Το Προμηθέας - Αχαγιά δεν ήταν τόσο έκπληξη κατά τη γνώμη μου, όσο η εμφάνιση του Προμηθέα. Δεν είχαν όρεξη, ενώ η Αχαγιά ήταν πιο παθιασμένη, ομαδική οκ και εύστοχη, αλλά όχι από τύχη νομίζω. Και στο παιχνίδι με την Παναχαϊκή είχε έξω τους ίδιους παίκτες ο Προμηθέας αλλά ήταν πιο καλός. Πάντως η Αχαγιά εξαρτάται φοβερά από το Λυκούδη και αυτό δεν είναι καλό για μία ομάδα που θέλει να είναι ψηλά.
Τη μεγάλη νίκη όμως έκανε η Ακράτα νομίζω. Εκεί τι έγινε; Επικράτησε καθαρά όπως δείχνει το τελικό σκορ;
Όσο για το Αχαγιά - Νίκη δε μου φαίνεται ότι θα το χάσει η Νίκη. Είναι η ομάδα με τη δεύτερη καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα, μαζί με την ΑΓΕΖ νομίζω οι μόνες με κάτω από 600 πόντους. Από ξεκινάνε και πολλά στο μπάσκετ.
akrata
Dec 13 2011, 14:32
QUOTE (mrk @ Dec 13 2011, 14:00 )
Το Προμηθέας - Αχαγιά δεν ήταν τόσο έκπληξη κατά τη γνώμη μου, όσο η εμφάνιση του Προμηθέα. Δεν είχαν όρεξη, ενώ η Αχαγιά ήταν πιο παθιασμένη, ομαδική οκ και εύστοχη, αλλά όχι από τύχη νομίζω. Και στο παιχνίδι με την Παναχαϊκή είχε έξω τους ίδιους παίκτες ο Προμηθέας αλλά ήταν πιο καλός. Πάντως η Αχαγιά εξαρτάται φοβερά από το Λυκούδη και αυτό δεν είναι καλό για μία ομάδα που θέλει να είναι ψηλά.
Τη μεγάλη νίκη όμως έκανε η Ακράτα νομίζω. Εκεί τι έγινε; Επικράτησε καθαρά όπως δείχνει το τελικό σκορ;
Όσο για το Αχαγιά - Νίκη δε μου φαίνεται ότι θα το χάσει η Νίκη. Είναι η ομάδα με τη δεύτερη καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα, μαζί με την ΑΓΕΖ νομίζω οι μόνες με κάτω από 600 πόντους. Από ξεκινάνε και πολλά στο μπάσκετ.
Στην Ακράτα ο αγώνας ήταν ντέρμπι σε όλη την διάρκεια του αλλά στα τελευταία 6 λεπτά κατάφερε να πάρει μια διαφορα 6-7 πόντων η Ακράτα και αφού δεν μπήκαν τα σουτ του Γιούπη στο τέλος καταφέραμε να κερδίσουμε
Subotic
Dec 13 2011, 15:00
QUOTE(mrk @ Dec 13 2011, 14:00 )
Φίλε mrk η Νίκη έχει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματοs με 559 παθητικό πόντων
Η βαθμολογία
(Σε 10 αγώνες)
1. Ζάκυνθος 20 (809-596)
2. Ήφαιστος/Αχιλλέας 18 (756-645)
3. Νίκη Προαστείου 17 (673-559)
4. Ακράτα 17 (656-604)
5. Προμηθέας 16 (686-631)
6. Γλαύκος 16 (658-589)
7. Πανηλειακός 16 (664-665)
8. Παναχαϊκή 15 (610-584)
9. Αχαγιά ’82 15 (659-595)
10. Κρήνη ’97 14 (558-618)
11. Πυρσός 13 (603-690)
12. Αγυιά 12 (443-513)
13. Α.Ε. Λεχαινών 11 (539-628)
14. Ε.Α.Π. 10 (400-703)
patrasbasket1
Dec 13 2011, 15:39
πολυ βραστο χτες στο Ριο ....
χαχαχα
εχει πλακα με τις ιστοριες για τα βραστα.....χαχαχαχαχα
σοβαρα τωρα ο λυκουδης παρτι κατω απο το καλαθι και αν ηταν πιο ευστοχοσ δε θα πλησιαζε ο προ
ο δελαρτας πολυ καλο παχνιδι και εκει που εκαιγε η μπαλα ο κοσμας το πηρε πανω του,ψιλοκαλος και ο ραπτης(πως και δεν εχει γραψει ο george akoma?????)...
απο προ τωρα, ο μενουνος πολυ καλος οπως και ο χαμηλος ,καραγιαννης στο τελος πηρε μπροστα,νταβλουρος τραγικος
λαζανας δε ξερω τι επαθε και τα εκανε ολα χαλια στο τελος.αυτα...
το μπαμ βεβαι εγινε ακρατα αλλα δεν ειδα δε ξερω
fear_me
Dec 13 2011, 15:59
QUOTE(Subotic @ Dec 13 2011, 15:00 )
Φίλε mrk η Νίκη έχει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματοs με 559 παθητικό πόντων
για κοιτα καλυτερα ποιος χει την καλυτερη αμυνα...
derek58
Dec 13 2011, 18:52
QUOTE (fear_me @ Dec 13 2011, 15:59 )
Η Αγυιά??
petza13
Dec 14 2011, 13:38
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΛΟΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΤΑΛΗΞΑΜΕ ΟΤΙ Η ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΣΚΑΗ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΟΙΟΤΙΚΟΤΕΡΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ.ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΗΤΗΤΗ ΤΗ ΣΕΖΟΝ.ΑΠΟΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΙ?ΝΙΚΗ,ΚΑΜΑΡΕΣ Η΄ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ??Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ..ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΜΑΡΕΣ ΘΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΟΥΝ ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΣΤΗΝ ΝΙΚΗ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.
ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ.ΑΠ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ Η ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΣΚΑΗ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΗΝ Γ ΕΘΝΙΚΗ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ.
Subotic
Dec 14 2011, 14:21
QUOTE(fear_me @ Dec 13 2011, 15:59 )
για πέs μαs εσυ ρε φιλαράκι.
Better
Dec 14 2011, 14:52
οι επιθεσεις κ οι αμυνες στον πινακα που εβαλε ενας φιλος εχουν καποια λαθη!
η αγυια εχει παθητικο 592 ποντους!
μικρη σημασια για μενα ποιος εχει την καλυτερη αμυνα η επιθεση πλεον!υπαρχουν προπονητες που βαζουν τους μικρους περισσοτερη ωρα αλλοι που θελουν την διαφορα πιεζουν περισσοτερο κτλ κτλ κτλ!!!
να στε καλα!!!
vatos_locos
Dec 14 2011, 18:37
QUOTE(Better @ Dec 14 2011, 14:53 )
οι επιθεσεις κ οι αμυνες στον πινακα που εβαλε ενας φιλος εχουν καποια λαθη!
η αγυια εχει παθητικο 592 ποντους!
μικρη σημασια για μενα ποιος εχει την καλυτερη αμυνα η επιθεση πλεον!υπαρχουν προπονητες που βαζουν τους μικρους περισσοτερη ωρα αλλοι που θελουν την διαφορα πιεζουν περισσοτερο κτλ κτλ κτλ!!!
να στε καλα!!!
οκ το πιάσαμε το υπονοούμενο....... και τις 3 φορές!
george69
Dec 14 2011, 21:13
TIPP-EX
Dec 14 2011, 21:51
george69
Dec 14 2011, 22:09
Terrorista
Dec 15 2011, 00:13
TIPP-EX
Dec 15 2011, 00:42
Για πάμε...έφτασε Πέμπτη!
ΑΓΕΖ - ΓΛΑΥΚΟΣ 2
ΠΥΡΣΟΣ - ΠΓΕ 2
ΚΑΜΑΡΕΣ - ΑΓΥΙΑ 1
ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 2
ΛΕΧΑΙΝΑ - ΑΚΡΑΤΑ 2
ΑΧΑΓΙΑ - ΝΙΚΗ 2
ΕΑΠ - ΚΡΗΝΗ 2
kyrgiakos vidas
Dec 15 2011, 15:40
QUOTE (mrk @ Dec 15 2011, 14:44 )
Για πάμε...έφτασε Πέμπτη!
ΑΓΕΖ - ΓΛΑΥΚΟΣ 2
ΠΥΡΣΟΣ - ΠΓΕ 2
ΚΑΜΑΡΕΣ - ΑΓΥΙΑ 1
ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 2
ΛΕΧΑΙΝΑ - ΑΚΡΑΤΑ 2
ΑΧΑΓΙΑ - ΝΙΚΗ 2
ΕΑΠ - ΚΡΗΝΗ 2
Εχεις τιποτε με την ΑΓΥΙΑ ???
Better
Dec 15 2011, 16:26
QUOTE(vatos_locos @ Dec 14 2011, 18:37 )
οκ το πιάσαμε το υπονοούμενο....... και τις 3 φορές!
ενταξει φιλος κατα λαθος εγινε!
ΑΓΕΖ - ΓΛΑΥΚΟΣ 1
ΠΥΡΣΟΣ - ΠΓΕ 2
ΗΦΑΙΣΤΟΣ/ΑΧΙΛΛΕΑΣ - ΑΓΥΙΑ 1
ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 1
ΛΕΧΑΙΝΑ - ΑΚΡΑΤΑ 2
ΑΧΑΓΙΑ - ΝΙΚΗ 2
ΕΑΠ - ΚΡΗΝΗ 2
george69
Dec 15 2011, 16:30
Terrorista
Dec 15 2011, 17:33
ittaproastiou
Dec 15 2011, 17:35
βιδααααααααααααααααααααα
πολυ αχαγιωτικο βραστο εφαγες.............
χαχαχαχαχα
βιντεο εβγαλες με τα κατορθωματα σας?
βρηκα τιτλο για να ριξεις το φταιξιμο......
πνευματα στο ΤΟΦΑΛΟΣ εβαζαν την μπαλα στο καλαθι μας χωρις ν γινεται ουτε σουτ οπως π.χ στο μπασιμο του ραπτη(για να μη με βριζει και ο george)....
χαχαχαχα
αντε γεια......
derek58
Dec 15 2011, 22:13
ΑΓΕΖ - ΓΛΑΥΚΟΣ 1 (+15)
ΠΥΡΣΟΣ - ΠΓΕ 2 (+8)
ΗΦΑΙΣΤΟΣ/ΑΧΙΛΛΕΑΣ - ΑΓΥΙΑ 1 (+25)
ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 1 (+3)
ΛΕΧΑΙΝΑ - ΑΚΡΑΤΑ 2 (+10)
ΑΧΑΓΙΑ - ΝΙΚΗ 2 (+12)
ΕΑΠ - ΚΡΗΝΗ 1 (+1)
george69
Dec 15 2011, 22:17
TIPP-EX
Dec 15 2011, 23:20
george69
Dec 15 2011, 23:35
misunov
Dec 16 2011, 00:11
QUOTE(ittaproastiou @ Dec 15 2011, 17:35 )
βιδααααααααααααααααααααα
πολυ αχαγιωτικο βραστο εφαγες.............
χαχαχαχαχα
βιντεο εβγαλες με τα κατορθωματα σας?
βρηκα τιτλο για να ριξεις το φταιξιμο......
πνευματα στο ΤΟΦΑΛΟΣ εβαζαν την μπαλα στο καλαθι μας χωρις ν γινεται ουτε σουτ οπως π.χ στο μπασιμο του ραπτη(για να μη με βριζει και ο george)....
χαχαχαχα
αντε γεια......
σεμνά με τον φίλο μου τον Βίδα !!!
Μην παίρνετε πολύ αέρα εκεί στο προάστειο, γιατί σφάξανε μια γίδα στο Ριόλο, πρώτο πράμα !!!Καλοφάγωτη την Δευτέρα !!!
TIPP-EX
Dec 16 2011, 00:34
ittaproastiou
Dec 16 2011, 00:51
QUOTE (george69 @ Dec 15 2011, 22:17 )
Μην βαζεις και το χερι σου στην φωτια για τον ΧΟΥΛΙΑΡΑ !!!!!!!!
Η ΑΧΑΓΙΑ εχει εναν πανεξυπνο προπονητη , ενα πενταρι με
πολυ υψηλο μπασκετικο IQ , ενα δυαρι που ουτε με λασο
δεν πιανεται στον αιφνιδιασμο και το επιτοπιο αλμα του ειναι εξωπραγματικο ,
εναν shooting guard με χερι φωτια και τον καλυτερο playmaker της ΕΣΚΑΗ !!!!!!
Ολα τα αλλα που λες ειναι ιστοριες για αγριους !!!!!!!!
1on shooting guard και 2αρι ειναι το ιδιο εδω και χρονια ασχετε..
αμα ειναι τοσο εξυπνοι γιατι δεν πανε σε διαγωνισμο μαθηματικων και καθονται και παιζουν μπασκετ?(δεν εχω τιποτα με λυκουδη και ντεγιαν)
και το καλυτερο play maker ειναι με διαφορα ο Χαμηλος
ΑΓΡΙΕ
QUOTE (misunov @ Dec 16 2011, 00:11 )
σεμνά με τον φίλο μου τον Βίδα !!!
Μην παίρνετε πολύ αέρα εκεί στο προάστειο, γιατί σφάξανε μια γίδα στο Ριόλο, πρώτο πράμα !!!Καλοφάγωτη την Δευτέρα !!!
εισαι τοσο παλαιολιθικος οσο και το ονομα σου εσυ....αντε για νανι
QUOTE (derek58 @ Dec 15 2011, 22:13 )
ΑΓΕΖ - ΓΛΑΥΚΟΣ 1 (+15)
ΠΥΡΣΟΣ - ΠΓΕ 2 (+8)
ΗΦΑΙΣΤΟΣ/ΑΧΙΛΛΕΑΣ - ΑΓΥΙΑ 1 (+25)
ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 1 (+3)
ΛΕΧΑΙΝΑ - ΑΚΡΑΤΑ 2 (+10)
ΑΧΑΓΙΑ - ΝΙΚΗ 2 (+12)
ΕΑΠ - ΚΡΗΝΗ 1 (+1)
καλα εσυ παιζεις στην εαπ σιγουρα........
kleiza
Dec 16 2011, 01:28
vatos_locos
Dec 16 2011, 11:56
QUOTE(ittaproastiou @ Dec 16 2011, 00:51 )
1on shooting guard και 2αρι ειναι το ιδιο εδω και χρονια ασχετε..
αμα ειναι τοσο εξυπνοι γιατι δεν πανε σε διαγωνισμο μαθηματικων και καθονται και παιζουν μπασκετ?(δεν εχω τιποτα με λυκουδη και ντεγιαν)
και το καλυτερο play maker ειναι με διαφορα ο Χαμηλος
ΑΓΡΙΕ
εισαι τοσο παλαιολιθικος οσο και το ονομα σου εσυ....αντε για νανι
καλα εσυ παιζεις στην εαπ σιγουρα........
που εισαι βρε αγορι μου εσυ???
http://www.youtube.com/watch?v=fubUL-OGqjM...feature=related
stantz
Dec 16 2011, 20:53
QUOTE(TIPP-EX @ Dec 16 2011, 20:48 )
ΦΙΛΕ ΞΕΡΕΙΣ ΕΓΩ ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ?ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΗ ΟΔΟ ΝΑ ΣΕ ΒΡΟΥΝ ,ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ,ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ, ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΛΕΩ ΙΣΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙΣ,ΑΠΛΑ ΣΤΟ ΛΕΩ ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΨΕΙ ΒΛΑΚΑ.
Το οτι τον απειλεις εσυ δεν ειναι βαρβατο ποινικο αδικημα? Μιας και αρχισες να μιλας για νομιμες οδους...
Νομιζεις ετσι οτι θα τον φιμωσεις για να μην λεει τη γνωμη του? Δεν μπορω να καταλαβω που το πας.
george69
Dec 16 2011, 21:17
QUOTE (stantz @ Dec 16 2011, 20:53 )
Το οτι τον απειλεις εσυ δεν ειναι βαρβατο ποινικο αδικημα? Μιας και αρχισες να μιλας για νομιμες οδους...
Νομιζεις ετσι οτι θα τον φιμωσεις για να μην λεει τη γνωμη του? Δεν μπορω να καταλαβω που το πας.
Ας τελειωσει εδω η πλακα , παιδια και να μην το χοντραινουμε το θεμα !!!!!
Απο εδω περα δεν προκειται να ξανακανουμε πλακα με την
ΝΙΚΗ !!!!!!!
TIPP-EX
Dec 16 2011, 21:20
TA ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΩΣ ,ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ ΜΕ ΑΘΛΗΤΕΣ,ΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ, ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΜΑΓΚΕΣ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΤΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΦΙΛΕ STANTZ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ.
petza13
Dec 16 2011, 22:09
ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΒΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΙΚΤΕΣ,ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ!!!ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΝΩΣΗΣ.ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ ΣΑΣ ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ.ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΟΧΙ Η ΚΡΙΣΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΠΗΡΡΕΑΖΕΙ ΕΜΑΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ Ο ΘΕΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ...ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΤΕ...ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ΤΟΣΟ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ
Η κριτική είναι αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός αλλά χαρακτηρισμοί μακάκα,άσχετε στο συνομιλητή αποτελεί παράβαση κανονισμού.Επίσης παράβαση κανονισμού αποτελεί και η δημοσιοποίηση μηνύματος.+2 φάουλ. Σβήσιμο ενός ποστ.
Παρακαλώ διαβάστε τους κανονισμούς.
stantz
Dec 16 2011, 22:25
Οι χαρακτηρισμοι για προσωπα με ονοματεπωνυμο ειναι απαραδεκτοι, συμφωνω απολυτα σε αυτο. Και η πλακα εχει ενα οριο. Αμα ειναι ο ενας να βριζει, ο αλλος να λεει θα σου δειξω βγαζουμε χρησιμα συμπερασματα για το καταντημα του αθληματος.
Ειδικα αυτο που λεει ο Πετζα, για το οτι δεν βαζει ουτε η κριση στη θεση τους ορισμενους ελληναρες, ειναι σοφο. Και χειροτεροι γινονται θα ελεγα εγω. Το βιωνουμε καθημερινα.
Το θεμα καλο ειναι να ληξει εδω απο ολους, πρεπει να εχουμε ανοιχτο μυαλο σε πλακες. Και απο την αλλη -το κυριοτερο- οι πλακες να μην γινονται ερεθισμα για καποιους ωστε να βγαζουν το μισος, το κομπλεξ και την εμπαθεια τους προς συγκεκριμενους αποδεκτες...
TIPP-EX
Dec 16 2011, 22:35
QUOTE(stantz @ Dec 16 2011, 22:25 )
Οι χαρακτηρισμοι για προσωπα με ονοματεπωνυμο ειναι απαραδεκτοι, συμφωνω απολυτα σε αυτο. Και η πλακα εχει ενα οριο. Αμα ειναι ο ενας να βριζει, ο αλλος να λεει θα σου δειξω βγαζουμε χρησιμα συμπερασματα για το καταντημα του αθληματος.
Ειδικα αυτο που λεει ο Πετζα, για το οτι δεν βαζει ουτε η κριση στη θεση τους ορισμενους ελληναρες, ειναι σοφο. Και χειροτεροι γινονται θα ελεγα εγω. Το βιωνουμε καθημερινα.
Το θεμα καλο ειναι να ληξει εδω απο ολους, πρεπει να εχουμε ανοιχτο μυαλο σε πλακες. Και απο την αλλη -το κυριοτερο- οι πλακες να μην γινονται ερεθισμα για καποιους ωστε να βγαζουν το μισος, το κομπλεξ και την εμπαθεια τους προς συγκεκριμενους αποδεκτες...
KAI EΣΥ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΕΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕ Ο ΦΙΛΟΣ ,ΤΩΡΑ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΓΝΩΜΗ?
stantz
Dec 16 2011, 22:47
QUOTE(TIPP-EX @ Dec 16 2011, 22:35 )
KAI EΣΥ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΕΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕ Ο ΦΙΛΟΣ ,ΤΩΡΑ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΓΝΩΜΗ?
Φυσικα ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ εξ αρχης! Ηταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ που χαρακτηριζε προσωπα με ονοματεπωνυμα! Μαλλον δεν το καταλαβες πως το ειπα.
Ηθελα να πω λοιπον οτι ο συσκεκριμενος χρηστης πραγματι εβγαλε μεγαλη εμπαθεια κατα των παικτων σας και μαλιστα παραβιαζοντας τον νομο (θα δεις σε ποστ μου στο τοπικ της Ολυμπιαδας αναφερω ξεκαθαρα τον νομο περι δυσφημιστικης αναφορας ονοματεπωνυμων), αλλα απο την μερια σου δεν ηταν σωστο να τον απειλεις καθως ετσι στην ουσια πεφτεις στο δικο του επιπεδο.
Απλα η πλακα που καναμε εγω και ενας χρηστης ακομη χρησιμοποιηθηκε σαν αφορμη απο τον συγκεκριμενο για να επιτεθει προσωπικα στα ατομα που προφανως εχει μανια...
george69
Dec 16 2011, 22:52
QUOTE (TIPP-EX @ Dec 16 2011, 22:35 )
Aς τελειωσει εδω το ολο θεμα το οποιο ηταν
μια πλακα απο την αρχη !!!!!! Δεν χρειαζετααι
να το συνεχιζουμε !!!!!!!
QUOTE (stantz @ Dec 16 2011, 22:47 )
Φυσικα ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ εξ αρχης! Ηταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ που χαρακτηριζε προσωπα με ονοματεπωνυμα! Μαλλον δεν το καταλαβες πως το ειπα.
Ηθελα να πω λοιπον οτι ο συσκεκριμενος χρηστης πραγματι εβγαλε μεγαλη εμπαθεια κατα των παικτων σας και μαλιστα παραβιαζοντας τον νομο (θα δεις σε ποστ μου στο τοπικ της Ολυμπιαδας αναφερω ξεκαθαρα τον νομο περι δυσφημιστικης αναφορας ονοματεπωνυμων), αλλα απο την μερια σου δεν ηταν σωστο να τον απειλεις καθως ετσι στην ουσια πεφτεις στο δικο του επιπεδο.
Απλα η πλακα που καναμε εγω και ενας χρηστης ακομη χρησιμοποιηθηκε σαν αφορμη απο τον συγκεκριμενο για να επιτεθει προσωπικα στα ατομα που προφανως εχει μανια...
Θα συμφωνησω και εγω
patrasbasket1
Dec 17 2011, 00:02
ετσι ειναι το σωστο μην αναφερεστε προσωπικα....
αντε καληνυχτα..........
πολλες κωλοτουμπες....εχουμε και ολυμπιακους αγωνες το καλοκαιρι........
Subotic
Dec 17 2011, 00:03
QUOTE(stantz @ Dec 16 2011, 22:25 )
Φίλε μου δεν είναι πλάκα οταν μιλάs με ονοματεπώνυμα και προσβάλειs προσωπικότητεs με ψεύδη ανακρίβειεs,χαρακτηρισμούs και κριτική μεχρι και για την επιλογή διασκέδασηs του καθενόs εν γένει στην προσωπική του ζωή και όλα αυτα γιατι κάνει το hobby του και παίζει basket.
Καλώs η κακώs στην ζωή και στον αθλητισμό όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματοs και το οτι η Νίκη Προαστίου Askounis Security έχει τα όποια αποτελέσματα(3η ΣΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ,1η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΜΥΝΑ,3ηΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ) φαίνεται να ενοχλεί κάποιουs που επειδή είναι οι ίδιοι αδύναμοι αποφάσισαν να ενεργήσουν με λασπολογία και συκοφαντία.
Και όλα αυτά με εναν Ρέλλα που δεν σουτάρει εν κινήση και δεν περνάει καρέκλα και αντίπαλο!!!(1οs με 30 τρίποντα σε 10 αγώνεs) με εναν Γεωργόπουλο Πέτρο που ο ''κυριοs τίποτα zupan'' τον χαρακτήρισε σουβλατζή χωρίs να ξέρει όμωs οτι το παιδί αυτό πηγαινοέρχεται Αθήνα-Πάτρα-Αθήνα λόγω εργασίαs για να συμμετέχει σε προπονήσειs και αγώνεs τηs ομάδαs με προσωπικά του έξοδα με εναν Παπανικολάου που είναι η ψυχή τηs ομάδαs με εναν Στάμο που αποτελεί κόσμημα ήθουs και μπασκετικήs αξίαs για τη ομάδα και με τον Σίψα και τον Χατζή που με τα σχολιά σου επιβεβαιώνειs οτι δεν ξέρειs τι σου γίνεται απο basket και είναι άλλοs ο σκοπόs σου.
Τέλοs αρνούμενοι να συμμετέχουμε σε αυτόν τον εμετό και προασπίζονταs τα νόμιμα δικαιωματά μαs όπωs είχα ενημερώσει και σε προηγούμενο post, την Δευτέρα 19/12 το πρωί τόσο η ομάδα όσο και οι εν λόγω παίχτεs θα καταθέσουμε μύνηση στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματοs(εύρεση IP) στην Ασφάλεια Πατρών κατα των συγκεκριμένων ''κυρίων" για συκοφαντική δυσφίμηση και εξύβριση με σκοπό όχι να αποτρέψουμε την κριτική και να φημώσουμε κανέναν αλλά να υπερασπίσουμε τουs εαυτούs μαs και τουs αθλητέs μαs που ιδρώνουν κάθε Δευτέρα και δεν είναι υποχρεωμένοι γιατι δεν είναι επαγγελματίεs αθλητέs να θίγεται η προσωπική τουs ζωή.
Υ.Γ Να σαs ενημερώσω οτι με όλα αυτά μαs κάνετε πιο δυνατoύs.Παρακαλώ συνεχίστε...
patrasbasket1
Dec 17 2011, 00:08
QUOTE (Subotic @ Dec 17 2011, 01:03 )
Φίλε μου δεν είναι πλάκα οταν μιλάs με ονοματεπώνυμα και προσβάλειs προσωπικότητεs με ψεύδη ανακρίβειεs,χαρακτηρισμούs και κριτική μεχρι και για την επιλογή διασκέδασηs του καθενόs εν γένει στην προσωπική του ζωή και όλα αυτα γιατι κάνει το hobby του και παίζει basket.
Καλώs η κακώs στην ζωή και στον αθλητισμό όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματοs και το οτι η Νίκη Προαστίου Askounis Security έχει τα όποια αποτελέσματα(3η ΣΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ,1η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΜΥΝΑ,3ηΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ) φαίνεται να ενοχλεί κάποιουs που επειδή είναι οι ίδιοι αδύναμοι αποφάσισαν να ενεργήσουν με λασπολογία και συκοφαντία.
Και όλα αυτά με εναν Ρέλλα που δεν σουτάρει εν κινήση και δεν περνάει καρέκλα και αντίπαλο!!!(1οs με 30 τρίποντα σε 10 αγώνεs) με εναν Γεωργόπουλο Πέτρο που ο ''κυριοs τίποτα zupan'' τον χαρακτήρισε σουβλατζή χωρίs να ξέρει όμωs οτι το παιδί αυτό πηγαινοέρχεται Αθήνα-Πάτρα-Αθήνα λόγω εργασίαs για να συμμετέχει σε προπονήσειs και αγώνεs τηs ομάδαs με προσωπικά του έξοδα με εναν Παπανικολάου που είναι η ψυχή τηs ομάδαs με εναν Στάμο που αποτελεί κόσμημα ήθουs και μπασκετικήs αξίαs για τη ομάδα και με τον Σίψα και τον Χατζή που με τα σχολιά σου επιβεβαιώνειs οτι δεν ξέρειs τι σου γίνεται απο basket και είναι άλλοs ο σκοπόs σου.
Τέλοs αρνούμενοι να συμμετέχουμε σε αυτόν τον εμετό και προασπίζονταs τα νόμιμα δικαιωματά μαs όπωs είχα ενημερώσει και σε προηγούμενο post, την Δευτέρα 19/12 το πρωί τόσο η ομάδα όσο και οι εν λόγω παίχτεs θα καταθέσουμε μύνηση στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματοs(εύρεση IP) στην Ασφάλεια Πατρών κατα των συγκεκριμένων ''κυρίων" για συκοφαντική δυσφίμηση και εξύβριση με σκοπό όχι να αποτρέψουμε την κριτική και να φημώσουμε κανέναν αλλά να υπερασπίσουμε τουs εαυτούs μαs και τουs αθλητέs μαs που ιδρώνουν κάθε Δευτέρα και δεν είναι υποχρεωμένοι γιατι δεν είναι επαγγελματίεs αθλητέs να θίγεται η προσωπική τουs ζωή.
Υ.Γ Να σαs ενημερώσω οτι με όλα αυτά μαs κάνετε πιο δυνατoύs.Παρακαλώ συνεχίστε...
πολυ σωστος..
κριτικη και μονο κριτικη για αγωνες απο εδω και περα...
η νικη δειχνει το δρομο με 2-3 μεταγραφες πως να κανεις πορεια και δε νομιζω τα παιδια να λενε για πρωταθλημα και τετοια....οπου παει και μαγκια τους που βγανουν τα πινουν και τα σπανε...
παρεα ειναι οτι γουσταρουν κανουν ....
καλη συνεχεια σε ολους...
Terrorista
Dec 17 2011, 00:33
QUOTE(patrasbasket1 @ Dec 17 2011, 00:08 )
πολυ σωστος..
κριτικη και μονο κριτικη για αγωνες απο εδω και περα...
η νικη δειχνει το δρομο με 2-3 μεταγραφες πως να κανεις πορεια και δε νομιζω τα παιδια να λενε για πρωταθλημα και τετοια....οπου παει και μαγκια τους που βγανουν τα πινουν και τα σπανε...
παρεα ειναι οτι γουσταρουν κανουν ....
καλη συνεχεια σε ολους...
κανεναs δεν εχει πει ποτε οτι παμε για πρωταθλημα.
ουτε καβαλησαμε καλαμι ουτε τιποτα.ολο το μυστικο ειναι η χημεια και η καλη παρεα που κανουμε μεταξυ μαs και εκτοs parke.
οχι ομωs και να μαs προσβαλλουν ετσι.αρκετα...
patrasbasket1
Dec 17 2011, 00:45
QUOTE (Terrorista @ Dec 17 2011, 01:33 )
κανεναs δεν εχει πει ποτε οτι παμε για πρωταθλημα.
ουτε καβαλησαμε καλαμι ουτε τιποτα.ολο το μυστικο ειναι η χημεια και η καλη παρεα που κανουμε μεταξυ μαs και εκτοs parke.
οχι ομωs και να μαs προσβαλλουν ετσι.αρκετα...
με ακρατα εχετε παιξει ?αν οχι που την εχετε μεσα ή εξω?
TIPP-EX
Dec 17 2011, 00:57
QUOTE(patrasbasket1 @ Dec 17 2011, 00:45 )
με ακρατα εχετε παιξει ?αν οχι που την εχετε μεσα ή εξω?
ΣΕ 2 ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟ ΤΟΦΑΛΟΣ ΣΤΗΣ 18.00.
patrasbasket1
Dec 17 2011, 01:00
QUOTE (TIPP-EX @ Dec 17 2011, 01:57 )
ΣΕ 2 ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟ ΤΟΦΑΛΟΣ ΣΤΗΣ 18.00.
οκ ευχαριστω.
παντως μεχρι τωρα φαινεται πως το γκρουπ ζακυνθος-Νικη_Ηφαιστος θα ξεφυγουν
stantz
Dec 17 2011, 13:21
QUOTE(Subotic @ Dec 17 2011, 00:03 )
Φιλε μου απολυτο δικιο εχεις. Πρεπει καποια στιγμη να σταματησει η ατιμωρησια στις συκοφαντιες των εκαστοτε φορουμ. Αν και σου λεω απο προσωπικη εμπειρια πολυ δυσκολα να βγαλεις ακρη. Πιο πιθανο ειναι να γινεις περιγελος στην ασφαλεια οτι ασχολεισαι με ανοησιες (μου εχει συμβει, δεν το λεω τυχαια). Δυστυχως στο "ελληνικο" διαδικτυο τετοιες χοντραδες μενουν ατιμωρητες καθως κανεις δεν ασχολειται σοβαρα με τον ποινικο κωδικα του συγκεκριμενου τομεα...
Θελω να ζητησω ενα συγγνωμη και να πο οτι ειθελα να κανω μια "σατυρα". Ητανε λαθος μου.
Ολες οι ομαδες εχουν αδυναμιες και θετικα στοιχεια, επικεντροθηκα στα αρνητικα... σημαντικο οτι ειναι δευτερη και παιζει καλα με τις μεγαλες ομαδες.
Πραγματικα πιστευω οτι εχει δυνατοτητες η ομαδα, και σιγουρα εχασε στα ισια απο μια ΑΓΕΖ που ολοι περιμεναν 15 ποντους, αλα προηγηθηκε και με 9 ποντους, αλλα καπου χαθηκε το παιχνιδι στο τελος.
Με την αχαγια εχει αρκετες ελπιδες να φυγει με το διπλο. Και αν φυγει με το διπλο θα αποδειξει σε αρκετους οτι θα ειναι το μεγαλο φαβορι για την δευτερη θεση.
Ολοι οι παιχτες εχουν αδυναμιες σιγουρα, και ολοι εχουνε "ατου".
stantz
Dec 17 2011, 13:39
Παμε λιγο προγνωστικα να ασχοληθουμε και με την ουσια του αθληματος!
ΑΓΕΖ - ΓΛΑΥΚΟΣ 1 (9-15)
ΠΥΡΣΟΣ - ΠΓΕ 2 (4-10)
ΗΦΑΙΣΤΟΣ/ΑΧΙΛΛΕΑΣ - ΑΓΥΙΑ 1 (20+)
ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 1 (3-7)
ΛΕΧΑΙΝΑ - ΑΚΡΑΤΑ 1 (1-5)
ΑΧΑΓΙΑ - ΝΙΚΗ 2 (5-8)
ΕΑΠ - ΚΡΗΝΗ 2 (8-12)
Better
Dec 17 2011, 15:15
προσωπικα το βρισκω ακρως - ακραιο καποιος να καταθεση μυνηση επειδη ενας σε ενα forum ειπε....οτι ειπε!!βεβαια απο την αλλη δικαιωμα του αλλα αν αρχισουμε τετοια ισως παμε ολοι για δικαστηρια!!!
καλη αγωνιστηκη σε ολους!
Υγεια!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.