Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Γενικά κι αόριστα
Pages: 1, 2
sofo4
Μιας και έρχεται καλοκαίρι διαβάστε παρακάτω κάτι που μπορεί να σας ενδιαφέρει smile.gif

ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ

Σύμφωνα με έρευνα του Tμήματος Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Aθηνών, οι
τιμές των βαρέων μετάλλων στα νερά του Aσωπού ξεπερνούν τις οριακές τιμές
της Eυρωπαϊκής Eνωσης.
Πού βρέθηκαν υψηλές τιμές κολοβακτηριδίων
Στα δείγματα νερού και ιζήματος από τις 93 παραλίες, εξετάστηκαν από
το επιτελείο του ΠAKOE οι ακόλουθες φυσικές, χημικές και μικροβιολογικές
παράμετροι: θολερότητα ( TSS ), θερμοκρασία, οξύτητα - αλκαλικότητα
(pH), βιοχημικά καταναλισκόμενο οξυγόνο (B. O. D. ), χημικά
καταναλισκόμενο οξυγόνο (C. O. D. ), διαλυμένο οξυγόνο (D. O. ), φώσφορος και
φωσφορικά (P-P04), άζωτο, νιτρώδη και νιτρικά (N-N03),
κολοβακτηριοειδή (TOTAL COLIFORMS) και κολοβακτηρίδια (FECAL COLIFORMS).

"Tο ΠAKOE εκπονεί τα τελικά συμπεράσματα για την καταλληλότητα ή την
ακαταλληλότητα των παραλίων, βάσει στατιστικής μεθοδολογίας. Δηλαδή
εξετάζεται η συνεργιστική δράση όλων των παραμέτρων", εξηγεί ο
πρόεδρος του ΠAKOE, χημικός -γεωλόγος Παναγιώτης Xριστοδουλάκης.

Yψηλές τιμές κολοβακτηριδίων, που ξεπερνούν τις θεσμοθετημένες
οριακές τιμές της EE που είναι 100 κολοβακτηρίδια ανά 100 μιλιλίτρ νερού,
βρέθηκαν στα ύδατα των ακτών:
Kόρινθος Ποσειδώνιο προς Λουτράκι, Σουσάκι, Aγιοι
Θεόδωροι II, Eλευσίνα αρχή, Eλευσίνα 500 μέτρα μετά, Λουτρόπυργος αρχή,
Aσπρόπυργος, Aκτή Θεμιστοκλέους αρχή, Aκτή Θεμιστοκλέους Διογένης,
Bοτσαλάκια, Aκτή EOT Bούλα, Aστήρ Bουλιαγμένης, Bραυρώνα, Aρτέμιδα, Σχοινιάς και Xαλκούτσι ποτάμι. H ύπαρξη υψηλού ποσοστού κολοβακτηριδίων οφείλεται στην απορροή αποχετεύσεων στη θάλασσα.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΚΟΕ
20% περισσότερη ρύπανση φέτος σε σχέση με πέρυσι

"Φέτος προστέθηκαν στη λίστα των απαγορευτικών για κολύμβηση
παράκτιων περιοχών ακόμη τέσσερις ακτές: νομαρχίας Kορίνθου,
Ποσειδώνιο Kορίνθου προς Λουτράκι, Nέας Περάμου προς το στρατόπεδο και αυτή της Aρτέμιδος" επισημαίνει ο πρόεδρος του ΠAKOE και προσθέτει: "H μόλυνση και η
ρύπανση στις 93 παραλίες που πραγματοποιήσαμε μετρήσεις είναι
κατά 20% μεγαλύτερη σε σχέση με την περσινή χρονιά.

Δερματολογικά προβλήματα
Φέτος η ρύπανση από λάδια και από γράσα είναι δραματική. Oι τιμές των
νιτρικών και των φωσφορικών, ρύποι οι οποίοι προέρχονται από λύματα,
λιπάσματα και απορρυπαντικά, είναι διπλάσιες από πέρυσι.

Eπίσης ιδιαίτερα αυξημένες είναι και οι τιμές των κολοβακτηριδίων
κάθε καλοκαίρι σύμφωνα με την Eθνική Στατιστική Yπηρεσία έχουμε αύξηση
γυναικολογικών και δερματολογικών προβλημάτων, εξαιτίας της θαλάσσιας
μόλυνσης".
"Tο γεγονός ότι ανάμεσα στις παραλίες αυτές ορισμένες έχουν και
γαλάζια σημαία, συμβαίνει γιατί οι ιδιωτικοί φορείς που
διενεργούν τις δειγματοληψίες για την απονομή γαλάζιας σημαίας τις πραγματοποιούν τον Aπρίλιο.

Παίρνουν ένα δείγμα καθημερινά, το οποίο όμως δεν μπορεί να είναι
αντιπροσωπευτικό της κατάστασης.

Διότι για να είναι ένα δείγμα αξιόπιστο θα πρέπει οι δειγματοληψίες
να γίνονται διαφορετικές ώρες, να λαμβάνονται δείγματα νερού στην
επιφάνεια, στα 5 εκατοστά, στα 30 εκατοστά και στο ίζημα.

O Aπρίλιος δεν είναι μήνας αιχμής για τις παραλίες και επιπλέον τα
ξενοδοχεία είναι άδεια. Θα πρέπει ακολούθως να εξετάζονται οι
βιολογικοί και να διαπιστώνεται εάν λειτουργούν σωστά και αν οι
υπερχειλίσεις τους διαρρέουν στη θάλασσα. Eπίσης θεωρώ ότι οι μετρήσεις θα πρέπει να γίνονται από ανεξάρτητους φορείς.

Tο ΠAKOE συνιστά στους πολίτες να προσέχουν σε ποια νερά κολυμπούν.
Nα μην κολυμπούν όταν η θάλασσα πρασινίζει, γιατί τότε είναι
γεμάτη σάπια φύκια και πλαγκτόν. Aν η επιφάνειά της ιριδίζει, τότε είναι γεμάτη
πετρέλαιο, πίσσες, λάδια και απόβλητα βόθρων.

Νεοπλασίες και δερματίτιδες
Eπομένως να μην μπαίνουν σε νερά που το χρώμα τους είναι βαθύ πράσινο
και σε θάλασσα που έχει πετρέλαιο, λάδια και απόβλητα βόθρων. Oι βρωμιές
αυτές προκαλούν καρκίνο της μήτρας, νεοπλασίες και χρόνιες δερματίτιδες.
Nα μην αναδεύουν τη θάλασσα όταν υπάρχει λάσπη στον βυθό.

H ύπαρξη λάσπης υποδηλώνει την ύπαρξη μολύβδου και υδραργύρου, που
την ανατάραξη μπορεί να εισέλθουν στον οργανισμό από το στόμα και
τους πόρους του δέρματος".

Ποιες είναι οι 48 βρώμικες ακτές

* 1. Πέραμα
* 2. Aκτή Θεμιστοκλέους (αρχή)
* 3. Aκτή Θεμιστοκλέους (Tσακός)
* 4. Aκτή Θεμιστοκλέους (Διογένης)
* 5. Bοτσαλάκια
* 6. Eδεμ
* 7. Kαλαμάκι
* 8. EOT Aλίμου (Γαλάζια σημαία)
* 9. Γλυφάδα
* 10. Πλαζ Aστήρ Γλυφάδα (A)
* 11. Πλαζ Aστήρ Γλυφάδα (cool.gif
* 12. Aκτή EOT Bούλα
* 13. Aστήρ Bουλιαγμένης
* 14. Bάρκιζα
* 15. Aκτή EOT Bάρκιζα
* 16. Λαγονήσι
* 17. Παλαιά Φώκαια
* 18. Λαύριο
* 19. Δασκαλειό Kερατέας
* 20. Aυλάκι
* 21. Bραυρώνα
* 22. Aρτέμιδα
* 23. Pαφήνα
* 24. Nέα Mάκρη
* 25. Σχοινιάς
* 26. Σκάλα Ωρωπού
* 27. Xαλκούτσι (Ποτάμι 1)
* 28. Xαλκούτσι (Πηγαδάκια 2)
* 29. Kόρινθος (Nομαρχία)
* 30. Kόρινθος (500μ. Πατρα)
* 31. Kόρινθος (Ποσειδώνιο προς Λουτράκι)
* 32. Iσθμια I
* 33. Iσθμια II
* 34. Σουσάκι
* 35. Motor Oil
* 36. Aγιοι Θεόδωροι II
* 37. Aλσος Kέντρο
* 38. Kινέττα (Camping Costa)
* 39. Eλευσίνα αρχή
* 40. Eλευσίνα (500 μέτρα μετά)
* 41. Eλευσίνα (Kαφέ O Φονιάς)
* 42. Nέα Πέραμος OTE
* 43. Nέα Πέραμος (μετά το στρατόπεδο)
* 44. Nέα Πέραμος (στα 400 μέτρα)
* 45. Λουτρόπυργος (αρχή)
* 46. Λουτρόπυργος
* 47. Aσπρόπυργος
* 48. Aσπρόπυργος

_____

Από έγκυρη πηγή έμαθα ότι δυστυχώς ΟΛΕΣ οι παραλίες πλην Πόρτο
Γερμενού στην Αττική έπρεπε να έχουν μαύρη σημαία. Λυπάμαι αλλά
Κάλαμος, Κερατέα είναι τίγκα στα κολοβακτηρίδια.

Υ. Γ. Στείλε σε όσους μπορείς για να γλυτώσουμε.
Pierce
QUOTE(sofo4 @ Mar 27 2007, 01:20 PM) *
Σύμφωνα με έρευνα του Tμήματος Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Aθηνών,

οπου φοιτα ο εκπληκτικος 77.gif τιτανομεγιστοτεραστιος moderator μας ( tongue.gif )

περα απο την πλακα τωρα.. ουσιαστικα παραλια στην αθηνα δεν υπαρχει που να μπορεις να κανεις αφοβα μπανιο. θεσπεσια ...
kostasvc15
Γιαυτο ελατε Παρο!!! biggrin.gif tongue.gif
sofo4
QUOTE(kostasvc15 @ Mar 27 2007, 03:41 PM) *

good idea!!! 41.gif
mikri prasini ollandeza
ή χιο...

Αλλά υπάρχουμε εμείς οι θεές οι 2μετρες και τις στολίζουμε τις παραλίες ό,τι κι αν έχουν!!!! smiley.gif
kostasvc15
QUOTE(mikri prasini ollandeza @ Mar 27 2007, 01:34 PM) *
Αλλά υπάρχουμε εμείς οι θεές οι 2μετρες και τις στολίζουμε τις παραλίες ό,τι κι αν έχουν!!!! smiley.gif

Εεεε εχεις msn;;; tongue.gif biggrin.gif
dizzy_fingers
QUOTE(sofo4 @ Mar 27 2007, 10:20 AM) *
Σύμφωνα με έρευνα του Tμήματος Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Aθηνών

laugh.gif Χα δεν το είχα παρατηρήσει αυτό!

Παντού είμαστε οι κερατάδες cool.gif.
Das Kapital
QUOTE(kostasvc15 @ Mar 27 2007, 03:41 PM) *

Ναι ρε πηγα και εκανα μπανιο στην Παροικια και βγηκα μαυρος απο τα αποβλητα του μπλουσταρ!!! tongue.gif tongue.gif tongue.gif
kostasvc15
QUOTE(lebron15 @ Mar 27 2007, 08:21 PM) *
Ναι ρε πηγα και εκανα μπανιο στην Παροικια και βγηκα μαυρος απο τα αποβλητα του μπλουσταρ!!! tongue.gif tongue.gif tongue.gif

Στο λιμανι εκανες μπανιο ρε 19.gif 19.gif 19.gif 41.gif tongue.gif
αεκτζού
Ή ελάτε Κέρκυρα!Τα νερά είναι πεντακάθαρα,όπως και σε όλα τα Επτάνησα!
sofo4
QUOTE(αεκτζού @ Mar 28 2007, 03:00 AM) *
Ή ελάτε Κέρκυρα!Τα νερά είναι πεντακάθαρα,όπως και σε όλα τα Επτάνησα!

επίσης πολύ καλή ιδέα 41.gif αλλά και δοκιμασμένη- απο τους πιο αγαπημένους προορισμούς 77.gif
diama13
Καλημερα...συμφωνω...ζακυνθος ειναι η καλυτερη..εχει τις καλυτερες παραλιες...αφηστε και το ναυαγιο,που ειναι το χρωμα πιο καθαρο και απο του ουρανου,και αυτες οι σπηλιες.............. 77.gif 77.gif 77.gif

Α,ρε ελλαδαρα!!!!!!!!!!!!!!!!! smiley.gif
Das Kapital
QUOTE(kostasvc15 @ Mar 28 2007, 12:34 AM) *
Στο λιμανι εκανες μπανιο ρε 19.gif 19.gif 19.gif 41.gif tongue.gif

Και στις κολυμπηθρες πηγα και μου ερχοταν το νερο μεχρι τον αστραγαλο!!!! tongue.gif tongue.gif
kostasvc15
Την αλλη φορα θα σε παω εγω καπου γιατι εσυ δεν ξερεις.Στις νεροτσουλιθρες πηγες τουλαχιστον;
Anaz
Πηγαιντε ρε στο Πουντα!!!!!!!!!!!
Καθαρη δεν ξερω αν ειναι κ ουτε μ'ενοιαξε.. 15.gif
Das Kapital
QUOTE(kostasvc15 @ Mar 28 2007, 03:24 PM) *
Την αλλη φορα θα σε παω εγω καπου γιατι εσυ δεν ξερεις.Στις νεροτσουλιθρες πηγες τουλαχιστον;

Οχι δε πηγα!!! Για πεσ καμια καλη παραλια μηπως θυμηθω!!! Παντως καλυτερη παραλια απο αυτη της Ζαχαρως στην Ηλεια δεν υπαρχει σε ολη την Ελλαδα!!!
mikri prasini ollandeza
μα κανενας Χιώτης να με υποστηρίξει????τσουτσου τσου....!!!!!
liolias
Γιαυτο παιδια ελατε Χαλκιδικη!!
mikri prasini ollandeza
Οι ΧΙώτες πάνε 2-2 κανονικά....εδώ δεν ξέρω τι να πω...!!
Air Kef
ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ;;;;

Ποια Κερκυρα;Ποια Χιο;Ποια Παρο;

ΝΑΞΟΣ ΟΕΟ!!!!!ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ!

Θα ανεβασω και φωτο. tongue.gif
mikri prasini ollandeza
Καστοριά, Φλώρινα, Πέλλα και 3ερό ψωμί!Το καλύτερο μπάνιο που έχω κάνει!!!!
kostasvc15
Παρος οεεοοεεεε,Παρος οεεοοεεε,δεν σταματω να τραγουδω ποτε! tongue.gif
Das Kapital
Τις καλυτερες παραλιες τις εχει η Φλοριντα,Μαιαμι!! tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif
thrylos7

Μια παραλία της Νάξου έχει ψηφιστεί (ανακηρυχθεί, ίσως καλύτερα) στις 10 καλύτερες παγκοσμίως (ή απλώς στην Ευρώπη).

Καστοριά, Φλώρινα, Πέλλα και 3ερό ψωμί!Το καλύτερο μπάνιο που έχω κάνει!!!!

Πού έκανες εσύ εκεί μπάνιο; Μάλλον θα εννοείς τα Λουτρά στο νομό Πέλλας.
kostasvc15
Μια παραλια της Παρου εχει απο τα καλυτερα νερα για Σερφ στο κοσμο!(Χρυση ακτη αν θυμαμαι καλα)
Και περισυ το καλοκαιρι ειχε γινει ενα πρωταθλημα καιτ σερφ στη πουντα(προς Αντιπαρο),νομιζω ηταν ευρωπαικο και το ειχε δειξει και το SS στη NOVA!
69.gif 69.gif 69.gif 69.gif 69.gif 69.gif 69.gif 69.gif 69.gif 69.gif
Aristofanis
QUOTE(Air Kef @ Mar 31 2007, 03:11 PM) *
ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ;;;;

Θα ανεβασω και φωτο. tongue.gif

Μεγάλε είσαι θεος! Είδα τώρα το τοπικ και με προλάβες! Μόνο Νάξος τπτ άλλο :-) ;Άγιος Γεώργιος, Αγία Άννα, Πλάκα, Άγιος Προκόπιος και απο την άλλη πλευρά Πυργάκι και Καστράκι και βέβαια η Μουτσούνα!

Νάξος μια ζωη! Εκεί βρήκα τις πιο όμορφες παραλίες εκεί βρήκα και την γυναίκα της ζωής μου! biggrin.gif
Click to view attachment
Keyser_Soze
Ρε φιλαράκο Αριστοφάνη, δικός μας κι εσύ...;;; Γαμώ τα ποστ!!! ΕΛΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Η ΝΑΞΟΣ!!!! Το θεϊκότερο μέρος παιδιά είναι η Μουτσούνα! Δεν το λέω επειδή είμαι από εκεί, αλλά είναι το ΠΙΟ ΤΕΛΕΙΟ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!! tongue.gif
Air Kef
thrylos7,ο Αγιος Προκοπιος εχει ψηφιστει η 3η καλυτερη παραλια στην Ελλαδα και σε μια αλλη ψηφοφορια ειχε βγει στις 10 καλυτερες του κοσμου..!Ειναι τεραστια σε εκταση,πεντακαθαρη αλλα προσωπικα πιστεύω οτι εχουμε και καλύτερες! biggrin.gif
Απλα δν τις λεμε! tongue.gif

Που σαι ρε Αριστοφανη;;;Δικος μας εισαι;;

Μουτσουνα-Αζαλα και μετα για ψαρια στο Μιχαλουκο!

Click to view attachment

Click to view attachment

Click to view attachment

Click to view attachment

Click to view attachment
kostasvc15
Αμα δεν υποστιριξεις το σπιτι σου θα πεσει να σε πλακωσει! tongue.gif
Η Πάρος αποτελεί το ιδανικό μέρος για τους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ και ειδικά της ιστιοσανίδας (windsurfing).

Το καλοκαιρινό μελτέμι που πνέει στο νησί είναι εξαιρετικά ευνοϊκό για ιστιοπλοϊκές δραστηριότητες . Οι παραλίες της Πάρου έχουν άριστη υποδομή, ποικιλία εγκαταστάσεων θαλάσσιων σπορ, σχολές και περίπτερα ενοικίασης εξοπλισμού. Η πρόσβαση στις παραλίες είναι εύκολη, ενώ οι καιρικές συνθήκες διαφέρουν ανάλογα με την περιοχή που βρίσκεται κάθε παραλία. Υπάρχουν παραλίες για windsurfers όλων των επιπέδων, από αρχάριους μέχρι προχωρημένους και πρωταθλητές.

Οι πιο δημοφιλείς παραλίες για windsurfing είναι της Χρυσής Ακτής και της Νέας Χρυσής Ακτής. Η μεγάλη αμμουδιά της Χρυσής Ακτής, από τις πιο όμορφες του νησιού, είναι η πιο κατάλληλη για εκμάθηση. Υπάρχουν δύο σχολές ιστιοσανίδας, όπου μπορείτε ν' απευθυνθείτε για μαθήματα. Θα βρείτε επίσης πολλά ξενοδοχεία, εστιατόρια και μπαρ κοντά στην παραλία.

Η απέραντη παραλία της Νέας Χρυσής Ακτής είναι πολύ οργανωμένη, με σχολές και κλαμπ ιστιοσανίδας. Εδώ διοργανώνεται η ετήσια διεθνής εκδήλωση ιστιοσανίδας που ονομάζεται Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της PWA (Professional Windsurfers Association) που είναι ο μοναδικός επαγγελματικός αγώνας στη Ελλάδα και διεξάγεται στην Πάρο κάθε χρόνο, στις αρχές Αυγούστου. Οι άριστες συνθήκες της παραλίας, τόσο σε αθλητικό επίπεδο, όσο και σ' επίπεδο υποδομής και διοργάνωσης, την καθιέρωσαν ως επίσημο χώρο αγώνων της Ομοσπονδίας κι έναν από τους τρεις καλύτερους χώρους στον κόσμο.

Υπάρχουν πολλές μαγευτικές παραλίες κατά μήκος της ακτής της Πάρου. Οι περισσότερες είναι οργανωμένες και διαθέτουν ξαπλώστρες, ομπρέλες, εστιατόρια, καφετέριες, beach bar και ξενοδοχεία.

Στη δυτική πλευρά βρίσκονται οι παραλίες της Αγίας Ειρήνης, του Κριού, των Λιβαδιών, του Μαρτσέλλου και του Παρασπόρου, ενώ κατά μήκος της ανατολικής ακτής του νησιού υπάρχουν οι παραλίες του Αμπελά, του Δρυού, του Λογαρά, του Μώλου, του Πίσω Λιβαδιού και της Πούντας.

Οι πολύ δημοφιλείς παραλίες των Κολυμπηθρών, του Λάγκερη, του Μοναστηρίου και της Σάντας Μαρίας βρίσκονται στη βόρεια πλευρά της Πάρου. Εάν προτιμάτε πιο ήσυχες παραλίες, μπορείτε να επισκεφθείτε της Αλυκής και του Φάραγγα στη νότια ακτή της Πάρου.

Στην Punta Beach βρίσκεται ένα μεγάλο συγκρότημα με πισίνες, beach bar, καφετέριες, εστιατόρια και καταστήματα. Προσφέρει δυνατή μουσική, ξέφρενο χορό και ατελείωτη διασκέδαση, κυρίως σε νέους.

Το εκπληκτικό υδάτινο πάρκο Aqua Paros, κοντά στην παραλία Κολυμπήθρες, αποτελείται από τεράστιες νεροτσουλήθρες, εστιατόρια, μπαρ, χώρους με ξαπλώστρες και ομπρέλες, προσφέροντας χαλάρωση και διασκέδαση για όλη την οικογένεια.

Για φωτογραφιες πατηστε εδω,εδω,εδω η εδω 69.gif
(Δεν ειναι ομως τραβηγμενες και απο το καλυτερο σημειο)
Aristofanis
QUOTE(Keyser_Soze @ Apr 1 2007, 03:30 AM) *
Ρε φιλαράκο Αριστοφάνη, δικός μας κι εσύ...;;; Γαμώ τα ποστ!!! ΕΛΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Η ΝΑΞΟΣ!!!! Το θεϊκότερο μέρος παιδιά είναι η Μουτσούνα! Δεν το λέω επειδή είμαι από εκεί, αλλά είναι το ΠΙΟ ΤΕΛΕΙΟ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!! tongue.gif

Δεν είμαι απο εκεί αλλά κάθε καλοκαιρί πηγαίνω Νάξο! Η Μουτσούνα είναι ονειρική...Όταν μπορέσω θα ανεβάσω και εγώ φωτογραφίες από το πιο ωραίο νησί της Μεσογείου smile.gif
liolias
Παιδια ενα θα σας πω. Σαν την Χαλκιδικη δεν εχει. Απο νησια μου ειχαν αρεσει πολυ οι παραλιες της Ροδου.
mikri prasini ollandeza
Σε μια βδομάδα πάω Ρόδο!Φαληράκι!
liolias
QUOTE(mikri prasini ollandeza @ Apr 2 2007, 05:00 PM) *

Καλα να περασεις!!
mikri prasini ollandeza
μέσα στο λιμάνι κολυμπάνε???????????
liolias
Ναι.
mikri prasini ollandeza
Ευτυχώς το hotel μου έχει πισίνα... smiley.gif

Απολαύστε λίγο Μυροβόλο Χίο......σας περιμένουμε με μπόλικες ρουκετούλες!!!!!!! smiley.gif

CK13gr
ΚΩΣ μερικες απο τις καλυτερες παραλιες

kostasvc15
QUOTE(mikri prasini ollandeza @ Apr 3 2007, 06:30 AM) *
μέσα στο λιμάνι κολυμπάνε???????????

24.gif 24.gif
Air Kef
http://www.forthnet.gr/templates/newsPosting.aspx?p=147496

H ψηφοφορια που λεγαμε. smile.gif
kolossos
QUOTE(mikri prasini ollandeza @ Apr 2 2007, 05:00 PM) *

Καλά έρχεσε Ρόδο για το Φαληράκι tongue.gif ; Πάντως αν και δεν είμαι και πολύ του συγκεκριμένου σπορ, στο νησί υπάρχουν αρκετές φοβερές παραλίες.
trefoil 13
QUOTE(Air Kef @ Apr 7 2007, 07:15 PM) *
http://www.forthnet.gr/templates/newsPosting.aspx?p=147496

H ψηφοφορια που λεγαμε. smile.gif

Nα η σειρά!
1)Πόρτο Κατσίκι, Ν. Λευκάδας
2)Μύρτος, Ν. Κεφαλληνίας
3)Άγιος Προκόπιος - Νάξος, Ν. Κυκλάδων 77.gif
4)Ζαχάρω, Ν. Ηλείας
5)Κάθισμα, Ν. Λευκάδας
6)Σάρτη, Ν. Χαλκιδικής
7)Κουκουναριές - Σκιάθος, Ν. Μαγνησίας
8)Γέρακας, Ν. Ζακύνθου
9)Καλογριά, Ν. Αχαΐας
10)Φαλάσαρνα, Ν. Χανίων

QUOTE(kolossos @ Apr 7 2007, 07:24 PM) *
Καλά έρχεσε Ρόδο για το Φαληράκι tongue.gif ; Πάντως αν και δεν είμαι και πολύ του συγκεκριμένου σπορ, στο νησί υπάρχουν αρκετές φοβερές παραλίες.

Περίεργο και αυτό με όσους ζουν στα νησιά...!
kolossos
Περίεργο και αυτό με όσους ζουν στα νησιά...!

Αυτό είναι έτσι για να φρικάρουν οι υπόλοιποι του καλοκαίρι κάνουν σαν τρελλοί για παραλία αλλά για να φτάσουν εκεί θέλουν ολόκληρο ταξίδι, και εμείς που την έχουμε στα 200 μέτρα από το σπίτι μας να την αγνοούμε επιδεικτικά tongue.gif tongue.gif tongue.gif 19.gif 19.gif 19.gif icon_drunk.gif
trefoil 13
QUOTE(kolossos @ Apr 7 2007, 08:48 PM) *
Αυτό είναι έτσι για να φρικάρουν οι υπόλοιποι του καλοκαίρι κάνουν σαν τρελλοί για παραλία αλλά για να φτάσουν εκεί θέλουν ολόκληρο ταξίδι, και εμείς που την έχουμε στα 200 μέτρα από το σπίτι μας να την αγνοούμε επιδεικτικά tongue.gif tongue.gif tongue.gif 19.gif 19.gif 19.gif icon_drunk.gif

Εσύ μην μιλάς γιατί θα αρχίσω να σου κοπανάω τι έχανες τόσα χρόνια που ήσουν Ρόδο! 19.gif
kolossos
offtopic.gif offtopic.gif offtopic.gif offtopic.gif offtopic.gif offtopic.gif offtopic.gif offtopic.gif
Mείνε στο θέμα του τόπικ σε παρακαλώ πολύ! tongue.gif
Πόση ώρα κάνει για να φτάσεις από το σπίτι σου στην παραλία; Ποοοοοοοοοοόση; Αχαχαχαχααχαχαχααχαχαχαχχαχχαχαχαχαχαχ 19.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif tongue.gif tongue.gif evilmonkey.gif icon_wave.gif w00t.gif biggrin.gif
Για να ην συνεχίσω να σου κάνω ερωτήσεις με το "πόση ώρα..." tongue.gif tongue.gif
liolias
Πραγματικα η Σαρτη εχει φοβερη παραλια. Την επισκεπτομε πολλες Κυριακες τα καλοκαιρια και λιαζω την κορμαρα μου tongue.gif .
mikri prasini ollandeza
τέτοια κορμάρα... smiley.gif
kolosse, άθλημα είναι το Φαληράκι??????Εγώ πάω σε περιοχή, ξενοδοχείο 5 αστέρων!!!! smiley.gif
kolossos
QUOTE(mikri prasini ollandeza @ Apr 8 2007, 02:48 AM) *
τέτοια κορμάρα... smiley.gif
kolosse, άθλημα είναι το Φαληράκι??????Εγώ πάω σε περιοχή, ξενοδοχείο 5 αστέρων!!!! smiley.gif

Μελλοντική συναδέλφισσα (ηλεκτρολόγα δεν είπες ότι θες να γίνεις; tongue.gif ) η πρώτη με την δεύτερη πρόταση μου ήταν εντελώς άσχετες μετεξύ τους. Το Φαληράκι ουσιαστικά είναι αξιόλογο μόνο για τα ξενοδοχεία του tongue.gif . Και παραλίες καλές έχει αλλά δεν είναι οι μοναδικές στο νησί. Επίσης έχει και Αγγλίδες έτοιμες για όλα το καλοκαιρι αλλά αυτό μάλλον δεν σε ενδιαφέρει tongue.gif icon_drunk.gif . Γενικά το καλοκαίρι εκεί γίνεται ένας πανικός που κάνει ακόμα και την παρουσία σου εκεί επικίνδυνη. Αυτή την εποχή βέβαια είναι ψιλονέκρα αν εξαιρέσουμε τα ξενοδοχεία που αρχίζουν τώρα κόσμο. Θα σου έδινα και συμβουλες για παραλίες αλλά ο καιρός έτσι και αλλιώς δεν είναι για μπανια ακόμα tongue.gif .
trefoil 13
QUOTE(kolossos @ Apr 8 2007, 05:13 AM) *
Θα σου έδινα και συμβουλες για παραλίες αλλά ο καιρός έτσι και αλλιώς δεν είναι για μπανια ακόμα tongue.gif .

Αφού δεν είσαι του σπορ, εγώ προσωπικά δεν θα έπαιρνα τέτοιου είδους συμβουλές από εσένα! tongue.gif
kolossos
QUOTE(trefoil 13 @ Apr 8 2007, 10:14 PM) *
Αφού δεν είσαι του σπορ, εγώ προσωπικά δεν θα έπαιρνα τέτοιου είδους συμβουλές από εσένα! tongue.gif

Με αυτό σου το ποστ δείχνεις την εμπάθεια σου προς το πρόσωπο μου tongue.gif tongue.gif . Ψάχνεις τν παραμικρή αφορμή για να μου την πεις tongue.gif . Δεν χρειάζεται να είσαι του σπορ για να ξέρεις πότε ο καιρός είναι για μπάνιο. Επειδή όμως αργά ή σύντομα σε βλέπω να κατεβαίνεις Ρόδο για διακοπές και θα ζητας συμβουλές, θα σε στείλω στις πιο ελεϊνές παραλίες του νησιού tongue.gif tongue.gif tongue.gif biggrin.gif
trefoil 13
QUOTE(kolossos @ Apr 8 2007, 10:47 PM) *
Ψάχνεις τν παραμικρή αφορμή για να μου την πεις tongue.gif .

Παίρνω το αίμα μου πίσω! 19.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.