Help - Search - Members - Calendar
Full Version: BForum Meeting@Θεσσαλονίκη
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > BasketForum Interactive
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14
basketikos2813
Σειρά μου να μιλήσω!

Καταρχάς, επειδή είδα -το αναμενόμενο tongue.gif - παράπονο του time για τους κανόνες, την επόμενη φορά θα μπορείς να τους καθορίσεις εσύ! Όπως επίσης, δε θα σου κάνω τη χάρη να μείνω από αντοχές στα 3 παιχνίδια, θα παίξουμε όσα θες. Μέχρι να πάρεις μια νίκη! tongue.gif

Όσον αφορά μια κριτική του καθενός,

johnaros, κράτησε σε πολλές περιπτώσεις το σκορ για την ομάδα του ενώ έκανε και κάποια ξεσπάσματα. Κι ας παραπονιέται, ότι ήταν άστοχος! Στα πρώτα παιχνίδια, ειδικά στο πρώτο, με δυσκόλεψε αρκετά στην άμυνα, καθώς, έβαζε τόσο από κοντά με κάποιες διεισδύσεις, όσο και από μακρυά με σουτ. Στο πρώτο ματς, αν θυμάμαι καλά, πρέπει να έβαλε και 3 τρίποντα. Με τόσο αέρα, πραγματικά, δε συμβαίνει συχνά!

timemaster, πολύ δυνατός κάτω από το καλάθι, με πλεονέκτημα ύψους και δύναμης συνεχώς, δε παρέλειψε να βάλει και αρκετά σουτ. Σε πολλές περιπτώσεις, πήρε την ομάδα πάνω του με κάποια σερί που έκανε, ενώ έβγαλε και κάποιες no look ασσίστ. Θα θελα να παίζαμε κι ένα παιχνίδι ως συμπαίκτες, νομίζω θα η συνεργασία μας θα ήταν πολύ αποδοτική!

φιλος_time, φιλότιμος, δυνατός, το πάλευε συνέχεια και έβαλε και κάποιους πόντους. Εκτός αυτού είχε και πολύ πλάκα σαν παιδι!

στη δική μας ομάδα,

παύλος, κατά κύριο λόγο ανέλαβε το δύσκολο έργο του μαρκαρίσματος του time. Η αποστολή ήταν δύσκολη και οι υπόλοιποι δε δώσαμε τις απαραίτητες βοήθειες. Επιθετικά έβαλε αρκετούς πόντους, είτε παίζοντας με πλάτη είτε με πρόσωπο. Πολύ καλές οι συνεργασίες του με το Χρήστο, φάνηκε, ότι έχουν παίξει πολλές φορές μαζί, αν και δεν είχαν όλες ευτυχή κατάληξη...

χρήστος, πολύ καλή ντρίμπλα, γρήγορος στα πόδια, χάρηκα που ήμασταν στην ίδια ομάδα και δε χρειάστηκε να τον μαρκάρω. τέλειωσε πολλές φάσεις με μπάσιμο και μου πέρασε αρκετές φορές την μπάλα, όταν πόσταρα.

εγώ, είχα πολύ καιρό να παίξω, περίπου στο χρόνο, και το σουτ μου ήταν σε τραγική κατάσταση. Ευτυχώς, λόγω ύψους κυρίως, τελείωσα αρκετές φάσεις κοντά στο καλάθι.

ελπίζω, κλείνοντας, να κανονιστεί ξανά συνάντηση! smiley.gif
ZEUS
Καλά συναντήθηκατε κι ούτε ΕΝΑ SMS από ΕΝΑΝ να μου πείτε ότι μαζεύεστε; O_o
Timemaster
QUOTE(ZEUS @ Nov 10 2010, 17:17 ) *
Καλά συναντήθηκατε κι ούτε ΕΝΑ SMS από ΕΝΑΝ να μου πείτε ότι μαζεύεστε; O_o

συγνώμη ZEUS αλλά νόμιζα πως είχες δει τα ποστ των προηγούμενων ημερών
μάλιστα σε περιμέναμε κανένα μισάωρο πριν αρχίσουμε και λέγαμε πως κάτι θα σου έτυχε
peace.gif

Ο φίλος Δημήτρης μου έδωσε σήμερα ένα μήνυμα να δημοσιεύσω και το παραθέτω αυτούσιο!

"Ποιός Τσατσένκο..ΠΟΙΟΣ ΤΣΑΤΣΕΝΚΟ..!!
Τέτοια αγκωνιά είχε να δει ο αθλητικός κόσμος απο τον αλησμόνητο τελικό του '87 όταν ο Ρώσσος γίγαντας των 2.20 σώριασε τον τότε αρχηγό της Εθνικής Ελλάδος..
23,5 χρόνια μετά σε ένα εξωτερικό γήπεδο στην Θεσσαλονίκη εκεί που μας έβγαλε ο Γκάλης ο Γιαννάκης ο Φιλίππου ο Φάνης ο Φασούλας ο Ανδρίτσος ο Ιωάννου ο Καμπούρης ο Πάριος η Μαρινέλλα και αργότερα ο Τσέκος ο Λυπηρίδης ο Μπακατσιάς ο Μπέρυ ο Τάρπλει και ο Βολκόφ,ένα μεγάλο ταλέντο της πορτοκαλί Θεάς προτίμησε να βγάλει νοκ άουτ με τον ίδιο τρόπο τον αντίπαλο κοντό..
Ας είναι όμως..Ευχαριστηθήκαμε αίμα,δάκρυα και αέρα..Πολύ αέρα όμως..Περαστικά σε όλους..
Εις το επαναπαίζειν..Αν ξεπρηστεί πρώτα φυσικά το μάτι..
Ο παππούς.. "

Όπως καταλαβαίνεται χτες ήρθε στη δουλειά με πρησμένο μάτι από μια αγκωνιά πάνω στον αγώνα με μελανιασμένο μπράτσο, και πόνους στην μέση συν ένα στραμπουλισμένο καρπό ή κάτι τέτοιο!
Όχι πως εγώ έχω χειρότερα (βγαλμένο νύχι στο πόδι, μελανιά σε ώμο και στίθος γρατζουνιά σε χέρι και πόνους στην μέση) αλλά τουλάχιστον δε φαίνονται.

Τώρα basketikos2813 νίκη κάναμε θεωρητικά το τρίτο παιχνίδι το κερδίσαμε καθαρά μιας και χάσαμε με μικρότερη διαφορά από το προηγούμενο μιας και το σκορ δεν μηδενιζόταν!
tongue.gif

Και εγώ θα σε ήθελα για συμπαίχτη θα ήταν πολύ ξεκούραστο να κάθομαι στο τρίποντο και να σου πετάω στο στεφάνι την μπάλα για αλευ-ουπ κάρφωμα!
wos_sport5.gif

Περιμένω την επόμενη συνάντηση.... που θα έρθω με στολή νίτζα ninja.gif
και με φιάλη οξυγόνου!
τι λέτε για την Δευτέρα την ίδια ώρα;

ZEUS
Βασικά ο Παύλος μου έστειλε μήνυμα γιά συνάντηση και είπαμε ότι θα τηλεφωνηθούμε, τελικά άλλα είπαμε, άλλα έγιναν tongue.gif
basketikos2813
Εγώ μέσα είμαι για Δευτέρα. Γενικά Δευτέρα και Πέμπτη, είμαι διαθέσιμος ό,τι ώρα θέλετε! smiley.gif

Time, την απάντηση μου θα τη δώσω στο γήπεδο! blove.gif
Magnus92
Να διαμαρτυρηθω και εγω εντονα μαζι με τον φιλο μου τον ΖΕΥΣ για την μη κλιση μου ( ποιος ειμαι τελως παντων; ο Στολτιδης ειμαι; ) tongue.gif
Περιμενω να με ενημερωσετε για την επομενη συναντηση με SMS γιατι προσβαση σε ιντερνετ δεν εχω ...
Timemaster
οπότε Δευτέρα στις 19:30 στο Ποσειδώνιο...
όποιος θέλει ας μου στείλει το κινητό του με π.μ. (Ζευς και Πμαμ εξαιρούνται)

Υ.Γ. Hayes Mcarthur; Λόγο όμορφης γυναίκας φαντάζομαι!
Johnaros
Ρε σεις, τόσες μέρες γραφόταν στο τόπικ ότι θα πάμε... tongue.gif
Για Σ/Κ είμαι μέσα...
Δευτέρα θα έχω φύγει...

Οντως ο Δημήτρης έφαγε καναδυο καλές... tongue.gif
ZEUS
QUOTE(Johnaros @ Nov 10 2010, 19:07 ) *
Οντως ο Δημήτρης έφαγε καναδυο καλές... tongue.gif

???
Timemaster
QUOTE(ZEUS @ Nov 10 2010, 19:53 ) *
???

ήταν αντρικό παιχνίδι!
torture.gif
ZEUS
QUOTE(Timemaster @ Nov 10 2010, 21:48 ) *
ήταν αντρικό παιχνίδι!
torture.gif

Κι 'γω νόμιζα ότι μιλούσε γιά γκόμενες γιά το game after party smiley.gif
Magnus92
Για Δευτερα 19.30 ειμαι μεσα κι εγω ...
Παυλο στειλε αν θες κανα μηνυμα να συννενοηθουμε
ZEUS
Καλό καιρό θα έχει Δευτέρα, οπότε μέσα! smile.gif

Άντε να ζεστάνουμε το ενδιαφέρον όσο γίνεται παραπάνω 8)
Timemaster
οπότε για Δευτέρα είμαστε;

α. ZEUS
β. Timemaster
γ. Magnus92
δ. basketikos2813

απουσία στον Johnaros
και αναμονή για Pmam και κανέναν έκτακτο!

Υ.Γ. Μετά το παιχνίδι θα ακολουθήσει δεξίωση στο κοσμικό κέντρο "PLATINUM" 69.gif
pmam
Για δευτέρα δεν μπορώ να υποσχεθώ κάτι, αλλά θα προσπαθήσω να είμαι εκεί!!!
Υ.Γ. Ελπίζω σε καλύτερη διαιτησία αυτή τη φορά. icon_wave.gif
ZEUS
QUOTE(Timemaster @ Nov 11 2010, 21:00 ) *
οπότε για Δευτέρα είμαστε;

α. ZEUS
β. Timemaster
γ. Magnus92
δ. basketikos2813

απουσία στον Johnaros
και αναμονή για Pmam και κανέναν έκτακτο!

Υ.Γ. Μετά το παιχνίδι θα ακολουθήσει δεξίωση στο κοσμικό κέντρο "PLATINUM" 69.gif

Κώστα φέρε και το φιλαράκι σου αν είναι! Όσο περισσότερος κόσμος τόσο το καλύτερο smile.gif
Timemaster
QUOTE(ZEUS @ Nov 14 2010, 19:00 ) *
Κώστα φέρε και το φιλαράκι σου αν είναι! Όσο περισσότερος κόσμος τόσο το καλύτερο smile.gif

θα προσπαθήσω να φέρω όποιον μπορώ αλλά ο φίλος μου ακόμα έχει μαυρισμένο μάτι και φοβάται μη μαυρίσει και το άλλο είναι αμφίβολος!
smiley.gif
ZEUS
XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXA
pmam
Τελικά έκλεισε για σήμερα στις 7.30?
Εγώ μάλλον δεν θα σας κάνω την τιμή, sad.gif αλλά προς το παρόν είμαι τα ιντερνετικά μάτια του Magnus!
basketikos2813
Ρωτάω, κι εγώ με τη σειρά μου, αν έχει κλείσει για σήμερα 19.30. Αν ισχύει, εγώ μέσα είμαι!
ZEUS
19:30 στην πύλη του Ποσειδώνιου μάγκες. Τα λέμε εκεί smile.gif
Timemaster
τα είπαμε αυτά παιδιά...
7 και μισή στο Ποσειδώνιο...
smiley.gif
ZEUS
Πως πάει η μέση Κώστα; tongue.gif
Magnus92

Πρωτον και κυριοτερο : περαστικα Κωστα !!!

Οσο για τα υπολοιπα χθεσινοβραδινα , ας μην τα συζηταμε ...
Η ομαδα του Basket forum δεν καταφερε να ανταποκριθει στην σημαντικη απουσια του Παυλου ( tongue.gif ) και κατερευσε, με πρωτο και καλυτερο τον υπογραφοντα ως Magnus ο οποιος εβγαλε ματια ( με την κυριολεκτικη εννοια ομως 68.gif )
Οι φημες που με θελουν να εχω στραβωσει μια μπασκετα στο Πωσειδωνειο κρινονται κακοηθεις...

ΥΓ Μην ξεχασω : Ντελικατεσεν ftw. Σωστα Δια ;;;
Timemaster
ευχαριστώ πολύ παιδιά...
δυστυχώς τα πράγματα δε πάνε καλά!

Οι γιατροί της οικογένειας με τάραξαν στις ενέσεις και τα χάπια αλλά ακόμα δε μπορώ να κουνηθώ και πονάω...
αύριο μάλλον νοσοκομείο κ.λ.π. !!!

sad-smiley-009.gif
pmam
QUOTE(Magnus92 @ Nov 16 2010, 20:46 ) *

Η ομαδα του Basket forum δεν καταφερε να ανταποκριθει στην σημαντικη απουσια του Παυλου ( tongue.gif ) και κατερευσε, με πρωτο και καλυτερο τον υπογραφοντα ως Magnus ο οποιος εβγαλε ματια ( με την κυριολεκτικη εννοια ομως 68.gif )
Οι φημες που με θελουν να εχω στραβωσει μια μπασκετα στο Πωσειδωνειο κρινονται κακοηθεις...

Καλά ρε παιδιά, μια συνάντηση σας άφησα μόνους και τον ξεκάνατε τον καημένο τον Timemaster? Περαστικά κι από μένα Κώστα, φρόντισε να είσαι στην επόμενη συνάντηση.

Ντελικατέσεν ή ντερλικατέσεν?
Weekendman
Περαστικά Timemaster πραγματικά εύχομαι το γρηγορότερο δυνατό να αναρρώσεις ,δυστυχώς το μπάσκετ κρύβει και παγίδες για τραυματισμούς το ξέρουν όσοι έχουν παίξει...
ZEUS

Kοίτα μην ξεχνάς ότι οι άλλοι που παίξαμε είναι φίλοι από παιδιά και παίζουν μαζί. Εμείς δεν παίζουμε τακτικά αρκετά γιά να ξέρει ο ένας τον άλλον αρκετά. Ακόμα δεν παίζουμε και με πιό εύκολους τρόπους, pick'n'roll, weak side screen, κτλ.

Επίσης με μιά φορά στη χάση στη φέξη, δεν είναι αρκετά γιά να περιμένουμε πολλά. Τέσπα κάναμε καλό διαγωνισμό στα σουτ μετά και βγήκε λίγη προπόνηση τέλος πάντων!

Ντερλικατέσεν φίλε μου! Βλέπω σου άρεσε ιδιαίτερα έτσι; smiley.gif

QUOTE(Timemaster @ Nov 16 2010, 21:05 ) *
ευχαριστώ πολύ παιδιά...
δυστυχώς τα πράγματα δε πάνε καλά!

Οι γιατροί της οικογένειας με τάραξαν στις ενέσεις και τα χάπια αλλά ακόμα δε μπορώ να κουνηθώ και πονάω...
αύριο μάλλον νοσοκομείο κ.λ.π. !!!

sad-smiley-009.gif

Είδες τι σου έλεγα γιά το κάρμα; Μην το προκαλείς ποτέ! tongue.gif

Περαστικά φίλε, αλλά έτσι πως τα λες δεν ακούγονται τα πράγματα καλά γιατί μόνο ελαφρύς δεν ήταν ο τραυματισμός. Καλή ανάρρωση κι ας είναι καλό μάθημα γιά όσους άλλους έρχονται να παίξουν το χειμώνα στο Ποσειδώνιο τώρα να κάνουν ΕΝΑ ΚΑΛΟ STRETCHING πριν και μετά το ματς, προσέχουμε γιά να έχουμε και δεν τα παραμελούμε αυτά τα πράγματα!
pmam
Πέμπτη γύρω στις 7 στο ποσειδώνειο!
Ο Magnus σας περιμένει! Ίσως περάσει και η αφεντιά μου καμιά βόλτα! bball.gif
Magnus92
QUOTE(ZEUS @ Nov 21 2010, 02:47 ) *
Τέσπα κάναμε καλό διαγωνισμό στα σουτ μετά και βγήκε λίγη προπόνηση τέλος πάντων!

Ντερλικατέσεν φίλε μου! Βλέπω σου άρεσε ιδιαίτερα έτσι; smiley.gif

Για το πρωτο δεν με παιρνει να πολυμιλαω. Εχασα τα αυγα με τα πασχαλια smiley.gif ....

Ντερλικατεσεν οντως ... Πολυ καλο !!!

Οσο για αυριο τωρα, κανονισα εγω με παιδια απο την σχολη μου (και οχι μονο) να μαζευτουμε (κατα τις 6 τελικα) στο Ποσειδωνειο για να παιξουμε, και ετσι σκεφτηκα να το ανοιξω και ως προσκληση για οποιον απο το φορουμ ενδιαφερεται ...
Απλα το θεμα ειναι πως δεν εχω ιντερνετ ακομα, οποτε η συννενοηση πρεπει να γινει μεσω τριτου ατομου !!
Magnus92
Ακρα του ταφου σιωπη εις τον Θερμαικο βασιλευει icon_bored.gif
pmam
...καθώς το χιόνι πέφτει... icon_wave.gif
Magnus92
QUOTE(pmam @ Jan 4 2011, 22:25 ) *
...καθώς το χιόνι πέφτει... icon_wave.gif

Μπορει να χιονιζει μονο στην Ευκαρπια . Στο Πωσειδονειο μπορει να εχει λιακαδα !!!

Βασικα δεν εχω ακομα επαφη με την πολη, ακομα Αλεξανδρουπολη ειμαι. Αλλα ελεγα για καμια μαζωξη Προ Εξεταστικης...
Dennis_91
Μένω και εγώ Θεσσαλονίκη(Ωραιόκαστρο) όποτε θέλετε λογικά είμαι μέσα. Λόγο χιαστού μηνίσκου... στο στάδιο της ανάρρωσης δεν είμαι για πολλά-πολλά.
Πάντα επιστρέφετε σπίτι με τραυματισμούς? Διάβασα 3 σελίδες πριν κ τρομοκρατήθηκα.
Magnus92
QUOTE(Dennis_91 @ Jan 17 2011, 14:52 ) *
Μένω και εγώ Θεσσαλονίκη(Ωραιόκαστρο) όποτε θέλετε λογικά είμαι μέσα. Λόγο χιαστού μηνίσκου... στο στάδιο της ανάρρωσης δεν είμαι για πολλά-πολλά.
Πάντα επιστρέφετε σπίτι με τραυματισμούς? Διάβασα 3 σελίδες πριν κ τρομοκρατήθηκα.

Φιλε Dennis δυστυχως λογω εξεταστικης περιοδου (απ' οσο φανταζομαι tongue.gif ) για 3 απο εμας (τουλαχιστον απο αυτους που γνωριζω εγω και εχουμε παιξει μαζι) ειναι λιγο ζορικα ... Αλλα μετα υποθετω πως κατι μπορει να γίνει ...

ΥΓ. Που εισαι ρε Κωστα (Timemaster) ; Πως πας ; smile.gif
Dennis_91
Καλά και εγώ μετά από κανα 2βδόμαδο(και βλέπουμε) λέω.
Συνήθως ποσειδώνιο πάτε?
Το καρφί μου για τους τραυματισμούς δεν το σχολίασες(χόρτασα κρεβάτι και φυσιοθεραπείες)..... smiley.gif
Timemaster
QUOTE(Dennis_91 @ Jan 18 2011, 01:21 ) *
Καλά και εγώ μετά από κανα 2βδόμαδο(και βλέπουμε) λέω.
Συνήθως ποσειδώνιο πάτε?
Το καρφί μου για τους τραυματισμούς δεν το σχολίασες(χόρτασα κρεβάτι και φυσιοθεραπείες)..... smiley.gif

Μην ανησυχείς απλά πάρε μαζί σου και καμιά στολή του Αμερικάνικου ράγκμπι (ΟΧΙ ΑΓΓΛΙΚΟΥ)

δεν είναι πολλοί οι τραυματισμοί απλά ένας φίλος μου ήταν καμιά δεκαριά μέρες με πρησμένο μάτι...
εγώ χτύπησα την μέση μου και έκατσα δέκα μέρες στο κρεβάτι και ακόμα είμαι με ζώνες κ.λ.π.
ξέρεις χαλαρά πράγματα
torture.gif

Magnus92 καλά είμαι πλέον και έχει σταθεροποιηθεί η κατάστασή μου....
ακόμα φοβάμαι να παίξω μπάσκετ αλλά άμα κλείσετε κάτι για κανένα καφέ, μπύρα, φαί ποτό ή ακόμα και για μπάσκετ είμαι μέσα. Έτσι σαν παρέα.
Magnus92
QUOTE(Dennis_91 @ Jan 18 2011, 01:21 ) *
Συνήθως ποσειδώνιο πάτε?

Ναι εκει παμε συνηθως ...

@Τimemaster Μπορουμε να κανονισουμε οτιδηποτε, αν και λιγο δυσκολα αυτη την περιοδο λογω εξεταστικης, αρκει να συννενοηθουμε, γιατι μαλλον εχουμε χασει λιγο επαφη τον τελευταιο καιρο...
Dennis_91
Στις στις 20 Φεβρουαρίου(All Star Game) θα γένει κάποια εκδήλωση σε καφετέρια κοντά στο ΙΚΕΑ(δεν αναφέρω όνομα για λόγους διαφήμισης). Το ίδιο πράγμα θα γίνει και στην Αθήνα και θα υπάρχουν παίκτες, προπονητές, δημοσιογράφοι, παράγοντες, διαιτητές, κριτές και απλοί φίλοι του μπάσκετ. Το event γίνεται από το γνωστό μπασκετκό site. Δεν θα υπάρχει είσοδος αλλά προτείνουν να κλείσουν τραπέζι οι ενδιαφερόμενοι σχετικά νωρίς(το μαγαζί είναι αρκετά μεγάλο να για να γεμίσει πάντως).
Εγώ πάντως θα είμαι εκεί
Magnus92
QUOTE(Dennis_91 @ Jan 31 2011, 21:31 ) *
Στις στις 20 Φεβρουαρίου(All Star Game) θα γένει κάποια εκδήλωση σε καφετέρια κοντά στο ΙΚΕΑ(δεν αναφέρω όνομα για λόγους διαφήμισης). Το ίδιο πράγμα θα γίνει και στην Αθήνα και θα υπάρχουν παίκτες, προπονητές, δημοσιογράφοι, παράγοντες, διαιτητές, κριτές και απλοί φίλοι του μπάσκετ. Το event γίνεται από το γνωστό μπασκετκό site. Δεν θα υπάρχει είσοδος αλλά προτείνουν να κλείσουν τραπέζι οι ενδιαφερόμενοι σχετικά νωρίς(το μαγαζί είναι αρκετά μεγάλο να για να γεμίσει πάντως).
Εγώ πάντως θα είμαι εκεί

Για δωσε ομως εστω και λιγες λεπτομερειες, εστω σε pm.
ZEUS
QUOTE(Timemaster @ Jan 18 2011, 22:05 ) *
Μην ανησυχείς απλά πάρε μαζί σου και καμιά στολή του Αμερικάνικου ράγκμπι (ΟΧΙ ΑΓΓΛΙΚΟΥ)

δεν είναι πολλοί οι τραυματισμοί απλά ένας φίλος μου ήταν καμιά δεκαριά μέρες με πρησμένο μάτι...
εγώ χτύπησα την μέση μου και έκατσα δέκα μέρες στο κρεβάτι και ακόμα είμαι με ζώνες κ.λ.π.
ξέρεις χαλαρά πράγματα
torture.gif

Magnus92 καλά είμαι πλέον και έχει σταθεροποιηθεί η κατάστασή μου....
ακόμα φοβάμαι να παίξω μπάσκετ αλλά άμα κλείσετε κάτι για κανένα καφέ, μπύρα, φαί ποτό ή ακόμα και για μπάσκετ είμαι μέσα. Έτσι σαν παρέα.

Το Αγγλικό ράγκμπυ δεν έχει στολή καμία wink.gif

Ακόμα με ζώνες είσαι; Κλάϊν μάϊν ον δε λάϊν...

Βασικά τον τελευταίο καιρό γυρνάω με το καινούργιο μου το ποδηλατάκι, περνάω το Ποσειδώνιο τα βράδια (8-9 μμ) και βλέπω τα φώτα ΣΒΗΣΤΑ. Τι έγινε δεν πάει κανείς πιά γιά μπάσκετ; ή μήπως κάνουν οικονομία στο ρεύμα;;;
Magnus92
QUOTE(ZEUS @ Feb 9 2011, 17:04 ) *
Το Αγγλικό ράγκμπυ δεν έχει στολή καμία wink.gif

Ακόμα με ζώνες είσαι; Κλάϊν μάϊν ον δε λάϊν...

Βασικά τον τελευταίο καιρό γυρνάω με το καινούργιο μου το ποδηλατάκι, περνάω το Ποσειδώνιο τα βράδια (8-9 μμ) και βλέπω τα φώτα ΣΒΗΣΤΑ. Τι έγινε δεν πάει κανείς πιά γιά μπάσκετ; ή μήπως κάνουν οικονομία στο ρεύμα;;;

Ολοκληρο σχολιο για να κανει επιδειξη το καινουργιο του ποδηλατο... O τυπος ειναι απιστευτος ... smiley.gif

Λοιπον ενα ειναι πλεον το ερωτημα, καθως οι εξεταστικες και οι λοιπες μ@λ@κιες τελειωσαν : Π'ΟΤΕ ;;;;
Dennis_91
QUOTE(Dennis_91 @ Jan 31 2011, 21:31 ) *
Εγώ πάντως θα είμαι εκεί

Επανέρχομαι στο All Star Game. Μετά από μερικά mail στο site που το διοργανώνει δεν πήρα απάντηση (ούτε για την κράτηση μου) το μόνο που βρήκα είναι http://www.facebook.com/event.php?eid=182533971778122 το οποίο αναφέρει πως πρέπει να είμαστε εκεί στις 02.30 π.μ.. Το ματς ξεκινάει στις 03.00 άρα παίζει να μην έχει τους διαγωνισμούς ποιο πριν αφού μας καλεί στις 02.30 κρίμα.
Θα έρθει κανένας από εδώ?
ZEUS
QUOTE(Magnus92 @ Feb 11 2011, 01:43 ) *
Ολοκληρο σχολιο για να κανει επιδειξη το καινουργιο του ποδηλατο... O τυπος ειναι απιστευτος ... smiley.gif

Λοιπον ενα ειναι πλεον το ερωτημα, καθως οι εξεταστικες και οι λοιπες μ@λ@κιες τελειωσαν : Π'ΟΤΕ ;;;;

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Δηλαδή με ζηλεύουν ακόμα και όταν δεν κάνω προσπάθεια! tongue.gif

Εντάξει το ποδηλατάκι καλούτσικο είναι, όχι και τίποτα ωχ αμάν. IDEAL, Ελληνικό, και μοντέλο κρίσης! icon_drunk.gif

Πάντως πέρασα ξανά προχτές, και τα φώτα ήταν ανοιχτά, μάλλον το μόνο που πρέπει να κάνει κανείς είναι να ζητήσει απ'τον φύλακα να τα ανάψει. Έχω ΚΑΙΡΟ να παίξω, αλλά δεν βλέπω να υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον ακόμα. Γιά να δούμε...

Magnus92
QUOTE(ZEUS @ Feb 12 2011, 21:29 ) *
Πάντως πέρασα ξανά προχτές, και τα φώτα ήταν ανοιχτά, μάλλον το μόνο που πρέπει να κάνει κανείς είναι να ζητήσει απ'τον φύλακα να τα ανάψει. Έχω ΚΑΙΡΟ να παίξω, αλλά δεν βλέπω να υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον ακόμα. Γιά να δούμε...

Προτεινω να πουμε κατι συγκεκριμενο. Και μετα κρινουμε αναλογα με τις συμμετοχες ...
Timemaster
και εγώ μέσα είμαι (πείτε ημερομηνία) αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα παίξω μπάσκετ!!!
λέω μάλλον να έρθω με μια κάσα μπύρες και σουβλάκια έτσι για σπάσιμο!

smiley.gif smiley.gif smiley.gif
icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif
Weekendman
Όταν οι άλλοι οι Αθηναίοι κάνουν Beer meeting ,γιατί να μην κάνουμε εμείς οι πάνω Τσιπουρό-meeting;(να δώσω δημιουργικές ιδέες...)
Magnus92
QUOTE(Timemaster @ Feb 13 2011, 19:10 ) *
λέω μάλλον να έρθω με μια κάσα μπύρες και σουβλάκια έτσι για σπάσιμο!

Γραφικοτητες Mister ... smiley.gif

QUOTE(Weekendman @ Feb 13 2011, 19:55 ) *
Όταν οι άλλοι οι Αθηναίοι κάνουν Beer meeting ,γιατί να μην κάνουμε εμείς οι πάνω Τσιπουρό-meeting;(να δώσω δημιουργικές ιδέες...)

Δεν αφηνουμε τα τσιπουρα και τις μπυρες λεω εγω, και να συγκεντρωθουμε για να ξεσκουριασουμε και λιγο ...
Αντε, γιατι εχω μπλεξει με τουριστες εδω πανω ... icon_drunk.gif

Ριχνω προταση : Τεταρτη απογευμα !!!
Dennis_91
Μάλλον όχι από εμένα αλλά για πείτε την ώρα μπας κ τα καταφέρω
Timemaster
QUOTE(Magnus92 @ Feb 13 2011, 22:30 ) *
Γραφικοτητες Mister ... smiley.gif

Δεν αφηνουμε τα τσιπουρα και τις μπυρες λεω εγω, και να συγκεντρωθουμε για να ξεσκουριασουμε και λιγο ...
Αντε, γιατι εχω μπλεξει με τουριστες εδω πανω ... icon_drunk.gif

Ριχνω προταση : Τεταρτη απογευμα !!!

Μετά τις 8 είμαι μέσα!!!

Τελικά θα έχει μπάσκετ με σουβλάκια, μπύρες ή τσίπουρα;
smiley.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.