Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
j-kidd13
Σχόλια για το παιχνίδι.

Να θυμήσουμε άλλη μια φορά,μιας και κάποιοι δεν είδαν τα 4 προειδοποιητικά ποστ στο προηγούμενο,οτι στα τόπικ των αγώνων ΔΕΝ σχολιάζουμε τη διαιτησία.Υπάρχει ειδικό τοπικεδώ,στο οποίο φυσικά ισχύουν όλοι οι κανόνες περί προσβλητικών-εμπρηστικών-ειρωνικών ποστ,κλπ.Επίσης,ξανατονίζουμε οτι τα ποστ εδώ πρέπει να είναι στα πλαίσια που αναφέρουμε πάντα.Αυτά...
Ginobili
Ο Παναθηναικός με Πεδουλάκη,έχει πλέον ένα σημείο αναφοράς,που του δίνει ασφάλεια,και αυτό είναι η άμυνα του.Εφόσον διαθέτει αυτήν την σταθερά,θεωρώ ότι για το συγκεκριμένο παιχνίδι,η εξέλιξη θα εξαρτηθεί από την ευστοχία στα περιφερειακά σουτ.Το ίδιο ισχύει και για τον Ολυμπιακό,ο οποίος θα αναζητήσει περισσότερα από αυτά.

Ο Ολυμπιακός δεν βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο,αλλά ΣΙΓΟΥΡΑ θέλει το πρωτάθλημα μέσα στο ΟΑΚΑ,και περισσότερο από όλους ο Σπανούλης(και λόγω Διαμαντίδη).
Δίνω ένα μικρό προβάδισμα στον Παναθηναικό λόγω έδρας,και Πεδουλάκη,που ξέρει να διαχειριστεί το παιχνίδι....θα πεθάνει πάλι με τον Φώτση δυστηχώς...και δεν θα τον νοιάξει καθόλου τι και πως θα είναι σε ενδεχόμενο 5ο παιχνίδι.
salonikatasos
νίκη παναθηναϊκού με διψήφια διαφορά
erasitehnis
Νομίζω ότι ο Πεδουλάκης θα πρέπει έστω να προσπαθήσει, να βάλει στο παιχνίδι Ραντούλιτσα Ουίλιαμς που λόγω έδρας μπορούν να ελπίζουν ότι θα πάρουν τα διαιτητικά σφυρίγματα που τους αναλογούν (ή και παραπάνω υπό το πρίσμα των απέναντι). Αν πάρει 20-25 πόντους από αυτούς, θα καλύψει (περίπου) όσους φάνε πίσω, θα δώσει πόντους σε σημεία που ίσως κολλήσουμε, αλλά ΚΥΡΙΩΣ θα δώσει φρεσκάδα στην ομάδα.

Σε άλλη περίπτωση το παιχνίδι δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα το πάρουμε, το θεωρώ 50-50 και μάλιστα αν κριθεί στο τέλος τα δικά μας χέρια και πόδια είναι αυτά που θα βαραίνουν. Τυχόν νίκη μας με άνοιγμα του ρόστερ -ειδικά αν συνοδεύεται από απουσία Πρίντεζη - θεωρώ ότι θα κάνει τον τελευταίο τελικό πραγματικά αμφίρροπο, ίσως μάλιστα να έχουμε εμείς το 51% των πιθανοτήτων.

Αυτό που φοβάμαι είναι μην δούμε άτονη αρχή, κυνήγι στο σκορ και τελικά, εικόνα του 3ου αγώνα με την Λαμποράλ sad.gif (φτου φτου, χτύπημα ξύλου, σήκωμα από την καρέκλα και τριπλή στροφή γύρω της).
Quincy
QUOTE(salonikatasos @ May 29 2016, 15:16 ) *
νίκη παναθηναϊκού με διψήφια διαφορά


Το στηρίζεις κάπου ή το λες έτσι; tongue.gif Γιατί μέχρι τώρα το μόνο ματς που δεν κρίθηκε στο ένα καλάθι κρίθηκε στο τελευταίο λεπτό, και δύσκολα θα δούμε κάτι πολύ διαφορετικό αύριο. Έχει την έδρα ο ΠΑΟ, αλλά θα χει και την πίεση αν στο τελευταίο λεπτό το παιχνίδι είναι στον πόντο και ισορροπεί έτσι η κατάσταση.

Φοβερή σειρά πάντως όποιος κι αν το σηκώσει, τα χει όλα! Από τις καλύτερες που θυμάμαι στην Α1 και θα την θυμόμαστε για πολύ καιρό είτε ως το τελευταίο του Διαμαντίδη, είτε ως εκείνο που το έκρινε το τρίποντο του Σπανούλη στο ΟΑΚΑ (μέχρι τώρα τουλάχιστον).
frenchman7
Μήπως το αναγκαστικό ανακάτεμα τράπουλας από τον Σφαιρόπουλο λόγω Πρι κάνει καλό?
Σε κάθε παιχνίδι ο Πέδουλας τον δένει κόμπο
Λέω εγώ τώρα...

Το παιχνίδι θέλει γκάτς, πίεση και τρέξιμο... Χάκετ κ Στρόμπερι δλδ (μαζί με πολύ Λότζο για σουτ)
jazz thrilos
Όντως ο Πεδουλακης έχει κάνει εξαιρετική δουλειά απέναντι στον Σφαιρό. Δε νομίζω οτι η απουσία Πρίντεζη και το ανεβοκατέβασμα των παιχτών του Ολυμπιακού στο 3 και στο 4 θα μπερδέψουν το πλάνο του Πεδουλάκη. Το αρνητικό για μένα είναι οτι θα δούμε Λοτζέσκι πολύ λιγότερο στο 2 πράγμα που σημαίνει οτι θα μας λείψει το μακρυνό σουτ απο τον Βέλγο. Πάντως αν δεν δούμε τίποτα τραγικά κακά plays απο τις δύο ομάδες, το σκορ λογικά θα είναι σε όλη τη διάρκεια κοντά και στο τέλος οποιος βαλει τα σουτ θα φύγει νικητής.
Zephyr
Όσες αναλύσεις και να κάνουμε, ο Σπανούλης θα κάνει και πάλι την διαφορά, είτε προς το καλύτερο είτε προς το χειρότερο.
Ειδικά τώρα που λείπει ο Πρι το βάρος πέφτει πάνω του εξ ολοκλήρου, αν παίξει όπως στα προηγούμενα παιχνίδια και παρουσιαστούν και οι υπόλοιποι σοβαροί, θα έχουμε σοβαρές πιθανότητες νίκης (μην ξεχνάμε ότι ο ΠΑΟ βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, ότι κ αν σημαίνει αυτό από πλευράς ψυχολογίας). Αν πάλι ο Σπαν πετάξει αετό, η ήττα με δηψήφια διαφορά είναι κάτι παραπάνω από δεδομένη, εκτός και αν προκύψουν αστάθμητοι παράγοντες τύπου "ξύπνησε ο Παπ".
thanath
Είναι το μοναδικό παιχνίδι που πιστεύω θα κερδίσουμε.. Θα είναι τέτοια η ατμόσφαιρα και (ελπίζω) η αποφασιστικότητα όλων στην ομάδα, ο Διαμαντίδης να κλείσει την καριέρα του με νίκη στο ΟΑΚΑ και όχι με ήττα-πρωτάθλημα του ΟΣΦΠ! Ο Πρίντεζης είναι μεγάλη απώλεια! Μπορεί όλοι να λένε, και δίκιο έχουν, για το μεγαλείο του Σπανούλη, αλλά χωρίς τη συμβολή του Πρίντεζη τώρα θα ήταν το σκορ 2-1 υπέρ μας.. Στο break στο ΟΑΚΑ μόνος του κρατούσε τον Ολυμπιακό στις 3 πρώτες περιόδους! Αυτή η απώλεια δίνει μια παραπάνω ελπίδα, ειδικά αν λείψει και στο 5ο ματς, ακόμα και για τίτλο!

ΥΓ. Αν αυτός ο Σπανούλης εμφανιστεί του χρόνου στα δύσκολα, τότε ο Ολυμπιακός δεν έχει να φοβάται τίποτα και δε νομίζω πως αν συνεχίσει αυτές τις εμφανίσει θα συμβιβαστεί με μείωση αποδοχών.. Τουλάχιστον όχι τόσο μεγάλη όση ελπίζουν κάποιοι φίλοι του ΟΣΦΠ!
thanath
QUOTE (thanath @ May 30 2016, 13:04 ) *
ΥΓ. Αν αυτός ο Σπανούλης εμφανιστεί του χρόνου στα δύσκολα, τότε ο Ολυμπιακός δεν έχει να φοβάται τίποτα και δε νομίζω πως αν συνεχίσει αυτές τις εμφανίσεις δεν θα συμβιβαστεί με μείωση αποδοχών.. Τουλάχιστον όχι τόσο μεγάλη όση ελπίζουν κάποιοι φίλοι του ΟΣΦΠ!


Διόρθωση στο ΥΓ του προηγούμενου ποστ..
RipCity
Καλά το έγραψες την πρώτη φορά.

Μακάρι να συνεχίσει έτσι κι ας πάρει σχεδόν το ίδιο συμβόλαιο. Από κει και πέρα θα ναι στη θέληση των αφών αν θέλουν το κάτι παραπάνω και του πάρουν ένα σοβαρό παίκτη δίπλα του ή αν θα μείνουμε στα ίδια.
jazz thrilos
QUOTE (thanath @ May 30 2016, 13:04 ) *
ΥΓ. Αν αυτός ο Σπανούλης εμφανιστεί του χρόνου στα δύσκολα, τότε ο Ολυμπιακός δεν έχει να φοβάται τίποτα και δε νομίζω πως αν συνεχίσει αυτές τις εμφανίσει θα συμβιβαστεί με μείωση αποδοχών.. Τουλάχιστον όχι τόσο μεγάλη όση ελπίζουν κάποιοι φίλοι του ΟΣΦΠ!

Δηλαδη αν στα επομενα 2 (κατα πάσα πιθανότητα) παιχνίδια ο Σπανούλης δεν βγαλει μάτια πρέπει να δεχθεί σημαντική μείωση; Ή αν αντίθετα πάρει το πρωτάθλημα μόνος του μήπως πρέπει να πάρει και παραπάνω απο 2,5 εκ το χρόνο στα 34 του; Οι μεγάλοι παίχτες ξέρουν και πότε να ζητήσουν λιγότερο χρόνο και πότε να συμβιβαστούν με λιγότερες απολαβές για το καλό της ομάδας που αγαπάνε. Αν δεν κάνω λάθος το ίδιο έκανε και ο Διαμαντίδης, δεχόμενος και λιγότερο χρόνο και λιγότερα (έστω και ελαφρώς) χρήματα, αποδεικνύοντας οτι υπήρξε πραγματικά μεγάλος και είδωλο για την ομάδα του. Μακάρι βέβαια ο Bill να πάρει το πρωτάθλημα μόνος του απόψε και για τα υπόλοιπα βλέπουμε... wink.gif (εννοείται οτι κάνω πλάκα, το ματς θα είναι εντελώς αμφίρροπο πιστεύω).
erasitehnis
Το παιχνίδι είναι ξεκάθαρο 50-50 αγωνιστικά, όμως το δικό μας κίνητρο -θεωρητικά- είναι τεράστιο. Αν θέλει τη νίκη εκ του ασφαλούς, θα πάει με τους γνωστούς -λίγους- να παίζουν 30 λεπτά. Αν θέλει να διεκδικήσει το πρωτάθλημα πρέπει να ανοίξει το ρόστερ με Ραντούλιτσα, Ουίλιαμς, Χέινς ΟΜΩΣ

δεν θυμάμαι ποτέ να υπήρχε παιχνίδι που να είναι σημαντικότερο η νίκη για το 2-2 από το πρωτάθλημα το ίδιο.
Το φινάλε του αρχηγού στο σπίτι μας ΠΡΕΠΕΙ να είναι νικηφόρο. Ομοίως οι απέναντι θα ήθελαν όσο τίποτα να μας μαυρίσουν την ημέρα, λες και δεν είναι ήδη μαύρη.

"Not in our house" λοιπόν.
RipCity
QUOTE
Λίγα λεπτά πριν την έναρξη του τέταρτου τελικού οι οπαδοί του Παναθηναϊκού έχουν βάλει στο στόχαστρο τους τον Αγραβάνη αλλά και την γυναίκα του Σπανούλη με υβριστικά συνθήματα να ακούγονται για λίγη ώρα.


Έχουν καταλάβει οι άτιμοι ποιο είναι το μυστικό μας όπλο και πάνε να το βγάλουν εκτός παιχνιδιού!
Knickerbocker
Καλησπέρα
Σε προηγούμενο τοπικ είχα δει για pay per view του αγώνα με 5 ευρώ
Δε μπορώ να το βρω στο site της nova έχει κάποιος πληροφορίες η λινκ?
Ευχαριστώ
RipCity
Nova PPV

υγ. Απλά δεν ξέρω μήπως είναι μόνο για Έλληνες εξωτερικού. Για τσέκαρε.
sagatroN
Link υπαρχει?
Coach Periklis
Άσος από το ΟΑΚΑ μέχρι το ΣΕΦ..... τελευταία εμφάνιση της σημαίας του ΠΑΟ, εμείς χωρίς Πρίντεζη, κερκίδα καυτή και κατάμεστη.....Για να κερδίσεις πρέπει να είναι χώμα οι άλλοι και σε εσένα να παίξει άριστα μέχρι κι ο τελευταίος του ροτεησον
desdenova13
Εάν υπάρχει link, θα εκτιμηθεί δεόντος. Ευχαριστώ!
AKRG
αν υπάρχει λινκ και εγώ θα ήθελα σε π.μ. ευχαριστώ πολυ
ag97
link αν εχετε παιδες και εγω σε προσωπικο μηνυμα
t0ny3
Ρετρο καταστασεις. Η τελευταια παρασταση του Μητσου στο ΟΑΚΑ απο ραδιο...

EDIT: 2-13, ελπιζω να μην εχουμε κηδειες!
pk13
Πολυ κακο ξεκινημα...Τα σταζουν απο παντου οι του Ολυμπιακου..
Θυμιζει το 3ο ματς με την Λαμποραλ το σκηνικο....
pan24
Δυστυχως θυμιζει πολυ το 3ο με την λαμποραλ
Ο ολυμπιακος βαζει τα σουτ και δεν επετρεψαν να παει η μπαλα στον παπαγιαννη αλλα...
Ξυπνηστε ρεεεεεεεε
shtarkws
Πραγματικά μόνο συγκίνηση για την τελευταία παράσταση του μεγάλου Δημήτρη Διαμαντίδη στην έδρα του Παναθηναικου
Das Kapital
Ένα link και εγώ θα το εκτιμούσα!
pan24
Και coast to coast απο εναν τεραστιο ΔΔ που αρνειται να κλεισει ετσι την καριερα του
Αλλα φελντειν αθλιος και γκιστ αλλη μια φορα κακος
tanasen01
οποιος βρει link ας μου στειλει pm tnx
shtarkws
Η εμμονή του Πεδουλακη με τον Γκιστ αγγίζει την εμμονή του Σαλε με τον Ραντουλιτσα. Είναι και οι δύο αμετακινητοι ανεξαρτήτου απόδοσης
nikolas_asteri
Κι εγώ θα έψηνα λινκ (αν και ξέρω ότι είναι ψιλοαπίθανο με νόβα). κάτι είχαν παλέψει οι άκλαυτοι την περασμένη φορά.

Κατά τα άλλα, υπάρχει κάπου play by play, boxscore κλπ?
michalex
link αν έχει κάποιος και σε μένα pls
t0ny3
YouTube live παίδες μόλις το ανακάλυψα! Τρεχατε!
pan24
Ο παπαγιαννης μολις εκανε ποστερ τον μιλουτινοφ...
Βεβαια ειχε και ενα ατσουμπαλο τελειωμα και μια χαμενη βολη πριν
ΔΔ συγκινητικος.Μακαρι να επαιζαν ολοι με το παθος του
kotzito
Άμα δεν μπαίνουν τα σουτ μιλάμε είμαστε πολύ προβλέψιμοι. Ούτε καν παίκτης να ακουμπήσουμε την μπάλα λίγο να πάρουμε κανένα φάουλ έστω δεν υπάρχει. Δυστυχώς κι ο Πεδουλάκης σήμερα δεν έχει βάλει καθόλου τον Ραντούλιτσα.
desdenova13
QUOTE(t0ny3 @ May 30 2016, 19:57 ) *
YouTube live παίδες μόλις το ανακάλυψα! Τρεχατε!


Σε αγαπώ!
theref
παιδια κανα λινκ;
desdenova13
Ξέρει κανείς ποιός είναι ο Ali Ibragim???

tongue.gif
pk13
Καλυψαμε την διαφορα περασαμε και μπροστα...Θα πρεπει να μπουμε σοβαροι στο τριτο να παρουμε μια διαφορα για να μην γινει παλι θριλερ....Ρε Διαμαντιδη ποσο μεγαλος εισαι???
ssoulliss
Ο Παναθηναϊκός με τα επιθετικά ριμπάουντ ελέγχει μέχρι στιγμής το παιχνίδι(ο Πρίντεζης είναι ο καλύτερος ριμπάουντερ του Ολυμπιακού φέτος). Όμως είναι αρκετά νευρικός στην επίθεση.

Ο Ολυμπιακός κάνει πολλά λάθη(9) και χάνει τα ριμπάουντ, όμως δείχνει να ψάχνει σωστά να βάλει την μπάλα στο καλάθι.

Όλα ανοικτά. Αν δεν έκανε κάποια λάθη ο Παπ θα ήταν ο κορυφαίος του γηπέδου.
nikolas_asteri
QUOTE (desdenova13 @ May 30 2016, 20:16 ) *
Ξέρει κανείς ποιός είναι ο Ali Ibragim???


εισαι αρχοντας
salonikatasos
Ο λοτζεσκι βγηκε τραυματιας,αλλα δεν ακουσα τι επαθε...
T.W.Is.M.
Υπαρχει μεγαλο προβλημα με την αμυνα του Παναθηναικου. Η επιθεση ειναι στατικη και μονο η μπαλα κυκλοφορει μπας και βγει ελευθερο σουτ. Ειμαστε κοντα μονο επειδη ξεκινησαμε με 2-13. Απο κει και περα το επιμερους σκορ ειναι 33-18. Βεβαια οσο ειμαστε κοντα, υπαρχει ελπιδα, αλλα θα πρεπει να παμε να κλεψουμε 3ο ματς σε 4 προσπαθειες...
Manu7
Άμυνα για σεμινάριο. Ο τιτάνας Παπαπέτρου έχασε 3 φορές το Φώτση σε μια φάση. Με ένα απλό πικ ν ρολ, μακελειό.

Η διαφορά είναι στις παραπάνω επιθέσεις από τα λάθη και τα επιθετικά ριμπάουντ. Θα μπορούσαμε να χάναμε με 10 πόντους.

Από Σφαιρόπουλο τα γνωστά. Θα έχουμε ελπίδες μόνο αν σεληνιαστεί κάνας Ματ ή Σπανούλης. Ό,τι κατεβάσουν..
theref
QUOTE(desdenova13 @ May 30 2016, 19:16 ) *
Ξέρει κανείς ποιός είναι ο Ali Ibragim???

tongue.gif

ωραιος
desdenova13
QUOTE(nikolas_asteri @ May 30 2016, 20:24 ) *
εισαι αρχοντας



QUOTE(theref @ May 30 2016, 20:31 ) *
ωραιος


Άλλος δικαιούται τα credit... wink.gif
shtarkws
Ο Παναθηναικος μπροστά δεν παίζει απολύτως τίποτα. Μα τίποτα όμως. Τι μου θυμίζει τι μου θυμίζει...

Απαράδεκτο να έχουμε μικρότερο ροτεισιον από τον ολυμπιακό που παίζει χωρίς Πριντεζη και αισίως Λοτζεσκι. Ραντουλιτσα Χεινς 0 λεπτά
Dred11
O Πεδουλάκης τραγικός. Βλέπει ότι οι παίκτες του έχουν ψοφήσει κι επιμένει στους ίδιους. Για να δούμε πότε θα το πάρει χαμπάρι.
pk13
Ενταξει κοσμογονια....Ο Ολυμπιακος βαζει οσα τριποντα δεν εβαλε σε ολη τη χρονια...
Εκανε ο Μαντζαρης coast to coast......Που παμε ρε??
Magnus92
Κατάρρευση ...


Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟ η φετινή για ένα restart, ξεκινώντας εννοείται από νέο προπονητή.
( Ανεξαρτητως αποτελέσματος το λέω )
RipCity
Έτσι γιατί Ολυμπιακός είσαι πάει κι ο Ματ, άντε προλαβαίνει κι ο Σπαν.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.