Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Χαρτόμουτρα!
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Οτιδήποτε για το μπάσκετ
IraTmac


Το πόκερ είναι η νέα "τρέλα" των Αμερικάνων, ειδικά με την live μετάδοση (και την όλη προβολή) των επίσημων τουρνουά στην τηλεόραση. Το ΝΒΑ, που "ψάχνεται" ως γνωστόν πολύ στον τομέα του μάρκετινγκ, δεν μένει με σταυρωμένα τα χέρια και προσπαθεί να διεκδικήσει μερίδιο της αγοράς, βγάζοντας τράπουλες και μάρκες με διάσημους μπασκετμπολίστες!

Οι πωλήσεις του... εξοπλισμού για παρτίδα πόκερ έχουν αυξηθεί κατά 500 εκατομύρια δολάρια (!!!!) την περασμένη σεζόν μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Γιατί λοιπόν να μην διεκδικήσει και το επαγγελματικό πρωτάθλημα μπάσκετ -που εξάλλου πουλάει πολύ- μια μερίδα από την "αφράτη" πίττα;

Η εταιρία που έχει αναλάβει την παραγωγή (η All Pro) θα φτιάξει τράπουλες που θα έχουν πάνω τους καρικατούρες all-star παικτών, αλλά και μάρκες που θα έχουν στο πίσω μέρος το σήμα ομάδων.

Κανείς όμως δεν μπορεί να είναι σίγουρος ότι θα "πιάσει" η ιδέα. Και αυτό γιατί οι περισσότεροι Αμερικάνοι συνήθως αγοράζουν τις μάρκες και τις τράπουλες που φέρνουν την υπογραφή των διάσημων παικτών του πόκερ, όπως ο Μπράιαν Μπάλσμπαχ, που έχει κερδίσε πάνω από 100.000 δολάρια την τελευταία χρονιά από την εκμετάλλευση του ονόματος του.

Εδώ έχουν ήδη αρχίσει να πουλούνται οι... μπλούζες των πρωταθλητων του πόκερ, που μοιάζουν με αυτές του χόκεϊ, αναγράφουν το όνομα τους από πίσω και κοστολογούνται 139 δολάρια. Όσο για τις μάρκες και τις τράπουλες του ΝΒΑ; Δεν θα κάνουν πάνω από 15 δολάρια.

Sportime.

είναι τρελοί αυτοί οι αμερικάνοι... icon_drunk.gif
MAVROGATA
Χμμ ενδιαφέρον φαίνεται,το αριστερό φύλλο μου αρέσει περισσότερο απ'τα δυο που έχεις ποστάρει....Ε Dizzy;Δεν είναι θεσπέσιο; blech.gif blech.gif
dizzy_fingers
Μου μοιάζει λες ε? 71.gif

Αυτοί οι αμερικάνοι πάντως....θα έκαναν οτιδήποτε για να βγάλουν $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
IraTmac
αν πήγαινα Αμέρικα αυτό θα περνα για σουβενίρ tongue.gif
NBAholic
Μου αρέσει το χιούμορ του σχεδιαστή. Έβαλε και το κατάλληλο σύμβολο-αξία στην εικόνα του Γιάο! 19.gif

Ποιος παίρνει το Κ και το J;
IraTmac
όταν θα πάρω το σουβενίρ μου θα σε πω tongue.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.