Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ολυμπιακός - Euroleague 2009-2010
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25
AZ1980
QUOTE(colonel gomelsky @ Nov 27 2009, 08:29 ) *
ΥΓ.2 Κάτω τα χέρια από τον Μαγουλά. tongue.gif Και το λέω εγώ που έχουμε θεμελιώδεις διαφορές στην προσέγγιση του αθλήματος.

"Μαγουλά, κάτω τα χέρια απ' το μπάσκετ"!!! Και το λέω εγώ, που τον θεωρώ παντελώς άσχετο tongue.gif

offtopic.gif

bball.gif
kolokotronis
Για μένα το σημαντικότερο πράγμα που ειπώθηκε, είναι η παρατήρηση του Καρύδα ότι σε συγκεκριμένες εντολές του Γιαννάκη, οι παίκτες τον αγνόησαν.
Αν πράγματι έτσι είναι, που έτσι θα είναι (δεν έχει λόγο να πει ψέμματα νομίζω), η κατάσταση δείχνει άρρωστη και μη αναστρέψιμη.
Μου κάνει εντύπωση που σχολιάστηκε τόσο λίγο.
Εδώ φαίνεται να έχει χαθεί τελείως ο έλεγχος και οι παίκτες να λειτουργούν σαν να περιμένουν, σύντομα, να φύγει ο κόουτς.
Άλλό να δίνεις κάποιες εντολές, να εφαρμόζονται και να χάνεις επειδή δεν σου βγήκαν, και τελείως διαφορετικό να κάνουν του κεφαλιού τους οι παίκτες και να χάνεις και από πάνω.

Τι να πω..
a bullet for your head
QUOTE(AZ1980 @ Nov 27 2009, 01:49 ) *
Και όλα εκείνα τα απίθανα που έχει πετύχει η Εθνική?

bball.gif

Αν και σκεφτομουν να σου απαντησω χθες βραδι...τελικα το αφησα για σημερα..αν και λιγο-πολυ,εχουν δοθει ηδη απαντησεις απο καποιους φιλους..
Οι νικες-ετιτυχιες οχι μονο ανεβαζουν αλλα και εδραιωνουν την αυτοπεποιθηση οχι μονο του ατομου αλλα και της ομαδας..
και οταν ειδικα επιτυγχανονται δια πυρος & σιδηρου,υπαρχει σφυρηλατηση,δημιουργια μεταλλου,καθως και ''καταγραφη προτυπων'' νικης..
Το τριποντο του Διαμαντιδη κοντρα στους Γαλλους,υπηρξε η απαρχη,το οροσημο για ολα αυτα.Δημιουργηθηκε και εδραιωθηκε η πεποιθηση,οτι εφοσον εχει γινει εφικτη μια τετοια ανατροπη,οτι μπορει και στο μελλον να επαναληφθει(οπως και εγινε)..
Η διαχειριση των τοτε αμυντικων & επιθετικων ειδικων καταστασεων,ηταν κατα πολυ καλυτερη..οι συνεργατες του Γιαννακη ηταν παρα πολυ καλοι(ορθως ειπωθηκαν τα ονοματα των Κακιουση & Παπαδοπουλου..σε ενα αλλο τοπικ,συνεχεια το τονιζα και το υπενθυμιζα αυτο..),η ποιοτητα και η προσωπικοτητα των παικτων πολυ μεγαλη(ειδικα στο μπακ-κορτ,δεν ειναι μικρη υποθεση του να εχεις στο παρκε για να εφαρμοσουν τις προπονητικες οδηγιες,2 απ τα καλυτερα PG ολων των εποχων στην Ευρωπη...και εναν απ τους καλυτερους Ευρωπαιους Combo G των τελευταιων χρονων..),τα ψυχικα αποθεματα ανεξαντλητα..καθως ειναι πολυ διαφορετικο του να αγωνιζεσαι εκπροσωποντας τη χωρα σου,οπως επισης οτι και οι δεσμοι μεταξυ των παικτων,αλλα και των παικτων με τους προπονητες,ειναι σιγουρα ισχυροτεροι..
Και σε ολα αυτα τοποθετω διπλα και τις συγκυριες που οι αντιπαλοι προπονητες(ειπωθηκαν πολυ ευστοχα οι Μπερζω & Πιπαν),ηταν πραγματικα αστειοι...

Ο Φιλος Morisson,πολυ ευστοχα τονισε 2 πραγματα..

QUOTE(john morisson @ Nov 27 2009, 01:41 ) *
-Ότι η διαχειριση των ειδικων καταστασεων των τελευταιων λεπτων(-6 στα 50’’,-5 στα 15’’)ηταν απλα τραγικη…Κανενα προσχεδιο τι γινεται σ’αυτές τις συνθηκες…Λαθος φαουλ του Χαλπεριν ενώ τελειωνει η επιθεση,διποντο αντι για τριποντο απ’τον ιδιο παιχτη σε ματς 6 ποντων αρα 2 κατοχων,κανενα συστημα για καταστασεις που χρειαζεσαι τριποντο σε λιγα δευτερα,κανενα σκριν εις διπλουν σε επιθεσεις που η μπαλα κολαει στον γκαρντ…Τρικυμια…

Συμπερασμα:αυτό που ηδη ξεραμε,ότι ο Γιαννακης δεν ειναι ο κοουτς που θα αλλαξει με τις κινησεις του απ’τον παγκο ένα ματς που δεν του παει όπως το σχεδιασε…Που θα γυρισει ένα ματς…Τελος…

Δυσκολευομαι να θυμηθω ενα παιχνιδι που η οποια ομαδα του Γιαννακη,να το κερδισε παρα πολυ δυσκολα,μετα απο καποια ''μαγικη'' κινηση του δρακου,επειτα απο μια δικη του παρεμβαση..
Να εχουμε να θυμομαστε δηλαδη,οτι το ταδε παιχνιδι κερδιθηκε χαριν της εμπνευσης που ειχε ο Γιαννακης...

Επισης ειχα κανει περσι μια νυξη για την μη ετοιμοτητα του ΟΣΦΠ να ανταποκριθει αυτοματως...σε ειδικες καταστασεις..
Αν θυμασαι περσι στο εκτος εδρας ματς της κανονικης περιοδου με το Μαρουσι,ενω ο ΟΣΦΠ ισοφαρισε προς τα τελη,καταφερε και κερδισε και ο Γκριρ φαουλ & 2 βολες στα τελαυταια δευτερολεπτα..
Θυμαμαι τη τρικυμια και τη συγχυση της στιγμης...τον Παπαλουκα να τρεχει εσπευσμενα να δωσει εντολη στον Γκριρ για να χασει τη 2η...και ο Γκριρ να εκτοξευει τη μπαλα στο ταμπλω διχως να ακουμπαει στο σιδερο & χωρις να κυλησει καθολου ο χρονος,να αλλαζει η κατοχη...
Αυτο ειναι ενα πλεον χαρακτηριστικο παραδειγμα παντελλους ελλειψης αυτοματισμων σε τετοιες ειδικες καταστασεις..
Οι αυτοματισμοι προκυπτουν απ τη συνεχη εξασκηση και τριβη,μεσα απ τις προπονησεις,τα ασκησιολογια και τα κατευθυνομενα διπλα...
Και δεν αποτυπωνονται ετσι απλα,σε κρισιμες χρονικες στιγμες των παιχνιδιων και οταν οι παλμοι φτανουν τους 200....στο πινακακι...
il postino
QUOTE(kolokotronis @ Nov 27 2009, 17:07 ) *
Για μένα το σημαντικότερο πράγμα που ειπώθηκε, είναι η παρατήρηση του Καρύδα ότι σε συγκεκριμένες εντολές του Γιαννάκη, οι παίκτες τον αγνόησαν.
Αν πράγματι έτσι είναι, που έτσι θα είναι (δεν έχει λόγο να πει ψέμματα νομίζω), η κατάσταση δείχνει άρρωστη και μη αναστρέψιμη.
Μου κάνει εντύπωση που σχολιάστηκε τόσο λίγο.
Εδώ φαίνεται να έχει χαθεί τελείως ο έλεγχος και οι παίκτες να λειτουργούν σαν να περιμένουν, σύντομα, να φύγει ο κόουτς.
Άλλό να δίνεις κάποιες εντολές, να εφαρμόζονται και να χάνεις επειδή δεν σου βγήκαν, και τελείως διαφορετικό να κάνουν του κεφαλιού τους οι παίκτες και να χάνεις και από πάνω.

Τι να πω..

και ετσι να μην ειναι , εστω οτι δεν υφισταται κατι τετοιο , οταν εσυ βλεπεις τον μπουρουση να παιρνει το ριμπαουντ και να εφορμα απο το ενα καλαθι στο αλλο προσπερνωντας ολους τους συμπαικτες του (και τον ποιντ που πηγε να ζητησει τη μπαλα) τι καταλαβαινεις?

οσο για τις ειδικες καταστασεις , να θυμισω τις τελευταιες 2 επιθεσεις στον ημιτελικο του βερολινου (τριποντο βουισιτς στο τελος της επιθεσης- αργοπορημενο ποσταρισμα μπουρουση σε φωτση μετα απο 2 ξεφορτωματα μπαλας-ενα του παπαλουκα στον γκριρ και το αλλο του παγωμενου γκριρ στον μπουρουση)
kakos76lukos
QUOTE(vikos1908 @ Nov 27 2009, 12:36 ) *
στα υπόλοιπα κακά του Γιαννάκη, είναι και το ότι δεν έχει εξελίξει σοβαρά έστω έναν παίκτη. Παίζει με έτοιμους παίκτες όπως έκανε και στην Εθνική.

Ο Σπανούλης στο Μαρούσι?
Και ο Καϊμακόγλου με Γιαννάκη ξεκίνησε.

Αλλά όντως παρεμένει ο προβληματισμός αν ο κόουτς μπορεί να αναδείξει κάποιον ταλαντούχο υπο το πρίσμα του υψηλού ανταγωνισμού.
Razorblade Fish
QUOTE(lukos @ Nov 27 2009, 22:19 ) *
Ο Σπανούλης στο Μαρούσι?
Και ο Καϊμακόγλου με Γιαννάκη ξεκίνησε.

Αλλά όντως παρεμένει ο προβληματισμός αν ο κόουτς μπορεί να αναδείξει κάποιον ταλαντούχο υπο το πρίσμα του υψηλού ανταγωνισμού.

Ενταξει,τωρα που ο Γιαννακης ειναι στα σχοινια,ορμαμε ολοι να τον αποτελειωσουμε...Να θυμησω και τον Μπουρουση η μηπως δεν ειναι βελτιωμενος;
apkat
Οπως τα λες ειναι..

Kαλα ο Μπουρουσης ειναι οντως πολυ ευστοχο παραδειγμα..Επισης και ο Βασιλοπουλος εγω θεωρω οτι ειναι π[ολυ βελτιωμενος αλλα και ο Τσιλς φετος(που για αυτον δεν ξερω αν ειναι εργο Γιαννακη) και ο Μιλος φετος που παιρνει χρονο ..

Και βεβαια ο Σπανουλης που ειναι δικο του παιδι..
AZ1980
QUOTE(apkat @ Nov 27 2009, 20:32 ) *
Και βεβαια ο Σπανουλης που ειναι δικο του παιδι..

Όλοι σχεδόν οι παίκτες του Αμαρουσίου τότε είχαν βελτιωθεί πολύ ατομικά κατά τη θητεία Γιαννάκη.

Παρατηρώ μια πραγματικά πολύ άδικη τάση ισοπέδωσης του προπονητή Γιαννάκη. Τα ίδια είχαν γίνει και με τον Γκέρσον τότε... Νομίζω πως απλά πολύς κόσμος κρίνει εκ του αποτελέσματος. Το λάθος του Γιαννάκη είναι το ότι δεν επέβαλε το σχεδιασμό του στους προέδρους. Τότε έπρεπε να τα ακούσει από τους οπαδούς του Ολυμπιακού, τότε έγινε η "πατάτα". Αλλά τότε αποθέωναν όλοι την εκπληκτική κίνηση απόκτησης του Γουέιφερ και του Μπέβερλι, κι εγώ που αναρωτιόμουν δημόσια πόσοι και ποιοί στο καλό θα φτιάχνουν φάσεις σε αυτό τον Ολυμπιακό εισέπραττα κατά κανόνα ως απάντηση το ατράνταχτο επιχείρημα "είσαι Παναθηναικός και φοβάσαι, γι αυτό τα λες, φέτος θα περνάμε από πάνω σας".

Τώρα ο Γιαννάκης θέλει στήριξη. Καθόλου άσχημα δε χειρίζεται το υλικο του ως τώρα. Αλλά μάλλον δε θα την έχει... Ούτε από τον κόσμο και τους δημοσιογράφους, αλλά ούτε και από τους παίκτες του, όπως έχει αρχίσει να διαφαίνεται. Μέγα λάθος κάποιος να δεχτεί επέμβαση τρίτου σε δουλειά για την οποίοα όλοι τον κρίνουν δικαιολογημένα ως τον αποκλειστικό υπεύθυνο. Μεγάλο ρίσκο, πάντα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο βγαίνει εναντίον σου.

Α... Και όταν λέω για στήριξη, μιλώ για στηριξη μέσα στη χρονιά, γενικά, στις δύσκολες στιγμές, όχι μετά από μια νίκη όπως αυτή που είναι πολύ πιθανό να επιτευχθεί την Κυριακή, τότε που όλοι οι δημοσιογράφοι θα μας ζαλίσουν από την πολλή "κωλοτούμπα".

bball.gif

QUOTE(a bullet for your head @ Nov 27 2009, 15:40 ) *
Και σε ολα αυτα τοποθετω διπλα και τις συγκυριες που οι αντιπαλοι προπονητες(ειπωθηκαν πολυ ευστοχα οι Μπερζω & Πιπαν),ηταν πραγματικα αστειοι...

Και δίπλα σε όλα αυτά τα πολύ σωστά που λες, βάλε και το ότι ο Γιαννάκης για την Εθνική ήταν και είναι "τοτέμ", ενέπνευσε τους παίκτες και ως προσωπικότητα, ως ιστορική "περσόνα". Στον Ολυμπιακό δεν χαίρει τέτοιας βιωματικά εμπεδωμένης αναγνώρισης. Παίζουν και αυτά το ρόλο τους...

bball.gif
Sokos
Είπαμε να μην φτάνουμε στα άκρα. Δεν είναι άχρηστος ο Γιαννάκης, αλλά πως γίνεται να λες ότι κάνει μια χαρά διαχείριση του υλικού της ομάδας. Πόσο χειρότερα θα μπορούσε να πάει ο Ολυμπιακός φέτος δηλαδή. Έχασε με κάτω τα χέρια στην Ισπανία, έχασε χτες, κάνοντας πάλι ήρωες παίκτες που δεν θα περνούσαν καν έξω από γήπεδο μεγάλης ομάδας και πέρα απ όλα αυτά η ομάδα μετά από δύο χρόνια σχεδόν συνήθως παίζει κλοτσοσκούφι και όχι μπάσκετ. Έχουμε πιο πολλούς παίκτες που πέρασαν και δεν ακούμπησαν μέσα σε 2 χρονιά απ' όσους είχε ο ΠΑΟ την τελευταία 15ετία.

Το ότι δεν επιβάλεται ούτε στους παίκτες, ούτε στην διοίκηση είναι σε πολύ μεγάλο βαθμό δική του ευθύνη. Αυτός δίνει δικαιώματα και τον έχουν γραμμένο και οι 2 απ' ότι φαίνεται. Για την ανυπαρξία στοιχειώδους οργάνωσης σε επίθεση και άμυνα δεν αρχίζω να γράφω πάλι γιατί κουράζει....

Υ.Γ. Ο Γκέρσον είχε αποδείξει ότι τα κατάφερνε σε κορυφαίο συλλογικό επίπεδο. Ο Γιαννάκης πάει καρφί να γίνει ο πιο αποτυχημένος προπονητής σε κορυφαίο συλλογικό επίπεδο.....
vikos1908
QUOTE(Sokos @ Nov 27 2009, 23:36 ) *
Είπαμε να μην φτάνουμε στα άκρα. Δεν είναι άχρηστος ο Γιαννάκης, αλλά πως γίνεται να λες ότι κάνει μια χαρά διαχείριση του υλικού της ομάδας. Πόσο χειρότερα θα μπορούσε να πάει ο Ολυμπιακός φέτος δηλαδή. Έχασε με κάτω τα χέρια στην Ισπανία, έχασε χτες, κάνοντας πάλι ήρωες παίκτες που δεν θα περνούσαν καν έξω από γήπεδο μεγάλης ομάδας και πέρα απ όλα αυτά η ομάδα μετά από δύο χρόνια σχεδόν συνήθως παίζει κλοτσοσκούφι και όχι μπάσκετ. Έχουμε πιο πολλούς παίκτες που πέρασαν και δεν ακούμπησαν μέσα σε 2 χρονιά απ' όσους είχε ο ΠΑΟ την τελευταία 15ετία.

Το ότι δεν επιβάλεται ούτε στους παίκτες, ούτε στην διοίκηση είναι σε πολύ μεγάλο βαθμό δική του ευθύνη. Αυτός δίνει δικαιώματα και τον έχουν γραμμένο και οι 2 απ' ότι φαίνεται. Για την ανυπαρξία στοιχειώδους οργάνωσης σε επίθεση και άμυνα δεν αρχίζω να γράφω πάλι γιατί κουράζει....

Υ.Γ. Ο Γκέρσον είχε αποδείξει ότι τα κατάφερνε σε κορυφαίο συλλογικό επίπεδο. Ο Γιαννάκης πάει καρφί να γίνει ο πιο αποτυχημένος προπονητής σε κορυφαίο συλλογικό επίπεδο.....

Όχι ρε παιδιά, έναν πανευρωπαϊκό τίτλο έχει ο Ιωαννίδης και θα του τον πάρετε κι αυτόν; ΚΡΙΜΑ!!!
Τιμής ένεκεν, επίτημος αποτυχημένος πρέπει να παραμείνει ο Ξανθός.
Razorblade Fish
QUOTE(vikos1908 @ Nov 28 2009, 00:15 ) *
Όχι ρε παιδιά, έναν πανευρωπαϊκό τίτλο έχει ο Ιωαννίδης και θα του τον πάρετε κι αυτόν; ΚΡΙΜΑ!!!

Μου κανει πολυ οπαδικο το ποστ σου και δεν θα σχολιασω περαιτερω...Ισως να ειναι απλα η ιδεα μου...
a bullet for your head

O τιτλος του αποτυχημενου και του λουζερ,του εχει ''απονεμηθει'', διοτι σε 6 φαιναλ-4 και 3 τελικους της Ευρωλιγκα,δεν καταφερε ποτε να κατακτησει το τροπαιο.
Βρες μου εσυ΄και πεσμου, ποιος ειναι ο 2ος Ελληνας προπονητης,με τις αμεσως επομενες συμμετοχες σε φαιναλ-4 Ευρωλιγκα...
Οσον αφορα τους εγχωριους τιτλους...ο χαρακτηρισμος ''αποτυχημενος'',δεν ταιριαζει για τον Ιωαννιδη...

QUOTE(AZ1980 @ Nov 27 2009, 22:58 ) *
Και δίπλα σε όλα αυτά τα πολύ σωστά που λες, βάλε και το ότι ο Γιαννάκης για την Εθνική ήταν και είναι "τοτέμ", ενέπνευσε τους παίκτες και ως προσωπικότητα, ως ιστορική "περσόνα". Στον Ολυμπιακό δεν χαίρει τέτοιας βιωματικά εμπεδωμένης αναγνώρισης. Παίζουν και αυτά το ρόλο τους...

bball.gif

Ισχυει και αυτο που αναφερεις..
vikos1908
QUOTE(Razorblade Fish @ Nov 28 2009, 00:42 ) *
Μου κανει πολυ οπαδικο το ποστ σου και δεν θα σχολιασω περαιτερω...Ισως να ειναι απλα η ιδεα μου...

Δεν είναι θέμα οπαδισμού το να βλέπω ποιός μπορεί και ποιός δεν μπορεί να ολοκληρώσει μια προσπάθεια 8-9 μηνών, λόγω κολλημάτων στον εγκέφαλο και λάθος τακτικών ως προς το ψυχολογικό μέρος της προετοιμασίας μιας ομάδας για 2 μεγάλους αγώνες σε 3 μέρες. Αγώνες που κρίνουν όλη τη χρονιά.

Όλοι οι άλλοι είναι χαζοί που χαλαρώνουν τους παίκτες τους, ενώ αυτός με τον τρόπο του τους άγχωνε;

Και δεν είναι οπαδικό γιατί δεν το έκανε μόνο στον Ολυμπιακό. Το έκανε και στον Άρη και στην ΑΕΚ και -ακόμα χειρότερα το έκανε και- στην Εθνική.

Ο άνθρωπος κατάφερε και άγχωσε (και μάλιστα τους άφησε και κουσούρι) παίκτες όπως ο Γκάλης, ο Γιαννάκης, ο Πάσπαλι, ο Τάρπλεϊ κ.τ.λ.

Εάν έχω λάθος, είμαι οπαδός. Αλλιώς είμαι φίλαθλος...

QUOTE(a bullet for your head @ Nov 28 2009, 00:59 ) *
O τιτλος του αποτυχημενου και του λουζερ,του εχει ''απονεμηθει'', διοτι σε 6 φαιναλ-4 και 3 τελικους της Ευρωλιγκα,δεν καταφερε ποτε να κατακτησει το τροπαιο.
Βρες μου εσυ΄και πεσμου, ποιος ειναι ο 2ος Ελληνας προπονητης,με τις αμεσως επομενες συμμετοχες σε φαιναλ-4 Ευρωλιγκα...
Οσον αφορα τους εγχωριους τιτλους...ο χαρακτηρισμος ''αποτυχημενος'',δεν ταιριαζει για τον Ιωαννιδη...

Ισχυει και αυτο που αναφερεις..

Δεν θυμάμαι να μίλησα για εγχώριους τιτλους...

1 ο Πολίτης
1 ο Κιουμουρτζόγλου
1 ο Γιαννάκης

Συνωστισμός στη 2η θέση κυρίες και κύριοι!!!!!! wav.gif
Marciulionis
Δεν είμαι σίγουρος ποιός παίκτης άλλα θυμάμαι μια συνέντευξη στο παρελθόν, που όταν ρωτήθηκε ο παίκτης για τις διαφορές Ιωαννίδη και Ιβκοβιτς, αρκέστηκε ο παίκτης να πει ότι ο Ιβκοβιτς τους έλεγε στο ημίχρονο να βλέπουν τα καλάθια σα πάστες ενώ ο Ιωαννίδης τους άγχωνε υπερβολικά. Δεν είμαι καθόλου σίγουρος και απλά το αναφέρω. (νομίζω ότι ήταν ο Ντικοούδης άλλα δεν είμαι καθόλου σίγουρος καθώς πάνε πολλά χρόνια)
lakersdynasty
Ηθελα να το ποσταρω στο τοπικ για τα multimedia αλλα ειναι κλειδωμενο.

Η συνεντευξη του Μανουσελη μετα το παιχνιδι με την Παρτιζαν στην εκπομπη της νοβα "supereuroleague"

Sokos
Κάτι μας είπε κι ο Μανουσέλης. "Να μάθουμε από τα λάθη μας, μας έλειπε η συγκέντρωση..." κτλ κτλ. Ακριβώς όπως ο Gershon, καθεται και λέει τι πήγε στραβά και δεν κάνει τίποτα για να μην ξαναπάει..... Κούραση.....
Germany96

Τον χαρακτηρα του Ιωαννιδη οπως τον εχω δει τα τελευταια 25 χρονια που ειναι δημοσιο προσωπο μπορω να πω οτι τον θεωρω απαραδεκτο και σαν πολιτικο περισσοτερο τον αντιλαμβανομαι ως μια κινουμενη αστεια φουστανελα. Παρ' ολα αυτα το να χαρακτηριζεται σαν looser ως προπονητης (κι ο μεγαλυτερος στην ιστορια του ευρωπαικου μπασκετ μαλιστα) μου φαινεται ως αδικια που αγγιζει τα ορια της εμπαθειας. Ο Αρης και μονο που εφτανε στα final four ηταν τεραστια επιτυχια οχι μονο για τον "Αυτοκρατορα" αλλα και για το ιδιο το ελληνικο μπασκετ. Ο Αρης τοτε ηταν η πιο αδυναμη ομαδα και στα τρια F4 που συμμετειχε και στο μονο που εδειξε να εχει καποιες ελπιδες διακρισης μια στιγμιαια απερισκεψια του Γιαννακη τις επνιξε κι αυτες. Στο Τελ Αβιβ ηταν που του φορεθηκε για πρωτη φορα η ταμπελα του looser και βασει τις εικονας του τελικου δεν ηταν τοσο αδικη αλλα το γεγονος οτι στον ημιτελικο ειχε αποκλεισει την (δευτερη οπως αποδειχτηκε) καλυτερη ομαδας της Ευρωπης πρεπει να του πιστωθει. Στην Ισπανια ο τιτλος δεν κριθηκε απο την ψυχοσυνθεση του Ιωαννιδη αλλα απο τον τεραστιο Sabonis που ηταν αποφασισμενος οσο ποτε κι απ' το γεγονος οτι επαιζε με την καλυτερη ομαδα της Ευρωπης ουσιαστικα εντος εδρας. Το οτι την ΑΕΚ απο 8η ομαδα της Ελλαδας σε χρονο ρεκορ την εφτασε σε τελικο Euroleague εγω μαλλον ως το μεγαλυτερο ταχυδακτυλουργικο της καριερας του το αντιμετωπιζω παρα ως οποιασδηποτε μορφη αποτυχιας. Καταλαβαινω οτι 6 συμμετοχες σε F4 χωρις τιτλο φαινονται πολλες αλλα οι 4 απο αυτες τις 6 συμμετοχες ηταν απο μονες του σημαντικοτατατες επιτυχιες, αναμφιβολα το 94 απετυχε αλλα εκει τον εφαγε το σερβικο λομπι tongue.gif κι εννοω τον Paspalj κι οχι τον Ζοτς.
rankin
QUOTE(Germany96 @ Nov 29 2009, 12:03 ) *
Τον χαρακτηρα του Ιωαννιδη οπως τον εχω δει τα τελευταια 25 χρονια που ειναι δημοσιο προσωπο μπορω να πω οτι τον θεωρω απαραδεκτο και σαν πολιτικο περισσοτερο τον αντιλαμβανομαι ως μια κινουμενη αστεια φουστανελα. Παρ' ολα αυτα το να χαρακτηριζεται σαν looser ως προπονητης (κι ο μεγαλυτερος στην ιστορια του ευρωπαικου μπασκετ μαλιστα) μου φαινεται ως αδικια που αγγιζει τα ορια της εμπαθειας.

Προπονητικά, ο Ιωαννίδης υπήρξε κορυφαίος.. (αν και σήμερα θα ήταν παρωχημένος)
κατα τ'άλλα ως πολιτικό και δημόσιο πρόσωπο, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.. "κινούμενη φουστανέλα"!!!! thumbsup.gif
il postino
looser o ιωαννιδης?

το ακουσαμε και αυτο! τις εμμονες τις ειχε, νευρικος σε σημειο να κολλαει το μυαλο του ηταν , ειρωνικος και απαραδεκτος στον παγκο ηταν , τυρρανος με τους παικτες του μπορει και να ηταν , looser δεν ηταν με τιποτα!

ο μεγαλυτερος ελληνας προπονητης τα τελευταια 20 χρονια ( πιο πριν δε μπορω να γνωριζω τις παραμετρους για να χαρακτηρισω καποιον αλλον αναλογικα καλυτερο του ιωαννιδη) ειναι ο τυπος συμφωνα με το μπασκετ της εποχης του. το τι θα κανε σημερα ειναι αλλο θεμα , αλλα δυστυχως εμπλεξε με την πολιτικη!!!!!!!!!!

θα μπορουσε να παρει το τελ αβιβ , αλλα φαινομενικα στραβωσε το πιο ευκολο ματς , απο αποψης δυναμικοτητας , της καριερας του (σε τετοιο επιπεδο). μη ξεχναμε οτι η μπανταλονα εκεινη τη χρονια απο σποντα πηγε τελ αβιβ!!!!! ειχε αντιμετωπισει στη φαση των 8 τη ρεαλ μαδριτης που ειχε οικονομικα προβληματα και ειχε κατεβει με το εφηβικο της!!!!!!! φαινομενικα λοιπον βρεθηκε σε αθλια βραδια η ομαδα και εχασε το τροπαιο , το οποιο μονο εκει μπορουσε να το παρει. ουτε στα 3 του αρη (ειχαμε βεβαια και το ντερμπυ γιαννακης-μαγκί), ουτε το 95, ουτε το 98 οι οιωνοι ηταν με το μερος του!!!

θα πω το εξης και τελειωνω , εστω οτι ο ιωαννιδης δεν ειχε φθασει ποτε του σε f4 και οτι το ειχε καταφερει ΜΟΝΟ με την αεκ! και μονο που απο 8η στο ελληνικο πρωταθλημα με χατζηδες και κακιουζηδες και μπαρλαδες την πηγε σε τελικο ευρωλιγκας και μαλιστα με ενα εξαιρετικο κοουτσαρισμα, που το πηγε το ματς σχεδον μεχρι το τελος (ειχε φθασει να μειωσει , αν θυμαμαι καλα , στους 5 και ειχε κατοχη αλλα μετα εκαναν λαθος στην επιθεση και στην αμυνα εφαγαν 3ποντο στον αιφνιδιασμο και πηγε στους 8 και ουσιαστικα τελειωσε) , αρκει για να καταδειξει το προπονητικο μεγαλειο του ιωαννιδη!

ο καλυτερος προπονητης στην ευρωπη δεν ηταν , αλλα σιγουρα ανηκε στους κορυφαιους και σιγουρα ηταν ο καλυτερος στην ευρωπη στο να σου στησει μια ομαδα πρωταθλητισμου απο το τιποτα!
Marciulionis
QUOTE(ilpostino @ Nov 29 2009, 13:16 ) *
looser o ιωαννιδης?

το ακουσαμε και αυτο! τις εμμονες τις ειχε, νευρικος σε σημειο να κολλαει το μυαλο του ηταν , ειρωνικος και απαραδεκτος στον παγκο ηταν , τυρρανος με τους παικτες του μπορει και να ηταν , looser δεν ηταν με τιποτα!

ο μεγαλυτερος ελληνας προπονητης τα τελευταια 20 χρονια ( πιο πριν δε μπορω να γνωριζω τις παραμετρους για να χαρακτηρισω καποιον αλλον αναλογικα καλυτερο του ιωαννιδη) ειναι ο τυπος συμφωνα με το μπασκετ της εποχης του. το τι θα κανε σημερα ειναι αλλο θεμα , αλλα δυστυχως εμπλεξε με την πολιτικη!!!!!!!!!!

θα μπορουσε να παρει το τελ αβιβ , αλλα φαινομενικα στραβωσε το πιο ευκολο ματς , απο αποψης δυναμικοτητας , της καριερας του (σε τετοιο επιπεδο). μη ξεχναμε οτι η μπανταλονα εκεινη τη χρονια απο σποντα πηγε τελ αβιβ!!!!! ειχε αντιμετωπισει στη φαση των 8 τη ρεαλ μαδριτης που ειχε οικονομικα προβληματα και ειχε κατεβει με το εφηβικο της!!!!!!! φαινομενικα λοιπον βρεθηκε σε αθλια βραδια η ομαδα και εχασε το τροπαιο , το οποιο μονο εκει μπορουσε να το παρει. ουτε στα 3 του αρη (ειχαμε βεβαια και το ντερμπυ γιαννακης-μαγκί), ουτε το 95, ουτε το 98 οι οιωνοι ηταν με το μερος του!!!

θα πω το εξης και τελειωνω , εστω οτι ο ιωαννιδης δεν ειχε φθασει ποτε του σε f4 και οτι το ειχε καταφερει ΜΟΝΟ με την αεκ! και μονο που απο 8η στο ελληνικο πρωταθλημα με χατζηδες και κακιουζηδες και μπαρλαδες την πηγε σε τελικο ευρωλιγκας και μαλιστα με ενα εξαιρετικο κοουτσαρισμα, που το πηγε το ματς σχεδον μεχρι το τελος (ειχε φθασει να μειωσει , αν θυμαμαι καλα , στους 5 και ειχε κατοχη αλλα μετα εκαναν λαθος στην επιθεση και στην αμυνα εφαγαν 3ποντο στον αιφνιδιασμο και πηγε στους 8 και ουσιαστικα τελειωσε) , αρκει για να καταδειξει το προπονητικο μεγαλειο του ιωαννιδη!

ο καλυτερος προπονητης στην ευρωπη δεν ηταν , αλλα σιγουρα ανηκε στους κορυφαιους και σιγουρα ηταν ο καλυτερος στην ευρωπη στο να σου στησει μια ομαδα πρωταθλητισμου απο το τιποτα!

Υπερβολικός είσαι. Μια χαρά παίκτες είχε η ΑΕΚ τότε. Και εκείνη την εποχή δεν υπήρχαν ομάδες με το σημερινό βάθος.

Πάντως δεν αμφισβητεί κανείς ότι υπήρξε κορυφαίος προπονητής, όπως δε νομίζω να θεωρεί και κανείς άχρηστος το Ρενέσες. Είναι γεγονός όμως ότι όποτε πήγε σε τελικό πρωταθλητριών έχασε...

Και σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση.
AZ1980
O Iωαννίδης ως προπονητής είχε ως πλεονεκτήματα την καλή γνώση του αθλήματος, το "νεύρο" στο κοουτσάρισμα, την επιβολή πειθαρχίας και αγωνιστικής έντασης στις ομάδες που βρέθηκαν κατά καιρούς υπό τις οδηγίες του. Στα μειονεκτήματά του ήταν η συχνή έλλειψη ψυχραιμίας και η πολύ "βαριά" προσέγγιση του ζητήματος "νίκη - ήττα", βάρος που σε καταστάσεις΄πολύ ψηλής πίεσης συχνά μεταφερόταν στους παίκτες του ως ανίκητο άγχος. Ο Ολυμπιακός στον τελικό του Τελ Αβίβ έκανε μια εμφάνιση που εγώ μόνο "συμπλεγματική" θα μπορούσα να την χαρακτηρίσω.

Συνολικά θα έλεγα πως υπήρξε ένας μεγάλος προπονητής, με δική του φιλοσοφία (και μάλιστα σε επίπεδο τακτικής συχνά αρκετά μπροστά από την εποχή του) και με πολύ σπουδαίες επιτυχίες. Σίγουρα ήταν ικανός και στο να χειριστεί "βεντέτες", και στο να χτίσει ομάδες από την αρχή. Στο δεύτερο σκέλος ήταν ίσως και ο καλύτερος ever.

Το ότι δεν δικαιώθηκε με κάποιο ευρωπαικό σίγουρα πάντως έχει να κάνει με τις αδυναμίες του στον χειρισμό του πνευματικού κομματιού σε υπερκρίσμους αγώνες, ειδικά σε περιπτώσεις όπου η ομάδα του επιφορτίστηκε με το ρόλο του ακλόνητου φαβορί. Τύχη, συγκυρίες και η συγκεκριμένη αδυναμία, όλα αυτά συνδυάστηκαν για να μείνει άτιτλος σε πανευρωπαικό επίπεδο ο μεγάλος αυτός κόουτς, με το αμφισβητούμενο αθλητικό ήθος, αλλά την αναμφισβήτητη προπονητική ευφυία.

bball.gif
Sokos
Μήπως να τον πάρουμε για σύμβουλο του Γιαννάκη, να ρίχνει καμιά χριστοπαναγία, καμιά σφαλιάρα να στρώσουν λίγο οι παλικαράδες μας??? Δεν νομίζω οτι υπάρχει παίκτης που παράκουσε εντολή του Ιωαννίδη και την γλίτωσε χωρίς καντήλια, σφαλιάρες, καρέκλες κτλ κτλ...
newpower2020
Σήμερα είναι ίσως απ'τις τελευταίες ευκαιρίες του Γουέιφερ ν'αποδείξει ότι και θέλει και μπορεί να προσφέρει στον Ολυμπιακό και να προσαρμοστεί στα Ευρωπαικά δεδομένα.Η αντίπαλη ομάδα δεν είναι κάτι το φοβερό (άσχετα βέβαια ότι εμείς μπορούμε και να το κάνουμε ντέρμπυ αν θέλουμε 68.gif ) και το γεγονός ότι λείπει ο Τσίλι του ανοίγουν διάπλατα την πόρτα να παίξει πολύ ώρα σήμερα.Είδωμεν...
kotzito
Εαν εχει κανενας link,που να παιζει,για το παιχνιδι,ας μου το στειλει με πμ.
zarko78
Αλλο ένα φοβερό ξεκίνημα εκτός έδρας! Αν καταφέρουν να χάσουν από αυτή την ομάδα, καλύτερα να μην γυρίσουν στην Ελλάδα!

Αυτή η εικόνα είναι απλά απαράδεκτη και ντροπιαστική!
Razorblade Fish
Αθλια εικονα...Πραγματικα απαραδεκτη...31 ποντους σε 11 λεπτα...
Johnnys
Παιδια οντως αν παιζει καποιο link pm+me...
kotzito
34 ποντους σε 13 λεπτα με 8 λαθη.Τι να τις κανω τις νικες με ΠΑΟ αν δεν μπορουμε να νικησουμε την Ορλεαν,την χειροτερη με διαφορα ομαδα του ομιλου.Οχι μονο αυτο,αλλα δινουμε δικαιωματα κιολας να θεωρειται η νικη μας την περασμενη Κυριακη πολυ τυχερη.Πολυ τραγικοι.Αν καταφερουμε να χασουμε και απο αυτη την ομαδα,πραγματικα δεν νομιζω οτι θα μας σωσει η δυναμικη του ΣΕΦ και οι 1-2 μεγαλες νικες εκτος εδρας οπως περσυ με την Ταου και την Ρεαλ.

edit:O Παπαλουκας εχει ερθει με κεκτημενη ταχυτητα και πρεπει να το εκμεταλλευθουμε αυτο.Εντωμεταξυ σχεδον τις μισες προσπαθειες του Ολυμπιακου μεχρι τωρα τις εχει παρει ο Σχορτσανιτης.
Sokos
Υπάρχει κάποια εντολή όταν είναι μέσα ο Σχορτσιανίτης να μην παίρνει άλλος παίκτης προσπάθεια?
colonel gomelsky
QUOTE(kotzito @ Dec 2 2009, 23:06 ) *
34 ποντους σε 13 λεπτα με 8 λαθη.Τι να τις κανω τις νικες με ΠΑΟ αν δεν μπορουμε να νικησουμε την Ορλεαν,την χειροτερη με διαφορα ομαδα του ομιλου.Οχι μονο αυτο,αλλα δινουμε δικαιωματα κιολας να θεωρειται η νικη μας την περασμενη Κυριακη πολυ τυχερη.

Ότι και να γίνει σήμερα δεν ήταν ΕΠΟΥΔΕΝΙ τυχερή η νίκη επί του ΠΑΟ. Απλά ισχύει αυτό που είπε προ ημερών ο Μεσίνα. Ότι άλλο να κερδίσεις τον ΠΑΟ σε ένα ματς και άλλο σε μια σειρά αγώνων.

Τεσπα το σημερινό θα το πάρει ο ΟΣΦΠ ότι και να γίνει. Επειδή το μπάσκετ είναι το πιο δίκαιο άθλημα. Απλά νομίζω ότι έχει σχέση με το πώς ο ΟΣΦΠ διαχειρίστηκε τη νίκη του. Αν το είδε σαν αφετηρία για καλές εμφανίσεις μπράβο του και θα φανεί. Αν το είδε με ένα στιλ "κάναμε το χρέος μας, τώρα χαλαρώνουμε" παίζει να έχουμε και εκπλήξεις.

ΥΓ. Με κεκτημένη ταχύτητα τον βλέπω τον Παπαλουκά. Θα με κάνει να φάω το καπέλο μου στο τελος με τόσα που του έχω σούρει smiley.gif
zarko78
Με το που γίνει σκρίν ,το καλάθι είναι δεδομένο!

QUOTE(colonel gomelsky @ Dec 2 2009, 23:11 ) *
Ότι και να γίνει σήμερα δεν ήταν ΕΠΟΥΔΕΝΙ τυχερή η νίκη επί του ΠΑΟ. Απλά ισχύει αυτό που είπε προ ημερών ο Μεσίνα. Ότι άλλο να κερδίσεις τον ΠΑΟ σε ένα ματς και άλλο σε μια σειρά αγώνων.

Τεσπα το σημερινό θα το πάρει ο ΟΣΦΠ ότι και να γίνει.

colonel το βλέπεις το ματς?
colonel gomelsky
QUOTE(zarko78 @ Dec 2 2009, 23:15 ) *
Με το που γίνει σκρίν ,το καλάθι είναι δεδομένο!

colonel το βλέπεις το ματς?

Καλά ρε Ζάρκο, θα σχολίαζα χωρίς να το βλέπω???? rolleyes.gif

Αν λες για το σχόλιό μου για τον Παπαλουκά, μόλις είχε βάλει ένα τρίποντο και ένα δίποντο.

ΤΠ στον Λίνας.
Razorblade Fish
QUOTE(colonel gomelsky @ Dec 2 2009, 23:16 ) *
Καλά ρε Ζάρκο, θα σχολίαζα χωρίς να το βλέπω???? rolleyes.gif

Αν λες για το σχόλιό μου για τον Παπαλουκά, μόλις είχε βάλει ένα τρίποντο και ένα δίποντο.

ΤΠ στον Λίνας.

Επειδη λες οτι θα κερδισουμε το λεει μαλλον...Ο Λινας κανει ΟΤΙ μπορει για να χασουμε παντως...
Sokos
Έτσι και χάσουμε σήμερα θα πρέπει να ντρέπονται να κυκλοφορήσουν οι παλικαράδες μας από αύριο. Μην πω θα πρέπει να το σκεφτούν πριν μπουν στο αεροπλάνο...

Υ.Γ. Πως γίνεται να τρακάρουν μεταξύ τους στην επίθεση ρε γαμώτο?
colonel gomelsky
QUOTE(Razorblade Fish @ Dec 2 2009, 23:19 ) *
Επειδη λες οτι θα κερδισουμε το λεει μαλλον...Ο Λινας κανει ΟΤΙ μπορει για να χασουμε παντως...

Αυτό το αιτιολόγησα με το ότι "το μπασκετ είναι το πιο δίκαιο άθλημα = κερδίζει σχεδόν πάντα ο καλύτερος"
kotzito
Η Ορλεαν δεν ειναι καμια σοβαρη ομαδα.Χαρακτηριστικο οτι αν δεν κανω λαθος εχουν κανει ηδη 2 airball και καποια φτηνα λαθη.Εμεις απο την αλλη πιο πολυ δειχνουμε σαν να βαριομαστε,κυριως στην αμυνα.Αν σοβαρευτουμε παντως και παιξουμε 10 λεπτα καλα θα το παρουμε το παιχνιδι.
Xaroumenos loukoumas
8 ποντάκια στο ημίχρονο.
Κι εγώ πάντως είμαι αισιόδοξος ότι θα κερδίσουμε σήμερα!
5 λεπτά αρκούν νομίζω, ούτε καν 10 wink.gif
colonel gomelsky
QUOTE(kotzito @ Dec 2 2009, 23:24 ) *
Η Ορλεαν δεν ειναι καμια σοβαρη ομαδα.Χαρακτηριστικο οτι αν δεν κανω λαθος εχουν κανει ηδη 2 airball και καποια φτηνα λαθη.Εμεις απο την αλλη πιο πολυ δειχνουμε σαν να βαριομαστε,κυριως στην αμυνα.Αν σοβαρευτουμε παντως και παιξουμε 10 λεπτα καλα θα το παρουμε το παιχνιδι.

48-40 ημίχρονο.

Ούτε καν 10 λεπτο. Με ένα σοβαρό 5λεπτο θα το καθαρίσει ο ΟΣΦΠ το ματσάκι. Μιλάμε η Ορλεάν είναι τραχανοπλαγιά ολκής (το έχω ξαναγράψει) και η άποψή μου δεν θα αλλάξει ακόμα και αν εκμεταλλευτεί την 1/1.1.000.000 πιθανότητα που έχει να πάρει το ματς.

@λουκουμάς

στο μυαλό μου είσαι! smiley.gif
zarko78
QUOTE(colonel gomelsky @ Dec 2 2009, 23:20 ) *
Αυτό το αιτιολόγησα με το ότι "το μπασκετ είναι το πιο δίκαιο άθλημα = κερδίζει σχεδόν πάντα ο καλύτερος"

συμφωνώ απόλυτα, γι' αυτό πρέπει να κερδίσει η Ορλεάν σήμερα! Επειδή είναι καλύτερη, όπως καλύτερος ήταν την Κυριακή ο Ολυμπιακός και κέρδισε!
rankin
αν χάσουν σήμερα μιλάμε ότι είναι μεγάλα κοπρόσκυλα..
αυτούς αν τους σφίξουν λίγο στην άμυνα θα λιποθυμήσουν

**φαντάζομαι ο φουκαράς ο Ουέιφερ ούτε σήμερα θα παίξει... επίτηδες το κάνουν; κάνουν όλα τα παιχνίδια ντέρμπι για να κάθεται στον πάγκο ο Βον με το λοφίο του;
Manu7
Παπαλουκάς σε 14 λεπτά: 7 πόντους,2 κλεψίματα,7 ασσίστ.
Δεν μπορώ να σχολιάσω για το ματς...Δεν μου βγαίνει....Χαλιέμαι...
kotzito
QUOTE(colonel gomelsky @ Dec 2 2009, 23:27 ) *
48-40 ημίχρονο.

Ούτε καν 10 λεπτο. Με ένα σοβαρό 5λεπτο θα το καθαρίσει ο ΟΣΦΠ το ματσάκι. Μιλάμε η Ορλεάν είναι τραχανοπλαγιά ολκής (το έχω ξαναγράψει) και η άποψή μου δεν θα αλλάξει ακόμα και αν εκμεταλλευτεί την 1/1.1.000.000 πιθανότητα που έχει να πάρει το ματς.

@λουκουμάς

στο μυαλό μου είσαι! smiley.gif

Αν μπουμε δυνατα στο 3ο δεκαλεπτο θα το παρουμε το παιχνιδι.Ηδη παιξαμε 2-3 λεπτα σοβαρα τωρα και το μειωσαμε απο τους 16 ποντους στους 8 και θα μπορουσαμε και στους 6.Παντως δεν νομιζω οτι ο Ολυμπιακος παιζει τοσο ασχημα σημερα οσο επαιξε με Μαλαγα και Παρτιζαν.Απλα εχει το γνωστο μπλαζε υφος που εχει με κατι τετοιες μικροτερες ομαδες(οπως εγινε περσυ με Τσιμπονα και Λε Μαν).Με την εικονα που εχει η Ορλεαν πιστευω οτι αν παιζαμε απο την αρχη σοβαρα θα μπορουσαμε να κερδισουμε και 20 ποντους τουλαχιστον.
newpower2020
Ωχ Παναγία μου πάλι σήμερα...Μα δεν γίνεται ν'απολαύσουμε ήρεμα και ωραία ένα ματς του Ολυμπιακού έξω?Άιντε να δούμε στο 2ρο μπας και αλλάξει πράμα... Θα παίξει άραγε καθόλου ο Γουέιφερ?Πόσο προκλητικός πια είναι στις προπονήσεις και δεν έχει παίξει ούτε sec?
colonel gomelsky
QUOTE(newpower2020 @ Dec 2 2009, 23:32 ) *
Ωχ Παναγία μου πάλι σήμερα...Μα δεν γίνεται ν'απολαύσουμε ήρεμα και ωραία ένα ματς του Ολυμπιακού έξω?Άιντε να δούμε στο 2ρο μπας και αλλάξει πράμα... Θα παίξει άραγε καθόλου ο Γουέιφερ?Πόσο προκλητικός πια είναι στις προπονήσεις και δεν έχει παίξει ούτε sec?

Προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν θα μπει ο Γουέιφερ (και σωστά) με τον ΟΣΦΠ πίσω στο σκορ. Εννοείται ότι θα κερδίσει βέβαια, αλλά δεν είναι καλό να πηγαίνεις και γυρεύοντας.

ΥΓ. Ο Καρύδας είναι στη μετάδοση?
newpower2020
QUOTE(colonel gomelsky @ Dec 2 2009, 23:37 ) *
Προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν θα μπει ο Γουέιφερ (και σωστά) με τον ΟΣΦΠ πίσω στο σκορ. Εννοείται ότι θα κερδίσει βέβαια, αλλά δεν είναι καλό να πηγαίνεις και γυρεύοντας.

Εντάξει συμφωνώ κιεγώ πώς έχει ρίσκο.Ελπίζω να καθαρίσει νωρίς το ματς να τον βάλλει μέσα.Αν δεν παίξει σήμερα δεν τον βλέπω να παίζει και ποτέ...
rankin
Ο Κλέιζα το έχει σε κακό να παίζει καλά εκτός έδρας στην ευρώπη;;;;;;;
Razorblade Fish
QUOTE(newpower2020 @ Dec 2 2009, 23:32 ) *

Ο Ουειφερ μας νοιαζει;Ελεος πια με αυτο τον παικτη,δεν αξιζει να παιζει και για αυτο δεν παιζει!Η ομαδα παλι ειναι χαλια,ο Χαλπεριν ειναι απο τους λιγους που στεκεται εξαιρετικα και εμεις κοιταμε αν θα παιξει ο μεγας Βον...
Xaroumenos loukoumas
O Χαλπ όντως φαίνεται συγκινητικά καλός σήμερα! (δεν το βλεπω, απο τα live stats της euroleague το βλεπω, να μην παρεξηγηθώ κιολας)
rankin

Όπως βλέπεις όντως δεν μπήκαν ποτέ στο αεροπλάνο... αλλά για να πάνε εκεί....
newpower2020
QUOTE(Razorblade Fish @ Dec 2 2009, 23:45 ) *
Ο Ουειφερ μας νοιαζει;Ελεος πια με αυτο τον παικτη,δεν αξιζει να παιζει και για αυτο δεν παιζει!Η ομαδα παλι ειναι χαλια,ο Χαλπεριν ειναι απο τους λιγους που στεκεται εξαιρετικα και εμεις κοιταμε αν θα παιξει ο μεγας Βον...

Δεν με νοιάζει αυτό ρε φίλε παρεξήγησες... Λές ναμαι ευχαριστημένος με το τσίρκο πάλι σήμερα?Με συγχύσανε πάλι έλεος ήμαρτον που κάθε κοτέτσι απέναντι μας μοιάζει με Σαν Αντόνιο Σπερς

Για τον Γουέιφερ απλά ήθελα να πώ φαντάσου τι εικόνα παρουσιάζει στις προπονήσεις που δεν τον εμπιστεύται ούτε με την Ορλεάν που δεν είναι και κανά θηρίο.Αυτό πηγαίνε κυρίως για το πρώτο 10λεπτο.Έχω ξαναπεί πως γι'αυτόν τον παίχτη ο εαυτούλης του φταίει και όχι ο coach.Τώρα προφανώς που να τον βάλλεις μέσα?Εδω καιγόμαστε
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.