Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΕΠΑΡΧΙΑΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ 2007 - 2008
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Γυναικείο μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
tarpley
QUOTE(tsops @ Mar 29 2007, 12:10 PM) *
Ναι, ο Λάγιος είναι ο coach τους

απο παίχτριες σε Χανιά και Πανιώνιο ξέρεις τίποτα;;
tsops
QUOTE(tarpley @ Mar 29 2007, 12:23 PM) *
απο παίχτριες σε Χανιά και Πανιώνιο ξέρεις τίποτα;;

Δεν ασχολούμαι τόσο εκτεταμένα, απλώς έχω παίξει 2-3 φιλικά μαζί τους. Γερή ομαδούλα είναι πάντως smile.gif
tarpley
QUOTE(tsops @ Mar 29 2007, 12:43 PM) *
Δεν ασχολούμαι τόσο εκτεταμένα, απλώς έχω παίξει 2-3 φιλικά μαζί τους. Γερή ομαδούλα είναι πάντως smile.gif

σε ποιά ομάδα είσαι προπονητής;; αν επιτρέπεται φυσικά... icon_wave.gif
tsops
QUOTE(tarpley @ Mar 29 2007, 12:49 PM) *
σε ποιά ομάδα είσαι προπονητής;; αν επιτρέπεται φυσικά... icon_wave.gif

δεν είναι κρυφό, Α.Ο. Δάφνης smile.gif και επίσης ξέχασα να σου πω καλώς ήλθες και καλές συζητήσεις
tarpley
QUOTE(tsops @ Mar 29 2007, 02:00 PM) *
δεν είναι κρυφό, Α.Ο. Δάφνης smile.gif και επίσης ξέχασα να σου πω καλώς ήλθες και καλές συζητήσεις

αααα...μάλιστα! καλή επιτυχία! ελπίζω να ανέβετε!!

Ευχαριστώ! Καλώς σας βρήκα!!

wink.gif blove.gif afro.gif
tsops
QUOTE(tarpley @ Mar 29 2007, 02:14 PM) *
αααα...μάλιστα! καλή επιτυχία! ελπίζω να ανέβετε!!

Ευχαριστώ! Καλώς σας βρήκα!!

wink.gif blove.gif afro.gif

Νάσαι καλά. Στη διάθεσή σου smile.gif
tarpley
πάντως όποιος ξέρει κάτι για παίχτριες απ όλες τις ομάδες ας μας πεί... να ξέρουμε σε ποιό παιχνίδι θα πάμε...!!!
coach13
Καλησσπέρα κ απο μένα στα παλιά μου λημέρια!

Καταρχάς είναι σίγουρο πως από την Κρήτη θα είναι τα Χανιά?Γιατί στο πρόγραμμα δεν έχει βγάλει ακόμα πρωταθλητή η ΕΣΚΑΚ .Περσι ήταν το Αρκάδι κ από ότι θυμάμαι είχε πάρα πολύ καλή ομάδα.
Η ομάδα από τη Χίο πέρσι ξαναέπαιξε με Πανιώνιο κ έχασε,κ με δεδομένο πως στα νησία-πέρα της Κρήτης- οι ομάδες ελάχιστα αλλάζουν,πιστεύω πως δε θα αποτελέσει απειλή για την ομάδα του Αργους.
Σίγουρα το καλύτερο ματς του ομίλου θα είναι μεταξύ Πανιωνίου κ πρωτ.ΕΣΚΑΚ το Σάββατο το πρωί!
froso
QUOTE(coach13 @ Mar 30 2007, 11:30 AM) *
Καλησσπέρα κ απο μένα στα παλιά μου λημέρια!

Καταρχάς είναι σίγουρο πως από την Κρήτη θα είναι τα Χανιά?Γιατί στο πρόγραμμα δεν έχει βγάλει ακόμα πρωταθλητή η ΕΣΚΑΚ .Περσι ήταν το Αρκάδι κ από ότι θυμάμαι είχε πάρα πολύ καλή ομάδα.
Η ομάδα από τη Χίο πέρσι ξαναέπαιξε με Πανιώνιο κ έχασε,κ με δεδομένο πως στα νησία-πέρα της Κρήτης- οι ομάδες ελάχιστα αλλάζουν,πιστεύω πως δε θα αποτελέσει απειλή για την ομάδα του Αργους.
Σίγουρα το καλύτερο ματς του ομίλου θα είναι μεταξύ Πανιωνίου κ πρωτ.ΕΣΚΑΚ το Σάββατο το πρωί!

Θα πας να τα δεις τα παιχνίδια?Έλεγα να πάω στην Τετάρτη στην έναρξη δηλαδη που παίζουν 6.45 αν θυμάμαι...
Να θυμηθούμε τα παλιά με..¨χέρια ψηλάά΄¨ !!!!..coach13..
froso
Πηγή: ΑΠΕ
Αναστολή των αγώνων μέχρι τις 13 Απριλίου στα ομαδικά αθλήματα αποφάσισε ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής. Οπως ανακοίνωσε πριν από λίγο ο υπουργός Επικρατείας, Θεόδωρος Ρουσσόπουλος, με αφορμή τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν χθες στην Παιανία, με τραγικό απολογισμό τον θάνατο ενός 25χρονου, αναστέλλονται μέχρι τις 13 Απριλίου, όλες οι αθλητικές δραστηριότητες στα ομαδικά αθλήματα.
Στην έκτακτη γενική σύσκεψη που είχε συγκαλέσει ο πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής, για το θέμα της βίας, μετά το χθεσινό τραγικό περιστατικό στην Παιανία, συμμετείχαν οι υπουργοί Δικαιοσύνης Αναστάσης Παπαληγούρας, Δημόσιας Τάξης Βύρων Πολύδωρας και ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Ορφανός.

Άρα θα οριστούν νέες ημερομηνίες και για τα μπαράζ.
tarpley
πωω... θα φάνε πίκρα τα κορίτσια με την αλλαγή. ειδικά αυτές που θα έρθουν από επαρχία!
θα είναι αρκετά ενδιαφέροντα τα παιχνίδια πάντως.
Για παίχτριες δεν μου απάντησε κανείς...:-(!
coach13
QUOTE(froso @ Mar 30 2007, 12:38 PM) *
Θα πας να τα δεις τα παιχνίδια?Έλεγα να πάω στην Τετάρτη στην έναρξη δηλαδη που παίζουν 6.45 αν θυμάμαι...
Να θυμηθούμε τα παλιά με..¨χέρια ψηλάά΄¨ !!!!..coach13..

smiley.gif

θα πάω σίγουρα να δω καποιο ματς.Μάλλον με τα Χανιά που φανταζομαι θα ναι κ το ντέρμπι!
Χερια Ψηλαααααααααα!!!! wink.gif
tarpley
μάθαμε τελικά αν τα μπαράζ θα γίνουν κανονικά;;;
tatr6
QUOTE(tarpley @ Apr 4 2007, 01:40 PM) *
μάθαμε τελικά αν τα μπαράζ θα γίνουν κανονικά;;;

Δεν έχει βγει κάτι οριστικό...
Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα γίνουν κανονικά...
Έχει ακουστεί για τέλη του μήνα ή Ιούνιο... sad.gif
tarpley
QUOTE(tatr6 @ Apr 4 2007, 02:21 PM) *
Δεν έχει βγει κάτι οριστικό...
Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα γίνουν κανονικά...
Έχει ακουστεί για τέλη του μήνα ή Ιούνιο... sad.gif

πλάκα κάνεις;;;
πωπω! τα καημένα τα κορίτσια λυπάμαι!
coach13
QUOTE(tarpley @ Apr 4 2007, 03:33 PM) *
πλάκα κάνεις;;;
πωπω! τα καημένα τα κορίτσια λυπάμαι!

Καλημέρα...
Ξέρει κανείς κανένα νεότερο σχετικά με το πότε θα γίνουν οι αγώνες?
froso
QUOTE(coach13 @ Apr 16 2007, 10:53 AM) *
Καλημέρα...
Ξέρει κανείς κανένα νεότερο σχετικά με το πότε θα γίνουν οι αγώνες?

Καλησπέρα, κάτι για Ιούνιο ακούγεται μετά τις εξετάσεις στα σχολεία...
Αυτά λέει η πηγή μου η Oprah tongue.gif
Πακέτο δηλαδή, πολύ μεγάλο διάστημα αγωνιστικής απραξίας και είμαι πραγματικά περίεργη να δω πως θα παίζουν οι ομάδες...
tarpley
QUOTE(froso @ Apr 16 2007, 11:19 AM) *
Καλησπέρα, κάτι για Ιούνιο ακούγεται μετά τις εξετάσεις στα σχολεία...
Αυτά λέει η πηγή μου η Oprah tongue.gif
Πακέτο δηλαδή, πολύ μεγάλο διάστημα αγωνιστικής απραξίας και είμαι πραγματικά περίεργη να δω πως θα παίζουν οι ομάδες...

και γω αυτό άκουσα... δυστυχώς αυτό θα φέρει σε πολύ δύσκολη θέση τα κορίτσια... δεν νομίζω ότι θα είναι πολύ καλό το επίπεδο που θα παρακολουθήσουμε... αν και΄υπάρχουν παίχτριες που μπορούν να το δώσουν.. (πανιώνιος, χανιά κυρίως) εφ'όσον θα είναι απροπόνητες, είναι λογικό...
froso
QUOTE(tarpley @ Apr 16 2007, 12:00 PM) *
και γω αυτό άκουσα... δυστυχώς αυτό θα φέρει σε πολύ δύσκολη θέση τα κορίτσια... δεν νομίζω ότι θα είναι πολύ καλό το επίπεδο που θα παρακολουθήσουμε... αν και΄υπάρχουν παίχτριες που μπορούν να το δώσουν.. (πανιώνιος, χανιά κυρίως) εφ'όσον θα είναι απροπόνητες, είναι λογικό...

Κοίτα, απροπόνητες δε νομίζω να είναι...Το θέμα είναι με τί όρεξη θα πάνε καλοκαιριάτικα να παίξουν και χωρίς παιχνίδια στο μεταξύ.Σίγουρα θα γίνουν φιλικά που και πάλι θα είναι με ομάδες που είτε θα τελειώνουν ή θα έχουν τελειώσει τα πρωταθλήματά τους.Επομένως δε θα είναι και στην καλύτερη κατάστασή τους κι αυτές..Ναι μεν θα έχουν πολύ χρόνο(σχεδον 2 μήνες να προετοιμαστούν π α ρ α πολυ καλά, (μια νέα προετοιμασία στο τέλος του πρωταθλήματος...), ωστόσο η αποχή απο αγώνες θα είναι πρόβλημα...
tarpley
QUOTE(froso @ Apr 16 2007, 12:14 PM) *
Κοίτα, απροπόνητες δε νομίζω να είναι...Το θέμα είναι με τί όρεξη θα πάνε καλοκαιριάτικα να παίξουν και χωρίς παιχνίδια στο μεταξύ.Σίγουρα θα γίνουν φιλικά που και πάλι θα είναι με ομάδες που είτε θα τελειώνουν ή θα έχουν τελειώσει τα πρωταθλήματά τους.Επομένως δε θα είναι και στην καλύτερη κατάστασή τους κι αυτές..Ναι μεν θα έχουν πολύ χρόνο(σχεδον 2 μήνες να προετοιμαστούν π α ρ α πολυ καλά, (μια νέα προετοιμασία στο τέλος του πρωταθλήματος...), ωστόσο η αποχή απο αγώνες θα είναι πρόβλημα...

εγω απ ότι ξέρω πάντως για τις ομάδες που κάνουν εδω τουλάχιστον, ότι ΄κάνουν με το ζόρι 2 προπονήσεις..έτσι δεν βγαίνουν 4 συνεχόμενα παιχνίδια.
τέλος πάντων...καλή επιτυχία και καλό κουράγιο στα κορίτσια!!!

41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif
kat
QUOTE(tatr6 @ Mar 28 2007, 05:21 PM) *
Καλησπέρα...
Επειδή ξέρω για τον ένα όμιλο, να σας πω ότι στον όμιλο της Πάτρας είναι Μυτιλήνη, Ρόδος (Ιβίσκος), Καλαμάτα και Χαλκίδα...
Τα παιχνίδια θα ξεκινήσουν στις 11 Απριλίου και θα γίνουν στο Μετς...
Έχω ακούσει κ εγώ για την Πάτρα ότι είναι η καλύτερη του ομίλου, αλλά ξέρω πως θα προσπαθήσει κ η ομάδα της Ρόδου...
Αν και για κοπέλες που όλη την χρονιά παιξανε 4 παιχνίδια το να παίξουν 4 συνεχόμενα δεν είναι κ ότι καλύτερο...
Το σίγουρο είναι ότι θα είμαστε στο γήπεδο! smiley.gif

Η Πάτρα μπορεί να είναι φαβορί αλλά μην ξεχνάτε ότι υπάρχουν παίκτριες χωρίς δελτία αυτή τη στιγμή που μπορεί να κάνουν τη διαφορά σε αυτό το επίπεδο λόγω της εμπειρίας τους. Κ η Πάτρα από όσο ξέρω δεν είναι μία από τισ ομάδες που ψάχνουν για τέοιες παίκτριες....Μπορεί να μου πεί κάποιος ποιές παίζουν εκεί?
Xanthi
Ξέρει κανείς τα αποτελέσματα της 1ης ημέρας, στο ειδικό πρωτάθλημα ανόδου στην Α2 (όμιλος βορά) που γίνετε στο κλειστό της Σταυρούπολ blove.gif ης στη Θεσσαλονίκη ?
trefoil 13
QUOTE(Xanthi @ Apr 27 2007, 09:09 PM) *
Ξέρει κανείς τα αποτελέσματα της 1ης ημέρας, στο ειδικό πρωτάθλημα ανόδου στην Α2 (όμιλος βορά) που γίνετε στο κλειστό της Σταυρούπολ blove.gif ης στη Θεσσαλονίκη ?

Η ομάδα από την Ξάνθη κέρδισε μια από την Βέροια με 3 πόντους... Αρκετά λάθη από την ομάδα της Ξάνθης...
Xanthi
ΑΣΠΙΣ ΞΑΝΘΗΣ - ΒΕΡΟΙΑ : 49 – 46

Με νίκη στέφθηκε ο πρώτος αγώνας της Γυναικείας Ομάδας Μπάσκετ της πόλης μας επί της ομάδας της Βέροιας με σκορ 49 – 46, στο ειδικό πρωτάθλημα ανόδου στην Α2, που γίνετε στο κλειστό Γυμναστήριο της Σταυρούπολης, στη Θεσσαλονίκη.

Το παιχνίδι ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι, με τις δύο ομάδες ισοδύναμες να βρίσκονται στον πόντο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Με καλή άμυνα στο τελευταίο λεπτό η Ασπίδα κατάφερε να κρατήσει τη διαφορά των τριών πόντων, που μόλις είχε εξασφαλίσει, και να τελειώσει νικήτρια τον αγώνα.

Σάββατο 28/4 ακολουθεί ένας εύκολος σχετικά αγώνας με την ομάδα της Ιερισσού στις 17:30 και την Κυριακή 29/4 στις 17:30 επίσης, ο κρίσιμος και καθοριστικός αγώνας της ομάδας μας με τον Γ.Σ. Ελιμείας.

Στο άλλο παιχνίδι του πρωταθλήματος η Καρδίτσα συνέτριψε την Ιερισσό με σκορ 111 – 29.

Οι πόντοι των αθλητριών μας : Πηλέ : 16, Σουλιώτη : 9, Λαζαρίδου : 6, Τσακιράκη : 6, Δαβρίδου : 4, Παπαευαγγέλου : 3, Καρακώστα : 3, Καραλίδη : 1, Φάκα : συμ, Κοντοπούλου : συμ, Παπαδοπούλου : συμ, Παλτίδου : συμ. Προπονητές : Παναγιωτόπουλος Δημήτρης, Καρά Αχμέτ Νεδίμ.

Εφημερίδα : Xanthinews
Xanthi
Aspis Xanthis - Ierissos : 57 -17

Deuteri niki ths Xanthis. Ante alli mia koritsia kai A2
Xanthi
Εύκολη νίκη για την Ασπίδα Ξάνθης επί της ομάδας της Ιερισσούς με σκορ 57 – 17.

Στο άλλο παιχνίδι του πρωταθλήματος η Καρδίτσα επιβλήθηκε της Ελιμείας με σκορ 48 – 24.

Λαζαρίδου : 10, Καρακώστα : 10, Πηλέ : 9, Σουλιώτη : 6, Τσακιράκη : 6, Δαβρίδου : 6, Παπαδοπούλου : 3, Καραλίδου Β. : 2, Φάκα : 2, Κοντοπούλου : 2, Καραλίδου : 1, Παπαευαγγέλου : συμ
Προπονητές : Παναγιωτόπουλος Δημήτρης, Καρά Αχμέτ Νεδίμ.
Xanthi
Γ.Σ. ΕΛΙΜΕΙΑΣ – Α.Π.Σ. ΑΣΠΙΣ ΞΑΝΘΗΣ : Ητα της ομάδας της Ξάνθης με 9 πόντους. Καλή συνέχεια κορίτσια
Xanthi
aspis xanthis stin A2
Συγχαρητήρια κορίτσια
basket4
συγχαρητηρια...!!! 41.gif 41.gif
ο Απολλωνας Καρδιτσας δεν ανεβηκε και αυτος???εχω μπερδεψει λιγο τους ομιλους... blink.gif
berry the truth
kalimera kai apo mena.kserei kaneis pote ginetai to eidiko protathlima anodou stin a2 guinaikon gia ton omilo notou?imerominis,topos kai omades?
basket4
νομιζω οτι δεν εχει βγει ακομα... blink.gif
Xanthi
Ανέβηκαν Καρδίτσα, Ξάνθη και Ελίμεια πλην συνταρακτικού απρόοπτου (νίκη της Ιερισούς επί της Ελίμειας και ταυτόχρονα νίκη της Βέροιας επί της Καρδίτσας). Αυτά δεν γίνονται !
Xanthi
Η ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ (ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ) ΣΤΗΝ Α2

Με 2 νίκες και 2 ήττες ολοκλήρωσε τη συμμετοχή της στο ειδικό πρωτάθλημα ανόδου για την Α2 κατηγορία η γυναικεία ομάδα μπάσκετ της Ασπίδας Ξάνθης. Το πρωτάθλημα διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο της Σταυρούπολης στη Θεσσαλονίκη και η ομάδα της πόλης μας με καλές εμφανίσεις και μικρή δόση τύχης κατάφερε να ανεβεί στη 2η κατηγορία. Η πόλη μας πλέον διαθέτει τόσο ανδρική όσο και γυναικεία ομάδα μπάσκετ στην Α2. Αναλυτικά :

27/4 ΑΣΠΙΣ ΞΑΝΘΗΣ – ΒΕΡΟΙΑ : 49 – 46
Με νίκη στέφθηκε ο πρώτος αγώνας της Γυναικείας Ομάδας Μπάσκετ της πόλης μας επί της ομάδας της Βέροιας με σκορ 49 – 46.
Το παιχνίδι ήταν πραγματικό ντέρμπι, με τις δύο ομάδες ισοδύναμες να βρίσκονται στο πόντο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Με καλή άμυνα στο τελευταίο λεπτό η Ασπίδα κατάφερε να κρατήσει τη διαφορά των τριών πόντων, που μόλις είχε εξασφαλίσει, και να τελειώσει νικήτρια τον αγώνα.
Οι πόντοι των αθλητριών μας : Πηλέ : 16, Σουλιώτη : 9, Λαζαρίδου : 6, Τσακιράκη : 6, Δαβρίδου : 4, Παπαευαγγέλου : 3, Καρακώστα : 3, Καραλίδου Β : 1, Φάκα : συμ, Κοντοπούλου : συμ, Παπαδοπούλου : συμ, Παλτίδου : συμ.
Προπονητής : Καρά Αχμέτ Νεδίμ.

28/4 ΙΕΡΙΣΣΟΣ – ΑΣΠΙΣ ΞΑΝΘΗΣ : 17 – 57
Εύκολη νίκη για την Ασπίδα επί της ομάδας της Ιερισσούς με σκορ 57 – 17.
Οι πόντοι των αθλητριών μας : Λαζαρίδου : 10, Καρακώστα : 10, Πηλέ : 9, Σουλιώτη : 6, Τσακιράκη : 6, Δαβρίδου : 6, Παπαδοπούλου : 3, Καραλίδου Β. : 2, Φάκα : 2, Κοντοπούλου : 2, Καραλίδου Σ. : 1, Παπαευαγγέλου : συμ

29/4 ΑΣΠΙΣ ΞΑΝΘΗΣ – ΕΛΙΜΕΙΑ : 41 – 52
Καθοριστικός για τη πορεία της ανόδου ο αγώνας που χάθηκε, με το άγχος να παίζει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη και στην ήττα της ομάδας μας.
Οι πόντοι των αθλητριών μας : Λαζαρίδου : 10, Σουλιώτη : 8, Καραλίδου Σ. : 4, Παπαευαγγέλου : 4, Πηλέ : 4, Καρακώστα : 4, Δοβρίδου : 3, Τσακιράκη : 2, Κοντοπούλου : 2, Παπαδοπούλου : συμ

30/4 ΑΣΠΙΣ ΞΑΝΘΗΣ – ΚΑΡΔΙΤΣΑ : 35 – 57
Ήττα της ομάδας μας από την καλύτερα φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος. Ταυτόχρονα όμως και ήττα της Βέροιας από την Ελίμεια, με αποτέλεσμα την άνοδο της Ασπίδας στην Α2. Πολύ δουλειά και λίγη τύχη έκαναν την διαφορά.
Οι πόντοι των αθλητριών μας : Σουλιώτη : 8, Καρακώστα : 7, Πηλέ : 6, Καραλίδου Σ. : 6, Τσακιράκη : 5, Κοντοπούλου : 2, Παπαδοπούλου : 1, Καραλίδου Β. : συμ, Φάκα : συμ, Παπαευαγγέλου : συμ, Λαζαρίδου : συμ, Δοβρίδου : συμ

Τα αποτελέσματα των υπολοίπων αγώνων του πρωταθλήματος έχουν ως εξής :
27/4 : ΚΑΡΔΙΤΣΑ – ΙΕΡΙΣΣΟΣ : 111 – 29
28/4 : ΚΑΡΔΙΤΣΑ – ΕΛΙΜΕΙΑ : 48 - 24
29/4 : ΙΕΡΙΣΣΟΣ – ΒΕΡΟΙΑ : 28 –68
30/4 : ΕΛΙΜΕΙΑ – ΒΕΡΟΙΑ : 43 – 41
1/5 : ΕΛΙΜΕΙΑ - ΙΕΡΙΣΣΟΣ : 50 –28
1/5 : ΚΑΡΔΙΤΣΑ – ΒΕΡΟΙΑ : 65 –45

Από τη δική μας πλευρά, συγχαίρουμε τον προπονητή και τις παίκτριες της ομάδας, τους ευχόμαστε να κάνουν μια αξιόλογη πορεία στην Α2 και να εκπροσωπήσουν του χρόνου επάξια την ακριτική μας πόλη στη Βόρειο Ελλάδα. Θα θέλαμε να τις καμαρώσουμε και στην Α1.
tsops
Μπράβο xanthi! 41.gif Ευτυχώς που έχουμε και εσένα και μας δίνεις εικόνα για το ειδικό της επαρχίας! Συγχαρητήρια για την Ασπίδα και καλή επιτυχία την ερχόμενη περίοδο! smile.gif
tarpley
έχει ακούσει κανείς κάτι για τα παιχνίδια στον όμιλο νότου;;

περίεργο δεν είναι που δεν έχει βγεί ούτε ανακοίνωση ακόμα;;
froso
QUOTE(tarpley @ May 3 2007, 09:32 AM) *
έχει ακούσει κανείς κάτι για τα παιχνίδια στον όμιλο νότου;;

περίεργο δεν είναι που δεν έχει βγεί ούτε ανακοίνωση ακόμα;;

Πολύ αόριστα πράγματα ακούγονται.
Κάπου στα τέλη Μαίου στο Μετσ
tarpley
Τα μπαράζ ανόδου ομίλου Νότου για Α2 θα γίνουν τελικά 20 - 24 Ιουνίου....
α π α ρ ά δ ε κ τ ο ! ! ! !

shot.gif
alexako
QUOTE(tarpley @ May 9 2007, 07:48 AM) *
shot.gif

Αν γίνουν τα μπαράζ 20-24 ιουνίου οι μεταγραφές πότε θα αρχίσουν??????
peka
QUOTE(alexako @ May 9 2007, 08:39 AM) *
Αν γίνουν τα μπαράζ 20-24 ιουνίου οι μεταγραφές πότε θα αρχίσουν??????

Θεωρητικα αργοτερα... Ισως αρχες Ιουλιου...
aopkv
QUOTE(tarpley @ May 9 2007, 10:48 AM) *
shot.gif

αν ειναι δυνατον τελος ιουνιου......αν παιξω θελω κλειστο με κλιματισμο......ακους εκει ιουνιο sad.gif
froso
QUOTE(aopkv @ May 10 2007, 09:36 AM) *
αν ειναι δυνατον τελος ιουνιου......αν παιξω θελω κλειστο με κλιματισμο......ακους εκει ιουνιο sad.gif

Με την οργάνωση που υπάρχει θα έχεις σίγουρα κλιματισμό..Περίμενε!! 69.gif
kat
QUOTE(tarpley @ May 9 2007, 07:48 AM) *
shot.gif

Είναι σίγουρο αυτό?Tsops ξέρεις κάτι εσύ? Φταίνε οι ομάδες που δεν δέχτηκαν τότε που έγιναν όλα.Τώρα είναι σίγουρο ότι αρκετές κοπέλες δεν θα μπορέσουν να έρθουν...Ιδίως από τα νησιά.. sad.gif
tarpley
σίγουρο είναι και απ 'οτι ξέρω όλες οι ομάδες θα έχουν ελλείψεις...

κρίμα, θα πέσει το επίπεδο των ομάδων και αν και υπάρχουν κάποιες παίχτριες που θα μπορούσαν να το ανεβάσουν...δεν νομίζω ότι θα παίξουν με μεγάλη όρεξη έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα..
tsops
QUOTE(kat @ May 10 2007, 01:30 PM) *
Είναι σίγουρο αυτό?Tsops ξέρεις κάτι εσύ? Φταίνε οι ομάδες που δεν δέχτηκαν τότε που έγιναν όλα.Τώρα είναι σίγουρο ότι αρκετές κοπέλες δεν θα μπορέσουν να έρθουν...Ιδίως από τα νησιά.. sad.gif

Δεν γνωρίζω κάτι kat sorry smile.gif

QUOTE(tarpley @ May 10 2007, 01:34 PM) *

κρίμα, θα πέσει το επίπεδο των ομάδων και αν και υπάρχουν κάποιες παίχτριες που θα μπορούσαν να το ανεβάσουν...δεν νομίζω ότι θα παίξουν με μεγάλη όρεξη έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα..

Γιατί τέτοια απογοήτευση ρε παιδά? τι χάνω?
kat
QUOTE(tarpley @ May 10 2007, 01:34 PM) *

Λοιπόν παιδιά...22 με 26 ιουνιου.Παρασκευή με τρίτη βγήκε η τελική ημερομηνία.Τα δύο παιχνίδια μάλλον απόγευμα κ τα άλλα πρωί.Αυτά προς το παρόν.Σήμερα το βγάλανε.Άντε καλά παιχνίδια!!! biggrin.gif
aopkv
QUOTE(kat @ May 11 2007, 12:44 PM) *
Λοιπόν παιδιά...22 με 26 ιουνιου.Παρασκευή με τρίτη βγήκε η τελική ημερομηνία.Τα δύο παιχνίδια μάλλον απόγευμα κ τα άλλα πρωί.Αυτά προς το παρόν.Σήμερα το βγάλανε.Άντε καλά παιχνίδια!!! biggrin.gif

ξερουμε σε ποιο γηπεδο?
kat
QUOTE(aopkv @ May 11 2007, 09:45 AM) *
ξερουμε σε ποιο γηπεδο?

Στο μετς
tarpley
ξέρουμε το πρόγραμμα;;
kat
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22/6
1ος 'Ομιλος Μετς Α 17¨00:Θησέας Παναγιούδας- Ιβίσκος Ρόδου, 18¨45:Χαλκίδα -Ακάδημος
2ος 'Ομιλος Μετς Β 17¨00:Δόξα Λευκάδας- ΑΟ Χανίων, 18¨45:Βούρειος Χίου- Πανιώνιος Άργους

ΣΑΒΒΑΤΟ 23/6
1ος Όμιλος Μετς Β 17¨00:Ακάδημος Καλαμάτας- Απόλλωνας Πατρών, 18¨45 Ιβίσκος-Χαλκίδα
2ος Όμιλος Μετς Α 17¨00:Πανιώνιος Άργους-Κούρος, 18¨45: ΟΑ Χανίων-Βούρειος

ΚΥΡΙΑΚΗ 24/6
1ος Όμιλος Μετς Α 10¨00:Χαλκίδα-Θησέας, 11¨45:Απόλλωνας Πάτρας-Ιβίσκος
2ος Όμιλος Μετς Β 10¨00:Βούρειος-Λευκάδα, 11¨45:Κούρος-ΟΑ Χανίων

ΔΕΥΤΕΡΑ 25/6
1ος Όμιλος Μετς Β 10¨00:Ιβίσκος-Ακάδημος, 11¨45:Θησέας-Απόλλωνας
2ος Όμιλος Μετς Α 10¨00:ΟΑ Χανίων-Πανιώνιος Άργους, 11¨45:Δόξα Λευκάδας-Κούρος

ΤΡΙΤΗ 26/6
1ος Όμιλος Μετς Α 10¨00:Απόλλωνας-Χαλκίδα, 11¨45:Ακάδημος-Θησέας
2ος Όμιλος Μετς Β 10¨00:Κούρος-Βούρειος, 11¨45:Πανιώνιος-Λευκάδα cool.gif
kathy#9
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΒΙΣΚΟ ΡΟΔΟΥ?ΕΧΕΙ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.