QUOTE(Razorblade Fish @ Aug 12 2011, 16:56 )
Δεν το ξερεις οτι αυτα συμβαινουν και απο τις 2 πλευρες,και αυτο θεμα τυχης ειναι.Ακομα και ετσι ομως μια τετοια ηττα θα σε πονεσει αλλα συμβαινει αρκετα συχνα.Εκεινο που προσωπικα με σκοτωνει ειναι να μπαινω σε μια παρτιδα 90-10 η 95-5 και να χανω.Εκει θελει να δειξεις ψυχραιμια(κατι που εγω σπανιως κανω).Ειναι πολυ ευκολο να τσαντιστεις και καθως διψας για ρεβανς να χασεις τον ελεγχο.Η διαχειριση των κακων στιγμων ειναι που σε κανει καλο παικτη.
Σε καταλαβαίνω και νομίζω καταλήγουμε και οι 2 στο ίδιο συμπέρασμα
.
Εγώ εκεί που εκνευρίζομαι είναι όταν π.χ. είμαι σε heads up και έχουμε πάει all in και οι 2 και τον έχω dominated τον άλλο και χάνω π.χ. Α-Q με A-J ή όταν αψυχολόγητα ο άλλος κάνει call σε all in μου με κακό χέρι π.χ. 4-6 και μετά χαίρεται επειδή κερδίζει...
QUOTE(duncan21 @ Aug 12 2011, 17:08 )
Δυο ερωτησεις προς ολους:
1)Που ειστε συνηθως πιο επιθετικοι,σε live τραπεζι ή οταν παιζετε στο ιντερνετ?Σε live τραπεζι ειμαι απιστευτα συντηρητικος,ενω στο ιντερνετ ειμαι συνεχως σε calling station με συχνα raise και μπλοφες απο καλες θεσεις.Στο live δε μου βγαινει αυτο για κανενα λογο παροτι τα παω αρκετα καλα με το συντηρητικο μου παιχνιδι.
2)Cash games ή τουρνουα?
1) Εγώ πάλι ιντερνετ δεν παίζω.Μόνο στο fb έχω παίξει που είναι ανούσιο...
Νομίζω ότι αυτά που κάνεις εσύ στο ίντερνετ είναι πιο εύκολο να τα κάνεις σε live τραπέζι.Ίσως, σε live τραπέζι παίζεις με λιγότερα αρχικά chips και φοβάσαι να μπλοφάρεις και γι'αυτό προτιμας να είσαι πιο συντηρητικός.Πάντως και γω συντηρητικά ξεκινάω αλλά αν χάνω και χάνω προσπαθώ να βλέπω περισσότερα flops.Αλλά δεν θα παίζω κακά φύλλα π.χ 8-3,9-4,J-2 όπως και να'χει.Αν είναι suited connectors ειδικά μπορεί να παίζω οτιδήποτε ακόμα και 2-3.
2)Εγώ προτιμώ τουρνουά γιατί υπάρχει περισσότερη δράση.Στα cash games μπορεί κάποιος να κάνει μια καλή αρχική μπάζα και μετά να εφησυχαστεί και να παίζει μια στο τόσο.Στα τουρνουά είσαι αναγκασμένος να μπαίνεις σε περισσότερες παρτίδες.