QUOTE(treathitch @ Nov 19 2006, 09:54 PM)

Οφείλω να παραδεχτώ ότι, διαβάζοντας τα προηγούμενα ποστ μου, καταλαβαίνω πως μπορεί να προσβληθεί κανείς. Ωστόσο, αν και το πήρα πιο σοβαρά απ' όσο χρειάζεται (άλλωστε όλα είναι γκρίζα και τίποτα άσπρο-μαύρο), το θέμα είναι αρκετά σημαντικό και συνεχίζω να μην καταλαβαίνω τη συνεχιζόμενη επίθεση προς τα γραφόμενά μου.
Να σε βοηθησω λιγακι...
QUOTE(treathitch @ Nov 19 2006, 08:53 AM)

Όπως έχω ξαναγράψει, όμως, τα φόρουμ υπάρχουν για την ανταλλαγή απόψεων και όχι για την προβολή προσωπικής ανοησίας ή την ντε και καλά επιβολή του συνολικού παραλόγου απέναντι στη λογική.
Έχω βρεθεί σε φόρουμ όπου τα λογικά ποστ υπερτερούν, αλλά - δυστυχώς ή ευτυχώς - δεν εκπλήσσομαι καθόλου που η πλειοψηφία εδώ μέσα δεν έχει απορήσει με την παρανοϊκή προβολή του εθνικού ως αυτονόητο, τη συνεχή υποτίμηση της νοημοσύνης των άλλων και την κραυγαλέα έλλειψη σεβασμού προς τους άλλους, με βάση ("πάτημα" μάλλον) το λαϊκισμό και την ευκολία. Ποιος ξέρει; Ίσως τελικά σε αυτή την έλλειψη παιδείας να παίζει ρόλο το γεγονός ότι είναι έφηβοι, ή συμπεριφέρονται ως τέτοιοι.
Αν εσυ εχεις βγαλει αυτα τα συμπερασματα απο την παρουσια σου εδω μεσα,καλως.Δεν θα μπω στον κοπο
να σου αλλαξω την αποψη..Ο καθενας αντιλαμβανεται τα πραγματα με τον δικο του τροπο.
Το να παιρνεις αφορμη για αυτα τα σχολια,απο το χιουμοριστικο ποστ του Alexmei και αναλογα ποστ,το
θεωρω εντελως αδικο και δεν ειναι ικανα(προσωπικη αποψη) να στηριξουν αυτα που ισχυριζεσαι παραπανω...
QUOTE(treathitch @ Nov 19 2006, 08:53 AM)

Προς Warrior: Το να κοροϊδεύω τον αντίπαλό μου δε με τιμά. Αλλά να τον λυπάμαι, χωρίς όμως να τον κοροϊδεύω, είναι δικαίωμά μου. Ούτε καραγκιόζη τον χαρακτήρισα, ούτε του επέβαλα ντε και καλά την άποψή μου
Εγω προσπαθω να καταλαβω ακομα για ποιο λογο τον λυπασαι.
Πες μου λιγο...
Αν εγω παρω αυτα που λες,για παραδειγμα,για την Ρεαλ και την Ταου(με χιουμοριστικη διαθεση) και σου
αποδωσω χαρακτηρισμους αναλογους με αυτους που χρησιμοποιησες εδω,πως θα αντιδρασεις??
Θα εχεις αδικο?
Αυτο που λεει ο sihainas ειναι πολυ σωστο.Καλο ειναι να ξεχωριζουμε ποτε γινεται πλακιτσα και ποτε μιλαει
καποιος σοβαρα.
Ξαναδιαβασε το ποστ του Alexmei και συγκρινε το λιγο με αυτα:
Δε μπορείτε, κύριοι...
Δε δύνασθε να σαμποτάρετε την αυριανή πρωταθλήτρια Ισπανίας (ΑΜΗΝ!) και Ευρώπης (ΑΜΗΝ ΑΜΗΝ ΑΜΗΝ και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!), όσο και να προσπαθείτε.
Παρατήστε τα λοιπόν...
Αφού επέστρεψε κι ο Λούις, πάμε για το αήττητο στον πρώτο γύρο. Ποια Ρεάλ τώρα;
Ε, προφανώς τα παιδιά θέλανε να δώσουν ένα έξτρα ενδιαφέρον στη φετινή σεζόν. Άλλωστε, τη Γκραν Κανάρια θα την ταχτοποιήσουμε στο 2ο γύρο..
Κανεις δεν σου ειπε οτι σε λυπαται γι'αυτα που ειπες,ετσι?