε να βγάλουμε ελεύθερα σουτ καθόλου και ο Πάντιους δεν τροφοδοτήθηκε καθόλου

Τώρα για την διαιτησία.Από τις καλύτερες που έχουν παίξει σε ΑΡΗΣ ΠΑΟ.Πάντως εκτός από το αντιαθλητικό που ήταν αστείο και το τελευταίο φάουλ που έκανε ο Μπρουερ στα 10 δευτερόλεπτα που ήταν αντιαθλητικό δεν είδα και ´φουλ σμπρώξιμο.Γνώμη μου

Όσο για τα πολλά φάουλ που έδωσε στον ΠΑΟ ειδικά στην τρίτη περίοδο νομίζω οφείλέτε στον τρόπο παιχνίδιού του ΑΡΗ που έπαιξε με διεισδύσεις.Αντίθετα ο ΠΑΟ ήταν γύρω γύρω όλοι και τρίποντο
miltos
Πρώτα από όλα συγχαρητήρια στον κόσμο του Άρη για το χθεσινό ντέρμπυ. Βοήθησαν την ομάδα όσο μπορούσαν και γέμισαν ο γήπεδο. Πολύ ευχαριστήθηκα το χειροκρότημα στο τέλος. Για εμένα σα Παναθηναικό κρατάω κυρίως την απόδοση του Παπ που τελευταί δίνει πολλές απαντήσεις και αυτό μου αρέσει.
Bonzo
Για εμένα ο Άρης πλησίασε στο 3ο δεκάλεπτο επειδή βγήκε ο Διαμαντίδης (με ανύπαρκτα φάουλ) και ο Σπανούλης,και ο Λάκοβιτς ήταν σε κακή μέρα...
Αλλά ούτε αυτόν άφησαν μέσα οι διαιτητές..Για εμένα και μόνο η τεχνική ποινή (24.gif )που του έδωσαν συν το αντιαθλητικό του Σπανούλη δείχνει ότι οι διαιτητές είχαν πρόθεση να ευνοοίσουν τον Άρη... Καθαρά εξαιτίας της διαιτησίας μείνατε στο παιχνίδι...Και αν και δεν είχα δει τον περσινό τελικό του κυπέλου σας πιστεύω ότι είχαμε ευνοοιθεί αλλά όπως είπε και ο warrior δεν νομιζω ότι θέλατε να σας ισοφαρίσουν την αδικία...

Όσο για τον Τομάσεβιτς εγώ πιστεύω ότι είναι ένας σέντερ που παίζει με το μυαλό και ταιρίαζει πολύ στην ομάδα..Και έχει και πολύ ωραίες κινήσεις...
Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι χάνει μερικά πολύ εύκολα καλάθια αλλά πιστεύω ότι θα βελτιωθεί γιατί τα προηγούμενα χρόνια (όσο τον είχα δει) δεν ήταν άστοχος...
Warrior
Επειδη καθισα και ξαναειδα το παιχνιδι σημερα...Bonzo ειπαμε μας προστατεψε
η διαιτησια,αλλα οχι και του Διαμαντιδη ανυπαρκτα τα φαουλ!!Ολα τα
φαουλ που εκανε ηταν και το 4ο ηταν αποκλειστικα δικια του βλακεια στο
τελος του ημιχρονου...

Το παιχνιδι γυρισε στην 3η περιοδο,οχι χαρη στην διαιτησια,αλλα στις κακες
επιλογες σας σε εκεινη την περιοδο με σουτ στην τελευταια στιγμη και πολλα λαθη.Εξαλλου ουτε οι ποντοι μας μπηκαν απο βολες,ηταν και το
μοναδικο σημειο του παιχνιδιου που μας βγηκαν τα ελευθερα σουτ.
Οπως και οι συνεχομενες λαλακιες του Χατζηβρεττα(που μετα τις ρεφαρε παντως..)
Μην λεμε πραγματα που δεν ισχυουν και μην γενικευουμε τοσο...

Η διαιτησια μας βοηθησε κυριως την 4η περιοδο,οποτε και δοθηκε το
4ο ανυπαρκτο φαουλ στον Σπανουλη,το 3ο και η τεχνικη ποινη(παντως
φαουλ εκανε σε εκεινη τη φαση)στον Λακοβιτς δεν ηταν,οπως και τα βηματακαι το επιθετικο του Τομασεβιτς.Το 5ο φαουλ του Σπανουλη ηταν,και ηταν
καρμπον με το φαουλ που κερδισε ο ιδιος απο τον Καστλ δυο φασεις πιο πριν.

Σε μας οι μονες φασεις που δεν δοθηκαν ηταν το καλαθι και φαουλ του
Καστλ και ισως ενα φαουλ στον Μπρουερ σε εναν αιφνιδιασμο.
bhoy
Τεράστια ομάδα!
Τί να προσθέσουμε;Για κάποια/πολλά φάουλ που δόθηκαν σε Άρη και για κάποια που δε δόθηκαν στον ΠΑΟ;Ας μην το κουράζουμε...
Πάντως,αναρωτιέμαι τί θα γινόταν αν τελικά δεν είχαμε τέτοια ευστοχία από τα 6,25,αλλά και για τις διεισδύσεις του Άρη..

Υποκλιθείτε
77.gif

Υ.Γ.-1,κύριε Τραπεζανίδη-της ΕΤ3-δεν απευθύνεστε σε συγχωριανούς σας!Ποιον ενδιαφέρει,από πού κατάγονται οι 3 παίχτες του ΠΑΟ;!
Υ.Γ.-2,κύριε Τσάβα,η ΕΤ3 σας προσκάλεσε για να επεξηγείτε το πώς παίζει(ή πώς πρέπει να παίξει),μόνο,ο Άρης; ohmy.gif
Green_Fan
Chinaski εγώ δεν χλεύαζω την ομάδα σου..Άλλωστε το παραδέχομαι οτι η ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε στις εξέδρες ήτανε πολύ καλή και είναι θετικό που στο τέλος χειροκροτήθηκαν και οι 2 ομάδες και μπράβο στον κόσμο του Άρη γιατί σε άλλες παρόμοιες καταστάσεις τα κέρματα και οι αναπτήρες θα έπεφταν βροχή..

Ας κάνουμε την σύγκριση της ατμόσφαιρα στη Σιένα με την σημερινή ατμόσφαιρα..Ακριβώς τα αντίθετα..

Άλλωστε δες και τις δηλώσεις παραγόντων και παικτών του Παναθηναικού:

Τάσος Στεφάνου:

"Ήταν καταπληκτικός ο κόσμος του Άρη. Δεν έπεσε ούτε βαμβάκι και πιστεύω ότι ο Άρης ανήκει πολύ "ψηλά". Πιστεύω ότι του αξίζει μία θέση στην Ευρωλίγκα. Η ατμόσφαιρα είναι η καλύτερη επιβράβευση και ο Άρης δείχνει ότι έχει μπει σε μία σωστή φιλοσοφία".

Κώστας Τσαρτσαρής:

"Τα καταφέραμε και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Αλλιώς περιμέναμε την ατμόσφαιρα και αλλιώς ήταν. Μπορώ να πω ότι, κατά κάποιο τρόπο, ζήλεψα".

"Πραγματικά ήταν μία καταπληκτική ατμόσφαιρα. Ένα γήπεδο που δεν έχουμε ξαναδεί τα τελευταία χρόνια. Ο κόσμος του Άρη βοήθησε την ομάδα του και μάλιστα σε αθλητικά πλαίσια".

Bασίλης Σπανούλης:

"Θα μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα. Συγχαρητήρια στον κόσμο. Το μόνο αρνητικό ήταν ότι η διαιτησία δεν ανταποκρίθηκε".

Απλώς πρέπει να καταλάβετε οτι είσασταν ο αυτοκράτορας του Ελληνικού μπάσκετ την δεκαετία του 80 και οτι οι εποχές πλέον έχουνε αλλάξει.Σας αξίζει τουλάχιστον μια θέση στην Ευρωλίγκα αφού από Ολυμπιακό είστε καλύτεροι.

Νομίζω οτι όσα είχαμε να πούμε για το ματς τα είπαμε.Ανήκει πλέον στο παρελθόν. wink.gif
dizzy_fingers
...κι αν για ένα παιχνίδι της regular season στην 5η μόλις αγωνιστική γράφτηκαν 7 σελίδες (μην αναφέρουμε και τα όσα ποστ έγιναν στο τόπικ του Uleb Cup), τότε νομίζω πως μια χαρά ενδιαφέρον έχει το πρωταθληματάκι μας... (ασφαλώς αυτό δεν το κρίνω μόνο εμάς στο basketforum, αλλά γενικά στην ανταπόκριση του κόσμου και των ΜΜΕ τις τελευταίες μέρες).

Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι....
Είχαμε εντάσεις, είχαμε τσακωμούς, αλλά κακά τα ψέμματα τέτοια θέλουμε για να αρχίσουμε να στρέφουμε λίγο περισσότερο το κεφαλάκι μας στο μπάσκετ...

Πάμε για το επόμενο ντέρμπυ!!! biggrin.gif 41.gif
Bonzo
Εντάξει για να πω την αλήθεια ίσως υπερβάλω γιατι το είχα παίξει ότι θα κερδίζαμε πανω από 4...hammer.gif hammer.gif
Για την τρίτη περίοδο εννοούσα ότι δεν είχαμε Σπανούλη(3 φάουλ), Διαμαντίδη(4φάουλ) και για αυτό σας έσπρωξε η διαιτισία...Εμπάς περι πτώση αυτό που για μένα έχει σημασία είναι ότι δώσαν κάποια σφυρίγματα(ιδιαίτερα τα δύο που ανέφερα παραπάνω) που για εμένα έδειχναν ότι ειχαν πρόθεση να σπρώξουν τον Άρη...
Green_Fan
Βοnzo ξέχασες να αναφερθείς και στο 4ο φάουλ του Λάκοβιτς καθώς και στην ευκολία με την οποία δόθηκε η τεχνική ποινή μετά όπου και ήτανε το 5ο φάουλ και ο Μαστραφτσής κατάφερε να τον πετάξει έξω..

Τελοσπάντων..Όπως είπα και πριν η ουσία είναι οτι κερδίσαμε και το ματς πλέον στο παρελθόν..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.