για την αρμάνι: σπάνιο πράμα να βλέπεις τόσους πολλούς αδιάφορους παίκτες μαζεμένους σε μία ομάδα, οι τύποι έκαναν αγγαρεία, ειδική μνεία στον χιπστερά κλέιζα που θυμίζει πρώην μπασκετμπολίστα και φαίνεται να μην μπορεί ούτε σωματικά, συνονθύλευμα που αξίζει να λάβει την τελευταία θέση του ομίλου βάσει απόδοσης
χθες "απειληθήκαμε" μόνο στην 2η περίοδο που έσφιξαν πολύ την άμυνα (με πρωτεργάτη τον σκύλο Μος) εκμεταλλευόμενοι και την είσοδο του μποχωρίδη
* ο λούκα μπάνκι δεν σας θυμίζει λίγο τον δήμαρχο Καμίνη σε φάτσα
για την πανάθα σαν ομάδα τι να πεις, απέδειξε ότι το προηγούμενο με την φενέρ δεν ήταν πυροτέχνημα, έχει βρει ρυθμό και έχει βελτιωθεί θεαματικά στην άμυνα, απίθανα πράματα, ο ιβάνοβιτς τους έχει εμφυσήσει την νοοτροπία του νικητή, αν καταφέρει να τους μεταδώσει και την νοοτροπία του πρωταθλητή δεν βλέπω γιατί να μην γίνει η υπέρβαση από φέτος, περιμένω να δω πώς θα ανταποκριθεί με μπάρτσα (ασχέτως αποτελέσματος) και κρατάω μια πισινή γιατί ακόμα δεν έχουμε παίξει με αντίπαλο ΑΑ (πχ ΤΣΣΚΑ)
ατομικά:
διαμαντίδης, περνάει δεύτερη νιότη, άψογος και χθες, έχει σταματήσει και την κατάχρηση στο σουτ, άλλωστε φέτος με σλότερ-μπλουμς-γιάνκοβιτς ξέρει ότι υπάρχουν μπόμπερς γι'αυτή τη δουλειά
μποχωρίδης, χρειάζεται ακόμα δουλειά στην τρίπλα και το κατέβασμα της μπάλας, έλλειψη αυτοπεποίθησης και νευρικότητα που είναι απόλυτα λογική για το μεταβατικό στάδιο που βρίσκεται
σλότερ, θα ήθελα να τον βλέπω να μπουκάρει λίγο περισσότερο γιατί το έχει το πάτημα, θα ήταν καλό για τον ίδιο και την ομάδα να εμπλουτίσει λίγο τον τρόπο παιχνιδιού του, θετικός όμως και χθες, αμυντικά βελτιώνεται μαζί με την υπόλοιπη ομάδα
παππάς, φαίνεται και στην φάτσα του ότι είναι παίκτης ψυχολογίας, δεν ξέρω αν του κάνει καλό που ξεκινάει τους αγώνες από τον πάγκο, ίσως σε κάποια παιχνίδια ο κόουτς θα έπρεπε να ξεκινούσε με σλότερ στον πάγκο και τον παππά βασικό (να τους τα μοίραζε), περίεργη περίπτωση παίκτη που μάλλον χρειάζεται ειδική μεταχείριση, νομίζω θα γίνει πολύ χρήσιμος μόνο αν δουλέψει υπερβολικά στον τομέα της οργάνωσης
γιάνκοβιτς, είχε την πολυτέλεια ο κόουτς να τον ξεκουράσει, όσο έπαιξε ήταν κλασικά πολύ καλός, δεν ανησυχώ γι'αυτόν τον παίκτη, είναι και δουλευταράς θα δούμε ακόμα περισσότερα τα επόμενα χρόνια (ελπίζω και πιστεύω θα παραμείνει σε μας)
μπλουμς, τι να πεις (έγινε και το νέο φετίχ του χατζη, θα μας ζαλίσει πάλι τα ούμπαλα)
φώτσης, καμμία σχέση με πέρυσι, ναι αυτόν τον φώτση δεν τον βγάζεις από 5άδα, πολλά μπράβο
γκιστ, φορμάρεται μετά το δεύτερο μισό της χρονιάς όπως μας έχει δείξει, δε με χαλάει τώρα που έχω έτοιμο φώτση
ράιτ, ανεβαίνει με κάθε παιχνίδι, ας δούμε που μπορεί να φτάσει
μπατίστα, με διαφορά η καλύτερη μεταγραφή και φοβερός επαγγελματίας, μπράβο
λουκάς, έβλεπα χθες το σώμα του, δεν μπορώ με αυτους τους παίκτες δεν ξέρω, είσαι 5άρι, κάτσε ένα καλοκαίρι και δυνάμωσε wtf / πάντως πέρα από την πλάκα χρήσιμος είναι, να δούμε τι ρόλο θα του δώσει ο ιβάνοβιτς στους αγώνες, έχω την εντύπωση ότι θα είναι πίσω από τον ράιτ, ίδωμεν αν ο φράνκυ θα παραμείνει ο μοναδικός που του έδειξε εμπιστοσύνη