vastravoud
May 22 2009, 00:04
QUOTE(Air and King @ May 21 2009, 23:02 )
Κλειστε ραντεβου Ολυμπιακοι και Παναθηναικοι στις πλατειες οπως κανουν οι Αγγλοι και κοψτε τις καρωτηδες και αφηστε μας να δουμε μπασκετ.....................
Ένας φίλος μου το λέει παραστατικά: "Μια κακή παρενέργεια του πολιτισμού είανι ότι έχει εξαφανίσει δυστυχώς τη φυσική επιλογή και το είδος δεν εξελίσσεται"
bougatsas
May 22 2009, 00:08
Νομίζω ότι σήμερα αυτό που φάνηκε είναι ότι όσο πιθανό είναι να κάνουμε το 3-0 άλλο τόσο είναι να το πάρει τελικά ο Ολυμπιακός.
Όλα τα παιχνίδια φέτος στο τελος κρίθηκαν(εκτός από το πρώτο νομίζω) και μάλλον έτσι θα πάνε και τα υπόλοιπα.
Ο Παναθηναικός έχει περισσότερη εμπειρία σε τέτοιες καταστάσεις και αυτό είναι φέτος η κυριότερη διαφορά των δύο ομάδων.
Κάναμε απλά το 1-0 και αποκτήσαμε πλεονέκτημα έδρας αλλά και ψυχολογικό.
Τη Δευτέρα όλα γίνονται.
Πολύ καλός ο Τσίλντρες σήμερα αλλά αμφιβάλω αν θα ξανακάνει τέτοια εμφάνιση στους τελικούς. Αντίθετα με τον Μπουρούση που έχει αποδείξει οτί είναι σταθερή αξία και είναι (κατά τη γνώμη μου πάντα) ο κυρότερος λόγος που έκανε ότι έκανε φέτος ο Ολυμπιακός.
kotzito
May 22 2009, 00:22
Τωρα γυρισα απο γηπεδο(εφαγα και μια κοτρονα στο κεφαλι,παλι καλα που ειχα αγιο)
Για το παιχνιδι θα πω πολλα αυριο.
Για την κερκιδα ενα εχω να πω.ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.Πλακωνονται στους δρομους,κανουν ντου και στους συνδεσμους τωρα ηρθαν και στο ΣΕΦ.Για αλλη μια φορα πληρωνουν τοσοι χιλιαδες Ολυμπιακοι την μ******α 5-10 ατομων.Αν γουσταρουν πραγματικα να τα σπασουν ας πανε σε ενα γηπεδο και να παιξουν ξυλο μεχρι τελικης πτωσεως.Μετα θα εχουν παραπονα ομως αν η ομαδα δεν παρει το πρωταθλημα.Για αλλη μια φορα παει το πρωταθλημα,ο ΠΑΟ θα κανει το 2-0 στο ΟΑΚΑ και θα φαμε και 2-3 αγωνιστικες κεκλεισμων.Απο την αλλη ομως αυτα θα συμβουν οταν ανοιγεις μια κερκιδα που με ενα βημα βρισκεσαι μεσα στο γηπεδο και εχεις μονο 10 σεκιουριταδες να τους φυλανε.Δυστυχως με τους οπαδους απο την μια να σε αποθεωνουν και απο την αλλη να σε βριζουν δεν πας πουθενα.Επιτελους πια.Ας μεινουν οι οργανωμενοι εξω απο το ΣΕΦ ή να τους μαζευεις ολους στην απεναντι μερια.
jimol34
May 22 2009, 00:42
Ο ΠΑΟ μας έχει πάρει την αέρα, τέλος. Όλα τα ματς που έχουμε παίξει φέτος εναντίον του πάμε να τα κλέψουμε. Άμα τύχει και περάσουμε μπροστά στο σκορ,οι παίκτες μας τρελαίνονται. Ο προπονητής μας ακόμα περισσότερο. Πείτε μου, πιστέψατε σήμερα σε κανένα σημείο του παιχνιδιού ότι μπορούσαμε να πάρουμε το παιχνίδι; Δεν νομίζω.
Πάλι στην επίθεση σπάνια βγάζαμε ελεύθερα σουτ, πάλι ούτε μια φορά δεν έγινε προσπάθεια ο Παπαλουκάς και ο Τσίλντρες να ποστάρουν τα κοντύτερα αντίπαλα γκαρντ. Εναλλακτικά πλάνα στην επίθεση δεν έχουμε, αν κολλήσουμε η μπάλα πάει στον Παπαλουκά και τον Γκριρ. Στην άμυνα φάγαμε κάποια αστεία καλάθια, δεχθήκαμε αιφνιδιασμούς αλλά το πρόβλημα σήμερα ήταν επιθετικό. Ναι μεν η διαιτησία έπαιξε λίγο ΠΑΟ όμως αν σταθούμε εκεί το χάνουμε το δάσος αφού αντικειμενικά ο ΠΑΟ ήταν ανώτερός μας σήμερα. Ειδικότερα:
Παπαλουκάς: Προσπάθησε αλλά σήμερα ήταν απαράδεκτος για τα δεδομένα του.
Τεόντοσιτς: Δεν μπορώ να τον κρίνω αφού έπαιξε ελάχιστα. Ίσως να μας βοηθούσε αν έπαιζε λίγο παραπάνω λόγω του ότι μπορεί να πετάξει κανένα τρίποντο αλλά ίσως και να μας κρέμαγε λόγω της απαράδεκτης άμυνας που παίζει. Από τη στιγμή πάντως που ο προπονητής κρίνει ότι ο κοινοτικός σου δεν μπορεί να προσφέρει σε τέτοια ματς, τον δίνεις δανεικό (τον παίκτη).
Χαλπερίν: Αυτός τελικά δεν κάνει για μεγάλα ματς. Ακόμα και τα ελεύθερα σουτ του, τα στέλνει τούβλα. Γιοτάμ ξύπνα.
Γκριρ: Απαράδεκτος.
Τσίλντρες: Ο τύπος μπορεί να μην έχει σουτ, μπορεί να μην αξίζει τα λεφτά που παίρνει, το σίγουρό όμως είναι ότι πρέπει να παίρνει προσπάθειες γιατί στο 1 εναντίον 1 είναι ασταμάτητος. Επιτέλους κατάλαβε ότι δεν πρέπει να δίνει την μπάλα από τη μια πλευρά στην άλλη αλλά να προσπαθεί να σκοράρει. Respect εμφάνιση με καλάθια που θα μπορούσαν να δώσουν τη νίκη
Πελεκάνος: Και λίγο έπαιξε και ο προπονητής του δεν τον εμπιστεύεται. Παίρνει 700000, αν είναι να σκουπίζει τον πάγκο ας φύγει.
Ερτσέγκ: Δεν μπορώ να τον κρίνω, έπαιξε λίγο. Δανεικός...
Πρίντεζης: Δυστυχώς ο Πρίντεζης σήμερα δεν πήγε καλά. Προσπάθησε όπως πάντα αλλά σήμερα ήταν αρνητικός.
Σοφοκλής: Έπρεπε να παίξει παραπάνω. Μεγάλο λάθος του Γιαννάκη.
Μπουρούσης: Φοβερός, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ήταν ασταμάτητος. Στο δεύτερο κάπως περιορίστηκε αλλά δεν ευθύνεται αυτός αφού η κακιά μέρα των περιφερειακών δεν του δημιούργησε τους απαραίτητους χώρους.
Βούισιτς: Μέτριος σήμερα. Αμυντικά καλά τον πήγε τον Πέκοβιτς (δεν είχαμε το πάρτι του πρώτου γύρου και του Βερολίνου) αλλά επιθετικά έχασε τα άχαστα.
Γιαννακης: Με αυτά που έγραψα στην αρχή, καταλαβαίνετε ότι αυτόν θεωρώ βασικό υπαίτιο για το σημερινό.
Νομίζω ότι δικαιώθηκα σε όλα έχοντας διαβάσει σωστά το παιχνίδι...
1) Έγραφα ότι επιθετικά βαρόμετρα του Ολυμπιακού είναι οι Γκρίρ-Χαλπερίν! Ο Ζοτς το γνωρίζει καλά,τους μπλόκαρε (πέτυχαν συνολικά 7 πόντους) και οι ερυθρόλευκοι έμειναν στους 67! (οι οποίοι θα ήταν λιγότεροι αν δεν υπήρχε η ρουλέτα των βολών στο τέλος)
2) Έγραφα οτι εξαιρετικά σημαντικό είναι να ελεγχθεί το transition του Παπαλουκά! Έγινε και ο Ολυμπιακός έκανε σε όλο το ματς 2-3 αιφνιδιασμούς την στιγμή που ο Παναθηναικός είχε ήδη 7 στο ημίχρονο!
3) Περιορίστηκαν τα επιθετικά reb του Μπουρούση,ο Ολυμπιακός ανανέωσε λίγες επιθέσεις και έτσι μειώθηκαν στο ελάχιστο οι εύκολοι πόντοι των ερυθρόλευκων και η φθορά των ψηλών του Παναθηναικού!
4) Με εξαίρεση 2 τρίποντα του Φώτση ο Παναθηναικός δεν είχε τα μεγάλα σουτ αλλά αν τα είχε και αυτά το παιχνίδι δεν θα κρινόταν στον πόντο αλλά θα καθάριζε νωρίτερα στο τέταρτο 10λεπτο όταν οι πράσινοι πέτυχαν μονάχα ένα σουτ εντός παιδιάς!
Φάνηκε ότι Γιασικεβίτσιους-Διαμαντίδης είναι επηρρεασμένοι από τους τραυματισμούς τους,ελπίζω να παρουσιαστούν πιο έτοιμοι στη συνέχεια!
υγ. Ρε παιδιά,τον Τσουκαλά ΜΕ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗ πίσω από τον πάγκο του Ολυμπιακού τον προσέξατε??? Αν οι Αγγελόπουλοι είναι γνώστες και συμμέτοχοι λυπάμαι πολύ γιατί αν και είμαι Παναθηναικός τους εκτιμώ διότι έως τώρα κάνουν φιλότιμες και καθαρές προσπάθειες για να οδηγήσουν την ομάδα τους σε επιτυχίες και καμιά σχέση δεν φαίνεται να έχουν με τη νοοτροπία και τις τακτικές Κόκκαλη...
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
May 22 2009, 00:43
Να 'μαι κι εγω.
Μολις γυρισα απο το γηπεδο (με μια σταση για ενα βρωμικο, αντε 2)
Ναι η τελευταια φαση φαση ειναι φαουλ και ισως και καλαθι αφου ο ΔΔ τραβαει το δυχτακι,
αλλα αυτο μας φταιει???
Εχω να κανω μια ερωτηση στον κ.Γιαννακη.
Αν δεν κερδισεις αυτο το ματς με 15 ποντους που ο ΠΑΟ σερνεται και παιζει
χωρις Σαρας, ΔΔ, Περπερογλου, Τσαρτσαρη,
ποιο θα κερδισεις ρε????????????????????????????????
Τι αλλο πρεπει να κανει αυτος ο Κροατης για να τον αφησεις στον παγκο
και να μην τον ξαναβαλεις???
Βλεπεις οτι ο Γκριρ (που ειναι ισαξιος του Μακινταιρ και του Λανγκτον για μερικους)
και ο Χαλπεριν ειναι σε αλλο γηπεδο, γιατι δεν βαζεις τον Τεοντοσιτς σαν 2αρι
να παρει ενα-δυο σουτακια???
Κι ας τα χασει, μηπως οι αλλοι τα βαζουν???
Γιατι τετοιο κομπλεξ με τον Σοφο??
Τι θα παθεις αν τον βαλεις 5 λεπτα να παιξει??
Μηπως φοβασαι οτι θα παιξει καλα και θα σε ξεφτυλισει???
Αν καταλαβες μεσα στο ματς τι γινοταν στο παρκε,
θα ειδες οτι μαζεψαμε την διαφορα με τον Ερτσεγκ ή τον Πριντεζη στο 4
και οχι με το διδυμο Μπουρου-Βουισιτς.
Γιατι δεν αφησες την ομαδα να παιζει ετσι, αφου ειχε ρολαρει???
Πως περιμενεις απο τον Ερτσεγκ να κανει κατι, οταν με το πρωτο αστοχο σουτ τον βγαζεις εξω???
ΥΓ. Τα επεισοδια πηραν τοση μεγαλη εκταση επειδη ενας απο αυτους
τους εντελως ανειδαιους, ακαταλληλους και ανεγκεφαλους
τυπους με τα φοσφοριζε μπλουζακια αντι να προσπαθησει να καλμαρει τους αλλους ανεγκεφαλους
πηγε και τους εκανε χειρονομιες, με αποτελεσμα να τον παρουν στο κυνηγι
και να μαζεψει αρκετες φαπες για το υπολοιπο καλοκαιρι.
Απο αυτον τον πιτουρα ξεκινησε η μεγαλη φασαρια.
valsam
May 22 2009, 00:53
Και καλουν τον Αρη στον αθλητικο δικαστη για τα χαρτακια που επεσαν στο ματς με τον Παο???????????
Τι αισχοι ειναι αυτα ρε παιδια?????????
Την τρυπα στο πατωμα και τα σπασμενα προστατευτικα φιμπεργκλας μην μου πειτε οτι τα εκαναν δυναμιτακια,κανονικος δυναμιτης ηταν!!!!!
Δυστυχος απ'οτι ειδα στη Τ.V δεν ηταν 20-30 οι καφροι αλλα πολλοι περισσοτεροι!!!!!!!!!
Και εχει και ο Οσφπ στον πανγκο τον Τομιτς που σε μια φαση εριχνε μπινελικια στους διαιτητες και αυτοι εκαναν την παπια !!
Ρε μπασκετ θελουμε να δουμε και οχι πολεμο!!!!!!!!!!!
Να φυγουν ολοι οι καφροι απ'το μπασκετ !!!!!!!!!!!
Και μαζι τους να φυγουν και κατι τυποι στυλ Τομιτς και Ελληνιαδη γιατι μονο κακο κανουν στο αθλημα δυναμυτιζοντας καταστασεις!!!!!!
Παρτε και τις δηλωσεις του Τσιλντερς και ετοιμαστε τα σακιδια με τις πετρες και τις μολοτοφ και τα ΤΝΤ, και να θυμαστε περιμενετε μεχρι να τελειωσει το ματς και μετα πεταξτε τα ολα πανω στον αντιπαλο!!!!!!!!!
ΤΣΙΛΝΤΕΡΣ
"Αγαπώ τους οπαδούς μας. Θα έπρεπε όμως να επιλέξουν άλλη στιγμή να πετούν πράγματα, γιατί ήμασταν κοντά στο σκορ, είχαμε την μπάλα στα χέρια μας και διεκδικούσαμε τη νίκη. Εκτιμώ τη βοήθειά τους, αλλά ίσως έπρεπε να περιμένουν μετά το ματς για να πετάξουν πράγματα!", τόνισε μεταξύ άλλων ο Αμερικανός.
kolokotronis
May 22 2009, 00:58
Συγχαρητήρια στον Παναθηνα'ι'κό.
Για τη βία γενικά εχω να πω ότι είμαι 31 ετών και από τα 10 μου ακούω τα ίδια ''πρέπει''.
Το 2019 πάλι τα ίδια ''πρέπει'' θα ακούμε. Και το 2029.
Άκουσα ότι η βόμβα, που προκάλεσε την διακοπή, άνοιξε γούβα στο έδαφος..
Δηλαδή αν έπεφτε μέσα στον αγωνιστικό χώρο δεν θα μπορούσε να συνεχιστεί το ματς.
Στο παιχνίδι, όταν ο παο έχει 3/14 τρίποντα και δεν κερδίζεις, πότε θα κερδίσεις?
Τελικά φαίνεται ότι ο παο υπερτερεί στην περιφέρεια ενώ στην ρακέτα υπάρχει μεγαλύτερη ισορροπία.
Τώρα θα φανεί το λάθος του οσφπ που είχε δώσει τόσο μεγάλο βάρος στο πλεονέκτημα έδρας.
Τώρα που χάθηκε, θα είναι τρομερά δύσκολο να συνέλθει ψυχολογικά η ομάδα.
Πάμε για το 2-0. Τίποτα δεν τελείωσε. Αν πιστέψουν κάτι τέτοιο χαθήκαμε.
ΥΓ: Γκαστόνε, πριν το φάουλ στον μπατίστ που ήταν το τάιμ? Αν έχεις τύχη διάβαινε..
kseplenhs
May 22 2009, 00:58
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ May 22 2009, 01:43 )
Να 'μαι κι εγω.
Μολις γυρισα απο το γηπεδο (με μια σταση για ενα βρωμικο, αντε 2)
Ναι η τελευταια φαση φαση ειναι φαουλ και ισως και καλαθι αφου ο ΔΔ τραβαει το δυχτακι,
αλλα αυτο μας φταιει???
Αν δεν κερδισεις αυτο το ματς με 15 ποντους που ο ΠΑΟ σερνεται και παιζει
χωρις Σαρας, ΔΔ, Περπερογλου, Τσαρτσαρη,
ποιο θα κερδισεις ρε ΑΧΡΗΣΤΕ????????????????????????????????
Τι αλλο πρεπει να κανει αυτος ο Κροατης για να τον αφησεις στον παγκο
και να μην τον ξαναβαλεις???
Βλεπεις οτι ο Γκριρ (που ειναι ισαξιος του Μακινταιρ και του Λανγκτον για μερικους)
και ο Χαλπεριν ειναι σε αλλο γηπεδο, γιατι δεν βαζεις τον Τεοντοσιτς σαν 2αρι
να παρει ενα-δυο σουτακια???
Κι ας τα χασει, μηπως οι αλλοι τα βαζουν???
πςςςςς...κι'ομως συμφωνώ...
απλά η μόνη ένσταση είναι πως εκτός απο "μερικούς" που θεωρούσαν τον γκρίρ ισάξιο του λάγκτον και του μαικιντάιρ υπήρχαν και άλλοι "μερικοί" που θεωρούσαν τον περπέρογλου 5 κλάσεις πάνω απο τον τσίλι....το είδαμε και αυτό γελώντας....
captain_88
May 22 2009, 01:13
Κάπου πιο πριν ένας φίλος εγραψε ένα απίστευτο πόστ για όλα τα αθλήματα του Ολυμπιακού σε σύγκριση με το μπάσκετ.. Έτσι ακριβώς είναι.. Όταν σε όλα μα σε όλα έχεις πάρει τίτλο κόντρα σε θεούς και δαίμονες δεν γίνεται να υπάρχει αυτο το πράγμα στο μπάσκετ.. Να δεχτώ οτι ο Γιαννάκης είναι 10 κλάσεις κατώτερος απτον Ομπράντοβιτς (δεν το πιστεύω) αλλά και έτσι να είναι ο Γιαννάκης φοράει κοστούμι και δίνει οδηγίες,έστω και τις χειρότερες... Όσοι φοράνε τη φανέλα με τον δαφνοστεφανωμένο δεν μπορούν να βγάλουν μια μαγκιά μέσα στο γήπεδο ??? Να δείξουν οτι το θέλουν πραγματικά ?? Γίνεται ο καλύτερος παίχτης να είναι ένας Αμερικάνος που το πιθανότερο είναι να φύγει το καλοκαίρι(μαζί με τον συγκινητικο Μπουρούση) ??
Consultant
May 22 2009, 01:16
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ May 21 2009, 23:43 )
Mια και ο Γιαννακης δεν θα σου απαντησει απαντησε μας φιλε Λυκε ποσο εκτεθηκες σημερα για ολα αυτα τα απιθανα που γραφεις εδω και ενα χρονο για τον Τσιλντρες..
Δεν ειδαμε ουτε ενα σχολιο για την εμφανιση που εκανε και σε εξεθεσε ανεπανορθωτα..Βαρεθηκαμε να σε ακουμε εδω περα οτι ειναι αχρηστος και δεν αξιζει τα λεφτα του..Νισαφι φιλτατε!Αλλη φορα να αξιολογεις τον παιχτη και να εχεις μην σαν επιχειρηματα τις παικτικες σου προτιμησεις...Κουρασες..Kαι οχι για το συμφερον του Ολυμπιακου,αλλα για να γυρισει ο Γουντς και κατι αλλα απιθανα που γραφεις..
Τσιλιμπεργκερ και Τσιλιμπεργκερ.
Το καινουριο μπεργκερ των 25 ποντων,#1 στην αμυνα και παρολιγον ηρωας της βραδιας το εχεις δει;
kolokotronis
May 22 2009, 01:20
QUOTE(Consultant @ May 22 2009, 02:16 )
Mια και ο Γιαννακης δεν θα σου απαντησει απαντησε μας φιλε Λυκε ποσο εκτεθηκες σημερα για ολα αυτα τα απιθανα που γραφεις εδω και ενα χρονο για τον Τσιλντρες..
Δεν ειδαμε ουτε ενα σχολιο για την εμφανιση που εκανε και σε εξεθεσε ανεπανορθωτα..Βαρεθηκαμε να σε ακουμε εδω περα οτι ειναι αχρηστος και δεν αξιζει τα λεφτα του..Νισαφι φιλτατε!Αλλη φορα να αξιολογεις τον παιχτη και να εχεις μην σαν επιχειρηματα τις παικτικες σου προτιμησεις...Κουρασες..Kαι οχι για το συμφερον του Ολυμπιακου,αλλα για να γυρισει ο Γουντς και κατι αλλα απιθανα που γραφεις..
Το καινουριο μπεργκερ των 25 ποντων,#1 στην αμυνα και παρολιγον ηρωας της βραδιας το εχεις δει;
Πραγματικά πολύ καλός ο αμερικάνος.
Όπως οι περισσότεροι συμπατριώτες του παίζει καλά όταν έχει σημασία.
Πάντως μετά το σημερινό σαράγιεβο και αν τελικά χαθεί και το πρωτάθλημα δεν τον βλέπω να κάθεται του χρόνου.
PAKMAN
May 22 2009, 01:27
Το κακό ,αν χαθεί και αυτο το πρωταθλημα ,είναι πως θα αλλάξει παλι ο προπονητης και 6 παίκτες και αντε παλι απο την αρχη.
Προβλεψη μου ειναι...
Μένουν
1)Παπαλουκας
2)Βασιλόπουλο
3)Βουγιούκας
4)Τσιλι ( Τετοιο συμβολαιο δεν ξαναβρίσκει ποτέ στην καρριέρα του)
5) Βουισιτς
6) Πρίντεζης
Φευγουν
1)Τεοντοσιτς(δανεικος)
2)Ερσεγκ(δανεικος)
3)Γκρήρ
4)Μπουρούσης(ΝΒΑ)
5)Σοφο(Αρης)
6)Πελεκάνος(Πανελληνιος)
Αν είχε Ζήση σημερα ο Ολυμπιακος ΔΕΝ θα έχανε....
Consultant
QUOTE(kolokotronis @ May 22 2009, 00:20 )
Πραγματικά πολύ καλός ο αμερικάνος.
Όπως οι περισσότεροι συμπατριώτες του παίζει καλά όταν έχει σημασία.
Πάντως μετά το σημερινό σαράγιεβο και αν τελικά χαθεί και το πρωτάθλημα δεν τον βλέπω να κάθεται του χρόνου.
Καλα,αυτο δεν παιζει ρολο φιλε μου.
Η προσφορα των 21 εκατ απο τους Χοκς τα λεει ολα..Εχει φυγει απο τον Ολυμπιακος (χτες).
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(Consultant @ May 22 2009, 02:16 )
Σαν τα σαλιγκαρια μετα απο την βροχη εισαι.
Περιμενες να κανεις ενα καλο ματς για να μας πεισεις οτι ειναι παιχταρας???
Μπραβο του και μαγκια του, ηταν ο καλυτερος σημερα.
Στα αλλα 2 ματς που επαιξε με τον ΠΑΟ φετος που ακριβως ηταν???
Τι εκανε στο Βερολινο π.χ. για να βοηθησει την ομαδα του??? ΤΙΠΟΤΑ.
Τον Σπανουλη και τον Νικολας σημερα, μαλλον τους μαρκαρα εγω και οχι αυτος ε???
Οταν σε 38:13 εχεις 9/19 σουτ και μηδεν σε ασιστ, κοψιματα και κλεψιματα,
δεν μπορεις να πεις οτι εχεις κανει και την φοβερη και τρομερη εμφανιση.
Ηταν ο καλυτερος παιχτης της ομαδας σημερα και μπραβο του,
αλλα.................. χασαμε.
Αν στο επομενο ματς βαλει 6-7 ποντους π.χ.
θα βγεις να μας πεις τα ιδια ή δεν θα εχει βρεξει????
PAKMAN
May 22 2009, 01:33
QUOTE(Consultant @ May 22 2009, 02:27 )
Καλα,αυτο δεν παιζει ρολο φιλε μου.
Η προσφορα των 21 εκατ απο τους Χοκς τα λεει ολα..Εχει φυγει απο τον Ολυμπιακος (χτες).
Που την άκουσες αυτή την προσφορά. Στείλε μας ενα λινκ
Dominique
May 22 2009, 01:36
Άκουσα ότι η βόμβα, που προκάλεσε την διακοπή, άνοιξε γούβα στο έδαφος.. icon_drunk.gif
Δηλαδή αν έπεφτε μέσα στον αγωνιστικό χώρο δεν θα μπορούσε να συνεχιστεί το ματς.
Το αν θα συνεχιζοταν το ματς σε προβληματισε;;Οτι θα μπορουσε να ακρωτηριαστει καποιος ανθρωπος το σκεφτηκες;
Ωραια τα μετρα ασφαλειας.Μπορειτε να συνεχισετε να λετε οτι οι Αγγελοπουλοι φερνουν νεα ηθη σε αντιθεση με τους αντιβιοτικους και οτι καφροι υπαρχουν σε ολες τις ομαδες.Οντως ετσι ειναι αλλα τετοιοι καφροι ωστε να κανουν τετοιας εκτασης επεισοδεια στον ΟΑΚΑ τουλαχιστον που παω ανελλειπως ζητημα να υπαρχουν 5.Και ναι υπαρχει μετρητης καφριλας και αλητειας.
Κατα τ'αλλα τα συνηθησμενα...
QUOTE(Dominique @ May 22 2009, 02:36 )
Το αν θα συνεχιζοταν το ματς σε προβληματισε;;Οτι θα μπορουσε να ακρωτηριαστει καποιος ανθρωπος το σκεφτηκες;
Ωραια τα μετρα ασφαλειας.
Γεγονος ειναι οτι τα μετρα ασφαλειας ηταν μηδαμινα.Δεν υπηρχε και η εμπειρια με τις ξυλινες κερκιδες και μαζευτηκαν ολοι οι καφροι εκει οπου μπορουσαν να μπαινουν στον χωρο γυρω απο το γηπεδο για πλακα.Απαραδεκτο θα επρεπε τουλαχιστον αφου δεν βαλαν την αστυνομια εκει περα που θα επρεπε τουλαχιστον να το εχουν τιγκαρει με σεκιουριτι και τον πρωτο που μπηκε μεσα να τον παρεδιδαν στην αστυνομια.Αλλα υπηρχε διακριτικη παρουσια σεκιουριτι και μηδενικη αστυνομιας και ετσι ο καθενας εμπαινε οποτε και οπως ηθελε μεσα.Ωραιο το ΣΕφ παντως με τις ξυλινες.Ελπιζω λογω των σημερινων να μην τις μαζεψουν παλι αλλα να τις περιφρουρησουν καλυτερα και να βαζουν κοσμο απο τα διαρκειας και τα ακριβα εισιτηρια εκει.
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
May 22 2009, 01:42
Εγω πηγα στο γηπεδο φορωντας ενα γιλεκο απο αυτα με τις απειρες τσεπες.
θα μπορουσα να εχω πανω μου απο μαχαιρι μεχρι ουζι.
Το μονο που με ρωτησε ο ευγενεστατος κατα τα αλλα μπατσουλης ηταν ''εχετε αναπτηρα??''
του απαντησα ''δεν καπνιζω'' και με αφησε να περασω ανενοχλητος.
Marciulionis
May 22 2009, 01:45
QUOTE(Consultant @ May 22 2009, 00:36 )
Σιγα μην τιμωρηθει βρε,γιατι;Eπειδη πεταξαν μια κροτιδα στο παγκο...Χιχιχι..
Τοτε ο Παναθηναικος με τα αεροβολα ακομα τιμωρημενος επρεπει να ειναι...
Του χρονου και αν..η οποιαδηποτε τιμωρια
Για μια φορά συμφωνούμε απόλυτα. Ούτε πρέπει ούτε θα τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός για τα όσα κατάπτυστα κάνανε οι οπαδοί του... Δυστυχώς στην Ελλάδα είναι μες στο παιχνίδι.
QUOTE(vastravoud @ May 22 2009, 01:04 )
Ένας φίλος μου το λέει παραστατικά: "Μια κακή παρενέργεια του πολιτισμού είανι ότι έχει εξαφανίσει δυστυχώς τη φυσική επιλογή και το είδος δεν εξελίσσεται"
Ρε πως σε λένε???? κάνουμε παρέα και δεν το ξέρω ?? Ή κανω με το φίλο σου??? Αυτό το λέω χρόνια τώρα!!! πμ πλιζ! έχω το copyright!!!
QUOTE(roben @ May 22 2009, 01:42 )
Νομίζω ότι δικαιώθηκα σε όλα έχοντας διαβάσει σωστά το παιχνίδι...
1) Έγραφα ότι επιθετικά βαρόμετρα του Ολυμπιακού είναι οι Γκρίρ-Χαλπερίν! Ο Ζοτς το γνωρίζει καλά,τους μπλόκαρε (πέτυχαν συνολικά 7 πόντους) και οι ερυθρόλευκοι έμειναν στους 67! (οι οποίοι θα ήταν λιγότεροι αν δεν υπήρχε η ρουλέτα των βολών στο τέλος)
Αυτοί οι 2 παίκτες και ειδικά ο Χαλπερίν είναι πολύ μικροί για να κάνουν τη διαφορά σε ένα τέτοιο ματς.... Ο Χαλπεριν είμαι σίγουρος ότι δεν μπορεί να οργανώσει μπαρμπεκιου στο σπίτι του πόσο μάλλον την επίθεση του ΟΣΦΠ... Ο Ολυμπιακός χρειάζεται επειγόντως ένα με δύο άσσους... Το μόνο που μπορώ να προσάψω στο Γιαννάκη είναι που δε χρησιμοποιεί το Γκρίρ σε αυτή τη θέση, άλλα το σημερινό Γκρίρ μπορώ να του προσάψω που τον χρησιμοποίησε τόσο γενικά...
Τέλος οφείλω να αναγνωρίσω ότι ο Τσίλι το έχει... Άμα δεν έπαιρνε τόσα λεφτά θα μιλούσαμε για παικταρά... Δυστυχώς όμως για τον Ολυμπιακό άμα είχε Πλανινιτς ή Πριτζιόνι στη θέση του θα ήταν καλύτερη ομάδα...
red pyramid88
May 22 2009, 01:46
Πάνω κάτω το μάτς δίκαια έληξε με αυτό το σκόρ, αν και προσωπικός ξενέρωσα που στο καλύτερο του μάτς φέτος ο Τσίλντρες δεν κατάφερε να κερδίσει. Ψιλοτργικές επιλογές απο ΟΣΦΠ προς το τέλος, όχι ότι και ο ΠΑΟ πήγαινε πίσω (κυρίως οι ψηλοί του 'χάσαν κάποιες εύκολες ευκαιρίες να κερδίσουν επιπλέον πόντους απο φάουλ).
Όσο για τους οπαδούς, τίποτα καινιούργιο. Αυτό είναι ο αθλητισμός στην Ελλάδα, αυτό θα βλέπουμε, για πολλάααα χρόνια ακόμη.
QUOTE(Marciulionis @ May 22 2009, 02:45 )
Τέλος οφείλω να αναγνωρίσω ότι ο Τσίλι το έχει... Άμα δεν έπαιρνε τόσα λεφτά θα μιλούσαμε για παικταρά... Δυστυχώς όμως για τον Ολυμπιακό άμα είχε Πλανινιτς ή Πριτζιόνι στη θέση του θα ήταν καλύτερη ομάδα...
Μα πως;;;Αφου ο Περπερογλου ειναι καλυτερος παικτης..
giannis_
May 22 2009, 01:48
Δεν ειπε κανεις οτι ειναι αχρηστος ο τσιλι οτι απλα ηταν αχρειαστη μεταγραφη!Μια χαρα παιχτης ειναι αλλα οχι για την ευρωπη!Αυτο πιστευω
kolokotronis
May 22 2009, 01:55
QUOTE(Dominique @ May 22 2009, 02:36 )
Ωραια τα μετρα ασφαλειας.Μπορειτε να συνεχισετε να λετε οτι οι Αγγελοπουλοι φερνουν νεα ηθη σε αντιθεση με τους αντιβιοτικους και οτι καφροι υπαρχουν σε ολες τις ομαδες.Οντως ετσι ειναι αλλα τετοιοι καφροι ωστε να κανουν τετοιας εκτασης επεισοδεια στον ΟΑΚΑ τουλαχιστον που παω ανελλειπως ζητημα να υπαρχουν 5.Και ναι υπαρχει μετρητης καφριλας και αλητειας.
Κατα τ'αλλα τα συνηθησμενα...
Αν διαβάσεις από την αρχή το ποστ θα καταλάβεις ότι έχω σταματήσει να προβληματίζομαι εδώ και δεκαετίες.
Και φυσικά στο συγκεκριμένο σημείο αστειεύομαι.
Όσο για τον μετρητή καφρίλας που λες, είναι μεγάλο λάθος να το σκέφτεσαι έτσι.
Δηλαδή αυτοί πέταξαν 100 αντικείμενα ενώ εμείς 50 άρα είμαστε ΟΚ εμείς??
15 βόμβες αυτοί, 3 εμείς, δεν τρέχει τίποτα.
Δεν σου λέω ότι όλοι είναι το ίδιο μπλα μπλα μπλα...
Δεν είναι.
Ένας που έχει κάνει δύο φόνους είναι πολύ καλύτερος από κάποιον άλλο που έχει κάνει 25 φόνους. Σοβαρά.
Ή τουλάχιστον πολύ λιγότερο χειρότερος, αναλογικά, για να μην παρεξηγηθώ.
Και οι δύο όμως είναι για την κόλαση.
Ελπίζω να πιάνεις το ύφος μου.
Marciulionis
May 22 2009, 01:56
QUOTE(apkat @ May 22 2009, 02:47 )
Όλοι κάνουνε λάθη... Εγώ έχω τουλάχιστον τα @@ να το παραδεχτώ... Εσύ έχεις κάνει πολλά περισσότερα μες στη χρονιά! Άσε που είμαι σίγουρος ότι χρωστάς πολλά λεφτά για το ότι ο Ολυμπιακός δε χάνει μες στο ΣΕΦ... Γιαννάκι (με "ι" μη νομίζουνε πως είσαι ο άλλος και σε βρίζουν
) ! Άσε τις παπαριές και φέρε το Σίβας να πούμε για τους λίγους Χαλπερίν και Γκρίρ!
QUOTE(Marciulionis @ May 22 2009, 02:56 )
Όλοι κάνουνε λάθη... Εγώ έχω τουλάχιστον τα @@ να το παραδεχτώ... Εσύ έχεις κάνει πολλά περισσότερα μες στη χρονιά! Άσε που είμαι σίγουρος ότι χρωστάς πολλά λεφτά για το ότι ο Ολυμπιακός δε χάνει μες στο ΣΕΦ... Γιαννάκι (με "ι" μη νομίζουνε πως είσαι ο άλλος και σε βρίζουν
) ! Άσε τις παπαριές και φέρε το Σίβας να πούμε για τους λίγους Χαλπερίν και Γκρίρ!
Εγω ξεχρεωσα οταν εχασα απο την Λε Μαν..Δεν υπαρχει επομενο στοιχημα..Χαιρομαι παντως που αναγνωριζεις το λαθος σου..Να τον ακους αλλη φορα τον Γιαννη.Σε λιγο καιρο θα αρχισεις να μου τα γυρνας και για τον μακινταιρ.
Σιβας δεν εχει μεινει..
PAKMAN
May 22 2009, 02:00
QUOTE(PAKMAN @ May 22 2009, 02:27 )
Το κακό ,αν χαθεί και αυτο το πρωταθλημα ,είναι πως θα αλλάξει παλι ο προπονητης και 6 παίκτες και αντε παλι απο την αρχη.
Προβλεψη μου ειναι...
Μένουν
1)Παπαλουκας
2)Βασιλόπουλος
3)Βουγιούκας
4)Τσιλι ( Τετοιο συμβολαιο δεν ξαναβρίσκει ποτέ στην καρριέρα του)
5) Βουισιτς
6) Πρίντεζης
Φευγουν
1)Τεοντοσιτς(δανεικος)
2)Ερσεγκ(δανεικος)
3)Γκρήρ
4)Μπουρούσης(ΝΒΑ)
5)Σοφο(Αρης)
6)Πελεκάνος(Πανελληνιος)
Αν είχε Ζήση σημερα ο Ολυμπιακος ΔΕΝ θα έχανε....
Η ισως Πλάνινιτς η Πρικιόνι
PARISINOS
May 22 2009, 02:01
QUOTE(hawks7 @ May 22 2009, 00:52 )
Καλησπερα καλησπερα, απλα ενα μικο σχολιο
στα περισσοτερα συμφωνω με τα ανωτερω που εχω δει.
1,
ΑΗΔΙΑΣΑΜΕ με τις καφριλες. επιτελους
ΚΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. 2, εγω προσωπικα μετα το σημερινο δεν προκειται να ξαναδω αγωνα μπασκετ μεταξυ των 2 αιωνιων. Τα τελευταια χρονια οποτε το παιχνιδι κρινεται στα τελευταια λεπτα, νικητης ειναι
ΠΑΝΤΑ ο πρασινος, λογικο αν σκεφτουμε οτι παιζει με
8!!!! Ρωτω λοιπον, για ποιο λογο να χανω 2 ωρες απο την ζωη μου, ενω απο πριν ξερω τον νικητη. Ας κανουν οτι θελουν οι ιθυνοντες του Ελληνικου μπασκετ, ας βγαζουν καθε χρονο τον ιδιο πρωταθλητη με διαφορους πλαγιους τροπους, εγω σταματω να βλεπω κυριοι, δεν αντεχω αλλο. Απλα να γνωριζουν οτι με αυτα που γινονται δεν προαγεται το ΜΠΑΣΚΕΤ.
Δυο ματς κριθηκαν στο ποντο φετος.
Το ενα το πηρε ο ΟΣΦΠ με το νον κολλ σε βασιλοπουλο και παπαλουκα.
Το αλλο ο ΠΑΟ με το νον κολ πανω σε σαρας.
Το ματς στην ευρωπη δεν μετραει, το κυπελλο και το πρωτο στο ΟΑΚΑ δεν τελειωσαν στο ποντο.
Ο ΟΣΦΠ εχασε για τρεις λογους για μενα.
Πρωτον εδειχναν απιστευτα ανχωμενοι. ΚΑναν το ενα λαθος μετα το αλλο, με αποτελεσμα ο ΠΑΟ να παρει σε ματς που εληξε στους 60 ποντους, 20 ποντους απο αιφνιδιασμους.
Δευτερων ο ΟΣΦΠ δεν εχει δευτερο πλευ. Παιζει οσο αντεξει ο παπαλουκας , μολις βγαινει για να παρει ανασες , ο ΠΑΟ εχει σαφες προβαδισμα. Χωρια που ο ΠΑΟ αρχιζει ολα τα ματς με περιπου +6-+8 μιας και ο γιαννακης τον ξεκιναει παντα απο τον παγκο.
Τριτων στην ηλιθια πραξη του τσιλι. Με τη διαφορα στους +2 και 40 δευτερα να μενουν δεν κανεις φαουλ. Αν κανεις , τοτε την πατησες. Η διαφορα παει στους 4 και ακομα και αν βαλεις το επομενο καλαθι, θα μενουν λιγοτερα απο 24 δευτερα, οποτε πας για φαουλ. Με τον ΠΑΟ να εχει εκτελεστες σαν τον σαρας και τον μητσο, δεν μπορεις να ελπιζεις και σε πολλα.
vraxos
May 22 2009, 02:01
1)Επειδη ημουνα στην 5 και δεν καταλαβα...γιατι εφαγε τοσες μαπες αυτος ο σεκιουριτας??(μιλαμε για πολυ ξυλο)
το λεγομενο ντου στη φυσουνα εγινε μονο και μονο για να τις φαει αυτος και σ`αυτο το ντου δεν μπορουσαν εκ των πραγματων να κανουν τιποτα ουτε οι μπατσουληδες ουτε οι υπολοιποι σεκιουριταδες...Δηλαδη με αλλα λογια ενα ενδεχομενο ντου στο παρκε μπορουσε να γινει ανετα...
2)Τις 2 μπομπιτσες που πεσανε μεσα στην 4 και μεσα στην 5 (μεσα στους οπαδους εννοω,στα ποδια μας) δεν τις ειδε κανεις???γιατι ακομα ψαχνω τον λογο...
3)μονο εμενα εψαχναν οι μπατσοι 4 λεπτα με το ρολοι??μιλαμε για τσαντακι, πορτοφολι, τσεπες, πακετο τσιγαρα, καλτσες??μαλλον ειμαι και πολυ αλητοφατσα τι να πω?
Για το παιχνιδι τα εχουν πει ολα οι προηγουμενοι...
Απλα να πω οτι σημερα η ομαδα(ο Ολυμιακος) μου εδωσε την αισθηση οτι φοβαται....φοβαται πολυ...(με εξαιρεση τον Τζος ο οποιος δεν εκανε και τρελο παιχνιδι απο αποψη αριθμων αλλα στο 2ο ημιχρονο επαιζε μονος του και δεν εδειξε σε κανενα σημειο να φοβαται...και τον ΓΙΑΝΝΗ) και δεν υπαρχει καποιος να της πει να μην φοβαται...να την τσιτωσει ρε αδερφε...να της δωσει λιγο εγωισμο...Τιποτα δεν εχει κριθει βεβαια ακομα...
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
May 22 2009, 02:07
Α ρε Τομιτς γιατι να μην εισαι 10 χρονια νεοτερος να δειξεις σε μερικους
τι σημαινει εχω κακαλα.
Αληθεια υπαρχουν ακομα καποιοι που λενε οτι ειναι καλυτερος ο Τεοντοσιτς???
red pyramid88
May 22 2009, 02:10
Δεν είναι λίγο μπεμπέ για να γίνει σύγκριση? Σε 10-12 χρόνια θα πρέπει να την κάνεις αυτή την ερώτηση....
kseplenhs
May 22 2009, 02:11
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ May 22 2009, 03:07 )
Α ρε Τομιτς γιατι να μην εισαι 10 χρονια νεοτερος να δειξεις σε μερικους
τι σημαινει εχω κακαλα.
Αληθεια υπαρχουν ακομα καποιοι που λενε οτι ειναι καλυτερος ο Τεοντοσιτς???
αν τον άφηνε να παίζει ο παναής...
(τι μόνο για τον σοφοκλή θα τα λές?!)
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
May 22 2009, 02:16
QUOTE(red pyramid88 @ May 22 2009, 03:10 )
Δεν είναι λίγο μπεμπέ για να γίνει σύγκριση? Σε 10-12 χρόνια θα πρέπει να την κάνεις αυτή την ερώτηση....
Στην ιδια ηλικα ο Τομιτς ηταν βασικος πλει-μεικερ, πηγε σε 2 συνεχομενους τελικους Φ4
και ειχε παρει 3 πρωταθληματα.
Marciulionis
May 22 2009, 02:16
QUOTE(hawks7 @ May 22 2009, 02:52 )
2, εγω προσωπικα μετα το σημερινο δεν προκειται να ξαναδω αγωνα μπασκετ μεταξυ των 2 αιωνιων. Τα τελευταια χρονια οποτε το παιχνιδι κρινεται στα τελευταια λεπτα, νικητης ειναι ΠΑΝΤΑ ο πρασινος, λογικο αν σκεφτουμε οτι παιζει με 8!!!! Ρωτω λοιπον, για ποιο λογο να χανω 2 ωρες απο την ζωη μου, ενω απο πριν ξερω τον νικητη.
Γιατί παίζεις με 2... Άλλο 8 άλλο 2 (άντε 3 άν βάλω και τον MVP σήμερα Τσίλι)...
QUOTE(apkat @ May 22 2009, 02:59 )
Εγω ξεχρεωσα οταν εχασα απο την Λε Μαν..Δεν υπαρχει επομενο στοιχημα..Χαιρομαι παντως που αναγνωριζεις το λαθος σου..Να τον ακους αλλη φορα τον Γιαννη.Σε λιγο καιρο θα αρχισεις να μου τα γυρνας και για τον μακινταιρ.
Σιβας δεν εχει μεινει..
Μωρέ τον ακούω τον Γιάννη άλλα δεν είναι τυχαίο που σε ΟΛΕΣ τις προβλέψεις μου έχω πέσει μεσα φέτος! (Άντε ίσως είναι! Μία τη χάνω κάθε χρόνο!
). Σίβας Τζόνι δεν έχει σημασία! Φέρε κάτι να πιούμε και να πούμε τις παπαριές μας για τον Γκρίρ και ΕΙΔΙΚΑ για τον χαλπερίν! Στην ανάγκη να πάρομε και πράμα!
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
May 22 2009, 02:27
QUOTE(kseplenhs @ May 22 2009, 03:11 )
αν τον άφηνε να παίζει ο παναής...
(τι μόνο για τον σοφοκλή θα τα λές?!)
Ο Τομιτς αν τραβουσε οσα τραβαει ο Σοφο ή ο Τεοντοσιτς
θα τα ειχε κανει ...............
Σιγα μην δεν τον εβαζε.
Κρατιεμαι ολο το βραδυ να μην το πω, αλλα θα σκασω.
Σε οσα ματς φετος εναντιον του ΠΑΟ,
ο Σοφο εχει παιξει μονο στο α' ημιχρονο ή καθολου, εχουμε χασει.
Σε ενα ματς επαιξε και στα 2 ημιχρονα και κερδισαμε.
ΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΟ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΗΣΥΧΑΣΑ.
Ρε παιδιά να πω κάτι?? γιατί σε όλα τα ματς στο ΣΕΦ (καλά όχι σε όλα αλλά στα περισσότερα) παίζεται τόσο κακό μπάσκετ?
ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο θυμηθήκαμε δεκαετία '90. μικρά σκορ, μεγάλη αστοχία κλπ. κάπως έτσι ήτανε και οι 2 τελικοί πέρυσι στο ΣΕΦ, σε λίγο θα ξαναδούμε και το 45-44
Κάτι μεταφυσικό έχει αυτό το γήπεδο μου φαίνεται....
Για τη τελευταια φαση..Πιστευω οτι ο Παπαλουκας πηγαινε αρχικα για αριστερο μπασιμο, ειδε τον ΔΔ, και αλλαξε χερι αλλα δεν ειχε πατησει σωστα, και πηγε πλεον ουσιαστικα περισσοτερο για να κερδισει το φαουλ.
Κατ'εμε την ευθυνη για τη φαση την εχει ξεκαθαρα ο Τεο! Δεν πιστευω με τιποτα οτι το αγγιγμα αυτο του Σαρας -κι ας ηταν εστω ίσως τυπικα φαουλ- επηρρεασε πραγματικα τη φαση. Επρεπε -και μπορουσε- να το βαλει!!
Οπως μεγαλη ευθυνη εχει βεβαια και ο -πολυ καλος σημερα- Τσιλι για το ηλιθιο φαουλ που κανει νωριτερα.
Οπως και να'χει το θεμα δεν ειναι εκει! Κατ'εμε αυτο το ματς επρεπε να το ειχαμε καθαρισει με +10!
Σε ενα ματς που ο Παο ηταν ΚΑΚΟΣ, με τους Σαρας, ΔΔ ανυπαρκτους και πολυ αστοχια απο το τριποντο, δεν επιδιωξαμε ΚΑΘΟΛΟΥ να ανοιξουμε το παιχνιδι και καταφεραμε να ειμαστε ακομα χειροτεροι!! 67 ποντοι μεσα στο ΣΕΦ ειναι απαραδεκτα μικρη συγκομιδη!! "Δικο μας" ματς δωσαμε γιατι μπηκαμε χεσμενοι, αγχωμενοι και με λαθος στρατηγικη! Τρομερα στατικοι και αργοι στην επιθεση και την ιδια ωρα μαλιστα να τρωμε 10 αιφνιδιασμους! Πιστευω οτι ουτε ο ιδιος ο Ζοτς δεν περιμενε οτι θα κανει σημερα το μπρεικ.
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
May 22 2009, 03:35
QUOTE(Gash @ May 22 2009, 04:06 )
Ρε παιδιά να πω κάτι?? γιατί σε όλα τα ματς στο ΣΕΦ (καλά όχι σε όλα αλλά στα περισσότερα) παίζεται τόσο κακό μπάσκετ?
ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο θυμηθήκαμε δεκαετία '90. μικρά σκορ, μεγάλη αστοχία κλπ. κάπως έτσι ήτανε και οι 2 τελικοί πέρυσι στο ΣΕΦ, σε λίγο θα ξαναδούμε και το 45-44
Κάτι μεταφυσικό έχει αυτό το γήπεδο μου φαίνεται....
Τοτε ηταν μικρα τα σκορ γιατι επαιζαν αμυναρες, τωρα ειναι απλα αμπαλοι.
QUOTE(Anaz @ May 22 2009, 04:30 )
Για τη τελευταια φαση..Πιστευω οτι ο Παπαλουκας πηγαινε αρχικα για αριστερο μπασιμο, ειδε τον ΔΔ, και αλλαξε χερι αλλα δεν ειχε πατησει σωστα, και πηγε πλεον ουσιαστικα περισσοτερο για να κερδισει το φαουλ.
Κατ'εμε την ευθυνη για τη φαση την εχει ξεκαθαρα ο Τεο! Δεν πιστευω με τιποτα οτι το αγγιγμα αυτο του Σαρας -κι ας ηταν εστω ίσως τυπικα φαουλ- επηρρεασε πραγματικα τη φαση.
Οπως μεγαλη ευθυνη εχει βεβαια και ο -πολυ καλος σημερα- Τσιλι για το ηλιθιο φαουλ που κανει νωριτερα.
Οπως και να'χει το θεμα δεν ειναι εκει! Κατ'εμε αυτο το ματς επρεπε να το ειχαμε καθαρισει με +10!
Σε ενα ματς που ο Παο ηταν ΚΑΚΟΣ, με τους Σαρας, ΔΔ ανυπαρκτους και πολυ αστοχια απο το τριποντο, δεν επιδιωξαμε ΚΑΘΟΛΟΥ να ανοιξουμε το παιχνιδι και καταφεραμε να ειμαστε ακομα χειροτεροι!! "Δικο μας ματς" δωσαμε γιατι μπηκαμε χεσμενοι, αγχωμενοι και με λαθος στρατηγικη! Τρομερα στατικοι και αργοι στην επιθεση και την ιδια ωρα μαλιστα να τρωμε 10 αιφνιδιασμους! Πιστευω οτι ουτε ο ιδιος ο Ζοτς δεν περιμενε οτι θα κανει σημερα το μπρεικ.
Εγω το ελεγα και χθες οτι οι εξυπνοι προπονητες χτυπανε το 3ο παιχνιδι
που ειναι πιο χαλαρος ο γηπεδουχος.
Και ο ΠΑΟ σημερα δεν κατεβηκε για να παρει το ματς,
αλλα εμεις παλι καταφεραμε να χασουμε.
Ποτε θα ξαναβρουμε τοσο χαλια τον ΠΑΟ???
Φέτος δεν παίζει να τον ξαναβρούμε τόσο ανέτοιμο τον ΠΑΟ. Του χρόνου πάλι. Κάθε χρόνο το ίδιο πράγμα. Η ίδια απογοήτευση. Και δυστυχώς, να λέμε και του στραβού το δίκιο, ο ΠΑΟ είναι πιο καλή ΟΜΑΔΑ. Εμείς με το σύστημα "τουρλουμπούκι" συνήθως κλεφτοπόλεμο θα παίζουμε όταν έχουμε ισχυρό αντίπαλο. Και στο ΟΑΚΑ που θα κατηφορίζει θα ναι δύσκολα τα πράγματα....
rankin
May 22 2009, 07:41
Μετά από κάθε παιχνίδι, ανεξάρτητα αν είναι νίκη ή ήττα, έχω διάθεση να σχολιάσω τα όσα συνέβησαν.
Μετά το χθεσινό παιχνίδι όμως, δεν έχω καμία διάθεση να ασχοληθώ ξανά με το νεκρό κουφάρι αυτού που αποκαλούμε "ελληνικό μπάσκετ". Αν επίσης ζητούσαν οι Αγγελόπουλοι τη γνώμη μου, θα τους έλεγα να πράξουν και αυτοί το ίδιο.
Δεν βρίσκω πραγματικά κανέναν λόγο να κάτσω τη δευτέρα να δω το δεύτερο παιχνίδι και φυσικά δεν βρίσκω κανένα λόγο να χάσω την άλλη πέμπτη την συναυλία των ACDC για να δω το τρίτο παιχνίδι.. Γενικά, δεν βρίσκω κανέναν λόγο για να ασχολείται πλέον κάποιος σοβαρός άνθρωπος που ζει σε αυτή τη χώρα, με το θέατρο σκιών που ονομάζεται "ελληνικό μπάσκετ"..
Έφυγα χθες από το ΣΕΦ στο 1'30" πριν το τέλος. Εκεί που είχαν ξεκινήσει τα επεισόδια. Αν κάποιος βρει ένα διαρκείας πεταμένο στο πάρκινγκ του γηπέδου, ας το κρατήσει.. το χαρίζω. Έτσι και αλλιώς, μόνο συλλεκτική αξία έχει.
Αγωνιστικά δεν έχω να αναφέρω τίποτα. Ένας αγώνας μπάσκετ μπορεί να εξελιχθεί με οποιονδήποτε τρόπο. Το ζήτημα είναι πως θα τελειώσει, και εδώ έχουμε να κάνουμε πλέον με μια κατάσταση σύμφωνα με την οποία, αφού εξαντλήσουμε κάθε πιθανό τρόπο για να καθαρίζουμε ένα παιχνίδι, αρχίζουμε και επαναλαμβάνουμε τις μεθόδους από την αρχή. Χθες ξεκίνησαν οι επαναλήψεις με το best selling επεισόδιο των "τριών χάριτων" (όλοι ξέρουν πιο είναι αυτό)...
Έλεγα εδώ και καιρό πως το φετινό πρωτάθλημα είναι κομβικής σημασίας. Όσο σημαντικό θα ήταν για τον Ολυμπιακό να το πάρει, άλλο τόσο σημαντικό θα ήταν για τον παο να μην επιτρέψει στον Ολυμπιακό να το πάρει. Δεν είναι εποχές για να παίρνουν αέρα οι Αγγελόπουλοι..
Σκεφτείτε πως κανονικά ο Ολυμπιακός φέτος θα διεκδικούσε (με πλεονέκτημα έδρας μάλιστα) το δεύτερο πρωτάθλημα του σε τρία χρόνια.. Και όμως, στην πραγματικότητα, ο παο θα κάνει το πολύ λογικό πλέον 3 στα 3.. Συγχαρητήρια!
Συγχαρητήρια στους θεματοφύλακες του Ελληνικού μπάσκετ! Φτιάξανε μια ωραία και περιποιημένη ταφόπλακα για το προϊόν που υποτίθεται πως προστατεύουν.. Αλλά θα μου πείτε, χτίστηκε ποτέ καμία αυτοκρατορία με ροδοπέταλα; Ποτέ! Αν δεν πάρεις το σκάλπ από όποιον βρεις μπροστά σου, δεν κάνεις τίποτα και ακόμα περισσότερο αν δεν πάρεις το σκαλπ όποιου προσπαθήσει να σηκώσει το κεφάλι..
Αυτό έγινε και χθες και μην μας κάνει πλέον τίποτα εντύπωση.
Εγώ πλέον έχω πάθει ανοσία και αδιαφορώ για τις καινούριες επιτυχίες της "συμμορίας" και τις επαναλήψεις/remake των "τριών χάριτων" ..
@ rankin
μεγαλε και εγω μαζι σου !
το τραγικο της υποθεσης ειναι οτι ολοι καταδικαζουν την βια αλλα ολοι κανουν τους κινεζους οταν προκειται για διακοπη-τιμωρια
το τραγελαφικο της υποθεσης ειναι οτι θα την γλυτωσουμε με κανα χρηματικο προστιμο αντε με καμια τιμωρια που μεχρι να εκδικαστει θα παει για του χρονου , που θα γινει εφεση και τελικα θα την γλυτωσουμε με καμια αγωνιστικη σε παιχνιδι με την Ολυμπια πχ
εμ ετσι δεν γινεται δουλεια παιδες και τετοια φαινομενα θα διαιωνιζονται
ριχτου αμεσως 5 αγωνιστικες ,μηδενισμο στον αγωνα και κανα -3 βαθμους για το επομενο πρωταθλημα και θα σου πω εγω αν θα ξαναγινουν τετοια.
ριξε και καμια φυλακα στους συληφθεντες και τα λεμε μετα ...δυστυχως ατιμωρητοι καθαριζουν οι περισσοτεροι σε τετοιες περιπτωσεις
οι αγγελοπουλοι επρεπε να παρουν την ομαδα και να φυγουν με οτι συνεπειες μπορει να ειχε κατι τετοιο
αγωνιστικα τι να πουμε τωρα... το χω ξαναπει δεν μαρεσει ο τροπος που παιζουμε με γιαννακη . τελος .αμα δεν μπορουμε να κερδισουμε εναν τοσο κακο ΠΑΟ οσο ηταν χτες , καλυτερα να τους το δινουμε πριν αρχισουν οι τελικοι
nikefalin
May 22 2009, 09:15
QUOTE(berry @ May 22 2009, 08:19 )
οι αγγελοπουλοι επρεπε να παρουν την ομαδα και να φυγουν με οτι συνεπειες μπορει να ειχε κατι τετοιο
αν εννοείς για τις φασαρίες, ναι αυτή θα ήταν (ή μπορεί και να είναι) μια κίνηση που θα τους βάλει μέσα στην εκτίμηση όλου του κόσμου και όχι μόνο στους Ολυμπιακούς. Θα χει το κόστος της ( ένας τίτλος π.χ.) , αλλά θα καταδείξει αυτό που λείπει, να κάνουμε τα λόγια (τα εύκολα) πράξη.Γιατί και ο Ομπράντοβιτς το χει ...υποσχεθεί αυτό, κι ένα σωρό παίκτες από δω κι από κει, αλλά κανείς δεν έχει το σθένος να το κάνει .
Πέραν από τις ...αντίπαλες φυλλάδες που θα γράψουν για φευγιό κλπ (κομψά το λέω) , όλος ο υπόλοιπος κόσμος που το χει κατοικημένο και όχι ακατοικήτο θα επικροτήσει και θα συμπαρασταθεί.
Αυτό είναι το δύσκολο, το να κάνουν τα ευχολόγια πράξεις. Ακόμα και στο Βερολίνο ( που λόγω πεινασμένων σκυλιών και της άτεγκτης στάσης του γερμανικού κράτους δεν έγινε τίποτα) οι στρατιές ήταν εκεί να μας βρωμίζουν τα αυτιά. Αν ανθρωποι εξαιρετικά μορφωμένοι και με τόση μεγάλη δύναμη (όχι μόνο οικονομικά) ικανοποιούνται και δίνουν θέση στην αισθητική τους , και πολύ περισσότερο υποθάλπουν και ενθαρύνουν κοινούς εγκληματίες που συρρέουν κατά εκατοντάδες ( όποιος πετά κροτίδα στο γήπεδο, ακόμα και κέρμα , κάνει "απόπειρα κατά ζωής με δόλο και ίσως με προμελέτη") σε αθλητικές εκδηλώσεις, χάνεται το μέτρο και η λογική.
Ωραία λοιπόν τα λόγια , αλλά ωσπού να δούμε έναν (όπως π.χ. τον κο Προσαλίκα στο βόλλευ) να το κάνει πράξη, ας κρατάμε πολύ μικρό καλάθι.
vastravoud
May 22 2009, 09:27
Ασχολούμαστε και κράζουμε όταν το κέρμα/κροτίδα/βεγγαλικό/whatevah ΠΕΤΥΧΕΙ κάποιον, ενώ εγκληματικό είναι ΤΟ ΙΔΙΟ το πέταγμα.
kotzito
May 22 2009, 09:28
1)Αφηνει εξω τον Τεοντοσιτς στο τελος ο οποιος με την <<αλητεια>> του και το σουτακι του επρεπε να μπει στη θεση του Γκριρ ή του Χαλπεριν που επαιζαν σαν κοτες
2)Ο Σοφο επαιξε ενα λεπτο,εκανε μια καλη φαση στην επιθεση και μετα δεν τον ξαναειδαμε.Στο 2ο ημιχρονο γιατι δεν επαιξε για να σπρωξει λιγο μεσα στην ρακετα και να μην τρωμε λει-απ απο Σπανουλη και Νικολας και 2 γκολ-φαουλ απο τον Πεκοβιτς;
3)Γκριρ καλα εκανε που τον αφησε να παιξει λιγο περισσοτερο μηπως βαλει ενα σουτ και ρολαρει.Αλλα αφου βλεπεις οτι δεν ειναι στην μερα του αφησε τον εξω.
Πλεον ενω ημουν απο τους υποστηρικτες του Γιαννακη,εχω αρχισει να χανω την εμπιστοσυνη μου σε αυτον.Ο Ολυμπιακος με τον Γιαννακη στον παγκο εχει βελτιωθει και μπορει να κοντραρει τον ΠΑΟ,αλλα σε καμια περιπτωση να τον νικησει.Αμα μας παρουν με sweep το θεωρω απιθανο να συνεχισει και του χρονου.Μετα την χτεσινη ηττα πιστευω οτι ο ΠΑΟ εχει μεγαλο προβαδισμα για το πρωταθλημα.Αν παιξουν ολοι με το παθος που επαιξαν χτες ο Μπουρουσης και ο αφανας ο Ολυμπιακος παντως μπορει να γυρισει την κατασταση.Αν χασουμε το παιχνιδι της Δευτερας δεν εχουμε καμια ελπιδα σχεδον.
Για της αλητειες της κερκιδας εχω να πω ενα μεγαλο ΝΤΡΟΠΗ τους.Αλλη μια φορα καταστρεφεται μια προσπαθεια εξ αιτιας των γνωστων ανεγκεφαλων.Η εικονα του ΣΕΦ χτες με τις πτυσσομενες ειναι μπατε σκυλοι αλεστε.Καλυτερα να μην τις ειχαν βαλει ποτε.Και ας ειχε μικροτερη χωρητικοτητα τοτε.
Mετα τα χτεσινα εντος και εκτος γηπεδου σκεφτομαι σοβαρα το ενδεχομενο αν θα ανανεωσω το διαρκειας και του χρονου.Οι Αγγελοπουλοι παλι θα ριξουν λεφτα για να ερθουν παικταραδες,παλι θα δημιουργηθουν προσδοκιες και παλι δεν θα παρουμε τιποτα.Αφου ουτε φετος μαλλον δεν θα το παρουμε,δεν θα το παρουμε ποτε.Ο Ολυμπιακος οπως και να το κανουμε δεν θα καταφερει ποτε να κερδισει τον ΠΑΟ.Πρεπει να περιμενουμε ποσα χρονια για να ερθει εκεινη η χρονια που θα τον κερδισουμε και θα παρουμε καποιον τιτλο.
Τελος,πιστευω οτι για την κατασταση αυτη του Ολυμπιακου ευθυνεται και σε μικρο μεριδιο ο Κοκκαλης.Ειχαμε πριν 10-12 χρονια δυο απο τους καλυτερους προπονητες της Ευρωπης και τους εδιωξε και τους δυο.Μετα παρατησε το μπασκετ του Ολυμπιακου και ουσιαστικα με αυτη του την κινηση εκανε δυνατο τον Παναθηναικο.Τωρα πλεον δεν νομιζω να γυρισει,αλλα μια διοικηση Αγγελοπουλων-Κοκκαλη θεωρω οτι θα ηταν η ιδανικη για να επιστρεψουμε στους τιτλους.
Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την @@δάτη νίκη του. Έδειξε πως μπορεί να κερδίζει και μέσα σε ζούγκλες.
Ανεξάρτητα του τι θα γίνει εμάς μας αξίζει να παίξουμε κεκλεισμένων των θυρών στα επόμενα δύο παιχνίδια (αν φτάσουμε ως εκεί).
Δυστυχώς φαίνεται πως τουλάχιστον οι μισοί μας ξένοι θέλουν πάλι αλλαγή. Αν φύγουν και οι Έλληνες τότε κλάφτα.
kseplenhs
May 22 2009, 11:14
ωραία αυτά περί διαιτησίας και κόσμου.δεν ξέρω αν είναι αλληλενδετα αυτά τα 2 αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν με πολυαπασχολεί...
αγωνιστικά τώρα...αυτή η ομάδα σας έδειξε πως είναι επαρκης για να λέγεται πρωταθλήτρια?αν μου πείτε "ναι" και το γιατί,τρέχω να βρω στο δευτερόλεπτο που μένει ο ζαβλανός...
περιμένω εναγωνίως την επόμενη εκπομπή της θ.7 για να απολαυσω που θα αυτοαποθεωθούν....ο πύρηνος λαός του θρύλου...
rankin
May 22 2009, 11:18
QUOTE(kseplenhs @ May 22 2009, 12:14 )
αγωνιστικά τώρα...αυτή η ομάδα σας έδειξε πως είναι επαρκης για να λέγεται πρωταθλήτρια?αν μου πείτε "ναι" και το γιατί,τρέχω να βρω στο δευτερόλεπτο που μένει ο ζαβλανός...
Με βάση το χθεσινό παιχνίδι, καμία από τις 2 ομάδες δεν έδειξε επάρκεια πρωταθλητή
ΥΓ.. Γιατί έβγαλες απο το αβαταρ τον Πιτσίλκα και έβαλες τον "άρχοντα" στη θέση του;;; Πιτσίλκας for president!
Η γνωμη μου ειναι εξης:
1o/ Δεν υπαρχει προπονητης Γιανακης
3ον/ Με ποδοσφαιρικους φιλαθλους να πηγαινουν στο γηπεδο(αφηνωντας εξω τους μπασκετικους) δεν προκειται να παμε πουθενα. Αυτοι νομιζουν οτι το μπασκετ με το ποδοσφαιρο ειναι το ιδιο και δεν ξερουν ποσο κακο εκαναν χθες στην ομαδα με τη διακοπη που προκαλεσαν χθες.
4ον/ Τα guard μας(εκτος Παπαλουκα) εχουν καρδια σπουργητιου
Υ.Γ. ΤΟ 2ο λογο που εγραψα μου τον εσβησαν oι mods και δεν ξερω γιατι
kseplenhs
May 22 2009, 11:26
ξέρεις ρε ράνκιν ποιό είναι το θέμα όμως...οτι όσο αμφίρροπα και να είναι τα παιχνίδια,στο τέλος πάντα κάνουμε εμείς τη μπαρούφα...ε πόσο τύχη να είναι γ..ω την τύχη μου?
και φυσικά διαφωνώ οτι καμία ομάδα δεν έδειξε επάρκεια χτες.ο παο όσο κακός και να ήταν μου έδειξε μια ξεκάθαρη φιλοσοφία στο παιχνίδι του.
και εκνευρίστηκα (όταν όλο τον χρόνο λέμε για την "αθλητική" και "γεμάτη ενέργεια" ομάδα που έχουμε) να βλέπω ο παο να βγάζει αιφνιδιασμό με 4 παίχτες και οι "αθλητές" μας να μην τους προλαβαίνουν και να βγάζουν τη φωτογραφία στο τέλος....
ο πέκοβιτς ειδικά έκανε το πανω-κάτω σε 5 δευτερόλεπτα.ούτε σπρίντερ να ήταν....
εμείς απο την άλλη....γιούργια να πάρουμε την πόλη.επιμονή στον γκρίρ για να βρεί το χέρι του,και στο να περνάει η μπάλα μέσα όταν η άμυνα του παο είχε στήσει κάμπινγκ στο ζωγραφιστό....
banou7
May 22 2009, 11:31
Όσο αγανακτησμένος και αν είναι ο κόσμος δεν δικαιολογούνται τέτοιες συμπεριφορές. Ζημιώνουν την ομάδα, το άθλημα, τα πάντα όλα. Ξεχάσανε φαίνεται ότι παρόμοια έκτροπα κόστισαν στον Ολυμπιακό το Κύπελλο στον τελικό της Λαμίας...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.