Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Οτιδήποτε για το μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Air and King
Δημητρης Καρυδας,Βασιλης Σκουντης και Τασος Μαγουλας λογως της αγαπης τους για το ΝΒΑ.Τραγικο να μεταδηδει αγωνες ο Λεανης 68.gif .Ο ανθρωπος δεν ξερει απο μπασκετ.Και οταν καποιος λεει κατι και δεν το τεκμηριωνει ειναι σαν "γλαστρα" που μηλαει ομως
delmar
Μπατης και ξερο ψωμι!Δεν θα ξεχασω με τιποτα τους τελικους του 92-93 (Bulls vs Suns).
petrovic
Σκουντής
asero
Και εγω ειμαι φαν του σκουντη
Air and King
QUOTE(delmar @ Oct 10 2008, 00:12 ) *
Μπατης και ξερο ψωμι!Δεν θα ξεχασω με τιποτα τους τελικους του 92-93 (Bulls vs Suns).

Ουτε εγω,το Μεγκα τους μετεδειδε και το 1991 και 1992 η Ερτ.Αν και ο Μπατης δεν ειναι απο αυτους που εκτειμω αλλα δεν πειραζει οτι αρεσει στον καθενα.
Μήτσος-Jimmys-ΔΣ#18#
Skountis.....para siempre...!!!!

Δ.
morfi
QUOTE(delmar @ Oct 10 2008, 00:12 ) *

Αν ο Μπατής είναι στη περιγραφή του 6ου παιχνιδιού, τότε ούτε εγώ. Πολλές φορές μου έδινε την εντύπωση πως έβλεπα τσόντα. biggrin.gif
air bel
QUOTE(morfi @ Oct 16 2008, 16:31 ) *
Αν ο Μπατής είναι στη περιγραφή του 6ου παιχνιδιού, τότε ούτε εγώ. Πολλές φορές μου έδινε την εντύπωση πως έβλεπα τσόντα. biggrin.gif

o μπατης ηταν αλλα αναμεσα σε αυτον και τους κινεζους σχολιαστες προτιμω μπατη.ο σκουντης και ο παπαδογιαννης ειναι κορυφαιοι.ο χατζηγεωργιου ας αφησει το μπασκετ μια χαρα ειναι στο τενισ και το στιβο σο ασαφα....

]
Anaz
Ηθελα να το γραψω καπου.. Ο Λιμνιατης ειναι μακραν ό,τι καλυτερο εχει βγαλει η Ερτ (και οχι μονο) στο μπασκετ τα τελευταια χρονια!! Σοβαρος, μετρημενος, αντικειμενικος, με πολλες γνωσεις και καιριες και ουσιαστικοτατες αναλυσεις-σχολια χωρις ιχνος υπεροψιας ή ξερολισμου! Μπραβο του!! Ελπιζω να εδραιωθει ως σχολιαστης, και να προβληθει και περισσοτερο.. και μια χαρα φωνη εχει, και καλη και συμπαθητικη παρουσια. Αν και κατι μου λεει οτι θα ασχοληθει με την προπονητικη..
Οπως και να'χει, ειναι η ευχαριστη εκπληξη της χρονιας! 41.gif
Mamuwalde
μπράβο ! ήθελα να το αναφέρω κι εγώ . από τους καλύτερους σχολιαστές .

εύστοχες παρατηρήσεις και καλή φωνή για τηλεόραση
kolokotronis
Συνφωνώ για το λημνιάτη ότι είναι αρκετά καλός.
Το πρόβλημα είναι αυτοί που είναι δίπλα του...Όταν ακούς μπαράζ ''εξυπνάδων'' από τον συνσχολιαστή σου μερικές φορές παρασέρνεσαι και συ.
Δεν γίνεται να είναι πίσω ο Κολοσσός με 7, να θέλει 50 δευτερόλεπτα και να λέει ο Λημνιάτης ''Προβλέπω γρήγορη επίθεση από τον Κολοσσό.'' Τι μας λες?
Μετά, στα 30 δεύτερα με 5 πόντους πίσω η ρόδος πάλι η ίδια μαντεψιά:''Προβλέπω γρήγορη επίθεση από τον Κολοσσό.''
Περιμένω περισσότερα από κάποιον που ξέρει μπάσκετ. Από τον Βαγγέλη Ιωάννου τι να περιμένω?
αννούλα
Εγώ αγαπώ Δημήτρη Χατζηγεωργίου...
giannis_
QUOTE(αννούλα @ Jan 17 2009, 00:31 ) *
Εγώ αγαπώ Δημήτρη Χατζηγεωργίου...

Toν αγαπας ως τι?γιατι με τρομαζει λιγο αυτο που ακουω!

Εγω εχω ενα μικρο προβλημα με τους δημοσιογραφους ο ενας μ μυριζει ο αλλος μ βρωμαει!γιατι ολοι εχουν ελαττωματα και μερικοι απο αυτους πολλα!
Ας πουμε ο συριγος πως να το κανουμε ξερει το τοπι οσο λιγοι σε αυτη την χωρα!Απο καθε του μεταδοση ολο και κατι εχεις να μαθεις απο τις ιστοριουλες του!Αλλα αυτο το πραγμα να την λεει σε ολους για τα παντα κατανταει εκνευριστικο,οπως επισης και τα κολληματα που τρωει με ορισμενους παιχτες!
Ο σκουντης μπορει να ειναι λιγο φαφλατας και να λεει αστεια για 10χρονα και να γελαει μονος του αλλα τουλαχιστον περνας καλα οταν τον ακους να περιγραφει ακομα και τον πιο βαρετο αγωνα!και φυσικα ειχε πει τη μεγιστη ατακα βαλτο αγορι μ smiley.gif
Ο ιωαννου...αυτος λεει αστεια για 2χρονα, οταν προλαβαινει να παρει ανασα γιατι παντα εχω την εντυπωση οτι θα μεινει στο τοπο ετσι οπως περιγραφει!και επισης πρεπει να γινει λιγο πιο αντικειμενικος κατα τη γνωμη μου και να μην καρφωνεται τοσο!
επισης εχω την εντυπωση οτι ειναι λιγο βαρετος!αλλα γουστα ειναι αυτα!και μου εχει μεινει απο περσι στους ολυμπιακους που επαιρνε συνεντευξη απο το βοηθο προπονητη των ηπα και τον ειχε καταφτυσει!Hallooooo we asked for the news not the weather!
ο μπατης ειναι ενας απο αυτους που μαρεσει να ακουω λεει αυτα που πρεπει να πει χωρις να πολυξεφευγει
επισης μαρεσει αυτος που ειναι στον σκαι τωρα νομιζω λεγεται κοντος αν και δεν ειμαι σιγουρος!λιγα σχολια εξωαγωνιστικα αλλα ευστοχα!Και η τζουλια κοφιτσα κανει πολυ καλη δουλεια και ειχε και μια ωραια εκπομπη στη νοβα!

οι χειροτεροι ολων για μενα ειναι αυτοι οι 2 στον αντ1,ουτε καν τα ονοματα δεν θυμαμαι!βαρετοι και γενικοτερα πολυ λιγοι!
οπως επισης και ο μελαγιες και ο mr Μυτη,απλα εκνευριστικοι!
captain charisma
http://www.youtube.com/watch?v=JuPnY40aIdA

ωραιους δημοσιογραφους εχουμε.... 68.gif
giannis_
QUOTE(big dirk @ Feb 25 2009, 14:39 ) *
http://www.youtube.com/watch?v=JuPnY40aIdA

ωραιους δημοσιογραφους εχουμε.... 68.gif

Καλα εισαι.....Σε αυτη τη χωρα τελικα απο τους φιλους μιας ομαδας μεχρι και τους δημοσιογραφους ολοι πρωτα σκεφτονται ως οπαδοι και μετα ως φιλαθλοι!Μεχρι και οι μπασκετες στο οακα και στο σεφ οπαδικα φερονται... icon_drunk.gif
Τουλαχιστον οι μπασκετες και οι οπαδοι δεν το παιζουν αντικειμενικοι.......
Καλα και συ φιλτατε κυριε μελαγιες δεν το σκεφτηκες οτι αυτο τον αγωνα τον βλεπει ολη η ελλαδα και οι καμερες θα ναι στραμενες στους παγκους των ομαδων?Αλλα θα μ πεις μεσα στην ενταση του αγωνα οντως που να το σκεφτει!
Τεσπα δεν θα του παρουμε και το κεφαλι kill.gif smiley.gif
rnc3
Σκουντή προτιμώ... αν και δεν έχω κάποια ιδιαίτερη συμπάθεια στους δημοσιογράφους γενικότερα...
giannis_
Μπορει ο συριγος να ειναι εριστικος και απολυτος σε μερικες αποψεις του αλλα τουλαχιστον δεν μασαει τα λογια του πραγμα π σπανιζει σημερα στη δημοσιογραφια κ οχι μονο στην αθλητικη δημοσιογραφια!http://www.enet.gr/online/online_text/c=115,id=58009764
Air and King
QUOTE(giannis_ @ Mar 2 2009, 15:51 ) *
Μπορει ο συριγος να ειναι εριστικος και απολυτος σε μερικες αποψεις του αλλα τουλαχιστον δεν μασαει τα λογια του πραγμα π σπανιζει σημερα στη δημοσιογραφια κ οχι μονο στην αθλητικη δημοσιογραφια!http://www.enet.gr/online/online_text/c=115,id=58009764

Οταν ειναι καποιος απολυτος,ειδηκα σε θεματα που εχει μαυρα μεσανυχτα(βλεπε ΝΒΑ οπου εχει μεινει στον Καριμ και τον Ματζικ αγνοωντας τον Τσαμπερλαιν και τον Ρασσελ την δεκαετια του 60 και εχοντας κανει κακη κριτικη στον Κομπι στην δεκαετια που διανυουμε) τοτε καλυτερα να μασαει τα λογια του παρα να λεει λογια του Αερα και επιχειρηματα ανυπαρκτα απλα του τυπου "Δεν την δινει ουτε απο το δεξι στο αριστερο".

Οσο για τον Μελαγες ηταν μια ατυχη στιγμη για αυτον.Ο Ασπρουλιας ειναι Παναθηναικος και αυτος θα λεει τετοια κατα του Ολυμπιακου απλα δεν τον τραβηξει καμια καμερα ακομα.
giannis_
Air δεν αναφερομαι στο μελαγιες συγκεκριμενα,αν δεις το προηγουμενο μ ποστ στο συγκεκριμενο τοπικ θα δεις οτι ειπα οτι δεν ειναι κ κατι το τοσο τραγικο γιατι μεσα στην ενταση ενος ντερμπι μπορει να σου ξεφυγει κατι!Αλλα αν διαβασεις καλυτερα το αρθρο του συριγου θα δεις οτι αναφερεται σε ολους τους δημοσιογραφους ανεξαρτητως αθληματος που περιγραφουν και ανεξαρτητως ομαδας που μπορει να υποστηριζουν!Το θεμα ειναι οτι πλεον ο οπαδισμος εχει φτασει και στους δημοσιογραφους που δουλεια τους ειναι να περιγραφουν τους αγωνες και να μεταφερουν διαφορες ειδησεις για τις ομαδες οχι να κανουν"προπαγανδα" ειτε ο δημοσιογραφος λεγεται μελαγιες ειτε σκουντης ειτε οτιδηποτε αλλο!
Οσο για το συριγο εχουμε πει πολλες φορες στο συγκεκριμενο φορουμ οτι ειναι ξεροκεφαλος και το παιζει ξερολας και τα λοιπα αλλα στο συγκεκριμενο θεμα εχει δικιο,και τα κολληματα που τρωει με διαφορους παιχτες ειτε ειναι ο κομπι ειτε ο διαμαντιδης μπορει να ειναι αδικα αλλα δεν εχουν σχεση με αυτο π λεει στο αρθρο!
Air and King
Mε συγχωρεις αλλα το ποιον του Συριγου το ξερω και το αρθρο του δεν το διαβασα καθολου και ουτε θα το κανω.
Για τον Μελαγες δεν επικρωτω αυτο που εκανε αλλα ανθρωπος ειναι και αυτος εχει το προτιμηση σε μια ομαδα οπως οι περισσοτεροι ανθρωποι.Τα ιδια θα ελεγα αν ηταν αντιστοιχα ο Ασπρουλιας.
Ο Συριγος για μενα δεν υπαρχει σαν δημοσιογραφος.Σιγουρα συμπαθω περισσοτερο το γιο του και τις αποψεις του!Και καλα θα κανει πριν να ασκει κριτικη στους συναδελφους του ο Φιλλιπος Συριγος να αναρωτηθει τι αποψη εχουν και οι ιδιοι για αυτον και τις αποψεις του.......
giannis_
QUOTE(Air and King @ Mar 2 2009, 17:44 ) *
Mε συγχωρεις αλλα το ποιον του Συριγου το ξερω και το αρθρο του δεν το διαβασα καθολου και ουτε θα το κανω.
Για τον Μελαγες δεν επικρωτω αυτο που εκανε αλλα ανθρωπος ειναι και αυτος εχει το προτιμηση σε μια ομαδα οπως οι περισσοτεροι ανθρωποι.Τα ιδια θα ελεγα αν ηταν αντιστοιχα ο Ασπρουλιας.
Ο Συριγος για μενα δεν υπαρχει σαν δημοσιογραφος.Σιγουρα συμπαθω περισσοτερο το γιο του και τις αποψεις του!Και καλα θα κανει πριν ασκει κριτικη στους συναδελφους του ο Φιλλιπος Συριγος να αναρωτηθει τι αποψη εχουν και οι ιδιοι για αυτον και τις αποψεις του.

Bρε αιρ και εγω (οπως και πολλοι αλλοι φανταζομαι,παρα πολλοι) εχω την ιδια αποψη με σενα για το συριγο,αλλα αυτο π λεει ειναι σωστο,περι υποταγης των μ.μ.ε στις μεγαλες ομαδες!Αν δεν μπορουν να ειναι αντικειμενικοι επαναλαβανω οχι συγκεκριμενα ο μελαγιες(ο οποιος by the way ζητησε συγνωμμη και μπραβο του γιατι δεν κρυφτηκε) αλλα σχεδον ολοι τους να κανει η καθε ομαδα το δικο της καναλι οπως η chelsea και η barca και να τελειωνουμε με το παραμυθι περι αντικειμενικοτητας, γιατι ειναι κοροιδια απεναντι σε αυτους που τους ακουνε!
Μη γινεσαι σαν το συριγο τωρα smiley.gif ,το καταλαβαινω οτι εισαι προκατηλημενος απεναντι του λογω του εριστικου στυλ που εχει υιοθετησει,και με το δικιο σου,αλλα αυτο π λεει δεν εχει να κανει ουτε με το αν ο παπαδοπουλος το εχει δει επαναστατης και ξεσηκωνει και τους αλλους στην εθνικη,ουτε με το αν κατα τη γνωμη του οι μισοι εν ενεργεια παιχτες ειναι αχρηστοι οπως λεει!!
kotzito
Εμενα απο τους καινουριους μου αρεσει αρκετα ο Δαρδαλης του Σκαι.Δεν εχει τις μπασκετικες γνωσεις και το χιουμορ του Σκουντη και του Ιωαννου,ουτε την εμπειρια του Συριγου,αλλα ειναι ουσιαστικος στην δουλεια του.Προσηλωμενος στην περιγραφη του αγωνα και με ουσια ενω σπανια θα κανει σαρδαμ η θα πει βλακειες.Μετα απο αυτους τους τρεις που ανεφερα(τον Συριγο μονο και μονο λογω αξιας,οχι θαυμασμου)θεωρω οτι ειναι ο καλυτερος.Ας τον παρουν εκει στον ΑΝΤ1 μπας και κανουν καμια μεταδοση της προκοπης.
Air and King
QUOTE(giannis_ @ Mar 2 2009, 17:54 ) *
Μη γινεσαι σαν το συριγο τωρα smiley.gif ,το καταλαβαινω οτι εισαι προκατηλημενος απεναντι του λογω του εριστικου στυλ που εχει υιοθετησει,και με το δικιο σου,αλλα αυτο π λεει δεν εχει να κανει ουτε με το αν ο παπαδοπουλος το εχει δει επαναστατης και ξεσηκωνει και τους αλλους στην εθνικη,ουτε με το αν κατα τη γνωμη του οι μισοι εν ενεργεια παιχτες ειναι αχρηστοι οπως λεει!!

Οχι μην μου το κανεις αυτο μην με αποκαλεις ετσι σε παρακαλω!!! guns.gif peace.gif
Tsaki
Κοιταξτε δεν ξερω αν λεμε μονο ελληνες, παντως απο ξενους ενας ειναι ο κορυφαιος: Dick Vitale aka Dickie
THIS GUY CANT PLAY IN THIS LEAGUE, HE'S FROM ANOTHER SPACE!
AWESOME BABY!!!
qspock
Πλακα εχει το topic. Λεει σε γενικες γραμμες και κατα γενικη ομολογια: "Ο Συριγος, ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ, ειναι σωστος, δεν τα μασαει, τα λεει καλα κλπ."

Εγω αυτα δεν τα καταλαβαινω. Το αντι-Συριγικο κινημα, εχει ξεκινησει πολλα χρονια πριν, ισως κι απο τη Θεσσαλονικη, οπου ο Συριγος ειχε κατηγορηθει για το οτι το μπασκετ εχει "παει" στην Αθηνα, και παρομοια κουραφεξαλα.
Μια αντιπαθεια τελειως ανεξηγητη, αδικαιολογητη εως ανοητη για καποιον που, απο το ποστο του, παλευει για το αθλημα οσο κανενας αλλος, δινοντας τεκμηριωμενες ολοκληρωμενες ποιοτικες αποψεις εις βαθος. Ενα βαθος το οποιο οι περισσοτεροι δεν αντιλαμβανονται, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, και που περναει απαρατηρητο ΠΑΡΑΔΟΞΩΣ.

Για μενα, κανενας πλην του Φ.Συριγου δεν εχει να δωσει το κατι παραπανω σε μια μεταδοση, μια εκπομπη ή καποιο αρθρο. Ο Συριγος ειναι ο μονος που εκτος απο εξαιρετικα ποιοτικη δημοσιογραφια και αποψη για το παιχνιδι, βγαζει σωστα αθλητικα μυνηματα, και προσπαθει να γιατρεψει μεσα απο το γυαλι ή τον τυπο τα αγιατρευτα της Ελλαδας.
Λυπαμαι, για εναν λογο μονο: γιατι ειναι ο μοναδικος που ξεχωριζει. Εγω απο την πλευρα μου, θα παροτρυνω τους νεοτερους να μην ακουν οσους ειναι εναντιον του, αλλα να κρινουν απο μονοι τους, χωρις προκαταληψη. Μπασκετ ξερουν πολλοι, μυαλο και ματια εχουν, πριν κατασταλαξουν, ας απολαυσουν το καθε παιχνιδι, ας παρακολουθησουν την εκαστοτε εκπομπη, ας διαβασουν το αντισοιχο αρθρο και μετα ας κρινουν αμεροληπτα.

Αυτα για τον Φ. Συριγο, μακαρι να βγουν κι αλλοι σαν αυτον, αλλα δυστυχως δεν το βλεπω.

Απο κει και περα? Ειναι οι υπολοιποι μπασκετικοι δημοσιογραφοι. Για μενα χωριζονται σε υποφερτους και σε ανυποφορους, εως εκνευριστικα και αδιαντροπα απαραδεκτους. Θα αναφερθω μονο στους Παπαδογιαννη, Καρυδα που ειναι χρονια στην πιατσα και ειναι αυτοι που δεν με εκνευριζουν καθολου οταν μεταδιδουν. Ο υιος Συριγος εχει πολλα ακομα να μαθει, δεν θα τον σχολιασω χαρην νιατων και μονο.
Ο Παπαδογιαννης και ο Καρυδας λοιπον ειναι οι υποφερτοι σχολιαστες, που ξεχωριζουν απο τους υπολοιπους μπασκετικους κυριως για το οτι ασχολουνται με το αθλημα χρονια τωρα. Για αυτον ομως τον λογο, ειμαι και περισσοτερο αυστηρος με αυτους, επρεπε να ξεχωρισουν μεχρι τωρα. Το να εισαι τελειως αντικειμενικος οπως ο Νικος ο Παπαδογιαννης ειναι κατι το οποιο στην τελικη σε κανει απαρατηρητο. Οσον αφορα καποια κειμενα του που εχω διαβασει, ειδικα οσον αφορα τον Γιαννακη αν θυμαμαι καλα, με εκαναν να απορω αν τα εγραψε ο ιδιος. Παμε παρακατω. Ο Καρυδας. Γνωστης των λεπτομερειων και στατιστικων, κανει κι αυτος συμβατικες μεταδοσεις με μειονεκτημα του το οτι δεν ξερει ποτε να ανεβασει τονους, οπως για παραδειγμα εκανε στο ματς ΤΑΟΥ-Ολυμπιακος, και τον θριαμβο της ελληνικης ομαδας ο οποιος τον αφησε παγερα αδιαφορο, με κυνδυνο να χαρακτηριστει και δυσαρεστημενος. Επειδη στις εκπομπες Super Euroleague που εγιναν τον τελευταιο καιρο ειχε δειξει στον αερα μια αποψη αρνητικη και απαισιοδοξη για την αποδοση του Ολυμπιακου, μπορει να εμμενει στις αποψεις του. Αυτο ομως, που κακως υπαρχει, δεν πρεπει να βγαινει στον αερα. Ο σωστος δημοσιογραφος ΔΕΝ μπορει να ειναι οπαδος καμιας ομαδας, ποσο μαλλον οταν αυτη ειναι ελληνικη και οταν διαπρεπει στο εξωτερικο.
Αυτα για τους 2 αξιαγαπητους μπασκετικους δημοσιογραφους, που μετα την αποχωρηση του Συριγου (αν και οταν καποτε γινει αυτο) θα παρουν τη σκυταλη ως νουμερο 1 αναμεσα στους υπολοιπους, ως παλαιοτεροι.

Ποιος ειπατε να παρει τη σκυταλη? Ο Σκουντης? Αυτος ειναι αλλο παραμυθι.

Για τον Βασιλακη τον Σκουντη θα πω λιγα λογια χαρην του οτι ειναι μπασκετικος στο γυαλι εδω και χρονια, οχι για τιποτε αλλο. Δυστυχως ειναι απο τους αρνητικους πρωταγωνιστες μιας μεταδοσης με τα γνωστα του, τις ασταματητες φλιαριες και τις εκφρασεις του, τα γενεθλεια των συζυγων ολων των συνθεσεων των ομαδων που αγωνιζονται, τα οποια πρεπει να ειπωθουν κατα τη διαρκεια της εξελιξης του αγωνα. Αυτα, ας μην επεκταθω παραπανω...

Για τους υπολοιπους φωστηρες γνωστες, και δεν ξερω γω τι, του μπασκετ που εχουν αναφερθει (Μπατης, ο βασιλιας του σαρδαμ, Χατζηγεωργιου φτου!! κλπ) δεν θα αναφερθω καν, απαξιω. Να μην τους ακουμε καθολου να ειμαστε υσηχοι.

Γενικα, το επιπεδο της μπασκετικης δημοδιογραφιας ειναι ως εξης: Ενας που δινει το παραδειγμα με την υποδειγματικη του δουλεια και αξια, καποιοι αλλοι (λιγοι, κυριως το team του ssport) που απλα συμπληρωνουν αλλα δεν εχουν το χαρακτηρα ή τις ικανοτητες να ξεχωρισουν, και, τελος ο ΠΑΤΟΣ, που ειναι τεραστιος και ...απυθμενος!

Αν βαζαμε και αλλο αθλημα θα κατεβαινα και πιο κατω απο τον πατο, θα επιανα τους βρωμικους δημοσιογραφους, αυτους που υπηρετουν αλλα συμφεροντα και πολεμουν το μπασκετ (κυριως) και τα αλλα αθληματα για χαρη του ποδοσφαιρου, ή μαλλον για να το πω πιο σωστα: Για χαρη της ελληνικης "μπαλας" και του ΟΠΑΠ που κινει τα νηματα.
Αλλα εκει παμε σε αλλη συζητηση, μακρια απο το αντικειμενο αυτου εδω του τοπικ...
Giorgos#4
συμφωνω για δαρδαλη που ειναι αρκετα ουσιαστικος
ενω σιχαινομαι χ"γεωργιου και ιωαννου
Air and King
QUOTE(qspock @ Mar 15 2009, 17:48 ) *
Πλακα εχει το topic. Λεει σε γενικες γραμμες και κατα γενικη ομολογια: "Ο Συριγος, ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ, ειναι σωστος, δεν τα μασαει, τα λεει καλα κλπ."

qspock ο καθενας εχει την αποψη του για τον καθε δημοσιογραφο.Τα λεει καλα ο Συριγος?Δεν καταλαβα τι εχει πει?Μηπως ανακαλυψε την Αμερικη?Η μηπως επειδη ειναι ο μονος που κανει κριτικη στον Ομπραντοβιτς θα τον σηκωσουμε στα χερια.Για ΝΒΑ δεν το συζηταω εχει πει τραγικα πραγματα.Απο Ιστορια ΝΒΑ γνωριζει απο τα 80ς και μονο αγνοωντας το "πιο παλια" και το Σημερα παρολα αυτα εχει αποψη και γνωμη.(Αν ειναι δυνατον)
Εγω θα πω στα νεα παιδια και ειδικα οσα ασχολουνται με το ΝΒΑ να μην δινουν δεκαρα σε οτι λεει γιατι δεν γνωριζει ο ανθρωπος.Οσο για τα υπολοιπα το ξαναλεω δεν μας λεει και τιποτα καινουργιο.Και στην και τελικη αυτο ισχυει για ολους τους δημοσιογραφους δεν σημαινει οτι ξερουν πιο πολυ μπασκετ απο τον υπολοιπο κοσμο ποσο μαλλον που μερικοι απο αυτους δεν εχουν παιξει ποτε μπασκετ στην ζωη τους.
Για του υπολοιπους που αναφερεις ειναι καθαρα θεμα γουστου αλλα νομιζω οτι ο Συριγος κερδιζει στην Ελλαδα τις περισσοτερες αντιπαθειες λογο του υφους που τα λεει και οτι ειναι απολυτος.
Επαναλαμβανω για ΝΒΑ που προσωπικα εκει ειναι που νευριαζω καλυτερα να μην μιλαει!Δεν μπορει να βγαζει "χολη" σε κατι που εχει 2-3 παραστασεις.
HLR CENATION
Κορυφη ο Φιλιππος Συριγος χωρις καραγκιοζιλικαι κ γλυψιμο στην μεταδοση γνωστης του αθληματος.Οτι εινα να πει θα το πει την στιγμη που πρεπει πχ στον αγωνα Πανιωνιος-Ρεαλ τη στιγμη που γυριζει ο Πλαθα σε ζωνη κ ενω ο Πανι οργανωνει ασχημα τις δυο πρωτες επιθεσεις σημειωνει οτι η Ρεαλ θα γυρισει το παιχνιδι ενω εκεινη την ωρα εχανε με 25.Πολη καλος τηλεοπτικος ο Παπαδογιαννης οπως κ ο Σκουντης κομπιουτερ ο Καρυδας.Ανερχομενος ο Κοτζιας.
colonel gomelsky
Ανοίγω το ποστ με σκοπό να καταθέσουμε τις απόψεις μας για τους μπασκετικούς δημοσιογράφους που μερικούς θέλοντας, άλλους μη, τους ακούμε και τους βλέπουμε στις μεταδόσεις της Α1, της Ευρωλίγκα, του ΝΒΑ και της ACB.

Άποψή μου (κατά τη ροή της συζήτησης θα την τεκμηριώσω)

UP:

1) Βασίλης Σκουντής
2) Τάσος Μαγουλάς

DOWN:

1) Βαγγέλης Ιωάννου
2) Ρήγας Δάρδαλης

(Βεβαίως είναι και πολλοί άλλοι, απλά αναφέρω ενδεικτικά αυτούς καθώς κάνουν τις περισσότερες μεταδόσεις)
benchwarmer
Υπαρχει παρομοιο τοπικ εδω
http://www.basketforum.gr/forum/index.php?showtopic=3022
Emanuel David Ginobili
Κι ενω τον πηγαινα τον 'τρελαμενο" Συριγο!
Απο χθες εχω αρχισει να τον αντιπαθω παρα πολυ. Ειναι γενικο φαινομενο των Ελληνων δημοσιογραφων να κρικικαρουν μονο τους αντιπαλους.
Αλλα αυτο που εκανε ο Συριγος χθες στον Smodis εινα εντελως "beyond the line".
Για τον Τσαρτσαρη που σερνεται ολη τη χρονια, "δεν ειναι στα πανω του Κωστας"
Για τον Διαμαντιδη που 'χε μικροτραυματισμους λιγων ημερων, "του λειπουν αγωνιστικα λεπτα του Δημητρακη".
Και για τον Smodis που τραυματιστικε σοβαρα 3 φορες και λειπει για μηνες απο περυσι, εβγαλε μια απιστευτη χλευη, κοροιδευοντας τον χαρακτηριζοντας τον "γουρουνοπουλο" λεγοντας "δεν μπορει να τρεξει, να πηδηξει, μονο να κανει φαουλ μπορει"
Λιγο ελεος μεγαλε κυριε Συριγο, λιγος σεβασμος στον μεγαλο παικτη που λεγεται Matjaz Smodis δεν θα εβλαπτε.

Ολα τα λεφτα με τη φαση, μετα τα 3'' του Pekovic, που κραταει τη μπαλα μεσα στη ρακετα ο Khryapa κι εχει τρελαθει να φωναζει "εδω δεν εχει 3 δευτερολεπτα;;;"
babysac
Παντελης Διαναντοπουλος και τα μυαλα στα καγκελα
Timemaster
Εγώ ακόμα προσπαθώ να καταλάβω την χρησιμότητα του μπασκετικού δημοσιογράφου που κάνει αναμετάδοση αγώνα!!!
Δε μπορώ να καταλάβω γιατί έχουν μια μανία να μας λένε τα αυτονόητα του στυλ ο Διαμαντίδης έδωσε μια ασίστ στον Μπατίστ
μα αγαπητέ μου στην τηλεόραση είσαι το είδαμε δεν είμαστε τυφλοί!!!
ή το ότι όταν βγάζει μια καρτέλα με στατιστικά κάθεται ο κύριος και διαβάζει απλά την καρτέλα που πάντα την βλέπουμε και εμείς...η θα την δούμε πριν τελειώσει την πρότασή του.

Συν ότι σε κάθε ριπλέι λέει με κάθε λεπτομέρεια πως έγινε η φάση ακριβώς με τα ίδια λόγια που είχε πει και στην κανονική μετάδοση.

Ανάλυση παιχνιδιού από μηδέν έως στην καλύτερη για άτομα που βλέπουν για πρώτη φορά μπάσκετ....

Ενώ όταν σχολιάζει κάποια επίμαχη φάση (διαιτητικό λάθος) ή θα πάρει πάντα τη θέση του διαιτητή μιας και ότι λέει αυτός είναι σωστό ή πάντα θα πάρει τη θέση της ομάδος που (θα το θέσω κομψά) υποστηρίζει.
φανταστικό παράδειγμα σε καθαρό φάουλ του Αγαδάκου πάνω σε παίχτη της Λάρισας που δε σφυρίχτηκε ''μια δύσκολη φάση για τον διαιτητή που έχω την εντύπωση σωστά δε έδωσε παράβαση'' φάουλ Λάρισας πάνω σε παίχτη του Αρη που δε σφιρίζεται ''μια καθαρή παράβαση του παίχτη της Λάρισας'' (δεν έβαλα Ολυμπιακό-Παναθηναικό για να μη λέτε ότι τα κάνουν μόνο σε αυτούς)

όσο για τους συντάκτες....μια από τα ίδια και χειρότερα μιας και μπλέκουν συνέχεια μια τεράστια μεταγραφολογία, μένουν μόνο στα στατιστικά του παιχνιδιού και κάνουν ανάλυση χαμηλού επιπέδου....

Έτσι για τους αγώνες που παρακολουθώ ζωντανά έχω πάντα ανοιχτό και τα στατιστικά του Γαλάνη πλέον στην οθόνη του υπολογιστή μου και από ήχο αντί για τον κάθε σχολιαστή ακούω μέταλ ή ροκ μουσική ανάλογα με τον ρυθμό του παιχνιδιού.

Όσο για τις ειδήσεις και την ανάλυση παιχνιδιού προτιμώ να τα διαβάζω σε φόρουμ σαν αυτό εδώ....

Βέβαια υπάρχουν και εξαιρέσεις αλλά ακόμα δεν έχω βρει καμία αξιόλογη και αξιομνημόνευτη.
gallistis
τον φιλερη τον εκτιμησα απιστευτα οταν το 2002 μετεδιδε ευρωλιγκα το ματζικ,και ενω ειχε προκριθει μονο ο παο,αυτος εκανε αντικειμενικοτατη μεταδοση χωρις εμπαθεια.καλα λενε οτι ειμαστε μασονοι.ποτε πραγματικος μπασκετικος δε θα διαβαλλει εστω και τον αιωνιο αντιπαλο του για να φανει αρεστος.παντα για το καλο του αθληματος θα προσπαθει.και ο καραλης εκανε καλες μπασκετικες μεταδοσεις(τον θυμαμαι σχολιασμο το 1993 στο τελικο με εφες και στο παγκοσμιο εφηβων το 1995).κριμα μας τον εφαγε η μπαλα blove.gif blove.gif και η nova.απ'οτι ξερω παιζει και μπασκετακι
HLR CENATION
Σε σχεση παντως με τους ποδοσφαιρικους που οι 9 στους 10 δεν ακουγωνται οι περισσοτεροι μπασκετικοι το γνωριζουν το αντικειμενο...
babysac
Συμφωνω ειδικα οι δημοσιογραφοι της κρατικης οι οποιοι κανουν το ενα σαρδαμ μετα το αλλο
hagi
Εγώ γενικά δεν έχω πρόβλημα με κανέναν.Λίγο οι Συρίγοι είναι περίεργει αλλά ακούς και κρίνεις.Λένε και σωστά λένε και βλακείες.Το θέμα είναι κυρίως στο ύφος που έχουν μερικοί στις μεταδόσεις. Από τους πιο αγαπημένους πάντως είναι ο Σκουντής.
DON-basketblog
Δεν υπάρχει η έννοια αγαπημένος δημοσιογράφος...Η έννοια δημοσιογράφος στο ελλαδιστάν με την αγάπη, τον σεβασμό και την εκτίμηση στα γραπτά του δεν πάνε μαζί...Είναι κατά 99.9 κατευθυνόμενοι απο τον μικρότερο μέχρι τον μεγαλύτερο...

Αφορμή για το ποστ αυτό είναι αυτό εδώ το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ περιστατικό που ξεγυμνώνει σε ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ τις φυλλάδες και τους δημοσιογράφους...

http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=99745

** Απίστευτο και όμως αληθινό! Η εφημερίδα το «BHMA» είχε ως θέμα της στο φύλο της Κυριακής τη συνάντηση Καραμανλή-Ερντογάν στο Μέγαρο Μαξίμου και μάλιστα με αναλυτικό ρεπορτάζ και λεπτομέρειες. Ομως, ο Τουρκος πρωθυπουργός δεν... πάτησε ποτέ το πόδι του στην Ελλάδα, αφού ακύρωσε το Σάββατο το ταξίδι του για τη χώρα μας! Συνεπώς πρόκειται για μεγάλο διασυρμό της εν λόγω εφημερίδας, καθώς στην επαρχία τα φύλλα έφυγαν με ψευδές ρεπορτάζ, ενώ στην Αθήνα πρόλαβαν να το αλλάξουν...
panos75
O Συρίγος πλέον θυμίζει με τη συμπεριφορά του περισσότερο πανελίστα μεσημεριανάδικου παρά έγκριτο δημοσιογράφο.

Ακόμη και για τα χαμηλά στάνταρ της ελληνικής δημοσιογραφίας, η εριστική συμπεριφορά του, οι ειρωνείες, οι προσβολές και ο χλευασμός οποιουδήποτε τολμήσει να αμφισβητήσει την αυθεντία του ιδίου ή του Βασιλακόπουλου, είναι απαράδεκτες. Δεν είναι διόλου τυχαίο ότι για να βρεις συνάδελφο του που να τον συμπαθείς πρέπει να είσαι λαγωνικό ολκής. Για να μην αναφέρω όσους ασχολούνται με άλλα αθλήματα και οι οποίοι τον βλέπουν λίγο χειρότερα από τον Αντίχριστο.

Ο Μουρατίδης και ο Ψινάκης βγάζουν τουλάχιστον ένα στυλ όταν πιάνουν το φτυάρι. Ο κυρ-Φίλιππας το μόνο που βγάζει πλεον είναι θλιψη για την κατάντια του ανθρώπου που το 1987 μας έμαθε μπάσκετ με τις μεταδόσεις του. Είναι σα να δούμε κάποια στιγμή τον Σεραφείμ Φυντανίδη ή τον Σταύρο Θεοδωράκη να γράφουν στην ''Espresso''.
CAMPEON
Εμενα ο αγαπημενος μου δημοσιογραφος ειναι ο Σκουντης και μετα ο Παπαδογιαννης. Ο μεν πρωτος εχει απιστευτες γνωσεις για το αθλημα, ο μεν δευτερος κανει εξαιρετικες μεταδοσεις!!!!!
C.P.3
Για μενα ο Σκουντης μαζι με τον Ιωαννου ειναι μακραν οι καλυτεροι...οσο και ος προς το οτι εκφραζονται καλυτερα απο κα8εναν αλλον αλλα και οτι σου μεταδιδουν τον αγωνα τοσο ωραια που ευχαριεστιεσαι να τους ακους....
Air and King
QUOTE(panos75 @ Jun 23 2009, 00:13 ) *
O Συρίγος πλέον θυμίζει με τη συμπεριφορά του περισσότερο πανελίστα μεσημεριανάδικου παρά έγκριτο δημοσιογράφο.

Ακόμη και για τα χαμηλά στάνταρ της ελληνικής δημοσιογραφίας, η εριστική συμπεριφορά του, οι ειρωνείες, οι προσβολές και ο χλευασμός οποιουδήποτε τολμήσει να αμφισβητήσει την αυθεντία του ιδίου ή του Βασιλακόπουλου, είναι απαράδεκτες. Δεν είναι διόλου τυχαίο ότι για να βρεις συνάδελφο του που να τον συμπαθείς πρέπει να είσαι λαγωνικό ολκής. Για να μην αναφέρω όσους ασχολούνται με άλλα αθλήματα και οι οποίοι τον βλέπουν λίγο χειρότερα από τον Αντίχριστο.

Ο Μουρατίδης και ο Ψινάκης βγάζουν τουλάχιστον ένα στυλ όταν πιάνουν το φτυάρι. Ο κυρ-Φίλιππας το μόνο που βγάζει πλεον είναι θλιψη για την κατάντια του ανθρώπου που το 1987 μας έμαθε μπάσκετ με τις μεταδόσεις του. Είναι σα να δούμε κάποια στιγμή τον Σεραφείμ Φυντανίδη ή τον Σταύρο Θεοδωράκη να γράφουν στην ''Espresso''.

Kαι λιγα λες!
Ο ανθρωπος εχει ξεφυγει!Το 1987 δεν ηταν τοσο ροδανι η γλωσσα και δεν επαιρνε σβαρνα ολο τον κοσμο οπως κανει τωρα!Ηταν πιο μαζεμενος τοτε!
Απαραδεκτος!
Air and King
Τωρα που το θυμηθηκα μιας και για τον Συριγο συμφωνω με τον Pano 100% και γενικα οτι το επιπεδο ειναι χαμηλο στην Ελλαδα εχω ξεχωρισει και ενα νεο παιδι τον Ρηγα Δαρδαλη που θεωρω οτι θα ειναι μια απο τις εξαιρεσεις.
Πολυ καλος στην μεταδοση δεν κουραζει και παντα με σεμνοτητα.Ελπιζω να διατηρησει αυτα τα στοιχεια!
Omar Little
QUOTE(Air and King @ Jun 28 2009, 17:12 ) *
Τωρα που το θυμηθηκα μιας και για τον Συριγο συμφωνω με τον Pano 100% και γενικα οτι το επιπεδο ειναι χαμηλο στην Ελλαδα εχω ξεχωρισει και ενα νεο παιδι τον Ρηγα Δαρδαλη που θεωρω οτι θα ειναι μια απο τις εξαιρεσεις.
Πολυ καλος στην μεταδοση δεν κουραζει και παντα με σεμνοτητα.Ελπιζω να διατηρησει αυτα τα στοιχεια!

Εγώ πάλι τον βρίσκω κάπως υποτονικό και όταν προσπαθεί να δώσει λίγη χροιά στη φωνή του το αποτέλεσμα δεν είναι και το καλύτερο δυνατό. Επίσης τον βλέπω να έχει δυσκολίες να διαβάσει τεχνικά κομμάτια του παιχνιδιού την ώρα της μετάδοσης κι έτσι αρκείται πολλές φορές σε μία απλή περιγραφή φάσεων. Γραπτά του δεν έχω διαβάσει είναι η αλήθεια.
Air and King
QUOTE(Omar Little @ Jun 28 2009, 17:32 ) *
Εγώ πάλι τον βρίσκω κάπως υποτονικό και όταν προσπαθεί να δώσει λίγη χροιά στη φωνή του το αποτέλεσμα δεν είναι και το καλύτερο δυνατό. Επίσης τον βλέπω να έχει δυσκολίες να διαβάσει τεχνικά κομμάτια του παιχνιδιού την ώρα της μετάδοσης κι έτσι αρκείται πολλές φορές σε μία απλή περιγραφή φάσεων. Γραπτά του δεν έχω διαβάσει είναι η αλήθεια.

Eιναι απειρος ακομα θα μαθει.Δεν ειναι προκλητικος βγαζει μια ηρεμια και πανω απο ολα ειναι σοβαρος!
il postino
ο Ασπρούλιας μου αρέσει γιατί ξέρει μπάσκετ , στοιχείο που μετράει πάρα πολύ. από κει και μετά μου αρέσει ο παπαδογιάννης για τις θεωρητικές γνώσεις του και δη στο ΝΒΑ αλλά και για το ότι μιλάει πάρα πολύ ωραία , στοιχείο της πιθανότατης μόρφωσής του. και ο Δάρδαλης που λέτε μου είναι συμπαθητικός.

από κει και μετά , το χάος. ο Σκουντής είναι ο,τι πιο φλύαρο κυκλοφορεί στην αγορά και διάλεξε λάθος επάγγελμα. έπρεπε να γίνει συγγραφέας , γιατί όχι!!!!! είναι απαράδεκτα είρων , στοιχέίο που φαίνεται στους αγώνες της εθνικής μας όμαδας , όπου χλευάζει και κοροιδεύει τους αντιπαλους μας.

ο Ιωάννου , μια από τα ίδια! στην αρχή τον είχα συμπαθήσει , αλλά μετά κατάλαβα ότι κόλλησε από τον σκουντή.

και ο περπερίδης μου αρέσει γιατί φαίνεται σοβαρός άνθρωπος και γλυκομίλητος.

όσο για τον Φίλλιπα.....στην πρώτη σελίδα του περιοδικού τριποντο είχε άρθρο αυτός. την α χρονιά του Ρατζα στην Ελλάδα στο α ντέρμπυ με τον γαύρο ο Ράτζα είχε σε ένα πολύ κλειστό ματς 12 πόντους , 19 ριμπάουντ και κάτι ψιλά. γράφει λοιπόν ο Φίλλιπας την επόμενη Τρίτη "ο Ράτζα περαστικός από το ΟΑΚΑ!!!!!!!!!!!".

μου τη σπάνε όλοι αυτοί που δεν έχουν πιάσει ποτέ μπάλα , που νομίζαν μέχρι χθες ότι η μπάλα μπάσκετ ήταν στολίδι (για κάποιο χριστουγεννιάτικο δέντρο) και παρολαυτά το παίζουν ειδήμονες και απόλυτοι και μάλιστα με ένα υφάκι πεπειραμένου μπασκετμπολίστα.
ntelakos
Οι αγαπημενοι μου μπασκετικοι δημοσιογραφοι ειναι απο πλευρας nba ο Μαγουλας,ενω ο Ασπρουλιας μου αρεσει επισης πολυ λογω του οτι εχει παιξει μπασκετ κ ξερει πολλα περισσοτερα απο πολλους!Απο την αλλη θα ηθελα πολυ να ακουσω τι εχει να πει ο Φιλιππος για Παναθηναικο κ SARAS καθως ολη την χρονια τους σκυλοβριζε!!!
il postino
QUOTE(ntelakos @ Jul 30 2009, 09:40 ) *
Οι αγαπημενοι μου μπασκετικοι δημοσιογραφοι ειναι απο πλευρας nba ο Μαγουλας,ενω ο Ασπρουλιας μου αρεσει επισης πολυ λογω του οτι εχει παιξει μπασκετ κ ξερει πολλα περισσοτερα απο πολλους!Απο την αλλη θα ηθελα πολυ να ακουσω τι εχει να πει ο Φιλιππος για Παναθηναικο κ SARAS καθως ολη την χρονια τους σκυλοβριζε!!!

φιλε μου θυμισες τον μαγουλα , ο οποιος και εμενα μου ειναι συμπαθεστατος!
HLR CENATION
QUOTE(ilpostino @ Jul 29 2009, 19:23 ) *
ο Ασπρούλιας μου αρέσει γιατί ξέρει μπάσκετ , στοιχείο που μετράει πάρα πολύ. από κει και μετά μου αρέσει ο παπαδογιάννης για τις θεωρητικές γνώσεις του και δη στο ΝΒΑ αλλά και για το ότι μιλάει πάρα πολύ ωραία , στοιχείο της πιθανότατης μόρφωσής του. και ο Δάρδαλης που λέτε μου είναι συμπαθητικός.

από κει και μετά , το χάος. ο Σκουντής είναι ο,τι πιο φλύαρο κυκλοφορεί στην αγορά και διάλεξε λάθος επάγγελμα. έπρεπε να γίνει συγγραφέας , γιατί όχι!!!!! είναι απαράδεκτα είρων , στοιχέίο που φαίνεται στους αγώνες της εθνικής μας όμαδας , όπου χλευάζει και κοροιδεύει τους αντιπαλους μας.

ο Ιωάννου , μια από τα ίδια! στην αρχή τον είχα συμπαθήσει , αλλά μετά κατάλαβα ότι κόλλησε από τον σκουντή.

και ο περπερίδης μου αρέσει γιατί φαίνεται σοβαρός άνθρωπος και γλυκομίλητος.

όσο για τον Φίλλιπα.....στην πρώτη σελίδα του περιοδικού τριποντο είχε άρθρο αυτός. την α χρονιά του Ρατζα στην Ελλάδα στο α ντέρμπυ με τον γαύρο ο Ράτζα είχε σε ένα πολύ κλειστό ματς 12 πόντους , 19 ριμπάουντ και κάτι ψιλά. γράφει λοιπόν ο Φίλλιπας την επόμενη Τρίτη "ο Ράτζα περαστικός από το ΟΑΚΑ!!!!!!!!!!!".

μου τη σπάνε όλοι αυτοί που δεν έχουν πιάσει ποτέ μπάλα , που νομίζαν μέχρι χθες ότι η μπάλα μπάσκετ ήταν στολίδι (για κάποιο χριστουγεννιάτικο δέντρο) και παρολαυτά το παίζουν ειδήμονες και απόλυτοι και μάλιστα με ένα υφάκι πεπειραμένου μπασκετμπολίστα.

Φιλε συμφωνω σε πολλα σ αυτα που γραφεις ομως στο κομματι που κλεινεις εχω μια διαφωνια.ο καρυδας πχ κατα δηλωση του δεν εχει παιξει ποτε ομως για μενα ειναι σιγουρα μεσα στους 10 καλυτερους.σιγουρα καλυτερος απο το μπατη που ηταν κ επαγγελματιας.Επισης το Σκουντη εγω τον απολαμβανω κυριως οταν τον διαβαζω.Ο συριγγος με τα αρντηκα του κ τα θετηκα του τα λεει χυμα παντως.Οταν οι περισσοτεροι αποθεωναν το γιαννακη στις αρχες κ το τσιλντερς αυτος τα λεγε απο τοτε.
il postino
QUOTE(laclipers @ Aug 4 2009, 03:39 ) *
Φιλε συμφωνω σε πολλα σ αυτα που γραφεις ομως στο κομματι που κλεινεις εχω μια διαφωνια.ο καρυδας πχ κατα δηλωση του δεν εχει παιξει ποτε ομως για μενα ειναι σιγουρα μεσα στους 10 καλυτερους.σιγουρα καλυτερος απο το μπατη που ηταν κ επαγγελματιας.Επισης το Σκουντη εγω τον απολαμβανω κυριως οταν τον διαβαζω.Ο συριγγος με τα αρντηκα του κ τα θετηκα του τα λεει χυμα παντως.Οταν οι περισσοτεροι αποθεωναν το γιαννακη στις αρχες κ το τσιλντερς αυτος τα λεγε απο τοτε.

και μενα ο καρυδας μου ειναι συμπαθης και ας μην εχει ασχοληθει και ας φαινεται κατι τετοιο. δεν ειναι εριστικος ομως ρε φιλε! υπαρχουν αλλοι που επισης φαινετια οτι δεν εχουν πιασει τοπι και κανουν λες και ειναι οι μεγαλυτεροι ειδημονες. ο συριγγος δεν κανει σπικαζ , συνεχη κριτικη επι διαιτησιας κανει ο τυπος. οταν η μη ανασχοληση με το αθλημα συνοδευεται με υφος αντιστροφως αναλογο τοτε ειναι πολυ εκνευριστικο. σε εναν δημοσιογραφο μπορω να καταλαβω να ειναι φερεφωνο , ολα business εχουν καταληξει αλλωστε , καπου το δικαιολογω , στην τελικη δε μ ενοχλει και τοσο , αλλα την ασχετοσυνη-ισχυρογνωμια και την ειρωνια δεν τα αντεχω με τιποτα.

το θεωρω ανηθικο ο δημοσιογραφος που καλυπτει αγωνα της εθνικης μας αγαπημενης να ειρωνευεται τον κινεζο ή τον γερμανο ή τον βραζιλιανο που του κλεβει τη μπαλα ο διαμαντιδης και ο παπαλουκας!! αφου ειναι τοσο μαγκες και ανετοι γιατι δεν ειρωνευονται και κανα πριγκιονι και καναν καλντερον???!!!!!!

οπως επισης , θεωρω ανηθικο την ακαταπαυστη κριτικη στη διαιτησια που αναστατωνει τις μαζες , δεν ειναι δουλεια τους. ευτυχως που τα πρωτεια στο θεμα αυτο δεν τα εχουν μπασκετικοι δημοσιογραφοι αλλα κατι φωστηρες στην κρατικη τηλεοραση!!!!!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.