Καταρχάς, επειδή είδα -το αναμενόμενο
![tongue.gif](../style_emoticons/default/tongue.gif)
![tongue.gif](../style_emoticons/default/tongue.gif)
Όσον αφορά μια κριτική του καθενός,
johnaros, κράτησε σε πολλές περιπτώσεις το σκορ για την ομάδα του ενώ έκανε και κάποια ξεσπάσματα. Κι ας παραπονιέται, ότι ήταν άστοχος! Στα πρώτα παιχνίδια, ειδικά στο πρώτο, με δυσκόλεψε αρκετά στην άμυνα, καθώς, έβαζε τόσο από κοντά με κάποιες διεισδύσεις, όσο και από μακρυά με σουτ. Στο πρώτο ματς, αν θυμάμαι καλά, πρέπει να έβαλε και 3 τρίποντα. Με τόσο αέρα, πραγματικά, δε συμβαίνει συχνά!
timemaster, πολύ δυνατός κάτω από το καλάθι, με πλεονέκτημα ύψους και δύναμης συνεχώς, δε παρέλειψε να βάλει και αρκετά σουτ. Σε πολλές περιπτώσεις, πήρε την ομάδα πάνω του με κάποια σερί που έκανε, ενώ έβγαλε και κάποιες no look ασσίστ. Θα θελα να παίζαμε κι ένα παιχνίδι ως συμπαίκτες, νομίζω θα η συνεργασία μας θα ήταν πολύ αποδοτική!
φιλος_time, φιλότιμος, δυνατός, το πάλευε συνέχεια και έβαλε και κάποιους πόντους. Εκτός αυτού είχε και πολύ πλάκα σαν παιδι!
στη δική μας ομάδα,
παύλος, κατά κύριο λόγο ανέλαβε το δύσκολο έργο του μαρκαρίσματος του time. Η αποστολή ήταν δύσκολη και οι υπόλοιποι δε δώσαμε τις απαραίτητες βοήθειες. Επιθετικά έβαλε αρκετούς πόντους, είτε παίζοντας με πλάτη είτε με πρόσωπο. Πολύ καλές οι συνεργασίες του με το Χρήστο, φάνηκε, ότι έχουν παίξει πολλές φορές μαζί, αν και δεν είχαν όλες ευτυχή κατάληξη...
χρήστος, πολύ καλή ντρίμπλα, γρήγορος στα πόδια, χάρηκα που ήμασταν στην ίδια ομάδα και δε χρειάστηκε να τον μαρκάρω. τέλειωσε πολλές φάσεις με μπάσιμο και μου πέρασε αρκετές φορές την μπάλα, όταν πόσταρα.
εγώ, είχα πολύ καιρό να παίξω, περίπου στο χρόνο, και το σουτ μου ήταν σε τραγική κατάσταση. Ευτυχώς, λόγω ύψους κυρίως, τελείωσα αρκετές φάσεις κοντά στο καλάθι.
ελπίζω, κλείνοντας, να κανονιστεί ξανά συνάντηση!
![smiley.gif](../style_emoticons/default/smiley.gif)