Dreamerpanos
Jan 28 2016, 18:37
Παιδιά το under 155,5 του Ολυμπιακού πως το βλέπετε?
D-Wade
Jan 28 2016, 23:36
QUOTE(Dreamerpanos @ Jan 28 2016, 18:37 )
Παιδιά το under 155,5 του Ολυμπιακού πως το βλέπετε?
Οριακό. Λίγο over το βλέπω. Γύρω στους 156-157 πόντους
Dreamerpanos
Jan 28 2016, 23:56
QUOTE (D-Wade @ Jan 28 2016, 23:36 )
Οριακό. Λίγο over το βλέπω. Γύρω στους 156-157 πόντους
Μαμω τις τριαδες επαιξα....οβερ 164.5 ΤΣΣΚΑ, οβερ 85,5 Φενερ και under 155,5 ολυμπιακο....μυθος....
SteveNashidis
Jan 29 2016, 14:41
QUOTE(Dreamerpanos @ Jan 28 2016, 23:56 )
Μαμω τις τριαδες επαιξα....οβερ 164.5 ΤΣΣΚΑ, οβερ 85,5 Φενερ και under 155,5 ολυμπιακο....μυθος....
εγώ είχα άσσο τσσκ +13,5 , Άσσο φενέρ +14,5 και όβερ ολυμπιακός-ρεαλ.
Το θέμα είναι ότι το χάντικαπ της φενέρ ανέβηκε για ένα καλάθι,μέχρι να πάω στο προποτζίδικο οπότε κρίμα ο κουβάς
T.W.Is.M.
Mar 12 2016, 22:55
Πανιωνιος-Ξανθη 1 @2,70
Γκαζιαντεπ-Καρσιγιακα 1 @2,30
Καβαλα-ΑΓΟΡ 1 @1,95
Λοριαν-Μαρσειγ 2 @2,40
Παναιτωλικος-ΠΑΟΚ 2 @2,20
Παρι Λεβαλουα-Μονακο(-2,5) 2 @1,93
απο αυτα ζηταω 4αδες(χανω μονο τη Μαρσειγ)
και χανω ολο το στοιχημα απο το στανταρ ασο της Αιντχοφεν με τις καρδουλες της Χερενφεν!!!
Της ευχομαι να πεσει κατηγορια, να χρεωκοπησει και να μην ανεβει ποτε!!!(της Χερενφεν που δεν κυνηγαει και τιποτα στο πρωταθλημα...)
Nemesakos
Mar 15 2016, 12:08
Και παίζω...
Ουντινέζε- Ρόμα 2 (1-2)
Ζούλτε 1+over 2.5 (3-0)
ΟΣΦΠ-ΠΑΟ g/g+over (3-1)
Ρεν-Λυόν g/g+over (2-2)
και Φενέρμπαχτσε 1ημ-1τελ. με 5€ --->290€
Και ο 1 της φενέρ ήρθε.. Με 10 oi φιλοξενουμενοι από το πρώτο ημίχρονο... Το γκολ μπήκε στο δεύτερο...
Θεωρώ πως έπαιξα καλά... Η φενέρ δεν έπαιξε και τόσο καλά όμως...
Χθες και προχθες η γκαντεμια στο κοκκινο...Θελω να κλαψω ετσι οπως χαθηκαν δυο στοιχηματα...
Την Τεταρτη παιζω μονο τα δυο ματσακια του champions league και ριχνω ενα σεβαστο δεκαρι...Παιζω το Μπαρτσα-Αρσεναλ 4-6 γκολ με αρκετα ψηλη αποδοση και μετα παιζω το Μπαγερν-Γιουβε ημιχρονο διπλο τελικο διπλο σε τρελη αποδοση...Και γινεται το θαυμα και πεταει 2 η Γιουβε στο ημιχρονο(Μορατα θεε) και αρχιζω να πανηγυριζω γιατι λεω ενταξει η Μπαρτσα θα βαλει 2-3 ακομα...Φτανει στο 88 και το βαζει η Μπαρτσα το 3 και πεταγομαι και πανηγυριζω και ενα λεπτο μετα το φαγε η Γιουβε...Γ@@@μω τη Μπαγερν μου μεσα...Ο Μιλλερ το ταγαρι σε ολο το ματς δυο φορες ακουμπησε μπαλα και στο 89 το θυμηθηκε να το βαλει...Αχ την γκαντεμια μου....
Και την Πεμπτη ηρθε το κερασακι στη τουρτα...Απογοητευμενος απο την Τεταρτη ριχνω κτι ψηλα 3 ευρω και παιζω
Μαντσεστερ-Λιβερπουλ Χ
Τοτεναμ-Ντορντμουντ 2
Σεβιλλη-Βασιλεια 1
Μπραγκα-Φενερ G-G
Βαλενθια-Μπιλμπαο G-G
ΚΑΙ ΠΑΙΖΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΑΤΣΙΟ ΑΣΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΧΑΣΑΝΕ 0-3 ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΠΑΡΤΑ Γ@@@@ΜΩ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΟΥ...ΝΑ ΠΕΣΟΥΝΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΙ ΠΑΛΙΟΑΜΠΑΛΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΡΦΩΣΕΙ ΤΡΙΑ Ο ΤΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΛΙΜΠΙΚΟ...ΟΛΗ Η ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΓΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ EUROPA ΦΑΓΑΝΕ ΤΡΙΑ...ΕΛΕΟΣ
G-arenas
Mar 18 2016, 16:49
QUOTE (pk13 @ Mar 18 2016, 12:51 )
Χθες και προχθες η γκαντεμια στο κοκκινο...Θελω να κλαψω ετσι οπως χαθηκαν δυο στοιχηματα...
Την Τεταρτη παιζω μονο τα δυο ματσακια του champions league και ριχνω ενα σεβαστο δεκαρι...Παιζω το Μπαρτσα-Αρσεναλ 4-6 γκολ με αρκετα ψηλη αποδοση και μετα παιζω το Μπαγερν-Γιουβε ημιχρονο διπλο τελικο διπλο σε τρελη αποδοση...Και γινεται το θαυμα και πεταει 2 η Γιουβε στο ημιχρονο(Μορατα θεε) και αρχιζω να πανηγυριζω γιατι λεω ενταξει η Μπαρτσα θα βαλει 2-3 ακομα...Φτανει στο 88 και το βαζει η Μπαρτσα το 3 και πεταγομαι και πανηγυριζω και ενα λεπτο μετα το φαγε η Γιουβε...Γ@@@μω τη Μπαγερν μου μεσα...Ο Μιλλερ το ταγαρι σε ολο το ματς δυο φορες ακουμπησε μπαλα και στο 89 το θυμηθηκε να το βαλει...Αχ την γκαντεμια μου....
Και την Πεμπτη ηρθε το κερασακι στη τουρτα...Απογοητευμενος απο την Τεταρτη ριχνω κτι ψηλα 3 ευρω και παιζω
Μαντσεστερ-Λιβερπουλ Χ
Τοτεναμ-Ντορντμουντ 2
Σεβιλλη-Βασιλεια 1
Μπραγκα-Φενερ G-G
Βαλενθια-Μπιλμπαο G-G
ΚΑΙ ΠΑΙΖΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΑΤΣΙΟ ΑΣΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΧΑΣΑΝΕ 0-3 ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΠΑΡΤΑ Γ@@@@ΜΩ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΟΥ...ΝΑ ΠΕΣΟΥΝΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΙ ΠΑΛΙΟΑΜΠΑΛΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΡΦΩΣΕΙ ΤΡΙΑ Ο ΤΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΛΙΜΠΙΚΟ...ΟΛΗ Η ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΓΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ EUROPA ΦΑΓΑΝΕ ΤΡΙΑ...ΕΛΕΟΣ
απο οτι βλεπω μας κουβαδιασε ολους η λατσιο χθες!!!
yorgos
Mar 18 2016, 19:08
Όποιος νύχτα περπατεί, λάσπες και σκατά πατεί.
Όποιος παίζει στοίχημα μπάλα, καλά να πάθει.
Dreamerpanos
Mar 18 2016, 19:51
QUOTE (yorgos @ Mar 18 2016, 19:08 )
Όποιος νύχτα περπατεί, λάσπες και σκατά πατεί.
Όποιος παίζει στοίχημα μπάλα, καλά να πάθει.
Σωστό μεν,αλλά με το μπασκετικό στοίχημα δεν το χω με τίποτα...
Δεν θυμάμαι να έχω πιάσει ποτέ δηλαδή...
Σκέφτομαι σήμερα να παίξω κάπως έτσι με ένα δεκαπενταρι..
Ατλετικο-Μπαρτσα 1
Μπενφικα-Μπαγερν 2
Καχα- Παο 2
Λοκο - Μπαρτσα 1
Φοβάμαι το Ατλετικο-μπαρτσα πιστεύω πολύ τον άσσο αλλά μπορεί να τελειωσει και 0-3...
sinkazama82
Apr 13 2016, 19:12
Άργησα λίγο οφείλω να ομολογήσω, μιας και τις προτάσεις μου τις έκανα χθες. αλλά μιας και θέλω να κάνω μια αρχή και στο στοίχημα, ορίστε το σκεπτικό και οι προτάσεις μου
Fenerbahce - Real
Η τρίτη καλύτερη άμυνα της διοργάνωσης (Fener 72,5 πόντοι παθητικό) κοντράρεται με την δεύτερη καλύτερη επίθεση (Real, 84,5 πόντοι) σε μία αναμέτρηση που είχε σαφέστατο φαβορί πριν τον τραυματισμό του Vesely, αλλά πλέον μοιάζει εντελώς αμφίρροπη. Υπάρχουν όμως τρεις παράγοντες που βαρύνουν στην τελική επιλογή μου. Ο πρώτος είναι ο παράγοντας έδρα. Η Fener δεν έχει χάσει εντός φέτος στην διοργάνωση ενώ το ρεκόρ της Real εκτός έδρας είναι 4-8, με τις νίκες να σημειώνονται απέναντι σε Bayern, Khimki, Bamberg και Zalgiris, ομάδες σαφέστατα κατώτερες της Fener, ενώ έχει χάσει τους τρεις τελευταίες αγώνες που έδωσε εκτός, με Barcelona, Laboral και Ολυμπιακό. Ο δεύτερος έχει να κάνει με τα roster. Οι περισσότεροι αναφέρονται στον τραυματισμό του Vesely, ο οποίος όντως είναι πολύ σημαντικός, και στην επιστροφή του Fernandez. Από την άλλη όμως, στην Fener έχουν πλέον επιστρέψει για τα καλά Σλούκας, Hickman και Antic, οι οποίοι αποτελούν πολύ σημαντικά γρανάζια για την τούρκικη ομάδα και έχουν λείψει αρκετό καιρό. Ο τελευταίος προφανώς έχει να κάνει με την παρουσία του Obradovic στον πάγκο.
Ως εκ τούτου η λογική λέει Fener στο 1,90.
Lokomotiv - Barcelona
Η αλήθεια είναι πως η μεταγραφή του Dorsey έχει δώσει άλλη οντότητα στο παιχνίδι των Καταλανών, ειδικά στην άμυνα. Είναι όμως αρκετό να δώσει το πάνω χέρι στην συγκεκριμένη σειρά στην Barcelona; Οι book φαίνεται να λένε ναι μιας και δίνουν την ισπανική ομάδα φαβορί στο 1.83. Προσωπικά θα διαφωνήσω. Η ομάδα του Μπαρτζώκα έχει πολλή δυνατή έδρα, έχοντας μόλις δύο ήττες εντός στην διοργάνωση, μία εντελώς απρόσμενη από την Zielona Gora και μία από την Fener, σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα. Η Barcelona από την άλλη έχει 4-8 συνολικά εκτός έδρας, με τις δύο από τις νίκες να σημειώνονται απέναντι στην Zalgiris, η τρίτη απέναντι στην Zielona Gora και μόνο εκείνη απέναντι στην Real να μπορεί να χαρακτηριστεί «μεγάλη». Επιπλέον, η ισπανική ομάδα παρουσιάζεται αρκετά ασταθής σε ολόκληρη την διάρκεια της διοργάνωσης, και ουσιαστικά κακή εκτός έδρας, σε αντίθεση με την Kuban που έχει δείξει αξιοθαύμαστη σταθερότητα, ειδικά εντός έδρας, όπου πιστεύω πως το γήπεδο θα κατηφορίσει υπέρ της.
Ως εκ τούτου η λογική λέει Lokomotiv στο 2,00.
Λογικά βέβαια τα ποσοστά θα αλλάξουν αναλόγως μετά τους πρώτους αγώνες
SteveNashidis
Apr 18 2016, 17:33
Φράιμπουργκ και Τότεναμ είναι δύο ωραία διπλά σήμερα για χαλαρό ποντάρισμα.
Ειδικά η πρώτη που πρωταγωνιστεί στη Β Γερμανίας με έχει πληρώσει σε κάθε αγωνιστική από τις 5 τελευταίες καθότι έχει μόνο νίκες και σκοράρει συνεχώς ακόμα και στα δύο ημίχρονα.
Δύσκολο όμως το σημερινό παιχνίδι με την Μπραουνσβάιγκ.
Nemesakos
Apr 25 2016, 09:44
Επιτέλους ταμείο μετά από πολύυυυυυυυ πολύυυυυυυυυ καιρό και πολλούυυυυυυς πολλούυυυυυς κουβάδες...
Ξέρω εκ των υστέρων χαζομάρα που το βάζω αλλά έχω μεγάλη χαρά που πέρασαν τουλάχιστον 3-4 για να βγάλω ενα δελτίο...
Είχα
Λέστερ Σουόνσι 1 (4-0)
Γαλατασαράι - Κασίμπασα 1 (4-1)
Γκλάντμπαχ - Χοφενχάιμ 1 (3-1)
Γκαζελέκ - Μπαστιά 1 (3-2)
Γιουνκ Μπόις - Ζυρίχη 1 (3-0)
Συντελεστής 21 περίπου...
SteveNashidis
Apr 25 2016, 20:04
Μπόρμουθ-Tσέλσι 2 (βγήκε)
Άστον Βίλλα - Southampton 2 (βγήκε)
Λίβερπουλ-Νιουκαστλ 1 και όβερ, [ 2-0 ημ - 2-2 τελ] ( δεν_βγήκε_γιατί_είναι_η_ομάδα_ανατροπών)
j-kidd13
Apr 25 2016, 22:42
Η Μιλαν ειναι η πιο στημενη ή η πιο αχριστη ομαδα του πλανητη?
Η και τα 2?
D-Wade
Apr 25 2016, 22:49
QUOTE(Nemesakos @ Apr 25 2016, 10:44 )
Επιτέλους ταμείο μετά από πολύυυυυυυυ πολύυυυυυυυυ καιρό και πολλούυυυυυυς πολλούυυυυυς κουβάδες...
Ξέρω εκ των υστέρων χαζομάρα που το βάζω αλλά έχω μεγάλη χαρά που πέρασαν τουλάχιστον 3-4 για να βγάλω ενα δελτίο...
Είχα
Λέστερ Σουόνσι 1 (4-0)
Γαλατασαράι - Κασίμπασα 1 (4-1)
Γκλάντμπαχ - Χοφενχάιμ 1 (3-1)
Γκαζελέκ - Μπαστιά 1 (3-2)
Γιουνκ Μπόις - Ζυρίχη 1 (3-0)
Συντελεστής 21 περίπου...
Εγώ λέω πάντως να αφήσεις τις 5δες και να αρχίσεις να παίζεις μονά. Το πολύ δυαδες
Φιλική συμβουλή
Nemesakos
Apr 26 2016, 10:15
QUOTE (D-Wade @ Apr 25 2016, 23:49 )
Εγώ λέω πάντως να αφήσεις τις 5δες και να αρχίσεις να παίζεις μονά. Το πολύ δυαδες
Φιλική συμβουλή
Συμφωνώ.. όμως για να παίξω τα μονά ή τις 2αδες πρέπει να έχω μπάτζετ.. Και μπάτζετ δεν έχω...
D-Wade
Apr 27 2016, 10:39
QUOTE(Nemesakos @ Apr 26 2016, 11:15 )
Συμφωνώ.. όμως για να παίξω τα μονά ή τις 2αδες πρέπει να έχω μπάτζετ.. Και μπάτζετ δεν έχω...
Τι να σου πω, δε γίνεται να διαφωνώ περισσότερο με αυτήν τη λογική. Για μένα δεν πρέπει να αλλάζει η στοιχηματική λογική ανάλογα με τα χρήματα που μπορεί να διαθέσει κάποιος.
Nemesakos
Apr 27 2016, 11:38
QUOTE (D-Wade @ Apr 27 2016, 11:39 )
Τι να σου πω, δε γίνεται να διαφωνώ περισσότερο με αυτήν τη λογική. Για μένα δεν πρέπει να αλλάζει η στοιχηματική λογική ανάλογα με τα χρήματα που μπορεί να διαθέσει κάποιος.
Ε είναι ανάλογα πως παίζει ο καθένας και πως αισθάνεται άνετα ο καθένας να παίζει...
Εχω ξαναγράψει πως πάνω από 7-10 ευρώ δεν παιζω.
Επίσης δεν έχω την λογική να παίζω μονά ή διπλά ματς με 5-7 ευρώ ώστε να διπλασιάσω ή να τριπλασιάσω.'
Πάντα έψαχνα να βρώ σύνολο απόδοσης πάνω από 10...
Αυτό είναι το στυλ μου και με αυτό παίζω..
Δεν θα διαφωνήσω με κανένα στυλ παιχνιδιού.. Εχω ψάξει αρκετά στυλ, έχω αλλάξει πολλά αλλά αυτός ο τρόπος που παίζω με βολεύει, ειδικά όταν δεν έχω τεράστιες αποδόσεις...Προφανώς και αν μαζευτούν πολλές και μεγάλες θα μικρύνει το εύρος των παιχνιδιών. Την δευτέρα έπαιξα 3 αδα που έβγαζε αποδοση 10 και βγήκε κ αυτή.
Αν έχω συνδυασμούς πx gg+over, 1+over κλπ κλπ προφανώς δεν θα παίξω 5αδες...
Επίσης ο τρόπος που μου λες, δεν μου ταιριάζει. Μπορεί να είμαι λάθος, δεν διαφωνώ, αλλά στο μυαλό μου, ένα μονό κάτω από 20-30 μονάδες δεν θα το παιζα... δεν θέλω να διαθέσω ποτέ 20-30 μονάδες για ένα στοίχημα. Και όπως είπα μιας και είναι χόμπι και κακό χόμπι δεν διαθέτω τόσα ώστε να παίζω 30 ευρώ σε single. Από την άλλη αν παίξω τον στάνταρ στοιχηματισμό μου 5-10 ευρώ σε παιχνίδι με απόδοση πχ 2,00, δεν έχει νόημα. Πάλι στο μυαλό μου. Δεν μπορώ να πάω κούτσα κούτσα 10-10 ευρώ. ΊΣως είναι ο ερασιτεχνισμός μου, ίσως η απληστία, ισως η αμάθεια..Μπορεί και όλα. Όμως εμένα μαρεσει να παίζω με συνολικές αποδόσεις άνω τον 10. Ακόμα και 10 στοιχήματα να χάσω των 10ευρώ, με το ένα κερδισμένο θα είμαι μία η άλλη. Μακάρι να είχα το μαγικό ραβδάκι να έβγαζα μεροκάματο, αλλά δεν παίζω γιαυτό. Και γιαυτό παίζω σίγουρα προφανως, όμως επειδή βλέπω και τα ματσακια μαρέσει να έχω και κάτι να περιμένω...
j-kidd13
Apr 27 2016, 11:41
Προφανως οταν δεν παιζεις πολλα λεφτα,θα ψαξεις την αποδοση,την οποια θα επιτυχεις μεσα απο περισσοτερα ματς.
Καλα λενε οσοι λενε παιξτε 2αδες.Αλλα οταν πονταρεις 3-4-5 ευρω,τι δυαδες να παιξεις?Για να κανεις τα 5 15?
Φυσιολογικα θα ψαξεις το λιγοτερο μια αποδοση κοντα στο 10.
Dreamerpanos
Apr 27 2016, 12:04
Κι εγώ επειδή παίζω πολύ μικρά ποσά (του στυλ 1.5 - 3 ευρώ) ψάχνω κάτι πάνω από 10.
Την Δευτέρα πήγα ταμείο με Θέλτα 1+over, τα δυο σουηδικά της Δευτέρας over(ήρθαν από ημίχρονο),Περούτζια οβερ και Κάρπι πληρωμένη διπλή 1Χ...
Κι επειδή η Καρπι έβαλε γκολ στο 86 πήρα 25 αντί για 50 ευρώ
Nemesakos
Apr 27 2016, 12:57
QUOTE (Dreamerpanos @ Apr 27 2016, 13:04 )
Κι εγώ επειδή παίζω πολύ μικρά ποσά (του στυλ 1.5 - 3 ευρώ) ψάχνω κάτι πάνω από 10.
Την Δευτέρα πήγα ταμείο με Θέλτα 1+over, τα δυο σουηδικά της Δευτέρας over(ήρθαν από ημίχρονο),Περούτζια οβερ και Κάρπι πληρωμένη διπλή 1Χ...
Κι επειδή η Καρπι έβαλε γκολ στο 86 πήρα 25 αντί για 50 ευρώ
Εγώ έπαιξα σχεδόν αυτά που λές...
Χάουγκενσουντ (ή οπως λέγεται)
1 + over (3,75)
Κάρπι 1 (1.80)
Θέλτα 1 (1.57)
απόδοση 10.5 χ 10 ευρώ...
Dreamerpanos
Apr 28 2016, 22:58
Οβερ ελφσμποργκ και χελσινγκμποργκ,οβερ την ιντερ τουρκου,οβερ τη σεβιλλη και Χ2 την Λίβερπουλ....
Στο 92 έχασα 40 ευρώ με 1.5....
sinkazama82
May 4 2016, 16:45
Μιας και οι πρώτες προβλέψεις επαληθεύτηκαν, με Φενέρ και Λοκομοτίβ να προκρίνονται τελικώς στο Φάιναλ Φο, συνεχίζουμε και στο στοίχημα, αυτήν τη φορά με ένα σημείο από την Α1.
Ολυμπιακός-ΑΕΚ
Με την απογοήτευση από τον αποκλεισμό στο φάιναλ φορ να έχει φέρει «μουρμούρες» στην ομάδα, ο Ολυμπιακός μοιάζει πιο ευάλωτος από ποτέ. Ο Πρίντεζης επιστρέφει σήμερα, αλλά είναι άγνωστο σε τι κατάσταση θα βρίσκεται μετά την απουσία του. Από την άλλη η ΑΕΚ έχει ψυχολογία στα ύψη, μετά και την πρόκριση επί του ΠΑΟΚ με νίκη μέσα στην Πυλαία και γενικά φαίνεται να βρίσκεται σε καλό φεγγάρι. Αναμφίβολα βέβαια ο Ολυμπιακός είναι φαβορί και στον αγώνα και στη σειρά αλλά θεωρώ πως το +14,5 που δίνει η BET365 είναι αρκετά μεγάλο πλεονέκτημα, ιδιαίτερα αν σκεφτούμε πως οι δύο αναμετρήσεις των ομάδων στο πρωτάθλημα 79-71 και 93-100 στην παράταση υπέρ του Ολυμπιακού.
Ως εκ τούτου, η λογική λέει ΑΕΚ +14,5 στο 1,90.
sinkazama82
May 12 2016, 13:46
Η αλήθεια είναι πως η προηγούμενη πρόταση έπεσε κάπως έξω, μιας και η ΑΕΚ παρουσιάστηκε κατώτερη του αναμενομένου στα παιχνίδια με Ολυμπιακού, αλλά δεν θα πτοηθώ κιόλας. Επόμενη επιλογή λοιπόν, από το Φάιναλ Φορ.
ΤΣΣΚΑ - Λοκομοτίβ
Προφανώς το φαβορί σε αυτήν την αναμέτρηση είναι η η ομάδα του Ιτούδη. Υπάρχουν όμως κάποια στοιχεία που να δίνουν ελπίδες και στην ομάδα του Κουμπάν. Αρχικά το γεγονός πως ο Μπαρτζώκας έχει εστιάσει απόλυτα στα συγκεκριμένα παιχνίδια, αφήνοντας έξω για τρία ματς τον Ντιλέινι και δύο τον Άντονι στα πλέι οφ της VTB, με τα οποία δεν ασχολήθηκε ουσιαστικά καθόλου, ώστε να τους έχει ξεκούραστους για τα παιχνίδια του Βερολίνου. Δεύτερον, πως η Λοκομοτίβ είναι η μόνη ομάδα της VTB που έχει νικήσει την ΤΣΣΚΑ στο γήπεδό της, με 88-94 και τον Ράντολφ να κάνει όργια με 11/15 σουτ και 28 πόντους συνολικά. Βέβαια και η ΤΣΣΚΑ είχε νικήσει στην έδρα της Λοκομοτίβ στον πρώτο γύρω, αλλά εκεί χωρίς τον Ράντολφ, ήταν ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Θεωρώ επίσης, πως λόγω στυλ παιχνιδιού, είναι από τις λίγες ομάδες στην Ευρώπη που μπορεί να ακολουθήσει την ΤΣΣΚΑ σε πολύ υψηλά σκορ, ιδιαίτερα αν οι σουτέρ της βρεθούν σε καλή μέρα. Τέλος, ο Χάινς, ο οποίος ανακηρύχθηκε καλύτερος αμυντικός της διοργάνωσης και είναι ουσιαστικά ο μοναδικός αξιόπιστος ψηλός της ομάδας, θα έχει θέμα με τον Ράντολφ, ιδιαίτερα αν του «πάνε» τα σουτ και αναγκαστεί να τον κυνηγάει στο τρίποντο, αφήνοντας τη ρακέτα της ομάδας του ανοιχτή. Πολλά επίσης θα κριθούν και από την μονομαχία στο «4», ανάμεσα σε Κλαβέρ και Βοροντσέβιτς, πάλι με γνώμονα την ευστοχία στα σουτ. Σε γενικές γραμμές περιμένω ντέρμπι μέχρι τα τελευταία δευτερόλεπτα, ακόμα και αν το σκορ πάει ψηλά, όπως το θέλει η ΤΣΣΚΑ.
Ως εκ τούτου, η λογική λέει Λοκομοτιβ +7.0 στο 1,90
sinkazama82
May 15 2016, 19:20
X στο μπάσκετ πρώτη φορά μου τυχαίνει, αλλά τι να πεις, συμβαίνουν κι αυτά. Για σήμερα προβλέπω ότι το σκορ θα πάει πολύ ψηλά, μιας και οι δύο ομάδες έχουν πολλούς παίκτες που πραγματικά δεν ματσάρονται.
Ως εκ τούτου, η λογική λέει over 158 στο 1,86.
Dreamerpanos
Jun 20 2016, 22:57
Τρία δελτία....
Το ένα 2/2 την Ουαλία και Χ/2 την Αγγλία
Το άλλο 2 την Ουαλία και 2 την Αγγλία
Και το άλλο να σκοράρουν Ράμσει και Βάρντι
Με ένα γκολ της Αγγλίας έπιανα τα 2 και αμα το έβαζε ο Βάρντυ 3.....Και μιλάμε για μονότερμα με 27 τελικές....
Nemesakos
Jun 21 2016, 09:33
το μόνο που έπαιξα φέτος στο euro είναι κατάκτηση.
Βρήκα και έπαιξα Ιταλία στο 17.00 και Πορτογαλία στο 21.00.
Αστείο το 9 της Αγγλίας! Πολύ αστείο!!!
QUOTE(Nemesakos @ Jun 21 2016, 07:33 )
το μόνο που έπαιξα φέτος στο euro είναι κατάκτηση.
Βρήκα και έπαιξα Ιταλία στο 17.00 και Πορτογαλία στο 21.00.
Αστείο το 9 της Αγγλίας! Πολύ αστείο!!!
Τους Ιταλους τους τιμησα και εγω για νικητες της διοργανωσης...
Οι οιωνοι ειναι υπερ μας μεχρι στιγμης...Οι Ιταλοι σε τετοιες διοργανωσεις ή αποκλειονται απο τους ομιλους ή πανε μεχρι το τερμα...Ειναι ομαδα ή του υψους ή του βαθους...Συνηθως του υψους....
Nemesakos
Jun 21 2016, 10:11
QUOTE (pk13 @ Jun 21 2016, 10:59 )
Τους Ιταλους τους τιμησα και εγω για νικητες της διοργανωσης...
Οι οιωνοι ειναι υπερ μας μεχρι στιγμης...Οι Ιταλοι σε τετοιες διοργανωσεις ή αποκλειονται απο τους ομιλους ή πανε μεχρι το τερμα...Ειναι ομαδα ή του υψους ή του βαθους...Συνηθως του υψους....
Όλοι μου λέγανε έλα μωρε με τους Ιταλούς, δεν έχουν επιθετικούς κλπ κλπ. Εγώ ξέρω οτι η Ιταλία είναι πάντα Ιταλία, έχει πάντα πλάνο και μπορεί να μην θεωρείται σχεδόν ποτέ φαβορί, αλλά πάντα βρίσκεται ψηλά. Ασε που η μισή ομάδα είναι Γιουβέντους, οπότε μιλάμε για ένα πολύ δεμένο σύνολο και με χημεία που άλλες ομάδες με εξαίρεση ίσως την Ισπανία, δεν έχουν. H 3αδα στην άμυνα είναι Γιούβε βάλε και τον Μπουφόν.. Συν οι αλλαγές που γίνονται είναι από Γιούβε, συν το ότι αρκετοί ακόμα έχουν περάσει από Γιούβε (Ογκμπόνα Τζακερίνι)
D-Wade
Aug 16 2016, 23:44
Βλέπω εδω(stoiximan) να δίνει για το Bolt 1,50 απόδοση αν κάνει χρόνο >= 19.28.
Δεν είναι value bet? Δεν τον είδα στα 100μ σε φορμα να πλησιάζει τα ρεκορ του .
T.W.Is.M.
Nov 10 2016, 23:33
QUOTE(Zoys @ Nov 10 2016, 23:31 )
Τι το ηθελες το 1,65 μαζι με τα 4-5αρια;;;
(οχι οτι κι εγω δεν κανω τετοια, παιζει να εχω χασει απο το Μπαρτσελονα-Αλαβες 1-2)
QUOTE(T.W.Is.M. @ Nov 10 2016, 23:33 )
Τι το ηθελες το 1,65 μαζι με τα 4-5αρια;;;
(οχι οτι κι εγω δεν κανω τετοια, παιζει να εχω χασει απο το Μπαρτσελονα-Αλαβες 1-2)
Τα είχα υπολογίσει όλα εκτός από το ότι οι Emporio Armani Warriors θα είχαν ποσοστό στα τρίποντα 68.4%!
Dreamerpanos
Dec 21 2016, 00:29
gg την Βιγιαρεάλ
gg την Ατλέτικο
gg την Σοσιεδάδ
gg την Μάλαγα
Άσο το Αμβούργο
Διπλό την Βόλφσμπουργκ
Σκεφτόμουν παρά πολύ σοβαρά να παίξω πρώτο σκόρερ του Ολυμπιακός - Ερυθρός τον Λοτζεσκι αλλά δεν....
Και έβαλα και....
Ντορτμουντ Χ ημίχρονο 1 τελικό..... 750 ευρώ για αυτήν την μ@&@&@....
D-Wade
Jan 13 2017, 23:58
Και πάω και παίζω Μπουρούσαυρο over 4,5 ριμπ.-----> 2 ριμπ στο 40λεπτο----->παράταση------> 6 ριμπ ο γίγαντας
Dreamerpanos
Feb 8 2018, 12:55
Έχει κανείς καμία καλή πρόταση για τα σημερινά παιχνίδια της Ευρωλίγκας?
j-kidd13
Feb 8 2018, 13:21
QUOTE(Dreamerpanos @ Feb 8 2018, 13:55 )
Επειδη εριξα μια ματια προ ολιγου μου κατσανε αυτα
Παναθηναικος -2.5
Μπαρτσελονα +6.5(αν και θα επαιζα και σκετο διπλο εδω)
ΤΣΣΚΑ -3.5 με συνδυασμο με οβερ 158.5
Είναι γρουσουζιά να ποντάρεις στην ομάδα που υποστηρίζεις, αλλά είναι πολύ καλό το -2.5 του ΠΑΟ
Dreamerpanos
Feb 8 2018, 17:06
Στην Stoiximan είχε και το εξαιρετικό 1.90 στο οβερ 1.5 τρίποντα του Ρίβερς αλλά πλέον έχει πέσει στο 1.65...
j-kidd13
Feb 9 2018, 08:02
QUOTE(Dreamerpanos @ Feb 8 2018, 13:55 )
QUOTE(j-kidd13 @ Feb 8 2018, 14:21 )
Επειδη εριξα μια ματια προ ολιγου μου κατσανε αυτα
Παναθηναικος -2.5
Μπαρτσελονα +6.5(αν και θα επαιζα και σκετο διπλο εδω)
ΤΣΣΚΑ -3.5 με συνδυασμο με οβερ 158.5
Ελπίζω να μη με άκουσες...!
Τρομερά ποσοστά επιτυχίας...
Dreamerpanos
Feb 9 2018, 09:19
Σε δύο δελτία στο ένα έχασα το σκέτο 2πλο της Μπάρτσα και στο άλλο το over 151,5 της Μάλαγα που το είχα βάλει για να αυξήσω την απόδοση....
Fanikos
Oct 7 2018, 21:49
Δεν ξερω για τον κουβά αλλα η Κούβα ειναι πανεμορφη..Ειχα παει πριν 3 χρονια με την
WorldVentures.
Τωρα για τον Κουβα με στελνει μονιμα η Γιουβε.Οτι και να την παιζω κοντρα με παει.Μια φορα να την επιανα και θα εκλεινα εισητηριο κατευθειαν για Τορινο να δωσω ενα φιλι στον Αλεγκρι...
Εχω πιασει μεχρι ενα χιλιαρικο...για την ακριβεια μεχρι 1172...Ημουν καπως
ετσι .Παιζω ομως παντα μικροποσα...Μεχρι 3 ευρω μαξ ανα δελτιο
nikakis55
Jan 22 2019, 21:58
Έχουμε τίποτε καινούριο;
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.