Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Τουρνουά Ακρόπολης
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Εθνικές ομάδες
Pages: 1, 2
thrylos7
Καλό! Πολύ δυνατά τεστ... smile.gif
dimitrisp
Ωραιο τεστ λιγες μερες πριν το Ευρωμπασκετ 2007. Και οι 3 ομαδες ειναι στους ομιλους Γ & Δ πιθανοι αντιπαλοι της Εθνικης βαση χρονοδιαγραμματος στην φαση των 8 για την εισοδο στην τετραδα.
Alexmei
Η Γαλλία δν συμμετάσχει ε; Δεν θέλει κι άλλη ήττα από την Ελλάδαρα tongue.gif

Γαλλία ----> mellow.gif 30.gif

Ελλάδα ------> guns.gif blech.gif smilie_schal1.gif

Ελλάδα - Γαλλία -----> spam.gif

Υ.Γ. 24.gif
treathitch
Alexmei, σε λυπάμαι.
Το να κοροϊδεύει (έστω και αν δεν το εννοεί) κανείς τον αντίπαλό του, δεν τον τιμά. Ίσα ίσα που δείχνει αλαζονεία και έλλειψη σεβασμού. Θα σε συμβούλευα να το προσέξεις αυτό, όχι μόνο επειδή είναι Νοέμβριος και το Ευρωμπάσκετ έρχεται σε 10 μήνες, με τη Γαλλία να βρίσκεται ανάμεσα στα 4 φαβορί, λίγο πριν την κλήρωση, αλλά και επειδή τον ημιτελικό του προηγούμενου Ευρωμπάσκετ θα τον χαρακτήριζε κανείς προτίστως ως "γαλλική αυτοκτονία".
Και, δεν ξέρω αν το έχετε αντιληφθεί όλοι σας εδώ μέσα, αλλά, πελάτες-πελάτες οι Γάλλοι, όμως στο "τουρνουά των τεσσάρων ομάδων" βγήκαν πέμπτοι. Πάνω από όλους τους άλλους, χωρίς Τόνι Πάρκερ, χωρίς Γιοακίμ Νοά (πολύ πιθανόν ο κορυφαίος παίκτης στα κολλέγια φέτος), με Μικαέλ Πιετρούς πολύ χειρότερα από όπως ξεκίνησε στο ΝΒΑ, με Ντιό να τα πηγαίνει μέτρια και με τους Τουριάφ-Πετρό στο πρώτο τους τουρνουά. Δεν είμαι καθόλου σίγουρος για το τι θα γίνει σε ενδεχόμενη συνάντησή τους στο μέλλον, όσο και αν την κλάση της Ελλάδας (με τον Παπαδόπουλο πιθανώς με κακή υγεία) και πάλι μπορεί να μην την έχει..
dimitrisp
QUOTE(treathitch @ Nov 17 2006, 08:44 PM) *
Δεν είμαι καθόλου σίγουρος για το τι θα γίνει σε ενδεχόμενη συνάντησή τους στο μέλλον, όσο και αν την κλάση της Ελλάδας (με τον Παπαδόπουλο πιθανώς με κακή υγεία) και πάλι μπορεί να μην την έχει..

Αν τα 14 χρονια ΔΕΝ ειναι πολλα - ας χασουμε βρε αδελφε και απο την Γαλλια και θα τους βγαλουμε το καπελλο. Δεν νοειται να κερδιζεις παντοτε. Ουτε θα τα βαψουμε μαυρα.

Ουτε υποτιμησαμε τους Γαλλους (δεν νομιζω να το εκανε ο Alexmei ή μαλλον να το περιγραψω πιο σωστα ΔΕΝ το αφησε να εννοηθει ετσι) βλεπεις ομως τι σφαλιαρες τους ριχνουμε και χτες και προχτες η Ορτεζ αχαστο ματς και ομως ο ΜΕΤΡΙΟΣ Αρης το γυρισε, η Λε Μαν 12 ποντους και ομως το χασανε με διαφορα κιολας στο σπιτι τους, η Εθνικη δεν χανει 14 χρονακια τωρα....... και εσυ μιλας για γαλλικο μπασκετ ?? Ημαρτον παιδια !!

Δεν καταλαβα γιατι ενοχληθηκες απο το παραπανω σχολιο του φιλου μας ειλικρινα.

Ενα αστειο εκανε ο φιλος μας παραπανω και μαλιστα καλο-γουστο και ΟΧΙ κακο-γουστο !!

Σεβομαι την αποψη σου γιατι ειμαι υγιης φιλαθλος ομως καποια πραγματα δεν πρεπει να γραφονται....
treathitch
Aν ήσουν υγιής φίλαθλος, τότε δεν θα απαντούσες στο post μου, ή δε θα απαντούσες με τέτοιον τρόπο, διότι ο υγιής φίλαθλος δεν ασχολείται με το πόσο καιρό έχει μια ομάδα να κερδίσει μια άλλη, με παραδόσεις και αρλούμπες.
Θα ήθελα να σου υπενθυμίσω πόσο έχασε η Εθνική Εφήβων στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της φέτος το καλοκαίρι, από τη Γαλλία, μέσα στο σπίτι της, στην Αμαλιάδα.
43-86.. Νταμπλ Σκορ. Σε ματς-φωτιά, όπου παιζόταν η πρόκριση στην τετράδα και εν πολλοίς η πρόκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.
Αν λοιπόν ήσουν υγιής φίλαθλος και μη προκατειλημμένος, τότε καλά θα έκανες να γνωρίζεις και λίγα πράγματα παραπάνω, αλλά και να μη μιλάς υποτιμητικά για τους άλλους (και για τους Γάλλους). Δε γνωρίζω ούτε την ηλικία σου, ούτε τίποτα παραπάνω για σένα και πιθανόν να μη βρίσκεσαι στην καλύτερη δυνατή ψυχολογία, αλλά ένα πράγμα θα πρέπει να ξέρεις για τα forum. Απαγορεύονται οι απόλυτες απόψεις.
Αυτό έγραψα στον έφηβο Alexmei και του το έγραψα για να μην εκτίθεται ο ίδιος (και εγώ με την Ελλάδα είμαι).
Εσύ όμως, που είναι πολύ πιθανό να είσαι μεγαλύτερός του, δεν επιτρέπεται να ποστάρεις ατάκες του τύπου "κάποια πράγματα δεν πρέπει να γράφονται", πόσο μάλλον όταν ο άλλος τα αιτιολογεί
dimitrisp
Φιλε μου η αποψη σου ειναι δεκτη και δεν θα μπω σε αντιπαραθεση πολυ απλα γιατι εχουμε διαφορετικη γνωμη. Εγω τουλαχιστον σεβαστηκα την αποψη σου στο τελος οποτε δεν μπορεις να κατηγορεις καποιον που προσπαθει να κανει διαλογο.

Δυστυχως ομως δεν ειμαστε μαθημενοι σαν λαος για κατι τετοιο για τον ΔΙΑΛΟΓΟ.

Το σιγουρο ειναι πως ποτε δεν ΕΝΝΟΗΣΑ ή αφησα να εννοηθει οτι τα ξερω ολα . Σε αυτο μπορω να στο πω με βεβαιοτητα - οποτε άτοπο το συμπερασμα σου.

Στα υπολοιπα που εγραψες σεβαστα αλλα οχι σε αυτο φιλε μου. Οσο ζουμε μαθαινουμε και επειδη το παρων τοπικ ειναι αφιερωμενο για το Τουρνουα Ακροπολις δεν θα βγω αλλο πλεον off-topic γιατι πολυ απλα δεν το συνηθιζω.

Υ.Γ. Εγραψες Απαγορεύονται οι απόλυτες απόψεις

Απο ποτε εχουμε χουντα σε ενα φορουμ ?? Νομιζω πως ο καθενας απο εμας που ειναι απολυτος ειναι παντοτε λαθος ?? Μπορει ναι αλλα οχι ολες τις φορες. Μην ειμαστε προκατειλλημενοι.

Φιλε μου λυπαμαι για εσενα και για τα τοσο γρηγορα συμπερασματα που βγαζεις ειδικα οταν δεν ξερεις τον αλλον. Στο κατω κατω της γραφης εγω δεν σε εκρινα εσυ το εκανες. Εγω εκρινα την αποψη σου ΚΑΙ ΜΟΝΟ.
treathitch
Στο διάλογο υπάρχει ένα πράγμα, το οποίο ονομάζεται "πάτημα". "Πατάς", δηλαδή, πάνω σε κάτι που σου γράφει/λέει ο άλλος, ώστε να κερδίσεις τις εντυπώσεις ή έστω να νιώσεις καλύτερα για τον εαυτό σου. Αυτό έκανες και έχεις τα θερμά μου συγχαρητήρια. Μόνο που δεν επικοινωνείς με ανόητους.. wink.gif
Σου υπενθυμίζω, λοιπόν, ότι πουθενά (και πόσο μάλλον στον αθλητισμό) δε γίνεται να υπάρχουν απόλυτες απόψεις, τέλεια αυτοπεποίθηση και εύκολα συμπεράσματα. Για όποιον το κάνει αυτό, υπάρχουν πολλά κοσμητικά επίθετα. Είναι επίσης και ο λόγος που όταν έπαιζε Ελλάδα-Κατάρ, στα γραφεία στοιχημάτων έδιναν 1.01/1 στην Ελλάδα και 25/1 στο Κατάρ. Δεν έγραφαν "Δεν Παίζεται". Το λεγόμενο "άσπρο-μαύρο" δεν ισχύει και δεν ίσχυε και ποτέ εδώ που τα λέμε. Γενικώς, η αλήθεια πάντα βρίσκεται κάπου στη μέση.
Ένας υγιής φίλαθλος, λοιπόν, όπως ισχυρίζεσαι ότι είσαι, δεν αποφασίζει να μπει καν σε μία συζήτηση για να υποστηρίξει το αντίθετο από το παραπάνω. Και επειδή ακριβώς μπήκες, όταν επεσήμανα το παραπάνω σε έναν άλλο πόστερ (και μάλιστα προσπάθησες να με βάλεις και στη θέση μου, δεν ξέρω αν το αντιλήφθηκες αυτό 41.gif ) και υπερασπίστηκες την έννοια του εθνικού "απόλυτου" και δη στην Ευρωλίγκα, όπου ο Άρης έχει 2-3 Έλληνες που παίζουν και ο Ολυμπιακός 4-5, απέναντι στην Ορτέζ και τη ΛεΜαν αντίστοιχα (αστέρια οι Αμερικάνοι Γκρέγκορι, Κάμπελ και ο Κροάτης Νίτσεβιτς, ενώ είχαμε και τη μεγαλύτερη ως τώρα εμφάνιση του Μπατούμ σε senior επίπεδο, ενός 18χρονου Γάλλου παίκτη, απέναντι σε ελληνική ομάδα..). Υπ' όψιν ότι εσύ όλα όσα γράφεις τα παρουσιάζεις σαν "άποψη", την οποία μου λες να κρίνω αντί για σένα και αυτό είναι και το μοναδικό σου επιχείρημα...
Και μετά από όλα αυτά, τολμάς να μου γράφεις ότι σε κρίνω; Ε, όχι φίλε μου, αυτό αγγίζει τα όρια του πορνό (2η φορά που γράφω αυτή την έκφραση εδώ μέσα, άρα μάλλον θα έχω έλλειψη φαντασίας rolleyes.gif )...
dimitrisp
Παλι αναφερεσαι σε πραγματα που δεν ειπα ποτε ή δεν εγραψα καλυτερα. Δεν σε θεωρησα ανοητο ομως μου εκανε εντυπωση που το ποστ του Alexmei το θεωρησες καπως. Εγω νομιζω οτι εκανε καλο-γουστο χιουμορ και αν θυμασαι απο εκει ξεκινησα να σου απανταω (αυτος ητανε και ο αρχικος λογος που σου απαντησα τοτε).

Βεβαια αρμοδιος να μας εξηγησει ειναι ο ιδιος ο Alexmei εγω παντως ετσι το αντιληφθηκα (χιουμοριστικα δηλαδη) για αυτο και εστειλα reply.

Οσο για το απολυτο εδω θα συμφωνησουμε. Ειδικα ετσι οπως το εθεσες. Υπαρχει η εκτιμηση η προβλεψη ιδιως σε αθλητικες οργανωσεις, χαρακτηριστικο το παραδειγμα του αγωνα του Καταρ με την Ελλαδα. Και ναι η αληθεια καπου στην μεση κρυβεται οπως και στα περισσοτερα πραγματα εντος & εκτος αθλητισμου.

Εξαλλου ειπα οτι καποια στιγμη θα χασουμε στατιστικα να το παρει κανεις. Ουτε ειπα κατι υποτιμιτικο μαλλον δεν ειπα εγραψα. Οσο για τα υπολοιπα που εγραψες απλα θα τα αφησω ασχολιαστα.

Και επειδη νομιζω οτι κουρασαμε τους υπολοιπους μιας και ειμαστε off-topic (2η φορα το ξανα-γραφω μιας και εγω σεβομαι μια δημοσια συζητηση) λεω να τους αφησουμε. Ισως να μας πει ο Alexmei μια απαντηση επι του θεματος που θα βοηθουσε. Παντως εγω ετσι το αντιληφθηκα και το ανεφερα αν εννοουσε κατι αλλο τοτε σιγουρα δεν καταλαβα σωστα.
treathitch
QUOTE(dimitrisp @ Nov 17 2006, 11:13 PM) *
Παλι αναφερεσαι σε πραγματα που δεν ειπα ποτε ή δεν εγραψα καλυτερα.

Για να δούμε σε ποια πράγματα αναφέρομαι:

QUOTE(treathitch @ Nov 17 2006, 10:48 PM) *
Ένας υγιής φίλαθλος, λοιπόν, όπως ισχυρίζεσαι ότι είσαι, δεν αποφασίζει να μπει καν σε μία συζήτηση για να υποστηρίξει το αντίθετο από το παραπάνω. Και επειδή ακριβώς μπήκες, όταν επεσήμανα το παραπάνω σε έναν άλλο πόστερ (και μάλιστα προσπάθησες να με βάλεις και στη θέση μου, δεν ξέρω αν το αντιλήφθηκες αυτό 41.gif ) και υπερασπίστηκες την έννοια του εθνικού "απόλυτου" και δη στην Ευρωλίγκα, όπου ο Άρης έχει 2-3 Έλληνες που παίζουν και ο Ολυμπιακός 4-5, απέναντι στην Ορτέζ και τη ΛεΜαν αντίστοιχα (αστέρια οι Αμερικάνοι Γκρέγκορι, Κάμπελ και ο Κροάτης Νίτσεβιτς, ενώ είχαμε και τη μεγαλύτερη ως τώρα εμφάνιση του Μπατούμ σε senior επίπεδο, ενός 18χρονου Γάλλου παίκτη, απέναντι σε ελληνική ομάδα..).

Αυτά είναι όσα "δεν είπες ποτέ ή δεν έγραψες καλύτερα" και στα οποία "πάλι αναφέρομαι", προφανώς αδικαιολόγητα:

QUOTE(dimitrisp @ Nov 17 2006, 09:52 PM) *
Αν τα 14 χρονια ΔΕΝ ειναι πολλα - ας χασουμε βρε αδελφε και απο την Γαλλια και θα τους βγαλουμε το καπελλο. Δεν νοειται να κερδιζεις παντοτε. Ουτε θα τα βαψουμε μαυρα.

βλεπεις ομως τι σφαλιαρες τους ριχνουμε και χτες και προχτες η Ορτεζ αχαστο ματς και ομως ο ΜΕΤΡΙΟΣ Αρης το γυρισε, η Λε Μαν 12 ποντους και ομως το χασανε με διαφορα κιολας στο σπιτι τους, η Εθνικη δεν χανει 14 χρονακια τωρα....... και εσυ μιλας για γαλλικο μπασκετ ?? Ημαρτον παιδια !!

Σεβομαι την αποψη σου γιατι ειμαι υγιης φιλαθλος ομως καποια πραγματα δεν πρεπει να γραφονται....

Προφανώς δεν υπάρχει σχόλιο πάνω σε αυτά και επειδή εγώ προτιμώ όχι ένα, αλλά και δέκα off-topit posts προκειμένου να μην περνούν αναπάντητες τέτοιες στάσεις, δε θα σταματήσω γι' αυτό το λόγο, ειδικά όταν το thread αυτό θα είναι πεθαμένο μέχρι το καλοκαίρι (και τότε θα ανοίξει άλλο).
Αν υπήρχε λόγος να σταματήσω να γράφω σε αυτό το thread αυτός θα ήταν η επιθυμία του Dizzy.
rchos
βρε συ treathitch σε παρακαλω σταματα να την πεφτεις σε οποιον διαφωνει μαζι σου!μπορεις να πεις την διαφορετικη σου αποψη χωρις να χαρακτηριζεις τον αλλον!μπορεις να πεις την αποψη σου και με πιο ηπιες εκφρασεις.
στο λεω αυτο εντελως φιλικα και χωρις διαθεση να λογομαχησουμε.ετσι και αλλιως δεν διναμε να σου επιβαλω κατι δεν ειναι αυτος ο ρολος μου εδω μεσα!
Alexmei
QUOTE(treathitch @ Nov 17 2006, 06:44 PM) *
Alexmei, σε λυπάμαι.
Το να κοροϊδεύει (έστω και αν δεν το εννοεί) κανείς τον αντίπαλό του, δεν τον τιμά. Ίσα ίσα που δείχνει αλαζονεία και έλλειψη σεβασμού. Θα σε συμβούλευα να το προσέξεις αυτό, όχι μόνο επειδή είναι Νοέμβριος και το Ευρωμπάσκετ έρχεται σε 10 μήνες, με τη Γαλλία να βρίσκεται ανάμεσα στα 4 φαβορί, λίγο πριν την κλήρωση, αλλά και επειδή τον ημιτελικό του προηγούμενου Ευρωμπάσκετ θα τον χαρακτήριζε κανείς προτίστως ως "γαλλική αυτοκτονία".

Καλά βρε συ μια πλάκα ήταν.... και βέβαια σέβομαι τους Γάλλους αλλά και όλους τους άλλους αντιπάλους της εθνικής... απλός πήρα αφορμή την δήλωση του Diaw μερικές μέρες πριν την τελευταία αναμέτρηση με την Ελλάδα (Στο Μουντομπάσκετ) που ήθελε "εκδίκηση" (όπως είπε ο ίδιος) από την Ελλάδα για τον αποκλεισμό από το Ευρωμπάσκετ.. wink.gif Μην εκνευρίζεσαι με το παραμικρό.....Και μην με λυπάσαι γιατί πέφτεις στο επίπεδό μου wink.gif

P.S. Δεν θέλω να τσακωθούμε απλά έπρεπε να δώσω μία εξήγηση... άντε πολύ Off topic πήγαμε
Warrior
Το να κοροϊδεύει (έστω και αν δεν το εννοεί) κανείς τον αντίπαλό του, δεν τον τιμά. Ίσα ίσα που δείχνει αλαζονεία και έλλειψη σεβασμού.

Οντως...

Alexmei, σε λυπάμαι.

Ενω αυτο τον τιμα??

Θεωρω αδικη την κριτικη για ενα ποστ γεματο emoticons,που χρησιμοποιουνται για να δωσουν
χιουμοριστικο τονο στα ποστ...
treathitch
Σίγουρα δεν είμαι καλύτερος, αν το δεις από τη δική σου, μακρινή σκοπιά.
Όπως έχω ξαναγράψει, όμως, τα φόρουμ υπάρχουν για την ανταλλαγή απόψεων και όχι για την προβολή προσωπικής ανοησίας ή την ντε και καλά επιβολή του συνολικού παραλόγου απέναντι στη λογική.
Έχω βρεθεί σε φόρουμ όπου τα λογικά ποστ υπερτερούν, αλλά - δυστυχώς ή ευτυχώς - δεν εκπλήσσομαι καθόλου που η πλειοψηφία εδώ μέσα δεν έχει απορήσει με την παρανοϊκή προβολή του εθνικού ως αυτονόητο, τη συνεχή υποτίμηση της νοημοσύνης των άλλων και την κραυγαλέα έλλειψη σεβασμού προς τους άλλους, με βάση ("πάτημα" μάλλον) το λαϊκισμό και την ευκολία. Ποιος ξέρει; Ίσως τελικά σε αυτή την έλλειψη παιδείας να παίζει ρόλο το γεγονός ότι είναι έφηβοι, ή συμπεριφέρονται ως τέτοιοι.

Προς rchos7: Απορώ πως αυτή η "άποψη" φαίνεται σε εσένα "προσωπική"
Προς Alexmei: Ο Ντιό ήθελε εκδίκηση γιατί ήταν μέλος (και καλύτερος παίκτης) της ομάδας που έχασε από τον ίδιο αντίπαλο ένα χρόνο πριν το συγκεκριμένο παιχνίδι. Δε νομίζω να καίγεται για το αν η Ορτέζ κέρδισε τον Άρη ή έχασε από αυτόν
Προς Warrior: Το να κοροϊδεύω τον αντίπαλό μου δε με τιμά. Αλλά να τον λυπάμαι, χωρίς όμως να τον κοροϊδεύω, είναι δικαίωμά μου. Ούτε καραγκιόζη τον χαρακτήρισα, ούτε του επέβαλα ντε και καλά την άποψή μου
Προς Arkadios: Υπάρχουν πολλές ωραίες εκφράσεις για να χαρακτηρίσω την συμπαθέστατη παρέμβασή σου, αλλά δε γράφονται σε φόρουμ
rchos
Μας εβαλες ολους στην θεση μας μπραβο! tongue.gif
sihainas
...ούτε ένα αστειάκι δεν μπορεί να γίνει σ'αυτό το φόρουμ... μπράβο ρε alexmei πολύ ωραίο το αστείο σου... και άσε τους άλλους να λένε... ούτως ή άλλως... από το ένα αυτί μπαίνουν από το άλλο βγαίνουν... σιγά μην πάρουμε στα σοβαρά όσα λέγονται από κάποιους που ποτέ δεν έχουμε γνωρίσει και πιθανότατα ούτε πρόκειτε...

Άντε τέρμα το οφ-τόπικ... (να μου απαντήσετε σε κάτι δεν χρειάζεται μιας και δεν ρώτησα τίποτα...)

Στο θέμα μας τώρα... η ομάδα έχει πολλούς ψηλούς από πίσω ώστε να καλήψει ενδεχόμενο κενό του Παπαδόπουλου... σίγουρα είναι σπουδαίος παίχτης αλλά...ουδείς αναντικατάστατος...
treathitch
Οφείλω να παραδεχτώ ότι, διαβάζοντας τα προηγούμενα ποστ μου, καταλαβαίνω πως μπορεί να προσβληθεί κανείς. Ωστόσο, αν και το πήρα πιο σοβαρά απ' όσο χρειάζεται (άλλωστε όλα είναι γκρίζα και τίποτα άσπρο-μαύρο), το θέμα είναι αρκετά σημαντικό και συνεχίζω να μην καταλαβαίνω τη συνεχιζόμενη επίθεση προς τα γραφόμενά μου.
sihainas
Το θέμα είναι να ξεχωρίζουμε πότε ο άλλος κάνει πλάκα και πότε μιλάει σοβαρά...
Warrior
QUOTE(treathitch @ Nov 19 2006, 09:54 PM) *
Οφείλω να παραδεχτώ ότι, διαβάζοντας τα προηγούμενα ποστ μου, καταλαβαίνω πως μπορεί να προσβληθεί κανείς. Ωστόσο, αν και το πήρα πιο σοβαρά απ' όσο χρειάζεται (άλλωστε όλα είναι γκρίζα και τίποτα άσπρο-μαύρο), το θέμα είναι αρκετά σημαντικό και συνεχίζω να μην καταλαβαίνω τη συνεχιζόμενη επίθεση προς τα γραφόμενά μου.

Να σε βοηθησω λιγακι...

QUOTE(treathitch @ Nov 19 2006, 08:53 AM) *
Όπως έχω ξαναγράψει, όμως, τα φόρουμ υπάρχουν για την ανταλλαγή απόψεων και όχι για την προβολή προσωπικής ανοησίας ή την ντε και καλά επιβολή του συνολικού παραλόγου απέναντι στη λογική.
Έχω βρεθεί σε φόρουμ όπου τα λογικά ποστ υπερτερούν, αλλά - δυστυχώς ή ευτυχώς - δεν εκπλήσσομαι καθόλου που η πλειοψηφία εδώ μέσα δεν έχει απορήσει με την παρανοϊκή προβολή του εθνικού ως αυτονόητο, τη συνεχή υποτίμηση της νοημοσύνης των άλλων και την κραυγαλέα έλλειψη σεβασμού προς τους άλλους, με βάση ("πάτημα" μάλλον) το λαϊκισμό και την ευκολία. Ποιος ξέρει; Ίσως τελικά σε αυτή την έλλειψη παιδείας να παίζει ρόλο το γεγονός ότι είναι έφηβοι, ή συμπεριφέρονται ως τέτοιοι.

Αν εσυ εχεις βγαλει αυτα τα συμπερασματα απο την παρουσια σου εδω μεσα,καλως.Δεν θα μπω στον κοπο
να σου αλλαξω την αποψη..Ο καθενας αντιλαμβανεται τα πραγματα με τον δικο του τροπο.
Το να παιρνεις αφορμη για αυτα τα σχολια,απο το χιουμοριστικο ποστ του Alexmei και αναλογα ποστ,το
θεωρω εντελως αδικο και δεν ειναι ικανα(προσωπικη αποψη) να στηριξουν αυτα που ισχυριζεσαι παραπανω...

QUOTE(treathitch @ Nov 19 2006, 08:53 AM) *
Προς Warrior: Το να κοροϊδεύω τον αντίπαλό μου δε με τιμά. Αλλά να τον λυπάμαι, χωρίς όμως να τον κοροϊδεύω, είναι δικαίωμά μου. Ούτε καραγκιόζη τον χαρακτήρισα, ούτε του επέβαλα ντε και καλά την άποψή μου

Εγω προσπαθω να καταλαβω ακομα για ποιο λογο τον λυπασαι.

Πες μου λιγο...

Αν εγω παρω αυτα που λες,για παραδειγμα,για την Ρεαλ και την Ταου(με χιουμοριστικη διαθεση) και σου
αποδωσω χαρακτηρισμους αναλογους με αυτους που χρησιμοποιησες εδω,πως θα αντιδρασεις??

Θα εχεις αδικο?

Αυτο που λεει ο sihainas ειναι πολυ σωστο.Καλο ειναι να ξεχωριζουμε ποτε γινεται πλακιτσα και ποτε μιλαει
καποιος σοβαρα.

Ξαναδιαβασε το ποστ του Alexmei και συγκρινε το λιγο με αυτα:

Δε μπορείτε, κύριοι...
Δε δύνασθε να σαμποτάρετε την αυριανή πρωταθλήτρια Ισπανίας (ΑΜΗΝ!) και Ευρώπης (ΑΜΗΝ ΑΜΗΝ ΑΜΗΝ και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!), όσο και να προσπαθείτε.
Παρατήστε τα λοιπόν...

Αφού επέστρεψε κι ο Λούις, πάμε για το αήττητο στον πρώτο γύρο. Ποια Ρεάλ τώρα;

Ε, προφανώς τα παιδιά θέλανε να δώσουν ένα έξτρα ενδιαφέρον στη φετινή σεζόν. Άλλωστε, τη Γκραν Κανάρια θα την ταχτοποιήσουμε στο 2ο γύρο..

Κανεις δεν σου ειπε οτι σε λυπαται γι'αυτα που ειπες,ετσι?

wink.gif
treathitch
biggrin.gif

Ok,

Κατανοώ.
Mea Culpa
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.