πριν διαβασω οτιδηποτε θα πω οτι εχω να πω και δεν θα κανω ποτε ξανα σχετικο σχολιο.
ο ολυμπιακος ειναι μια ομαδα της σειρας χωρις τον σπανουλη. χωρις πλανο, χωρις ταυτοτητα, χωρις καποιον παιχτη με το ταλεντο (δεν θα πω το ειδικο βαρος προς θεου θα γελανε και οι πετρες) ωστε να μπορεσει να κερδισει παιχνιδια χωρις τον καλυτερο παιχτη της ευρωπης που εχουμε την τυχη να εχουμε στο ροστερ.
το λοιπον. η ομαδα με σπανουλη ειναι ενας αχταρμας + ενας μεγαλος παιχτης που θα παρει παιχνιδια και θα δωσει ψυχολογια με τις φασεις που θα βγαλει και στους υπολειπους και η ομαδα χωρις τον σπανουλη ειναι ενας αχταρμας σκετος.
αλλη μια φορα φανηκε οτι καλος η κακος ο "σφαιρο" δεν κανει. κανενα πλανο ουτε αμυντικα ουτε επιθετικα. ενα hedge στην αμυνα το οποιο μας το εχουν βιασει ΟΛΟΙ απο τη στιγμη που καταλαβαν τι κανουμε και ενα pick n roll με σπανουλη στην επιθεση. επιθετικα η ομαδα απο εκει που ΤΣΟΥΛΑΓΕ και σκοραρε τωρα ειναι καπως εμετικη. αμυντικα απλα παιζουμε πιο σκληρα. δεν αλλαξε ΤΙΠΟΤΑ στον αμυντικο προσανατολισμο μας. Καλα για εκεινο το time στο τελος που εσβησε το μπλοκακι 31 φορες νταξ... κλαμα.
Στα ριμπαουντ αμυντικα συνεχιζουμε να ειμαστε το ιδιο ΚΑΚΟΙ. γιατι α) δεν εχουμε σωστα μπλοκ αουτ και β) στις περισσοτερες φασεις οι ψηλοι μας εχουν αλλαξει και ειναι πανω στους κοντους των αντιπαλων και οι κοντοι μας μενουν με τους ψηλους των αλλων.
O Lojeski επαιζε κρυφτο σημερα. μου θυμισε Halperin.
Ο Πριντεζης εχασε κρισημες βολες (0/4???)
Ο λαφαγιετ με το τριποντο ενω χανουμε με 1 ποντο και εχοντας 4-5 ακομα δευτερολεπτα δεν καταλαβα τι πηγε να κανει. ειναι φαση που σε στελνει σπιτι σου (παρεα με τον προπονηταρα φυσικα).
και για τελευταιο σχολιο θα πω πως την μεγαλυτερη κινηση ματ μας επαιξε ο ΣΤΡΑΚΗΣ οταν μας εβαλε να μπουμε σε διαδικασια bidding (λολ μονοι μας , ειμαι σιγουρος οτι δεν ειχε καμια προθεση να παρει τον παιχτη) για τον ματζαρη. εναν παιχτη που η μονη αρμοδιοτητα του πλεον ειναι να παρει την μπαλα απο την τελικη να την κουβαλησει μεχρι το κεντρο και μετα να την σπασει και να στηθει καπου στο τριποντο. δεν απειλει με κανεναν τροπο. εχει ενα μετριο στατικο σουτ το οποιο ειναι και streaky, δεν δημιουργει για τον εαυτο του, δεν δημιουργει για τους συμπαικτες του , γενικα ειναι non factor επιθετικα , ενω παρατηρω οτι και αμυντικα ειναι αγνωριστος μετα τον τραυματισμο του. ενα κλικ πισω σε ταχυτητα και εκρηξη.
υ.γ 1
ειμαι σε πολυ νορμαλ κατασταση δεν λεω τιποτα εν βρασμο ψυχης προς θεου. βαθμολογικα το παιχνιδι δεν μας πονεσε ιδιαιτερα για να λεμε την αληθεια , απλα για αλλη μια φορα εδειξε τις χτυπητες αδυναμιες μας.
υ.γ 2
ξερω πολυ καλα οτι εχουμε/ειχαμε απουσιες. αυτο δεν αναιρει τιποτα απο οσα πιστευω/ειδα.
Εντάξει ήταν πολύ πιθανή η ήττα σήμερα! Μου φαίνεται πως τσάμπα περιμένουμε να ξεπεταχτεί ο Σλούκας πάντως. Δεν φαίνεται να έχει τη σπίθα μέσα του δυστυχώς! Ας ελπίσουμε να επιστρέψει δυνατός ο Σπανούλης!
τι σπιθα να εχει μωρε φιλε μου? σοβαρα? οταν βλεπει πως βρεξει χιονισει ο ματζαραρος θα παιζει 28-30 λεπτα και θα ειναι αοσμος μπρος και πισω και αυτος μολις κανει ενα λαθος τρωει παγκο? ακομα και στα παιχνιδια χωρις σπαν 17 λεπτα +3 -3 παιζει. i think its called frustration.