QUOTE(DON-basketblog @ Aug 19 2009, 20:42 )
Tι ωραία θεέ μου...Μάθαμε και ότι ο Ολυμπιακός ΔΕΝ ΕΧΕΙ CLUTCH SHOOTERS!!!
1. ΠΑΠΑΛΟΥΚΑΣ. Ο πιο ψυχρός άνθρωπος στις κρίσιμες στιγμές, ο άνθρωπος που όταν η εθνική κλάταρε αυτός τα έβλεπε όλα μπλέ-κόκκινα και κίτρινα και με αποκορύφωμα την ανατροπή με την Σλοβενία έχει κάνει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ πράγματα. Απο καλάθια, ασσίστ μέχρι τάπες, κλεψίματα, ριμπάουντ...
2. TEONTOΣΙΤΣ. Νομίζω πως και τον πιο μισητό αντίπαλο του Μίλος να ρωτήσεις θα σου πει πως αν ο Μίλος βρεθεί στο παρκέ με την μπάλα στα κρίσιμα θα πάρει το σούτ και πιθανότατα θα το βάλει κιόλας. Μακράν ο πιο "τρελός" και κοντινό στον Σάρας σε θράσος έχει ο Ολυμπιακός.
3. BON ΓΟΥΕΙΦΕΡ. Φαντάζομαι ότι να εκτελείς τους BOSTON CELTICS μέσα στο ΒΟSTON GARDEN δεν συγκρίνεται σε δυσκολία με το ΟΑΚΑ...Ποιό boston garden μωρέ???
4. ΛΙΝΑΣ ΚΛΕΙΖΑ. ΟΟΟΧΙ δεν είναι παίκτης κρίσιμων στιγμών.ΕΠΟΥΔΕΝΙ. Έγραψε το "
Δεν εχει την ντριπλα για να κανει κατι τετοιο, ουτε πολυ καλο σουτ εν κινησει."
Φαντάζομαι όμως πως τέσσερις δεν είναι αρκετοί.ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ με τον Ολυμπιακό.Πάντα κάτι θα λείπει!
Δεν ειναι αναγκη σε καθε ποστ σου να μου δειχνεις οτι δεν εχεις ακουμπησει ποτε σου μπαλα.
Κανει μπαμ απο μακρυα.
Εγω δεν σε θεωρω τον τρελο του χωριου, αλλα εναν εντελως ασχετο με το αθλημα.
1. Μου εβαλες ενα βιντεακι με ενα λει-απ του Παπαλουκα στο τελος για να μου αποδειξεις τι????
Οτι θα παρει την μπαλα στην τελευταια επιθεση οταν καιει???
Ποσες φορες το εχει κανει αυτο σε 10 χρονια καριερας??? 2-3???
Εβαλες ενα βιντεακι πριν 3 χρονια........ μεγαλωνει ο ανθρωπος ξερεις και βαραινει.
τωρα δεν μπορει να τα κανει αυτα, μεγαλωσε
2. Την θεια μου στο χωριο αν ρωτησεις θα σου πει οτι ο Τεοντοσιτς
στην τελευταια επιθεση δεν θα ακουμπησει την μπαλα.
Ποτε το εχει κανει για να το κανει και τωρα?
3. Οταν διαβαζεις αυτα που γραφω τα καταλαβαινεις???
Τι εκανε δηλαδη σε αυτην την φαση ο Γουφερ???
Πηγε να παρει την μπαλα και να πει '' καντε στην μπαντα ρε... καθαριζω εγω''??? ΟΧΙ
Εκατσε σε μια γωνια και περιμενε να παρει πασα για να σουταρει.
Αυτο το κανει και ο Βασιλοπουλος και ο Χαλπεριν.............
4. Επισης το ιδιο... τι μας δειχνεις τωρα??
βιντεο νο.1....
μια αναμπουμπουλα η μπαλα φτανει στα χερια του Κλειζα
και την πεταει προς το καλαθι για να προλαβει τον χρονο
βιντεο νο.2
περιμενει στην κορυφη και παιρνει πασα απο τον Σαρας ο οποιος εχει τραβηξει ολη την αμυνα μεσα.
Αν δεν μπορεις να καταλαβεις τι εννοω και επειδη μονο ΝΒΑ βλεπεις
δες τι κανει στις τελευταιες φασεις ο Τζορνταν, ο Κομπι, ο Γουειντ κλπ κλπ κλπ
και στην Ευρωπη, ο Σασα, ο Ντανιλοβιτς, ο Μποντιρογκα, ο Σαρας, ο Σισκα κλπ κλπ....
τετοιος παιχτης λειπει απο την ομαδα
και οχι καποιος που θα αραξει σε μια γωνια και θα περιμενει πασα για να σουταρει.
QUOTE(DON-basketblog @ Aug 19 2009, 21:10 )
Aκριβώς φίλε μου...Είμαι του καναπέ...Μόνο που ο καναπές μέχρι τώρα δικαιώνεται...Για να δούμε τι θα δούμε στην συνέχεια.
2 στα 2 προς το παρόν.
1. μεταγραφάρες Ολυμπιακού.
2. επάνοδος σοφοκλή.
Έπονται και άλλα, συνέχισε την ειρωνία.
υ.γ. άμα αυτοί που παίζανε κάποιο άθλημα αντιλαμβάνονταν και το άθλημα το ίδιο τότε δεν θα χρειαζόμασταν ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ αλλά ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΕ ΣΥΝΤΑΞΗ. Ευτυχώς έχουμε τον κάθε τυχαίο που έπαιξε σε κάποια εσκανα, εσκα, γ'εθνική καπου, καπως, καποτε και νομίζει πως έπαιξε ΜΠΑΣΚΕΤ περισσότερο απο ότι άλλοι που παίζανε σε αλάνες πιτσιρίκια. ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ. Αλλά το να παίζεις στο ΟΚΕ και στην ΕΦΟΑ και στον ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟ ή τον ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟ δεν σε κάνει άνθρωπο που αντιλαμβάνεται το σπόρ. Αυτό φιλικά. Γιατί ο Σεντούκας, ένας απο τους μεγαλύτερους δάσκαλους δεν τον λες και jordan. ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ. Αυτά και αφήστε τον τρελό του χωριού.
Άλλωστε το έχω γράψει και στο blog φίλε μου...Δεν μαρέσει να συμφωνούν. Θέλω να είμαι ο τρελός.
Σου αφιερώνω και ένα χατζή.
Το κομμάτι μου.υ.γ. είμαι ΠΑΝΕΥΤΥΧΗΣ που δεν αντιλαμβάνομαι το άθλημα όπως θέλουν να το πλασάρουν στο ελλαδιστάν. Μπάσκετ είναι απο ΙΣΠΑΝΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑ. Απο ισπανία και ΔΩΘΕ είναι κάτι μεταξύ μπάσκετ και γίγαντες του κάτς.
Πως ακριβως εχεις 2/2???
Ποιες ειναι οι μεταγραφαρες???
Ο Γλυνιαδακης???
Ο Μαυροκεφαλιδης???..........
................
ή ο (σαμπ) Γουφερ που επαιρνε 300,000 ευρω στο ΝΒΑ
και βρηκε κοροιδα να του δωσουν 5 φορες επανω?????
Μονο ο Κλειζα ειναι σοβαρη μεταγραφη φετος.
Για τον Σοφο παλι πως δικαιωθηκες???
Επειδη εχασε 20 κιλα??? Μπασκετ θα παιξουμε ή σε διαγωνισμο διαιτας θα παμε???
Ή μηπως επειδη επαιξε ενα ματς με τους Ρουμανους που δεν θα επαιζαν ουτε στην Α2 εγινε παιχταρας???
Προφανως και αυτοι που εχουν παιξει 5 ή 10 ή 15 χρονια μπασκετ σε Α, Β, Γ, Εσκα
αντιλαμβανονται το αθλημα καλυτερα απο καποιους που δεν εχουν ακουμπησει ποτε την μπαλα.
Απο καποιους που νομιζουν οτι εμαθαν το μπασκετ επειδη το βλεπουν στην τηλεοραση
ή πανε στο γηπεδο.....
και επειδη σου αρεσουν τα ρητα θα σου αφιερωσω ενα.
εκπομπη σε ραδιοφωνο της Θεσ/νικης.
μιλαει ο Μυρτσος πρωην τερματοφυλακας του Ολυμπιακου στα πετρινα χρονια
και γνωστος μπουζουκοβιος, απο τους μεγαλυτερους,
με ακροατη σαλονικιο βερο.
καποια στιγμη τα παιρνει ο ακροατης και λεει
''ελα ρε Μυρτσο 30 χρονια μπαλα βλεπω''....
και του απανταει ο Μυρτσος......
............
''φιλαρακι κι εγω 30 χρονια παω στα σκυλαδικα
αλλα δεν εμαθα να παιζω μπουζουκι ακομα''............................... .+-