Help - Search - Members - Calendar
Full Version: San Antonio Spurs vs Dallas Mavericks
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
jasonick
1. San Antonio Spurs (62-20) vs 8. Dallas Mavericks (49-33)




Πρόγραμμα Αναμετρήσεων
QUOTE
Game 1 - Sun. April 20, Dallas at San Antonio, 1 p.m., TNT
Game 2 - Wed. April 23, Dallas at San Antonio, 8 p.m., NBA TV
Game 3 - Sat. April 26, San Antonio at Dallas, 4:30 p.m., TNT
Game 4 - Mon. April 28, San Antonio at Dallas, 9:30 p.m., TNT
Game 5 * Wed. April 30, Dallas at San Antonio, TBD, TBD
Game 6 * Fri. May 2, San Antonio at Dallas, TBD, TBD
Game 7 * Sun. May 4, Dallas at San Antonio, TBD, TBD


Season Splits
SA Spurs @ Dallas Mavericks 116-107
SA Spurs vs Dallas Mavericks 112-90
SA Spurs vs Dallas Mavericks 112-106
SA Spurs @ Dallas Mavericks 109-100

Οι Spurs "σκούπισαν" με 4-0 τους Mavs στην regular κάνοντας εξαιρετικές εμφανίσεις επιθετικά πιάνοντας το εκπληκτικό 118,3 off rtg σαν μέσο όρο. Ατομικά τώρα ο Parker εντυπωσίασε στα τρία ματς που πήρε μέρος έχοντας 23,3 πόντους, 5,6 ασσίστ σουτάροντας με 54 %. Στον τελευταίο αγώνα δεν αγωνίστηκε σε ένα ματς που ήταν θεωρητικά αδιάφορο για το San Antonio μιας και είχαν εξασφαλίσει την πρώτη θέση παρόλα αυτά νίκησαν για άλλη μια φορά ενώ οι Mavs καίγονταν για τη νίκη αφού δεν είχαν εξασφαλίσει την είσοδο στα playoffs.

Briefing
Για έκτη φορά στην ιστορία των playoffs θα αναμετρηθούν οι San Antonio Spurs με τους Dallas Mavericks με το σκορ να είναι στο 3-2 προς το παρόν υπέρ του Σαν Αντόνιο. Η μάχη του Τέξας παρουσιάζει ένα τεράστιο matchup ανάμεσα στα δύο από τα καλύτερα 4άρια όλων των εποχών που παρόλο την ηλικία τους συνεχίζουν και παίζουν σε υψηλά επίπεδα. Οι Spurs είναι πιο ισορροπημένη ομάδα με την έννοια ότι βρίσκονται αρκετά ψηλά σε Def Rtg (3η με 102,4 πόντους) αλλά και σε Off Rtg (7η με 110,5), από την άλλη όμως οι Mavs είναι μια ομάδα που κερδίζει μέσω της επίθεσης της (3η σε Off Rtg με 111,2 πόντους) παρουσιάζοντας πολλά προβλήματα στο αμυντικό κομμάτι (108,7 πόντοι, 22οι σε όλο το NBA). Αυτό φάνηκε και στα μεταξύ τους ματς αφού δεν μπορούσαν να αμυνθούν αποτελεσματικά την επίθεση του San Antonio.




Point of view: San Antonio Spurs
Για άλλη μια χρονιά το Σαν Αντόνιο συνέχισε την εξαιρετική πορεία που έχει διαγράψει από τη στιγμή που ο Duncan ήρθε από το draft. Φέτος τέλειωσαν με το καλύτερο ρεκόρ στο NBA και δείχνουν ικανοί να φέρουν ένα ακόμα πρωτάθλημα, το 5ο έχοντας το πλεονέκτημα της έδρας. Παρόλα αυτά η χρονιά ξεκίνησε μέτρια για τα δεδομένα της ομάδας, αφού οι Spurs κατάφερναν και έπαιρναν τις νίκες με τις ομάδες που είχαν ρεκόρ κάτω του 0.500 αλλά δυσκολεύονταν με τις υπόλοιπες. Και σαν να μην έφταναν οι δυσκολίες αυτές προστέθηκαν και οι τραυματισμοί των Leonard, Splitter και αργότερα του Parker ενώ και ο Ginobilli έχανε και αυτός ματς. Από τη στιγμή όμως που επέστρεψαν σιγά σιγά οι τραυματίες το Σαν Αντόνιο άρχισε μια αντεπίθεση με αποκορύφωμα το σερί των 19 νικών και εξασφάλισαν την πρώτη θέση λίγες αγωνιστικές πριν τελειώσει η σεζόν.
Ατομικά τώρα οι Parker και Duncan μπορεί να μην έκαναν τις εξαιρετικές περσινές εμφανίσεις όπου διεκδικούσαν το MVP, αλλά ήταν πολύ καλοί και φέτος παρόλο το μειωμένο χρόνο συμμετοχής. Μην ξεχνάμε ότι ο Parker μετά από χρονιά επιπέδου MVP, έπαιξε στους τελικούς, τραυματίστηκε, έπαιξε και στο Eurobasket όπου αναδείχθηκε νικητής και η ξεκούραση του ήταν μηδαμινή. Ο Popovich τώρα έχοντας τον Parker σαν παίκτη που έπαιξε τα περισσότερα λεπτά με 29.4 (!) ξεκούρασε όσο μπορούσε, χωρίς να τιμωρηθεί φέτος, τους παίκτες του δίνοντας αρκετό χρόνο στον πάγκο του και δικαιώθηκε μιας και τα περισσότερα αποτελέσματα ήταν νικηφόρα αλλά και ο πάγκος του ήταν πρώτος σε σκοράρισμα με 45.1 πόντους. Συνεχίζοντας για τους παίκτες, το καλύτερο νέο για τους φιλάθλους του SA είναι το comeback του Manu Ginobilli. Μετά την έντονη αμφισβήτηση που δέχτηκε στους περσινούς τελικούς και έχοντας ένα καλοκαίρι ξεκούρασης ο Αργεντίνος θυμίζει κάτι από παλιό καλό Manu. Επίσης ο Belinelli δίνει μία ακόμα επιθετική λύση, σουτάροντας φέτος εξαιρετικά από το τρίποντο και σίγουρα είναι μία από τις καλύτερες κινήσεις του καλοκαιριού παρόλο που δεν συζητήθηκε τόσο.

Highlights
Spurs Offense highlights
Spurs Offense highlights vol. 2
Οι Spurs ξεπερνάνε το ρεκόρ συνεχόμενων νικών στην ιστορία τους με 19
Game winner Duncan
Μεγάλη νίκη εναντίων των Clippers
Manu
TP highlights
22 πόντοι του Austin Daye
Πυραυλοκίνητος Manu tongue.gif

Key factor

Ο Tony Parker. Το μεγαλύτερο mismatch της σειράς είναι ανάμεσα στον Γάλλο και στον Calderon, το οποίο αν εκμεταλλευτεί ο Parker μπορεί να κάνει μεγάλη ζημιά στην άμυνα των Mavs.

Point of view: Dallas Mavericks
Οι Dallas Mavericks πήραν την όγδοη θέση σε μια από τις πιο ανταγωνιστικές σεζόν της Δύσης τα τελευταία χρόνια. Η ομάδα ένα χρόνο μετά την μέτρια πορεία επέστρεψε ξανά στα playoffs με πρωταγωνιστή, ποιον άλλον,τον Dirk Nowitzki. Ο Γερμανός επέστρεψε στο all star game και έκανε την καλύτερη του σεζόν από τη σεζόν 10/11 (εδώ και shotchart να το πιεις στο ποτήρι), έχοντας άξιο συμπαραστάτη τον Ellis. Η χρονιά ξεκίνησε μουδιασμένα με την ομάδα να μην παρουσιάζει την απαιτούμενη σταθερότητα έχοντας ήττες σε παιχνίδια που θα μπορούσε να τα νικήσει. Στη συνέχεια η απόδοση ανέβηκε αλλά ένα πρόβλημα το οποίο δεν λύθηκε ποτέ ήταν η ανικανότητα των Mavs να κλειδώσουν παιχνίδια, ακόμα και όταν είχαν διαφορές διψήφιων πόντων στο 4ο δεκάλεπτο. Η κακή αμυντική επίδοση μαζί με την ανικανότητα εξασφάλισης των αμυντικών ριμπάουντ ήταν ο κύριος λόγος του προβλήματος αυτού. Η σεζόν συνεχίστηκε με την ομάδα να είναι σταθερά στη μάχη για τα playoff, όπου στο τέλος χάρις σε ένα σερί 5-0, συμπεριλαμβανόμενου του αγώνα με το Phoenix όπου εξασφάλισε και τυπικά την είσοδο στην postseason.
Επιθετικά τώρα το Dallas ήταν μία από τις καλύτερες ομάδες όπως αναφέραμε πριν καθόλη την διάρκεια της σεζόν παίζοντας αρκετά pick and roll σκοράροντας χάρις στην ικανότητα του Dirk σαν screener όπου μπορούσε είτε να εκτελέσει με σουτ, είτε οι άμυνες επικεντρώνονταν στον Γερμανό με αποτέλεσμα οι ballhandlers να έχουν ελεύθερο κάποιο midrange σουτ ή χώρο για drive. O Ellis μετά την απογοητευτική του πορεία στο Milwaukee κατάφερε να κάνει μία πολύ καλή χρονιά και αν ο ανταγωνισμός στην Δύση δεν ήταν τόσο μεγάλος ίσως και να τον βλέπαμε σαν all star (story of his life..).
Ο πάγκος του Dallas βοήθησε αρκετά με την επιστροφή του Harris και τους Carter, Wright να ξεχωρίζουν τέλειωσε με την 6η καλύτερη επιθετική επίδοση σκοράροντας 35,4 πόντους. Ο Marion έριξε την απόδοση του αλλά παραμένει ένας από τους καλύτερους αμυντικούς και φυσικά το μεγάλο στοίχημα είναι η παρουσία του Big Sam δίπλα στον Dirk. Ο πρώην Center των Bucks ανέβασε αρκετά την απόδοση του προς το τέλος της σεζόν και θα παίξει σημαντικό ρόλο στην άμυνα των Mavs. Η οποία άμυνα των Mavericks, είναι ο λόγος για τον οποίο η ομάδα βγήκε 8η και δεν πάλεψε για πλεονέκτημα στα playoffs μιας και ο Calderon, o Ellis και πλέον ο Dirk δεν τους λες και top αμυντικούς. Η έλλειψη all star αμυντικού ψηλού δεν βοηθά επίσης.

Highlights
H νίκη εναντίων των Suns που εξασφάλισε την είσοδο στα playoff
H πρώτη νίκη εναντίων των OKC μετά τα playoff του '11
Game winner του Dirk vs Knicks
Game winnder του Ellis vs Blazers
40άρα του Dirk
Λίγος Dirk ακόμα
Μόντα Vol. 1
Μόντα Vol. 2
Παπουνσάνιτυ still got it

Key factor

Όπως λέει και ένας γκουρού του μπάσκετ ΘΕΛΕΙ ΑΜΥΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑ, ΑΜΥΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ. Ακόμα και αν ο Dalembert μπορέσει να αποτελέσει έναν καλό rim protector αυτό δεν θα αρκεί για τους Mavericks. '
Τώρα αν το Dallas είναι μια καλή επίθεση ή αν είναι μια από τις καλύτερες επιθέσεις εξαρτάται από την παρουσία του Ellis.

Overview
Ο Dirk δήλωσε για τους Spurs ότι είναι definitely the favorites in the series και δεν έχουμε κανένα λόγο για να μην τον πιστέψουμε. Προβλέπουμε μεγάλα σκορ για δεδομένα playoff και τους Spurs να μην δυσκολεύονται αρκετά για να πάρουν την πρόκριση.

Πρόβλεψη basketforum: 4-1 Spurs.

Και λίγο nostalgia



captain charisma
οι σπερς ειναι το ξεκαθαρο φαβορι στη σειρα...θα προτιμουσα να τους αποφυγουμε και να παιξουμε με οκλαχομα με την οποια ματσαρουμε καλυτερα αλλα τετοια ωρα τετοια λογια...και μια νικη να κανουμε απεναντι τους θα ειμαι ευχαριστημενος...βεβαια τους σπερς εχουμε να τους κερδισουμε απ το 2012...απο τοτε μετρανε ενα σερι 9-0 απεναντι μας...
επισης εχουν απο τους πιο πληρεις παγκους στο νβα και με την αποκτηση του μπελινελι αντι του νιλ και το ξεπεταγμα του μιλς εχουν ισχυροποιηθει περισσοτερο...
οπως ειπε ο jasonick ο παρκερ ειναι το κλειδι στη σειρα γτ οι μαβς δεν εχουν καποιον να τον μαρκαρει...και σιγουρα θα εχουμε υψηλα σκορ σ ολα τα παιχνιδια...βεβαια παρατηρησα οτι στη κανονικη περιοδο στα μεταξυ τους ματς εχουν περιορισει πολυ το επιθετικο παιχνιδι του νοβιτσκι...αν το πετυχουν και τωρα παει για σκουπισμα η σειρα...για να δουμε τι τρικ θα ετοιμασει ο καρλισλ...

θα θελα πολυ να δω μια σειρα αναλογη του 2006 αλλα...

σπερς στα 5 παιχνιδια...
T.W.Is.M.
Οι Μαβερικς μπορουσαν, το προσπαθησαν, το πλησιασαν. Αλλα με 7:44 χωρις καλαθι και μονο 2 ευστοχες βολες(κι αυτες 2/4) δεν κερδιζεις ουτε τους Σιξερς. Μαλλον εχασαν μεγαλη ευκαιρια για νικη(κι εγω για στοιχημα γιατι με το σκορ στο 71-81 υπερ του Νταλας και την αποδοση του Σαν Αντονιο στο 5.00 το σκεφτηκα, αλλα περιμενα να δω κατι θετικο, ενα καλαθι ας πουμε για να σπασει το κακο μομεντουμ κι ας μου εριχνε λιγο την αποδοση).
captain charisma
μετα το πρωτο κακο 12λεπτο οι μαβς συνηλθαν και ανεβασαν την αποδοση τους στο υπολοιπο παιχνιδι με πρωταγωνιστη τον χαρις και το παλεψαν συν το γεγονος οτι ο ντιρκ ηταν πολυ κακος(μεχρι και λευαπ εχασε και εκανε ερμπολ σε σουτ)...φτασαν να προηγηθουν 10π 7 λεπτα πριν το τελος και ημουν σιγουρος σ εκεινο το σημειο οτι θα φανε μεγαλο σερι γιατι φετος το εχουν παθει πολλες φορες...δεν μπορουν να κρατησουν τις διαφορες που παιρνουν...

σημερα χαθηκε μεγαλη ευκαιρια να γινει το 0-1...θα ηταν πιο ενδιαφερουσα η σειρα...
spursforthe5
πηραμε τη νικη ,ισως και λιγο τυχεροι στο τελος αφου χασαν μια ντουζινα ευκολα καλαθια οι μαβς και πλεον θεωρω πως χασαν και την ευκαιρια για σπασιμο εδρας .πολυ κακοι εμεις κυριως επιθετικα και τα χρειαστηκαμε στο τελος ειδικα εκει που η διαφορα πηγε στους 10(με 5 αποδοση φιλε θα πονταρα σιγουρα πανω στη νικη των σπερς,δεν περιμενα να χε πανω απο 3 3μισι εκεινη την ωρα η ανατροπη).το πολυ στα 5 ματς λογικα θα τελειωσει η σειρα μετα και το σημερινο .περιεργο του σημερινου αγωνα το γεγονος οτι ο μονος παικτης που θεωρητικα θα μπορουσαν να μαρκαρουν καλα τους εκανε τη μεγαλυτερη ζημια
captain charisma
μεγαλη νικη των μαβς μεσα στο σαν αντονιο με τον νοβιτσκι να ειναι σε μετρια μερα επιθετικα για 2 σερι παιχνιδι...αλλα οι υπολοιποι ηταν εκει και καλυψαν τον γερμανο...ο χαρις στα 2 πρωτα παιχνιδια ηταν ο παικτης κλειδι για τους μαβς οπως ειχε γινει και στη σειρα του 2006 και ελπιζω να συνεχιζει ετσι και στα υπολοιπα....
οι μαβς σε ολο το παιχνιδι ηταν μπροστα στο σκορ..μονο στο πρωτο ημιχρονο δυσκολευτηκαν οταν πηραν διαφορα 14π και ο τζινομπιλι απαντουσε με σερι ποντους..στο 2 ημιχρονο οι σπερς δεν μπορεσαν να ακολουθησουν και το παρατησαν το παιχνιδι..

η σειρα ειναι στο 1-1 αλλα οι σπερς ακομα παραμενουν το φαβορι...το θεμα ειναι να εκμεταλευτουν οι μαβς την εδρα τους αλλα πολυ δυσκολο το βλεπω αν παρουμε παραδειγμα τη κανονικη περιοδο που εχασαν πολλα παιχνιδια στο νταλας ενω εκτος εδρας παιζουν πολυ πιο σοβαρα...η δηλωση του νοβιτσκι τα λεει ολα '' I'm a little worried going home. I'd rather play Game 3 here, I guess.''

επισης πρεπει να ανεβασει την αποδοση του επιθετικα ο νοβιτσκι για να εχουν ελπιδες οι μαβς...με τον σπλιτερ παρατηρω οτι ζοριζεται πολυ...ο βραζιλιανος δν ειναι κατι το ιδιαιτερο αμυντικα...

το πρωτο παιχνιδι να προσεχαμε λιγο θα μασταν τωρα στο 0-2

υ.γ ηταν η πρωτη νικη των μαβς στα πλειοφς μετα το πρωταθλημα του 2011 και η πρωτη επι των σπερς απ το 2012 και 10 σερι ηττες απο αυτους...ωραια πραγματα
RaZak
Εγώ πάντως εδώ και 3 χρόνια, είμαι φανατικός των spurs. Η ομάδα έχει ξεπεράση το NBA και ειδικά φέτος με τις 19 συνεχόμενες νίκες!
Οι spurs είναι απλά μια ομάδα που έχει μυαλό και το αξιοποιεί τέλεια! Και δεν τα παρατάνε ποτέ. Έχουν ένα πολύ ταλαντούχο playmaker (Tony Parker) μου έχει γενειθή για το Μπασκετ.
Τώρα κάποιοι θα πούνε σίγουρα από κάτω τα κλασικά ότι ο Tony Parker δεν είναι για ΝΒΑ αφού ούτε να καρφόσει δεν μπορεί και άλλα. Πιστεύω ότι ένας παίχτης δεν γίνετε παίχτης για το αν θα καρφόσει. Αλλά για τις στροφές που πέρνει το μυαλό του μέσα στο γύπεδο (Βασικά νομίζω είμαι εκτός θέματος τώρα χΔ). Τέλως πάντων ελπίζω οι spurs να μπορεσουν να νικήσουν και να πάρουν και το κύπελο που φέτος τους αξίζει με το παραπάνο.
T.W.Is.M.
Το χτεσινο αποτελεσμα θα το ελεγα σοκαριστικο, οχι για τη νικη του Νταλας, αλλα για τη διαφορα των 21 ποντων. Ειδικα με το Νοβιτσκι στους 16 αν δεν κανω λαθος. Αποκτα νεο ενδιαφερον η σειρα. Μπορει ολοι να λεμε οτι θα κανουν το μπρεικ οι Σπερς και θα ξαναπαρουν το πλεονεκτημα εδρας, αλλα αν δεν κερδισουν το τριτο παιχνιδι, η σειρα θα αρχισει να θυμιζει αυτη την προπερσινη με τους Γκριζλις. Ετσι δε λεγαμε και τοτε?
spursforthe5
θα διαφωνησω ,τοσο η ομαδα του νταλλας δεν εχει σχεση με την ομαδα του μεμφις του 11 (μη ξεχναμε μετα πηγε να πεταξει εξω την οκλαχομα του χαρντεν ντουραντ γουεστμπρουκ με μειονεκτημα εδρας) οσο και θεωρω αδυνατο σχεδον να μη παρουμε ενα παιχνιδι εξω αφου ειμαστε η καλυτερη ομαδα εκτος εδρας και το νταλλας μια απο τις χειροτερες ομαδες εδρας στα πλαυοφ.το νταλλας δεν εχει βρεθει πισω στο σκορ σε καποιο αγωνα ωστε να δουμε πως αντιδραει αν εξαιρεσουμε τα πρωτα λεπτα και στα 2 παιχνιδια.ρεαλιστικα και οχι οπαδικα πιστευω οτι ενα απο τα δυο θα εχει το χθεσινο σκορ υπερ μας.θα συμφωνησω στο σοκαριστικο του σκορ...
αλλα μην γελιομαστε το νταλλας δεν ειναι ολοκληρωμενη ομαδα οπως το μεμφις για να μπορεσει να μας νικησει σε σειρα
SteveNashidis
Μεγάλη καθίζηση για τους Σπερς και ακολούθως ήρθε η μεγαλύτερη ήττα στα πλέιοφφ εδώ και καιρό . Πιστεύω θα αντιδράσουν δυναμικά οι σπερς στα επόμενα 2 ματς . Ο πόποβιτς δεν κυνήγησε το ματς όταν άνοιξε η διαφορά . Ισως θέλησε να δείξει στους παίκτες του ότι δεν είναι ανίκητοι , να επισημάνει τα λάθη τους -τα οποία ήταν και πολλά σε αριθμό- και να τους πεισμώσει για τη συνέχεια.
Το Ντάλας έδειξε μεγάλο χαρακτήρα και πάθος αλλά πρέπει να προσέξει. Ο Νοβίτσκι έφαγε πολύ ξύλο σε αυτό το παιχνίδι και δικαίως διαμαρτύρονταν για φουλ που δεν του δόθηκαν σε αντίθεση με τον Τζινόμπιλι που έπαιρνε κάθε επαφή- ο οποίος ήταν ο μόνος που τράβηξε κουπί για τους Σπερς .

1-1 η σειρά λοιπόν. Και άλλο brake στα φετινά playoff !
captain charisma
7 στις 8 εδρες στα φετινα πλειοφς εχουν σπασει..μοναχα αυτη του μαιαμι δεν εσπασε...

αυτο με το τζινομπιλι κατανταει κουραστικο..λιγο τον ακουμπανε και κανει λες και τον χτυπησε ρευμα...και μετα λεμε για τον τζειμς...
mixalisgate7
Ενδιαφέρον το match up Μάριον-Πάρκερ στην άμυνα του Ντάλας.
HackerBaby
απιθανο φαρδος οι μαβερικς
mixalisgate7
Ωραίο το ματς στο πρώτο ημίχρονο.Εξαιρετικός ο Πάρκερ από Σπερς και ο Καλντερόν από τους Μαβς.
Das Kapital
Τί συμβαίνει στα φετινά playoffs τέλος πάντων; Αν κάποιος δεν γνωρίζει τι συνέβη στην κανονική περίοδο θα δυσκολευτεί να καταλάβει ποια ομάδα είναι η πρώτη της κάθε περιφέρειας και ποια μπήκε με το ζόρι στα playoffs.
T.W.Is.M.
Ποσο πιο φρεσκοι δειχνουν οι Μαβερικς...
Ακομα κι αν κερδισουν σημερα οι Σπερς, δεν τους βλεπω να κερδιζουν τη Δευτερα.
Das Kapital
Τι να πεις τώρα και για αυτό; Άλλο ματς έγινε και στο Dallas. Buzzer beater τρίποντο του Carter και 109-108.

2-1 οι Mavericks πλέον.
T.W.Is.M.
Τριποντο υπο πιεση του Καρτερ απο τη γωνια και τεζα οι Σπερς.
Με την εικονα που ειδα σημερα και με τον Παρκερ τοσο κακο αρχιζει να μυριζει εκπληξη...
mixalisgate7
Ματσάρα με τα όλα του ήταν.Σαν ουδέτερος το ευχαριστήθηκα.
captain charisma
τι ματς εχασα...μολις γυρισα απο εξω και ανοιγω τη σελιδα του νβα κ βλεπω οτι εγινε ματσαρα με το τρελοβινς να βαζει στο τελος ενα επικο μπαζερ...
tanasen01
Πραγματικά ματσάρα... Με τον Μάνου να πετυχαίνει τεράστιο καλάθι μόλις 1,7'' πριν τη λήξη. Όταν ο Βινς έβαλε το νικητήριο σουτ τράβαγα τα μαλλία μου. Απίστευτη εναλλαγή συναισθημάτων. Η σειρά νομίζω πάει για 7 παιχνίδια.
Γενικά ο πρώτος γύρος των φετινών playoffs είναι πολύ ζόρικος για όλες τις ομάδες πλυν των Heat...
captain charisma
μακραν το καλυτερο ματς μεχρι τωρα στα πλειοφς...και οι 2 ομαδες δεν μπορουσαν να παρουν μια διαφορα ασφαλειας και εγιναν πολλες εναλλαγες στο σκορ...οι σπερς ειχαν την ευκαιρια στο 95-100 να τελειωσουν το ματς αλλα ο ελις ηταν δηλωσε παρον και απαντουσε μεχρι που εβαλε ο τζινομπιλι το τελευταιο καλαθι με 1.7 δευτερα να μενουν για να παρουν τη νικη...εκει ομως πηρε το σουτ ο βινσαρος του οποιου η μοιρα του το χρωστουσε απ το 2001



και ξυπνησε στους σπερς μνημες ρει αλεν...

η σειρα ειναι στο 2-1 υπερ μας και αν θελουμε να κανουμε την εκπληξη πρεπει να παρουμε και το 4ο παιχνιδι...στα τρια πρωτα παιχνιδια ο νοβιτσκι ειναι μετριος επιθετικα αλλα ευτυχως τον καλυπτουν οι υπολοιποι παικτες
Air Kef
O Νοβίτσκι δεν είναι μόνο "μέτριος επιθετικά", είναι και τραγικός στην άμυνα. Φάνηκε πολύ κουρασμένος χθες και για αρκετά λεπτά προςτο τέλος οι Σπερς σκόραραν αποκλειστικά χτυπώντας τον Ντιρκ, είτε με πικ ν ρολ, είτε με τον Ντιό να βάζει 2 καλάθια πολύ μόνος του, ενώ και επιθετικά προς το τέλος δεν ειχε δυνάμεις ούτε καν για να παρει προσπάθεια. Ενα σουτ από τα 6 μέτρα ίσα που έφτασε στεφάνι, ενώ σε μια προσπάθεια στο λόου ποστ, που πήρε μετά από τάιμ άουτ, το λέι απ του ήταν κακό. Γενικώς εκτός από τον Κάρτερ, ο Έλις ήταν αυτός που κουβάλησε το σκοράρισμα σχεδόν σε όλο το τελευταίο 6λεπτο - ο Μόντα που έκανε πολύ καλά ματς και στο Σαν Αντόνιο και μοιάζει να μπορεί να πάρει την σειρά για τους Μαβς εκμεταλευόμενος την ενέργειά του και το πόσο σωστά μπορούν να παίζουν με τον Ντιρκ.

Επίσης, ευχαριστώ τον Βινς για μια από τις μεγαλύτερες live μπασκετικές στιγμές που μου χάρισε.
captain charisma
βαλτο το ρημαδι λευαπ ρε μοντα να τρελαθουμε κι αλλο..αν πηγαινε στη παραταση ποιος ξερει ισως το περναμε..παρολο που βρεθηκαν να χανουν με 20π οι μαβς καταφεραν να το γυρισουν το ματς με παιχτη κλειδι τον μπλαιρ αλλα ηταν κ ο μοιραιος διοτι σε μια φαση που ηταν πεσμενος στο παρκε μαζι με τον σπλιτερ τον κλωτσησε και ετσι αποβληθηκε...μετα εβαλε κ ο ντιο ενα μεγαλο τριποντο...ποιος το πιστευε οτι θα κοιταγαμε στα ματια τους σπερς στα 4 παιχνιδια που εγιναν με τον νοβιτσκι να ειναι ακομα ενα παιχνιδι μετριος επιθετικα? ...παμε για break στο σαν αντονιο αν παιξουμε οπως παιζουμε εκτος εδρας...

παμε μωρη ΜΑΒΣ
jasonick
Πως να το βάλει ο Ellis όταν στο γήπεδο είναι ο Romo; 68.gif
RaZak
Πόσο είναι οι spurs vs dallas είπαμε τώρα?
captain charisma
στη φαση με το λευαπ του ελις ο ντανκαν ακουμπαει το χερι του..αυτο δεν ειναι φαουλ?κατι αντιστοιχο ειχε γινει και με τον τζειμς σ ενα ματς κανονικης περιοδου με τους νετς? εδω βλεπουμε να δινουν φαουλ μετα απο αστοχα τριποντα επειδη ο αμυντικος ακουμπησε λιγο το χερι αυτου που σουταρε....
T.W.Is.M.
Πιστευω οτι θα γινει μαχη στο 5ο ματς. Το Νταλας το πιστευει οτι μπορει να χτυπησει τους Σπερς, αυτοι δεν εχουν βρει ρυθμο και η σειρα ειναι στο 2-2. Ο Blair γυρισε το παιχνιδι, αυτος εκανε και το λαθος να χτυπησει εκτος φασης το Splitter και να αποβληθει στερωντας ουσιαστικα τη νικη απο την ομαδα του. Παντως οσο το Σαν Αντονιο δεν παταει καλα, καλυπτεται κι η μετρια αποδοση του Ντιρκ.
SteveNashidis
QUOTE(captain charisma @ Apr 29 2014, 14:49 ) *
στη φαση με το λευαπ του ελις ο ντανκαν ακουμπαει το χερι του..αυτο δεν ειναι φαουλ?κατι αντιστοιχο ειχε γινει και με τον τζειμς σ ενα ματς κανονικης περιοδου με τους νετς? εδω βλεπουμε να δινουν φαουλ μετα απο αστοχα τριποντα επειδη ο αμυντικος ακουμπησε λιγο το χερι αυτου που σουταρε....


Ήταν φαουλ . Τον ακουμπάει ξεκάθαρα . Αλλά με το Σαν Αντόνιο παίζεις. Μην ζητάς πολλά shot.gif

Το 5ο ματς θα γίνει ροντέο. !
captain charisma
η πλακα ειναι οτι μετα τη φαση ο ελις δεν διαμαρτυρηθηκε καθολου για την επαφη ενω στην αντιστοιχη με τον τζειμς εγινε πολυς ντορος... και οι διαιτητες δεν κοιταξαν καν τον ριπλευ... για να δουμε αν μπορουμε να παρουμε το 5 παιχνιδι στην εδρα τους...
tanasen01
Δυστυχώς θα το πω, αλλά πιστεύω πως οι Μαβς αξίζουν περισσότερο να περάσουν. Έχω απογοητευτεί πλήρως από τα Σπιρούνια. Όσο δεν τραβάει ο Πάρκερ είμαστε μια μετριότητα σε σχέση με τις προσδοκίες που είχαν δημιουργηθεί τον τελευταίο μήνα. Επίσης έχει εξαφανιστεί εντελώς ο Γκριν. Μήπως να ξεκινούσε με Μπελινέλι ο Ποπ;
Και να περάσουμε πάντως δεν βλέπω να μπορούμε να τα βάλουμε με Πόρτλαντ στην κατάσταση που είμαστε. Περιμένω να ξυπνήσει ο Τόνι... Αλλιώς γεια σας.
captain charisma
ο μπλερ τιμωρηθηκε απο το νβα για μια αγωνιστικη επειδη χτυπησε εκτος φασης τον σπλιτερ..σημαντικη η απουσια του γιατι κοντραρει στα ισα τον ντανκαν παρολο που του λυπει το υψος...απο τους σπερς ο παρκερ εχει χτυπησει στον αστραγαλο και παιζεται η συμμετοχη του στο ματς....
Das Kapital
Nowitzki vs Splitter έχει γίνει το 4ο δωδεκάλεπτο. Σε όλη τον αγώνα περίπου οι Spurs έχουν μία διαφορά που κυμαίνεται στους 10 πόντους, ωστόσο ο Nowitzki έχει πάρει φωτιά τώρα, για να δούμε μήπως γίνει θρίλερ και αυτό το game.
captain charisma
δεν επιτρεπεται ψηλος οπως ο σπλιτερ να μας βαζει 17π..ουσιαστικα απο αυτον το χασαμε το ματς.απο τζινομπιλι ντανκαν παρκερ λεοναρντ περιμενεις να σου βαλουν 15-20π αλλα απ αυτον με τπτ..για 5 σερι παιχνιδι παιξαμε στα ισα τους σπερς απ τους οποιους χαναμε μεχρι και 13π αλλα το γυρισαμε με εκπληκτικη εμφανιση του καρτερ και του νοβιτσκι ο οποιος εκανε το πρωτο καλο παιχνιδι στη σειρα...στο τελος οταν πηγε η διαφορα στους 4π εβαλε ενα τριποντο μαχαιρια ο παρκερ και καπου εκει τελειωσε...επιστροφη στο νταλας για το 3-3 και οτι γινει μετα...
Ginobili
Θα ξενερώσω πολύ αν αποκλειστούμε από μία ομάδα όπως το Ντάλας..που είναι εμφανώς 1 κλάση κάτω μπασκετικά για μένα.Θα αδικήσουμε πολύ τους εαυτούς μας...με μια ομάδα που ούτε ιδιαίτερα αθλητικά προσόντα και αεροπορία έχει..ούτε κανά τρομερό passing game...κατά βάση τρίποντα,σουτ και άγιος ο Θεός...ο Κάρτερ χθες έβαζε τα κέρατα του...ο άλλος ο ξεθαμμένος ο Χάρις σούταρε τρίποντα στον αιφνιδιασμό...
Είμαστε πολύ πιο πλήρης,ολοκληρωμένη και δουλεμένη ομάδα...και δεν πίστευα ποτέ στην ζωή μου,ότι οι Σπερς του Πόποβιτς με την ίδια "αγία τριάδα" θα έπαιζαν το πιο όμορφο και θελκτικό μπάσκετ στην επίθεση σε όλο το ΝΒΑ...Οι συνεργασίες,τα αστραπιαία pick & roll...αυτοματισμοί με τον Σπλίτερ τελικό εκτελεστή είναι χάρμα οφθαλμών...
Μετά το Ντάλας βέβαια...όταν θα βγούν τα θηρία στους ουρανούς και οι υπεραθλητές-σούπερ σκόρερς...αλλάζουν τα πράγματα..

QUOTE(captain charisma @ May 1 2014, 07:08 ) *
δεν επιτρεπεται ψηλος οπως ο σπλιτερ να μας βαζει 17π..ουσιαστικα απο αυτον το χασαμε το ματς.

Δεν επιτρέπεται ψηλός σαν τον Σπλίτερ να σου παίρνει 12 ριμπ με (6+6) επιθ-αμυντ.Μην υποτιμάς τα pick & rolls που τον βγάζουν αυτόματα να ρολλάρει σκοράροντας...δεν έχεις ούτε κανά Χάουαρντ...ούτε κανά Τζόρνταν να τον προλάβουν..δεν είναι παίξε γέλασε αυτοί οι αυτοματισμοί των Σπερς,έχει πέσει πολύ δουλειά,και ο Σπλίτερ μπορεί να είναι μικρότερης κλάσης ...ειδικά γιαυτό το επίπεδο,αλλά το στοιχείο του να κινείται χωρίς την μπάλα,ο Γκρεγκ τον έχει αναγάγει σε "μανούλα"...παίρνει το 200%
geo82
QUOTE (Ginobili @ May 1 2014, 11:48 ) *
και δεν πίστευα ποτέ στην ζωή μου,ότι οι Σπερς του Πόποβιτς με την ίδια "αγία τριάδα" θα έπαιζαν το πιο όμορφο και θελκτικό μπάσκετ στην επίθεση σε όλο το ΝΒΑ...


Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία 2-3 χρόνια παίζετε πολύ πιο ωραίο μπάσκετ από τότε που παίρνατε τα πρωταθλήματα. όσον αφορά τη σειρά με το Ντάλλας, πιστεύω ότι, έστω και δύσκολα, θα περάσετε. Δεν ξέρω αν θα φτάσετε και φέτος στους τελικούς, πάντως αν τα καταφέρετε, θα σας έχει βγει το λάδι, εξαιτίας του ισχυρού ανταγωνισμού στη Δύση (όπως και οποιασδήποτε άλλης ομάδας).
Rated: (en)joy


smiley.gif
captain charisma
ποιος το φανταζονταν οτι η σειρα θα πηγαινε στα 7 παιχνιδια πριν καν ξεκινησει??μαλλον κανενας...ολοι μιλουσαν για ευκολη επικρατιση των σπερς αλλα...και γω ειχα προβλεψει σπερς στα 5 αλλα επεσα εξω πανηγυρικα...η σειρα ειναι επικη οτι και να γινει στο 7 παιχνιδι και μου θυμιζει την σειρα του 2006 οπου εγιναν τρελα πραγματα στο 7 παιχνιδι..μηπως η ιστορια επαναλαμβανεται και φετος?θα το δουμε αυριο βραδυ..

οσο για το παιχνιδι οι μαβς μπηκαν δυνατα και προηγηθηκαν μεχρι και 11π στο πρωτο ημιχρονο αλλα οι σπερς το γυρισαν στο 2 ημιχρονο οπου προηγουνταν μεχρι και 6-7π...μετα ανελαβε δραση ο ελις ο οποιος κανει πολυ καλη σειρα μεχρι τωρα και μαζι με τον μπλερ ο οποιος καθαρισε τα ριμπαουντ και εκανε καποια σημαντικα κλεψιματα στο τελος ηταν οι υπευθυνοι για την νικη..αν κ στο τελος οι σπερς παραλιγο να το γυρισουν με τα 2 σερι τριποντα...τελος καλο ολα καλα...

ολα θα κριθουν στο 7 ματς!!! go mavsssss!!!!

captain charisma
καθολου καλα τα πραγματα ως τωρα για το νταλας...ειμαστε 17π πισω στο σκορ...μια η τεχνικες ποινες μια τα αντιαθλητικα...απ οτι φαινεται παει για συντριβη...

24π η διαφορα...νταξ τα χουν φτησει τα παλικαρια...δεν εχουν αλλες αντοχες..και που το φτασαν 7 παιχνιδι ειναι αθλος
Ginobili
Πάντα μεγάλη Χαρά...Πάντα ιδιαίτερη ικανοποίηση να κερδίζεις,και να αποκλείεις τους Μάβερικς!!! spurs1-sm.gif Το ότι οι Μάβερικς θα ήταν ανταγωνιστικοί,όχι μόνο με εμάς αλλά και με όποιον άλλον θα έπαιζαν ήταν αναμενόμενο.Το έδειξαν όλη την χρονιά..στην Δύση που έγινε σφαγή.

Υ.Γ Χοντρούλη Μπλερ..μας συγχωρείς...αλλά όταν έχεις έναν άλλο χοντρούλη σαν τον βιρτουόζο Ντιό...δεν χωράς κι εσύ.Καλά είσαι εκεί στο Ντάλας...
captain charisma
το γεγονος οτι πηγαμε τη σειρα στα 7 παιχνιδια μου αρκει..οταν ολος ο κομσος πιστευε οτι δν θα ειμαστε σοβαρο εμποδιο για τους σπερς κ θα αποκλειστουμε στα 4-5 παιχνιδια...για 6 παιχνιδια κοντραραμε στα ισα τους σπερς και αν ειμασταν προσεκτικοι στο 1 παιχνιδι μπορουσαμε να τους αποκλεισουμε ανετα..στο 7 ματς απλα δεν κατεβηκαμε στο ματς και μειναμε στο νταλας...

αυτοι οι σπερς πανε για πρωταθλημα?εμενα δεν με πειθουν οτι μπορουν....αν δυσκολευονται με τους μαβερικς που ειναι αργη ομαδα με τους μπλειζερς και τους θαντερ που ειναι νεανικες ομαδες τι θα κανουν?

οσο για τους μαβς οι νοβιτσκι,καρτερ,μαριον,χαρις,μπλερ το καλοκαιρι μενουν ελευθεροι...ο πρωτος θα ανανεωσει με λιγοτερα λεφτα για τους υπολοιπους δν ξερω τι θα κανουν αλλα θα τους ηθελα στην ομαδα και να ενισχυθουμε στο 5 με εναν παικτη τυπου γκορτατ και στο 3 να κυνηγησουμε τον καρμελο...

του χρονου παλι μαβς!!! we are all nowitznesses
phoenix_93
Απαιτώ σειρά Κλίπερς Μάβερικς με Μπλερ Μπειμπι να ξυλοκοπούν ο ένας τον άλλο αλύπητα.
RaZak
Go GO GO spurs! Ο καλύτερος τελικός θα είναι Suprs-Miammi!
T.W.Is.M.
QUOTE(Ginobili @ May 5 2014, 00:46 ) *
Υ.Γ Χοντρούλη Μπλερ..μας συγχωρείς...αλλά όταν έχεις έναν άλλο χοντρούλη σαν τον βιρτουόζο Ντιό...δεν χωράς κι εσύ.Καλά είσαι εκεί στο Ντάλας...


Τον εβλεπα στη σειρα και μου εμοιαζε πολυ γρηγορος για το βαρος και τον ογκο του. Σκεφτομουν οτι θα εκανε φοβερα πραγματα στην Ευρωπη...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.