Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Houston Rockets
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
jasonick
Houston Rockets




Harden, Dwight και.. Παπ-αλα




Προηγούμενο Ρεκόρ (2013-2014): 54-28
Leaders (2013-2014):
Πόντοι: James Harden 25,4 - Dwight Howard 18,3 - Chandler Parsons 16,6
Ριμπάουντ: Dwight Howard 12,2 - Omer Asik 7,9 - Terrence Jones 6,9
Ασσίστ: James Harden 6,1 - Jeremy Lin 4,1 - Chandler Parsons 4,0

Πιθανή 5άδα:
πιθανή πεντάδα

PG:BeverleySG:HardenSF:Ariza
PF: JonesC:Howard


Πάγκος:
PG’s: Isaiah Canaan, Ishmael Smith
SG’s: Jason Terry, Nick Johnson, Troy Daniels
SF’s: Francisco Garcia, Kostas Papanikolaou
PF’s: Donatas Motiejunas, Jeff Adrien
C’s: Joey Dorsey, Clint Capela

Offseason moves

Ήρθαν ή ανανέωσαν: Ishmael Smith (FA), Trevor Ariza (FA), Kostas Papanikolaou (FA), Jeff Adrien (FA), Joey Dorsey (FA), Fransisco Garcia (ανανέωσε), Jason Terry (trade με Kings)
Draft Picks: Clint Capela (#25, Πρώτος Γύρος), Nick Johnson (#42, Δεύτερος Γύρος)

Έφυγαν: Chandlers Parsons (FA), Robert Covington (FA), Jordan Hamilton (FA), Josh Powell (FA), Omri Casspi + Omer Asik (trade με Pelicans), Jeremy Lin (trade με Lakers), Alonzo Gee + Scotty Hopson (trade με Kings)

Προπονητής:

Kevin McHale

Από πέρσυ το καλοκαίρι υπήρχαν ερωτηματικά για το αν ο McHale είναι ο κατάληλος προπονητής για την ομάδα του Houston και ένα χρόνο μετά, έχοντας χάσει από τους Blazers στον πρώτο γύρο, αν και με πλεονέτημα, τα ερωτηματικά αυτά παραμένουν. Ο Morey πάντως ενεργόποιησε την option που είχε στο συμβόλαιο ο McHale και θα επιστρέψει για 4η χρονιά στο Houston.


Σχόλιο:
Το φετινό καλοκαίρι μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε ως ένα από τα πιο σημαντικά στην ιστορία των Rockets. Η ομάδα που αυτή τη στιγμή φαίνεται ότι θα παλέψει για την είσοδο της στα playoff, στην ανταγωνιστική Δύση, ήταν μόλις μακριά από ένα ναι, για να γίνει φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Μιλάμε σαφώς για την απόφαση του Bosh να παραμείνει στο Miami και να απορρίψει την πρόταση του Houston. Αν έλεγε το ναι, τότε ο Morey θα μάτσαρε την προσφορά του Dallas στον Parsons και οι Rockets θα είχαν στη 5άδα τους Harden, Parsons, Bosh, Dwight. Αντ' αυτού ο Morey άφησε τον Parsons να πάει στο Dallas, για τον λόγο ότι δεν θα μπορούσε να δώσει άλλο max συμβόλαιο σε άλλον παίκτη και οι κινήσεις του GM των Rockets καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι θέλει να φτιάξει, τους δικούς του Big 3. Εκτός από τον Parsons όμως υπήρξαν και άλλες σημαντικές αποχωρήσεις. Ο Asik, ο οποίος δεν κόλλησε ποτέ με τον Dwight και δεν ήθελε να έχει ρόλο αναπληρωματικού έφυγε για τους Pelicans και ο Lin αποχώρησε και αυτός για τους Lakers. Με το cap που ελευθερώθηκε ήρθε ο Ariza από τη Washington και θα είναι ο βασικός SF της ομάδας.

Η περσινή πρώτη χρονιά των Dwight, Harden δεν ήταν άσχημη, αλλά δεν ήταν και dominant όπως περιμένανε κάποιοι. Φέτος πρέπει να ανεβάσουν και οι δύο την απόδοση τους γιατί θα είναι ακόμα πιο σημαντικοί στην επίθεση της ομάδας. Ο Ariza φαίνεται να κολάει καλά, και είναι και καλύτερος αμυντικός από τον Parsons. Το θέμα που φαίνεται να έχουν είναι η 2nd unit. Smith/Canaan, Terry/Daniels, Παπ/Garcia, Motiejunas είναι παίκτες που πέρα του JET (respect, GAME 6 ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ) και του Garcia (που δεν ξέρουμε αν θα είναι καν στο rotation) δεν έχουν δείξει ακόμα την αξία τους παρά κάποιες εκλάμψεις όπως για παράδειγμα αυτή και αυτή. Στα του Παπ, ο Έλληνας forward στην preseason δείχνει θετικός. Μπορεί να μην έχει βρει το σουτ του ακόμα, αλλά τις άλλες δουλειές τις κάνει μια χαρά στο γήπεδο.

Όσον αφορά την φιλοσοφία της ομάδας δεν περιμένουμε να αλλάξει. Γρήγορο τέμπο, αρκετά drives και τρίποντα, μηδενικά σουτ από μέση απόσταση. Αμυντικά περιμένουμε μια άνοδο αφού μέχρι και ο Harden δήλωσε ότι πρέπει να γίνει καλύτερος αμυντικός (ΈΕΕΕΕΕΕΕΕΕΛΑ). Πέρσυ παρόλο τον ερχομό του Dwight, η άμυνα δεν έγινε από τις top, αντίθετα στο def rtg έπεσε και 0,2 μονάδες (106,3 από 106,1). Ο Ariza όπως είπαμε είναι καλός αμυντικός, ο Beverley φέτος ξεκινάει υγιής για αυτό περιμένουμε άνοδο.


Πρόβλεψη: 50 νίκες
Conference rank: 7η θέση
Division rank:

Weekendman
Πρέπει ο Μακχέιλ να ψέλλισε 1-2 φωνήεντα στον Παπανικολάου, μετά τα πολλά λάθη του τελευταίου στον αγώνα με τους Σέλτικς, γιατί με τους Σίξερς φάνηκε πιο προσεκτικός ο δικός μας. Γενικά πάντως τα πάει καλά, αν λάβει κανείς υπόψη , ότι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του στην Ευρώπη, τα αθλητικά προσόντα, δεν είναι για ευνόητους λόγους τόσο εκμεταλλεύσιμα στο ΝΒΑ. Αν και φυσικά οι μέχρι τώρα αντίπαλοι των Ρόκετς ήταν μεγάλοι μόνο ως ιστορικά μεγέθη…


Στα της ομάδας συνολικά, πολύ τρίποντο από μια ομάδα που έχει Χάρντεν και Χάουαρντ, αλλά όχι και πολύ επιπλέον inside παιχνίδι αν εξαιρέσεις τον Τζοουνς.
klow13
Νικη λοιπον στο πρωτο δυσκολο φετινο παιχνιδι μεσα στο δυνατο μαιαμι και 5-0.την ομαδα μεχρι στιγμης φετος χαιρεσαι να τη βλεπεις.μπορει να μην υπαρχουν facilitators πλην του χαρντεν,αλλα ειναι η πρωτη φορα που το ροστερ εχει γεμισει με ικανοτατους σουτερ.μπεβερλι,κανααν,τερι,αριζα,παπ(θα το βρει το range του αυτος) ολοι μυδραλια.ετσι υποστηριζεται πολυ καλα το παιχνιδι των 2 σταρ.επισης βλεπω μεγαλη βελτιωση και στην αμυνα,καποια στιγμη στην τριτη περιοδο το μαιαμι ειχε βραχυκυκλωσει παρα πολυ.ο μακχειλ τα παει παρα πολυ καλα στο ροτεισον,καπως ετσι ηθελα να το δω,να ερχονται απο τον παγκο κανααν,τερι,παπ και μοτεγιουνας.επισης βλεπω και καποια πλεις στο σετ παιχνιδι,οπως τα post up του jones η του d-mo με τον χαουαρντ στην weak side.

ατομικα,ειναι πολυ νωρις,αλλα αμα συνεχισει ετσι ο χαρντεν παει για mvp season.χθες ειχε και πολυ καλα αμυντικα πλεις,2 ταπες στο τρανζισιον και 2 κλεψιματα.φαινεται οτι δινει εμφαση φετος και εκει.

χαουαρντ τον περιμενα βελτιωμενο στο ποστ,αλλα μεχρι στιγμης τιποτα,αργει να αποφασισει,κλεινει η αμυνα πανω του και σκαλωνει η επιθεση.επισης στα πρωτα 4 ματς ηταν αρκετα foul prone.

d-mo χαμενο κορμι,δεν εχει εκμεταλλευτει ουτε μια ευκαιρια,κανει χαζα φαουλ,δεν εχει φλογα,δειχνει εκτος τοπου και χρονου γενικα.παπανικολαου θετικοτατος,εβγαλε και χθες φοβερες ασιστ.του ταιριαζει η ομαδα γαντι,παιζει καλα και ειδικα στο σμολ μπολ με αριζα στα φοργουορντς βγαζει ματια.

αριζαρος τελος,νταξει,οτι ειναι το τελειο φιτ διπλα σε χαρντεν το ξεραμε,τετοιο σουπερ ξεκινημα δεν το περιμενα με τιποτα.σουπερ αμυντικος,σημαντικος στην καλη κυκλοφορια,μετρημενος πολυ,και πρωτος στο νβα σε ευστοχα τριποντα.ο παικτης που στα πρωτα 4 χρονια του στο νβα ειχε 9 ευστοχα τριποντα,και τα τελευταια 4 χρονια εχει φτασει απο το 30 τοις 100 στο 41 με συνεχη αυξηση,φετος με τα τοσο καλα σουτ που παιρνει μπορει να ειναι στο 43-44 ως volume shooter.

Η αποψη μου παντως δεν αλλαζει,ειμαστε εναν καλο παικτη μακρια απο πραγματικο contention,δεν ξερω αν μεγαλυτερη αναγκη ειναι ενας 6th man γκαρντ τυπου αζαια η ενα bruiser τεσσαρι τυπου γουεστ,παντως κατι λειπει.


https://www.youtube.com/watch?v=3ea-XLABbsg
T.W.Is.M.
QUOTE(klow13 @ Nov 5 2014, 15:15 ) *
αριζαρος τελος,νταξει,οτι ειναι το τελειο φιτ διπλα σε χαρντεν το ξεραμε,τετοιο σουπερ ξεκινημα δεν το περιμενα με τιποτα.σουπερ αμυντικος,σημαντικος στην καλη κυκλοφορια,μετρημενος πολυ,και πρωτος στο νβα σε ευστοχα τριποντα.ο παικτης που στα πρωτα 4 χρονια του στο νβα ειχε 9 ευστοχα τριποντα,και τα τελευταια 4 χρονια εχει φτασει απο το 30 τοις 100 στο 41 με συνεχη αυξηση,φετος με τα τοσο καλα σουτ που παιρνει μπορει να ειναι στο 43-44 ως volume shooter.

Η αποψη μου παντως δεν αλλαζει,ειμαστε εναν καλο παικτη μακρια απο πραγματικο contention,δεν ξερω αν μεγαλυτερη αναγκη ειναι ενας 6th man γκαρντ τυπου αζαια η ενα bruiser τεσσαρι τυπου γουεστ,παντως κατι λειπει.


https://www.youtube.com/watch?v=3ea-XLABbsg


Το ξεκινημα του Ariza ειναι εντυπωσιακο. Σουταρει με πολυ καλα ποσοστα και δειχνει να γινεται παιχτης που δεν τολμαει να αφησει η αντιπαλη αμυνα. Ισως παιζει ρολο και η μεγαλυτερη ελευθερια που εχει το παιχνιδι των Ροκετς σε σχεση με την Ουασινγκτον και παλιοτερα των Λεικερς(συγκρινω με τις πρωην ομαδες του). Απλα επειδη το δειγμα ειναι πολυ μικρο, μενει να τον δουμε και στη συνεχεια.
Για την προσθηκη που λες φυσικα και θα εδινε επιπλεον ωθηση ενας παιχτης σαν αυτους που αναφερεις. Ο πρωτος πιστευω οτι θα βελτιωνε αρκετα το ρεκορ της κανονικης περιοδου σε σημειο να χτυπαει ακομα και την 1η θεση στη Δυση το Χιουστον. Ο δευτερος θα βοηθουσε περισσοτερο στα πλει οφ, απλα σε αυτη την περιπτωση η ομαδα θα πηγαινε τοσο μακρια οσο θα την πηγαινε ο Harden(που περσι δεν την πηγε). Αν η προσθηκη ηταν στους γκαρντ, ισως αυτο βοηθουσε το Harden να απελευθερωθει λιγο.
Weekendman
QUOTE(klow13 @ Nov 5 2014, 15:15 ) *
Η αποψη μου παντως δεν αλλαζει,ειμαστε εναν καλο παικτη μακρια απο πραγματικο contention,δεν ξερω αν μεγαλυτερη αναγκη ειναι ενας 6th man γκαρντ τυπου αζαια η ενα bruiser τεσσαρι τυπου γουεστ,παντως κατι λειπει.


Ο Canaan και ο Terry πείθουν ότι μπορούν να ανταποκριθούν στον ρόλο του 6ου παίκτη η τουλάχιστον ως πρώτη εναλλακτική επιλογή στα γκαρντ, κάτι που δεν μπορώ να πω για τους αναπληρωματικούς ψηλούς αντίστοιχα. Αφού Μοτεγιούνας, Ντόρσει και Μπλακ ,έχουν δώσει πολύ λίγα πράγματα στην πρώτη πεντάδα αγώνων.
tsitum
Παπανικολαου: καλο ξεκινημα αγχωμενος ομως, με παιχνιδι που ειχε 6 λαθη. Δε μπαινει να κανει διεισδυσεις , σιγα σιγα θα βρει τα βηματα του, το σιγουρο ειναι οτι τον εμπιστευονται μονο κ μονο απο το χρονο που παιρνει. Στο χερι του ειναι κ πιστευω απο χαρακτηρα κ μονο θα τα καταφερει.

Ο Μοτεγιουνας οντως δε ξεκινησε καλα αλλα πιστευω θα ανεβει, δε βγαινει αλλιως.

Υπαρχουν καλα σχολια απο δημοσιογραφους. Με Παπ μπαινω στην ομαδα υποστηριξης Χιουστον.
http://nba.sport24.gr/article/3127330/stazoun-meli-gia-pap

Να δουμε πώς θα τα πανε με τους πρωταθλητες. unsure.gif
aegeansheed
Εμβιπιακή εμφάνιση στο match-up των μέχρι πριν λίγο unbeaten



και μόνο Κάρι για τις γκρούπις

*κάνει τον Ισαϊα από την Καναάν να χορέψει τον χορό της ζάλης
Weekendman
Μετά την σημερινή χρησιμοποίηση του Παπανικολάου στο 5, η μόνη θέση που δεν έχει παίξει στο Χιούστον είναι αυτή του πλέι-μεικερ ακόμα. Πιθανόν ο Μακχέιλ να τα έχει μπέρδεψει στο μυαλό του ,και να νομίζει ότι ο Παπ είναι ο Τόνι Κούκοτς…

klow13
τρομερος καρι,αλλα μου φανηκε καλη η αμυνα του κανααν πανω στη μπαλα και εμενε οσο μπορουσε μπροστα του.επαιξε και η κουραση στο τελος το ρολο της.πολυ καλη η αμυνα του και στον παρκερ την πεμπτη,του εδωσε και τα ευσημα ο μακχειλ.γενικα αναλογικα με τις προσδοκιες εχω εντυπωσιαστει με τον κανααν,προκειται εξαλλου για πικ δευτερου γυρου σε ενα απο τα χειροτερα ντραφτ που θυμαμαι..καμια σχεση με τα σποραδικα περσινα του σταρτς,φαινεται να χει προσαρμοστει στην ταχυτητα του nba.ειναι καλυτερος απο οτι περιμενα στη δημιουργια του δικου του σουτ,δεν παιρνει κακες επιλογες,ενω ουτε φοβαται να τελειωσει με ντραιβ η να παρει το φαουλ.καλο φιτ διπλα στον χαρντεν.με το step up του εχω μια μεγαλυτερη σιγουρια για την θεση 1 με μπεβερλι-κανααν-τερι,το πιο ανησυχητικο ειναι οι συχνοι τραυματισμοι του bev.

μοτεγιουνας ακομα και στο καλυτερο του ματς με 16-8 μετριος ειναι,ειναι 7ft και παιζει σαν 6.κανει ηλιθια φαουλ και βιαζεται πολυ οταν παιρνει τη μπαλα.περα απο τη σωματικη δουλεια που χει ριξει δεν βλεπω καμια βελτιωση 2μισι χρονια τωρα.μπλακ πολυ κακος πραγματι.

εντυπωσιακη η αλλαγη στην αμυνα φετος,ακομα και χθες απο αυτην μειναμε στο παιχνιδι παροτι ηταν ελευθερη διαβαση η ρακετα.φοβερες αλληλοκαλυψεις,εχουν κοψει και οι περιφερειακοι μας το gambling για κλεψιμο σε καθε κατοχη.με τοσες απουσιες και 10/42 τριποντα δεν νικας βεβαια.

παπ παει να κανει signature move το ντραιβ απο αριστερα και αφου εχει τραβηξει και τη βοηθεια πανω του,σκαστη πασα στον ψηλο που περιμενει να καρφωσει.οσο θετικος και να ναι παντως,οσα hustle plays και να βγαζει,πρεπει καποια στιγμη να αρχισει να βαζει και τα σουτ του γιατι ο σισκο παραμονευει για λεπτα.

ενας αλλος παικτης που θα ηθελα πολυ ειναι ο τελετοβιτς,δεν ξερω αν με την tpe του λιν και το πικ των πελικανς μπορει να γινει δουλεια.
Weekendman
Ένταξει το πρώτο ημίχρονο έμοιαζε σαν φιλικό ,για να διασκεδάσουν οι Μεξικανοί φίλοι του ΝΒΑ, με το Χιούστον να μην παίζει την καλή φετινή άμυνα, και να τρώει πόντους σε καταστάσεις transition. Όμως η φετινή Μινεσότα δεν φαίνεται ακόμα τόσο απειλητική μέχρι να επιστρέψει ο Ρούμπιο τουλάχιστον, δεν τα έσπασαν και οι Ρόκετς από τα 6 και 75, αφού μέχρι και ο Παπανικολάου βρήκε το χέρι του, και κάπως έτσι ,ήταν φυσιολογικό το ματσάκι να τελειώσει ωραία και χαλαρά. Με το μεγαλύτερο κέρδος να είναι το γεγονός ,πως ήταν το πρώτο παιχνίδι του Μπλακ ,που έπαιξε σαν επαγγελματίας του ΝΒΑ ,και όχι σαν ψαρωμένος ρούκι…

Weekendman
QUOTE(Weekendman @ Nov 13 2014, 14:27 ) *
δεν τα έσπασαν και οι Ρόκετς από τα 6 και 75, αφού μέχρι και ο Παπανικολάου βρήκε το χέρι του,





Οκ μεγαλύτερη είναι εννοείται η απόσταση του τριπόντου, απλά ως φαν των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων ,υπάρχει η πιθανότητα για μπέρδεμα καμιά φορά!
Weekendman
Έγινε περισσότερο από αισθητή η επιστροφή του Μπέβερλι. Και μπορεί τα 2 τελευταία ματς των Ρόκετς να προκάλεσαν πονόματο, αλλά τουλάχιστον δείχνουν ότι άξιζε τον κόπο η αμυντική στροφή ,που έκανε το Χιούστον στην μεταγραφική περίοδο.
klow13
ΝΑΙ ΡΕ ΧΑΡΝΤΕΝ!επιστροφη στις νικες και απεναντι στον καταλληλο αντιπαλο.ο χαρντεν με καλαθι και φαουλ 28 δευτερα πριν το τελος ξαναδωσε το προβαδισμα στο χιουστον και μετα την καλη του αμυνα πανω στον ελις επωφεληθηκε ο αριζα με το κλεψιμο.το οτι χωρις χαουαρντ κυριως αλλα και τζοουνς δεχτηκαμε μονο 92 ποντους απο τους μαβερικς ειναι κατορθωμα(και ας φαγαμε τους μισους ποντους απο pnr με tyson η wright tongue.gif ).δουλευει πολυ το πραγμα αμυντικα με παπ στο 4.παρσονς ο δευτερος καλυτερος σημερα μετα τον χαρντεν.

στην επιθεση ανυπαρκτα πλεις,η μπαλα στον χαρντεν και οτι αυτος αποφασισει.ενω ηταν πολυ καλος και στη δημιουργια,η υπερπροσπαθεια στην αμυνα οδηγησε σε μεγαλη αστοχια επιθετικα στο δευτερο ημιχρονο απο ολη την ομαδα και ετσι το +18 εγινε -6 στα τελευταια λεπτα.εν τη απουσια των τζοουνς χαουαρντ οι ομαδες συνεχιζουν να εστιαζουν μονο σε χαρντεν και να προκαλουν τους συμπαικτες του να τους νικησουν.αυτη τη στιγμη δεν υπαρχει κανεις να τον αποφορτισει.

τα dnp του κανααν δεν τα καταλαβαινω,οκ γυρισε ο μπεβερλι και προτιμα τον τερι απο τον παγκο ο μακχειλ,αλλα μιας και το small ball ειναι δευτερη φυση της ομαδας,ας βαζει κατα διαστηματα χαρντεν στο 3 οπως εκανε και περσι,και κανααν-τερι στις θεσεις της περιφερειας.ουτως η αλλως ο σισκο συνεχιζει να ειναι αθλιος,δεν προσφερει απολυτως τιποτα.

ο χαρντεν συνεχιζει να αποδεικνυει οτι τουλαχιστον στο ποστ η αμυνα του ειναι κορυφαια για τη θεση του.σε αρκετες φασεις σημερα κληθηκε να μαρκαρει τον ντιρκ.και νταξει,ο ντιρκ ειναι unguardable και η αστοχια του οφειλεται κυριως στην κακη του μερα,αλλα ο χαρντεν απο τη μερια του τον δυσκολεψε οσο μπορουσε.το χει κανει και στο παρελθον με lee,randolph,lebron με επιτυχια.εννοειται οτι εχει δειξει βελτιωση και κυριως προσπαθεια και στους αλλους τομεις,και εκει ισως οφειλονται τα καπως πεσμενα ποσοστα του.

ο wright ειναι πολυτελεια για τον παγκο των μαβερικς.θυμαμαι ενα ματς που ειχε κανει 7 μπλοκς και το χαμε χασει στο σουτ,σημερα στο χρονο που αγωνιστηκε το τερματισε παλι(εννοειται οτι αυτο οφειλεται και στους ψηλους μας,πρεπει κατι να γινει εκει οπωσδηποτε).

tsitum
Ειδα επιτελους ζωντανα εναν αγωνα με Χιουστον-Παπ!!!
Βασικα ειδα 2ο ημιχρονιο. Αναντιστοιχα με το αρθρο του sport24 εχω να πω οτι ο Παπανικολαου ηταν τραγικα αστοχος, ειχε καλες ευκαιριες να σκοραρει αλλα φευ.
Μεχρι και μπασιματα εκανε στο τελος που δε τον μαρκαραν, γιατι δε τα βαζε, και τα εχασε. Ηταν δηλαδη απο τους βασικους υπευθυνους που η διαφορα του +15 εγινε -5 μεσα σε 15 λεπτα και παρα πολυ λιγο να χαθει το ματς. Το οποιο κερδηθηκε με τις βολες.
Εντυπωση μου εκανε που βγηκαν ολοι αλλαγη εκτος απο τον Παπ. Δειγμα οτι τον πιστευει ο προπονητης παρα την εξαιρετικη αστοχια που τον διεκρινε. Πολυ απλα γιατι ειναι απιστευτα ομαδικος, κανει ολες τις δουλειες, δυνατη αμυνα και επειδη ολη την ωρα πασαρει στη επιθεση στους συμπαικτες, δε μαρκαρεται πολυ στενα και μενει ελευθερος συχνα.
Γενικα τον πιστευω τον Παπ, θα του γυρισει με τη τριβη και τη πειρα.
Χαρντεν ενας διαολακος στην κοσμαρα του με τελειες διεισδυσεις, που για να μη σουταρει στη ρακετα πρεπει να γκρεμιστει.
Μοτεγιουνας: δυστυχως αρνητικος αλλα θα στρωσει.

Νοβιτσκι: τον μαρκαρε ο Παπ στην αρχη του 2ου ημιχρονου κ μετα ο Χαρντεν. Απλα δε μπηκαν τα σουτ του. Βγαζω το συμπερασμα οτι εχουν αποφασισει να κραταει δυναμεις για τα σημαντικα λεπτα των αγωνων.
klow13
ο χαρντεν συνεχιζει να κανει mvp season.απο το 75-78 μεχρι το 89-82 χθες,εβγαλε 2 ασιστ-ετοιμα καλαθια στον μοτεγιουνας,εβαλε 10 σερι ποντους,μαζεψε 3-4 ριμπς και εβγαλε παλι κρισιμες αμυνες.ειχε αλλους 10 ποντους στην τριτη περιοδο.η βελτιωση του στο conditioning ειναι εμφανης φετος.το σαπορτινγκ καστ του στα τελευταια ματς ειναι για γελια,η αναγκη για εναν ακομα shot creator ειναι μεγαλυτερη και απο αυτες για αναπληρωματικο σεντερ και τεσσαρι κατ εμε.

καλο θα ηταν να φιλοτιμηθει να μπει ο χαουαρντ απο αυριο μιας και ακολουθουν κινγκς,κλιπερς,γκριζλις στα 3 απο τα επομενα 4 ματς(ολα εντος).
klow13
http://www.basketballinsiders.com/rockets-...-al-harrington/

David Pick @IAmDPick
Follow
Al Harrington was averaging over 32 points & 10 boards per game in China. He opted-out of deal to pursue immediate NBA offers.
12:16 PM - 25 Nov 2014

οχι οτι λενε κατι οι μεσοι οροι του στην κινα,αλλα σε αυτη την φροντ λαιν των ροκετς ισως μπορει να δωσει καποιες βοηθειες.
Weekendman
Η αφύπνιση του D-Mo; Μακάρι ,αν και φαντάζομαι, ότι δεν θα βλέπουμε κάθε μέρα φανταστικές ασσιστ απο τον Λιθουανό...

mixalisgate7
Η καρφωματάρα του Παπ σε gif

klow13
Το δα τωρα το παιχνιδι σε επαναληψη,το κλεισα 2 λεπτα πριν το τελος απο τα νευρα μου tongue.gif

Ολο το ματς πηγαινε ποντο ποντο,στο τελος χαλαρωσε πολυ η αμυνα μας,φαγαμε πολλα καλαθια στο τρανσισιον,βρηκε διαδρομους και ο καρι και τελος.Σε ολο το παιχνιδι παντως σπειτς και μπαρνς κραταγαν τους γουοριορς,πολυ βελτιωμενος ο πρωτος,πολυ πιο ωριμος ο μπαρνς.

Μερικες παρατηρησεις για ροκετς.

-Συνεχιζεται η τρομερη αμυνα,σε διαστηματα του αγωνα που σκοραραμε με το σταγονομετρο μεναμε μεσα στο παιχνιδι απο αυτην.Οι γουοριορς ηταν στο δευτερο δωδεκαλεπτο για 6 λεπτα χωρις σκορ.Ο καρι μεχρι το τελευταιο πενταλεπτο ειχε 8 fga.

-Ακομα δεν πειθομαι απο d-mo,αλλα αντικειμενικα εχει αρπαξει την ευκαιρια απο τα μαλλια.Για το αναπτυγμενο παιχνιδι του στο ποστ ξεραμε,παιζει ομως και πολυ καλη αμυνα,και στις 2 θεσεις των ψηλων.Τα ποσοστα του με χαλασαν χθες,αλλα νταξει..

-Ντορσει και μπλακ επισης βοηθανε,με αρκετα clutch plays στην αμυνα ο πρωτος.Τζονσον εμεινε χθες στον αγωνα παραπανω απο οτι περιμενα,παιζοντας και αμυνα σε καρι στην τεταρτη περιοδο.Ειχε και αυτος καλες στιγμες,οπως ενα επιθετικο ριμπ και μια ταπα στον σπειτς.Προφανως το πρωτο πραγμα(και λογικο) που κοιταει ο μακχειλ ειναι η αμυνα,για αυτο και τα dnp του ντανιελς.

-Εχει βρει πολυ καλη φορμουλα η ομαδα το διαστημα αυτο της απουσιας του χαουαρντ,απλα χθες χωρις και τζοουνς,κανααν,παπ,γκαρσια ηταν πολυ δυσκολα τα πραγματα,επαιξαν και σχηματα με μπεβερλι,τερι,χαρντεν,αριζα μαζι.Και ειχαμε τους σπικερ των γουοριορς να λενε για την τεραστια απουσια του μπογκουτ.

-Χαρντεν ο mvp κατ'εμε μεχρι στιγμης.Ολοι οι υποψηφιοι καλοι,αλλα το impact του χαρντεν δεν το εχει κανεις.Αμα βγει αυτη τη στιγμη απο την ομαδα με τις απουσιες που εχει,οσο δουλεμενη και να ναι αμυντικα,δεν βλεπω πως δεν θα παλευε με φιλαδελφια και νικς για το χειροτερο ρεκορ.Αντιστοιχα αμα βγαλεις καρι απο γκολντεν στειτ η μαρκ απο μεμφις,μια χαρα ανταγωνιστικες ομαδες παραμενουν.

https://uk.eurosport.yahoo.com/news/sources...-202526796.html

OXI BREWER,μονο αυτο.
phoenix_93
Ωραίο παιχνίδι, μου άρεσε πολύ το small-ball των Warriors στο τέλος, δεν ξέρω αν άρεσε στον Iguodala. Ο Livingston θα μπορούσε να είχε αφήσει ιστορία αν δεν είχε αυτόν τον τραυματισμό.
Νομίζω ο McHale δικαιουται λίγη εκτίμηση παραπάνω. Κρατάει την ομάδα ανταγωνιστική παίζοντας με Τάρικ Μπλακ, Ντόρσευ και τον 58χρονο Τέρυ. Έχει βεβαια και υποψήφιο MVP μέσα αλλά πιστεύω κάνει πολύ καλή δουλειά.
Ο Μπέβερλυ όσο μου ήταν συμπαθής στον Ολυμπιακό τόσο με ενοχλεί τώρα. Πάει να δημιουργήσει κόντρα και με Warriors και με Green και Speights μέσα δεν το βλέπω καλά.
SG3ptshooter
Rockets still going after Corey Brewer
http://blog.chron.com/ultimaterockets/2014...r-corey-brewer/
jasonick
QUOTE
Adrian Wojnarowski ‏@WojYahooNBA 3 λεπ.Πριν από 3 λεπτά

Minnesota has agreed to trade Corey Brewer to Houston, league source tells Yahoo Sports.
klow13
✔ @Jonathan_Feigen
Follow
Can confirm @WojYahooNBA report. Rockets send Turiaf, 2nd rounder, rights to Sergei Lishouk to Phil, get Alex Shved to complete Brewer deal.
1:31 AM - 20 Dec 2014

Ακομα τον πιστευουμε τον παικταρα,μαρεσει σαν κινηση.Καλο per φετος,παει στις βολες γενικα,μακαρι να βελτιωθει το fg διπλα σε harden-howard.Κατι μου λεει οτι ο μακχειλ θα τον προτιμα απο κανααν.

Με αυτον και brewer εφτιαξε καπως 2nd unit.Aκομα λειπει ενας rim protector απο παγκο,αν και εχει ανεβει ο ντορσει.

Μακαρι να ευσταθουν οι φημες για ντραγκιτς,αν ειναι ετσι ειναι προτιμοτερος απο ροντο,πολυ καλυτερο φιτ μιας και μπορει να ξεκουρασει και χαρντεν παιζοντας μαζι με μπεβ.Εχουμε τα assets(pelicans pick,το δικο μας του 16,jones,capela,canaan,bev(wink.gif,johnson) να φτιαξουμε καλυτερη προταση απο αυτη που δεχτηκαν οι σελτικς,εχουμε και τα μεγαλα expirings που χρειαζονται(τερι,παπ,σβεντ).
manosnismo
Ειναι τρομερο το impact του harden σε αυτο το φτωχο ροστερ , το ποιο οδηγει σε μια τουλαχιστον καλη πορεια μεχρι τωρα.Οφειλω να ομολογησω ,οσο και αν δεν μου αρεσει ο τροπος που προσεγγιζει το παιχνιδι τοσο αυτος οσο και η ομαδα γενικοτερα,οτι αυτη τη στιγμη ειναι ο καλυτερος επιθετικος παιχτης στον κοσμο.
klow13
Houston Rockets coach Kevin McHale has agreed to a three-year contract extension, league sources told Yahoo Sports.

— Adrian Wojnarowski (@WojYahooNBA) December 24, 2014

AJSlaughter6
Adrian Wojnarowski @WojYahooNBA
Yahoo Sources: Josh Smith has agreed to sign with the Houston Rockets.
http://sports.yahoo.com/news/sources--josh...-011218272.html
tuareg
δυσκολο το βλεπω το κωστακη
aegeansheed
Το ονομάζω "Das Experiment". Είναι στην πραγματικότητα ένα Zombie Gathering όμως.

Αν συμβεί να παίξει μπάσκετ ξανά ο Josh ο Smith, πλέον αποκαλύπτονται περίτρανα οι ικανότητες νεκρανάστασης του Ζombie Hauptmann. Can't kill the dead...

(reference εδώ http://www.basketforum.gr/forum/index.php?...st&p=661787)


* O McHale (Zombie Chief Totem) δίπλα σε Barbarian, του δίνει +15 στο Τρίποντο και +50 στο Μάννα, οι συμπαίκτες υποφέρουν με -23 Vision

jvalin
Εμένα πάντως μου μοιάζει πως παραμένει ελίτ αμυντικός (και ψηλά και χαμηλά), ελίτ πασέρ (για τη θέση του) και εξαιρετικός ριμπάουντερ. Πλέον δε θα λογίζεται ως πρωταγωνιστής, άρα θέλοντας και μη θα βελτιώσει το shot selection και παράλληλα θα ανεβάσει τα ποσοστά του. Για μένα το ζητούμενο είναι τι θα γίνει με το spacing στην επίθεση γιατί θεωρητικά δε φαντάζει και το καλύτερο fit δίπλα στον Howard. Σε κάθε περίπτωση η άμυνα στη ρακέτα θα σπάει κόκαλα.
Johnaros
Έλιωσα με τις φωτογραφίες. biggrin.gif

Με τις προσθήκες των Smith και Brewer ισχυροποιούνται τρομερά πάντως, και το προηγούμενο διάστημα ελλείψει των Jones και Howard βρήκε και ο D-Mo το mojo του.
Όταν επιστρέψει με το καλό και ο T-Jones μπορούν να εναλάσσουν Howard, Smith, D-Mo και Jones, και οκ, you can't do much better than that.
O Smith έχει δείξει ότι όταν έχει εκεί το μυαλό του μπορεί να οδηγήσει μια ομάδα στα playoffs ως πρώτη επιλογή σε άμυνα και επίθεση. Στο Houston δε χρειάζεται να το κάνει αυτό, παρά μόνο να αξιοποιήσει τα αθλητικά του προσόντα και το εξαιρετικό vision του (χτες έβγαλε μια καταπληκτική πάσα κλεισμένος από 2 στη baseline για ελεύθερο τρίποντο). Μαζί με τον Howard μπορούν να σκεπάσουν τα καλάθια, ενώ αν είναι σοβαρός μπορεί ο McHale να ακουμπάει τη μπάλα και στα δικά του χέρια παίρνοντας λίγη από την πίεση που ασκείται σε Howard και Harden. Αν τα κάνει αυτά, οι Rockets μπορούν να επιζήσουν και με το κακό του shot selection στην επίθεση.
Γενικά πρόκειται για μια κίνηση με μηδενικό ρίσκο (υπάρχουν και Jones, Motiejunas) αλλά πολύ μεγάλη απόδοση.

Και ο brewer με τα leak-outs του είναι φοβερά χρήσιμος σε αυτή την ομάδα, που ήδη βρίσκεται ψηλά σε pace και προσπαθεί όταν δεν ειναι μεσα ο Howard να τρέξει.

Άσχημα βέβαια τα νέα για τον Παπανικολάου, που δύσκολα θα βρει σταθερό χρόνο πλέον.

Για τον Κωστάκη γράψαμε κ εκτενώς στο theballhog για όποιον ενδιαφέρεται να τσεκάρει:

http://www.theballhog.net/2014/12/29/playe...s_papanikolaou/
tsitum
Η ομαδα εκει που κρατιοταν με καλο σερι πριν μπει ο Howard και ελεγες οτι με τη προσθηκη του η ομαδα θα ειναι διεκδικητρια, τωρα εχει ψιλοπεσει. Ο Χαρντεν βρισκεται σε τροχια mvp.

Παρθηκαν ο Brewer και ο Smith, και απο εκει που επαιζε ο Παπ 28 λεπτα, τραυματιζεται και χανει 15 μερες, επανερχεται χαλια, γινονται οι μεταγραφες και κανει 3 dnp. Στα 3 τελευταια τον εβαλε αλλα ειναι φανερα αγχωμενος. Πρεπει να αρχισει να σκεφτεται πως θα σκοραρει πιο ευκολα και οχι πως θα κανει αμερικανικες φασεις. Να αναπαραγαγει σκηνες παιχνιδιου του απο την Ευρωπη, για να βρει τα πατηματα του. Και να το παλεψει.
Rated: (en)joy
Εκπληκτικα αποτελεσματικος James Harden χθες 45/7ast/4 stl με μολις 18 προσπαθειες και ts% αγωνα >90% : from '85-'86 to'14-'15, points >= 45 and fga <= 18


klow13
http://www.theplayerstribune.com/nba-trade...rick-patterson/

Και βγηκαν εκεινα τα πλει οφ με ντελφινο και γκρεγκ σμιθ στο 4,με τον t-ρob να φευγει τζαμπα για να ανοιξει cap space..
kotzito
Harden συνεχίζει σε τροχιά MVP. 33 - 8 - 5 σήμερα, χωρίς να κάνει μεγάλη κατάχρηση στις προσπάθειες αφού πήρε 18 και ευστόχησε στις 8. Έτσι πήραν και το ντέρμπι με τους Cavs στην παράταση και συνεχίζουν να είναι σταθερά στην τριάδα της Δύσης. Είναι φανερό βέβαια ότι στην ρακέτα έχουν θέμα, όμως η επιστροφή του Jones έχει φτιάξει κάπως το πράγμα. Θα είναι κι έτοιμος ο Howard στα play - off, οπότε θα ανέβουν κι άλλο. Βέβαια Rockets είναι αυτοί, ποτέ δεν ξέρεις που μπορούν να αποκλειστούν.


Από την άλλη οι Cavaliers στηρίχτηκαν αρκετά στον Lebron σήμερα και δεν τους βγήκε σε καλό. Μπορεί να έβαλε 37, αλλά είχε 15/35 σουτ και 3/11 βολές. Μάλιστα στην παράταση πήρε σχεδόν όλες τις προσπάθειες της ομάδας (αν θυμάμαι καλά μόνο ο JR πήρε μια ή δύο), και ευστόχησε μόνο σε ένα τρίποντο, ενώ έχασε και τις δύο βολές στα 4 δευτερόλεπτα με το σκορ στο 104 - 103. Μικρό rotation και πάλι, το οποίο δεν ξέρω αν θα τους βγει σε καλό στην συνέχεια.
lakersdynasty
Χαρακτηριστική η φάση που ο Λεμπρόν ζητά με επίμονο τρόπο απο τους 2 ψηλούς που ήταν μέσα να κάνουν διπλό σκριν στη κορυφή.

Ο Λεμπρόν πέρασε σχεδόν 3 δεκάλεπτα στη κορυφή σε απομονώσεις με όλους τους άλλους Cavaliers απλά να κάθονται να βλέπουν.

Οι Rockets έκαναν καλή δουλειά στο να το κόψουν τα ντραϊβ και να δυσκολέψουν τα σουτ του και τελικά ακόμη και όταν πήγαινε στο καλάθι ήταν αναποτελεσματικός.

Εκτελεστικά δεν ήταν στα καλά του, αλλά για μένα αυτό που κέρδισε το παιχνίδι για τους Rockets είναι αυτό: 4 ασίστ, 4 λάθη. Smith Shumpert Love δεν μπήκαν ποτέ στο παιχνίδι όσο έπρεπε.

Ο Harden ήταν ο γνωστός εαυτός του προκαλώντας ζημιές κάθε φορά που έκανε drive. Είχε 1 βολή ανα εκτελεσμένο σουτ και απο εκεί έφτιαξε όλο το παιχνίδι των Rockets απο νωρίς.

Πολύ καλό παιχνίδι και απο τους Jones και Beverley και στις 2 πλευρές του γηπέδου.

ΥΓ

Κανένα παράπονο για την πρόσφατη εξαιρετική και πολύ καλή παρουσία των Westbrook και Lebron αντίστοιχα, αλλά οι πραγματικοί διεκδικητές του MVP εξακολουθούν να είναι δύο και το απέδειξαν και απόψε με το τέλος των παιχνιδιών Cavaliers@Rockers και Warriors@Celtics
klow13
"He's got great energy. He's going to run the wings. If we're rebounding and throwing ahead he makes a lot of stuff happen and I thought his energy was infectious." - Kevin McHale on Corey Brewer.

Παιρνω πισω οτι ειπα για αυτον μολις τον πηραμε.Χρησιμοτατος,ταιριαζει γαντι στο παιχνιδι της ομαδας και προσφερει παρα πολλα για τα λεπτα που παιζει.Ανεβαζει τον παγκο μας (σχεδον) μονος του.Ακομα και τωρα που εχουν πεσει τα εξωπραγματικα ποσοστα του για brewer απο το τριποντο,δινει τουλαχιστον 6-8 ποντους ανα αγωνα στο ανοιχτο γηπεδο.

Ο αριζα με διαφορα ο δευτερος σημαντικοτερος παικτης μας φετος,τρομερο φιτ διπλα στον χαρντεν και ο μονος που δεν εχει χασει ματς φετος.Μεσα στο μαρτιο ηταν και πολυ ευστοχος.

Ο μπεβερλι οσο πεσμενος και να ηταν φετος στην αμυνα,οσο και να ντριμπλαρε υπερβολικα και χωρις λογο με αποτελεσμα να κολλαει η επιθεση,ηταν δεδομενα απαραιτητος στα πλει οφς για τα pgs της δυσης.Πριχιονι σαν αργεντινος λατρεια,αλλα δεν ξερω πως θα βγουν τα πλειοφς με 2 50χρονους στον ασο.ο αριζα πεφτει συχνα πανω σε αντιπαλα pg αλλα χρειαζεται και στα φτερα.Ισως o johnson βρει ρολο ξαφνικα,αλλα στα 4-5 τελευταια ματς που εχει λεπτα δειχνει να εχει θεμα στο catch n shoot.

Κατα τα αλλα μπραβο σε mchale που εχει περιορισει τα λεπτα του josh,ασταθεστατος,μονος του εχασε το ματς στο τοροντο που τον εκανε αλογο ο αμιρ στα rebs.Αψυχολογητα σουτ που νομιζει οτι τα εχει,τουλαχιστον βγαζει clutch αμυνες που και που.

Χαουαρντ και ας αισθανεται τελεια οπως λεει,δυστυχως τον εχουν αφησει πολυ πισω οι τραυματισμοι.Μακαρι να διαψευστω αλλα δεν βλεπω να ξαναβγαζει full season,ουτε να ξαναπαιζει στο επιπεδο των περσινων play offs.

Για χαρντεν θα γραψω καποια στιγμη αναλυτικα στο καταλληλο τοπικ.Αν βγουμε τελικα δευτεροι στη δυση(πολυ μακρινο ακομα),σκανδαλο κατ εμε αν δεν παρει το mvp.

http://espn.go.com/blog/dallas/mavericks/p...-fine-with-mavs
Kαι για τους ροκετς δεν υπαρχει προτιμοτερος αντιπαλος
jasonick
Στη Δύση οι ιδανικές ομάδες για να αντιμετωπισεις είναι Mavs, Houston, Blazers με αυτή τη σειρά. Θα έβαζα OKC σαν πρώτη αλλά επειδή το GS - OKC έχει σχεδόν κλειδώσει δεν τους βάζω μέσα.
Πάντως για τον άσσο το πολυεργαλειο Brewer έδειξε τις δυνατότητες του στην Minny. smiley.gif Ο Smith πάντως μου αρεσε σαν 4/5αρι στο λίγο που έχω δει Rockets.
Γενικά σε σχέση με πέρσι έχω δει ελάχιστα Houston, μάλλον για τον λόγο ότι η ομάδα αποδυνάμωθηκε το καλοκαίρι χάνοντας το καλύτερο 3αρι της λίγκας.
Πάντως για τα offs όσα ερωτηματικά και να υπάρχουν για το ποια PG θα παίξουν, πόση ώρα και κατά πόσο μπορούν να περιορίσουν τους γνωστούς κοντοπουτ_νους που υπάρχουν στη δυση, αν ο Harden δεν παίξει στα επίπεδα που παίζει τώρα και κάνει σειρά αντίστοιχη με τις τρεις τελευταίες η ήττα από τον πρώτο γύρο είναι αναπόφευκτη.
klow13
QUOTE (jasonick @ Apr 3 2015, 20:13 ) *
Στη Δύση οι ιδανικές ομάδες για να αντιμετωπισεις είναι Mavs, Houston, Blazers με αυτή τη σειρά. Θα έβαζα OKC σαν πρώτη αλλά επειδή το GS - OKC έχει σχεδόν κλειδώσει δεν τους βάζω μέσα.
Πάντως για τον άσσο το πολυεργαλειο Brewer έδειξε τις δυνατότητες του στην Minny. smiley.gif Ο Smith πάντως μου αρεσε σαν 4/5αρι στο λίγο που έχω δει Rockets.
Γενικά σε σχέση με πέρσι έχω δει ελάχιστα Houston, μάλλον για τον λόγο ότι η ομάδα αποδυνάμωθηκε το καλοκαίρι χάνοντας το καλύτερο 3αρι της λίγκας.
Πάντως για τα offs όσα ερωτηματικά και να υπάρχουν για το ποια PG θα παίξουν, πόση ώρα και κατά πόσο μπορούν να περιορίσουν τους γνωστούς κοντοπουτ_νους που υπάρχουν στη δυση, αν ο Harden δεν παίξει στα επίπεδα που παίζει τώρα και κάνει σειρά αντίστοιχη με τις τρεις τελευταίες η ήττα από τον πρώτο γύρο είναι αναπόφευκτη.

Και μιας και η διαφορα επιπεδου του φετινου χαρντεν με τον χαρντεν που ειδαμε στις 3 τελευταιες πλει οφ σειρες ειναι χαωδης,να συμπληρωσω οτι αμα δεν δουμε τον χαρντεν στα φετινα καλυτερα του,τοτε ταβανι ενας τιμητικος αποκλεισμος στο δευτερο γυρο.
Το θεμα με τον μπεβερλι δεν ειναι το impact του,ειναι οτι ο ασος ειναι με διαφορα η πιο αδυναμη θεση της ομαδας και προβληματιζομαι με πριχιονι-τερι.Ακομα πιο ακατανοητο τωρα το τρειντ του κανααν(σε κατσικωσα στο φαντασι αλλα σε εμας μεχρι να αρχισουν τα dnps χωρις λογο επαιζε πολυ καλα)+2nd round pick για τον μακντανιελς,που με τοσες εκκρεμοτητες στην οφφσιζον(brewer-josh-llull) μοιαζει απιθανο να μεινει ωστε να ειχε καποια αξια μακροπροθεσμα.
klow13
Sam Amick ✔ @sam_amick
Follow
Another huge hit for Houston: I'm told Donatas Motiejunas is out for the season with his back injury. Story to come at @USATODAYsports
10:35 PM - 8 Apr 2015

Κανενας αλλος?Και ηταν σημαντικοτατος ο αμπαλιουνας φετος.Δεν πειραζει ομως,με ντορσει και τον τυπο που δεν εχει βαλει ακομα βολη στην καριερα του θα την παλεψουμε.
klow13
Αμα νικησουμε την γιουτα αυριο εντος,τοτε αν χασουν οι σπερς απο πελικανς βγαινουμε δευτεροι και παιζουμε με μαβερικς,αν κερδισουν οι σπερς βγαινουμε πεμπτοι και παιζουμε το πορτλαντ με πλεονεκτημα.

Προτιμοτερο το πρωτο σεναριο γιατι

-Οσο χτυπημενο απο τραυματισμους να ναι το πορτλαντ και οσο ξεκουραστοι και να ναι οι μαβερικς,το μεγαλυτερο προβλημα της ομαδας αυτη τη στιγμη ειναι η αμυνα στον ασο(να κρυφτουν οσο γινεται οι αδυναμιες πριχιονι-τερι χωρις να χασουμε την αμυνα του αριζα απο τα φτερα).Προτιμοτερος ο φετινος ροντο σαν αντιπαλος απο τον λιλαρντ,ενω δεν βλεπω καποιον που μπορει να περιορισει το χαρντεν ιδιαιτερα απο τους μαβερικς

-Ακομα και να ειναι πιο βατος αντιπαλος οι μπλειζερς,τοτε παμε στον δευτερο γυρο(αν παμε) με μειονεκτημα εδρας απεναντι σε warriors και δεν υπαρχει φως,ενω αν βγουμε δευτεροι εχουμε πλεονεκτημα εδρας και παιζουμε με κλιπερς.

Βεβαια αν νικησουν οι σπερς τοτε με δεδομενη τη νικη της θαντερ με μινεσοτα παιρνουμε lottery pick απο πελικανς αντι για το 18ο,αλλα με απασχολει πολυ περισσοτερο η φετινη χρονια.Περαστε ενα γυρο επιτελους!

Παντως στα τελευταια ματς δεν πειθει καθολου η ομαδα,μονο λιγο με πελικανς που η καλη αμυνα οδηγουσε σε ευκολους ποντους στην επιθεση(21-0 fast break ποντοι αν δεν κανω λαθος).Επαιξε 28 λεπτα ο χαουαρντ προχθες,ελπιζω να εχει φυγει το restriction τελειως μεχρι τα πλειοφς.
duncan21




Αριστερό,δεξί.Δεξί,αριστερό.Αριστερό,δεξί.Π
ολύ μπάλα.
Air Kef
QUOTE(duncan21 @ May 17 2015, 13:53 ) *
Αριστερό,δεξί.Δεξί,αριστερό.Αριστερό,δεξί.Π
ολύ μπάλα.



Ένα όνειρο, σ'ευχαριστώ για τα βίντεο.

Τέτοια ευκολία αριστερα-δεξία είναι πραγματικά σπάνια. Αίσθηση του χώρου και του αμυντικού, τρομερή επαφή με το καλάθι. Τα βλέπει ο Χακίμ και γελάνε και τα μουστάκια του. Αν φτιάξει την ταχύτητά του,θα μιλάμε για το καλύτερο λόου ποστ της σύγχρονης εποχής.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.