Keyser_Soze
Mar 16 2008, 19:37
QUOTE(big dirk @ Mar 16 2008, 17:25 )
η αποτριχωση ειναι μονο για γυναικες.οποιο αντρες το κανουν για μενα θεωρουνται μη ομαλοι.δν δειχνουν ανδρισμο μ αυτο...
Έλεος Ντιρκ! Καμιά πιο ηλίθια άποψη δεν μπορούσες να έχεις;;; Οι κολυμβητές δηλαδή που ΠΡΕΠΕΙ να είναι ξυρισμένοι για να μηδενίσουν τις τριβές και να πηγαίνουν πιο γρήγορα (και γενικότερα οι περισσότεροι αθλητές), τι το άνωμαλο έχουν;
captain charisma
Mar 16 2008, 19:43
φιλε εγω αυτο πιστευω και ειναι αποψη μου και δν μπορεις να μου την αλλαξεις
Keyser_Soze
Mar 16 2008, 20:57
Δεν προσπαθώ να σου αλλάξω την άποψη. Άλλωστε αν δεν υπήρχαν οι ηλίθιες απόψεις, δεν θα υπήρχαν και οι έξυπνες.
jois21
Mar 16 2008, 21:13
Σε τι ειναι λιγοτερο αντρες μπικ-ντιρκ;
QUOTE(Keyser_Soze @ Mar 16 2008, 20:57 )
Δεν προσπαθώ να σου αλλάξω την άποψη. Άλλωστε αν δεν υπήρχαν οι ηλίθιες απόψεις, δεν θα υπήρχαν και οι έξυπνες.
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
προσκυνώ...!
big dirk για να καταλβω με λες ανωμαλο τωρα?
εχω ξυρισει στηθος πλατη.το θεωρεις ανωμαλια.πιστευεις οτι ειμαι κανα φρικιο?
απαιτω αμεσα να διαγραφει το ποστ του γιατι με θιγει προσωπικα!
QUOTE(rchos7 @ Mar 17 2008, 00:46 )
Διαφωνω. Εχει μια αποψη για καποια ομαδα ανθρωπων.
Δεν μπορεις να θελεις να σβηστει η αποψη του, επειδη ανηκεις σε αυτη την ομαδα.
Οι αποψεις πρεπει να ακουγονται.
Δεν ειναι ευθεια επιθεση σε εσενα και αυτο μετραει.
Η αποψη του για αυτη την ομαδα ανθρωπων ειναι παντελως χαζη κατα την αποψη μου και προφανως κατα την αποψη σου, αλλα αυτο δεν σημαινει και τιποτα.
Xaroumenos loukoumas
Mar 17 2008, 00:55
QUOTE(rchos7 @ Mar 16 2008, 22:46 )
I second that (the first point of it actually)
ειμαι εξοργισμενος!το θεωρω ευθεια επιθεση!δεν θα περασει ετσι.
εχω μαλιστα λογους να πιστευω οτι το ποστ αυτο ο ντιρκ το εκανε αφου εμαθε οτι εχω ξυρισει το σωμα μου!ειναι λοιπον οργανωμενη η επιθεση εναντιον μου!
Υ.Γ. εχω στοιχεια για αυτα που λεω αλλα θα τα βγαλω στη δημοσιοτητα στην περιπτωση που με πιεσουν και απαιτηθει να κανω κατι τετοιο!
Υ.Γ.2 για να προλαβω και την επομενη επιθεση του κυκλωματος θαπω πρωτος μονος μου πως ναι αλοιφωμαι και με λαδι στην κορμαρα μου και το απολαμβανω και δεν με κανει ανωμαλο ουτε αυτο!
Ρε συ ΝΒΑερ μηπως εισαι λιγο βιαστικος στο συμπερασμα σου και εχει οντως στοιχεια ο Σοφος;;
Γιατι τον ακουω πολυ σιγουρο..
captain charisma
Mar 17 2008, 01:05
φιλε εγω δεν το ειπα για σενα.και ουτε διαβασα τα παραπανω ποστ να δω τι εγραψαν οι αλλοι για το θεμα αυτο οκ?ποιος ειπε οτι σου επιτεθηκα?απλα εγραψα την αποψη μου και το τι πιστευω εγω,ποιος ειπε οτι ηθελα να σε θηξω?εχω λογο?σε ξερω απο χτες?δεν παμε καλα
Xaroumenos loukoumas
Mar 17 2008, 01:05
QUOTE(rchos7 @ Mar 16 2008, 23:01 )
ειμαι εξοργισμενος!το θεωρω ευθεια επιθεση!δεν θα περασει ετσι.
εχω μαλιστα λογους να πιστευω οτι το ποστ αυτο ο ντιρκ το εκανε αφου εμαθε οτι εχω ξυρισει το σωμα μου!ειναι λοιπον οργανωμενη η επιθεση εναντιον μου!
Υ.Γ. εχω στοιχεια για αυτα που λεω αλλα θα τα βγαλω στη δημοσιοτητα στην περιπτωση που με πιεσουν και απαιτηθει να κανω κατι τετοιο!
Υ.Γ.2 για να προλαβω και την επομενη επιθεση του κυκλωματος θαπω πρωτος μονος μου πως ναι αλοιφωμαι και με λαδι στην κορμαρα μου και το απολαμβανω και δεν με κανει ανωμαλο ουτε αυτο!
Από
προσωπική εμπειρία, δηλώνω ότι το ΥΓ2 ισχύει και ότι δεν ειναι ανώμαλος.
Keyser_Soze
Mar 17 2008, 01:10
Ρε ψεύτη, στο μσν έχω δει φώτο σου με ένα μούσι μεγαλύτερο και από του Μαθουσάλα (δεν έχω ιδέα τι μούσι έχει ο Μαθουσάλας, αλλά με τέτοιο όνομα θα έχει σίγουρα τεράστιο
). Ψεύδεσαι ασυστόλως!
Φιουυυυυ... Νόμιζα ότι μόνο εγώ το κάνω αυτό...
QUOTE(big dirk @ Mar 17 2008, 01:05 )
φιλε εγω δεν το ειπα για σενα.και ουτε διαβασα τα παραπανω ποστ να δω τι εγραψαν οι αλλοι για το θεμα αυτο οκ?ποιος ειπε οτι σου επιτεθηκα?απλα εγραψα την αποψη μου και το τι πιστευω εγω,ποιος ειπε οτι ηθελα να σε θηξω?εχω λογο?σε ξερω απο χτες?δεν παμε καλα
Ρε συ Dirk διαβαζε ομως κανενα ποστ πιο πριν για να μην προσβαλεις τον αλλο..Τωρα ειδες που εγινε η παρεξηγηση;;
Υ.Γ:Αυτα τα λεω με δεδομενο οτι οντως δεν ειναι οργανωμενο το σχεδιο αν και δεν μπορει ο σοφος να μην εχει στοιχεια και να μιλαει..
Xaroumenos loukoumas
Mar 17 2008, 01:16
Μόνο μούσι έχει ρε!
Το σώμα δεν το έχεις δει
Εγώ ξέρω και τη μάρκα λαδιού που έχει.
Νομίζω πρέπει να είναι ίδια και με του Anaz, χωρίς όμως να παίρνω και όρκο.
απαιτω να ανασκευαστει το προηγουμενο ποστ του ντιρκ που με θιγει με τον χειροτερο τροπο.αν δεν γινει αυτο δεν ξερω και εγω τι θα γινει.δεν θα σεβαστω ουτε τον θεο νοβιτσκι ουτε τον ημιθεο αντερτεικερ ουτε τον τιτανα σακιλ.τετοιες προσβολες δεν μπορουν να μεινουν ατιμωριτες!
Ρε ψεύτη, στο μσν έχω δει φώτο σου με ένα μούσι μεγαλύτερο και από του Μαθουσάλα (δεν έχω ιδέα τι μούσι έχει ο Μαθουσάλας, αλλά με τέτοιο όνομα θα έχει σίγουρα τεράστιο). Ψεύδεσαι ασυστόλως!
τι σχεση εχει το μουσι με το στηθος μου το αλαβαστρινο?μουσι εχω μεγαλυτερο και απο της φωτο που εχεις δει αυτη τη στιγμη!
B for Basketball
Mar 17 2008, 01:22
QUOTE(rchos7 @ Mar 16 2008, 23:19 )
μουσι εχω μεγαλυτερο και απο της φωτο που εχεις δει αυτη τη στιγμη!
[offtopicbullshits]Κοψτο γρηγορα γιατι υπαρχει κ ο θρησκευτικος Ρατσισμος
[/offtopicbullshits]
captain charisma
Mar 17 2008, 01:23
ελεος ρε
σε εσενα αναφερθηκα?που ειδες να αναφερω το ονομα σου?
ελεος ρε σε εσενα αναφερθηκα?που ειδες να αναφερω το ονομα σου?
dirk said:οσοι εχουν κανει αποτριχωση ειναι ανωμαλοι
rchos7 εχει κανει αποτριχωση!
αρα πολυ απλα καταλαβαινουμε rchos7 ειναι ανωμαλος!
οι ισχυρισμοι σου οτι δεν το εγραψες με στοχο να με θιξεις μολις κατερευσαν σαν πυργο απο τραπουλοχαρτα που τα φυσηξε ο βοριας!
Xaroumenos loukoumas
Mar 17 2008, 01:26
QUOTE(big dirk @ Mar 16 2008, 23:23 )
ελεος ρε
Έλα τώρα ρε μάγκα. Είναι ξεκάθαρο.
Εξάλλου τι σοφός είναι αν δε βλέπει την αλήθεια πίσω από τις λέξεις;
QUOTE(big dirk @ Mar 17 2008, 01:23 )
ελεος ρε
Καλα τι εισαι ρομποτ?
Μονο τα ρομποτ δεν καταλαβαινουν την πλακα. Το χιουμορ.....
Xaroumenos loukoumas
Mar 17 2008, 01:30
Φέρνω τα pop-corn μου και στήνομαι να παρακολουθήσω την εξέλιξη.
I LOVE this topic.
Καλα τι εισαι ρομποτ?
Μονο τα ρομποτ δεν καταλαβαινουν την πλακα. Το χιουμορ.....
ποιος κανει πλακα?δηλαδη δεν σας φτανει να με θιγεται με κοροιδευεται κιολας!το σχεδιο ειναι πιο οργανωμενο και απο οσο αρχικα πιστευα!
Xaroumenos loukoumas
Mar 17 2008, 01:34
QUOTE(rchos7 @ Mar 16 2008, 23:31 )
ποιος κανει πλακα?δηλαδη δεν σας φτανει να με θιγεται με κοροιδευεται κιολας!το σχεδιο ειναι πιο οργανωμενο και απο οσο αρχικα πιστευα!
Βαθιές οι ρίζες της διαπλοκής φίλε μου Σοφέ..
Αχχχχ...
QUOTE(rchos7 @ Mar 17 2008, 01:31 )
Μας καταλαβες.
Ξεσκεπαστηκαμε.....
captain charisma
Mar 17 2008, 01:35
καπου εδω το σταματαω γιατι ακρη δεν βγαινει
Xaroumenos loukoumas
Mar 17 2008, 01:37
QUOTE(big dirk @ Mar 16 2008, 23:35 )
Χα, δε μας πάει άλλο ε;
Άλλη μια νίκη του φωτός, της λογικής, της Σοφίας.
Εύγε ΣΟΦΕ. Πάλι τα καταφερες.
Xaroumenos loukoumas
Mar 17 2008, 01:39
Πόσα ξέρεις ατιμούλη!!
η φυγη σου αποδειξη της ενοχης σου!νομιζω οτι ολα ηρθαν στο φως.απαιτω με μεγαλυτερη ενταση να σβηστει το ποστ του που ειναι ευθεια επιθεση προς το προσωπο μου και αποδεδειγμενα πλεον!
Gravedigger
Mar 17 2008, 01:59
QUOTE(rchos7 @ Mar 17 2008, 01:26 )
dirk said:οσοι εχουν κανει αποτριχωση ειναι ανωμαλοι
rchos7 εχει κανει αποτριχωση!
αρα πολυ απλα καταλαβαινουμε rchos7 ειναι ανωμαλος!
οι ισχυρισμοι σου οτι δεν το εγραψες με στοχο να με θιξεις μολις κατερευσαν σαν πυργο απο τραπουλοχαρτα που τα φυσηξε ο βοριας!
QUOTE(apkat @ Mar 17 2008, 01:29 )
Δν μπορώ να κάνω τις 3 τελευταίες σελίδες quote οπότε θα μείνω σε αυτά!
Air Kef
Mar 17 2008, 02:13
Ερωτηση προς big dirk,που θεωρει τους ατριχους, ανωμαλους:
Αν μου βρεις εστω και εναν παικτη που παιζει στο ΝΒΑ και δεν εχει ξυρίσει τα πόδια του θα πουλήσω το LADA μου.
Και τον Νοβιτσκι βαλε μεσα. Και τον Σακιλ.
captain charisma
Mar 17 2008, 02:20
μετα απο πολυ σκεψη και σκεφτομενος ξανα και ξανα καποια πραγματα αποφασισα να αλλαξω γνωμη!
ολοι οι αποτριχωμενοι ειναι μη ομαλοι!νομιζω ηρθε η ωρα να δρασουμε!στην πυρααααααααααααααα!
Υ.Γ. σιχαινωμαι τον ατριχο εαυτο μου αυτη τη στιγμη!
dizzy_fingers
Mar 17 2008, 03:01
Εγώ σε σιχάθηκα την τελευταία φορά που παίξαμε μονό....
Εντάξει να έχεις λίγες τρίχες και να βρωμάς, αλλά το να τρίβεται το γυμνό ξυρισμένο δέρμα σου πάνω μου την ώρα που πηδάμε για το ριμπάουντ....είναι τουλάχιστον ανατριχιαστικό (σαν να ξύνεις πιάτο με μαχαίρι
).
Αλήθεια, εδώ στα Εξάρχεια πολλοί αλβανοί ξυρίζουν τα πόδια τους
Εντάξει να έχεις λίγες τρίχες και να βρωμάς, αλλά το να τρίβεται το γυμνό ξυρισμένο δέρμα σου πάνω μου την ώρα που πηδάμε για το ριμπάουντ....είναι τουλάχιστον ανατριχιαστικό (σαν να ξύνεις πιάτο με μαχαίρι ).
Αλήθεια, εδώ στα Εξάρχεια πολλοί αλβανοί ξυρίζουν τα πόδια τους
ειμαι σε φαση αναζητησης του εσωτερικου εαυτου μου αλλιως θα σου εδειχνα τωρα παλιοκιτρινιαρη!
δεινω τοπο στην οργη για να σκεφτω τα λογια του μεγαλου γκουρου ντιρκ και να οργανωσω την καυση ολων των αποτριχωμενων ανωμαλων!
με τους κιτρινιαρηδες θα ασχοληθω μετα!
Ginobili
Mar 17 2008, 03:28
Νομίζω ότι είναι άδικο που την πέσατε όλοι να "φάτε" τον Μπικ Ντιρκ.Το παιδί έχει μια άποψη,και την εξέφρασε.Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να έχει διαβάσει τι έχουν γράψει οι άλλοι...και αναλόγως να πεί ή όχι την άποψη του.Δεν υπάρχει λόγος να φοβάται να εκφραστεί.Και όσον αφορά τους κολυμβητές και γενικά κάποιους επαγγελματίες αθλητές...δεν νομίζω να αναφερόταν και σε αυτούς ο Ντιρκ.Αυτοί αποτελούν ξεχωριστή κατηγορία,και ξυρίζονται υποχρεωτικά για ειδικούς λόγους.Δεν το κάνουν επειδή τους αρέσει.
Ορίστε που το φτάσατε το πράγμα...με κάνατε να υπερασπιστώ τον μεγαλύτερο μου αντίπαλο στο φόρουμ
....!!!!
Τον πιο φανατικό μάβερικ...
Εντάξει να έχεις λίγες τρίχες και να βρωμάς, αλλά το να τρίβεται το γυμνό ξυρισμένο δέρμα σου πάνω μου την ώρα που πηδάμε για το ριμπάουντ....είναι τουλάχιστον ανατριχιαστικό (σαν να ξύνεις πιάτο με μαχαίρι).
Και δεν ειχε ξεπλυνει και τα χερια του απο το body oil, και δεν μπορουσε να πιασει μια πάσα.
Δεν ξερω για σενα rchos..Αλλα στην δικη μου περιπτωση ηταν ΣΙΓΟΥΡΑ εσκεμμενο, καθως ειχα σε προηγουμενο ποστ του τοπικ δηλωσει δημοσιως οτι ξυριζομαι παντου..
Θα θελα να ξερα αν απαντουσα στο ίδιο πνευμα στον "φιλο" big dirk..γραφοντας την δικη μου "αποψη" οτι οποιος υποστηριζει τους Νταλας ειναι μη ομαλος, πως θα αντιδρουσε..
Αλλα δεν θα το κανω.. Aπαξιω..Αξεστοι!
Xaroumenos loukoumas
Mar 17 2008, 10:41
[βλακεία_mode] Μιλάμε για το καλυτερο topic ever! [/βλακεία_mode]
Συν-Σοφοί σας παρακαλώ, σταματήστε να επιτίθεστε φραστικά κατ' αυτόν τον τρόπο στον Big Dirk...
Θα ξαναφύγει και τότε θα αρχίσω να απαγγέλω:
"...και τώρα τι θα κάνουμε χωρίς τον Ντιρκ;
Ο άνθρωπος αυτός ήταν μια κάποια λύση..."
Συν-Σοφοί σας παρακαλώ, σταματήστε να επιτίθεστε φραστικά κατ' αυτόν τον τρόπο στον Big Dirk...
Θα ξαναφύγει και τότε θα αρχίσω να απαγγέλω:
"...και τώρα τι θα κάνουμε χωρίς τον Ντιρκ;
Ο άνθρωπος αυτός ήταν μια κάποια λύση..."
δεν φοβαμαι εγω.σε περιπτωση που ξαναφυγει ολο και καποιος undertaker θα βρεθει να δωσει τη λυση!
captain charisma
Mar 17 2008, 15:52
Keyser_Soze
Mar 17 2008, 18:30
Ελπίζω πάντως σε περίπτωση που αποφασίσει να ξαναφύγει (φτου φτου φτου μην μελετάμε τέτοια πράγματα...) να κάνει ένα τελευταίο πολύ δακρύβρεχτο ποστ και να αποχωρήσει εντυπωσιακά, ενώ ορδές εκατοντάδων φαν του μέσα από το φόρουμ τον παρακαλάνε να μείνει.
Das Kapital
Mar 18 2008, 14:57
Big Dirk,εχεις αντιμετωπισει ποτε προβλημα τριχοφυιας; Με λίγα λογια ποση τριχα εχεις πανω στα διαοφρα μερη του σωματος σου; (Μην αρχισετε οι αλλοι τις λαλακιες τωρα)
Xaroumenos loukoumas
Mar 18 2008, 15:13
QUOTE(lebron15 @ Mar 18 2008, 12:57 )
Big Dirk,εχεις αντιμετωπισει ποτε προβλημα τριχοφυιας; Με λίγα λογια ποση τριχα εχεις πανω στα διαοφρα μερη του σωματος σου; (Μην αρχισετε οι αλλοι τις λαλακιες τωρα)
Το τραβάει πάντως κι εσένα η ψυχή σου έτσι;
captain charisma
Mar 18 2008, 15:29
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.