Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ (u20)
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Εθνικές ομάδες
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29
KingCrimson
QUOTE(BasketZilla @ Jul 9 2014, 21:34 ) *
Αυτός που μου έκανε πολύ αρνητική εντύπωση για άλλη μια φορά , αν και δεν είμαι τελείως αντικειμενικός καθώς μου είναι εξαιρετικά αντιπαθής, είναι ο Γκώστας ο Μίσσας. Κοουτσάρισμα με στυλάκι Ελληνάρα ιδιοκτήτη χασαποταβέρνας στη Χασιά, γκαρίδες στα 20χρονα και όπως κάθε χρονιά κανένα πλάνο στην επίθεση. Το βασικό μας επιθετικό σύστημα είναι η μπάλα στον Μπόχω και έχει ο θεός, αλλιώς τρίποντο. Αλλά και πέρσι και το 2009-2010 που είχε πιο ταλαντούχες ομάδες στα χέρια του το ίδιο πράγμα παρουσίασε.


ο τροπος και μονο που χειριζεται το ροστερ με το να σκαει 3-4 παικτες και αλλους 3-4 να τους έχει να σκουπιζουν το παγκο τα λέει όλα....και ειδικά σε αυτες τις ηλικίες που σκοπός δεν ειναι μονο το αποτελέσμα υποτιθεται
shtarkws
Αφου το ετος 2014 προπονει ο Κωστας ο Μισσας και μαλιστα εθνικη ομαδα τοτε δεν θα μου κανει εντυπωση αν βαλουν προεδρο της δημοκρατιας τον Μητσοτακη...τελικα ολα θεμα δημοσιων σχεσεων ειναι στην Ελλαδα
kotzito
Ήμασταν τυχεροί με Λετονία και Ουγγαρία, αλλά τελικά κάποια στιγμή θα ερχόταν και η τιμωρία. Ήττα σήμερα λοιπόν από τους Βρετανούς με 69-66. Η ομάδα αν και σαν αρχική πεντάδα θεωρώ ότι είναι καλή, οι ελλείψεις στην περιφέρεια κυρίως καθώς και το ανύπαρκτο rotation του Μίσσα την κρατάνε χαμηλά. Χαρακτηριστικό ότι και σήμερα ο Μποχωρίδης έπαιξε 39 λεπτά, 2 παίκτες δεν αγωνίστηκαν καθόλου και άλλοι 4 έπαιξαν από 10 λεπτά και κάτω. Και σε ένα τουρνουά με τόσους πολλούς αγώνες σε τόσο σύντομο διάστημα, κάποια στιγμή θα βγει κούραση. Ελπίζω τουλάχιστον να προλάβει ο Παπαπέτρου να γυρίσει για την 2η φάση, αλλιώς θεωρώ δύσκολη την πρόκριση στους 8.
Zoys
QUOTE(kotzito @ Jul 11 2014, 21:26 ) *
Ήμασταν τυχεροί με Λετονία και Ουγγαρία, αλλά τελικά κάποια στιγμή θα ερχόταν και η τιμωρία. Ήττα σήμερα λοιπόν από τους Βρετανούς με 69-66. Η ομάδα αν και σαν αρχική πεντάδα θεωρώ ότι είναι καλή, οι ελλείψεις στην περιφέρεια κυρίως καθώς και το ανύπαρκτο rotation του Μίσσα την κρατάνε χαμηλά. Χαρακτηριστικό ότι και σήμερα ο Μποχωρίδης έπαιξε 39 λεπτά, 2 παίκτες δεν αγωνίστηκαν καθόλου και άλλοι 4 έπαιξαν από 10 λεπτά και κάτω.

Καλά κάνεις και το αναφέρεις γιατί αυτό το πράγμα είναι απαράδεκτο για προπονητή ομάδας νέων και ενδεχομένως να απορρέει από την θέληση της Ομοσπονδίας για διάκριση.

Η πίεση της έδρας φαίνεται ότι έχει δημιουργήσει επιπλέον άγχος στα παιδιά ενώ σημαντικό ρόλο θα παίζει και η απώλεια του Παπαπέτρου για τη σημερινή ήττα. Ποιος ξέρει βέβαια; Μπορεί να μιλάμε για την γενιά Βρετανών που θα βάλει το νησί στον χάρτη του Ευρωπαϊκού μπάσκετ. 69.gif
drunk guy
Ρε μαγγες ειναι σιγουρο οτι εχουμε περασει?γιατι διαβαζω σε διαφορα σαιτ οτι πρεπει να περιμενουμε και τα αλλα αποτελεσματα.μηπως ξερει κανεις τα πιθανα σεναρια?
tuareg
QUOTE (drunk guy @ Jul 11 2014, 21:47 ) *
Ρε μαγγες ειναι σιγουρο οτι εχουμε περασει?γιατι διαβαζω σε διαφορα σαιτ οτι πρεπει να περιμενουμε και τα αλλα αποτελεσματα.μηπως ξερει κανεις τα πιθανα σεναρια?


αν κερδισουν σημερα οι λιθουανοι τους ουγγρους (ηδη προηγουνται 46-57 στις αρχες του δ),περναμε τριτοι ...(ειτε σε τριπλη με ουγγρους και αγγλους μενοντας εξω οι αγγλοι που εχασαν με 9 απο ουγγαρια ,ειτε με ουγγρους που τους αφηνουμε εκτος επειδη τους εχουμε νικησει)
BasketZilla
Ο βασικός υπεύθυνος για όσα έχουν δει τα ματάκια μου έως σήμερις είναι χωρίς συζήτηση ο προπονητής. Απλά ο άνθρωπος με τις φωνές του και την ''τιμωρητική'' του συμπεριφορά δεν κάνει για προπονητής μικρών ηλικιών.
Στα ''μικρά'' Ευρωμπάσκετ κάθε χρόνο που παρακολουθώ οι παραδοσιακές δυνάμεις έχουν διακριτό στυλ παιχνιδιού. Ακόμη και από τους Κροάτες βλέπω το ίδιο στυλ ότι να'ναι και τσακωνόμαστε όλοι με όλους κάθε διοργάνωση.
Η μοναδική Εθνική στα U20 που δεν έχει χαρακτήρα είναι η δική μας ασχέτως επιπέδου ταλέντου παικτών. Το ζητούμενο σε αυτές τις διοργανώσεις δεν είναι να πάρουμε μετάλλιο όπως διατάζει ο Σωλήν αλλά να μάθουν να παίζουν με συγκεκριμένο τρόπο οι ''μικροί'' ώστε να προετοιμαστούν για την μεγάλη Εθνική.
Πίεση έδρας πάντως δεν υπάρχει καθώς εδώ στην πόλη κανείς δεν ασχολείται. Κάθε μέρα τις ίδιες φάτσες βλέπω, ακόμη και τα παιδάκια είναι τα ίδια ! Με το πρόγραμμα του αγώνα στο χέρι είναι όλοι για να βλέπουν από τα νούμερα ποιος παίκτης της Εθνικής είναι ποιός.
Στα της πρόκρισης το ζητούμενο είναι να κερδίσουν οι Ούγγροι τους αδιάφορους Λετονούς αύριο για να σβήσουμε την ήττα από τους Βρετανούς. Τα πράγματα για την οκτάδα είναι ζόρικα πάντως γιατί από τον Β Όμιλο οι ομάδες θα μπουν με βαθμολογία
Σερβία 4, Σλοβενία 3, Ισπανία 2 και οι Ισπανοί παρά τις 2 ήττες τους παραμένουν η καλύτερη ομάδα του Ευρωμπάσκετ μαζί με τους Λιθουανούς.
Αύριο πάντως έχω περιέργεια να δω αν στο Λετονία - Ουγγαρία θα είμαι ο μόνος Έλληνας θεατής !
zorba
Για τον Μίσσα τα χω πει από πέρσι που τον είδα στο τουρνουά του Γέζολο. Καμιά σχέση με το σύγχρονο μπάσκετ, ειναι σαν να βλέπεις παιχνίδι μεταξύ βετεράνων συνταξιούχων...
shtarkws
Θεωρω οτι ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ σε επιπεδο ακαδημιων,παιδων,εφηβων και ειδικα στην Εθνικη ομαδα να υπαρχουν παιδια που δεν παιρνουν καθολου χρονο συμμετοχης. Δεν ξερω αν ειναι αποφαση του τεχνικου τιμ η της ομοσπονδιας αλλα δειχνει ποσο λαθος ιδεα εχει για το μπασκετ η διοικηση του
KingCrimson
o Mισσας εχω την εντυπωση οτι φτιαχτηκε απο μια εξαιρετικη φουρνια παικτων το 2009(λες και το παν τοτε ηταν να παρουμε το χρυσο...) και απο εκει και περα εχει κατσικωθει στο παγκο της Νεων και καίει παίκτες διαρκώς
Ειναι ποτε δυνατόν να παίζεις με 5 παίκτες εναντίον της Αγγλίας? όσο και να χει βελτιωθεί το αγγλικό μπάσκετ...
BasketZilla
Μετά την πολύ εύκολη επικράτηση των Λετονών επί της Ουγγαρίας και την διαφαινόμενη επικράτηση των Σέρβων επί των Γερμανών η βαθμολογία της Β Φάσης έχει ως εξής :

Σερβία 4
Λιθουανία 4
Σλοβενία 3
Μεγάλη Βρετανία 3
Ελλάδα 2
Ισπανία 2

Για να προκριθούμε στην οκτάδα πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε Σλοβενία - Ισπανία. Βάσει της εικόνας των ομάδων έως τώρα με την Σλοβενία έχουμε πιθανότητες , με την Ισπανία (παρόλο την τραγική της εικόνα στην Α Φάση) ελάχιστες. Με τους Σέρβους δεν έχουμε καμία τύχη λογικά. Άρα το πιθανότερο είναι παίξουμε για τις θέσεις 9-12.
SteveNashidis
Περίμενα καλύτερη εικόνα των Νέων αλλά όταν γίνεται τόσο εξωαγωνιστικό νταβαντούρι οι απαιτήσεις πέφτουν .

Αλήθεια τον τραυματισμό του Παπαπέτρου ποιος τον πληρώνει τώρα ; Η Εθνική ή ο Ολυμπιακός;
#food_for_thought
SteveNashidis
Η Ελλάδα αντιμετωπίζει στα "Δύο Αοράκια" στις 19.15 (TV Μακεδονία) τη Σερβία στην 1η αγωνιστική της Β' Φάσης
σπυριαρης
παιδια μηπως μπορει καποιος να κανει μια σουμα της πρωτης φασης;ποιοι παικτες πρωταγωνιστουν ποιοι περιμεναμε να λαμψουν και απογοητευουν;το ιδιο και για τις ομαδες.ευχαριστω εκ των προτερων
SteveNashidis
Όλοι οι αγώνες της β' φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων που φιλοξενείται στο Ηράκλειο Κρήτης, LIVE & ΔΩΡΕΑΝ από το κανάλι της FIBA στο YouTube (youtube.com/FIBA)
Το σημερινό παιχνίδι της Ελλάδας απέναντι στη Σερβία, ζωντανά στις 19:15 από το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV.
Προσοχή οι ώρες είναι: 17:15 / 19:15 / 21:30

Μεταφέρω αυτό καθώς πρέπει να το μάθουν πολλοί smile.gif

Σπυριάρη τσέκαρε εδώ !
σπυριαρης
QUOTE (Voyager @ Jul 14 2014, 16:02 ) *
Όλοι οι αγώνες της β' φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων που φιλοξενείται στο Ηράκλειο Κρήτης, LIVE & ΔΩΡΕΑΝ από το κανάλι της FIBA στο YouTube (youtube.com/FIBA)
Το σημερινό παιχνίδι της Ελλάδας απέναντι στη Σερβία, ζωντανά στις 19:15 από το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV.
Προσοχή οι ώρες είναι: 17:15 / 19:15 / 21:30

Μεταφέρω αυτό καθώς πρέπει να το μάθουν πολλοί smile.gif

Σπυριάρη τσέκαρε εδώ !

ευχαριστω φιλε
BasketZilla
Η δεύτερη φάση του Ευρωμπάσκετ ξεκίνησε λοιπόν σήμερα. Από τα ματς της Εθνικής που είδα live, πλην του αγώνα με τους Ούγγρους καθώς προτίμησα την Πέμπτη το Σερβία - Ισπανία, και της εικόνας που έχω γενικότερα για τις ομάδες η γνώμη μου είναι ότι μια λογική κατάταξη θα έχει ως εξής.

Γκρούπ Ε
Λιθουανία - Σερβία - Σλοβενία - Ισπανία - Μεγάλη Βρετανία - Ελλάδα
Γκρούπ ΣΤ
Τουρκία - Γαλλία - Κροατία - Ιταλία - Ισραήλ - Πολωνία

Σήμερα με τους Σέρβους οι πιθανότητες μας είναι ελάχιστες.
Διαθέτουν μεγαλύτερο βάθος πάγκου από εμάς, τον καλύτερο PF του Ευρωμπάσκετ τον Nikola Jankovic (εκπληκτικά ταχύς για παίκτης 2.04, ύστερεί όμως στο σουτ), έναν σούπερ σουτέρ τον Jovan Novak (πέρσι στον ημιτελικό με τους Αμερικανούς είχε βάλει 5-6 τρίποντα αν θυμάμαι καλά) και τον πολύ καλό και σοβαρό οργανωτή Nikola Rebic, χωρίς κάποιος από το rotation των 9 παικτών να υστερεί (στις περισσότερες ομάδες του Ευρωμπάσκετ πχ οι Salic και Pot που είναι οι 7ος και 8ος παίκτης θα ήταν βασικοί). Αμυντικά το να τους βάλεις πάνω από 60 πόντους είναι αρκετά δύσκολο.

Την πορεία της Εθνικής την καθόρισε ο τραυματισμός του Παπαπέτρου. Καθώς , λόγω Μίσσα, δεν έχουμε κανένα πλάνο στην επίθεση και η περιφερειακή μας άμυνα είναι τραγική θα είχαμε ελπίδες για κάτι καλό μόνο εάν οι Μποχωρίδης - Παπαπέτρου έκαναν σούπερ τουρνουά. Ο Παπαπέτρου θα λείψει και αυτήν την φάση λογικά, ενώ ο Μποχωρίδης κάνει πολλές λάθος επιλογές στην επίθεση και είναι κακός αμυντικά οπότε δεν βλέπω να περνάμε καν στην οκτάδα.

Σε αυτές τις ηλικίες βέβαια όλοι μπορούν να κερδίσουν όλους και κανένα αποτέλεσμα δεν είναι απίθανο, αλλά σχολιάζω πάντα βάσει της λογικής , της εικόνας που έχω, και των πιθανοτήτων.
Σήμερα πάντως δεν θα πάω στο γήπεδο καθώς δεν αντέχω να βλέπω Σέρβους, στο μπάσκετ βέβαια καθώς το δεν ξεχνώ κρατά 19 χρόνια, να πανηγυρίζουν. Την πάτησα μια φορά στην Α Φάση και δεν το αντέχω ξανά !
doctor_dru
34-33 στο ημίχρονο με το ξέσπασμα που κάναμε στο τελευταίο 5λεπτο.

Μεγάλο πρόβλημα στην άμυνα στο 1vs1,όταν βελτιώσαμε αυτό το κομμάτι και τις αμυντικές μας συνεργασίες καταφέραμε και τρέξαμε το σερί που μας έφερε μπροστά.Είδαμε και για μικρά διαστήματα μια ζώνη 2-3 που θεωρώ πως θα χρησιμοποιηθεί και στο 2ο ημίχρονο.Επιθετικά,ο Μποχωρίδης είναι 1 κλάση πάνω από όλους και μαζί με τον Διαμαντάκο είναι αυτοί που τραβάνε το κουπί(23 από τους 34 νομίζω).
Οι Σέρβοι έχουν 3-4 πολύ ταλαντούχα παιδιά θεωρώ(Γιάνκοβιτς,Σάλιτς,Ποτ)και μοιάζουν πως έχουν πιο πολλές λύσεις από μας αλλά το μπλακαουτ τους ήταν αρκετά μεγάλο στο τελευταίο 5λεπτο.
Όσο αντέχει ο Μποχωρίδης και βελτιώνουμε την προσωπική μας άμυνα θεωρώ πως θα αυξάνονται και οι ελπίδες μας για νίκη
Zoys
Επιτέλους αρχίζουμε και βρίσκουμε τα σουτ. Πάντως δεν περίμενα την ανατροπή μετά την εμφανή ανωτερότητα των Σέρβων στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, με εξέπληξαν ευχάριστα. Ο Μποχωρίδης κάνει πολύ καλό παιχνίδι ενώ και ο Διαμαντάκος που είναι τώρα στον πάγκο αναγκαστικά λόγω φάουλ ήταν πολύ χρήσιμος.
KingCrimson
5 τελευταια λεπτα και ο Μισσας με 1 μονο χειριστη μεσα!!!!!!! μας ροκανισανε τη διαφορα απο τους 10 και τωρα παιζουμε στα ισια το τελευταιο λεπτο .. rolleyes.gif
tuareg
μπραβο στα παιδια (και στο χρονομετρη στο τελος βεβαια rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif) την αξιζαμε τη νικη βαση εικονας.
Προσπαθησε ο μισσας αλλα τελικα δε καταφερε να δωσει τη νικη στους σερβους
Zephyr
Γ@μώ το κέρατο μου με κάτι βολές, έλεος, πότε θα μάθει ο Έλληνας να βάζει βολές??? Τόσο δύσκολο είναι να τους κάνουν προπόνηση στις βολές όταν είναι μικρά???
BasketZilla
Πραγματικά σπουδαία νίκη καθώς επιτέλους παίξαμε καλή άμυνα.
Τώρα έχει μεγάλη σημασία να νικήσει η Λιθουανία τους Ισπανούς στο επόμενο παιχνίδι της ημέρας καθώς χάσαμε δυστυχώς την
διαφορά στο τέλος. Εάν το καταφέρουν οι τύποι από την Βαλτική μια νίκη επί της Σλοβενίας ή της Ισπανίας μπορεί να μας φτάσει για την οκτάδα.
Θυμίζει πάντως λίγο περσινό Ευρωμπάσκετ έως τώρα με τους Βρετανούς σε ρόλο Φιλανδίας και τους Σέρβους σε αυτόν των Ισπανών. Ελπίζω να μην και η κατάληξη ίδια βέβαια !
doctor_dru
Όπως είπε και ο BasketZilla,επιτέλους παίξαμε άμυνα.Σημαντική η συνεισφορά του Λιάπη στο 2ο ημίχρονο,έδωσε πολύτιμες βοήθειες σε άμυνα και επίθεση ενώ ο Αγραβάνης ξύπνησε και έκανε ένα εξαιρετικό 2ο μέρος με 14πόντους.
Κάναμε τα λαθάκια μας στα τελευταία λεπτά και το κάναμε ντέρμπι.
Προσωπικά δεν το περίμενα,αλλά βάση εικόνας η νίκη μας είναι δίκαιη και ίσως αξίζαμε και μια διαφορά.
tReason
νομιζω στα τελευταια λεπτα ο λιαπης επαιζε αρα με 2 χειριστες παιζαμε
το λαθος του μισσα ειναι αλλο σστην πρωτη φαση ο διαμαντακος επαιζε 10 λεπτα αν επαιζε περισσοτερο ισως να ειχαμε 1-2 νικες παραπανω τωρα
KingCrimson
QUOTE(tReason @ Jul 14 2014, 20:50 ) *
νομιζω στα τελευταια λεπτα ο λιαπης επαιζε αρα με 2 χειριστες παιζαμε
το λαθος του μισσα ειναι αλλο σστην πρωτη φαση ο διαμαντακος επαιζε 10 λεπτα αν επαιζε περισσοτερο ισως να ειχαμε 1-2 νικες παραπανω τωρα


Στο τελος γιναν τραγικα λαθη στη κυκλοφορια της μπαλας, θα μπορουσε να βγαλει το Σιολογκα και να βαλει το Χριστοδουλου πχ..προφανως ειναι και αυτο που λες εσυ, λαθος μοιρασμα των χρονων, αν και σημερα προσπαθησε...
Γενικα με τετοιο κοουτσαρισμα μονο με τιποτα ηρωϊκα του Μποχωριδη κ του Αγραβανη και οσο το δυνατο καλυτερη αξιοποιηση του Διαμαντακου , θα μπορεσουμε να κανουμε κατι αν τελικα κανουμε.........
kotzito
Σαν ποιότητα παικτών δεν νομίζω ότι είμαστε τόσο κακοί. Ίσα-ίσα που άμα γυρίσει ο Παπαπέτρου θα βελτιωθούμε κι άλλο. Την μεγαλύτερη ζημιά στην μέχρι τώρα εικόνα της ομάδας την έχει κάνει ο Μίσσας πιστεύω. Τόσο με τις επιθέσεις χωρίς πλάνο-γιουρούσια που παίζουμε, όσο και με το πολύ μικρό rotation... Δεν είναι μόνο ότι έτσι καταπονούνται παραπάνω οι παίκτες, αλλά σε τέτοιες ηλικίες υποτίθεται το κυριότερο είναι να παίρνουν χρόνο συμμετοχής τα παιδιά για να βελτιωθούν και να πάρουν εμπειρίες, όχι να βγαίνουμε πρώτοι σε κάθε τουρνουά... Ακόμα και ορισμένοι όπως ο Σιολόγκας και ο Κουζελόγλου οι οποίοι μέχρι τώρα δεν έχουν αγωνιστεί και πολύ, σήμερα έδειξαν ότι μπορούν να προσφέρουν βοήθειες.

Μακάρι να διαψευστώ, αλλά όσο η ομάδα στηρίζεται στις ατομικές εμπνεύσεις του Μποχωρίδη και στο αν θα βρεθεί σε καλή μέρα και κάποιος άλλος, δεν θα πάει πολύ ψηλά.

Επίσης οι Σέρβοι δουλεμένη αρκετά ομάδα. Μου έκανε εντύπωση και ο Γιάνκοβιτς ο οποίος έχει πολύ καλή τεχνική και σώμα για τέτοια ηλικία. Λογικά σε 2-3 χρόνια θα έχει πάρει προώθηση στην Ανδρών.
hagi
ένα μπράβο στα παιδιά από μένα και καλή συνέχεια.
sni79per
Zoys
Οι Ισπανοί μας έχουν πεθάνει στους αιφνιδιασμούς από τους οποίους και έχουν πάρει άφθονους πόντους. Εκτός της έλλειψης τακτικής στο παιχνίδι μας μάς στοιχίζουν τα χαμηλότατα ποσοστά στο περιφερειακό σουτ, αλλά και η έλλειψη καθαρού μυαλού που μας έχει οδηγήσει σε κακά λάθη.
tuareg
μαγικη εικονα η διαφορα,με 15 πισω επρεπε να ειμασταν....
ο μποχω δε μπορει ασος με τετοια πιεση,το πιεζουν ,του κλεινουν τον αριστερο διαδρομο και βραχυκυκλωνει...
louie
δυσκολευομασταν σε καθε φαση να περασουμε το κεντρο και παρολα αυτα ειμαστε 3 ποντους μονο πισω. ειναι ενα μικρο θαυμα. ο μποχωριδης εχει σταματησει την τριπλα καμια 10αρια φορες χωρις να ξερει τι θα κανει την μπαλα(εχει 6 λαθη) και οι υπολοιποι περιφερειακοι απλα δεν κανουν(εκτος λιγο του λιαπη σε αλλο ρολο). ο μισσας πραγματικα κοιμαται στον παγκο ενω οι παιχτες μοιαζουν πανικοβλητοι. ευτυχως το παλευουν διαμαντακος, αγραβανης. αλλα η διαφορα ειναι εντελως πλασματικη
Zoys
Πράγματι, σήμερα καταφέραμε να επιστρέψουμε στο ματς χωρίς να βελτιώσουμε την εικόνα μας που παραμένει μέτρια. Η Ισπανία φαίνεται ασόβαρη ομάδα πάντως, καμία σχέση με τη Σερβία.
louie
το +8 εγινε -2 και ο διαμαντακος εξω με 5 φαουλ.
tReason
Τραγικη,τραγικη διαιτησια.2 φορες βγαζουν καθαρα την μπαλα οι ισπανοι και τους δινουν την μπαλα τον διαμαντακο τον πετανε εξω σε 2 λεπτα στην εδρα σου.Απλα σε θεωρουν τριτοκοσμικη χωρα στο μπασκετ και δεν σε σεβονται καθολου
Dred11
Παίδες, που κατηγορείτε τον Μίσσα, σας φαίνεται ότι έχουμε παίκτες; Πλην των big 3 οι άλλοι ούτε καν μπασκετμπολίστες δεν είναι, όχι για εθνική ομάδα. Ο Μαραγκός είναι ο πιο αστείος σέντερ που έχω δει ποτέ. Ένας άλλος που δεν συγκράτησα το όνομά του σουτάρει σαν κορίτσι από την κοιλιά και σημαδεύει ταμπλό (ταμπλό και άουτ). Τί να σου κάνει ο Μίσσας...
louie
QUOTE (Dred11 @ Jul 15 2014, 20:22 ) *
Παίδες, που κατηγορείτε τον Μίσσα, σας φαίνεται ότι έχουμε παίκτες; Πλην των big 3 οι άλλοι ούτε καν μπασκετμπολίστες δεν είναι, όχι για εθνική ομάδα. Ο Μαραγκός είναι ο πιο αστείος σέντερ που έχω δει ποτέ. Ένας άλλος που δεν συγκράτησα το όνομά του σουτάρει σαν κορίτσι από την κοιλιά και σημαδεύει ταμπλό (ταμπλό και άουτ). Τί να σου κάνει ο Μίσσας...


γιατι πηρε μαραγκο και οχι παπαγιαννη; κι ας ειναι λιγο μικροτερος

πολυ χαβαλες ο τυπος με το χρονομετρο. καθε φορα χανει 3-4 δευτερα για πλακα
Dred11
Δεν ξέρω. Μήπως παίζει με την Παίδων; Αλλιώς έχεις δίκιο. Εδώ θα είναι δωδεκαδάτος στον Παναθηναικό! biggrin.gif
tuareg
τραγικος μισσας,δε βοηθαει καθολου την ομαδα,αφηνει μεσα το διαμαντακο με 4,μετα βαζει το μαραγκο που απλα δε μπορει το παιδι,ενα συστημα να βγει καποιος ελευθερος στο τριποντο δεν υπαρχει..οτι κανουν οι παικτες μονοι τους
KingCrimson
Τραγικος Μισας και σημερα, πιστευω οτι ουτε με Αντετοκουμπο αυτη η ομαδα θα χε καλυτερο προσωπο
Τραγικο rotation,... Για τη χρησιμοποιηση του Διαμαντακου τα ειπε και ενας φιλος πριν...Με το Μαραγκο μας πηραν τη διαφορα και νομιζω εκεινο το διαστημα ειχε στο παγκο τον Καμπεριδη!!!
Η ομαδα στην επιθεση με τον αυτοματο πιλοτο.....
T.W.Is.M.
QUOTE(KingCrimson @ Jul 15 2014, 20:48 ) *
Τραγικος Μισας και σημερα, πιστευω οτι ουτε με Αντετοκουμπο αυτη η ομαδα θα χε καλυτερο προσωπο
Τραγικο rotation,... Για τη χρησιμοποιηση του Διαμαντακου τα ειπε και ενας φιλος πριν...Με το Μαραγκο μας πηραν τη διαφορα και νομιζω εκεινο το διαστημα ειχε στο παγκο τον Καμπεριδη!!!
Η ομαδα στην επιθεση με τον αυτοματο πιλοτο.....


Αυτο το τελευταιο ισχυει. Η επιθεση μας μοιαζει να ειναι μια διαρκης εμπνευση του Μποχωριδη. Αν κοπει το ντραιβ του, ολα τα αλλα κολλανε. Οι μονοι που προσπαθησαν να παρουν 1-2 πρωτοβουλιες ηταν ο Καμπεριδης κι ο Χριστοδουλου! Ο δε Διαμαντακος μοιαζει να απεχει πολυ απο ολη την υπολοιπη frontline, αλλα το 5ο του φαουλ ηταν πολυ επιπολαιο. Τεραστιο λαθος του Μισσα ομως που τον αφησε μεσα με 4 φαουλ 8' πριν το τελος. Συμφωνω οτι ουτε με Αντετοκουνμπο θα ειχαμε τοσο καλυτερο προσωπο, γιατι παιζουμε κυριως σε αργο τεμπο. Πιο πολυ πιστευω θα βοηθησει ο Παπαπετρου.
Το παιχνιδι γυρισε με τα 2 συνεχομενα τριποντα του Αμπαλδε. Εκεινος ηταν αν δεν κανω λαθος που εβαλε και τις 2 βολες με τις οποιες πηραν το τελικο προβαδισμα οι Ισπανοι.
Giannis83
Για εμάς πλέον όλα κρίνονται στο παιχνίδι Σλοβενία-Λιθουανία, που γίνεται τώρα. Σε περίπτωση νίηκς της Λιθουανίας, το αυριανό ματς με τη Σλοβενία θα είναι τελικός. Σε περίπτωση νίκης της Σλοβενίας, χαιρετάμε από σήμερα τη διοργάνωση.
Προς το παρόν (στο ημίχρονο) οι Λιθουανοί δεν μας κάνουν το χατήρι και χάνουν με 38-25...
ssoulliss
Μετά τα δύο ματς που παρακολουθήσαμε, βγήκε μια ανάρτηση αγγελίας από την ΕΟΚ που ζητείται οπλουργός/πυροτεχνουργός ο οποιος καλείται να διδάξει, στους περιφερειακούς της ομάδας μας, ότι αυτό που κρατάν στα χέρια τους είναι μπάλα και όχι οπλοβομβίδα... smiley.gif

Μα καλά ένα σουτ της προκοπής δεν είδα... 68.gif

Ένα στοιχειώδη σωστό μηχανισμό στο σουτ δεν είδα...68.gif

Τι μπετατζήδες είναι αυτοί...δε φταίει ρε παιδιά μόνο ο Μισσας...Ο μπαρμπα-Κώστας τόσο μπορεί!

Είναι δυνατόν να εκτελεί πιο σωστά τις ελέυθερες βολες ο Διαμαντάκος(μπράβο στο παιδί) από τους περιφερειακούς της ομάδας;

Σήμερα που βρήκαμε καλή περιφερειακή άμυνα κουτουλάγανε τα γκαρντ μας...Ποιος Χριστοδούλου και ποιος Λιάπης...

Αν δεν δουλέψουνε δεν τους βλέπω καλά..

Στα θετικά πάντως ο Διαμαντάκος αν δουλέψει τα πόδια του και το μυαλό του θα γίνει ωραιότατο πενταράκι...Ο Αγραβάνης καλός,κάνει χαζά φάουλ... Ο Μποχωρίδης βελτίωσε τα πατήματα του αλλά θολώνει στην πίεση...και παίζει με συνομήλικα.

Giannis83
Μας έκανε το χατήρι τελικά η Λιθουανία και κέρδισε με 63-62 τη Σλοβενία με αποτέλεσμα να μην αποκλειστούμε από σήμερα.
Τελικός αύριο με τη Σλοβενία.
tuareg
ο μποχω ειναι δυαρι με καλη πασα,απο το να γινει ασος απεχει χιλιομετρα...
ssoulliss
Αν το έχω υπολογίσει σωστά σε περίπτωση νίκης της Μεγάλης Βρετανίας αύριο επί της Ισπανίας,μας αποκλείουν ότι και να γίνει.

Ισπανία 2-3 έχει 1 νίκη 2 ήττες στα μεταξύ μας παιχνίδια
Μ. Βρετανία 2-3 έχει 2 νίκές 1 ήττα στα μεταξύ μας παιχνίδια
Σλοβενία 2-3 έχει 2 νίκές 1 ήττα στα μεταξύ μας παιχνίδια
Ελλάδα 2-3 έχει 1 νίκη 2 ήττες στα μεταξύ μας παιχνίδια

Προκρίνονται Βρετανοί και Σλοβένοι... tongue.gif

Και η αλήθεια είναι ότι οι Ισπανοί θα παίξουν τρίτο σερί ματς στο κόκκινο...καθώς με ήττα αποκλείονται blink.gif
mόrfeas79
Έχοντας δει και στα 2 παιχνίδια με Σερβία και Ισπανία τα 2 τελευταία δεκάλεπτα δεν μπορώ να πω ότι έχω ενθουσιαστεί με την συγκεκριμένη φουρνιά των παικτών. Για την ήττα χτες έγιναν αρκετά λάθη τακτικής τα σημαντικότερα εκ των οποίων έγιναν στο τέλος του κάθε δεκαλέπτου. Δεν μπορεί να θέλει 6 δεύτερα να λήξει το δεκάλεπτο και να μην αλλάζεις την άμυνά σου σε man to man αλλά να συνεχίζεις με ζώνη και να δίνεις ελεύθερο τρίποντο στην πρώτη πάσα. Όπως δεν μπορεί να χάνεις με 3 πόντους 4 δεύτερα πριν από την λήξη του αγώνα και να πας να κάνεις διείσδυση όταν παίρνεις το δώρο από τους Ισπανούς που δεν σου κάνουν φάουλ.
Πέρα από τα λάθη τακτικής, ο κάθε παίχτης ατομικά δεν μου δίνει την εντύπωση ότι μπορεί να εξελιχθεί στο άμεσο μέλλον όπως η γενιά των Παπανικολάου, Σλούκα κτλ. Σίγουρα ο Μποχωρίδης ξεχωρίζει στην ομάδα αλλά μήπως είναι ο μονόφθαλμος στους τυφλούς; Πολλά λάθη για άσος (αν και τα περισσότερο δικαιολογούνται λόγω ηλικίας) και μέτριο σουτ για δυάρι. Ο μοναδικός ενδεχομένως που έχει τις προοπτικές αλλά σίγουρα όχι έτοιμος για ομάδα Ευρωλίγκας από του χρόνου. Το καλύτερο πιστεύω για αυτόν να μείνει τουλάχιστον άλλη μια χρονιά στον Άρη και να δουλέψει πολύ. Ο Διαμαντάκος έχει καλές κινήσεις στην επίθεση αλλά μου φαίνεται ότι παίζει μονίμως σε slow motion και δυστυχώς τέτοιους ψηλούς το μπάσκετ τους έχει ξεπεράσει. Ο Αγραβάνης στα μάτια μου φαίνεται μέτριος σε όλους τους τομείς ακόμα και απέναντι σε συνομηλικους του ενώ όλα τα υπόλοιπα παιδιά μου φαίνονται ακόμα κατώτεροι. Ίσως είμαι άδικος καθώς έχω στο μυαλό μου τους 92ρηδες αλλά δεν πιστεύω ότι θα πρέπει να περιμένουμε πολλά από αυτή την φουρνιά (πλην Παπαπέτρου και Αντετοκούμπο φυσικά).
Runt
Καλησπερα και καλως σας βρισκω! 48.gif Η γνωμη μου για την νεων ειναι λιγο-πολυ η ιδια με των περισσοτερων σχολιαστων του τοπικ. Οτι δηλαδη υπαρχουν 3-4 παιδια που εχουν αρκετο μπασκετ μεσα τους, καποια αλλα παιδια που προσπαθουν και εναν προπονητη που μπορει να χαρακτηριστει, στα δικα μου τα ματια, μονο με τη λεξη "καρεκλοκενταυρος". Εγω χωρις να γνωριζω πολυ το αθλημα και με την ελπιδα να διαβαζει το φορουμ rolleyes.gif εχω να του πω δυο πραγματα:
Κυριε Μισσα οτι εγινε εγινε, τωρα πρεπει να κερδισουμε τους Σλοβενους. Για να εχουμε πιθανοτητες να συμβει αυτο, πρεπει να κανεις μονο ενα πραγμα. Να παιξεις ζωνη. Αν το κανεις, θα κρατησεις τους Αγραβανη και Διαμαντακο τουλαχιστον 30' τον καθενα στο παιχνιδι και δευτερον θα κοψεις την δυνατοτητα στον Rebec να κανει το παιχνιδι του. Sorry για το υφος παιδια αλλα μια και δεν μπορουσα να του στειλω μηνυμα (του"αναμφισβητητου") ειπα να γραψω καπου, οπου μπορει πιθανοτατα rolleyes.gif να το διαβασει. Αν θελει κανενας ας γραψει τη γνωμη του για την ζωνη. Καλη επιτυχια στα παιδια.
BasketZilla
Σήμερις θα κερδίσουμε την Σλοβενία. Το μεγάλο παιχνίδι την Παρασκευή με τους Τούρκους. Ελπίζω μόνο να μην δω καφρίλες στο γήπεδο από τους θερμόαιμους ... ποδοσφαιράκηδες συντοπίτες μου (αν και μεταγραφή εγώ).
Για το σημερινό παιχνίδι δεν έκανα καν τον κόπο να πάω στο γήπεδο καθώς είμαι απόλυτα σίγουρος ότι θα το πάρουμε. Αν κάνουμε το αυτονόητο να περάσουμε την μπάλα στους ψηλούς, καθώς η frontline των Σλοβένων είναι τουλάχιστον δύο κλάσεις κάτω από την δική μας, θα κερδίσουμε εύκολα ή δύσκολα.
sacarame
Από το 23-37 δεχτήκαμε ένα γρήγορο σερί 10-0 και η διαφορά επεσε στους 4..

Ωραίος παίκτης ο Ρέμπετς των Σλοβένων...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.