Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Α1: Παναθηναϊκός 2010-2011
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Boom Dizzle
QUOTE(Ginobili @ Apr 3 2011, 23:13 ) *
Τι λέτε μωρέ..κακογουστιά η άσπρη κάλτσα με το μαύρο παπούτσι.Γ$%^ει ο συνδυασμός,μια χαρά είναι.Κι εγώ ετσι παίζω συνήθως.
Κακογουστιά και ελεεινό...είναι το άσπρο παπούτσι με την μαύρη κάλτσα.

Πεστα ρε Ginobili γιατι θα μου πεσουν οι τριχες με αυτα που διαβαζω.... icon_drunk.gif Κ εγω οταν παιζω μπασκετ μαυρο παπουτσι
ασπρη καλτσα φοραω...
lakersdynasty
Βλεποντας παντως τον αγωνα παλι δεν βλεπω να κανει κατι εξεζητημενα αρνητικο ο Τεπιτς.

Ναι οκ σε μια φαση ειχε κανει προσπαθεια διαρκειας για λει απ που δεν του βγηκε κατα τα αλλα ομως αυτος ηταν μεσα οταν ξεφυγε η διαφορα στο 4ο και με δικες του πασες ειτε ηταν τελικες ειτε οχι φτιαχτηκαν αρκετες φορες καλες προυποθεσεις για σουτ απεναντι στην ζωνη του Μπαρτζωκα.

στο να τρεξει την επιθεση μισου γηπεδου ηταν καλος.

επισης οποιος καθεται να κρινει την εικονα ενος αγωνα ειναι καλητερο να βλεπει πρωτα παρα να ακουει. Η περιγραφη με βαση το τι γινεται στον αγωνα ειναι αλλος για Χιο τραβηξε και αλλος για Μυτιληνη
giannis_mg
QUOTE(Ginobili @ Apr 3 2011, 23:13 ) *
Τι λέτε μωρέ..κακογουστιά η άσπρη κάλτσα με το μαύρο παπούτσι.Γ$%^ει ο συνδυασμός,μια χαρά είναι.Κι εγώ ετσι παίζω συνήθως.
Κακογουστιά και ελεεινό...είναι το άσπρο παπούτσι με την μαύρη κάλτσα.

Tλ λετε μωρε συγκρινεται το ασπρο παπουτσι με τη μαυρη καλτσα με το ασπρο παπουτσι με τη λευκη καλτσα(βλ.Μητσο).
Μακραν ο πιο ωραιος συνδυασμος icon_drunk.gif ,παιδες μηπως παντως τα εχουμε χασει τελειως μετα τη προκριση της ομαδας στο Φαιναλ 4 και την αναμονη μεχρι τις 6 Μαιου,κοιταχτε τωρα τι κανουμε,καθομαστε και ''τσακωνομαστε''για το χρωμα των παπουτσιων και των καλτσων του Γατεπιτς και του Αλεξ.
Μαλλον αυτη η ομαδα θα μας στειλει στα ψυχοφαρμακα,αν δεν το εχει κανει ηδη με την ευγενικη χορηγια της ΒΙΑΝΕΞ icon_drunk.gif.
ALdaperan
QUOTE(Giannis_23 @ Apr 4 2011, 14:12 ) *
Tλ λετε μωρε συγκρινεται το ασπρο παπουτσι με τη μαυρη καλτσα με το ασπρο παπουτσι με τη λευκη καλτσα(βλ.Μητσο).
Μακραν ο πιο ωραιος συνδυασμος icon_drunk.gif ,παιδες μηπως παντως τα εχουμε χασει τελειως μετα τη προκριση της ομαδας στο Φαιναλ 4 και την αναμονη μεχρι τις 6 Μαιου,κοιταχτε τωρα τι κανουμε,καθομαστε και ''τσακωνομαστε''για το χρωμα των παπουτσιων και των καλτσων του Γατεπιτς και του Αλεξ.
Μαλλον αυτη η ομαδα θα μας στειλει στα ψυχοφαρμακα,αν δεν το εχει κανει ηδη με την ευγενικη χορηγια της ΒΙΑΝΕΞ icon_drunk.gif.

Στο φανελακι του φώτση κανατε αναφορά? Αν όχι κακως tongue.gif

Τεσπα , πιστεύω οτι πρέπει να τα δωσουμε ολα τωρα να ξαναπάρουμε το πλεονέκτημα στο 1θλημα . Πρεπει να παρουμε τωρα τη διαφορά (νικη χωρις διαφορα ειναι ανουσια τελειως) γιατί μετά το f4 στους τελικους θα ειναι πιο δυσκολα τα πραγματα να πάρουμε νικη στο σεφ αφου θα ειναι κουρασμένη η ομάδα , ίσως και ψυχολογικά να πέσουν αν χάσουμε το τροπαιο (?) κλπ κλπ

Κανεις δε ξερει?
vastravoud
Εγώ διαφωνώ 100%

Αν τα δώσουμε όλα στις 16, αυτό σημαίνει ίσως ότι κάτι χάνουμε για το FF. Αντιθέτως, όλη μας η προετοιμασία πρέπει να γίνεται για 4-6 Μαϊου.

Ας χάσουμε με 15 πόντους στο ΣΕΦ - έχουμε άλλες 3 ευκαιρίες στους τελικούς για να κερδίσουμε εκεί μέσα, όμως το FF είναι "μια κι έξω".

Η προετοιμασία μας πρέπει αν συνεχιστεί αδιάλλειπτα. Αν ο Ζοτς κρίνει ότι πρέπει να κάνει κανονικη προπόνηση ακόμα και το πρωί της 16ης, ας κάνει. Αν κρίνει ότι πρέπει να δουλέψει μονο 3-4 ωριτσες τακτική, ας κάνει.
lakersdynasty
QUOTE(vastravoud @ Apr 4 2011, 21:20 ) *
Εγώ διαφωνώ 100%

Αν τα δώσουμε όλα στις 16, αυτό σημαίνει ίσως ότι κάτι χάνουμε για το FF. Αντιθέτως, όλη μας η προετοιμασία πρέπει να γίνεται για 4-6 Μαϊου.

Ας χάσουμε με 15 πόντους στο ΣΕΦ - έχουμε άλλες 3 ευκαιρίες στους τελικούς για να κερδίσουμε εκεί μέσα, όμως το FF είναι "μια κι έξω".

Η προετοιμασία μας πρέπει αν συνεχιστεί αδιάλλειπτα. Αν ο Ζοτς κρίνει ότι πρέπει να κάνει κανονικη προπόνηση ακόμα και το πρωί της 16ης, ας κάνει. Αν κρίνει ότι πρέπει να δουλέψει μονο 3-4 ωριτσες τακτική, ας κάνει.

μαζι σου σε αυτο και ενας αγωνας στο ΣΕΦ αν μη τι αλλο ειναι ενα πολυ καλο τεστ εν οψη της Βαρκελωνης.

Προφανως πρεπει να κοιταξουμε και τις εγχριες διοργανωσεις αλλα το Φ4 ειναι Φ4.
kolokotronis
Και γιατί να μην τα συνδυάσουμε ρε παιδιά.
Να χτυπήσουμε το παιχνίδι στο ΣΕΦ, σαν προετοιμασία για το Φ4.
Μήπως δεν θα προλάβουμε να ξεκουραστούμε σε 20 μέρες??
Άλλωστε είναι το μοναδικό δυνατό ματς πριν τη βαρκελώνη, που είναι σε ένα μήνα και δεν είναι και αδιάφορο (κάθε άλλο).
Είμαι σίγουρος ότι θα το χτυπήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις το ντέρμπυ.
vastravoud
Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος, υποθέτω ότι το προπονητικό τιμ θα θελήσει να "φορμάρει" από πλευράς εκγύμνασης την ομάδα ακριβώς πάνω στο FF. Επόμενο είναι λοιπόν ότι αν επιχειρήσουν κάτι τέτοιο ίσως να είμαστε λίγο σφιγμένοι στις 16.

Δεν ξέρω τι θα κάνουμε, προφανώς, απλώς λέω ότι προσωπικά σαν φίλαθλο με ενδιαφέρει πρωτίστως η παρουσία μας στο FF παρά το να κηνυγήσουμε ντε και καλά το πλεονέκτημα έδρας(που ούτως η άλλως δεν είναι αδύνατο να σπάσει).
Ginobili
QUOTE(Giannis_23 @ Apr 4 2011, 11:12 ) *

Δεν σου ξαναμιλάω...είμαστε ΟΧΘΡΟΙ από δω και πέρα!!!! Άκου κει...που θα μας πεις για το μαύρο παπούτσι με την άσπρη κάλτσα!!! tongue.gif

Το μόνο θετικό που βρίσκω στον Τέπιτς w00t.gif
il postino
α ρε κατακαημενη Α1!!!

φθασαμε στο σημειο να λεμε οτι δε θα χτυπησουμε ενα ματς στο σεφ επειδη ειναι 20 μερες πριν το φ4!!!!

δηλαδη, σα να λεμε οτι αμα παιζαμε στο ισπανικο πρωταθλημα βγαιναμε δε βγαιναμε ευρωπη!!!!

θα τα δωσουμε ολα για να τους χτυπησουμε! αμα κατεβουμε χωρις να δωσουμε το 100% θα φυγουμε με 20αρα στο χαλαρο.

το θεμα ειναι ο μαριτς και ο ντρου!! θα ναι ετοιμοι?μαλλον οχι! μπορουμε να τους χτυπησουμε χωρις αυτους τους 2? ναι!!!

οσα χρονια βλεπω παο 3 ματς θυμαμαι να μη χτυπησαμε με τα χιλια! το ματς μεσα στη μπεογκρατσκα αρινα (οχι στη χαλα πιονιρ) με την παρτιζαν πριν 2 χρονια, το φετινο με τον αρη (οπου κατεβηκαμε οπως να ναι) και ενα ματς με την παρτιζαν του περοβιτς στο οακα τη σεζον 06-07.αλλο η παρτιζαν ομως και αλλο ο οσφπ, ειδικα μετα το φετινο διπλο του.
A.CAB
Ρε παιδιά όλα τα ματς θα τα χτυπήσουμε. Είναι δυνατόν;
Το κάθε ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είναι ξεχωριστό όπως και να το κάνουμε και ειδικά τώρα που παίζεται το πλεονέκτημα έδρας. Εννοείτε πως και να μην το έχουμε δεν τα βάφουμε μαύρα γιατί μπορούμε να το σπάσουμε και το έχουμε ξανακάνει. Εννοείτε επίσης πως το Φ4 είναι ο κυριότερος στόχος με διαφορά αλλά δεν θα ψοφίσουμε και τόσο αν παίξουμε δυνατά στις 16 Απρίλη που δεν θα την παλεύουμε στις 6 Μάη!
Ένα ματς σοβαρό έχουμε όλο κι όλο μέχρι τη Βαρκελώνει. Να πάμε χαλαρά και σ' αυτό;
Δεν γινονται αυτά. Θα συνδιαστούν και τα 2. Απλά να ξέρουμε από τώρα ότι κύπελο είναι εξωφρενικά δύσκολο να πάρουμε φέτος. Ότι και να γίνει στο Φ4 δύσκολα μαζεύεις το μυαλό και το σώμα σου κατευθείαν. Ειδικά στο αμέσως επόμενο παιχνίδι σου. Τον τελικό Κυπέλου δηλαδή. Αλλά ας πάμε να πάρουμε το 6ο πρώτα και όλα τα άλλα τα βλέπουμε ένα ένα.
vastravoud
Μα δεν είπα ότι δε θα κατέβουμε στο γήπεδο χωρίς να τα δώσουμε ΟΛΑ, αλίμονο!

Απλώς είπα ότι από πλευράς εκγύμνασης όλη μας η προσοχή πρέπει να πέσει στο FF.
ALdaperan
QUOTE(vastravoud @ Apr 4 2011, 22:20 ) *
Μα δεν είπα ότι δε θα κατέβουμε στο γήπεδο χωρίς να τα δώσουμε ΟΛΑ, αλίμονο!

Απλώς είπα ότι από πλευράς εκγύμνασης όλη μας η προσοχή πρέπει να πέσει στο FF.

κατσε ρε c αλλη εκγυμναση θελει για το 1θλημα και άλλη για το f4?

τα ιδια πράγματα θα γίνουν , απλά το τεχνικό τιμ θα μελετήσει τα παιχνιδια του ολυμπιακου και παράλληλα της σιενα

Δε καταλαβαίνω γιατι να παραμερίσουμε το ενα απο τα δυο . Το τιμ θα μελετά τα παιχνιδια της σιενα για να βρει τρικς κλπ και παράλληλα οι παιχτες θα ετοιμάζονται για τον ολυμπιακο!!

Τόσο δυσκολα ειναι τα πράγματα? tongue.gif
vastravoud
Προφανώς και δεν είναι!

Απλώς λέω ότι από πλευράς φυσικής κατάστασης και προετοιμασίας θα προτιμούσα να κάνουμε "peak" στο FF. Αν το τίμημα γι' αυτό είναι το να μην είμαστε 100% στις 16, τότε χαλάλι!

Τόσο απλά....
baskethood
QUOTE(vastravoud @ Apr 4 2011, 22:32 ) *
Προφανώς και δεν είναι!

Απλώς λέω ότι από πλευράς φυσικής κατάστασης και προετοιμασίας θα προτιμούσα να κάνουμε "peak" στο FF. Αν το τίμημα γι' αυτό είναι το να μην είμαστε 100% στις 16, τότε χαλάλι!

Τόσο απλά....

Της ιδιας λογικης ειμαι και γω,ιεραρχεις τους στοχους σου και αναλογως πραττεις.
ALdaperan
QUOTE(vastravoud @ Apr 4 2011, 22:32 ) *
Προφανώς και δεν είναι!

Τόσο απλά....

Απο φυσική κατάσταση οι παικτες δεν έχουν κανουν κατι το διαφορετικο για να προετοιμαστουν για το F4 απο αυτο που θα κάνουν για να προετοιμαστουν για τον ολυμπιακο!!! Αν προετοιμαστουν οι παικτες (οσον αφορα τη φυσικη κατασταση) για τον ολυμπιακο τοτε ειναι ετοιμοι και για σιενα . Ασε που ηδη ειναι ετοιμοι αλλα λεμε τωρα smile.gif

Η δουλειά θα πέσει στο τεχνικο τιμ που θα πρεπει να μελετησει τα παιχνιδια της εκαστοτε ομάδας !!!!
LovingBasketball
Οκ το παιχνιδι εναντιον στην ΑΕΚ δεν ειναι για πολλα συμπερασματα. αλλα ο Maric φαινεται να βρισκει τα πατηματα του..........ε σε 1 μηνα δεν θα ειναι ακομα καλυτερος?
A.CAB
Εντάξει περίπατος σήμερα με την ΑΕΚ και είναι κρίμα. Κρίμα για την ΑΕΚ, κρίμα και για εμάς. Είμαι σίγουρος ότι οι προπονήσεις είναι πιο σκληρές.
Τα λίγα ευχάριστα είναι η πολύ καλή παρουσία του Μάριτς που βρίσκει τα πατήματά του, ο εξαιρετικός Καιμακόγλου και τα τρίποντα του Ζούμπου. Άντε και ο Τέπιτς ήταν πολύ καλός.
colonel gomelsky
Βασικά αυτό που κρατάω από αυτό το ματς είναι ότι ΚΑΙ ο Ίαν Βουγιούκας πρέπει να αποκαλείται playmaker ρακέτας... biggrin.gif
il postino
αυτα που κραταω εγω,

-τη σταθερα ανοδικη πορεια του σατο, ο οποιος εχει αφησει για τα καλα πισω του το διμηνο αυτοκαταστροφης και ανυπαρξιας! εχει επιστρεψει στα γνωστα του επιπεδα , στα οποια ηταν πριν τραυματιστει.

-την καλη ψυχολογια πλεον καλαθη-βουγιουκα, οι οποιοι δειχνουν οτι μπορουν να βοηθουν ουσιαστικα και σε σταθερη βαση.

-την ανοδο του καιμακογλου, ο οποιος ειχε αναγκη ενα τετοιο ματς. τον χρειαζομαστε πολυ!

-τα καλυτερα πατηματα του μαριτς.

-το χαβαλε που εκανε σημερα ο μητσος!! ειπε σε ενα ματς να τη δει ματζικ!

-τη χρησιμοτητα του τσαρτσαρη!! γινεται να παιζει μεχρι τα 40 του στον παο? ξερει τοσο μπασκετ που δε νομιζω οτι θα δυσκολευτει..

δεν κραταω,

-το ανεκδοτο με το ζουμπο!! ποτε μου δεν καταλαβα τι θελουν παιδακια του λυκειου στο παρκε του οακα που αν τα φυσηξεις εφυγαν! ακομα και αν υπαρχει μια ελπιδα να παιξουν μπασκετ , μονο κακο τους κανουν τετοιες συμμετοχες!! θεωρω προτιμοτερο τα λεπτα του ζουμπου να πηγαινουν στον καλαθη και στον τεπιτς και στον καιμακογλου (να πειραματιζεται στο 3) !!

-καποια ευκολα καλαθια της αεκ.

-τις χιλιαδες αδειες θεσεις!!

-το κλειδι με το οποιο παιζει ο ζοτς!! οταν βλεπω κατι τετοιο σημαινει οτι το ματς εχει τελειωσει μιση ωρα πριν...

-το μπογρη που ειναι ολο γελακια στον παγκο σε ενα ματς στο οακα με αντιπαλο τη φετινη αεκ!! μαλλον εχει καταλαβει οτι πρεπει να αλλαξει επαγγελμα. δεν ειναι στραβωμενος που δεν παιζει αυτος...καν!!!

colonel gomelsky
QUOTE(il postino @ Apr 6 2011, 19:31 ) *
δεν κραταω,

-το ανεκδοτο με το ζουμπο!! ποτε μου δεν καταλαβα τι θελουν παιδακια του λυκειου στο παρκε του οακα που αν τα φυσηξεις εφυγαν! ακομα και αν υπαρχει μια ελπιδα να παιξουν μπασκετ , μονο κακο τους κανουν τετοιες συμμετοχες!! θεωρω προτιμοτερο τα λεπτα του ζουμπου να πηγαινουν στον καλαθη και στον τεπιτς και στον καιμακογλου (να πειραματιζεται στο 3) !!

-το μπογρη που ειναι ολο γελακια στον παγκο σε ενα ματς στο οακα με αντιπαλο τη φετινη αεκ!! μαλλον εχει καταλαβει οτι πρεπει να αλλαξει επαγγελμα. δεν ειναι στραβωμενος που δεν παιζει αυτος...καν!!!

-εγώ παλι δεν έχω καταλάβει ακόμα τι θέση παίζει ο Ζούμπος όταν μπαίνει στο παρκε.

-μπορεί να του πέταξε ο Αλβέρτης κανένα: ρε συ η δικιά σου είναι μεγαλύτερη και από μένα....
LovingBasketball
QUOTE (il postino @ Apr 6 2011, 19:31 ) *
δεν κραταω,

-καποια ευκολα καλαθια της αεκ.

Ανεκδοτο?
Δηλαδη υποθετεις οτι ο Ζοτς τον εβαλε για πλακα? rolleyes.gif
Για να τον βαλει κατι ξερει παρα πανω απο εσενα, απο εμενα και απο τους υπολοιπους...........

Ευκολα καλαθια? Το ειδες το παιχνιδι?.....εγω ναι.......
Καποια στιγμη χαλαρωσαμε και γι'αυτο εβαλαν ευκολα καλαθια.........για σενα αυτο εχει καποια σημασια?
Μηπως υποθετεις οτι αυτο σημαινει οτι εχουμε καποιο προβλημα που ισως σε μενα δεν ειναι ορατο....? blink.gif
denny
QUOTE(LovingBasketball @ Apr 6 2011, 19:58 ) *
Ανεκδοτο?
Για να τον βαλει κατι ξερει παρα πανω απο εσενα, απο εμενα και απο τους υπολοιπους...........

θα συμφωνησω και εγω για τον ζουμπο..τετοια λεπτα δεν ειναι χρησιμα για εναν νεαρο ο οποιος μπαινει οταν εχουν ολα κριθει...παρασυρεται ετσι και αυτος απο την χαλαροτητα των υπολοιπων και δεν βελτιωνεται ουσιαστικα καπου...καλυτερα βαλτον σε ενα φιλικο στο δευτερο δεκαλεπτο παρα σε ενα επισημο με 40 ποντους διαφορα..
για τα ευκολα καλαθια θα συμφωνησω μαζι σου...οφειλονται στην χαλαροτητα και μονο...
LovingBasketball
QUOTE (denny @ Apr 6 2011, 20:08 ) *
θα συμφωνησω και εγω για τον ζουμπο..τετοια λεπτα δεν ειναι χρησιμα για εναν νεαρο ο οποιος μπαινει οταν εχουν ολα κριθει...παρασυρεται ετσι και αυτος απο την χαλαροτητα των υπολοιπων και δεν βελτιωνεται ουσιαστικα καπου...καλυτερα βαλτον σε ενα φιλικο στο δευτερο δεκαλεπτο παρα σε ενα επισημο με 40 ποντους διαφορα..
για τα ευκολα καλαθια θα συμφωνησω μαζι σου...οφειλονται στην χαλαροτητα και μονο...

Ισως ειναι χρησιμο σε κατι αλλο που το ξερει καλυτερα το τεχνικο team.
Θα παρατηρησες ισως, αν ειδες το παιχνιδι, οτι τον ψαχνανε οι συμπαιχτες του για να ριξειι καποια τριποντα και καποιες
"φωνες" απο το Ζελικο που του ζηταγε να σουταρει.
Ισως ηταν η εντολη....η καποιο τεστ η κατι αλλο............
Εβαλε μαλιστα και δυο 3ποντα.......

Τελικα οσα ξερει ο νοικοκυρης (Ζοτς).....
vastravoud
Απόλαυση ο ilpostino όπως πάντα!

QUOTE(il postino @ Apr 6 2011, 19:31 ) *
αυτα που κραταω εγω,

-τη σταθερα ανοδικη πορεια του σατο, ο οποιος εχει αφησει για τα καλα πισω του το διμηνο αυτοκαταστροφης και ανυπαρξιας! εχει επιστρεψει στα γνωστα του επιπεδα , στα οποια ηταν πριν τραυματιστει.

-την καλη ψυχολογια πλεον καλαθη-βουγιουκα, οι οποιοι δειχνουν οτι μπορουν να βοηθουν ουσιαστικα και σε σταθερη βαση.

-την ανοδο του καιμακογλου, ο οποιος ειχε αναγκη ενα τετοιο ματς. τον χρειαζομαστε πολυ!

Συμφωνώ απολύτως. Ειδικά ο Καλάθης πλέον δείχνει πολύ περισσότερο ΚΟΜΜΑΤΙ της ομάδας αυτής.

-τα καλυτερα πατηματα του μαριτς.

Νομίζω είναι εμφανές ότι το παιδί πατάει καλύτερα, πηδάει ψηλά και σήμερα σκόραρε και με τα δύο χέρια. Δεν πρόσεξα αν στην άμυνα χρησιμοποιεί με δύναμη το δεξί, όμως είναι σαφές ότι είναι σε καλό δρόμο.

-το χαβαλε που εκανε σημερα ο μητσος!! ειπε σε ενα ματς να τη δει ματζικ!

Όντως! Σε ορισμένες φάσεις έπαιξε πολύ ωραία με Φώτση και Μπατιστ tongue.gif

Άλλο ένα ενδεικτικό της χαλαρότητας είναι ότι σε μια φάση έφαγε ένα πανεύκολο καλάθι από τον προσωπικό του αντίπαλο και δεν αυτογαμωσταυρίστηκε. Από εκεί και μόνο καταλαβαίνει κανείς ποσο χαλαρό ήταν το ματς tongue.gif

δεν κραταω,

Εντάξει βρε συ - αν δεν ξέρουμε πόσο μπορεί να δουλεύει μόνο του το παιδί πως θα κρίνουμε έτσι απλά και αψήφιστα;

Επική η ατάκα του κολόνελ tongue.gif

Πάντως εγώ τον Μπόγρη δεν τον βλέπω για τίποτα σοβαρό, νομίζω ταβάνι του είναι να είναι βασικός σε μικρή ομάδα Α1. Μάλλον το έχει πάρει χαμπάρι και ο ίδιος και το έχει ρίξει στην πλακίτσα.
priest
ανεκδοτο ξε ανεκδοτο καλο ειναι να παιρνουν χρονο και παικτες απο το εφηβικο...ετσι και αλλιως αρκετα επαιξαν οι τεπιτς και καλαθης...ασε που δεν νομιζω να τους πηρε την θεση...μαζι επαιζαν για ενα δεκαλεπτο..
gsp_5
Σήμερα ο Μπατίστ πρέπει να χέστηκε στο γέλιο με τον κολλημένο, πραγματικά, επειδή εχω διαρκειας και δε χάνω ματς, ο Μπατίστ δε σταμάτησε να χαχανίζει μετά από κάθε βολή και αφού είχε προηγηθεί το "παιχνίδι" του κολλημένου, και είναι η πρώτη φορά που το βλέπω τόσο έντονα! Απόλαυση ήταν, και οι δυό τους!
il postino
QUOTE(LovingBasketball @ Apr 6 2011, 19:58 ) *
Ανεκδοτο?

Ευκολα καλαθια? Το ειδες το παιχνιδι?.....εγω ναι.......
Καποια στιγμη χαλαρωσαμε και γι'αυτο εβαλαν ευκολα καλαθια.........για σενα αυτο εχει καποια σημασια?
Μηπως υποθετεις οτι αυτο σημαινει οτι εχουμε καποιο προβλημα που ισως σε μενα δεν ειναι ορατο....? blink.gif

ο μονος λογος που ο ζοτς βαζει το μικρο ειναι να παρακινησει και τους αλλους πιτσιρικαδες (δημακοπουλος, μαραγκος ισως) της ομαδας να δουλεψουν περισσοτερο μπας και βγει τιποτα και απο τις μικροτερες ομαδες μας. οσο πρωιμο και αν ειναι, δε νομιζω οτι ο ζουμπος θα ξεπεταχτει σε 2-3 χρονια μεσα απο τον παο!! ουτε τα σωματικα προσοντα εχει ουτε δειχνει κατι το ιδιαιτερο τεχνικα με εξαιρεση το σουτ. ακομα και αν ξεπεταχτει ο μικρος μονο μεσω καποιας αλλης ομαδας θα γινει κατι τετοιο!! και για μενα τη φετινη σεζον με ενδιαφερει περισσοτερο ο καλαθης και ο τεπιτς, για τους οποιους ακομα και το τελευταιο δευετρολεπτο συμμετοχης ειναι πολυτιμο.

η ατακα "κατι ξερει παραπανω απο μενα, εσενα..." μαλλον την εκανες σε λαθος ατομο!! δοξα τω θεο υπαρχουν πολλοι εδω μεσα που νομιζουν οτι τα ξερουν καλυτερα απο το ζοτς!!! μια γυρα να φερεις τα τοπικ του παο κατα τη διαρκεια της χρονιας θα καταλαβεις!!

επισης, ποτε δε γραφω κατι αν δε δω ματς πρωτα!!! ετσι, πληροφοριακα...

φυσικα και δε θεωρω οτι υπαρχει καποιο θεμα αγωνιστικο στην ομαδα με εξαιρεση το ντρου και την επαναφορα του μαριτς!! απλα δε μ αρεσει να μας βαζουν 3 σερι τριποντα οι αντιπαλοι μονοι τους!! και ας κερδιζουμε και με 50π...

το τι ειναι ορατο σε σενα δε μ απασχολει παντως.ειδικα οταν ποσταρεις με υφος αγενεστατο.
LovingBasketball
QUOTE (il postino @ Apr 6 2011, 21:09 ) *
το τι ειναι ορατο σε σενα δε μ απασχολει παντως.ειδικα οταν ποσταρεις με υφος αγενεστατο.

Ακριβως επειδη ξερω οτι δεν εισαι στην ομαδα των "γκρινιαρηδων" αναπηδησα λιγο με τις παρατηρησεις σου...... Anyway....................Συγγνωμη αν το υφος μου "βγηκε" αγενεστατο, δεν υπηρχε φυσικα τετοια προθεση... peace.gif
colonel gomelsky
QUOTE(il postino @ Apr 6 2011, 21:09 ) *
ο μονος λογος που ο ζοτς βαζει το μικρο ειναι να παρακινησει και τους αλλους πιτσιρικαδες (δημακοπουλος, μαραγκος ισως) της ομαδας να δουλεψουν περισσοτερο μπας και βγει τιποτα και απο τις μικροτερες ομαδες μας. οσο πρωιμο και αν ειναι, δε νομιζω οτι ο ζουμπος θα ξεπεταχτει σε 2-3 χρονια μεσα απο τον παο!! ουτε τα σωματικα προσοντα εχει ουτε δειχνει κατι το ιδιαιτερο τεχνικα με εξαιρεση το σουτ. ακομα και αν ξεπεταχτει ο μικρος μονο μεσω καποιας αλλης ομαδας θα γινει κατι τετοιο!! και για μενα τη φετινη σεζον με ενδιαφερει περισσοτερο ο καλαθης και ο τεπιτς, για τους οποιους ακομα και το τελευταιο δευετρολεπτο συμμετοχης ειναι πολυτιμο.

Ακριβώς έτσι! Μην ξεχνάμε άλλωστε και την περίπτωση Βεργίνη. Καλύτερος από τον Ζούμπο (και από πολλούς στην Α1) σε όλα, αλλά στην άμυνα (σύμφωνα με Ζοτς) τρύπα. Και μας χαιρέτησε.

Ο σχολιαστής έκανε ένα πολύ χρήσιμο σόχιο σήμερα: Είπε ότι ο Μάριτς δούλεψε κατά τη διάρκεια του τραυματισμού πολύ το αριστερό χέρι. Δεν θα μας χαλάσει να μας βγει και καλύτερος ο Σέρβος!
Number11
QUOTE (il postino @ Apr 6 2011, 19:31 ) *
δεν κραταω,

Πολύ ενδιαφέρον απόψεις, κυρίως γιατί αφορούν το μέλλον (?) του μπάσκετ. Πρόκειται για 2 νέα παιδιά, το καθένα με
τη δική του "ιστορία".
Το ότι ο Ζούμπος είναι ένα παιδάκι που το παίρνει ο αέρας, είναι κάτι παραπάνω από εμφανές. Υπάρχουν εκατοντάδες παιδιά
της ηλικίας του που βγάζουν μάτια σε τοπικα πρωταθλήματα ανά τη χώρα. Το ότι τον επέλεξε ο Ζοτς δεν σημαίνει πως είναι
και δεδομένο πως θα βγει νέος Διαμαντιδης. Εμένα πάντως η εικόνα του δεν μου λέει και πολλά, άνθρακας ο χρυσός. . .

Πάμε στον άλλο της παρέας, τον Μπόγρη. Το παιδάκι πρέπει να φύγει νύχτα από τον ΠΑΟ. Δεν είναι μόνο η μπασκετική του
απραξία αλλά κυρίως η νοοτροπία του και τα πανηγύρια εκτός γηπέδου, τα οποία είναι γνωστά σε όλους. Είναι τόσα πολλά
τα παραπτώματα στα οποία έχει υποπέσει που δεν αρκούνται σε μία απλή συγχώρεση. Είναι ένας μικρός αλητάκος, που
πήρε την κάτω βόλτα η λέξη μπάσκετ για αυτόν θα πρέπει να είναι μόνο χόμπυ . . .Ούτε καν κρίμα δεν είναι για την κατά
ντια του.
colonel gomelsky
QUOTE(Number11 @ Apr 6 2011, 22:27 ) *
Πάμε στον άλλο της παρέας, τον Μπόγρη. Το παιδάκι πρέπει να φύγει νύχτα από τον ΠΑΟ. Δεν είναι μόνο η μπασκετική του
απραξία αλλά κυρίως η νοοτροπία του και τα πανηγύρια εκτός γηπέδου, τα οποία είναι γνωστά σε όλους. Είναι τόσα πολλά
τα παραπτώματα στα οποία έχει υποπέσει που δεν αρκούνται σε μία απλή συγχώρεση. Είναι ένας μικρός αλητάκος, που
πήρε την κάτω βόλτα η λέξη μπάσκετ για αυτόν θα πρέπει να είναι μόνο χόμπυ . . .Ούτε καν κρίμα δεν είναι για την κατά
ντια του.

Κοίτα, ότι διαλέγει να κάνει σχέση με μία 40αρα + σελεμπριτι σίγουρα τον καθιστά κατάτι ανισόρροπο (στα μάτια των περισσοτέρων). Ακόμα περισσότερο το γεγονός ότι μπαίνει -έστω από το παράθυρο- στο σταρ σιστεμ. Αλλά πέρα από αυτό, σε τι παραπτώματα έχει υποπέσει? Ξέρουμε πόσο και αν δουλεύει στις προπονήσεις;

ΥΓ. Ακόμα δεν μου απάντησε κάποιος: Τι θέση πάιζει ο Ζούμπος;

QUOTE(Number11 @ Apr 6 2011, 22:27 ) *
Πολύ ενδιαφέρον απόψεις, κυρίως γιατί αφορούν το μέλλον (?) του μπάσκετ. Πρόκειται για 2 νέα παιδιά, το καθένα με
τη δική του "ιστορία".
Το ότι ο Ζούμπος είναι ένα παιδάκι που το παίρνει ο αέρας, είναι κάτι παραπάνω από εμφανές. Υπάρχουν εκατοντάδες παιδιά
της ηλικίας του που βγάζουν μάτια σε τοπικα πρωταθλήματα ανά τη χώρα. Το ότι τον επέλεξε ο Ζοτς δεν σημαίνει πως είναι
και δεδομένο πως θα βγει νέος Διαμαντιδης. Εμένα πάντως η εικόνα του δεν μου λέει και πολλά, άνθρακας ο χρυσός. . .

Ας γίνει Σλούκας πρώτα και μετά βλέπουμε για Διαμαντίδης. Βήμα-βήμα. Τον Σλούκα πρέπει να έχει πρότυπο ο μικρός και τον Παπανικολάου. Όχι τον Μήτσο. Ο Μήτσος, ο Σάρας κτλ είναι για τον Ζούμπο ότι για τον Μήτσο ο Τζόρνταν.
Number11
QUOTE (colonel gomelsky @ Apr 6 2011, 22:40 ) *
Κοίτα, ότι διαλέγει να κάνει σχέση με μία 40αρα + σελεμπριτι σίγουρα τον καθιστά κατάτι ανισόρροπο (στα μάτια των περισσοτέρων). Ακόμα περισσότερο το γεγονός ότι μπαίνει -έστω από το παράθυρο- στο σταρ σιστεμ. Αλλά πέρα από αυτό, σε τι παραπτώματα έχει υποπέσει? Ξέρουμε πόσο και αν δουλεύει στις προπονήσεις;

Μάλλον η 40άρα έχει διαλέξει αυτόν και όχι αυτός αυτήν, αλλά έλα που ο μικρός νομίζει αυτό που λες.
Επίσης, φαίνεται πως ξεχνάει σε ποια ομάδα παίζει, (ή μάλλον τον παίζει). Μιλάμε για την καλύτερη ευρωπαική
ομάδα των τελευταίων ετών, και εδώ σε σηκώνει ούτε starsystem ούτε μπουζουκόβιες καταστάσεις.

Αλλά ο μικρός μάλλον για χαβαλέ το έχει πάρει, και δεν δείχνει να τον απασχολεί και πολύ το μπάσκετ, αφού δεν έχει
να πάρει λεπτό συμμετοχής πολύ καιρό, αλλά δεν το βάζει κάτω και με το ωραίο τζινάκι κάνει πλακίτσες την ώρα του
αγώνα και το μυαλό του είναι αλλού (και πως να μην είναι άλλωστε).

Επίσης, μιλάμε για μία σχέση μερικών μηνών (θα διαρκέσει), μία σχέση που δεν οδηγεί πουθενά παρά μόνο στην απόλυτη
μπασκετική καταστροφή του, που προσωπικά πιστεύω πως έχει ήδη έρθει και δεν θα υπάρχει παίκτης Μπόγρης, τουλάχιστον
με μπασκετικές αρετές, πόσο μάλλον του χαρακτήρα του.

Ξέρω ξέφυγα από το θέμα, αλλά ο μικρός πρέπει να είναι παράδειγμα προς αποφυγή για όλους τουε νέους αθλητές!
Για να φοράς την φανέλα του 5στερου δεν είναι απλό θέμα, πρέπει να είσαι παράδειγμα μέσα στο γήπεδο αλλά και έξω
από αυτό.
A.CAB
Εγώ δεν θα ασχοληθώ με την προσωπική ζωή του Μπόγρη. Μαγκιά του αν τραβιέται με την Κοκκίνου. Και πολύ καλά κάνει. Ας κάνει λοιπόν ότι θέλει και ας τα φτιάξει και με την Άτζελα Δημητρίου. Το θέμα είναι τι κάνει στο παρκέ. Και στο παρκέ μόνο χαζογελάει με τον Αλβέρτη ή κλείνει μάτια στην κερκίδα. Είχε ένα κάρο ευκαιρίες να πάει σε μια ομάδα μικρότερης δυναμικής φέτος αλλά άραξε εδώ για να πάει στα μπουζούκια τον Ιούνη.
Γιατί μπορεί να είδε το Σάρας πέρυσι που τα έκανε αυτά αλλά τον χωρίζει τόσο μεγάλη διαφορά με το Λιθουανό που δεν είναι καν αστείο. Ας κάνει παπάδες στο παρκέ και ας χτυπιέται στην Έλλη μέχρι τα ξημερώματα. Αλλά μπαααααα.
Ελπίζω να μην βγω αληθινός αλλά δεν βλέπω μέλλον. Έχει και το παλιότερο επεισόδιο με τον Καλάθη και μου έχει κάτσει άσκημα από την αρχή.
Για τον Ζούμπο δεν συμφωνώ. Έχει καλό σουτ και δείχνει να έχει κότσια τουλάχιστον. Δεν κρύβεται. Τώρα τι θα γίνει δεν ξέρω, αλλά εντάξει αφήστε το παιδί να παίξει. Μπορεί κάτι να έχουν παρατηρήσει. Αφού γουστάρει και ο Ομπράντοβιτς δεν βλέπω κανένα πρόβλημα.
lakersdynasty
το θεμα στην τελικη ειναι οτι αν δεν εισαι σε θεση να κερδισεις στο ΣΕΦ δεν αξιζεις και το πρωταθλημα. οποτε κατι πρεπει να κανεις.

οσον αφορα τα νεουδια της ομαδας, ο Μαραγκος ανεβηκε στην πρωτη ομαδα και εφυγε νωρις, και ο λογος ηταν οτι η συμπεριφορα του ιδιου αλλα μαλλον και του περιβαλλοντος του δεν ηταν η πρεπουσα.

ο Ζουμπος ειναι χαμηλων τονων φαινεται να δουλευει και να ειναι ευχαριστημενος με οποια ευκαιρια του δινεται.

ο Μαραγκος οπως αφησαν να εννοηθει ανεβηκε στην ομαδα με μια νοοτροπια "i will take my talents to OAKA" και προφανως σε καποια φαση αυτο δεν αρεσε και τοσο.
lightday
QUOTE(vastravoud @ Apr 4 2011, 21:43 ) *
Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος, υποθέτω ότι το προπονητικό τιμ θα θελήσει να "φορμάρει" από πλευράς εκγύμνασης την ομάδα ακριβώς πάνω στο FF. Επόμενο είναι λοιπόν ότι αν επιχειρήσουν κάτι τέτοιο ίσως να είμαστε λίγο σφιγμένοι στις 16.

Δεν ξέρω τι θα κάνουμε, προφανώς, απλώς λέω ότι προσωπικά σαν φίλαθλο με ενδιαφέρει πρωτίστως η παρουσία μας στο FF παρά το να κηνυγήσουμε ντε και καλά το πλεονέκτημα έδρας(που ούτως η άλλως δεν είναι αδύνατο να σπάσει).

ευκολάκι ... κοίτα πόσες πήγε φορές πήγε φ4 ο παο και θα δείς οτι κατά μήνες γενάρη - φλεβάρη και λίγο από μαρτη κάνει μια κοιλιά ναααα (με το συμπάθιο ). Μετά αρχίζει να ανεβαίνει και πιάνει πικ τις ημέρες φ4. Μετά πάει με όσα καύσιμα περισσέψουν.Και αν του φτάσουν να πάρει πρωτάθλημα καλώς αν όχι το χάνει (2002). Επίσης κατά την περίοδο της ανάβασης στενεύει το ροτεισον στους απολύτως απαραίτητους. Θέλω να δω στο σεφ αν θα ακουμπήσει παρκέ ο τέπιτς , ο καιμακόγλου,άντε και ο ιαν.
A.CAB
QUOTE(lightday @ Apr 13 2011, 23:51 ) *
ευκολάκι ... κοίτα πόσες πήγε φορές πήγε φ4 ο παο και θα δείς οτι κατά μήνες γενάρη - φλεβάρη και λίγο από μαρτη κάνει μια κοιλιά ναααα (με το συμπάθιο ). Μετά αρχίζει να ανεβαίνει και πιάνει πικ τις ημέρες φ4. Μετά πάει με όσα καύσιμα περισσέψουν.Και αν του φτάσουν να πάρει πρωτάθλημα καλώς αν όχι το χάνει (2002). Επίσης κατά την περίοδο της ανάβασης στενεύει το ροτεισον στους απολύτως απαραίτητους. Θέλω να δω στο σεφ αν θα ακουμπήσει παρκέ ο τέπιτς , ο καιμακόγλου,άντε και ο ιαν.

Το ροτέισον είναι λογικό να στενεύει όσο πλησιάζουν τα κρίσιμα. Όμως φέτος δείχνει (από τη σειρά με την Μπαρτσελόνα βασικά) να ανοίγει κάπως. Άλλωστε ο στόχος του Ζοτς ήταν να χρησιμοποιεί και τους 12 που έχει στη διάθεσή του.
Καλά και τους 12 αποκλείετε αλλά 10 παίχτες είναι εφικτό.

Στο ΣΕΦ αν δεν μπορεί ο Ντρου (που δεν νομίζω να μπορεί) ο Τέπιτς θα βρει κάποιο χρόνο σίγουρα ενώ και λόγω της απώλειας Νεστέροβιτς και ο Βουγιούκας μπορεί να παίξει αρκετά περισσότερο παρά την παρουσία του Μάριτς πλέον. Ο Καιμακόγλου δεν θα έπρεπε να μπαίνει καν στην ίδια λίστα με τους προηγούμενους γιατί ακόμα και όταν δεν κάνει σπουδαίες εμφανίσεις (που έχει κάνει και τέτοιες) δεν είναι ποτέ τρύπα ή αρνητικός. Αντιθέτως. Αν μάλιστα στο ΣΕΦ χρησιμοποιηθεί ο Σάτο στο 2 (λόγω Ντρου) ο Καιμακόγλου όντας πολύ πιο δυνατός από τα 3άρια του Ολυμπιακού μπορεί να βρει αρκετό χρόνο συμμετοχής.
Anubis
Να προσθεσω στα παραπανω που εχουν λογικη οτι ισως θα πρεπει να χρησιμοποιησουμε τον καιμακογλου στο τριποντο..γενικα δειχνει να το εχει και να μην το φοβαται
lightday
με την απώλεια του νεστεροβιτς ,το βλέπω το παιχνίδι από τώρα..... μπατιστ ,μπατιστ,μπατιστ, ΔΔ ,ΔΔ,ΔΔ, Σατο...στο low
και πέντε με έξι τρίποντα το πολύ. Και φυσικά υπερκοντρολ ρυθμός μέχρι slow motion.
MykonianDunker
Με Ντρου στο ΣΕΦ..!!!!!!!!!!
lakersdynasty
QUOTE(MykonianDunker @ Apr 14 2011, 16:39 ) *
Με Ντρου στο ΣΕΦ..!!!!!!!!!!

smile.gif

εβγαλε ολο το προγραμμα προπονησης οποτε κατεβαινουμε κομπλε.
Number11
QUOTE (lakersdynasty @ Apr 14 2011, 17:01 ) *
smile.gif

εβγαλε ολο το προγραμμα προπονησης οποτε κατεβαινουμε κομπλε.

Μιας και είναι των ημερών, λέτε ο Ντρού να έγινε τόσο γρήγορα καλά με τη χρήση του Νανοβιονικού υλικού?
Η ομάδα του ΠΑΟ είναι ίσως η μοναδική που χρησιμοποιεί το υλικό αυτό, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί
σε αποθεραπείες μετά από τραυματισμούς . . .

*http://www.fir-tex.com/el/

Υπάρχει και βιντεάκι να μιλάνε για αυτό το υλικό ο Τσαρτσαρής και ο Καιμακόγλου.
Anubis
Ενα εχω να πω ειμαστε για πολλες σφαλιαρες...Αι σιχτιρ πια
oti-nane
QUOTE (Anubis @ Apr 17 2011, 00:03 ) *

γιατί?
baskethood
QUOTE (Anubis @ Apr 17 2011, 00:03 ) *

Γιατι αυτη η αγανακτηση?
Anubis
Αν δεν γουσταρουμε να παιξουμε ας μην κατεβουμε ας κατσουμε να χασουμε η δεν ξερω και εγω τι...
Απο την στιγμη που κατεβαινουμε ομως πρεπει να προσπαθουμε ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ τα παιχνιδια και οχι να σκεφτομαστε φιναλ 4, κυπελλα, τελικους Α1 η αρνια για το πασχα...
nvip13
Για μένα παύει οριστικά να υφίσταται παίκτης Τέπιτς.

Πάντως οι φετινοί τελικοί με εικόνες σαν την σημερινή αναμένονται τρελοί!

Anubis
Στην θεση του ακατανομαστου Τεπιτς πρεπει να ερθει ενα combo guard με φονικο σουτ..Αμα εχει και φονικη διεισδυση ακομα καλυτερα
Number11
Σχετικά με το σημερινό ματς,

- Μέτριος Ομπράντοβιτς, ο οποίος δείχνει να σέβεται πολύ περισσότερο απ 'όσο πρέπει τον κουμπάρο του . . .
- Τέπιτς, μηδέν οξέα και μηδέν λιπαρά (και λίγα λέω).
- Περπέρογλου, μέχρι ένα σημείο καλός είναι, από 'κεί και μετά απλά δεν το χει.
- Καιμακόγλου, κακός, κακός και λιγάκι κακός.
- Σάτο, χωρίς συγκέντρωση.
- Μπόγρης, στο iPhone έβλεπε Greek Idol (χαχά, κακία . . )

- Χαλπερίν, ούτε και αυτός ξέρεις πως έβαλε τόσα τρίποντα, τα οποία και ήταν αυτά που κράτησαν τον ΟΣΦΠ,
στο ματς, καθώς στο 3ο 10λεπτο ο ΠΑΟ δεν έβαλε ούτε ένα.
Vagrant
QUOTE(Anubis @ Apr 16 2011, 21:30 ) *
Στην θεση του ακατανομαστου Τεπιτς πρεπει να ερθει ενα combo guard με φονικο σουτ..Αμα εχει και φονικη διεισδυση ακομα καλυτερα

Ισως χρειαζεται και φονικο ενστικτο . . .
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.