Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Β' Εθνική 2007-08
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Β Εθνική
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24
mene13
Δεν τον ξερω ρε cross αυτον την αλλη φορα θα τον αναφερω
CrossoverOnE
Αυτος ειναι Δραμινος διαιτητης εχει σφυριξει και ευρωλιγκα και τωρα ειναι κομισαριος στους αγωνες του Αρη...ποιος ξερει...κατι μπορει να ψηνεται...αφου ειπαμε ο ΚΑΟΔ στηνει δε μπορει να μην εκμεταλευεται το ντοπιο προιον...
mene13
QUOTE(odysseas 1998 @ May 6 2008, 14:40 ) *
Το τρένο είχε και σταθμούς αλλά έφτασε στον προορισμό του εύκολα.Και θα έχεις να το λες ότι έπαιξες με τη Νήαρ.

Ναι θα λεω οτι τους κερδισα ευκολα και στο τελος τους εκανα και πλακα ετσι για να με θυμουνται και αυτοι
mene13
QUOTE(Σούδας @ May 6 2008, 04:47 ) *
και γιά την ΟΦΑΡΑΑΑ!

Οσο αφορα εσας τους Κρητικους αν παιζει ο Σακης ο Παναγακης θα χασετε τιμητικα αν οχι σας βλεπω για συντριβη.
CrossoverOnE
QUOTE(mene13 @ May 6 2008, 19:47 ) *
Οσο αφορα εσας τους Κρητικους αν παιζει ο Σακης ο Παναγακης θα χασετε τιμητικα αν οχι σας βλεπω για συντριβη.

Τελικα πρεπει να ειστε πολυ κακοι εκει στο Λαυριο ε; 77.gif
Θα χει γελιο ομως αν του χρονου πατε χειροτερα απο φετος..θελω να δω ποιος θα στηνει τοτε...
yiagos
ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΚΑΟΔ ΣΤΗΝΕΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΛΟΓΟ ΤΟΥ Κ.ΜΠΑΚΑΛΗ ΕΛΑΤΕ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΙΖΕΙ Η ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΕΚΤΟΣ!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΧΕΙ ΝΙΚΗΣΕΙ ΕΡΜΗ(20),ΝΗΑΡ(8),ΑΜΥΝΤΑ(33),ΛΑΥΡΙΟ(12),ΑΙΓΙΟ(16)!!!ΑΝ ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΝΑΝ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΑΙΖΕ ΜΕ <<ΟΜΑΔΑΡΕΣ>>.ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΝΑΝ ΣΤΟ ΠΟΝΤΟ.ΟΣΟΙ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ ΔΕΝ ΕΦΥΓΑΝ ΜΕ ΝΙΚΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΟΥΚΑ...
ΑΛΛΑ Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΗΡΘΕ ΓΙΑΤΙ Η ΚΑΟΔΑΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ Α'2!!!!!!!!!!
odysseas 1998
Θα συμφωνήσω φίλε έχετε πάρα πολύ καλή ομάδα και δικαούστε την άνοδο κατά τη γνώμη μου.Απλά κάποιοι επειδή δεν μπορούν να φτάσουν,ούτε να πλησιάσουν κάποιες ομάδες προσπαθούν να τις μειώσουν για να καλυφθεί η διαφορά.Απλά κάνε αυτό που κάνω κι εγώ,γέλα μαζί τους και δούλευέ τους!!!!Ζήτα στους να σου λένε σενάρια!!!
GREER
QUOTE(yiagos @ May 6 2008, 20:23 ) *
ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΚΑΟΔ ΣΤΗΝΕΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΛΟΓΟ ΤΟΥ Κ.ΜΠΑΚΑΛΗ ΕΛΑΤΕ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΙΖΕΙ Η ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΕΚΤΟΣ!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΧΕΙ ΝΙΚΗΣΕΙ ΕΡΜΗ(20),ΝΗΑΡ(8),ΑΜΥΝΤΑ(33),ΛΑΥΡΙΟ(12),ΑΙΓΙΟ(16)!!!ΑΝ ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΝΑΝ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΑΙΖΕ ΜΕ <<ΟΜΑΔΑΡΕΣ>>.ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΝΑΝ ΣΤΟ ΠΟΝΤΟ.ΟΣΟΙ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ ΔΕΝ ΕΦΥΓΑΝ ΜΕ ΝΙΚΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΟΥΚΑ...
ΑΛΛΑ Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΗΡΘΕ ΓΙΑΤΙ Η ΚΑΟΔΑΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ Α'2!!!!!!!!!!

Kαινουριο βλασταρι ο yiagos. Πολυ ωραια. Φιλε yiago μπορεις να μας πεις τι εγινε στο μεταξυ μας αγωνα στη Δραμα ή μηπως δεν ησουνα? Γιατι εαν δεν ησουνα στο γηπεδο πηγαινε στη αρχη του τοπικ για να μαθεις επακριβως τι εγινε στη Δραμα σας, σε ενα παλαιοτερο μου ποστ. Στο πρωτο γυρο ειδικα εσεις ειχατε στησει και τα στεφανια. Γελαγαν και οι οπαδοι σας με τους διαιτητες. Δεν θελω επισης να ξεχνας και εσυ και ο φιλος μας ο odysseas οτι σε εχω 2-1 φετος και με νικη στο σπιτι σας. Αυτα για την αποκατασταση της αληθειας και των εντυπωσεων για το ποιος ειναι καλυτερος απο ποιον. thumbsup.gif w00t.gif
pram81
Κύριοι έλεος πια!!!!! Για μπάσκετ θα μιλήσει κανείς????? Στο τελοσ θα πατε και στην Λαμπίρη και στην Πάνια!
GREER
QUOTE(odysseas 1998 @ May 6 2008, 21:37 ) *
Θα συμφωνήσω φίλε έχετε πάρα πολύ καλή ομάδα και δικαούστε την άνοδο κατά τη γνώμη μου.Απλά κάποιοι επειδή δεν μπορούν να φτάσουν,ούτε να πλησιάσουν κάποιες ομάδες προσπαθούν να τις μειώσουν για να καλυφθεί η διαφορά.Απλά κάνε αυτό που κάνω κι εγώ,γέλα μαζί τους και δούλευέ τους!!!!Ζήτα στους να σου λένε σενάρια!!!

Οσο για εσενα φιλε μου, αφου βλεπεις και παρακολουθεις μπασκετ, δεν σε εχω δει ποτε να λες ενα καλο λογο για εμας. Ολο για τους αλλους λες τι ομαδαρες που εχουνε. Αυτο σημαινει οτι εισαι απλα εμπαθης. Σε αντιθεση με εμας που εχουμε πει πολλες φορες εδω μεσα για το ποσο καλη ομαδα ηταν η ΝΗΑΡ. Επισης ηταν πραγματικα τιμη μου που σε φυστικωσα τοσο ευκολα. Μεγαλη τιμη... wink.gif icon_wave.gif

edit by leonkalf : Χαρακτηρισμοί τέτοιου είδους να σταματήσουν !!! Μη μας αναγκάσετε να ρίξουμε τιμωρίες!!!
mene13
QUOTE(odysseas 1998 @ May 6 2008, 19:37 ) *

Πειτε τα μεταξυ σας και βρειτε τα εγω να δεις γελια που κανω με σας τους αφθαρτους. Καλα αυτος απο πανω συγχωρειται λογω του οτι ειναι απο πανω και ειναι γνωστο το κομπλεξ που εχουν με την Αθηνα. Οαλλος ειναι γνωστος γκιοζης δε μας απαντα ομως ποτε σε οτι του λεμε παρα λεει τις ιδιες ασυναρτησιες περι α2 και τετοια

edit by leonkalf : Χαρακτηρισμοί τέτοιου είδους να σταματήσουν !!! Μη μας αναγκάσετε να ρίξουμε τιμωρίες!!!
mene13
Οδυσσεα βρες την Ιθακη σου στην Α2 και οταν θα ερθουν οι μνηστηρες που θα εχουν κανει παρτη στην ομαδουλα σου βρες παρηγορια στον Καοδ
CrossoverOnE
Yiagos εγω μιλησα για Μπακαλη και το ειπα ειρωνικα γιατι μου εκανε εντυπωση πως δεν μιλησαν και γι αυτον...κι εγω ΚΑΟΔ ειμαι...Greer αν δεν διαβασες αυτο που εγραψα στη προηγουμενη σελιδα κανε το κοπο....αλλα θα το επαναλαβω.....πραγματικα το εννοω ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΟ 2-1 ΣΟΥ.....ας γινοταν να μου ρυξεις 100 στο κεφαλι και να μη μπορουσα να περασω τη γραμμη...θα ανεβεις επειδη εχουμε 2-1 ; οι ομαδες απ τους μεταξυ τους αγωνες συγκρινονται?τοτε ρε παιδια γιατι την εχουμε την κωλοβαθμολογια;Mene13 ποιος εχει κομπλεξ με την Αθηνα;με ειδες να βγω να μιλησω ποτε για Νηαρ;για Ικαρο;για εσας;Γιατι αν ειναι να κρινουμε απο τα ποστ αλλοι μοιαζουν κομπλεξικοι...εγω εγραψα κατι πριν κ περιμενα απαντηση αλλα ευχομαι απλα να μην το διαβασατε αλλιως μαλλον δε σας βολευε.....μιλαω για αυτο που εγραψα περι συγκρισεων των ομαδων κλπ κ πραγματικα θα ηθελα μια απαντηση.....και τελος παντων δε μπορω να καταλαβω αυτο το στυλακι...τυπου θα δειτε του χρονου και θα σας κανω και θα σας δειξω...σιγα ρε φιλε μη σε παρουν και κατευθειαν στην Ευρωλιγκα....πολυ φανατισμενοι εχετε γινει μου φαινεται και δεν ακουτε τπτ κ κανενα...
CrossoverOnE
Yiagos αυτο που λες παντως για τα εντος εδρας και οτι παρουσιαζουμε διαφορετικο προσωπο δεν ειναι και αναγκαστηκα τιμητικο...εννοω οτι 1-2 νικες ακομα να ειχαμε κανει εκτος τωρα θα σχεδιαζαμε για Α2...αυτο το θεμα με τα εκτος εδρας ειναι κατι που εμφανιστηκε απο την Α1 και μετα και δε μπορω να καταλαβω...επισης απο τοτε αρχισαμε να χουμε προβλημα με μια κοιλια που καναμε στο 3ο δεκαλεπτο σχεδον παντα αλλα τα τελευταια 2-3 χρονια βλεπω να διορθωνεται...
ARVI
greer,επειδή όπως λές είσαι καλός στο φυστίκωμα τότε τράβα πρός Αίγινα μεριά που έχει καλά φυστίκια και άσε μας εμάς γιατι δε σε βλέπω να φτάνεις Α1 για να ξαναπαίξουμε
Υ.Γ"εμένα με είχατε τιμωρήσει με μια βδομάδα επειδή δεν εκφράστηκα καλά...καλύτερα moderator να κρατάτε ίδια μέτρα και σταθμά...ευχαριστώ...φιλικά...
CrossoverOnE
λες να παιζει διαπλοκη το λαυριο στο forum? smiley.gif
GREER
Φιλε μου ARVI δεν θελω να διαφωνησω μαζι σου γιατι σου ξαναλεω οτι εκτιμαω τις αποψεις τις δικες σου[b] παρα πολυ. Οποτε δεν θα απαντησω στην ειρωνεια που πεταξες πιο πανω. Και μια απαντηση σε εσενα, στον Cross και σε ολους που γραφετε εδω: ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΑΣ. Δεν εχω σκοπο να σας αλλαξω γνωμη με αυτα που γραφω ουτε να σας τα επιβαλλω. Εσεις ολοι προσπαθειτε να μας πεισετε οτι δεν εχουμε καλη ομαδα για ανοδο και οτι ειμαστε και φανατισμενοι κιολας. Εμεις ξεκινησαμε να λεμε για τη διαιτησια εδω στο φορουμ και για αυτα τα απαραδεχτα που εγιναν στα παιχνιδια μας και ολοι πεσατε να μας φατε. Ε δεν μπορω να μην αντιδρασω σε αυτα που λετε. ΕΛΕΟΣ!!!
GREER
Και τον CrossoverOnE σεβομαι γιατι δεν ειναι κομπλεξικος και λεει καθαρα και ωραια την αποψη του ακομα και εαν αυτη δεν ειναι καλη για εμας. Και δεν ειναι και εμπαθης οπως καποιοι αλλοι...

Υ.Γ. ARVI και CrossoverOnE μην ανησυχειτε, εχουμε φαει και εμεις τη τιμωρια μας και πολυ χειροτερη. Οποτε δεν εισαστε στο Λαυριο φορουμ. Τωρα εαν ειναι κατι που ειπα και σας προσβαλλε πειτε το μου να το παρω πισω. Επαναλαμβανω δεν εχω καμμια τετοια προθεση. Απλα απανταω στο ιδιο υφος που μιλανε καποιοι αλλοι!!!
dream_gr
QUOTE(mene13 @ May 6 2008, 22:10 ) *
Οδυσσεα βρες την Ιθακη σου στην Α2 και οταν θα ερθουν οι μνηστηρες που θα εχουν κανει παρτη στην ομαδουλα σου βρες παρηγορια στον Καοδ

Θέλω μόνο να σε ρωτήσω.... τα λες η τα πιστεύεις κιόλας???? tongue.gif

γιατι αν τα πιστεύεις αυτά που λές εεε πραγραμτικά έχεις πολύ γέλιο..... biggrin.gif

ακου Α2 ποιο??? το λαύριο.... ααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχ

για β καλα είναι η ομάδα σου αλλα μέχρι εκεί.......

Η Β' Εθνική είναι πολύ μικρή για την Νήαρ Ήστ!!!!! 77.gif
odysseas 1998
QUOTE(mene13 @ May 6 2008, 22:03 ) *
Πειτε τα μεταξυ σας και βρειτε τα εγω να δεις γελια που κανω με σας τους αφθαρτους. Καλα αυτος απο πανω συγχωρειται λογω του οτι ειναι απο πανω και ειναι γνωστο το κομπλεξ που εχουν με την Αθηνα. Οαλλος ειναι γνωστος γκιοζης δε μας απαντα ομως ποτε σε οτι του λεμε παρα λεει τις ιδιες ασυναρτησιες περι α2 και τετοια

Eίναι πολύ εύκολο να σου απαντήσω στον χαρακτηρισμό του γκιόζη που αποδεικνύει την διαγωγή σου αλλά δεν θα πέσω στο επίπεδό σου,απλά θα σε αφήσω να κοιλιέσαι.Κατά τη γνώμη μου Νήαρ και Καόδ έχουν τις 2 καλύτερες ομάδες και μετά Αμύντας,Ίκαρος και Αίγιο είναι στο ίδιο επίπεδο και κάποιος από αυτούς πρέπει να ανέβει.Οι χαρακτηρισμοί αντιπροσωπεύουν αυτόν που τους αμολύει και εσύ ακόμα συνεχίζεις να με διασκεδάζεις...Τόσο απλά!
dream_gr
QUOTE(ARVI @ May 6 2008, 23:34 ) *
greer,επειδή όπως λές είσαι καλός στο φυστίκωμα τότε τράβα πρός Αίγινα μεριά που έχει καλά φυστίκια και άσε μας εμάς γιατι δε σε βλέπω να φτάνεις Α1 για να ξαναπαίξουμε
Υ.Γ"εμένα με είχατε τιμωρήσει με μια βδομάδα επειδή δεν εκφράστηκα καλά...καλύτερα moderator να κρατάτε ίδια μέτρα και σταθμά...ευχαριστώ...φιλικά...

σωστόοοοοοοος!!!!!!!!!!!
GREER
QUOTE(dream_gr @ May 7 2008, 00:14 ) *
Θέλω μόνο να σε ρωτήσω.... τα λες η τα πιστεύεις κιόλας???? tongue.gif

γιατι αν τα πιστεύεις αυτά που λές εεε πραγραμτικά έχεις πολύ γέλιο..... biggrin.gif

ακου Α2 ποιο??? το λαύριο.... ααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχ

για β καλα είναι η ομάδα σου αλλα μέχρι εκεί.......

Η Β' Εθνική είναι πολύ μικρή για την Νήαρ Ήστ!!!!! 77.gif

Βλεπετε ARVI και Cross τι σας ελεγα??? Βλεπετε για τι κομπλεξισμο μιλαμε???
CrossoverOnE
Επειδη αναφερες εμενα στην απαντηση σου..ποτε ειπα εγω οτι δεν εχεις ομαδα για ανοδο;εγω θυμαμαι οτι με το που εγραψα εδω μεσα εσπευσες να μου τονισεις οτι εισαι πολυ καλυτερη ομαδα και με εχεις και 2-1...εσυ προσπαθησες λοιπον να με πεισεις για κατι...οσο για το φανατισμο...εγω φταιω;αυτο δειχνετε....νικησατε τη Νηαρ και μπραβο σας και το περιφανευεστε...αλλα η Νηαρ οταν εχασε απο τον Ικαρο αμεσως ηταν στημενο...που η Νηαρ με τον Ικαρο αν μπορουσε να μη κατεβει δε θα κατεβαινε γιατι πολυ απλα δεν ειχε τπτ αλλο να κερδισει...ανοδο ηθελε την ειχε ηδη κερδισμενη...ενω με σας επαιξε πολυ νωριτερα...συνεπως αν κατι ηταν στημενο πιο πιθανο θα μου φαινοταν το δικο σας παιχνιδι...που εννοειται οτι δε λεω πως κατι τετοιο παιζει απλα για να καταλαβεις τι εννοω φανατισμο..οταν κατι δε σας αρεσει αμεσως σας βρωμαει...και οπως και να χει ρε γμτ αμα εισαι η καλυτερη ομαδα γιατι απ τα λογια σας αυτο βγαινει ας μη χανατε τα παιχνιδια που οι ιδιοι λετε οτι αυτοκτονησατε για να ησασταν εσεις απο πανω και να μας αποδεικνυατε ποσο υπερομαδα ειστε μπροστα σε ολους τους διεφθαρμενους.
dream_gr
QUOTE(GREER @ May 7 2008, 00:19 ) *
Βλεπετε ARVI και Cross τι σας ελεγα??? Βλεπετε για τι κομπλεξισμο μιλαμε???

φίλε μου μην αρπάζεσε και προσωπικα μαζί σου δεν έχω κανένα πρόβλημα αλλα δεν μπορώ να δεχτώ αυτό που έλεγε ο άλλος οτι το λαύριο έχει καλύτερη ομάδα απο την Νήαρ Ήστ .... οχι ρε παιδία μην τα ισοπεδώνουμε όλα....!!!!

οσο για αυτό που έλεγα για την ομάδα σου το ενωω δεν είναι ακόμα έτοιμη για Α2 ... ίσως του χρόνου που θα έχει αν έχει μαζέψει εμπειρίες, αλλά υπομονή. όσο για το δικό μας παιχνίδι δεν ξέρω αν περηφανεύεσαι που σε βλέπω σοβαρό και δεν θα έπρεπε αλλά κάποια άλλα άτομα πιστεύουν ότι μας νικήσατε… και να στο πω και αλλιώς ναι ρε μάγκες μας νικήσατε αλλά όχι στο μπάσκετ.. μονό αγώνας μπάσκετ δεν ήταν

Η Β' Εθνική είναι πολύ μικρή για την Νήαρ Ήστ !!!! 77.gif
odysseas 1998
Εμείς είμαστε κομπλεξικοί λοιπόν που κάνουμε αυτά που λέτε και οι Δραμινοί είναι κομπλεξικοί επειδή είναι από πάνω όπως είπε ο Mene!!!!Πες τα μεγάλε όλοι κομπλεξικοί είμαστε!Να χωρίσουμε την Ελλάδα στα 2 δηλαδή σε νότο και Βορρά???Διασκέδασε μας,πες μας τι να γίνει!!!
GREER
QUOTE(CrossoverOnE @ May 7 2008, 00:20 ) *
Επειδη αναφερες εμενα στην απαντηση σου..ποτε ειπα εγω οτι δεν εχεις ομαδα για ανοδο;εγω θυμαμαι οτι με το που εγραψα εδω μεσα εσπευσες να μου τονισεις οτι εισαι πολυ καλυτερη ομαδα και με εχεις και 2-1...εσυ προσπαθησες λοιπον να με πεισεις για κατι...οσο για το φανατισμο...εγω φταιω;αυτο δειχνετε....νικησατε τη Νηαρ και μπραβο σας και το περιφανευεστε...αλλα η Νηαρ οταν εχασε απο τον Ικαρο αμεσως ηταν στημενο...που η Νηαρ με τον Ικαρο αν μπορουσε να μη κατεβει δε θα κατεβαινε γιατι πολυ απλα δεν ειχε τπτ αλλο να κερδισει...ανοδο ηθελε την ειχε ηδη κερδισμενη...ενω με σας επαιξε πολυ νωριτερα...συνεπως αν κατι ηταν στημενο πιο πιθανο θα μου φαινοταν το δικο σας παιχνιδι...που εννοειται οτι δε λεω πως κατι τετοιο παιζει απλα για να καταλαβεις τι εννοω φανατισμο..οταν κατι δε σας αρεσει αμεσως σας βρωμαει...και οπως και να χει ρε γμτ αμα εισαι η καλυτερη ομαδα γιατι απ τα λογια σας αυτο βγαινει ας μη χανατε τα παιχνιδια που οι ιδιοι λετε οτι αυτοκτονησατε για να ησασταν εσεις απο πανω και να μας αποδεικνυατε ποσο υπερομαδα ειστε μπροστα σε ολους τους διεφθαρμενους.

Ναι ρε φιλε δικιο εχεις. Εν μερη βεβαια. Ποτε δεν ειπα οτι εχω υπερομαδα ομως. Εδω ο αλλος ομως πιο πανω εβγαλε ολες τις ομαδες καλες,εκτος απο το Λαυριο. Διαβασε το τελευταιο ποστ του Οδυσσεα. Μιλαμε για παρωπιδες ολκης. Αποψη του. Σεβαστη. Οι υπολοιποι της ΝΗΑΡ μας ειρωνευονται για Α2, μεγαλεια, παλατια, θεοι και ημιθεοι του μπασκετ. Ρε χαλαρωστε ρεεε. Η Καισιαριανη ειστε. Και ηρθε μια ομαδουλα, οπως τη λετε εσεις, και σας κερδισε πανευκολα.
Υ.Γ. Cross δεν ειμαι υπερηφανος για τη νικη με τη ΝΗΑΡ, γιατι στο τελος σεβαστηκαμε την ιστορια τους και δεν τους συντριψαμε χωρις λυπηση.

Υ.Γ. 2 Ο φιλος μας ο dream μου κανει πλακα. Πες ΕΝΑ πραγμα που εγινε στο Λαυριο και εχασες τον αγωνα και δεν παιχτηκε μπασκετ οπως λες.
CrossoverOnE
Πραγματικα βαλτε τα κατω γιατι ο dream εχει καποιο δικιο...ποσες ομαδες εχουν καθε σεζον και ανοδο;και δε ξερω αντε απο καμια ΕΣΚΑ στη Γ και απο κει στη Β παει και ερχεται...αλλα απο Γ στη Β κι απο κει καπακια Α2 ξερω γω;αυτο θα το πω...ομαδα για κατι τετοιο δεν εχετε...δεν εννοω για να ανεβειτε αλλα για να ανεβειτε τοσο ευκολα οσο θελετε να πιστευετε...εκτως απο τη Νηαρ κανεις δεν ανεβαινει ανετα και να πω την αληθεια ουτε τη Νηαρ την περιμενα τοσο ανετη...και τελος παντων με διαφορες ποντων παιζεται η ανοδος εγω στη θεση σας αν ημουν και νεοφοτιστος δε παιζει να μην ημουν υπερευτυχισμενος....και μη μου πειτε οτι αδικειστε κ αυτη ειναι η αιτια παλι γιατι αν ειναι ετσι τοτε θα ησασταν η υπερομαδα που κανενας δεν ειδα να περιμενε....γιατι μιλαμε για μιση ντουζινα παιχνιδια που παραπονιεστε οτι σφαχτηκατε.....ρε μαγκες τι αλλο να σας πω παρακαλω κ τους φιλους της Νηαρ να με επιβεβαιωσουν.Τη χρονια που ημασταν Α1....η Νηαρ οταν τελειωνε η σεζον κερδισε στην εδρα της τον Παναθηναικο και σωθηκε..διαφορετικα θα επεφτε η Νηαρ και εγω θα ημουν Α1....εγω ομως τη Νηαρ την ειχα νικησει μεσα στην εδρα της τοτε...αρα τι;μηπως ημουν και καλυτερος απ το βαζελο;;;;;;;
yiagos
CrossoverOne apo pou eisai???
GREER
QUOTE(CrossoverOnE @ May 7 2008, 00:39 ) *
Πραγματικα βαλτε τα κατω γιατι ο dream εχει καποιο δικιο...ποσες ομαδες εχουν καθε σεζον και ανοδο;και δε ξερω αντε απο καμια ΕΣΚΑ στη Γ και απο κει στη Β παει και ερχεται...αλλα απο Γ στη Β κι απο κει καπακια Α2 ξερω γω;αυτο θα το πω...ομαδα για κατι τετοιο δεν εχετε...δεν εννοω για να ανεβειτε αλλα για να ανεβειτε τοσο ευκολα οσο θελετε να πιστευετε...εκτως απο τη Νηαρ κανεις δεν ανεβαινει ανετα και να πω την αληθεια ουτε τη Νηαρ την περιμενα τοσο ανετη...και τελος παντων με διαφορες ποντων παιζεται η ανοδος εγω στη θεση σας αν ημουν και νεοφοτιστος δε παιζει να μην ημουν υπερευτυχισμενος....και μη μου πειτε οτι αδικειστε κ αυτη ειναι η αιτια παλι γιατι αν ειναι ετσι τοτε θα ησασταν η υπερομαδα που κανενας δεν ειδα να περιμενε....γιατι μιλαμε για μιση ντουζινα παιχνιδια που παραπονιεστε οτι σφαχτηκατε.....ρε μαγκες τι αλλο να σας πω παρακαλω κ τους φιλους της Νηαρ να με επιβεβαιωσουν.Τη χρονια που ημασταν Α1....η Νηαρ οταν τελειωνε η σεζον κερδισε στην εδρα της τον Παναθηναικο και σωθηκε..διαφορετικα θα επεφτε η Νηαρ και εγω θα ημουν Α1....εγω ομως τη Νηαρ την ειχα νικησει μεσα στην εδρα της τοτε...αρα τι;μηπως ημουν και καλυτερος απ το βαζελο;;;;;;;

Ετσι οπως μου τα λες εσυ ρε φιλε με τα παραδειγματα σου τα δεχομαι. Οχι ολα, αλλα τα περισσοτερα. Γι' αυτο δεν εχω ερθει σε αντιδικια μαζι σου. Ενω ολοι οι αλλοι ειρωνευονται και δεν εχουν ουτε ενα επιχειρημα να σου αντικρουσουν αυτο που τους λες...
CrossoverOnE
QUOTE(GREER @ May 7 2008, 00:36 ) *
Ναι ρε φιλε δικιο εχεις. Εν μερη βεβαια. Ποτε δεν ειπα οτι εχω υπερομαδα ομως. Εδω ο αλλος ομως πιο πανω εβγαλε ολες τις ομαδες καλες,εκτος απο το Λαυριο. Διαβασε το τελευταιο ποστ του Οδυσσεα. Μιλαμε για παρωπιδες ολκης. Αποψη του. Σεβαστη. Οι υπολοιποι της ΝΗΑΡ μας ειρωνευονται για Α2, μεγαλεια, παλατια, θεοι και ημιθεοι του μπασκετ. Ρε χαλαρωστε ρεεε. Η Καισιαριανη ειστε. Και ηρθε μια ομαδουλα, οπως τη λετε εσεις, και σας κερδισε πανευκολα.
Υ.Γ. Cross δεν ειμαι υπερηφανος για τη νικη με τη ΝΗΑΡ, γιατι στο τελος σεβαστηκαμε την ιστορια τους και δεν τους συντριψαμε χωρις λυπηση.

Υ.Γ. 2 Ο φιλος μας ο dream μου κανει πλακα. Πες ΕΝΑ πραγμα που εγινε στο Λαυριο και εχασες τον αγωνα και δεν παιχτηκε μπασκετ οπως λες.

Greer εγω δε διαφωνω..και μονο που φτασατε σαυτη τη θεση αξιζετε συγχαρητηρια ως νεωφωτιστη ομαδα αλλα αυτο απεχει απ το να παραπονιεστε για τοσα παιχνιδια...πραγματικα νοιοθω οτι εχετε πεισει τον εαυτο σας οτι ειστε ασταματητοι και οποιο αποτελεσμα δεν συμβαδιζει μαυτη τη λογικη το θεωρειτε υποπτο..και κατι αλλο που με εκπλησει ειναι οτι θεωρειτε πολυ καλη ομαδα τη Φλογα...κι εγω αυτο εμπαθεια θα το πω...απεναντι σε ολους τους αλλους που ειναι καλυτεροι απο Φλογα και δεν το αναγνωριζετε...τουλαχιστον εγω το χειροτερο μπασκετ που εχω δει στη ζωη μου το ειδα απο τη Φλογα...αλλα δε θα πω οτι ο ΚΑΟΔ τη σεβαστηκε και δε τη διελυσε μεσα στη Δραμα...απλα και ο ΚΑΟΔ επαιξε αρκετα ασχημα..αυτο το λεω γιατι αν πιστευεις οτι μια νεοφωτιστη ομαδα σαν εσας εχει τη δυνατοτητα να ξεφτυλισει ενα απ τα μεγαλυτερα ονοματα της κατηγοριας και δε το κανει απο σεβασμο νομιζω οτι εντελως φιλικα ονειρευεσαι.....αυτα απο μενα..
CrossoverOnE
yiagos απο Δραμα ειμαι...λες να χει ο ΚΑΟΔ οπαδους και απο αλλου; tongue.gif
dream_gr
QUOTE(CrossoverOnE @ May 7 2008, 00:39 ) *

Αν και δεν είμαι φιλικά προσκείμενος με την ομάδα του (κάθε άλλο μάλιστα) γιατί και εκεί βρήκα ένα αφιλόξενο περιβάλλον (δεν μπορώ να πω όμως ότι όλη την χρονιά δεν έπαιξε καλύτερα από άλλες ομάδες και δικαιούται άνοδο) ο CrossoverOnE έχει ΑΠΟΛΥΤΟ δίκιο.

Όσο για την απόδοσή του Λαυρίου στο πρωτάθλημα δες ένα γράφημα >>εδώ<<
yiagos
ΣΩΠΑ ΡΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΔΡΑΜΙΝΟΣ!ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΟΔ ΓΙΑΤΙ Α1 ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΤΟ 2001!ΓΕΡΗ ΜΝΗΜΗ ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΕΙΣ...ΠΩΣ ΣΕ ΛΕΝΕ ΣΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ?
ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΝΗΑΡ ΗΣΤ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ''ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ'' ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΔΩ,ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΦΑΣΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΜΑΛΙΣΤΑ (ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ) Ο ΤΟΤΕ ΚΟΜΗΣΑΡΙΟΣ ΜΠΑΚΑΛΗΣ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟ ΦΙΛΟ ΑΓΩΝΑ ΟΤΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΚΑΟΔ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΝΩ ΜΠΗΚΕ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΦΑΓΑΜΕ ΜΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΗ ΤΗΜΩΡΙΑ.
CrossoverOnE
Φιλε dream ανοιγεις μεγαλο θεμα περι φιλοξενιας το οποιο ξεκιναει απο την Α1 αλλα οπως κ να χει με την ομαδα σου σαν ομαδα δεν εχω κανενα προβ. ισως με το Μιχαλο κ δε νομιζω να σου φαινεται περιεργο tongue.gif
yiagos ασχολουμαι απ το 97 περιπου...αυτο για την τιμωρια δεν το ηξερα παντως τιμωρια στην εδρα ειχαμε να φαμε απ τη πρωτη μας χρονια στην Α2 αμα θυμασαι...προφανως ο Μπακαλης το εκανε για να μη δημιουργηθει θεμα γιατι ειναι απο τη Δραμα...παιζει και ο γιος του στην ομαδα μην λεγονται διαφορα...δε πειραζει μικρο το κακο...
odysseas 1998
yiago και ο dream gr και εγώ είπαμε ότι αξίζει να ανέβει ο ΚΑΟΔ.Ο άλλος από το Λαύριο σας είπε κομπλεξικούς με την Αθήνα,διάβασε ποιος έχει γράψει και τι.Το 2001 ήμουν στο ΚΑΟΔ-ΑΡΗΣ λόγω δουλειάς και σε αυτό το ματς χάθηκε η παραμονή σας ουσιαστικά.
dream_gr
QUOTE(yiagos @ May 7 2008, 00:56 ) *
ΣΩΠΑ ΡΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΔΡΑΜΙΝΟΣ!ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΟΔ ΓΙΑΤΙ Α1 ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΤΟ 2001!ΓΕΡΗ ΜΝΗΜΗ ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΕΙΣ...ΠΩΣ ΣΕ ΛΕΝΕ ΣΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ?
ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΝΗΑΡ ΗΣΤ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ''ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ'' ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΔΩ,ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΦΑΣΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΜΑΛΙΣΤΑ (ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ) Ο ΤΟΤΕ ΚΟΜΗΣΑΡΙΟΣ ΜΠΑΚΑΛΗΣ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟ ΦΙΛΟ ΑΓΩΝΑ ΟΤΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΚΑΟΔ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΝΩ ΜΠΗΚΕ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΦΑΓΑΜΕ ΜΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΗ ΤΗΜΩΡΙΑ.

Θες να σου πω ακριβώς τι έγινε? Μήπως δεν οδηγήθηκε στο νοσοκομείο άνθρωπος από την αποστολή τη Νήαρ Ήστ? Μήπως ο κομισάριος ήταν δικός μας? Η μήπως ήταν από Αθήνα???? Η μήπως ήταν έστω απο Θεσσαλονίκη??? ρωταω γιατι αν δεν θυμασαι απο που είναι μπορώ να σου θυμισω οπωε και το που παιζει ο γιος του!!!! Αλήθεια μόνο ένας μπήκε??? Μήπως θυμάσαι αν και τι έγινε και κρατήθηκε το δελτίο του Μίχαλου και τιμωρήθηκε ??? αν δεν τα θυμάσαι μπορώ να σου θυμίσω…. Όπως επίσης μπορώ να σου θυμίσω ότι όταν ήρθε η αποστολή σας εδώ ζήτησες συγγνώμη για όλα όσα είχαν συμβεί πάνω. Αν δεν είχε συμβεί τίποτε προς τι η συγνώμη???? Αλλά πάω ένα βήμα παραπέρα και λέω ότι ο ΚΑΟΔ άξια αναβαίνει γιατί είχε πιο σταθερή πορεία από ομάδες που το παίζουν σουπερ.
yiagos
ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΜΗ ΛΑΓΚΑΔΑ.Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΚΑΛΗΣ ΕΠΑΙΖΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΤΩΡΑ.
odysseas 1998
QUOTE(odysseas 1998 @ May 7 2008, 01:06 ) *
yiago και ο dream gr και εγώ είπαμε ότι αξίζει να ανέβει ο ΚΑΟΔ.Ο άλλος από το Λαύριο σας είπε κομπλεξικούς με την Αθήνα,διάβασε ποιος έχει γράψει και τι.Το 2001 ήμουν στο ΚΑΟΔ-ΑΡΗΣ λόγω δουλειάς και σε αυτό το ματς χάθηκε η παραμονή σας ουσιαστικά.

Την καλή ομάδα όπως η Δράμα την αναγνωρίζουμε.
CrossoverOnE
Οδυσσεα διαφωνω....το παιχνιδι με τον Αρη ηταν στον πρωτο γυρο πολυ νωρις για να πεις οτι χαθηκε...αυτη τη στιγμη βαριεμαι να αναλυσω πολυ για να πω την αληθεια αλλα πραγματικα η παραμονη ηταν στα χερια μας παρολο που μας πετσοκοψαν σε ορισμενα παιχνιδια...τωρα που σκεφτομαι ολη εκεινη τη σεζον θεωρω οτι την παραμονη την χασαμε τη μερα που υπεγραψε ο Μισσας αν με καταλαβαινεις tongue.gif γενικα σε ολη τη διαρκεια του τελευταιου μερους της σεζον εκεινης η παραμονη ηταν πιο πολυ στο δικο μου χερι παρα στης Νηαρ η του Ιωνικου
(για δαφνη δε το συζητω).....χαρακτηριστικο παραδειγμα οταν νικουσαμε το Ηρακλειο μες στη Δραμα στο ημιχρονο με διαφορα γυρω στους 20...και τελικα μαντεψτε...ΧΑΣΑΜΕ....Κωστας Μισσας tongue.gif ειναι τοσα τα παιχνιδια που τα χασαμε απο δικη μας μαλακια που αν τα κερδιζαμε ολα αυτα οχι απλα θα σοζωμασταν αλλα θα βγαιναμε και σε κανενα σαπορτα χωρις καθολου πλακα....
yiagos
ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΗΑΡ ΗΣΤ ΔΙΟΤΙ ΕΙΧΑ ΑΓΩΝΑ.ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΠΗΓΑΝΕ,ΜΙΛΗΣΑΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΤΑΧΑ ΤΗΝ ΕΣΜΠΡΟΞΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΚΛΠ...ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΠΑΝΤΑ ΦΑΣΑΡΙΕΣ.ΑΥΤΑ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ.Ο ΚΑΟΔ ΕΧΑΣΕ ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΠΑΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
yiagos
Α ΚΑΙ CROSSOVERONE ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΠΑΝΤΩΣ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΦΥΓΕ Ο ΝΙΚΟΣ Ο ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ Η ΟΜΑΔΑ ΠΗΓΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ ΟΠΩΣ ΠΕΡΣΥ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΟΛΑΚΗ.Α ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ Α1 ΓΙΑ ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΣΤΗ ΠΥΛΑΙΑ...ΑΧ...
CrossoverOnE
dream ειμαι ο πρωτος που θα σου πω οτι στη Δραμα μπορει να ζησεις την κολαση μεχρι αηδιας εφοσον ο κοσμος σου χει κρατημενα προηγουμενα...αν θυμασαι τι ειχε γινει στον αγωνα στην εδρα σας στην Α1 η αν δεν ξερει ρωτα καποιον....αυτο για να μη νομιζεις οτι απλα ο κοσμος ειναι οτι να ναι...και οχι οτι καλα εκανε τωρα...αλλα παραδεξου το οτι δεν ειστε και τα καλυτερα παιδια...
dream_gr
QUOTE(yiagos @ May 7 2008, 01:13 ) *
ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΗΑΡ ΗΣΤ ΔΙΟΤΙ ΕΙΧΑ ΑΓΩΝΑ.ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΠΗΓΑΝΕ,ΜΙΛΗΣΑΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΤΑΧΑ ΤΗΝ ΕΣΜΠΡΟΞΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΚΛΠ...ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΠΑΝΤΑ ΦΑΣΑΡΙΕΣ.ΑΥΤΑ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ.Ο ΚΑΟΔ ΕΧΑΣΕ ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΠΑΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

όχι ρε φίλε δεν έγινε έτσι… η γυναίκα αυτή είναι βραβευμένη για μια ολόκληρη σεζόν από την Ελληνική ομοσπονδία καλαθοσφαίρισης στην Α1 και δεν ήταν καθόλου παραμύθι άλλο εσείς πως βαφτίσατε το γεγονός αλλά πίστεψε με δεν έγινε μόνο αυτό πολύ πιστεύω πως αν δεν ήταν ο μπακάλης θα ήταν πιο βαριά η τιμωρία (δες Μίχαλο)
τέλος πάντων οι 2 καλύτεροι έχουν Ίδη ανέβει κατηγορία ψάχνουμε τον τρίτο. Χαίρομαι να μιλάω με άτομα όπως ο CrossoverOnE
CrossoverOnE
πραγματικα το συμβαν με τη γυναικα επειδη δεν ημουν μπροστα δεν ξερω πως ακριβως εγινε...αν καποιος το εκανε παντως ειναι για πολυ ξυλο..αλλα δε νομιζω οτι αυτος αντιπροσωπευει το κοσμο μας....γιατι απλα δεν εχουμε δωσει τετοια δικαιοματα γενικα...μιλαω για τετοιο επιπεδο...γιατι γενικα αυτα που κανουμε εμεις γινονται παντου....
pram81
Τώρα που ηρέμησαν τα πράγματα ίσως ήρθε η ώρα να πούμε και μια πιο ψύχραιμη γνώμη. Εγώ ειμαι "φίλαθλος" του Λαυρίου.Είναι τιμή μου που μια πόλη 10000 κατοίκων έχει μια ομάδα που κατα τη γνώμη μου (θέλω να πιστεύω όλων σας) ήταν από τις πρωταγωνίστριες τη φετεινή περίοδο στην Β' Εθνική.Εγώ δε θα μπω στο τριπάκι της σύγκρησης με τις άλλες ομάδες γιατί είναι ανούσιο κατα τη γνώμη μου.Σίγουρα η ομάδα έκανε κάποια κακά εντος έδρας κυρίως αποτελέσματα που την έφεραν πίσω.Κερδίζοντας δυο από αυτά τα παιχνίδια τώρα θα χαιρετούσα αρκετούς από εσάς από την Α2 και πιστεύω ότι κι οι άλλοι συντοπίτες μου δε θα στέκονταν σε κάποια ατυχή-περίεργα να τα χαρακτηρίσω εκτός έδρας κυριώς αποτελέσματα.Όσο για τα παιδιά της Νήαρ αν πιστεύουν ότι οι κύριοι που ήρθαν στο Λαύριο και μου έσπασαν τα μισά καθίσματα του σταδίου ήταν "φίλαθλοι" τότε λυπάμαι.Και θα ήθελα από τα καινούρια παιδιά να μου πουν τι έγινε μέσα στο γήπεδο που άλλαξε τη ροή του αγώνα όπως ανέφερε κάποιος προηγουμένως.

ΥΓ1. Αν γίνεται φίλοι yiagos και dream να μου πείτε τισ ηλικίες σας γιατί νωμίζω ότι βλέπετε το δέντρο και χάνεται το δάσος μέσα από όλους αυτούς τους ηλήθιους διαξιφισμούς σας, παρασυρόμενοι από το νεαρό της! peace.gif

ΥΓ2. Φίλε cross φαίνεσαι άνθρωπος που βλέπει κι ασχολείται με το μπάσκετ χρόνια μην ασχολείσαι κι εσύ με χαζομάρες όπως έκανες στην αρχή των σημερινών σου τοποθετήσεων.
peace.gif
CrossoverOnE
σε τι ακριβως αναφερεσαι φιλε pram ?
pram81
Αυτά περί 2-1, 100 στο κεφάλι , κόμπλεξ και τέτοια. Δεν χρειάζεται κάποιος που απολαμβάνει το μπάσκετ να ασχολείται με τάτοια πράγματα. Κι εγώ θα μπορούσα να συμμετέχω σε όλη την αντιπαράθεση σήμερα αλλά το θεώρησα (κατά τη γνώμη μου πάντα) ανούσιο. Γι αυτό κι αν δεις αναφέρθηκα οτί μερικοί κοντεύουν να κάνουν το topic μεσημεριανή εκπομπή.Λίγοι έχουν μείνει σταθεροί στις αποκληστικά μπασκετικές τοποθετήσεις τους όπως οι φίλοι Aigio και Basketka*los.
CrossoverOnE
Φιλε pram αυτα δεν ειναι δικα μου λογια...ακριβως επειδη δε συμφωνω με αυτου του ειδους τις συγκρισεις εκανα ολο αυτο το θεμα..παρακολουθω απο περσι το φορουμ και ακριβως λογω του "Λαμπιρισμου" απεφευγα να γραφτω...απλα απο ενα σημειο κ μετα δεν αντεχα...κυριως γιατι παρουσιαστηκαν καποια πργματα μονοπλευρα τουλαχιστον οσον αφορα την δικη μου ομαδα...και για να γυρισουμε λιγο κ στο μπασκετακι εγω εχω αγωνια γι αυτη τη Κυριακη...ηδη απο πριν συζητηθηκε οτι ο ΚΑΟΔ δεν ειναι ο δυσκολοτερος αντιπαλος εκτος εδρας και παρολο που ο Μιλωνας ειναι αδυναμος εγω φοβαμαι...αν χασουμε μπαινουμε σε μεγαλους μπελαδες...
pram81
Δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι η ομάδα σας αυτή την περίοδο κι αν οι παίχτες σας μπορούν να ξεπεράσουν το άγχος.Η πίεση τώρα στην προτελευταία αγωνιστική είναι μεγάλη για πολλές ομάδες και κυρίως γι' αυτές της μεγάλης ισοβαθμίας.Το Μίλωνα τον έχω δει σε δύο παιχνίδια δε μου γέμισε το μάτι για κάτι το επικίνδυνο.Πιστεύω ότι δε θα έχετε πρόβλημα αν και δε με συμφέρει.Εμένα πάλι με καίνε δυο ματς.Το δικό μας με το Αίγιο στην πιο καυτή έδρα της κατηγορίας δλδ και φυσικά το Αμήντας-Νήαρ για το οποίο ακόμα στο topic δεν έχουν αρχίσει τα όργανα αν κι ακόμα περιμένω κάποιο σχόλιο.Είχα θέσει το θέμα από την προηγούμενη εβδομάδα άκρως φιλολογικά και σεναριολογικά.Για το δικό μας ματς δύσκολα τα πράγματα.Την Κυριακή η ομάδα έδειξε πολύ καλό πρόσωπο αλλά στο Λαύριο.Εκτώς.....δεν ξέρω.Μακάρι να πάρουμε το πρώτο διπλό ομάδας μέσα στο Αίγιο κι η Νήαρ να δείξει το μέγεθός της σαν ομάδα για άλλη μια φορα(αν και αδιάφορη). smile.gif
odysseas 1998
Αν ρε φίλε το Λαύριο είναι πρωταγωνιστής όπως λες τότε η Νήαρ τι είναι?Σύνθετη λέξη ο πρωταγωνιστής και ξέρεις τι σημαίνει.Και αν το Λαύριο είναι πρωταγωνιστής,τότε η κατηγορία έχει τους εξής πρωταγωνιστές!Νήαρ ηστ,Λαύριο,Καόδ,Αμύντας,Ίκαρος,Αίγιο,Ερμής Λαγκαδά,Φλόγα και Κομοτηνή.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.